Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım...

yaşayan anlar...gerçekten anlıyorum seni..çok zor allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
bende 12 nisanda 22 haftalık bebğimi kaybettim.korunma sürecindeyim...

Allahım inşallah sağlıklı ömürlü ahyırlı bebeişler nasip eder hepimize...

İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun seninki benden de ileriymiş gebelik haftanİnşallah derdi veren rabbim dermanımızı da verir.Tam olarak takip edemedim canım senin düşük nedenine ne dedi doktorlar?

chnb ablacım nasılsın herşey yolunda dimi. senin için 400 tane de ben alıyorum. kendine iyi bak.

chnb abla ben 500 okurum inşallah...bir aksilik olursa haber veririm..
kızlar yazdıklarınız için sağolun..kendinize iyi bakın dularınızda beni de unutmayın..
nazlımın kanaması kesilmiş umarım herşey yolundadır..
candasım üzme kendinibi tatile çık yada bir kursa katıl dağıtmaya çalışş düşüncelerini bi süre girme istersen..bak bi ara hatırlıyorsan hellomda bende ara veriştik topiğe..ama sonra gene gel:)öpüyorum canım arkadaşım..

Canım geçmiş olsun..Bunlarıda atlatacaksın inşallah...Şimdi toparlanman lazım maddi manevi..folik asit desteğine başla hemen..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak...

selam herkese ne var ne yok?
ben yatak döşek yatıyodum bugün biraz kalkabildim....kendinize dikkat edin salgınmı var nedir :111:

kızlarrrrrr selam bugün annemi doktora götürdüm birde bankalara gittim çok yoruldummmmm

yarın uzun uzun yazcam

nazlımmmmmm kanaman kesilmiş heralde dikkat et kendine bin şükür iyisin dimiii?

cezacım sende iyisimisin inşallah bir sorun kalmadı artık dimi?

chnb canımmmm sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine özelden mesaj attım mesaj kutun doluymuş yine gitmedi mesajım bende 300 okurum tatlım duayı.

canlarımmmmm ben çıkcam şimdi malum bugün yiğenimin doğum günü :))) yarın hepinize ayrı ayrı yazcam öpüyorum

miniklercim dikkat etr kendine. misafir almadigin iyi olmus cok gecmis olsun

Kızlar, Ben de dün geceserum yedim bulantı ve çıkarma yüzünden. Satagöre 6+5 olduk. Şükür kalp atışlarını duyduk bugün.Bugün deserum takıldı iyiyim şükür...
ablacim masallah pitpitlari duymusuz.. cok gecmis olsun sanada.. bende 300 alirim eger erken bitirirsem dahada alirim ablacim

cezacim sanada cok gecmis olsun , bu bebisler cook nazlanip duruyolar valla...dinlen canim dikkat et kendine

candascim selam canim.. iyi gelcekse sana uzaklas canim kafani dinle , sevdigin seylerle ilgilen ama sonra yine don bize ozleriz seni

lonecim dondunmu Istanbuldan..? havalarda cok guzelmis Istanbulda.

sezencim sanada cok gecmis olsun bu havalarda hastalikta hic cekilmiyor degilmi? ben ihlamurla atlatmistim.

nildecim yigeninin dogum gunu kutlu olsun.. ne kadar guzel bu aksam cok guzel eglenceli gececektir eminim :)))

Son düzenleme:

evet tatlımmmmmm bugün güzel bir gün 1.doğum günüüüüü.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlımmm

günlükcümmmm minik kuzu çok nazlıııııı ama nazlı kızları çok severim bennnnnnnn ye benim için annesi onu sen nasılsın bu rada tatlımmmm

minikler bugün 28.gün adet olmadım ama test yaptım negatifffffff canım çok sıkkın ama bugün doğum günü var o yüzden üzüntümü erteledim tatlımmmmm

candaşımmmmm kuzummmmmm canım sıkkınnnnnnnn

hilalimmmmmm canımmmmmm bu ay olmuycak benimmmmmm sen hamile kalsan çok mutlu olcam umudum sendeeeeee kuzummmm

sezennn tatlımmmm napıyoson kuzummm

lalecimmmmm nasılsınnn tatlımmmmm

minicikumut tatlımmmmm nerelerdesin

datlummm hala yokkkkk nerdesin kuzuuuuuu merak ediyorum seniiiii

hellocum sen nasılsın tatlımmmmm

lone canımmmm senden ne haberrrrrr

yazamıycaktım izin alamadım erken çıkmak içinnnn((( yazayım dedim kızlara

yeni gelen arkadaşlara buruk bir hoşgeldiniz diyorum sizler nasılsınızzzzzz

benden çok umutluydunuz ama test negatif çıktı (idrar testi) adet olamadım ama eli kulağındadır((( bu ay yine hüsran

iyi akşamlar kızlar...

dua konusuyla başlayayım...ben ilk okunan kişi için alamadım duayı sonrada zaten o kişiyede haksızlık olur diyede alamadım bide kızımdan ve hamileliğimden dolayıda pek vaktim olmuyor kızlar ne olur kusura bakmayın...ama vaktim olursa okuyabilirsem okurum o zamanda yazarım zaten...kusura bakmayın ne olur...allah hepinizin dualarını kabul etsin allah gönlünüze göre versin...

ceza, canım bendede kist vardı hep biliyorsun lekelenmen kistten diye düşünüyorum benimde ilk bir ay nerdeyse kahverengi lekelenmem olmuştu endişelenme canım bol su iç dinlen rapor alman iyi olmuş geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum....

chnb, bulantılar bulantılar...inşallah çabuk geçer canım ben sürekli yatmıştım...uyku geçiriyordu...üzülme oğlunla ilgilenemiyorsun diye bende üzüldüm ama yapıcak bişey yok mecburen bu dönem böyle atlatılacak..yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun daha sonra benim gibi telafi edersin...inan çok ağırlaştım ama onun için yine ayaktayım canım...geçmiş olsun kızımız olsun:))

candaşım, canım umarım yazdıklarımızla kırmadık seni...kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım...inşallah çabuk toparlanıp yine yazılarınla içtenliğin ve sevecenliğinle yanımızda olursun...öptüm canım benim...

nuray, havalar burada gerçekten çok güzel...sen nasılsın canım?

loneliness, nasıldı kısa tatil keyif almışsındır umarım...tamamladınmı canım eksikleri...

hello naber? sende benim gibi kayıplardasın:)) çınarım napıyor? ayy 1 aya kalmaz gülücüklerede başlar paşa...

nilde, canım doğum gününüz kutlu olsun, inşallah güzel geçmiştir...benim kızımın 1. yaş günü süperdi...çok kalabalıktı haşatım çıkmıştı:)) kırmızılar gelmemiş inşallah gelmezde...

hilal, canım misafirlere devammı? nasıl gidiyor?

minikler, offf canım çok yoruluyorsun dikkat et tatlım...

nazlım, kuzum iyisin inşallah kanaman durmuş çok şükür...

minicikumut, sezen, denizlalesi,datlum nasılsınız?

bana gelince, dün kontrol vardı...dra dedimki bebeğim çok hareketli değil ilk kızımın hareketinden gece uyuyamazdımbile...drda dediki miyomdan dolayı yeri dar ve ilk oluşumu nasılsa aynı şekilde hiç yer değiştirmemiş...açıkçası pek sevimli şeyler söylemedi aslında olumsuz konuşmadı ama ne bileyim mutlu ayrılmadım yani odadan...kafa yukarıda ayaklar aşağıda dedi...bende dedimki aşağıya çok baskı yapıyor ayakları aşağıda olduğu için dedi...suyu falan herşeyi normal aslında dedi ama ayına göre iri bir bebek normalde doğum 3 temmuz görünüyordu...ama riske atamayız en son 19 haziran diyorum dedi...tahlillerimi yaptırdı...şeker, kan sayımı, guatr, kan uyuşmazlığı,idrar...şeker normal, kan uyuşmazlığı negatif,kanım yine düşük sabah akşam ilaca devam,idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon var antibiyotik vermicem suya devam dedi, guatr normalin biraz altında bir de dahiliye druna göster dedi...maşallah devlet hastanesinden randevu aldım verdimi bana ayın 3üne randevu offf eşimde pimpiriklendi hemen git diyor yaa nasıl gideyim randevusuz almıyorlar randevuda 1 hafta sonraya hep...bakalım hayırlısı olsun inşallah...

herkeze iyi geceler kızlar...

Merhaba hanımlar ben geldim.

Umarım herkes iyidir.Ceza,Nazlım kanamalrınız olmuş sanırım ama şimdi iyisiniz diye okudum.Allah yardımcınız olsun evlatlarınızı size bağışlasın İnşallah.

Chnb;Hatay'a geldik döndük ablacım.Ama eşim hastalandı orada.Birde rahatsız olduğunu okudum rahatsız etmek istemedim.Çünkü çok zor şeyler yaşıyorsun.Nasip birdahaki sefere İnşallah

Herkeste bir hüzün seziyorum.

Hoş geldin canım tatil de azdı. Eşine de geçmiş olsun. İnşallah iyidir şimdi. Beğendiniz mi burayı? Görüşürüz bebeği doğunca ablanın gelirsin o zamanda...

chnb ablacım nasılsın herşey yolunda dimi. senin için 400 tane de ben alıyorum. kendine iyi bak.

Sağ olasın canım... Şükür her gün bir serum taktırıyorum iyi gliyor...

Sağ ol canım. Nazlıma da sevindim.Şükürler olsun...

Geçmiş olsun. Grip filan mı?

Canım geçmişolsun annee. Nasıl şimdi? Dua için de sağ ol... İyi ki doğmuş fıstık da...

Sağ ol canım. Annen ne zaman geliyordu?

Canım ben de yumurtlamadan sonraki günden sayınca 9. gün negatifti ama ovulasyon pozitifti.Ovulasyon da yap bir de...

Canım olumsuz da dememiş dr. Sakın kafana takma. Kansızlık da oluyor hep. Erken alma meselesini bence başka dr ye de sor boşuna az zaman değil erken almasınlar bebeişi...:))

Bulantılar da geçecek bir zaman. İşin cilvesi:))

bugün hep duadan bahsedilmiş..
ama benim bi bilgim yok yeniyim daha.....

ne okunuyor ?????
gerçi benim hala kanamam var ama merak işte.
Tefriciye okuyoruz sırayla canım...

Canım arkadaşlara ben de katılıyorum. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Tedavi sürecinden haberdar et bizi. İnşallah sonraki aya hamileyim kızlar diye yazarsın...

çok teşekkür ederim canım benimmmm daha gelmedi kırmızılar ama her an gelebilir gelmesinnnn yaaaaa

tatlım annemim yıllık rutin kontrolüydü hep babamla giderlerdi malum torun bakıyorlar ya o yüzden beraber gidemiyorlar ben götürdüm çok sıra oluyoooo kadıncağız şaşırıyor:)))minik meleğimin facedeki fotolarını gördünmüüü teşekkür ederiz ablasııııı.canımmmmm saydımda da koyu çıktığı günü 1.gün saydım bende 9.günde yapmışımmmmm ayyyyyy ümitlendim şimdi yapayım bugün ovulasyon testiiiiiiiii.sen nasılsın doktor ne diyor kuzummmmm

Son düzenleme:
selam kızlar

nazlım cnm aramak istedim ama kafamı bir türlü kaldıramıyorum tansiyonum düşükmüş baş dönmesi ve uyku halindeyim sanırım bişeyler yiyemediğim için seninde iyi olduğunu okudum burdan sevindim cnm

ceza cnm minik keseciği görmüşsün darısı kalp atışlarına canım

chnb ablacım sen de kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın serum takılıyormuş okuyunca şükrettim allah yardımcın olsun ablacım ben iştahı yerinde yemeyi çok seven biri olaraktan bu sürecin biran önce bitip güzel güzel bebişerimizi beslediğimiz şunuda yiyim bunuda yiyim ah kilo aldım sürecinin başlamasını istiyorum..

nilde cnm bence de ovulasyon testini dene cnm bende gebelik testinde negatif görürken ovulasynda pozitifi görmüştüm cnm hayırlısı olsun hakkında.. yiğenine bayıldım benim şirinemde izmirde en son ramaza bayramında görmüştüm sizin fotolara bakarken gözlerim doldu rabbim kendi evlatlarımızla aynı duyguları yaşamayı nasip etsin cnm yeğenine de sağlıklı huzur dolu güzel bir ömür diliyorum

günlük cnm benim dr. biraz krkutmuş seni anladığım kadarıyla cnm aklımıza kötü şeyler getirmek yok allahın izniyle kızlarınla o hazırladığın cici odada güzel günler geçireceksin bizimle iki cadıyla baş etme yollarını paylaşacaksın ve biz seni her zamanki gibi hayran hayran dinleyeceğiz..

loneliness cnm hava değişikliği yapmışsın inşallah keyifler yerindedir

candas cnm yazmakta zorlanıyorum dediğin için yazmak istesemde yazamıyorum cnm biraz kafan dağılsın inşallah o dinlenme sürecinde bebişin ece yapacak sana

nuray hello minicikumut hilal denizlalesi sezen kızlar nasılsınız

datlum cnm benim gibi yorgun düşüyorsun sanırım uğramamışsın hiç dinlen cnm büyüsün miniğin

kızlar sağlıkocağına gittik kayıt yaptırdık başım acayip dönüyor bayram yorgunluğunu attım dedim ama bugün özellikle öğleden sonraki derslerde ayakta durmakta zorlandım allahtan müdür anlayışlı davranıyor yapılması gereken çok iş var değerlendirme ölçekleri çocukların dönem ödevleri kutlanacak iki hafta hepsi beni bekliyor ama bende tık yok ha bir de okulda bişeyler yiyebildiğimi evde kaldığım sürede bişey yiyemediğim için daha çok halsiz kaldığımı anladım geç oldu ama :) eşim de evde ne var ne yok okula götür orda ye diyor :) cumartesi günü nasip olursa 12 hafta oluyoruz bundan sonra keyifli günler başlar inşallah

hepinizi çok öpüyorum okulda olduğum sürece okuyorum aklımda kaldığı kadarıyla cvp yazdım unuttuğum varsa affola ..

merhabalar kızlar ben yazmasamda sürekli takip ediyorum sizleri. ben 4ay önce 2. düşüğümü yaptım ve ikinci kürtajımı oldum. ilki boş gebelikti ve bütün doktorlar ilkte olabilir normal, demekki sorunluydu olmadığı daha iyi, araştrmaya gerek yok ilk düşükte, 3ay sonra tekrar deneyin dedi. üstelik gttiğim 5doktorda,bunların arasında prof.ta vardı.... ve ben ikinciyide düşürdükten sonra sen bi test ol bari dediler ilk düşükte test yapılmıyor, ikinci kez ağlaya ağlaya yatıp o masaya kürtaj olmanız gerekiyor maalesef.. bendede öle oldu....
ve test sonuçlarımda kan pıhtılaşması problemi çıktı. malum kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek. şimdi bunu yazmamın amacı, ilk düşüklerni yapan arkadaşlarım nolur lütfen gidip pıhtılaşma testlernizi,kromozom testlernizi yaptırın,,gerekiyosa 2 düşük yaptım deyin ama mutlaka yaptırın...

kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndüler galiba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...

kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndüler galiba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...

canım inceleme öyle kendini..ilk zaman hassasiyet olur göguste,acır da ama sonra geçer o his..hersey normal .. Sen rahat ol,ıçıni ferah tut..Allahım korusun sizi

Kızlar bende bebişimi 9 haftalıkken kaybettim....Bebeğimi görme umuduyla sevine sevine gittiğim dr ultrasonda meleğimi kaybettiğimi söyledi....Eşim ve ben haftalarca ağladık...Dün kürtaj sonrası ilk adetim başladı....Denemeye hemen başlamak istiyorum...Allah isteyen herkese nsip etsin....Umarım hepinizin güzel haberlerini alırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…