- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.381
merhaba kızlar malesef 19 nisan'da 9 haftalık bebeğimi kaybettim.Rutin kontrole gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum(Her şey yolundayken bebeğimin hareketlerini görmeye giderken yaşamadığını öğrenmek gerçekten çok kötü bir duygu.3 doktorla görüştüm üçünün söylediği şey de erken haftalarda kalbi duran bebeklerde kromozom anormallikleri oluyormuş ve vücut kendi kendine bebeği imha ediyormuş kabullenmiyormuş.böylesi sizin için çok daha hayırlı dediler.10 gün sonra kontrolüm var 3 ay da bebek düşünmeyin dedi doktorum.İnşallah yeniden hamile kalabilirim ve rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
geçmiş olsun canım...
yaşayan anlar...gerçekten anlıyorum seni..çok zor allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
bende 12 nisanda 22 haftalık bebğimi kaybettim.korunma sürecindeyim...
Allahım inşallah sağlıklı ömürlü ahyırlı bebeişler nasip eder hepimize...
merhaba kızlar malesef 19 nisan'da 9 haftalık bebeğimi kaybettim.Rutin kontrole gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum(Her şey yolundayken bebeğimin hareketlerini görmeye giderken yaşamadığını öğrenmek gerçekten çok kötü bir duygu.3 doktorla görüştüm üçünün söylediği şey de erken haftalarda kalbi duran bebeklerde kromozom anormallikleri oluyormuş ve vücut kendi kendine bebeği imha ediyormuş kabullenmiyormuş.böylesi sizin için çok daha hayırlı dediler.10 gün sonra kontrolüm var 3 ay da bebek düşünmeyin dedi doktorum.İnşallah yeniden hamile kalabilirim ve rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
miniklercim dikkat etr kendine. misafir almadigin iyi olmus cok gecmis olsunkızlar bugün yorucu bir gün geçirdik öğlene kadar ayaktaydım gelirken de arabada yer bulamadım ayakta geldim çok halsiz düştüm kahvaltı felan yapmamıştım yapamadım artık midem delirdi bişey istemiyor meyveyle geçiştiriyorum resmen akşama da misafirim gelecekti kabul etmedim bir hafta sonra alayım dedim belki ayıp oldu ama bi de diş ağrım var iki gündür çıldırtan keyfimi kaçıran bir ağrı karanfil koyunca geçiyordu artık o da hayretmiyo bir hafta daha bekliycem sonrasında dişciye uğrayacaz artık korkunun ecele faydası yok :)
sizler nasılsınız..
ablacim masallah pitpitlari duymusuz.. cok gecmis olsun sanada.. bende 300 alirim eger erken bitirirsem dahada alirim ablacimKızlar, Ben de dün geceserum yedim bulantı ve çıkarma yüzünden. Satagöre 6+5 olduk. Şükür kalp atışlarını duyduk bugün.Bugün deserum takıldı iyiyim şükür...
iyigeceler herkese...
dün çok güzel bir gündü bütün ailem yanımdaydı..heerkes gittikten sonra uzandım akşam 22.00 kahverengi akıntım geldi.hafif kırmızıya dönük.çok moalim bozuldu,ççok ağladım..hemen acile gittik doktorum geldi keseyi küçücükte olsa gördük çok şükür .yatış yapıldı serum takıldı iğne yapıldı..cumartesi tekrar çağırdı 10 gün raporluyum..
chnb abla söylediklerini aldım sağol..bu arada hastane odasında aklıma hep loneliness geldi..bak ne güzel birörnek diyerek moralimi yüksek tutmaya çalıştım..
miniklercim dikkat etr kendine. misafir almadigin iyi olmus cok gecmis olsun
ablacim masallah pitpitlari duymusuz.. cok gecmis olsun sanada.. bende 300 alirim eger erken bitirirsem dahada alirim ablacim
cezacim sanada cok gecmis olsun , bu bebisler cook nazlanip duruyolar valla...dinlen canim dikkat et kendine
candascim selam canim.. iyi gelcekse sana uzaklas canim kafani dinle , sevdigin seylerle ilgilen ama sonra yine don bize ozleriz seni
lonecim dondunmu Istanbuldan..? havalarda cok guzelmis Istanbulda.
sezencim sanada cok gecmis olsun bu havalarda hastalikta hic cekilmiyor degilmi? ben ihlamurla atlatmistim.
nildecim yigeninin dogum gunu kutlu olsun.. ne kadar guzel bu aksam cok guzel eglenceli gececektir eminim :)))
Merhaba hanımlar ben geldim.
Umarım herkes iyidir.Ceza,Nazlım kanamalrınız olmuş sanırım ama şimdi iyisiniz diye okudum.Allah yardımcınız olsun evlatlarınızı size bağışlasın İnşallah.
Chnb;Hatay'a geldik döndük ablacım.Ama eşim hastalandı orada.Birde rahatsız olduğunu okudum rahatsız etmek istemedim.Çünkü çok zor şeyler yaşıyorsun.Nasip birdahaki sefere İnşallah
Herkeste bir hüzün seziyorum.
chnb ablacım nasılsın herşey yolunda dimi. senin için 400 tane de ben alıyorum. kendine iyi bak.
chnb abla ben 500 okurum inşallah...bir aksilik olursa haber veririm..
kızlar yazdıklarınız için sağolun..kendinize iyi bakın dularınızda beni de unutmayın..
nazlımın kanaması kesilmiş umarım herşey yolundadır..
candasım üzme kendinibi tatile çık yada bir kursa katıl dağıtmaya çalışş düşüncelerini bi süre girme istersen..bak bi ara hatırlıyorsan hellomda bende ara veriştik topiğe..ama sonra gene gel:)öpüyorum canım arkadaşım..
Canım geçmiş olsun..Bunlarıda atlatacaksın inşallah...Şimdi toparlanman lazım maddi manevi..folik asit desteğine başla hemen..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak...
selam herkese ne var ne yok?
ben yatak döşek yatıyodum bugün biraz kalkabildim....kendinize dikkat edin salgınmı var nedir:111:
kızlarrrrrr selam bugün annemi doktora götürdüm birde bankalara gittim çok yoruldummmmm
chnb canımmmm sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine özelden mesaj attım mesaj kutun doluymuş yine gitmedi mesajım bende 300 okurum tatlım duayı.
canlarımmmmm ben çıkcam şimdi malum bugün yiğenimin doğum günü :))) yarın hepinize ayrı ayrı yazcam öpüyorum
miniklercim dikkat etr kendine. misafir almadigin iyi olmus cok gecmis olsun
ablacim masallah pitpitlari duymusuz.. cok gecmis olsun sanada.. bende 300 alirim eger erken bitirirsem dahada alirim ablacim
nildecim yigeninin dogum gunu kutlu olsun.. ne kadar guzel bu aksam cok guzel eglenceli gececektir eminim :)))
Canım ben de yumurtlamadan sonraki günden sayınca 9. gün negatifti ama ovulasyon pozitifti.Ovulasyon da yap bir de...günlükcümmmm minik kuzu çok nazlıııııı ama nazlı kızları çok severim bennnnnnnn ye benim için annesi onu sen nasılsın bu rada tatlımmmm
minikler bugün 28.gün adet olmadım ama test yaptım negatifffffff canım çok sıkkın ama bugün doğum günü var o yüzden üzüntümü erteledim tatlımmmmm
benden çok umutluydunuz ama test negatif çıktı (idrar testi) adet olamadım ama eli kulağındadır((( bu ay yine hüsran
iyi akşamlar kızlar...
dua konusuyla başlayayım...ben ilk okunan kişi için alamadım duayı sonrada zaten o kişiyede haksızlık olur diyede alamadım bide kızımdan ve hamileliğimden dolayıda pek vaktim olmuyor kızlar ne olur kusura bakmayın...ama vaktim olursa okuyabilirsem okurum o zamanda yazarım zaten...kusura bakmayın ne olur...allah hepinizin dualarını kabul etsin allah gönlünüze göre versin...
chnb, bulantılar bulantılar...inşallah çabuk geçer canım ben sürekli yatmıştım...uyku geçiriyordu...üzülme oğlunla ilgilenemiyorsun diye bende üzüldüm ama yapıcak bişey yok mecburen bu dönem böyle atlatılacak..yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun daha sonra benim gibi telafi edersin...inan çok ağırlaştım ama onun için yine ayaktayım canım...geçmiş olsun kızımız olsun:))
bana gelince, dün kontrol vardı...dra dedimki bebeğim çok hareketli değil ilk kızımın hareketinden gece uyuyamazdımbile...drda dediki miyomdan dolayı yeri dar ve ilk oluşumu nasılsa aynı şekilde hiç yer değiştirmemiş...açıkçası pek sevimli şeyler söylemedi aslında olumsuz konuşmadı ama ne bileyim mutlu ayrılmadım yani odadan...kafa yukarıda ayaklar aşağıda dedi...bende dedimki aşağıya çok baskı yapıyor ayakları aşağıda olduğu için dedi...suyu falan herşeyi normal aslında dedi ama ayına göre iri bir bebek normalde doğum 3 temmuz görünüyordu...ama riske atamayız en son 19 haziran diyorum dedi...tahlillerimi yaptırdı...şeker, kan sayımı, guatr, kan uyuşmazlığı,idrar...şeker normal, kan uyuşmazlığı negatif,kanım yine düşük sabah akşam ilaca devam,idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon var antibiyotik vermicem suya devam dedi, guatr normalin biraz altında bir de dahiliye druna göster dedi...maşallah devlet hastanesinden randevu aldım verdimi bana ayın 3üne randevu offf eşimde pimpiriklendi hemen git diyor yaa nasıl gideyim randevusuz almıyorlar randevuda 1 hafta sonraya hep...bakalım hayırlısı olsun inşallah...
herkeze iyi geceler kızlar...
Tefriciye okuyoruz sırayla canım...bugün hep duadan bahsedilmiş..
ama benim bi bilgim yok yeniyim daha.....
ne okunuyor ?????
gerçi benim hala kanamam var ama merak işte.
haklısın canım insan oğluna yaranılmaz derler ya o misal.....
başka bi çocuk olunca daha zor oluyor....
bende kaybettiğim bebeğimde çok zorlanmıştım malum bi kızım var....
inşallah allahım yine nasip eder...gerçekten zor oluyor ama katlanılıyor güzel şeyler bunlar.....
iyi akşamlar kızlar...
dua konusuyla başlayayım...ben ilk okunan kişi için alamadım duayı sonrada zaten o kişiyede haksızlık olur diyede alamadım bide kızımdan ve hamileliğimden dolayıda pek vaktim olmuyor kızlar ne olur kusura bakmayın...ama vaktim olursa okuyabilirsem okurum o zamanda yazarım zaten...kusura bakmayın ne olur...allah hepinizin dualarını kabul etsin allah gönlünüze göre versin...
ceza, canım bendede kist vardı hep biliyorsun lekelenmen kistten diye düşünüyorum benimde ilk bir ay nerdeyse kahverengi lekelenmem olmuştu endişelenme canım bol su iç dinlen rapor alman iyi olmuş geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum....
chnb, bulantılar bulantılar...inşallah çabuk geçer canım ben sürekli yatmıştım...uyku geçiriyordu...üzülme oğlunla ilgilenemiyorsun diye bende üzüldüm ama yapıcak bişey yok mecburen bu dönem böyle atlatılacak..yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun daha sonra benim gibi telafi edersin...inan çok ağırlaştım ama onun için yine ayaktayım canım...geçmiş olsun kızımız olsun:))
candaşım, canım umarım yazdıklarımızla kırmadık seni...kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım...inşallah çabuk toparlanıp yine yazılarınla içtenliğin ve sevecenliğinle yanımızda olursun...öptüm canım benim...
nuray, havalar burada gerçekten çok güzel...sen nasılsın canım?
loneliness, nasıldı kısa tatil keyif almışsındır umarım...tamamladınmı canım eksikleri...
hello naber? sende benim gibi kayıplardasın:)) çınarım napıyor? ayy 1 aya kalmaz gülücüklerede başlar paşa...
nilde, canım doğum gününüz kutlu olsun, inşallah güzel geçmiştir...benim kızımın 1. yaş günü süperdi...çok kalabalıktı haşatım çıkmıştı:)) kırmızılar gelmemiş inşallah gelmezde...
hilal, canım misafirlere devammı? nasıl gidiyor?
minikler, offf canım çok yoruluyorsun dikkat et tatlım...
nazlım, kuzum iyisin inşallah kanaman durmuş çok şükür...
minicikumut, sezen, denizlalesi,datlum nasılsınız?
bana gelince, dün kontrol vardı...dra dedimki bebeğim çok hareketli değil ilk kızımın hareketinden gece uyuyamazdımbile...drda dediki miyomdan dolayı yeri dar ve ilk oluşumu nasılsa aynı şekilde hiç yer değiştirmemiş...açıkçası pek sevimli şeyler söylemedi aslında olumsuz konuşmadı ama ne bileyim mutlu ayrılmadım yani odadan...kafa yukarıda ayaklar aşağıda dedi...bende dedimki aşağıya çok baskı yapıyor ayakları aşağıda olduğu için dedi...suyu falan herşeyi normal aslında dedi ama ayına göre iri bir bebek normalde doğum 3 temmuz görünüyordu...ama riske atamayız en son 19 haziran diyorum dedi...tahlillerimi yaptırdı...şeker, kan sayımı, guatr, kan uyuşmazlığı,idrar...şeker normal, kan uyuşmazlığı negatif,kanım yine düşük sabah akşam ilaca devam,idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon var antibiyotik vermicem suya devam dedi, guatr normalin biraz altında bir de dahiliye druna göster dedi...maşallah devlet hastanesinden randevu aldım verdimi bana ayın 3üne randevu offf eşimde pimpiriklendi hemen git diyor yaa nasıl gideyim randevusuz almıyorlar randevuda 1 hafta sonraya hep...bakalım hayırlısı olsun inşallah...
herkeze iyi geceler kızlar...
Hoş geldin canım tatil de azdı. Eşine de geçmiş olsun. İnşallah iyidir şimdi. Beğendiniz mi burayı? Görüşürüz bebeği doğunca ablanın gelirsin o zamanda...
Sağ olasın canım... Şükür her gün bir serum taktırıyorum iyi gliyor...
Sağ ol canım. Nazlıma da sevindim.Şükürler olsun...
Geçmiş olsun. Grip filan mı?
Canım geçmişolsun annee. Nasıl şimdi? Dua için de sağ ol... İyi ki doğmuş fıstık da...
Sağ ol canım. Annen ne zaman geliyordu?
Canım ben de yumurtlamadan sonraki günden sayınca 9. gün negatifti ama ovulasyon pozitifti.Ovulasyon da yap bir de...
Canım olumsuz da dememiş dr. Sakın kafana takma. Kansızlık da oluyor hep. Erken alma meselesini bence başka dr ye de sor boşuna az zaman değil erken almasınlar bebeişi...:))
Bulantılar da geçecek bir zaman. İşin cilvesi:))
Tefriciye okuyoruz sırayla canım...
kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndülergaliba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?