geçmiş olsun canım...
yaşayan anlar...gerçekten anlıyorum seni..çok zor allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
bende 12 nisanda 22 haftalık bebğimi kaybettim.korunma sürecindeyim...
Allahım inşallah sağlıklı ömürlü ahyırlı bebeişler nasip eder hepimize...
merhaba yenı üye oldum bu siteye. 17 şubatta bende bebeğimi kaybettım:-(( 2 aylıkdı missert abort tanısıyla kurtaj oldum sızede çok gecmış olsun rabbım bıda yaşatmasın
merhaba bende 17 şubatta missert abort tanısıyla kürtaj oldum bu ay denedık bebek için inş olur bızede 3 ay korunun demıstı doktor
Benim bebeğimde turner sendromu çıktı...Tabi biz ilk düşük olmasına karsın tüm testleri yaptırdık...Eğer bu testleri yaptırmasak o muydu bu muydu kafamızda hep soru işareti kalacaktı..Genelde bu tesler için 3. düşük bekleniyor ,siz lütfen 3. düşüğü beklemeyin , testlerinizi yaptırın...İçiniz rahat olsun....
Bu testleri dr söylüyor...Birde benim bebeğimi de patalojiye yollayıp incelediler..Zaten turner ı öyle öğrendik...Sen en azından kan pıhtılaşması testini mutlaka iste....İnan sırf bu yüzden bebeğini kaybeden öyle çok insan varki....Önlemini al canım..Birdaha yaşamayalım
çok sağol uyarın için söyleyeceğim bunu doktoruma.İnşallah ikinci hamileliğimiz sorunsuz olur
İnşallah....Birde benim dr um korunmayın ama yumurta takibini falan yapmayın rahat olun dedi..Sanırım strese girmemizi istemiyor....Ama inan şu ara kafamdaki tek şey ne zaman yumurtlayacağım
kızlar çok geçmis olsun..
Allahım bı daha yasatmasın..saglıkla dıleyen herkesı,bebegine kavustursun tez zamanda ins
kesinlikle stres çok önemli bir faktör ama gelde strese girme.Ben şimdiden acaba kontrolde bişey çıkacak mı, 3 ay nasıl geçecek , tekrar hamile kalacakmıyım, ya yine bebeğimi kaybedersem diye düşünmekten kafayı yiyorum.benbeceremiyorum ama stres yapmamak en iyisi.
Sağol canım...Birdaha yaşamayı yüreğim kaldırmaz sanırım:44:Ovulasyon testi denesemmi diyorum...Ne dersiniz...
Kod:
bence biraz zaman ver kendine sonra dene bu arada doktorun folik asit kullanmanı söyledi mi
bişey sormak istiyorum ben henüz kontrole gitmedim sana doktorun bu düşüğün nedenini falan söyledi mi bize 3 ay bebek düşünmeyin dedi
Evet folik kullanıyorum..Birde tiroidlerimde sorun var selenyumla birlikte tiroid hapı kullanıyorum...Dedim ya testler çok önemli....Ne var ne yok çıkıyor...Tiroidde çok etkili hamile kalmanı bile engelleyebiliyor....
söylemedı kurtajdan 20 gun sonra patolojı ıçın bıde muayene ıçın gel dedı patoljıde zaten mol gebelık mı dış gebelık mı dıye bakılıyomuş bende ıkısıde çıkmadı, neden öldüğü bellı değil yanı şu sebepten dolayı bebeğiniz öldü demedıler banada 3 ay korunun dedı bu ay korunmadık mayısın 17 sınde benım 3 ay oluyo zaten
bende 19 nisanda bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ve missed abort tanısı kondu.sen kürtajdan sonra kontrole gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?