Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba yenı üye oldum bu siteye. 17 şubatta bende bebeğimi kaybettım:-(( 2 aylıkdı missert abort tanısıyla kurtaj oldum sızede çok gecmış olsun rabbım bıda yaşatmasın

merhaba yenı üye oldum bu siteye. 17 şubatta bende bebeğimi kaybettım:-(( 2 aylıkdı missert abort tanısıyla kurtaj oldum sızede çok gecmış olsun rabbım bıda yaşatmasın

bende 19 nisanda bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ve missed abort tanısı kondu.sen kürtajdan sonra kontrole gittinmi

merhaba bende 17 şubatta missert abort tanısıyla kürtaj oldum bu ay denedık bebek için inş olur bızede 3 ay korunun demıstı doktor

ceza, canım benim bozma moralini bendede olmuştu hatta ben göğsüme acıyana kadar bastırıyordum tamam olmadı diyordum senin gibi ... o günden sonrada hep öyle kaldı göğüslerim...canım üzme kendini boş yere allahım korktuğumuz yere uğratmasın iyi düşün canım iyi olsun...hastanedemisin canım?

merhaba bende 17 şubatta missert abort tanısıyla kürtaj oldum bu ay denedık bebek için inş olur bızede 3 ay korunun demıstı doktor

bişey sormak istiyorum ben henüz kontrole gitmedim sana doktorun bu düşüğün nedenini falan söyledi mi bize 3 ay bebek düşünmeyin dedi

Benim bebeğimde turner sendromu çıktı...Tabi biz ilk düşük olmasına karsın tüm testleri yaptırdık...Eğer bu testleri yaptırmasak o muydu bu muydu kafamızda hep soru işareti kalacaktı..Genelde bu tesler için 3. düşük bekleniyor ,siz lütfen 3. düşüğü beklemeyin , testlerinizi yaptırın...İçiniz rahat olsun....

canım bu testleri biz mi talep ediyoruz yoksa doktor muayene sırasında söylüyormu?Bide benim bebek kendiliğinden düştü doktor keseyi aldı rahimden eşime de herhangi bir problem yok 10 gün sonra kontrole gelin 3 ay da bebek düşünmeyin rahim dinlensin demiş

Bu testleri dr söylüyor...Birde benim bebeğimi de patalojiye yollayıp incelediler..Zaten turner ı öyle öğrendik...Sen en azından kan pıhtılaşması testini mutlaka iste....İnan sırf bu yüzden bebeğini kaybeden öyle çok insan varki....Önlemini al canım..Birdaha yaşamayalım

çok sağol uyarın için söyleyeceğim bunu doktoruma.İnşallah ikinci hamileliğimiz sorunsuz olur

çok sağol uyarın için söyleyeceğim bunu doktoruma.İnşallah ikinci hamileliğimiz sorunsuz olur

İnşallah....Birde benim dr um korunmayın ama yumurta takibini falan yapmayın rahat olun dedi..Sanırım strese girmemizi istemiyor....Ama inan şu ara kafamdaki tek şey ne zaman yumurtlayacağım

kızlar çok geçmis olsun..
Allahım bı daha yasatmasın..saglıkla dıleyen herkesı,bebegine kavustursun tez zamanda ins

İnşallah....Birde benim dr um korunmayın ama yumurta takibini falan yapmayın rahat olun dedi..Sanırım strese girmemizi istemiyor....Ama inan şu ara kafamdaki tek şey ne zaman yumurtlayacağım

kesinlikle stres çok önemli bir faktör ama gelde strese girme.Ben şimdiden acaba kontrolde bişey çıkacak mı, 3 ay nasıl geçecek , tekrar hamile kalacakmıyım, ya yine bebeğimi kaybedersem diye düşünmekten kafayı yiyorum.benbeceremiyorum ama stres yapmamak en iyisi.

kızlar çok geçmis olsun..
Allahım bı daha yasatmasın..saglıkla dıleyen herkesı,bebegine kavustursun tez zamanda ins

Sağol canım...Birdaha yaşamayı yüreğim kaldırmaz sanırım:44:Ovulasyon testi denesemmi diyorum...Ne dersiniz...

Of ya benim yaşadıklarımı anlatıyorsun....Şu an kürtajdan sonraki ilk adetim hemen hamile kalmazsam deliricem sanırım..Nasıl atlatılır bu psikoloji

Kod:

bence biraz zaman ver kendine sonra dene bu arada doktorun folik asit kullanmanı söyledi mi

Evet folik kullanıyorum..Birde tiroidlerimde sorun var selenyumla birlikte tiroid hapı kullanıyorum...Dedim ya testler çok önemli....Ne var ne yok çıkıyor...Tiroidde çok etkili hamile kalmanı bile engelleyebiliyor....

bişey sormak istiyorum ben henüz kontrole gitmedim sana doktorun bu düşüğün nedenini falan söyledi mi bize 3 ay bebek düşünmeyin dedi

söylemedı kurtajdan 20 gun sonra patolojı ıçın bıde muayene ıçın gel dedı patoljıde zaten mol gebelık mı dış gebelık mı dıye bakılıyomuş bende ıkısıde çıkmadı, neden öldüğü bellı değil yanı şu sebepten dolayı bebeğiniz öldü demedıler banada 3 ay korunun dedı bu ay korunmadık mayısın 17 sınde benım 3 ay oluyo zaten

Evet folik kullanıyorum..Birde tiroidlerimde sorun var selenyumla birlikte tiroid hapı kullanıyorum...Dedim ya testler çok önemli....Ne var ne yok çıkıyor...Tiroidde çok etkili hamile kalmanı bile engelleyebiliyor....

ya benim kan testim tiridim falan hep normal çıkmıştı bebek sağlıklıydı kese düzgündü 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 9 haftalıkken rutin kontrole gittim kalp atışını alamadık.Doktorda 12. haftaya kadarki bebeklerin kaybına neden olarak %80 kromozom anomalliklerinin neden olduğunu söyledi bu sizin için emin olun en hayırlısı dedi.Bir de ben bu durumun ikinci hamileliği etkileyip etkilemeyeceğini sordum onunla ilgisi yok dedi bir kere normal yoldan hamile kaldıysan yine kalacaksın dedi

senin korunma sürenin dolmasına az kalmış canım inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

bende 19 nisanda bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ve missed abort tanısı kondu.sen kürtajdan sonra kontrole gittinmi

kurtajdan 20 gun sonra gel dedıler bana ultrasyonla baktılar bıde patolojı için gel demışlerdı ama bışey çıkmadı, doktor ılk adetını ol 1 hafta sonra gel taramalar ıçın dedı herşeye baktılar kanla, 3 ay korunun ve 3 ay sonra gel tekrar ben bakcam bız söyleyecez korunmayı bırakacağınızı dedı fakat ben çook bebek ıstedığım içn dayanamadım bu ay korunmadık. kurtaj sonrası renglı 40 sonra oldu benım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…