Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keçiboynuzu kürüne başladık vatana millete hayırlı olsun. yapması da çok basit. çok faydası varmış bi dr söyledi hareket + sayı + kalite arttırıyomuş

kızlar çok mutluyum bi gün regli olcağıma bu kadar sevincemi zannetmiyodum,kürtajdan 48 gün sonra nihayet hastalandımaklıma bin türlü kötü şey geliyodu artık bugünde gelmeseydi yarın doktora gitcektimkiii şükür geldiiiiiibiraz sacılı oldu ama olsunn

kızlar adetim dün 9 gün geçmişti evde bitane test vardı bebe time diye yaptım sabahleyin çok silik ikinci çizgi çıktı ama forumda bu testin yanlış sonuç verdiğini yazanları okuyunca bugünde başka bi testle akşam idrarıyla yaptım onda çizgi falan çıkmadı test yapıcak arkadaşlar sakın bebe time ile yapmayın adette olmadım daha moralim bozuldu hayırlısı olsun hepimiz için başına böyle bi olay gelen varmı arkadaşlar yaptığınız testlerden memnunmusunuz bu arada bende 18 eylülde bebeğimi kaybettim bu ay 5 ayımızdı denemelerde kısmet Allahım hayırlısıylla bizede meleklerimizi gönderir inşallah

günaydın arkadaşlar çalışmalar bitti beklemeye geçtim bakalım ne olucak ....

günaydın arkadaşlar..hayırlı cumalar hepinize..uzun süredir giremedim misafirlerim vardı.senem nasılsın?birkaç gün girmemişsin seni göremeyince merak ettim umarım herşey yolundadır.ben 12 gün çift çizgi görmüştüm ve çalışma olmadı diye üzülmüştüm..ama 20.gün daha kalın bi çizgi gördüm bakalım hayırlısı..4 haziranı iple çekiyorm.
eşiimn ailesi burada.onlarla beraber dün avm ye gittik..ve herkes hamile..inanılır gibi değil..algıda seçicilik biliyorum ama sanki hamile sayısıda biraz fazla:) ben hamile bayanlara büyük bir özlemle bakıyorum eşim bebek arabası kullanan baylara bakıyor neyse arabaya bindik eve gidiyoruz..karşından hamile bir bayan geliyor eşim bir bağırdı bu ne ya herkesin karnı şiş..herkes mi hamile diye..eşimin bu tepkisine kardeşi ve babası gülmedi ama annesi güldü çok sinirlendim babası Allah size de verir diye bir yorum yaptı ama annesine çok sinirlendim.eve geldik mutfaktayız hala şey diyo oğlumun söylediği şeye gülesim geliyo nasıl bağırdı öyle diye hiç sesimi çıkarmadım..evden kovacaktım nerdeyse..
Allahım isteyen her aileye evlat nasip eyle..haziran ayında yüzümüzü güldür.

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

ASELKUZUM 2 haziran
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
CEAZ83 4 haziran
ALİN84 6 haziran

:slm kızlar giremedim kaç gündürlü taşınmadan dolayı.ayın 16 sında yazmıştım size sivilceler patladı memelr şişti diye 17 sine geldi kırmızılar. kürtaj sonrası 2.reglim yeter artık diyip bu ay çalışmalara başlıyacam çok heyecanlıyım tutacak mı ilk denemede olacak mı.herşeyi geçtim çok korkuyorum Allahım hiçbirimize aynı şeyi bi daha yaşatmasın hayırlısını sağlıklısını versin rabbim...
kızlar yazın benide listeye istenmeyen kızmızı güne haziran 17 diye listenin en sonundayım şimdilik. vay be 2 ay bekleme süresi geçermi diyodum şimdi yumurtalama günü bekliyorum zaman öyle ya da böyle geçiyomuş. bu arada ovulasyon testi almadım daha alsamıki sonuçta ilk regliyi 20 gün sonra 2. regliyi 30 gün sonra oldum. düzen diye bişe yokkineyse artık bakacaz bir çaresine.

amin güzelim aminn. boşver sen kayınvalideyi.en güzel tepkiyi vermişsin sessiz kalmakla.onun cahilliğine düşüncesizliğine say.böyle şeylerin moralini bozmasına sakın izin verme. bizlerde göbişimizin dolacağı günleri yaşayacağız inşallah. bu arada ben olaki hamile kalırsam 3 ay kimseye söylemek istemiyorum.ilkinde sülale duymuştu.bunda saklıcam saklıyabildiğim kadar

bende saklıcam,özellikle kayınvalidem karnımdan öğrensinn

çocuğum öldü diye rezil olmuşmuşş.Allah ım yaa insanı vicdansız yapma, ben neyin derdindeyim o neyin derdinde

canım bence eşine söyle annesinin yanında tepki vermesin.başta benimkide veriyodu.kayınvalidem oğlum mutsuz kolu boş falan diye yalandan ağlıyıp sinirlerimi bozuyodu. sonra eşime öğrettim.olur yaa takmıyorum genciz biz diyo ona karşı ))

Canım benim ya, nasıl üzmüşler Takma hiç güzel kafana. Duyarsızmış iyice.

ayyy ya hepsi aynı daha bugün kayınvalidemle görüştüm konuştu konuştu sonra bomm diye bombayı patlattı sizin niye çocuğunuz olmuyor, bende debim bende merak ediyorum anne hatta bana hiç olmayacak gibi geliyor dedim böyle üzüntü kustum telefonu kapatırken dedi ay sen böle konuşma ben bunları düşünür hasta olurum daha böyle küt soru sormaz.

sabrımızı deniorlar, biz çok sabırlı olalım bu kadar sıkıntımızın üzerinde birde aile sıkıntılarını almayalım üzerimize.

yuh artık yaa öyle sorulur mu.. saçmalamış resmen

yuh artık yaa öyle sorulur mu.. saçmalamış resmen

hamileliğimin kötü gittiğinden kürtaj sonrası 8. yada 9. ayım bu ay bu zamana kadar ne patavatsızlıklar gördüm ki kayınvalidemin bu lafı çok aman aman da batmadı :)

amannn valla hayırlsıyla hamile kalıp çocuklarımızı kucağımıza alsak geçer tüm bu hislerimiz.

bu kadınları anlamak imkansız. bi kadın bi kadına bunu nasıl der ya. benmde bi arkadasım düşük yapmıştı kaynanası inanmadı yalan sölüyo hiç hamile deildi falan dedi. inanabiliyo musnz ya bunu bi kadın hemcinsine yapıyo.. o kaynana aynı şeyleri belkide kendi kaynanasından duymuştu. bizde geçmişte kadınlara değer verilmeyip bide koca evinde itilip kakılınca bi kadın ancak kaynana,babanne olunca söz sahibi olabildiğinden bu tarz kadınlarda bi kompleks söz konusu. boşverin kızlar, gerçekten tınlamayın

Müdahale bitmiyor bi de. Kalp atışlarını duyduk diyoruz, okumuş kadın güya, "kalp atışı mı olurmuş o kadarcık şeyin" diyo. Ellerini kollarını oynatıyordu diyoruz, "daha hareket etmez, et parçası o" diyo.Allahım bir heyecan yaşatmıyo ya. Ultrason görüntülerinde doktorun söylediği şekilde başını, gövdesini gösteriyoruz, " yanlış o, başı bu tarafta" diye inat ediyor. Yahu bu kadar olumsuzluk olur mu? Karar aldık, ona demiyoruz artık bişey. Şimdi de isimlere taktı. Severek bulduğumuz isimlere ağız burun kıvırıp "durun bakalım bi kucağımıza alalım, onlar sonraki işler, daha çoook fikir değiştirirsiniz" diyo. Allahtan eşimin ablası çok şeker de arayı bulmaya çalışıyo. Kafayı yiycem yani. Ha bir de ikinci hamilelik haberini verdiğimizde "çok erken daha, bekleseydiniz" diye çıkıştı Yani kızlar, dertleriniz bitmiyor bu kayın annişlerle Napayım, canım kocamı doğurmuş diyorum, saygıda kusur etmiyorum, dinliyormuş gibi yapıp bildiğimi okuyorum. Bizimki bir de ben bakıcam çocuğa sen çalışırken diyor. Sağolsun çok iyi niyetli de, "bana yük olmaz, oturturum tv nin karşısına, yaparım işimi" deyince aman dedim. Ben 1 yaşına gelene kadar tv bilsin istemiyorum. Ooooooffff of! Mutlu mesut evliliklerimizin vergisi onlar, çaresiz ödiycez, napalım

lady cim nerelerdeydin sen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…