miniklercim dikkat etr kendine. misafir almadigin iyi olmus cok gecmis olsun
ablacim masallah pitpitlari duymusuz.. cok gecmis olsun sanada.. bende 300 alirim eger erken bitirirsem dahada alirim ablacim
cezacim sanada cok gecmis olsun , bu bebisler cook nazlanip duruyolar valla...dinlen canim dikkat et kendine
candascim selam canim.. iyi gelcekse sana uzaklas canim kafani dinle , sevdigin seylerle ilgilen ama sonra yine don bize ozleriz seni
lonecim dondunmu Istanbuldan..? havalarda cok guzelmis Istanbulda.
sezencim sanada cok gecmis olsun bu havalarda hastalikta hic cekilmiyor degilmi? ben ihlamurla atlatmistim.
nildecim yigeninin dogum gunu kutlu olsun.. ne kadar guzel bu aksam cok guzel eglenceli gececektir eminim :)))
evet canım güzeldi hava. şu topiklerde bahsedilen eminönündeki havuzlu hana falan gittim.günlükcümmmm minik kuzu çok nazlıııııı ama nazlı kızları çok severim bennnnnnnn ye benim için annesi onu sen nasılsın bu rada tatlımmmm
minikler bugün 28.gün adet olmadım ama test yaptım negatifffffff canım çok sıkkın ama bugün doğum günü var o yüzden üzüntümü erteledim tatlımmmmm
candaşımmmmm kuzummmmmm canım sıkkınnnnnnnn
hilalimmmmmm canımmmmmm bu ay olmuycak benimmmmmm sen hamile kalsan çok mutlu olcam umudum sendeeeeee kuzummmm
sezennn tatlımmmm napıyoson kuzummm
lalecimmmmm nasılsınnn tatlımmmmm
minicikumut tatlımmmmm nerelerdesin
datlummm hala yokkkkk nerdesin kuzuuuuuu merak ediyorum seniiiii
hellocum sen nasılsın tatlımmmmm
lone canımmmm senden ne haberrrrrr
yazamıycaktım izin alamadım erken çıkmak içinnnn((( yazayım dedim kızlara
yeni gelen arkadaşlara buruk bir hoşgeldiniz diyorum sizler nasılsınızzzzzz
benden çok umutluydunuz ama test negatif çıktı (idrar testi) adet olamadım ama eli kulağındadır((( bu ay yine hüsran
Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin epey bişey aldık.iyi akşamlar kızlar...
dua konusuyla başlayayım...ben ilk okunan kişi için alamadım duayı sonrada zaten o kişiyede haksızlık olur diyede alamadım bide kızımdan ve hamileliğimden dolayıda pek vaktim olmuyor kızlar ne olur kusura bakmayın...ama vaktim olursa okuyabilirsem okurum o zamanda yazarım zaten...kusura bakmayın ne olur...allah hepinizin dualarını kabul etsin allah gönlünüze göre versin...
ceza, canım bendede kist vardı hep biliyorsun lekelenmen kistten diye düşünüyorum benimde ilk bir ay nerdeyse kahverengi lekelenmem olmuştu endişelenme canım bol su iç dinlen rapor alman iyi olmuş geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum....
chnb, bulantılar bulantılar...inşallah çabuk geçer canım ben sürekli yatmıştım...uyku geçiriyordu...üzülme oğlunla ilgilenemiyorsun diye bende üzüldüm ama yapıcak bişey yok mecburen bu dönem böyle atlatılacak..yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun daha sonra benim gibi telafi edersin...inan çok ağırlaştım ama onun için yine ayaktayım canım...geçmiş olsun kızımız olsun:))
candaşım, canım umarım yazdıklarımızla kırmadık seni...kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım...inşallah çabuk toparlanıp yine yazılarınla içtenliğin ve sevecenliğinle yanımızda olursun...öptüm canım benim...
nuray, havalar burada gerçekten çok güzel...sen nasılsın canım?
loneliness, nasıldı kısa tatil keyif almışsındır umarım...tamamladınmı canım eksikleri...
hello naber? sende benim gibi kayıplardasın:)) çınarım napıyor? ayy 1 aya kalmaz gülücüklerede başlar paşa...
nilde, canım doğum gününüz kutlu olsun, inşallah güzel geçmiştir...benim kızımın 1. yaş günü süperdi...çok kalabalıktı haşatım çıkmıştı:)) kırmızılar gelmemiş inşallah gelmezde...
hilal, canım misafirlere devammı? nasıl gidiyor?
minikler, offf canım çok yoruluyorsun dikkat et tatlım...
nazlım, kuzum iyisin inşallah kanaman durmuş çok şükür...
minicikumut, sezen, denizlalesi,datlum nasılsınız?
bana gelince, dün kontrol vardı...dra dedimki bebeğim çok hareketli değil ilk kızımın hareketinden gece uyuyamazdımbile...drda dediki miyomdan dolayı yeri dar ve ilk oluşumu nasılsa aynı şekilde hiç yer değiştirmemiş...açıkçası pek sevimli şeyler söylemedi aslında olumsuz konuşmadı ama ne bileyim mutlu ayrılmadım yani odadan...kafa yukarıda ayaklar aşağıda dedi...bende dedimki aşağıya çok baskı yapıyor ayakları aşağıda olduğu için dedi...suyu falan herşeyi normal aslında dedi ama ayına göre iri bir bebek normalde doğum 3 temmuz görünüyordu...ama riske atamayız en son 19 haziran diyorum dedi...tahlillerimi yaptırdı...şeker, kan sayımı, guatr, kan uyuşmazlığı,idrar...şeker normal, kan uyuşmazlığı negatif,kanım yine düşük sabah akşam ilaca devam,idrarda biraz bakteri ve enfeksiyon var antibiyotik vermicem suya devam dedi, guatr normalin biraz altında bir de dahiliye druna göster dedi...maşallah devlet hastanesinden randevu aldım verdimi bana ayın 3üne randevu offf eşimde pimpiriklendi hemen git diyor yaa nasıl gideyim randevusuz almıyorlar randevuda 1 hafta sonraya hep...bakalım hayırlısı olsun inşallah...
herkeze iyi geceler kızlar...
canım maşallah 3 ayı doldurmana az kalmış. inşallah bu sıkıntıların da geçer. ceviz yemeyi ihmal etme. bir de tüm yeni hamiş arkadaşlara bana salatalık çok iyi geliyor, tavsiye ederim. bol bol da su için. biz artık büyük de tavsiye veriyoruz arkamızdan gelen kardeşlere:)selam kızlar
nazlım cnm aramak istedim ama kafamı bir türlü kaldıramıyorum tansiyonum düşükmüş baş dönmesi ve uyku halindeyim sanırım bişeyler yiyemediğim için seninde iyi olduğunu okudum burdan sevindim cnm
ceza cnm minik keseciği görmüşsün darısı kalp atışlarına canım
chnb ablacım sen de kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın serum takılıyormuş okuyunca şükrettim allah yardımcın olsun ablacım ben iştahı yerinde yemeyi çok seven biri olaraktan bu sürecin biran önce bitip güzel güzel bebişerimizi beslediğimiz şunuda yiyim bunuda yiyim ah kilo aldım sürecinin başlamasını istiyorum..
nilde cnm bence de ovulasyon testini dene cnm bende gebelik testinde negatif görürken ovulasynda pozitifi görmüştüm cnm hayırlısı olsun hakkında.. yiğenine bayıldım benim şirinemde izmirde en son ramaza bayramında görmüştüm sizin fotolara bakarken gözlerim doldu rabbim kendi evlatlarımızla aynı duyguları yaşamayı nasip etsin cnm yeğenine de sağlıklı huzur dolu güzel bir ömür diliyorum
günlük cnm benim dr. biraz krkutmuş seni anladığım kadarıyla cnm aklımıza kötü şeyler getirmek yok allahın izniyle kızlarınla o hazırladığın cici odada güzel günler geçireceksin bizimle iki cadıyla baş etme yollarını paylaşacaksın ve biz seni her zamanki gibi hayran hayran dinleyeceğiz..
loneliness cnm hava değişikliği yapmışsın inşallah keyifler yerindedir
candas cnm yazmakta zorlanıyorum dediğin için yazmak istesemde yazamıyorum cnm biraz kafan dağılsın inşallah o dinlenme sürecinde bebişin ece yapacak sana
nuray hello minicikumut hilal denizlalesi sezen kızlar nasılsınız
datlum cnm benim gibi yorgun düşüyorsun sanırım uğramamışsın hiç dinlen cnm büyüsün miniğin
kızlar sağlıkocağına gittik kayıt yaptırdık başım acayip dönüyor bayram yorgunluğunu attım dedim ama bugün özellikle öğleden sonraki derslerde ayakta durmakta zorlandım allahtan müdür anlayışlı davranıyor yapılması gereken çok iş var değerlendirme ölçekleri çocukların dönem ödevleri kutlanacak iki hafta hepsi beni bekliyor ama bende tık yokha bir de okulda bişeyler yiyebildiğimi evde kaldığım sürede bişey yiyemediğim için daha çok halsiz kaldığımı anladım geç oldu ama :) eşim de evde ne var ne yok okula götür orda ye diyor :) cumartesi günü nasip olursa 12 hafta oluyoruz bundan sonra keyifli günler başlar inşallah
hepinizi çok öpüyorum okulda olduğum sürece okuyorum aklımda kaldığı kadarıyla cvp yazdım unuttuğum varsa affola ..
canım bu işin göğüsle bulantıyla alakası yok. takma kafana. benim kaybettiğim bebeğimde sonuna kadar midem bulanmıştı. ben de iyi diye seviniyodum. öğrendikten sonra bile kürtajı bekleyene kadar 4-5 gün hep bulandı.kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndülergaliba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...
canım çok geçmiş olsun sana ve di,ğer yeni gelen arkadaşlara.kesinlikle stres çok önemli bir faktör ama gelde strese girme.Ben şimdiden acaba kontrolde bişey çıkacak mı, 3 ay nasıl geçecek , tekrar hamile kalacakmıyım, ya yine bebeğimi kaybedersem diye düşünmekten kafayı yiyorum.benbeceremiyorum ama stres yapmamak en iyisi.
ya benim kan testim tiridim falan hep normal çıkmıştı bebek sağlıklıydı kese düzgündü 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 9 haftalıkken rutin kontrole gittim kalp atışını alamadık.Doktorda 12. haftaya kadarki bebeklerin kaybına neden olarak %80 kromozom anomalliklerinin neden olduğunu söyledi bu sizin için emin olun en hayırlısı dedi.Bir de ben bu durumun ikinci hamileliği etkileyip etkilemeyeceğini sordum onunla ilgisi yok dedi bir kere normal yoldan hamile kaldıysan yine kalacaksın dedi
Evet canım dr un çok doğru söylemiş....Benim bebeğimdeki turner sendromuda kromozom anomolisi....Böyle bebeklerin %98 ini doğa anne bedeninden alıyor...Yani ne kadar acı versede inan en hayırlısı bu.....Bebek üzerinde yapılan genetik araştırmaların %50 sinde anomolinin nedeni bulunamıyor...Ben kalan %50 şanslı gruptaydım...Kısacası için rahat olsun....İnan en önemlisi yumurtanın döllenmesi ki bizim yumurtalarımız döllendi..Bir kez olduysa bir daha olacak inan...Ve şunuda sakın unutma bir sonraki gebeliğimizde herhangi bir kadından farklı bir risk oranımız yok..Birbirimize destek olalım yeter...Çok kısa zamanda güzel haberlerimizi alacağımızı biliyorum ben....
Evet folik kullanıyorum..Birde tiroidlerimde sorun var selenyumla birlikte tiroid hapı kullanıyorum...Dedim ya testler çok önemli....Ne var ne yok çıkıyor...Tiroidde çok etkili hamile kalmanı bile engelleyebiliyor....
Evet canım dr un çok doğru söylemiş....Benim bebeğimdeki turner sendromuda kromozom anomolisi....Böyle bebeklerin %98 ini doğa anne bedeninden alıyor...Yani ne kadar acı versede inan en hayırlısı bu.....Bebek üzerinde yapılan genetik araştırmaların %50 sinde anomolinin nedeni bulunamıyor...Ben kalan %50 şanslı gruptaydım...Kısacası için rahat olsun....İnan en önemlisi yumurtanın döllenmesi ki bizim yumurtalarımız döllendi..Bir kez olduysa bir daha olacak inan...Ve şunuda sakın unutma bir sonraki gebeliğimizde herhangi bir kadından farklı bir risk oranımız yok..Birbirimize destek olalım yeter...Çok kısa zamanda güzel haberlerimizi alacağımızı biliyorum ben....
Of ya benim yaşadıklarımı anlatıyorsun....Şu an kürtajdan sonraki ilk adetim hemen hamile kalmazsam deliricem sanırım..Nasıl atlatılır bu psikoloji
slm selenyumu ne için kullanıyosun haşımatı tıroıt mı var sende. bende tıroıt hastasıyımda ondan sordum ılac kullanıyorum, bana vermedı doktor folık asıt
Kendine zaman tanı,bıraz dınlen..sartlanma ..stress yapmamaya çalıs.. Zor bi süreç,ne desen haklısın..
Bende ilk adeti gördüm.18haftalık gebeligm bitti:S önemlı olan saglıkla gececek gebelık,saglıkla kavusulacak bebek.. Hayırlısiyla geç olsada güç olmasın canım ya..
tabiki şükretmek lazım canım Allah beterinden korusun İnsan önce sadece kendi başına geldiğini düşünüyor yıkılıyor belki bencilce bir duygu ama başkalarını da görüne rabbim yalnız değilmişim demekki deyip biraz daha güç topluyor sanki.İnşallah sağlıklı hamileliklerimizi de paylaşmak nasip olur
selam kızlar
chnb ablacım sen de kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın serum takılıyormuş okuyunca şükrettim allah yardımcın olsun ablacım ben iştahı yerinde yemeyi çok seven biri olaraktan bu sürecin biran önce bitip güzel güzel bebişerimizi beslediğimiz şunuda yiyim bunuda yiyim ah kilo aldım sürecinin başlamasını istiyorum..
kızlar sağlıkocağına gittik kayıt yaptırdık başım acayip dönüyor bayram yorgunluğunu attım dedim ama bugün özellikle öğleden sonraki derslerde ayakta durmakta zorlandım allahtan müdür anlayışlı davranıyor yapılması gereken çok iş var değerlendirme ölçekleri çocukların dönem ödevleri kutlanacak iki hafta hepsi beni bekliyor ama bende tık yokha bir de okulda bişeyler yiyebildiğimi evde kaldığım sürede bişey yiyemediğim için daha çok halsiz kaldığımı anladım geç oldu ama :) eşim de evde ne var ne yok okula götür orda ye diyor :) cumartesi günü nasip olursa 12 hafta oluyoruz bundan sonra keyifli günler başlar inşallah
hepinizi çok öpüyorum okulda olduğum sürece okuyorum aklımda kaldığı kadarıyla cvp yazdım unuttuğum varsa affola ..
merhabalar kızlar ben yazmasamda sürekli takip ediyorum sizleri. ben 4ay önce 2. düşüğümü yaptım ve ikinci kürtajımı oldum. ilki boş gebelikti ve bütün doktorlar ilkte olabilir normal, demekki sorunluydu olmadığı daha iyi, araştrmaya gerek yok ilk düşükte, 3ay sonra tekrar deneyin dedi. üstelik gttiğim 5doktorda,bunların arasında prof.ta vardı.... ve ben ikinciyide düşürdükten sonra sen bi test ol bari dedilerilk düşükte test yapılmıyor, ikinci kez ağlaya ağlaya yatıp o masaya kürtaj olmanız gerekiyor maalesef.. bendede öle oldu....
ve test sonuçlarımda kan pıhtılaşması problemi çıktı. malum kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek. şimdi bunu yazmamın amacı, ilk düşüklerni yapan arkadaşlarım nolur lütfen gidip pıhtılaşma testlernizi,kromozom testlernizi yaptırın,,gerekiyosa 2 düşük yaptım deyin ama mutlaka yaptırın...
kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndülergaliba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...
Kızlar bende bebişimi 9 haftalıkken kaybettim....Bebeğimi görme umuduyla sevine sevine gittiğim dr ultrasonda meleğimi kaybettiğimi söyledi....Eşim ve ben haftalarca ağladık...Dün kürtaj sonrası ilk adetim başladı....Denemeye hemen başlamak istiyorum...Allah isteyen herkese nsip etsin....Umarım hepinizin güzel haberlerini alırım....
merhaba yenı üye oldum bu siteye. 17 şubatta bende bebeğimi kaybettım:-(( 2 aylıkdı missert abort tanısıyla kurtaj oldum sızede çok gecmış olsun rabbım bıda yaşatmasın
Bu testleri dr söylüyor...Birde benim bebeğimi de patalojiye yollayıp incelediler..Zaten turner ı öyle öğrendik...Sen en azından kan pıhtılaşması testini mutlaka iste....İnan sırf bu yüzden bebeğini kaybeden öyle çok insan varki....Önlemini al canım..Birdaha yaşamayalım
ya benim kan testim tiridim falan hep normal çıkmıştı bebek sağlıklıydı kese düzgündü 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 9 haftalıkken rutin kontrole gittim kalp atışını alamadık.Doktorda 12. haftaya kadarki bebeklerin kaybına neden olarak %80 kromozom anomalliklerinin neden olduğunu söyledi bu sizin için emin olun en hayırlısı dedi.Bir de ben bu durumun ikinci hamileliği etkileyip etkilemeyeceğini sordum onunla ilgisi yok dedi bir kere normal yoldan hamile kaldıysan yine kalacaksın dedi
chnb ablacım,nasıl oldun? Iyı geldi dinlenmek degilmi?geçmisi okuyamadım yazdıysan ama pıt pıtları da duydunuz ins
cepten yazıyorum,halıyle uzuun uzuun yazamıyorum.bende kac gundur gelemıyorum.bi muayene takıbım var,onu halletmeye çalısıyorum.kendınıze ıyı bakın,görüsürüz tez zamanda ins
evet canım güzeldi hava. şu topiklerde bahsedilen eminönündeki havuzlu hana falan gittim.
sen nasılsın?oğluusn durumu değişti mi?yani duruş pozisyonu?benim de yan duruyor. dün sağlık ocağı kontrolüm vardı,ordaki ebe de anladı ama daha vakit var döner dedi. yalnız gittiğim doktoru söyleyince(özel hastane) onlar normal yaptırmaya korkuyor dedi bebeğe bişey olacak diye.
Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin epey bişey aldık.araba, oto koltığu, anakucağı vesaire.
endişelenme canım, her şey iyi olacak. az kaldı inşallah. benim de uyurken kıpırdamıyor. bizle beraber uyuyor sanırım. en çok akşamları kıpırdıyor, yemekten sonra. bana da sezeryan olursa 3 temmuz demişti doktorum en son. normal doğum 13 temmuz görünüyor benim de. bana da kan sayımı yapılamdı, sadece başta yapılmıştı. ebem bi gün aç gel bakalım önemli dedi.
chnbcim, hayırlı olsun tickerın canım. Allah inşallah sonıuna kadar tamamlamayı nasip eder.
maşallah sizin devre kalabalık olacak. minikler, sen, ceza ve nazlım nerdeyse arka arkaya geliyosunuz.
nildecim, inşallah adet olmazsın. vardır bebiş. sen bi ovülasyon testi yap bakalım.
candaşçım, geçecek canım herşey yoluna girecek. yeter ki güçlü ol. canın istediği zaman gel yaz. aynı şeyleri yazsan bile yine yaz.gerçekten burası insana iyi geliyor. biiz haberdar et gittiğin doktorlardan vesaire.
selamlar kızlar,
umarım herkes iyidir,
bizi soran herkese kucak dolusu sevgiler. Çok şükür herşey yolunda çınarın bir gözü büyük bir gözü küçük benim ailemde öyledir ama bununki fazla küçüktü göz yaşı damarı tıkalıymış onla uğraştım kaçtır GÜnlük bacım çıkamadım gezmelere, sana ne oldu anlamadım seni yarın arayacağım zaten özel bir şey için anlatırsın bana
chnb geçmiş olsun aynı zamanda kalp atımını almışız şükürler olsun allah tamamına erdirsin amin.
kzılar biz yarın Aydın yolcusuyuz, karmaşık duygular içindeyim gitmeyi pek istemiyorum, Çınar ve babanne ve dedesi olayın düşünerek kendimi zorluyorum :) umaırm güzel geçer 2 hafta boyunca bana Allah Eyüp sultan sabrı versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNorada nete giremem sanıyorum. Biliyorsunuz kayınvalidem uyuzlanıyor nete.
bu arada göbeğim hala şiş ve doğum kilolarımdan kurtulmama 2 kg kaldı ama normale dönmeme 12 kilo var. 2 hafta spora da ara vermiş olacağım tüm düzenim bozulacak neyse sağlık olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Geçenlerde candaşın içi bunalmış galiba herkes tek yürek olmuş, ben arayamıyorum çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum. O korkuları bende yaşadım umutsuzluklar peşim sıraydı herkes tek tek regl oluyordu ben olmayınca niye olmuyorum diye ölüyordum meraktan kaygıdan. Ne zamanki yavrusunu alacak kucağına ayy o ne günlerdi dieyecek o zamana kadar ben dinlerim senin bunalımlarını, Bebeğe kafayı takmamak konusuna ben pek inanmıyorum. Sonuçta hepimiz bebek istiyoruz ve eşimizle hemen hemen her aşk yapışımızda aklımızda bebek oluyor yada amaç o oluyor yanılıyor muym bilmiyourm. Yorgunluktan ölüyoruz çoğu zaman ve hava buz zzz gibi oluyor o zaman aşk yapmayı değlde bebek yapmayı düşünüyoruz. Takacaksın bence yoğunlaşacaksın ateştir, ovulasyondur, dr kontrolüdür amaca yöneleceksin. Kendini netten uzaklaştırmak fikrine katılıyordum cezanın dediği gibi bende kendimi 1 aya yakın uzaklaştırmış kilo vermeye kafayı takmış akapunktura gitmiş hamile kalıncada tekrar topiğe girmeye başlamıştım.
Evin içinde yine inleyen nameler var. Adını yazmadığım ama aklımda olan arkadaşlara citaknurayıma,lonelinesse, nildeye, deniz lalesine, hilalime, sezene adını unttuğum varsa ceza olarak 50 kere yazayım ismini DURUNNNNNNNNNNNNNN ceza hani hamile kalınca ödül yapacaktın nicini :) unutmadım beni çok etkilemişti belki sen bile unuttun. çıkıyorum çıktım
hepinizi öpüyorum... Doğum yapacak olan varsa biriniz telden mesaj atarsını. Yeğenlerimi yerim
merhabalar kızlar ben yazmasamda sürekli takip ediyorum sizleri. ben 4ay önce 2. düşüğümü yaptım ve ikinci kürtajımı oldum. ilki boş gebelikti ve bütün doktorlar ilkte olabilir normal, demekki sorunluydu olmadığı daha iyi, araştrmaya gerek yok ilk düşükte, 3ay sonra tekrar deneyin dedi. üstelik gttiğim 5doktorda,bunların arasında prof.ta vardı.... ve ben ikinciyide düşürdükten sonra sen bi test ol bari dedilerilk düşükte test yapılmıyor, ikinci kez ağlaya ağlaya yatıp o masaya kürtaj olmanız gerekiyor maalesef.. bendede öle oldu....
ve test sonuçlarımda kan pıhtılaşması problemi çıktı. malum kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek. şimdi bunu yazmamın amacı, ilk düşüklerni yapan arkadaşlarım nolur lütfen gidip pıhtılaşma testlernizi,kromozom testlernizi yaptırın,,gerekiyosa 2 düşük yaptım deyin ama mutlaka yaptırın...
canım inceleme öyle kendini..ilk zaman hassasiyet olur göguste,acır da ama sonra geçer o his..hersey normal .. Sen rahat ol,ıçıni ferah tut..Allahım korusun sizi
ceza, canım benim bozma moralini bendede olmuştu hatta ben göğsüme acıyana kadar bastırıyordum tamam olmadı diyordum senin gibi ... o günden sonrada hep öyle kaldı göğüslerim...canım üzme kendini boş yere allahım korktuğumuz yere uğratmasın iyi düşün canım iyi olsun...hastanedemisin canım?
evet canım güzeldi hava. şu topiklerde bahsedilen eminönündeki havuzlu hana falan gittim.
sen nasılsın?oğluusn durumu değişti mi?yani duruş pozisyonu?benim de yan duruyor. dün sağlık ocağı kontrolüm vardı,ordaki ebe de anladı ama daha vakit var döner dedi. yalnız gittiğim doktoru söyleyince(özel hastane) onlar normal yaptırmaya korkuyor dedi bebeğe bişey olacak diye.
Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin epey bişey aldık.araba, oto koltığu, anakucağı vesaire.
endişelenme canım, her şey iyi olacak. az kaldı inşallah. benim de uyurken kıpırdamıyor. bizle beraber uyuyor sanırım. en çok akşamları kıpırdıyor, yemekten sonra. bana da sezeryan olursa 3 temmuz demişti doktorum en son. normal doğum 13 temmuz görünüyor benim de. bana da kan sayımı yapılamdı, sadece başta yapılmıştı. ebem bi gün aç gel bakalım önemli dedi.
canım maşallah 3 ayı doldurmana az kalmış. inşallah bu sıkıntıların da geçer. ceviz yemeyi ihmal etme. bir de tüm yeni hamiş arkadaşlara bana salatalık çok iyi geliyor, tavsiye ederim. bol bol da su için. biz artık büyük de tavsiye veriyoruz arkamızdan gelen kardeşlere:)
canım bu işin göğüsle bulantıyla alakası yok. takma kafana. benim kaybettiğim bebeğimde sonuna kadar midem bulanmıştı. ben de iyi diye seviniyodum. öğrendikten sonra bile kürtajı bekleyene kadar 4-5 gün hep bulandı.
velhasıl tam tersi de olabiliyor. yapı meselesi. kiminin göğsü sertleşir, kimin sertleşmez. inşallah yakında kalp atışları da gelecek.
canım çok geçmiş olsun sana ve di,ğer yeni gelen arkadaşlara.
ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Allaha şükür tekrar hamileyim. ilk düşükte testlerimi yaptırmıştımk ben de. pıhtılaşma problemim var, iğne kullanıyorum. bir adet bekledim sadece korunmak için. 6. ayda hamile kaldım.
içinizi ferah tutun, bir kere hamile kaldıysanız tekrar kalacaksınız ve bu sefer iyi olacak.
chnbcim, hayırlı olsun tickerın canım. Allah inşallah sonıuna kadar tamamlamayı nasip eder.
maşallah sizin devre kalabalık olacak. minikler, sen, ceza ve nazlım nerdeyse arka arkaya geliyosunuz.
nildecim, inşallah adet olmazsın. vardır bebiş. sen bi ovülasyon testi yap bakalım.
candaşçım, geçecek canım herşey yoluna girecek. yeter ki güçlü ol. canın istediği zaman gel yaz. aynı şeyleri yazsan bile yine yaz.gerçekten burası insana iyi geliyor. biiz haberdar et gittiğin doktorlardan vesaire.
selamlar kızlar,
umarım herkes iyidir,
bizi soran herkese kucak dolusu sevgiler. Çok şükür herşey yolunda çınarın bir gözü büyük bir gözü küçük benim ailemde öyledir ama bununki fazla küçüktü göz yaşı damarı tıkalıymış onla uğraştım kaçtır GÜnlük bacım çıkamadım gezmelere, sana ne oldu anlamadım seni yarın arayacağım zaten özel bir şey için anlatırsın bana
chnb geçmiş olsun aynı zamanda kalp atımını almışız şükürler olsun allah tamamına erdirsin amin.
datlum, minikler, ceza nasıl gidiyor hamilelik
nilde bende çınarda 28 de yapmıştım negatif çıkmıştı
cezacım dikkat et kendine kuzum, mermiceğime de dikkat et.
kzılar biz yarın Aydın yolcusuyuz, karmaşık duygular içindeyim gitmeyi pek istemiyorum, Çınar ve babanne ve dedesi olayın düşünerek kendimi zorluyorum :) umaırm güzel geçer 2 hafta boyunca bana Allah Eyüp sultan sabrı versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNorada nete giremem sanıyorum. Biliyorsunuz kayınvalidem uyuzlanıyor nete.
bu arada göbeğim hala şiş ve doğum kilolarımdan kurtulmama 2 kg kaldı ama normale dönmeme 12 kilo var. 2 hafta spora da ara vermiş olacağım tüm düzenim bozulacak neyse sağlık olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Geçenlerde candaşın içi bunalmış galiba herkes tek yürek olmuş, ben arayamıyorum çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum. O korkuları bende yaşadım umutsuzluklar peşim sıraydı herkes tek tek regl oluyordu ben olmayınca niye olmuyorum diye ölüyordum meraktan kaygıdan. Ne zamanki yavrusunu alacak kucağına ayy o ne günlerdi dieyecek o zamana kadar ben dinlerim senin bunalımlarını, Bebeğe kafayı takmamak konusuna ben pek inanmıyorum. Sonuçta hepimiz bebek istiyoruz ve eşimizle hemen hemen her aşk yapışımızda aklımızda bebek oluyor yada amaç o oluyor yanılıyor muym bilmiyourm. Yorgunluktan ölüyoruz çoğu zaman ve hava buz zzz gibi oluyor o zaman aşk yapmayı değlde bebek yapmayı düşünüyoruz. Takacaksın bence yoğunlaşacaksın ateştir, ovulasyondur, dr kontrolüdür amaca yöneleceksin. Kendini netten uzaklaştırmak fikrine katılıyordum cezanın dediği gibi bende kendimi 1 aya yakın uzaklaştırmış kilo vermeye kafayı takmış akapunktura gitmiş hamile kalıncada tekrar topiğe girmeye başlamıştım.
Evin içinde yine inleyen nameler var. Adını yazmadığım ama aklımda olan arkadaşlara citaknurayıma,lonelinesse, nildeye, deniz lalesine, hilalime, sezene adını unttuğum varsa ceza olarak 50 kere yazayım ismini DURUNNNNNNNNNNNNNN ceza hani hamile kalınca ödül yapacaktın nicini :) unutmadım beni çok etkilemişti belki sen bile unuttun. çıkıyorum çıktım
hepinizi öpüyorum... Doğum yapacak olan varsa biriniz telden mesaj atarsını. Yeğenlerimi yerim
Sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum. Sen 2011 aralık annelerinde de vardın sanırım ben de vardım 8. haftada ayrılmıştım...İnşallah yeniden hamile kaldığındasorunsuz geçer...
Kızlar yazmışlar canım öyle düşünme sakın...
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamandayeniden olur...
Geçmiş olsun ben de bu tanıyla 2 bebeğimi kaybetmiştim...
Canım genetiğe gönderilmiştir sanırım patolojide çıkmaz. Peki eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı? Eğer sende ya da eşinde turnerin taşıyıcılığı vs. varsa o zaman tekrar aynı sorunu yaşayabilirsin. Bu yüzden sorun varsa pgt li tüp bebek önerirler size.Sağlıklı embriyoları koyarlar genetik inceleme yaparak. Sor dr ne. Bu testi yaptır...
Genelde ilklerde olanların sonra sorun olmuyor ama bu kesin değil. Yukarda Ladybugy yazmış. Ben 2 düşük yaşadım sağlılı oğlum da var. Bir de 25 haftalık erken düşük. Bence de test yapılmalı... Devlet ilk düşüklerde karşılamıyor ama...
Şükür canım. İyi sayılırım...Sen nasılsın?
Canım oğluşun güle güle kullansın. Bence de özeller sezaryen taraftarı. Sen ne hissediyorsun dönerse bebek?
Canım güle güle gidin.Çınara da geçmiş olsun. Dört gözle bekliyoruz seni...
oncelikle yeni gelen arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.. birde 2.ci hamileligi etkilemiyor kurtaj ama tabi bunyeden bunyeye fark edebilir bilmiyorum. Biz burdaki arkadaslar genelde 2. ci hamileligimizi bazilarimiz sorunlu gecsede devam ediyor. Rabbim cok bekletmeden saglikli bir bebis versin sizede insallah.
cezacim ins kotu dusunme canim.. ben kendimi hic dinlememistim, sen merak etme bebisin seni birakmayacak
lonecim masallah gulegule kullanin aldiklarinizi.. yeni yeni ciciler cok tatli oluyor dimi. Ben ara verdim alisveris isine biraz fazla acildim galiba.. esimde hala maasi alamadi bu ay, kredi kartlari sonlari gosteriyor.. Annemin biletini aldik ama cok sukur. 5 Haziran' da geliyor insallah, donuste 5 Eylul. 3 ay kalacak Allah izin verirse. birde bu donme konusu insallah donerler canim..benim haftaya kontrolum var artik donmemisse kendimi sezeryana hazirlicam gercekten.. su gunlerde coook hareketli masallah ins bu hareketliligiyle bbi donse...
hellocum gulegule gidin gelin insallah, Senden uzak kalicaz desene 2 hafta.. canim sende spor yapamasan bile yuruyus yap yediklerinede dikkat edersin, boylece icin rahat olur :) cok kafana takma kilo olayini. daha yeni annesin sen. millet 1-2 senede anca veriyor. yavas yavas verirsin saglikli bi sekilde.
nildecimm varmi bisiler ? meraklardayim
beni sorarsaniz iyiyim kizlar cok sukur bi yaramazlik yok.. yarin arkadasa oturmaya gidicem. evde kalinca bir uyuyorum bir uyuyorum sormayin. Sanki ilk 3 aylardaki gibi uyuma moduna gectim. elim hic bir ise gitmiyor.. bir ara boyle iyice temizlige misafire sarmistim ama simdi hic halim yok. Allah hayir etsin.. herkese cook selamlar, sevgiler
chnb ablacım,iyiyım..ugrasıp duruyoruz iste.iyi olmana sevindimbulantıların baskadı mı yoksa?
Nurayım uyuma istegın varsa bol bol uyu canım.bebis olunca çok ararsın bak,öyle uyuyup mıskınlık yapmayı:)
Ah sezenimde gelmi$$:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?