canım msj kutun dolu :18:
selam kızlar
nazlım cnm aramak istedim ama kafamı bir türlü kaldıramıyorum tansiyonum düşükmüş baş dönmesi ve uyku halindeyim sanırım bişeyler yiyemediğim için seninde iyi olduğunu okudum burdan sevindim cnm
ceza cnm minik keseciği görmüşsün darısı kalp atışlarına canım
chnb ablacım sen de kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın serum takılıyormuş okuyunca şükrettim allah yardımcın olsun ablacım ben iştahı yerinde yemeyi çok seven biri olaraktan bu sürecin biran önce bitip güzel güzel bebişerimizi beslediğimiz şunuda yiyim bunuda yiyim ah kilo aldım sürecinin başlamasını istiyorum..
nilde cnm bence de ovulasyon testini dene cnm bende gebelik testinde negatif görürken ovulasynda pozitifi görmüştüm cnm hayırlısı olsun hakkında.. yiğenine bayıldım benim şirinemde izmirde en son ramaza bayramında görmüştüm sizin fotolara bakarken gözlerim doldu rabbim kendi evlatlarımızla aynı duyguları yaşamayı nasip etsin cnm yeğenine de sağlıklı huzur dolu güzel bir ömür diliyorum
günlük cnm benim dr. biraz krkutmuş seni anladığım kadarıyla cnm aklımıza kötü şeyler getirmek yok allahın izniyle kızlarınla o hazırladığın cici odada güzel günler geçireceksin bizimle iki cadıyla baş etme yollarını paylaşacaksın ve biz seni her zamanki gibi hayran hayran dinleyeceğiz..
loneliness cnm hava değişikliği yapmışsın inşallah keyifler yerindedir
candas cnm yazmakta zorlanıyorum dediğin için yazmak istesemde yazamıyorum cnm biraz kafan dağılsın inşallah o dinlenme sürecinde bebişin ece yapacak sana
nuray hello minicikumut hilal denizlalesi sezen kızlar nasılsınız
datlum cnm benim gibi yorgun düşüyorsun sanırım uğramamışsın hiç dinlen cnm büyüsün miniğin
kızlar sağlıkocağına gittik kayıt yaptırdık başım acayip dönüyor bayram yorgunluğunu attım dedim ama bugün özellikle öğleden sonraki derslerde ayakta durmakta zorlandım allahtan müdür anlayışlı davranıyor yapılması gereken çok iş var değerlendirme ölçekleri çocukların dönem ödevleri kutlanacak iki hafta hepsi beni bekliyor ama bende tık yokha bir de okulda bişeyler yiyebildiğimi evde kaldığım sürede bişey yiyemediğim için daha çok halsiz kaldığımı anladım geç oldu ama :) eşim de evde ne var ne yok okula götür orda ye diyor :) cumartesi günü nasip olursa 12 hafta oluyoruz bundan sonra keyifli günler başlar inşallah
hepinizi çok öpüyorum okulda olduğum sürece okuyorum aklımda kaldığı kadarıyla cvp yazdım unuttuğum varsa affola ..
kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndülergaliba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...
chnb ablacım,nasıl oldun? Iyı geldi dinlenmek degilmi?geçmisi okuyamadım yazdıysan ama pıt pıtları da duydunuz ins
datlum,minikler,lone,gunluk,nuray,ceza,nazlım;taze anne adayları hepiniz iyisiniz umarım.fırsat buldukca bol bol dinlenin kızlar.kendınıze,bebıslerınıze iyi bakın
nillde ablacım,sende durumlar nasıl?haberlerını beklıyorum tez vakit
hilal,candas,sezen,mınıcıkumut,pileo,hello kitycim ;nasılsıniz kızlar,herkes iyidir umarim
cepten yazıyorum,halıyle uzuun uzuun yazamıyorum.bende kac gundur gelemıyorum.bi muayene takıbım var,onu halletmeye çalısıyorum.kendınıze ıyı bakın,görüsürüz tez zamanda ins
evet canım güzeldi hava. şu topiklerde bahsedilen eminönündeki havuzlu hana falan gittim.
sen nasılsın?oğluusn durumu değişti mi?yani duruş pozisyonu?benim de yan duruyor. dün sağlık ocağı kontrolüm vardı,ordaki ebe de anladı ama daha vakit var döner dedi. yalnız gittiğim doktoru söyleyince(özel hastane) onlar normal yaptırmaya korkuyor dedi bebeğe bişey olacak diye.
Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin epey bişey aldık.araba, oto koltığu, anakucağı vesaire.
endişelenme canım, her şey iyi olacak. az kaldı inşallah. benim de uyurken kıpırdamıyor. bizle beraber uyuyor sanırım. en çok akşamları kıpırdıyor, yemekten sonra. bana da sezeryan olursa 3 temmuz demişti doktorum en son. normal doğum 13 temmuz görünüyor benim de. bana da kan sayımı yapılamdı, sadece başta yapılmıştı. ebem bi gün aç gel bakalım önemli dedi.
canım maşallah 3 ayı doldurmana az kalmış. inşallah bu sıkıntıların da geçer. ceviz yemeyi ihmal etme. bir de tüm yeni hamiş arkadaşlara bana salatalık çok iyi geliyor, tavsiye ederim. bol bol da su için. biz artık büyük de tavsiye veriyoruz arkamızdan gelen kardeşlere:)
canım bu işin göğüsle bulantıyla alakası yok. takma kafana. benim kaybettiğim bebeğimde sonuna kadar midem bulanmıştı. ben de iyi diye seviniyodum. öğrendikten sonra bile kürtajı bekleyene kadar 4-5 gün hep bulandı.
velhasıl tam tersi de olabiliyor. yapı meselesi. kiminin göğsü sertleşir, kimin sertleşmez. inşallah yakında kalp atışları da gelecek.
canım çok geçmiş olsun sana ve di,ğer yeni gelen arkadaşlara.
ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Allaha şükür tekrar hamileyim. ilk düşükte testlerimi yaptırmıştımk ben de. pıhtılaşma problemim var, iğne kullanıyorum. bir adet bekledim sadece korunmak için. 6. ayda hamile kaldım.
içinizi ferah tutun, bir kere hamile kaldıysanız tekrar kalacaksınız ve bu sefer iyi olacak.
chnbcim, hayırlı olsun tickerın canım. Allah inşallah sonıuna kadar tamamlamayı nasip eder.
maşallah sizin devre kalabalık olacak. minikler, sen, ceza ve nazlım nerdeyse arka arkaya geliyosunuz.
nildecim, inşallah adet olmazsın. vardır bebiş. sen bi ovülasyon testi yap bakalım.
candaşçım, geçecek canım herşey yoluna girecek. yeter ki güçlü ol. canın istediği zaman gel yaz. aynı şeyleri yazsan bile yine yaz.gerçekten burası insana iyi geliyor. biiz haberdar et gittiğin doktorlardan vesaire.
selamlar kızlar,
umarım herkes iyidir,
bizi soran herkese kucak dolusu sevgiler. Çok şükür herşey yolunda çınarın bir gözü büyük bir gözü küçük benim ailemde öyledir ama bununki fazla küçüktü göz yaşı damarı tıkalıymış onla uğraştım kaçtır GÜnlük bacım çıkamadım gezmelere, sana ne oldu anlamadım seni yarın arayacağım zaten özel bir şey için anlatırsın bana
chnb geçmiş olsun aynı zamanda kalp atımını almışız şükürler olsun allah tamamına erdirsin amin.
datlum, minikler, ceza nasıl gidiyor hamilelik
nilde bende çınarda 28 de yapmıştım negatif çıkmıştı
cezacım dikkat et kendine kuzum, mermiceğime de dikkat et.
kzılar biz yarın Aydın yolcusuyuz, karmaşık duygular içindeyim gitmeyi pek istemiyorum, Çınar ve babanne ve dedesi olayın düşünerek kendimi zorluyorum :) umaırm güzel geçer 2 hafta boyunca bana Allah Eyüp sultan sabrı versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNorada nete giremem sanıyorum. Biliyorsunuz kayınvalidem uyuzlanıyor nete.
bu arada göbeğim hala şiş ve doğum kilolarımdan kurtulmama 2 kg kaldı ama normale dönmeme 12 kilo var. 2 hafta spora da ara vermiş olacağım tüm düzenim bozulacak neyse sağlık olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
Geçenlerde candaşın içi bunalmış galiba herkes tek yürek olmuş, ben arayamıyorum çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum. O korkuları bende yaşadım umutsuzluklar peşim sıraydı herkes tek tek regl oluyordu ben olmayınca niye olmuyorum diye ölüyordum meraktan kaygıdan. Ne zamanki yavrusunu alacak kucağına ayy o ne günlerdi dieyecek o zamana kadar ben dinlerim senin bunalımlarını, Bebeğe kafayı takmamak konusuna ben pek inanmıyorum. Sonuçta hepimiz bebek istiyoruz ve eşimizle hemen hemen her aşk yapışımızda aklımızda bebek oluyor yada amaç o oluyor yanılıyor muym bilmiyourm. Yorgunluktan ölüyoruz çoğu zaman ve hava buz zzz gibi oluyor o zaman aşk yapmayı değlde bebek yapmayı düşünüyoruz. Takacaksın bence yoğunlaşacaksın ateştir, ovulasyondur, dr kontrolüdür amaca yöneleceksin. Kendini netten uzaklaştırmak fikrine katılıyordum cezanın dediği gibi bende kendimi 1 aya yakın uzaklaştırmış kilo vermeye kafayı takmış akapunktura gitmiş hamile kalıncada tekrar topiğe girmeye başlamıştım.
Evin içinde yine inleyen nameler var. Adını yazmadığım ama aklımda olan arkadaşlara citaknurayıma,lonelinesse, nildeye, deniz lalesine, hilalime, sezene adını unttuğum varsa ceza olarak 50 kere yazayım ismini DURUNNNNNNNNNNNNNN ceza hani hamile kalınca ödül yapacaktın nicini :) unutmadım beni çok etkilemişti belki sen bile unuttun. çıkıyorum çıktım
hepinizi öpüyorum... Doğum yapacak olan varsa biriniz telden mesaj atarsını. Yeğenlerimi yerim
Canım evet dün taktırmadım 4-5 saat sürüyor bitmesi yine kötüyüm bugün taktıracağım yine. Ben de canım seninle aynı fikirdeyim senin azaldı bulantnın bitmesine. Ben yolun başıdayım ama şikayet etmek de istemiyorum nankörlük olur...
Evet okulda yersen iyi canım. Götür yanında. Beni 24 saat araba tutuyor sanki su içemiyorum ve korkuyorum bu yüzden...
oncelikle yeni gelen arkadaslara cok gecmis olsun diyorum.. birde 2.ci hamileligi etkilemiyor kurtaj ama tabi bunyeden bunyeye fark edebilir bilmiyorum. Biz burdaki arkadaslar genelde 2. ci hamileligimizi bazilarimiz sorunlu gecsede devam ediyor. Rabbim cok bekletmeden saglikli bir bebis versin sizede insallah.
cezacim ins kotu dusunme canim.. ben kendimi hic dinlememistim, sen merak etme bebisin seni birakmayacak
lonecim masallah gulegule kullanin aldiklarinizi.. yeni yeni ciciler cok tatli oluyor dimi. Ben ara verdim alisveris isine biraz fazla acildim galiba.. esimde hala maasi alamadi bu ay, kredi kartlari sonlari gosteriyor.. Annemin biletini aldik ama cok sukur. 5 Haziran' da geliyor insallah, donuste 5 Eylul. 3 ay kalacak Allah izin verirse. birde bu donme konusu insallah donerler canim..benim haftaya kontrolum var artik donmemisse kendimi sezeryana hazirlicam gercekten.. su gunlerde coook hareketli masallah ins bu hareketliligiyle bbi donse...
hellocum gulegule gidin gelin insallah, Senden uzak kalicaz desene 2 hafta.. canim sende spor yapamasan bile yuruyus yap yediklerinede dikkat edersin, boylece icin rahat olur :) cok kafana takma kilo olayini. daha yeni annesin sen. millet 1-2 senede anca veriyor. yavas yavas verirsin saglikli bi sekilde.
nildecimm varmi bisiler ? meraklardayim
beni sorarsaniz iyiyim kizlar cok sukur bi yaramazlik yok.. yarin arkadasa oturmaya gidicem. evde kalinca bir uyuyorum bir uyuyorum sormayin. Sanki ilk 3 aylardaki gibi uyuma moduna gectim. elim hic bir ise gitmiyor.. bir ara boyle iyice temizlige misafire sarmistim ama simdi hic halim yok. Allah hayir etsin.. herkese cook selamlar, sevgiler
selamlar kızlar nasılsınız. bugün çok kötü bir gün geçirdim moraller yerdeydi. müfettişler vardı okulda. bana da gıcığı denk geldi. ilk saatte bana gelince tüm incilerini bende döktü. saçmasapan şeyler buldu. bir yaptırımı olmasa da moralimi bozması yetti. ama takmayacağım. ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum allah biliyor.
sizler nasılsınız. nildem seni merka ediyorum canım. daha gelmemiş kırmızılar. canım boşuna bekleme gelmeyecekler. 9 ay unuturlar seni artık. hadi bakalım güzel haberini bekliyorum. çok öpüyorum.
cezam canım kendini dinleme o kadar. eminim miniğimiz seninle. içini ferah tut. nazlım da iyidir umarım.
chnb ablacım serum alıyormuşsun. biraz zor geçiyor sanırım olacak o kadar. sağlıcakla doğsunlar da razıyız herşeylerine dimi. kendine iyi bak.
candaşım doktora mı gidecekmişsin kaçırdım sanırım hayırdır kötü bi durum yok inşallah.
hellom iyi yolculuklar canım. sağlıcakla gidin gelin inşallah. paşamızı da çok öpüyorum.
minikler, datlum yeni annelerimiz nasılsınız. datlumdan haber var mı.
lone, nuray, günlük sziler nasılsınız. az kaldı günler sayıyoruz artık. ne mutlu size...
denizlalesi,sezen nasılsınız.
nildem canım cumartesi gidiyorlar. iyi geldiler bana. gidince boşluk olacak. üzerine birde bu ay da olmazsa bunalım yine beni bırakmaz. sen hamilesin buna inanıyorum ne olur ne olur beni de götür arkanda:)))))bilmiyorum neler oluyor içimde:))))
nildem cumartesi gidiyorlar canım. haklısın ümit edip olmayınca yıkılıyor insan. ama olacak inşallah canım. bu kadar uzun sürermiydi adetin hiç.hadi bakalım senden güzel haber gelsin.sonra da biz allahın izniyle.
sezennnnn kuzummmmm sende doktora gitcektinnn.senide çok merak ediyorum tatlımmmmmm sende çabuk gellllll.inşallah her şey yolundadır canımmm.nazlı kızım napıyor annesiiii?
/QUOTE]
Nilde ablacım iyiyim şükür sen napıyorsun..inşallah hamilesindir..hala gelmediğine göre dahada gelmez..ablacım bende ilk ay başım ağrımıştı..migren varsa ilk ay ağrıyor..sonra hamilelik hormonları çoğaldıkça bi daha uğramıyor:))kızım bugün yengesiyleydi..uslu durduğu için çikolatayı haketti onu yiyor şimdi:))
selamlar kızlar nasılsınız. bugün çok kötü bir gün geçirdim moraller yerdeydi. müfettişler vardı okulda. bana da gıcığı denk geldi. ilk saatte bana gelince tüm incilerini bende döktü. saçmasapan şeyler buldu. bir yaptırımı olmasa da moralimi bozması yetti. ama takmayacağım. ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum allah biliyor.
denizlalesi,sezen nasılsınız.
Canım üzme kendini bişey tutturamaz..Sen moralini yüksek tut..:)
Denizlalesi geçmiş olsun canım tekrar.
Nilde inşallah canım vardır yarın da yap her gün yap ovulasyon bakalım bir...
Hilal rast gelmiştir inşallah.
Sezen bence yaptır kuzum testleri. ne zamandı randevun?
Nuray epey kalacakmış annen ne güzel.
Günlük ne yaptın yerleştirdin mi eşyaları.
Datlumu ben de merak ettim.
Diğer arkadaşlar nasıllar?
Ablacım gittiğim doktor üniversitede yapılıyor o testler dedi..devlette yokmuş..10 mayısa gün vermişlerdi. bakalım ne olacak..patolojiden dediğin gibi bişey çıkmadı..ikiz gebeliklerde bazen olur böyle zatende troidin varmış..bu başlı başına bi sorun zaten..ikiz olduğu için ilaç yeterli gelmemiş olabilir dedi yine..
guatrmla ilgilenen doktorda kesinlikle bundan değildir değerlerin o kadar yüksek değil diyor kime inanacağımı napıcağımı şaştım valla
:111:Bir buçuk aydır bir arpa boyu yol alamadık daha..bu gidişle hamile kalma sürem daha uzayacak
Sen nasıl oldun serum takınıyosun sanırım..Allah yardımcın olsun...Anne olmak ne kadar zahmetliyse lezzetide o kadar fazla..Allahım bu çektiğin sıkıntıların hürmetine bebğini sana bağışlar inş..
nillde ablacımmm,$üpheli hallerin var seninnnn
hadi bakalım in$$
hayırlı haberını beklıyoruz.30 olduysa test yapsaydın ya canım..
Bende sımdı çıktım dr'dan.iyi durumlar çok sükür..
Hilalcim nerelerdesın canım?mısafır agırlıyordun demek.iyi olmana sevindim:)
sezennnim seni bekliyorum canımm..
canım geldimmm nasılsın nasıl geçti muayenen sonuçların nasılmış...
chnb ablaya da üstte yazdığım gibi canım bişey çıkmadı..hayırlsı birde fakültede şansımızı deneyelim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?