Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minikler kuzummmm çok teşekkür ederim yiğen sevgisi bir başka dimiiii.inşallah kucağına aldığında annelik duygusunuda tadacaksın tatlım benim darısı bizim başımıza.canım dün ovulasyon yaptım çokkkkkk dikkatli bakarsan belli belirsiz bi çizgi vardı yani varla yok arası.başım çokkkk ağrıyo adetten 1 gün önce benim böyle baş ağrım olur canım işte bilemiyorum ne çıkarsa bahtımıza:)))

kızlar moralim çok bozuk..göğüslerimin dolgunluğu ve acısı geçti..az önce farkettim eski hallerine geri döndüler galiba gene olmadı..Allahım sen yardım et bu aciz kuluna...

cezacım canımmmmm böyle hissetmen çok normal çünkü bizler bir kayıp yaşadık bu konuda hassasız ama nolur ümitsizliğe kapılma kızlarında dediği gibi her gebelikte göğüsler acıyacak diye bi kayıt yok be kuzummmm sen moralini bozma olurmu tatlım

kuzummmm lalemmmm nasılsın?canımmm ben şu anda beklemedeyim adetin 30.günü bugün hayırlısı be tatlım.canımın içi doktor işini naptın?bugün gitcektin meraktayımmmmm çabuk gellllll

Son düzenleme:

lone canımmm yaptım ovulasyon testi belli belirsiz bi çizgi çıktı.inşallah vardır be tatlım ama yine de tedirginim tabiiii

hellocummm kuzummmm iyi yolculuklar kendine be oğluşumuza iyi bakkkkk çabuk gellllll fazlada canını sıkma tatlımmmm.canımmmmm inşallah vardır ama korkuyorummmm

kuzummmmm nasılsın chnbmmmm ne durumdasın hergün serum yiyormuşsun olsun be kuzum sonu güzel olsun bu günler çabuk geçer

nuraycımmm kuzummmmm annişin gelmesine az kalmışş tatlım senin için büyük moral oalacak doğum öncesi.canım hala beklemedeyim psikolojik midir nedir acayip karnım acıkıyo bide uykum varrrr ama adet öncesi başım ağrır baş ağrımda var ayyyyyy bilemiyorummmm canımın içiiiii

sezennnnn kuzummmmm sende doktora gitcektinnn.senide çok merak ediyorum tatlımmmmmm sende çabuk gellllll.inşallah her şey yolundadır canımmm.nazlı kızım napıyor annesiiii?

minicikumutttt tatlımmmmm nasılsın?

nazlımmm canımmmmm nasılsın tatlım bi haber et bize merak ediyoruz seniiii

datlummmm sen nasılsınnnn nasıl gidiyorrrrrr?

günlükkkk tatlımmmmm hava güzel geziyomusun tatlımmmm kızım nasıl sen nasılsın?

candaşımmmmmm kuzummmmm doktora gitceksinnnn bütün dualarım seninle allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin canımmmmm aklım sendeeeee

hilalimmmmmm misafirler yarınmı gidiyoduuuuu?kuzummmmm kalbim küt küt atıyo bu ara senin küçük bölünmeye başladı rahime doğru yol alıyooooooo çok heyecanlıııı geliyooo inşallah bebişimizzzzz

yeni gelen kızlarrrrrr canlarrrrrr nasılsınız hepinizi çok öpüyorummmmm sizler nasılsınız sakın ola moral bozmak yok hep umut hep ümit[yavaş yavaş hepinizin isminide aklımda tutmayı başaracağım sözzzzzz:)))]

bende hala bekliyorummmmm canlarımmmm :)))) ((((

selamlar kızlar nasılsınız. bugün çok kötü bir gün geçirdim moraller yerdeydi. müfettişler vardı okulda. bana da gıcığı denk geldi. ilk saatte bana gelince tüm incilerini bende döktü. saçmasapan şeyler buldu. bir yaptırımı olmasa da moralimi bozması yetti. ama takmayacağım. ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum allah biliyor.

sizler nasılsınız. nildem seni merka ediyorum canım. daha gelmemiş kırmızılar. canım boşuna bekleme gelmeyecekler. 9 ay unuturlar seni artık. hadi bakalım güzel haberini bekliyorum. çok öpüyorum.

cezam canım kendini dinleme o kadar. eminim miniğimiz seninle. içini ferah tut. nazlım da iyidir umarım.

chnb ablacım serum alıyormuşsun. biraz zor geçiyor sanırım olacak o kadar. sağlıcakla doğsunlar da razıyız herşeylerine dimi. kendine iyi bak.

candaşım doktora mı gidecekmişsin kaçırdım sanırım hayırdır kötü bi durum yok inşallah.

hellom iyi yolculuklar canım. sağlıcakla gidin gelin inşallah. paşamızı da çok öpüyorum.

minikler, datlum yeni annelerimiz nasılsınız. datlumdan haber var mı.

lone, nuray, günlük sziler nasılsınız. az kaldı günler sayıyoruz artık. ne mutlu size...

denizlalesi,sezen nasılsınız.

nildem canım cumartesi gidiyorlar. iyi geldiler bana. gidince boşluk olacak. üzerine birde bu ay da olmazsa bunalım yine beni bırakmaz. sen hamilesin buna inanıyorum ne olur ne olur beni de götür arkanda:)))))bilmiyorum neler oluyor içimde:))))

kuzummmmmmmmm nasılsın canımmmm takma müfettişleri annemle babamdan biliyorum bazıları gerçekten çok gıcık oluyorlarrrr.gelmedi kırmızılar ama başımmmm ağrıyorrrrr bende adetten önce ağrır tatlımmmmmm.valla şımarıklık diil yazdıklarım benim adet belirtilerimle hamillelik belirtileri aynıdır.2 ay önce acayip moral bozukluğu yaşadım o yüzden kendimi adet olacakmışım gibi hazırlıyorum ama bu arada ümitte ediyorum.sen beni boşver cumamı gideceklerdi k.validenler sen naptın işlem tamam dimiiiii:))))

hamileysem takcam zaten senide candaşımıda peşime:)))inşallah kuzummmmm inşallah öyledirrrr

nildem cumartesi gidiyorlar canım. haklısın ümit edip olmayınca yıkılıyor insan. ama olacak inşallah canım. bu kadar uzun sürermiydi adetin hiç.hadi bakalım senden güzel haber gelsin.sonra da biz allahın izniyle.

2 ay önce 30.gün de hastalanmıştım kuzummmmm ya

nillde ablacımmm,$üpheli hallerin var seninnnn
hadi bakalım in$$
hayırlı haberını beklıyoruz.30 olduysa test yapsaydın ya canım..
Bende sımdı çıktım dr'dan.iyi durumlar çok sükür..
Hilalcim nerelerdesın canım?mısafır agırlıyordun demek.iyi olmana sevindim:)
sezennnim seni bekliyorum canımm..

Denizlalesi geçmiş olsun canım tekrar.

Nilde inşallah canım vardır yarın da yap her gün yap ovulasyon bakalım bir...

Hilal rast gelmiştir inşallah.

Sezen bence yaptır kuzum testleri. ne zamandı randevun?

Nuray epey kalacakmış annen ne güzel.

Günlük ne yaptın yerleştirdin mi eşyaları.

Datlumu ben de merak ettim.

Diğer arkadaşlar nasıllar?

günaydın kızlar işe başlamadan size yazayım dedim iş başı yaptım bugün nasıl bi haftayı bu ömrümden ömür gitti canım kanım gtti ama umudumu kaybetmedim şükürler olsun dün bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda herşey normal hiç bi sıkıntı yok normal hayatına devam edebilirsin dediler progestana devam birde haftada 1 iğnem var 4 adet dünden beri az az lekelenmem var yine ama bi sorun yok diolar bilmiorum inşallah yiyecek ekmeği vardır herkes iyidir umarım bisürü iş beni beklio

slmlar bende 21 martta düşük yaptım malesef
ve dün yeniden düşükten sonra ilk adetimi gördüm artık yeniden hamiş kalmak istiyorum hayırlısıyla rabbim bir an evvel
bana ve benim gibi bekleyenlere nasip etsin inşallahhhhhh canlarımmmmmmmm
bu arada bugün tarçın bal çörekotu kürünede başlıcammm
sizlerden deneyenler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…