slmlar bende 21 martta düşük yaptım malesef
ve dün yeniden düşükten sonra ilk adetimi gördüm artık yeniden hamiş kalmak istiyorum hayırlısıyla rabbim bir an evvel
bana ve benim gibi bekleyenlere nasip etsin inşallahhhhhh canlarımmmmmmmm
bu arada bugün tarçın bal çörekotu kürünede başlıcammm
sizlerden deneyenler var mı?
günaydın kızlar işe başlamadan size yazayım dedim iş başı yaptım bugün nasıl bi haftayı bu ömrümden ömür gitti canım kanım gtti ama umudumu kaybetmedim şükürler olsun dün bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda herşey normal hiç bi sıkıntı yok normal hayatına devam edebilirsin dediler progestana devam birde haftada 1 iğnem var 4 adet dünden beri az az lekelenmem var yine ama bi sorun yok diolar bilmiorum inşallah yiyecek ekmeği vardır herkes iyidir umarım bisürü iş beni beklio
çok geçmis olsun eylem..
Tez zaman da Allahım tüm dıleyenlerın bekleyenlerın kucagını doldursun..
Kürlerle ilgili hiç denemem olmadı,hersey için önerilen bi kür bulunuyor.senın kürü nasıl hazırlıyorsun cnm,ve ney için önerilmisti..
canım bu kolay hamiş kalmak için bir çok deneeyen var ve daha ilk denemelerinde tutanlarda çok
o yüzden bende başlıcam inşallah bir an önce hamiş kalmak için istersen nasıl olduğunuda yazabilirim
ama sen zaten hamileysen gerek yok tabi
eylem tabiki paylasmani isterim,nasıl hazırlanıyor?bu 3lüyü ayrı ayrı tüketiyorum,hepsi bi sifa zaten cnm.hamıle degilim,bende kürtajdan sonra ilk adeti gördüm..hayırlısıyla saglıkla yeniden gebe kalırız ins ..sanada tekrardan geçmıs olsun ..
eylem tabiki paylasmani isterim,nasıl hazırlanıyor?bu 3lüyü ayrı ayrı tüketiyorum,hepsi bi sifa zaten cnm.hamıle degilim,bende kürtajdan sonra ilk adeti gördüm..hayırlısıyla saglıkla yeniden gebe kalırız ins ..sanada tekrardan geçmıs olsun ..
eylem ,amin.. cümlemize canım.. Seninde daha çok yeniymis:S korunma süren varmı?
paylastıgın için tesekkürler canım
ne demek tatlım
korunma sürem yok hatta doktor ilk adeti bile beklemene gerek yok istiyorsan direk kal dedi
çünkü benimki çok küçüktü kendiliğinden düşüverdi yavrum bende bu ay korunmadım
ama nerdeee tutmadı bu ay ama iyide oldu kalsaydım belkide korkacaktım hep tereddütlü olacaktım
şimdi bu ay ilk defa özen göstererek deniyecem bakalımm hayırlısı olsun
birde kızım var ablası 13 aylık ama gene bir daha istiyordum işte oda düştü belki bu ay kalırım inşallah
sanada Allah bir an önce nasip etsin canım
kızlar merhaba nihayet bir hafta daha bitti kaldı 6 hafta artık okulun çekilir bi yanı kalmadı özellikle de duygusallaşınca herkesin herşeyi batıyo.. sinirlerim tepemde gidip geliyorum.. şu günlerde bi geçse de seneye nasip olursa evde olucam ücretsiz izinle yaz tatilini birleştirmeyi düşünüyorum
nazlım cnm günün güzel haberi senden gelmiş gözünaydın cnm içini rahat tut bu çok zor biliyorum ama herşeyde inanmaktan geçiyor bu defa şans bizlerden yana
ceza cnm inşllah senin de yarın yüzün gülücek bize güzel haberlerle geleceksin
tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olacak bugün karnımda değişik hisler hissettim sanki bişeyler içimi gıdıklıyor gibi henüz bebeği hissetmem imkansız değil mi o değildir ?????
herkese kucak dolusu sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum
nildecim senide umutlandirmak istemiyorum ama ne biliyim yaaa hamilesin gibi geliyor banada.. kirmizilarin gelmemesi 30 gunu gecti senin. hadi bakalim hayirlisi olsun , yuzumuz gulsun :)))kızlarrrrr hepinize merhaba
lalecimmmm chnb canımmm sezenimmmm hala bekliyorummmmm.kan tahlili yaptırıyım dedim doktorum 1-2 gün daha bekliyelim dedi benim adetler çok düzenli değil ya.hava değişimide etkilermiş u yüzden beklemedeyim sanki tahlil yaptırınca negatif çıkacak diye çok korkuyorum açıkcası benimde işime geldi şimdi siz diyosunuzdur ne kadar meraksız diye ama içimde ne fırtınılar kopuyo bş bilseniz canlarımmmmtest sonucunu negatif görmekten çok korkuyorummmmm.anlıyosunuz dimi beniiii
kızlar merhaba nihayet bir hafta daha bitti kaldı 6 hafta artık okulun çekilir bi yanı kalmadı özellikle de duygusallaşınca herkesin herşeyi batıyo.. sinirlerim tepemde gidip geliyorum.. şu günlerde bi geçse de seneye nasip olursa evde olucam ücretsiz izinle yaz tatilini birleştirmeyi düşünüyorum
nazlım cnm günün güzel haberi senden gelmiş gözünaydın cnm içini rahat tut bu çok zor biliyorum ama herşeyde inanmaktan geçiyor bu defa şans bizlerden yana
ceza cnm inşllah senin de yarın yüzün gülücek bize güzel haberlerle geleceksin
tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olacak bugün karnımda değişik hisler hissettim sanki bişeyler içimi gıdıklıyor gibi henüz bebeği hissetmem imkansız değil mi o değildir ?????
herkese kucak dolusu sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum
kızlarrrrr hepinize merhaba
lalecimmmm chnb canımmm sezenimmmm hala bekliyorummmmm.kan tahlili yaptırıyım dedim doktorum 1-2 gün daha bekliyelim dedi benim adetler çok düzenli değil ya.hava değişimide etkilermiş u yüzden beklemedeyim sanki tahlil yaptırınca negatif çıkacak diye çok korkuyorum açıkcası benimde işime geldi şimdi siz diyosunuzdur ne kadar meraksız diye ama içimde ne fırtınılar kopuyo bş bilseniz canlarımmmmtest sonucunu negatif görmekten çok korkuyorummmmm.anlıyosunuz dimi beniiii
günaydın canım çok sevindim bu güzel habere..keşke bu haftayı raporla kapatsaydın..inan pazardan beri bende çok zor günler geçiriyorum.umarım benimde yarın gönlüm ferahlar...dikkat et kendine..
hayırlı günlerrrrr herkese...
cezacım nasılsın?neyin var ki cnm.yarın hayırlı haberlerle gel canım,içini ferah tut sen..
Allahım esirgesın hepınızı,yavrularınızı
Nazlım ise baslamıssın hadı bakalım.ama dıkkat et kendıne.. Yorma canım kendını,hafıf lekelenme olabılıyor.ama ıstırahat etmeye çalıs eve gidince.i$lerden elını ayagını çek ..pıt pıtlarıda duymussun,gözünaydın canım..
mulberry merhaba canım..:)
Nilldee nerdesin hani,bekliyoruz..ne durumdasın:)
sezenim daha gelmemissın,nasılsın canım?
chnb ablacım çok tesekkür ederım.sen nasılsın?nasıl gidiyor?rahatın yerinde ins.cetvelınde hayırlı olsunn:)gün be gün takıptesınız artık.Allahım esirgesın
bu arada bende check-up yaptırmıs gibi oldum ablacım.ılaclı fılmler ws.gebelıkte yapılamayacak seyler ya,bunları yaptırıp bi duruma göz atayım demıstım.çok sükür iyi.1aylık ılaç kullanacagm.zaten benimde bı bekleme sürem vardı,böyle çakısmıs oldu ilaç kullanımı.bu arada rahim agzı yetmezligi ıcın yapılan muayene nasıl yapılıyor,yanı zorlu mu?bırde sız mevzusunu yapmıstınız ya,gebelıkte alttan muayenenın bı sakıncası var mı?özellıkle lekelenme varken
günaydın kızlar işe başlamadan size yazayım dedim iş başı yaptım bugün nasıl bi haftayı bu ömrümden ömür gitti canım kanım gtti ama umudumu kaybetmedim şükürler olsun dün bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda herşey normal hiç bi sıkıntı yok normal hayatına devam edebilirsin dediler progestana devam birde haftada 1 iğnem var 4 adet dünden beri az az lekelenmem var yine ama bi sorun yok diolar bilmiorum inşallah yiyecek ekmeği vardır herkes iyidir umarım bisürü iş beni beklio
slmlar bende 21 martta düşük yaptım malesef
ve dün yeniden düşükten sonra ilk adetimi gördüm artık yeniden hamiş kalmak istiyorum hayırlısıyla rabbim bir an evvel
bana ve benim gibi bekleyenlere nasip etsin inşallahhhhhh canlarımmmmmmmm
bu arada bugün tarçın bal çörekotu kürünede başlıcammm
sizlerden deneyenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?