Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rahimağzı uzunluğunun yapılması gereken en önemli hafta 12. haftadır. Minikler dr ne hatırlat baksın canım. Kasım annelerine de yaz hatta. Ölçüm yapılsın çünkü topiklerde çok olmasa da üç beş bebek çıkıyor bu sebepten bebeklerini kaybeden....

chnb ablacım çok tesekkür ederım.ellerine saglık.ewt paylasılsın kı,saglıklı bebeklerini kımse kaybetmesin.neden gôzardı eder ki hekımler:S

Nuraycım iyiyim sagol canım.sende ıyısın umarım.masaalah büyüdünn ıyıce canım,safaga ne kaldı kı uyku hallerını dagıtma,uyu bol bol canım.gezmelerını bebısle yaparsın.yorulunca ,hooop teyzi$lerının kucagına kendıne ıyı bak cnm:)

minikler aynı durumu yasayan ark.lar var ogretmen.aglıyorlar,yakınıyorlar..tahammul edemıyorlar artık.bırde bas kaldıranlar erkek ögr. Hanı erkekler bıraz daha nezaket gösterırmıs gıbıme gelıyor halbukı.. 'mecburum,gelmem mumkun degıl.n'apabılırım' de cık ısın ıcınden.. Onların gönlü olsun dıye,okulu bekleyıp fedakarlık mı yapılacak.her zaman olan seyler degıl kı bu tetkıkler,bı avuç ınsan.uzlasılsa ,hos görülse ne var sankı.. Uzme tatlı canını sen canım.kendıne ,bebegıne ıyı bak

canım ben sana inanıyorum çünkü ben de hissetmiştim o haftalarda. insan gazı ve hiç yaşamadığı bişeyi ayırabliyor bence. benim doktorum da bana inanmamıştı. ama sonuçta erkek, bu konuyu ancak okudğu kitaplardan öğrenebilir ve bu bence kişiden kişiye göre değişir. bizim topikten de vardı tek tük hisseden. ve demişlerdi erkek bebekler erken hissedilir diye. ama bu haraketler çok hafif oluyor. 16dan sonra şüpheye yer kalmayacak şekilde hissetmeye başladım ve gerçekten de erkek çıktı. aslında çıtak nurayın da dediğini duymamıştım hiç. her insan zaman zaman sinirlenebiliyor. okul müdürüne vessaire benim de sinirlendiğim olmuştu çok.
canım bir dahaki kontrolüne gittiğinde doktoruna çalışabilir kağıda nöbet tutması uygun değildir yazdır, sonuçta özele gidiyorsun, yazar. kimse sana nöbet tutturamaz bu belgeyi alırsan. daha önce de yazmıştık.6 hafta 6 haftadır, nöbet çok zor oluyor.
benim de inşallah son 2 haftam okulda. artık çok yoruluyorum. akşamları sızıp kalıyorum.
okuldaki boş derslere giren dangalağı da hiç takma, her hafta boş oturmak güzel gelmiş, mecbur girecek parasını alıyor.
bie daha bulur boş dersi 4+4 gelince.

Canım genetiğe gönderilmiştir sanırım patolojide çıkmaz. Peki eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı? Eğer sende ya da eşinde turnerin taşıyıcılığı vs. varsa o zaman tekrar aynı sorunu yaşayabilirsin. Bu yüzden sorun varsa pgt li tüp bebek önerirler size.Sağlıklı embriyoları koyarlar genetik inceleme yaparak. Sor dr ne. Bu testi yaptır...
Canım çok teşekkürler...Ama yazdıklarını detaylandırırmısın biraz, ben bunu ilk kez duyuyorum dr atlamış olabilirmi acaba ?

nildecim, bence de sen de var bişeyler. inşallah yakında hayırlı haberi verirsin.

chnbcim, dönemi kapattın tamamen sanırım. iyi yapmışsın canım. kolay bulunmuyor. bizim bebeler nazlı çok.
inşallah güzel geçecek bu hamileliğin ve bebeğini kucağına alcakasın, yeniden anne olmanın tadını yaşayacaksın.

nazlım çok sevindim canım. Allah tekrar tamamına erdirsin diyorum. sen de dikkat et kendine canım. gerekirse rapaora devam et. lekelenmen tamamen kesilmeden sakın işe başlama. doktorun buna nasıl izin veriyor?

cezacım güzel haber senden de gelecek inşallah.

sezen, deniz lalesi, günlük, nuray, candaş nasılsınız kızlar?

inşallah canım...çok korkuyorum...son 5 günde tedirginlikten 2 kilo vermişim..psikopat oldum resmen..sakinleşemiyorum..kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor..bakalım yarın 6+2 olacağız umarım güzel haberlerle dönerim..
chnb abla sende doktora gidecekmişsin:)takipçinim:)umarım yarın tekrar o güzel sesi duyacaksın..
minikler dişin nasıl oldu?
kendinize iyi bakın kızlar...

chnb abla şimdiye kadar 325 tane okudum yarın moralim yerinde gelirse devam edeceğim ama sorun çıkarsa sözz veremiyorum şimdiden Allah kabul etsin abla

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

chnb ablacım şimdi niyetlenip biraz okuyacam yazarım ne kadar okuyabildiğimi bugün mide konusunda daha rahat hissediyorum kendimi ama yinede iştahım yok.. buarada rahimağzı uzunluğunu hatırlattığın ii oldu haklısın topiğede yazmak lazım gerçi ordaki sohbete pek katılmıyorum sadece okuyup takip etmeye çalışıyorum ama belki okuyanlar dr.lerine sorarlar.. benim dr.m iki hafta sonra gel bazı tetkikler yapacaz demişti ikili test mi dedim o da var gel sen dedi perşembe günü iki hafta oluyor ama kan tahlili için felan başka hastaneye yönlendirirse die cumartesine randevu almak istiyorum kan ve idrar testi istemişti gelmeden önce yaptır getir sonuçları demişti perşembe de onları yaptıracam çünkü bazı tahliller iki günde çıkıyor riske atmak istemiyorum.. izin almana sevindim ablacım çocuklarda insanı sitrese sokuyor heleki bu dervirde lise öğrencisiyle uğraşmak çok daha zor olsa gerek

ceza cnm bugün güzel haberini buraya yazmayı unutma bir de sitrese girmemeye çalış cnm kolay değil biliyorum kızma bana ama nasibi varsa gelecek die düşün sürekli(insanın içini biraz daha ferahlatıyor böyle düşünmek) ve inan o seninle olacak buarada dişim ara ara ağrımaya devam ediyor ama önceki bahsettiğim iki gün kadar değil biraz daha katlanılır bi ağrı..

loneliness cnmmmm ben de bebeğim olduğunu düşünmek istiyorum değişik şuana kadar hissetmediğim bişeydi yani tarif edeileceğim bişey de değil içimde kelebek çırpınıyor gibi bişeydi bende dr.me sorayım bi bakalım nasıl bi cvp verecek

deniz lalesi cnm haklısın benimkilerin biri bayan biri erkek. tek düşündüğüm kendi rahatım artık allahım nasp ederse seneye de ara vermiş olacam o zamana kadar bunlar da zaten tayin düşünüyorlar allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ben daha önce iki yıl müdür yetkili çalıştım müdürlük öğretmenlik artı hademelik bendeydi çok soba yakıp derse başladım okul bitti sınıfı süpürüp çıktım insanlara zor göstermeden kolay yerler sunulunca kıymet bilmediklerini düşünüyorum

nilde cnm bende müjde bekliyorum senden

kızlar merhaba

dayanamadım kan testi yaptırdım negatif

benden bişi olmaz kızlar o kadar yoğun duygular içindeyimki kafamı toplayıp aktaramıyorum bile ama şu anda tek soru hamile değilsem niye bu kadar gecikti 32.gün bugün kızlar yapışıklık var gibime geliyo.yada kist bilemiyorum.çokkkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkkkkk

canım ben de ne diyeceğimi bilemiyorum inan. öyle umutluydum ki.şoktayım yine.artık bizleri teselli edebilcek söz bulamıyorum ne olur kusuruma bakma. ben de hüsrana uğruycam biliyorum. umudumu asla yitirmiyorum ancak bizim süreçler biraz uzun sürecek herhalde. ne bileyim ya artık çok yoruldum. seni de öyle iyi anlıyorum ki. inşallah yoktur yapışıklık ancak sen de bu ay rahim filmi çektirsen canım.en azından acı da olsa sorunu öğreniriz ve ona göre önlem alırız. haftaya adet olunca ben de gidip çektireceğim.her ay bekleyip olumsuz şeyle karşılaşmak canımızı acıtıyor. en azından sebepleri öğrenelim ve çözüm bulalım be canım. her adet olduğumuzda ya dahamile olmadığımızı öğrendiğimizde yıkılıyoruz ancak bikaç gün sonra tekrar kendimize gelip diğer ayı beklemiyormuyuz. umudumuz sonsuz canım olacak biliyorum sen de inanıyorsun.

kızlar sizler nasılsınız. biz de misafirleri gönderdik. evde ööyle boşluk oldu ki. sessiz, soğuk.... eşimle diyoruz edi büdü kaldık yine. şimdi bi bebeğimiz olsaydı böyle hissetmezdik diye düşündük ve acılarım yine depreşti tabi.allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin.

canım pcos falan var mı?benim hep geç gelir çünkü..stres de çok önemli canım gecikme için..üzül,ağla,mutsuzluğunu yaşa ama hemen çık o bunalımdan..her yeni ay yeni umut..

kızlar geldim kesemiz gayet iyi büyümüş yolk kesesi oluşmuş..ama klp atışını göremedik doktorum geç döllenme büyük ihtimalle dedi perşembe tekrar çağırdı..günlerdir ilk defa dışarı çıktım ve birşeyler yedim..
chnb abla coraspirine başladık..kanama bölgsi yok dedi..umarım bir sorun olmaz sen kullanıyorsun değil mi?progestanı 100 mg dan 200 mg çıkardı..hastane çıkışı prultn iğneyi yaptırdık son kez..ama benim elimde bir iğne daha var..haftaya cumartesi yaptırsammı acaba diye düşünüyorum?sen ne yaptın?
minikler diş sorunu bende de var...dikkat et fırçalamayı unutma..okul ortamı çok önemli...çok şükür o konuda sıkıntım yok..az kaldı sabret okulun kapanmasına..
diğer kızlar nasılsınız?candasım naasılsın..öptm kızlar kib

canım hoşgeldin. gözün aydın kesemizi görmüşüz. perşembe günü de kalp atışını görürüz allahın izniyle sen içini ferah tut. kendine de çok iyi bak.

canım hoşgeldin. gözün aydın kesemizi görmüşüz. perşembe günü de kalp atışını görürüz allahın izniyle sen içini ferah tut. kendine de çok iyi bak.

sağol canım..inşallah görürüm..korkuyu tam atamadım daha..
misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun..az kaldı okulların kapanmasına güzel bir türkiye turuna çıkarsınız..tayin falan düşünüyor musun canım?başka bir şehir iyi gelir belki..

bizler ne yazık ki acı tecrübeler yaşamış insanlarız canım. tedirginlik onu sağ salim kucağımıza alana kadar olacak ne yazık ki. ama allahın izniyle bu sefer herşey güzel olacak canım. onu kucağına alacak doya doya koklayacaksın. sen içini ferah tut, dua et güzel günler önünde canım.

evet canım gittiler yapayalnız kaldık yine gurbette((okulun kapanmasını iple çekiyorum artık çok sıkıldım buralardan. tatil iyi gelecek evet. tayin hakkımız var bu sene isteyeceğiz bakalım istanbul ancak olasılık yok. ah olsa ne güzel olur buranın suyu ısındı çok sıkıldım çooooooook.

nilldecım çok üzüldüm canım.hayırlısıyla zaman var demekki.eger gecıkme sürerse bı dr git ablacım.. garıp bı sürec,ınsan heves edıyor,sonra umutlanıyrz sonra bı heyecan,bı ùzùntü..sonra yıne basa dönüyoruz.Allah'ın ıznıyle her bekleyen muradına erecek ıns..

cezacım gözünüzaydın canım.. Allahım saglıkla tamamına erdırsın ins sen içini ferah tut,kendıne ıyı bak cnm:)

canım çok sevindim. yolk oluşması güzel bir şey. boş gebelik değil yani, bebiş var. inşallah kalp atışları da gelecek canım. sabır ve kendini rahat bırak olur mu? yememezlik yapma. tam tersi kendine her zamankinden daha iyi bakacaksın.

nildecim, üzüldüm canım. ben de heyecan yapmıştım. adetim gecikti diyince. sağlık olsun. bir dahaki aya inşallah.

hilalcim, ne kadar güzel bir yüreğin var. misafirlerine çok sevindin ve gitmelerine de üzüldün.
ediyle büdünün evi de şenlenecek bir gün elbet canım. herşeyin zamanı var.

chnbcim, okulu tamamen bırakman iyi olmuş canım. geldin mi doktordan, nasıl geçti kontrol bugün?inşallah herşey yolundadır?

aileden uzak olmak,doğuda görev yapmak nedir çok iyi bilirim..inşallah tez zamanda kurtulursunuz canım...iyi dileklerin için sağol canım..

cezacım gözünüzaydın canım.. Allahım saglıkla tamamına erdırsın ins sen içini ferah tut,kendıne ıyı bak cnm:)
amin canım inşalllahh sağol güzel dileklerin için..

şükür kesemiz gayet sağlıklı görünüyor canım...ben az da olsa tahmin etmiştim kalp atışlarını göremeyeceğimizi çünkü adetin 35. günü değerim 200 dü geç döllenme olduğunu biliyordum ama görsem kalp atışlarını fena da olmazdı..şimdi perşembeye kadar zaman nasıl geçecek bilemiyorum..sizin gördüğünüz o güzel günleri görürmüyüm acaba?

canım sabah gitmiş gelmiş..çok şükür kalp atışlarına devam şuan serum takılıymış canım..az önce konuştum..buraya yazmayınca merak ettim açıkcası..bide ilaçlar hakkında bilgi alayım dedim..malum tecrübeli bi ablamız:)
sen nasılsın?

cezacim masallah gormusuz keseyi dedigin gibi gec dollenmeden kalp atislari yokutur. Insallah gunler tez gecerde hemen persembe gelir :))

nildecim uzulme canim, her ay yeni bir umut diyerek baslayacaksin.. ama bellide olmaz gec dollenmede olabilir. bu ay kacinciydi denemenin orayi kacirmisim. eger ilk zamanlarsa insallah uzulme canim , cok gecmeden bebis bulacak seni..

miniklercim ben bilmiyodum boyle sorunlar oldugunu canim okulda. Ben sey zannettim , normalde sinirleniyorum ,agliyorum gibi.. boyle olunca kiz olur derler onun icin dedim .. tanidiklarimda genelde oyle oldu.. yani hicbisi yokken bile sinirlenmek.. tabi insallah bizlerde ikisindende yok :)) kiz, erkek hiiiic farketmez canim.. insallah 1 ay icinde ogreniriz cinsiyetinide isim dusunmeye baslariz bile :)))

chnb ablacim haberini aldik cezadan.. dinlen ablacim hayirlisiyla.. bizi haberdar et

hilalcim senin bat ne zamandi?

candasim insallah iyisindir? opuyorum seni

kizlar bende bisi sorucam.. esimin sali gunu dogumgunu.. guzel bbir pasta istiyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum yapmak icin.. buranin pastalari cok kotu oluyor,kokuyor hic yenmiyor.. bizim bir arkadas profesyonel pasta yapiyor kendisi Turk..acaba ona yaptirsam mi? boyle kirmizi bir pasta kalpli falan.. yoksa benmi yapsam karar veremedim. tabi ben yaparsam oyle kalpli falan olmaz normal duz bisi olur..kendim yapsam daha mi anlamli olur acaba? yoksa soyle suslu,puslu bir pasta kocamin hosuna gidermi? siz ne onerirsiniz? yorumlari bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…