canım ben sana inanıyorum çünkü ben de hissetmiştim o haftalarda. insan gazı ve hiç yaşamadığı bişeyi ayırabliyor bence. benim doktorum da bana inanmamıştı. ama sonuçta erkek, bu konuyu ancak okudğu kitaplardan öğrenebilir ve bu bence kişiden kişiye göre değişir. bizim topikten de vardı tek tük hisseden. ve demişlerdi erkek bebekler erken hissedilir diye. ama bu haraketler çok hafif oluyor. 16dan sonra şüpheye yer kalmayacak şekilde hissetmeye başladım ve gerçekten de erkek çıktı. aslında çıtak nurayın da dediğini duymamıştım hiç. her insan zaman zaman sinirlenebiliyor. okul müdürüne vessaire benim de sinirlendiğim olmuştu çok.deniz lalesi cnm haklısın hassaiyet var ama başka şeyler de var perşembe ve salı günleri 4-5lerin derslerine branşçılar giriyor ve gelmeyen olursa yerini bu hocalar dolduruyor keyfi bir sistem de değil yönetmelikde dersine branşçı giren sınıfçılar boş sınıfları doldurmak ya da müdür tarafından verilen görevleri yapmak zorundadır.. dün bi hoca gelmemiş doğal olarak dersi boş olan kişi girmiş tenefüste bağırıyo çağırıyo ek dersini de istemiyom girmek istemiyom başka sınıfa dio anasınıfından tut 8 ekadar sıktı beni artık diyor bi daha perşembe gelmeyecek olan varsa söylesin ben de rapor alacam felan dedi dayanamadım perşembe ben gelmeyecem dedim bak işte ya felan yaptı kusura bakma tahlil yaptırmam lazım ve en uygun zaman o gün benim için dedim iki gündür tafra yapıyor (benim düşükte de tahlillerim hep salı ve perşembeye gelmişti diğer hocada inadına mı yapıyosun felan demişti cvp vermiyorum ama allaha havale ediyorum) hamileliğimin ilk ayında da nöbette m.yardımcısına durumu söyledim dinleniyorum müdür geldi nöbetçi değil misin sen die tersledi beni tabi sonradan öğrendimki şikayet etmişler yine allahlarından bulsunlar onlarda bir gün bu yollardan geçecekler benim gözümden çok yaş aktı kimsenin üzülmesini istemem ama açıkcası bunların ne yaşadığımı tatmalarını da içimden geçirmiyor değilim
canım kadromuz iki elin parmağı kadar yani samimi bi ortam olması gerekirken bu kadar iki yüzlü olmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum ..
neyse cnm ya sen ne yaptın buarada biraz daha bekleyeceğim yazmışsın hayırlısı olsun hakkında kür deyince bak ben de incir kürü yaptım faydasını gördüm ilk denemede geldi minik onuda tavsiye ederim
çıtak nuray cnm başka kız tahmini gelmedi sanırım topikten iki arkadaşımda kız tahmini yaptı daha çok erkek tahmini var ama hayırlısı sonuçta ikisi de yok ikisinden de çifter çifter isterim :) buarada evet çok gerginim sanırım bu duygusallığımda yanımda yaşadıklarımı paylaşacak bi dostumun olmamasından nazlı büyütülmeme rağmen şuan nazlatacak kimsem olmadığıdan da kaynaklı olabilir
kızlar buarada teşekkür ederim hareketler hakkında aydınlattığınız için aslında kasım annelerinde okudum kiminin dr.u o kadarcık bebekten imkansız demiş kimininki de o sizin parçanız tabiki hissedebilirsiniz demiş heralde biraz da etkisinde kaldım hissedeyim die kendimi de zorluyo olabilirim :)
Sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum. Sen 2011 aralık annelerinde de vardın sanırım ben de vardım 8. haftada ayrılmıştım...İnşallah yeniden hamile kaldığındasorunsuz geçer...
Kızlar yazmışlar canım öyle düşünme sakın...
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamandayeniden olur...
Geçmiş olsun ben de bu tanıyla 2 bebeğimi kaybetmiştim...
Canım genetiğe gönderilmiştir sanırım patolojide çıkmaz. Peki eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı? Eğer sende ya da eşinde turnerin taşıyıcılığı vs. varsa o zaman tekrar aynı sorunu yaşayabilirsin. Bu yüzden sorun varsa pgt li tüp bebek önerirler size.Sağlıklı embriyoları koyarlar genetik inceleme yaparak. Sor dr ne. Bu testi yaptır...
Genelde ilklerde olanların sonra sorun olmuyor ama bu kesin değil. Yukarda Ladybugy yazmış. Ben 2 düşük yaşadım sağlılı oğlum da var. Bir de 25 haftalık erken düşük. Bence de test yapılmalı... Devlet ilk düşüklerde karşılamıyor ama...
Şükür canım. İyi sayılırım...Sen nasılsın?
Canım oğluşun güle güle kullansın. Bence de özeller sezaryen taraftarı. Sen ne hissediyorsun dönerse bebek?
Canım güle güle gidin.Çınara da geçmiş olsun. Dört gözle bekliyoruz seni...
nildecim, bence de sen de var bişeyler. inşallah yakında hayırlı haberi verirsin.miniklercim bebis degildir o :)) bebisi anca 19. haftada duymaya baslarsin canim.. boyle goz seyirmesi gibi oluyo.. ben hep gazim var zannediyodum o zaman meger bebismis :))) bu kadar sinirli olduguna gore seninki kesin kiz diyorum canim.. soylemedi deme bak .. kizlar hem cok duygusal hemde cok sinirli yapiyo anneyi..
nildecim senide umutlandirmak istemiyorum ama ne biliyim yaaa hamilesin gibi geliyor banada.. kirmizilarin gelmemesi 30 gunu gecti senin. hadi bakalim hayirlisi olsun , yuzumuz gulsun :)))
deniz lalesi selammlar canim nasilsin?
nildecim, bence de sen de var bişeyler. inşallah yakında hayırlı haberi verirsin.
chnbcim, dönemi kapattın tamamen sanırım. iyi yapmışsın canım. kolay bulunmuyor. bizim bebeler nazlı çok.
inşallah güzel geçecek bu hamileliğin ve bebeğini kucağına alcakasın, yeniden anne olmanın tadını yaşayacaksın.
nazlım çok sevindim canım. Allah tekrar tamamına erdirsin diyorum. sen de dikkat et kendine canım. gerekirse rapaora devam et. lekelenmen tamamen kesilmeden sakın işe başlama. doktorun buna nasıl izin veriyor?
cezacım güzel haber senden de gelecek inşallah.
sezen, deniz lalesi, günlük, nuray, candaş nasılsınız kızlar?
kızlar merhaba
dayanamadım kan testi yaptırdım negatif
benden bişi olmaz kızlar o kadar yoğun duygular içindeyimki kafamı toplayıp aktaramıyorum bile ama şu anda tek soru hamile değilsem niye bu kadar gecikti 32.gün bugün kızlar yapışıklık var gibime geliyo.yada kist bilemiyorum.çokkkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkkkkk
kızlar merhaba
dayanamadım kan testi yaptırdım negatif
benden bişi olmaz kızlar o kadar yoğun duygular içindeyimki kafamı toplayıp aktaramıyorum bile ama şu anda tek soru hamile değilsem niye bu kadar gecikti 32.gün bugün kızlar yapışıklık var gibime geliyo.yada kist bilemiyorum.çokkkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkkkkk
canım pcos falan var mı?benim hep geç gelir çünkü..stres de çok önemli canım gecikme için..üzül,ağla,mutsuzluğunu yaşa ama hemen çık o bunalımdan..her yeni ay yeni umut..
kızlar geldim kesemiz gayet iyi büyümüş yolk kesesi oluşmuş..ama klp atışını göremedik doktorum geç döllenme büyük ihtimalle dedi perşembe tekrar çağırdı..günlerdir ilk defa dışarı çıktım ve birşeyler yedim..
chnb abla coraspirine başladık..kanama bölgsi yok dedi..umarım bir sorun olmaz sen kullanıyorsun değil mi?progestanı 100 mg dan 200 mg çıkardı..hastane çıkışı prultn iğneyi yaptırdık son kez..ama benim elimde bir iğne daha var..haftaya cumartesi yaptırsammı acaba diye düşünüyorum?sen ne yaptın?
minikler diş sorunu bende de var...dikkat et fırçalamayı unutma..okul ortamı çok önemli...çok şükür o konuda sıkıntım yok..az kaldı sabret okulun kapanmasına..
diğer kızlar nasılsınız?candasım naasılsın..öptm kızlar kib
canım hoşgeldin. gözün aydın kesemizi görmüşüz. perşembe günü de kalp atışını görürüz allahın izniyle sen içini ferah tut. kendine de çok iyi bak.
sağol canım..inşallah görürüm..korkuyu tam atamadım daha..
misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun..az kaldı okulların kapanmasına güzel bir türkiye turuna çıkarsınız..tayin falan düşünüyor musun canım?başka bir şehir iyi gelir belki..
canım çok sevindim. yolk oluşması güzel bir şey. boş gebelik değil yani, bebiş var. inşallah kalp atışları da gelecek canım. sabır ve kendini rahat bırak olur mu? yememezlik yapma. tam tersi kendine her zamankinden daha iyi bakacaksın.canım pcos falan var mı?benim hep geç gelir çünkü..stres de çok önemli canım gecikme için..üzül,ağla,mutsuzluğunu yaşa ama hemen çık o bunalımdan..her yeni ay yeni umut..
kızlar geldim kesemiz gayet iyi büyümüş yolk kesesi oluşmuş..ama klp atışını göremedik doktorum geç döllenme büyük ihtimalle dedi perşembe tekrar çağırdı..günlerdir ilk defa dışarı çıktım ve birşeyler yedim..
chnb abla coraspirine başladık..kanama bölgsi yok dedi..umarım bir sorun olmaz sen kullanıyorsun değil mi?progestanı 100 mg dan 200 mg çıkardı..hastane çıkışı prultn iğneyi yaptırdık son kez..ama benim elimde bir iğne daha var..haftaya cumartesi yaptırsammı acaba diye düşünüyorum?sen ne yaptın?
minikler diş sorunu bende de var...dikkat et fırçalamayı unutma..okul ortamı çok önemli...çok şükür o konuda sıkıntım yok..az kaldı sabret okulun kapanmasına..
diğer kızlar nasılsınız?candasım naasılsın..öptm kızlar kib
aileden uzak olmak,doğuda görev yapmak nedir çok iyi bilirim..inşallah tez zamanda kurtulursunuz canım...iyi dileklerin için sağol canım..bizler ne yazık ki acı tecrübeler yaşamış insanlarız canım. tedirginlik onu sağ salim kucağımıza alana kadar olacak ne yazık ki. ama allahın izniyle bu sefer herşey güzel olacak canım. onu kucağına alacak doya doya koklayacaksın. sen içini ferah tut, dua et güzel günler önünde canım.
evet canım gittiler yapayalnız kaldık yine gurbette((okulun kapanmasını iple çekiyorum artık çok sıkıldım buralardan. tatil iyi gelecek evet. tayin hakkımız var bu sene isteyeceğiz bakalım istanbul ancak olasılık yok. ah olsa ne güzel olur buranın suyu ısındı çok sıkıldım çooooooook.
amin canım inşalllahh sağol güzel dileklerin için..cezacım gözünüzaydın canım.. Allahım saglıkla tamamına erdırsın inssen içini ferah tut,kendıne ıyı bak cnm:)
canım çok sevindim. yolk oluşması güzel bir şey. boş gebelik değil yani, bebiş var. inşallah kalp atışları da gelecek canım. sabır ve kendini rahat bırak olur mu? yememezlik yapma. tam tersi kendine her zamankinden daha iyi bakacaksın.
nildecim, üzüldüm canım. ben de heyecan yapmıştım. adetim gecikti diyince. sağlık olsun. bir dahaki aya inşallah.
hilalcim, ne kadar güzel bir yüreğin var. misafirlerine çok sevindin ve gitmelerine de üzüldün.
ediyle büdünün evi de şenlenecek bir gün elbet canım. herşeyin zamanı var.
chnbcim, okulu tamamen bırakman iyi olmuş canım. geldin mi doktordan, nasıl geçti kontrol bugün?inşallah herşey yolundadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?