cezacim masallah gormusuz keseyi dedigin gibi gec dollenmeden kalp atislari yokutur. Insallah gunler tez gecerde hemen persembe gelir :))
nildecim uzulme canim, her ay yeni bir umut diyerek baslayacaksin.. ama bellide olmaz gec dollenmede olabilir. bu ay kacinciydi denemenin orayi kacirmisim. eger ilk zamanlarsa insallah uzulme canim , cok gecmeden bebis bulacak seni..
miniklercim ben bilmiyodum boyle sorunlar oldugunu canim okulda. Ben sey zannettim , normalde sinirleniyorum ,agliyorum gibi.. boyle olunca kiz olur derler onun icin dedim .. tanidiklarimda genelde oyle oldu.. yani hicbisi yokken bile sinirlenmek.. tabi insallah bizlerde ikisindende yok :)) kiz, erkek hiiiic farketmez canim.. insallah 1 ay icinde ogreniriz cinsiyetinide isim dusunmeye baslariz bile :)))
chnb ablacim haberini aldik cezadan.. dinlen ablacim hayirlisiyla.. bizi haberdar et
hilalcim senin bat ne zamandi?
candasim insallah iyisindir? opuyorum seni
kizlar bende bisi sorucam.. esimin sali gunu dogumgunu.. guzel bbir pasta istiyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum yapmak icin.. buranin pastalari cok kotu oluyor,kokuyor hic yenmiyor.. bizim bir arkadas profesyonel pasta yapiyor kendisi Turk..acaba ona yaptirsam mi? boyle kirmizi bir pasta kalpli falan.. yoksa benmi yapsam karar veremedim. tabi ben yaparsam oyle kalpli falan olmaz normal duz bisi olur..kendim yapsam daha mi anlamli olur acaba? yoksa soyle suslu,puslu bir pasta kocamin hosuna gidermi? siz ne onerirsiniz? yorumlari bekliyorum
merhaba kızlar
aradan 6 ay gecti tık yok..
bu ay doktora gittim
klomen verdi
pazartesi kontrolm var...
o kadar ümitlenmiştim bi kere oldu yine olur diye..6 ay gecti üstünden koskoca 6 ay...
egr bebeğim gitmeseydi mayıs sonunda dünyaya gelicektiii
Eşinle birlikte nice yıllara arkadaşım ...Pastayı tabiki kendin yap , ama elinden geldiğince süsle , hiçbişey yapamıyorsan çilekli sütle krem şantiyi çırp üzerini kapla ,pudra pembesi nefis bir pastan olur , pastanın etrafınıda daha koyu kalın bir kurdeleyle sar
nuraycım, senınle çakısamıyrz.saatler tutmuyor sanırım:)
canım kalpli pasta fikri çok güzel ama senın ellerınden çıkmıs bı pasta da ona cok anlamlı gelecektırhanı sevgınıde koyacaksın,o bakımdan ama sende agırlastın,mecalınde yoksa;kalplı,üzerı msjlı bı pasta hazırlatabılırsın ne incee hatunsun,masaallah nıce guzel yıllarınız olsun canım..
cezacim masallah gormusuz keseyi dedigin gibi gec dollenmeden kalp atislari yokutur. Insallah gunler tez gecerde hemen persembe gelir :))
nildecim uzulme canim, her ay yeni bir umut diyerek baslayacaksin.. ama bellide olmaz gec dollenmede olabilir. bu ay kacinciydi denemenin orayi kacirmisim. eger ilk zamanlarsa insallah uzulme canim , cok gecmeden bebis bulacak seni..
miniklercim ben bilmiyodum boyle sorunlar oldugunu canim okulda. Ben sey zannettim , normalde sinirleniyorum ,agliyorum gibi.. boyle olunca kiz olur derler onun icin dedim .. tanidiklarimda genelde oyle oldu.. yani hicbisi yokken bile sinirlenmek.. tabi insallah bizlerde ikisindende yok :)) kiz, erkek hiiiic farketmez canim.. insallah 1 ay icinde ogreniriz cinsiyetinide isim dusunmeye baslariz bile :)))
chnb ablacim haberini aldik cezadan.. dinlen ablacim hayirlisiyla.. bizi haberdar et
hilalcim senin bat ne zamandi?
candasim insallah iyisindir? opuyorum seni
kizlar bende bisi sorucam.. esimin sali gunu dogumgunu.. guzel bbir pasta istiyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum yapmak icin.. buranin pastalari cok kotu oluyor,kokuyor hic yenmiyor.. bizim bir arkadas profesyonel pasta yapiyor kendisi Turk..acaba ona yaptirsam mi? boyle kirmizi bir pasta kalpli falan.. yoksa benmi yapsam karar veremedim. tabi ben yaparsam oyle kalpli falan olmaz normal duz bisi olur..kendim yapsam daha mi anlamli olur acaba? yoksa soyle suslu,puslu bir pasta kocamin hosuna gidermi? siz ne onerirsiniz? yorumlari bekliyorum
nildecim, üzüldüm canım. ben de heyecan yapmıştım. adetim gecikti diyince. sağlık olsun. bir dahaki aya inşallah.
hilalcim, ne kadar güzel bir yüreğin var. misafirlerine çok sevindin ve gitmelerine de üzüldün.
ediyle büdünün evi de şenlenecek bir gün elbet canım. herşeyin zamanı var.
chnbcim, okulu tamamen bırakman iyi olmuş canım. geldin mi doktordan, nasıl geçti kontrol bugün?inşallah herşey yolundadır?
teşekkür ederim canım. zamanında eşimin ailesiyle belki ufak tefek sorunlar yaşadık ancak çok şükür herşey şimdi yolunda. hatta çok iyi diyebilirim. sağolsunlar 15 gün boyunca artık gitseler diye aklımın ucuna getirecek bişey yaşamadık. her iki tarafın da memnun ayrıldığı sıkı sıkı sarılıp karşılıklı ağlamamızdan çok belliydi. bir de insan gurbette olunca misafiri özlüyor. memlekettten kendi evime gelince üzülüyorum tabi ancak bu kadar olmamıştı. anladım ki geride kalmak geride bırakmaktan çok çok zormuş. evimizin şenlenmesine gelince inşallah uzun sürmez.
nuraycım bir hafta var daha bata bakalım hayırlısı.
chnb ablacım serum almışşın yine çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
teşekkürler canım...çok stresli 5 gün beni bekliyo:)
benim şahsi fikrim arkadaşına kalpli bi kırmızı pasta yaptır neden mi...erkekler genelde odundurvayy bunu eşim şu hamile haliyle özenerek yapmış ne kadar şanslı bir erkeğim ne kadar iyi bir hanımım var ,keşke kendini yormasaydın demez(eşini tanımıyorum canım genel olarak konuşuyorum) ama aynısını bir erkek sorsa kendin yap derim çünkü bayanlar ince fikirlidir..ama güzel bir akşam yemeği (mum ışığında) hazırlayabilirsin..sevdiği yemeklerden oluşan..tabii ben bu yazdıklarımı eşimden yola çıkarak yazıyorum pastaya önem vermez ama yemeğe önem verir:)
Canım genetiğe gönderilmiştir sanırım patolojide çıkmaz. Peki eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı? Eğer sende ya da eşinde turnerin taşıyıcılığı vs. varsa o zaman tekrar aynı sorunu yaşayabilirsin. Bu yüzden sorun varsa pgt li tüp bebek önerirler size.Sağlıklı embriyoları koyarlar genetik inceleme yaparak. Sor dr ne. Bu testi yaptır...
Canım çok teşekkürler...Ama yazdıklarını detaylandırırmısın biraz, ben bunu ilk kez duyuyorum dr atlamış olabilirmi acaba ?
chnbcim, dönemi kapattın tamamen sanırım. iyi yapmışsın canım. kolay bulunmuyor. bizim bebeler nazlı çok.
inşallah güzel geçecek bu hamileliğin ve bebeğini kucağına alcakasın, yeniden anne olmanın tadını yaşayacaksın.
sezen, deniz lalesi, günlük, nuray, candaş nasılsınız kızlar?
Allah kabul etsin canım...chnb abla şimdiye kadar 325 tane okudum yarın moralim yerinde gelirse devam edeceğim ama sorun çıkarsa sözz veremiyorumşimdiden Allah kabul etsin abla
günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
chnb ablacım şimdi niyetlenip biraz okuyacam yazarım ne kadar okuyabildiğimi bugün mide konusunda daha rahat hissediyorum kendimi ama yinede iştahım yok.. buarada rahimağzı uzunluğunu hatırlattığın ii oldu haklısın topiğede yazmak lazım gerçi ordaki sohbete pek katılmıyorum sadece okuyup takip etmeye çalışıyorum ama belki okuyanlar dr.lerine sorarlar.. benim dr.m iki hafta sonra gel bazı tetkikler yapacaz demişti ikili test mi dedim o da var gel sen dedi perşembe günü iki hafta oluyor ama kan tahlili için felan başka hastaneye yönlendirirse die cumartesine randevu almak istiyorum kan ve idrar testi istemişti gelmeden önce yaptır getir sonuçları demişti perşembe de onları yaptıracam çünkü bazı tahliller iki günde çıkıyor riske atmak istemiyorum.. izin almana sevindim ablacım çocuklarda insanı sitrese sokuyor heleki bu dervirde lise öğrencisiyle uğraşmak çok daha zor olsa gerek
)
canım pcos falan var mı?benim hep geç gelir çünkü..stres de çok önemli canım gecikme için..üzül,ağla,mutsuzluğunu yaşa ama hemen çık o bunalımdan..her yeni ay yeni umut..
kızlar geldim kesemiz gayet iyi büyümüş yolk kesesi oluşmuş..ama klp atışını göremedik doktorum geç döllenme büyük ihtimalle dedi perşembe tekrar çağırdı..günlerdir ilk defa dışarı çıktım ve birşeyler yedim..
chnb abla coraspirine başladık..kanama bölgsi yok dedi..umarım bir sorun olmaz sen kullanıyorsun değil mi?progestanı 100 mg dan 200 mg çıkardı..hastane çıkışı prultn iğneyi yaptırdık son kez..ama benim elimde bir iğne daha var..haftaya cumartesi yaptırsammı acaba diye düşünüyorum?sen ne yaptın?
minikler diş sorunu bende de var...dikkat et fırçalamayı unutma..okul ortamı çok önemli...çok şükür o konuda sıkıntım yok..az kaldı sabret okulun kapanmasına..
diğer kızlar nasılsınız?candasım naasılsın..öptm kızlar kib
merhaba kızlar
aradan 6 ay gecti tık yok..
bu ay doktora gittim
klomen verdi
pazartesi kontrolm var...
o kadar ümitlenmiştim bi kere oldu yine olur diye..6 ay gecti üstünden koskoca 6 ay...
egr bebeğim gitmeseydi mayıs sonunda dünyaya gelicektiii
teşekkür ederim canım. zamanında eşimin ailesiyle belki ufak tefek sorunlar yaşadık ancak çok şükür herşey şimdi yolunda. hatta çok iyi diyebilirim. sağolsunlar 15 gün boyunca artık gitseler diye aklımın ucuna getirecek bişey yaşamadık. her iki tarafın da memnun ayrıldığı sıkı sıkı sarılıp karşılıklı ağlamamızdan çok belliydi. bir de insan gurbette olunca misafiri özlüyor. memlekettten kendi evime gelince üzülüyorum tabi ancak bu kadar olmamıştı. anladım ki geride kalmak geride bırakmaktan çok çok zormuş. evimizin şenlenmesine gelince inşallah uzun sürmez.
chnb ablacım serum almışşın yine çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
okutupta öğreten
söz söyleyip bilgi veren
kalplerimize çiçek eken
sen varsın canım öğretmenim
öğretmenim sizi üzmemek için sınıfta hiç konuşmadım...az önce öğretmen arkadaşlarım ziyarete geldiler öğrencilerim mektup yazmışlar.çok duygulandım..mesleğimi bu yüzden çok seviyorum..moralim daha da düzeldi..
hilal,ceza,lone,nuray,lale ve diğer kızlar hepinize desteğinize ve beni anladığınıza çok teşekkür ederim.ama çok kötüyüm yaaaaa.gecenin bu saati ağla ağla bittim.sizi sıkmak istemiyorum ama kiminle konuşacağımı şaşırdım eşime söyledim negatif çıktı dedim.canım sıkkın diyorum canını sıkacak ne varki dedi yaaaaaaa.bebeğimmmm yokkkkkkk daha ne olacak ki.birtek annemle babam kardeşim ve eşi üzüldüler.ama bir kaç yıl sonra hala çocuğum olmazsa buda o kadar uzun bir zaman değil en iyi ihtimalle 4 sene istesemde daha fazla değil küçük değilim çünkü.ondan sonra yakınmalar başlıyacak biliyorum.ben zaten geç kaldım bir an önce olsun istiyorumki çocuğuma hala sağlığım yerindeyken annelik yapabiliyim.biliyorum hayatın garantisi yok erken yaştada ölüm bulabilir ama gücüm yerindeyken tahammülüm varken onun sorunlarına eğilebiliyim.acele etmemdeki sebebim bu.kasımda kürtaj oldum 1 ay bekledim.o zamandan beri deniyoruz.gecikmedende anladığım kadarıyla geç döllenme yok.19.gün ovulasyon testi doruk noktasındaydı 33.gün oldu artık bugün.demekki geç döllenme yok.bu zamana kadar bütün kuralları uyguladım.ama yok işte bir sorun var allahtan dileğim bir derdim varsa dermanı olan bir derdim olsun ve yine duam hayırlı evlat sağlıklı olsun.ve bu sorunu unutturacak allahım başka sorun vermesin.daha bir sürü şey yazmak istiyorum ama sizide sıkmak istemiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın tekrar tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
canım ben 2 sene hakkaride görev yaptım eşimle..kimse gelmedi yanımıza malum..sadece yaz tatili ve 15 tailde gittim memlekete.eşinin ailesi ile aranın iyi olması çok güzel şükür benimde iyidir..inşallah güzel haberleri alırsın canım...bayramları ayrı geçirmek çok zordu..ama şunu söyleyeyim doğuda aileden uzak olmak eşlerin bağlarının kuvvetlenmesine neden oluyor diye düşünüyorum...
hilal,ceza,lone,nuray,lale ve diğer kızlar hepinize desteğinize ve beni anladığınıza çok teşekkür ederim.ama çok kötüyüm yaaaaa.gecenin bu saati ağla ağla bittim.sizi sıkmak istemiyorum ama kiminle konuşacağımı şaşırdım eşime söyledim negatif çıktı dedim.canım sıkkın diyorum canını sıkacak ne varki dedi yaaaaaaa.bebeğimmmm yokkkkkkk daha ne olacak ki.birtek annemle babam kardeşim ve eşi üzüldüler.ama bir kaç yıl sonra hala çocuğum olmazsa buda o kadar uzun bir zaman değil en iyi ihtimalle 4 sene istesemde daha fazla değil küçük değilim çünkü.ondan sonra yakınmalar başlıyacak biliyorum.ben zaten geç kaldım bir an önce olsun istiyorumki çocuğuma hala sağlığım yerindeyken annelik yapabiliyim.biliyorum hayatın garantisi yok erken yaştada ölüm bulabilir ama gücüm yerindeyken tahammülüm varken onun sorunlarına eğilebiliyim.acele etmemdeki sebebim bu.kasımda kürtaj oldum 1 ay bekledim.o zamandan beri deniyoruz.gecikmedende anladığım kadarıyla geç döllenme yok.19.gün ovulasyon testi doruk noktasındaydı 33.gün oldu artık bugün.demekki geç döllenme yok.bu zamana kadar bütün kuralları uyguladım.ama yok işte bir sorun var allahtan dileğim bir derdim varsa dermanı olan bir derdim olsun ve yine duam hayırlı evlat sağlıklı olsun.ve bu sorunu unutturacak allahım başka sorun vermesin.daha bir sürü şey yazmak istiyorum ama sizide sıkmak istemiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın tekrar tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
chnb ablacım iyi olmanıza çok sevindim. allahım sizi korusun. çok haklısın. yaşadıklarım ve burası beni olgunlaştırdı. sabretmeyi ,umudumu yitirmemeyi, bekleyebilmeyi öğrendim. her adette umutlarım anlık tükeniyor ancak kendimi tekrar toparlayıp yeni bir aya umutla başlayabiliyorum. ancak uzun zaman sürerse sabrımı yitirmekten de korkmuyor değilim. bilmiyorum inşallah hayırlısıyla gelir artık meleğim. evimiz çok şükür huzurlu, neşeli ancak biraz daha şenlensin çok istiyorum.
nildecim, nurayım yazdıklarına tamamen katılıyorum canım. hergeçen ay insanı çok üzüyor. ilk aylarda hemen olsun istiyosun öyle üzülüyorsun, son aylarda da bişey mi var ki diye üzülüyorsun. içini rahatlatacaksa tekrar bi kontrole git. malum kadın rahmi ayı ayına uymuyor. şöyle moral veren bi doktor bul kendine, gittiğinden memnun değilsen. ben de kürtajdan sonra 6 kez adet oldum canım. nispeten çabuk oldu. çünkü kaybettiğim bebeğim tam 21. ayda gelmişti. o yüzden beklemek ne demek, beklerken acı çekmek ne demek çok iyi bilirim. seni endişelendiren daha çok yaşın anlıyorum. normal 1 yıl daha denersin canım, kendiliğinden gelir inşallah. ama olmadı çareler tükenmiyor, yardımcı üreme yöntemelerini denersin. bunları kendini yaş yüzünden sıkıntıya sokma, strese sokma diye yazıyorum.valla cezacim ne diyim gercekten haklisin canim yaaa..kesin benim esimde der ''niye ugrastin bu kadar diye''..bakalim karar veririm carsambaya kadar. Zaten esimin dogungunuyle ayni gun kontrolum var gitgel baya zaman geciyor yollarda.. bugunlerde de agrilarim var biraz. elimi biseye surdugum yok belkide yapamam... sagol canim yorum icin, dusunucem :))):44:
birde gurbetlik diyorsunuz ya hilalcim ,cezanin dedigi gibi esler birbirine daha cok uyum sagliyor. cunku ondan baska kimsen yok. bunu en iyi ben anlarim (kitalar arasi uzaklik olarak)kimseler yok yani .. cok zor gercekten Allah yardimcimiz olsun..
nildecim kiyamam yaa canim uzulme kafaya takma bu kadar, niye boyle diyorum cunku hicbirimiz ilkzamanlar hamile kalamadik. ben 6 kere adet gordum kurtajdan sonra, bazilarimiz daha fazla.. sen ocak ayindan beri deniyosun sanirim. insallah bebisin cok bekletmez canim.. ama eger aklinda bisiler varsa doktora git canim kontrollerini yaptir icin rahat eder..stress de en buyuk dusmani bu bebislerin , bakalim canim bekleyelim adetini. kirmizilar gelmedende umudumu kaybetmiyorum ben..
chnbim, son iki hfta inşallah. hayırlısıyla kapatırım ben de. son sınavlarımı yapıyorum. aynen benim öğrenciler de deli oluyor gideceğim diye, bir ay için başka öğretmen gelmez diyolar. gelse de gelene kadar derslerimiz bi 10 gün boş geçer diyolar 11. sınıflarım.
canım inşallah sağlıklı olcak bebişin, herşey yolunda olacak. korkularını aklından at.
cezacım sen de aynı şekilde. rahat bırak kendini.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?