Müdahale bitmiyor bi de. Kalp atışlarını duyduk diyoruz, okumuş kadın güya, "kalp atışı mı olurmuş o kadarcık şeyin" diyo. Ellerini kollarını oynatıyordu diyoruz, "daha hareket etmez, et parçası o" diyo.Allahım bir heyecan yaşatmıyo ya. Ultrason görüntülerinde doktorun söylediği şekilde başını, gövdesini gösteriyoruz, " yanlış o, başı bu tarafta" diye inat ediyor. Yahu bu kadar olumsuzluk olur mu? Karar aldık, ona demiyoruz artık bişey. Şimdi de isimlere taktı. Severek bulduğumuz isimlere ağız burun kıvırıp "durun bakalım bi kucağımıza alalım, onlar sonraki işler, daha çoook fikir değiştirirsiniz" diyo. Allahtan eşimin ablası çok şeker de arayı bulmaya çalışıyo. Kafayı yiycem yani. Ha bir de ikinci hamilelik haberini verdiğimizde "çok erken daha, bekleseydiniz" diye çıkıştıYani kızlar, dertleriniz bitmiyor bu kayın annişlerle Napayım, canım kocamı doğurmuş diyorum, saygıda kusur etmiyorum, dinliyormuş gibi yapıp bildiğimi okuyorum. Bizimki bir de ben bakıcam çocuğa sen çalışırken diyor. Sağolsun çok iyi niyetli de, "bana yük olmaz, oturturum tv nin karşısına, yaparım işimi" deyince aman dedim. Ben 1 yaşına gelene kadar tv bilsin istemiyorum. Ooooooffff of! Mutlu mesut evliliklerimizin vergisi onlar, çaresiz ödiycez, napalım
Müdahale bitmiyor bi de. Kalp atışlarını duyduk diyoruz, okumuş kadın güya, "kalp atışı mı olurmuş o kadarcık şeyin" diyo. Ellerini kollarını oynatıyordu diyoruz, "daha hareket etmez, et parçası o" diyo.Allahım bir heyecan yaşatmıyo ya. Ultrason görüntülerinde doktorun söylediği şekilde başını, gövdesini gösteriyoruz, " yanlış o, başı bu tarafta" diye inat ediyor. Yahu bu kadar olumsuzluk olur mu? Karar aldık, ona demiyoruz artık bişey. Şimdi de isimlere taktı. Severek bulduğumuz isimlere ağız burun kıvırıp "durun bakalım bi kucağımıza alalım, onlar sonraki işler, daha çoook fikir değiştirirsiniz" diyo. Allahtan eşimin ablası çok şeker de arayı bulmaya çalışıyo. Kafayı yiycem yani. Ha bir de ikinci hamilelik haberini verdiğimizde "çok erken daha, bekleseydiniz" diye çıkıştıYani kızlar, dertleriniz bitmiyor bu kayın annişlerle Napayım, canım kocamı doğurmuş diyorum, saygıda kusur etmiyorum, dinliyormuş gibi yapıp bildiğimi okuyorum. Bizimki bir de ben bakıcam çocuğa sen çalışırken diyor. Sağolsun çok iyi niyetli de, "bana yük olmaz, oturturum tv nin karşısına, yaparım işimi" deyince aman dedim. Ben 1 yaşına gelene kadar tv bilsin istemiyorum. Ooooooffff of! Mutlu mesut evliliklerimizin vergisi onlar, çaresiz ödiycez, napalım
bende saklıcam,özellikle kayınvalidem karnımdan öğrensinn
çocuğum öldü diye rezil olmuşmuşş.Allah ım yaa insanı vicdansız yapma, ben neyin derdindeyim o neyin derdinde
kalp atışında benim ki de aynısını demişti, kalbimi atarmış onun,yok daha kılmış tüymüş, et parçasıymış.. bir fabrika çıkışı bunlar sanırım
dünde diyo terasa misafirler geliyomuş ayıpmış temizleyeymişiz. ben evladımı kaybettim kadın bana camdan kapıdan bahsediyo delircem yaa..terasta da bir camekanlı bölüm varki sormayın sırf koca koca camben orayı silsem akşamına hastaneden toplarsınız benii amma küçümsüyor acımı, sinir oluyorum. bir de bana resmen eltin ne güzel doğuryor sen doğuramıyosunu ima etti o anda sildim onu
lady cim nerelerdeydin sen???
Alincim kusura bakma ama seni kayinvaliden turunun son ornegi galiba Rabbim yardimcin olsun...bencede fazla gorusmemeye bak yoksa seni daha cok uzer hamis olsanda, bebegin olsada.. cunku kayinvalidenin dusunceleri baya farkliherseye kotu yonden yorum yapiyor
yaaa kızlar beni acayip kasık ağrım var ya????neden olabilir ki sizce???
yaaa kızlar beni acayip kasık ağrım var ya????neden olabilir ki sizce???
valla ben takip etmedim seni
benim yumurtlaa günüm falan değil ben regl olacağım sanırım o yüzden kasık ağrım var.
23 nisan regl tarihimdi :d ve bu ay çalışmadık biz yani korunmadık ama öyle gün saymadım
adetimin 22. günüde lekenmem oldu yani benim umudum yoktur bacım
allah sağlıklıca hamile kalıp sağıkla kucağımıza almayı nasip eylesn
benim reglime daha 10 gün var ama ilk gebeliğimdeki gibi belirtiler yaşıyorum psikolojikmidir nedir anlamadım ki
kısss siz korunmadınız mı hiç anam 2adet diyodu bisimki aboooooo görüonmu
hadi inşallah hayırlısı bakem
cesaretin banada örnek olsun aferin aselkuzum
yamatake sen nasılsın bebek nasıl..ötpm kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?