Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kalp atışında benim ki de aynısını demişti, kalbimi atarmış onun,yok daha kılmış tüymüş, et parçasıymış.. bir fabrika çıkışı bunlar sanırım
dünde diyo terasa misafirler geliyomuş ayıpmış temizleyeymişiz. ben evladımı kaybettim kadın bana camdan kapıdan bahsediyo delircem yaa..terasta da bir camekanlı bölüm varki sormayın sırf koca koca cam ben orayı silsem akşamına hastaneden toplarsınız benii amma küçümsüyor acımı, sinir oluyorum. bir de bana resmen eltin ne güzel doğuryor sen doğuramıyosunu ima etti o anda sildim onu

kizlar galiba ben bu durumda rahat konumdayim... yurtdisinda yasadigim icin kayinvalimde evlendikten sonra pek gorusemedik... yani ne o benim nede ben onun pek huylarimizi bilmiyoruz..sadece telefonda nasilsin iyimisin gibi konusmalar oluyor..sukur o yuzden rahatim ama yinede memleketimde olmayi cok isterdim.. burda yalnizlik cekiyorum cogu zaman ne kadar kocam yanimdada olsa insan annesini kardesini ariyor..aksam bi cay icmeye biyere gidemiyoruz herzaman kafama estiginde hadi ben geldim cay icelik diyecegim kimse yok..yani demek istedigim cok guzel birlikte yasamak her ne kadar zorluklari olsada....kayinvalim nede kendi annem hicbisi sormuyolar bende bu yuzden rahatsiz oluyorum acaba beni hic dusunmuyolar ne yapiyorum bu konuda hic bilmiyorlar bende onlar sormayinca bisi demiyorum...esimle ustesinden gelmeye calistik 2 ay boyunca belki bu aylarca surecek belli degil..neyse konuyu dagittim kusura bakmayin icimi bosalttim bende..yani arkadaslar bosverin siz takmayin kayinannisleri falan onlar biraz lafin nereye gidecegini hesap edemiyolar sizde ona gore davranin mesafeyi koruyun cok opuyorum

bende saklıcam,özellikle kayınvalidem karnımdan öğrensinn

çocuğum öldü diye rezil olmuşmuşş.Allah ım yaa insanı vicdansız yapma, ben neyin derdindeyim o neyin derdinde

bu nasil bir laftir ilk okudugumda gozlerim acildi cok uzuldum gercekten..vicdansiz

Alincim kusura bakma ama seni kayinvaliden turunun son ornegi galiba Rabbim yardimcin olsun...bencede fazla gorusmemeye bak yoksa seni daha cok uzer hamis olsanda, bebegin olsada.. cunku kayinvalidenin dusunceleri baya farkli herseye kotu yonden yorum yapiyor

senemcim valla benim kayınvalidem öğretmen :))) bana hep aynı şeyi soruyor niye olmuyor, bende eltimlere söyle onlar yeni evliler :) 2 sene oldu onlar yapsın diyorum.
inan hep aynı şeyler kalbi değildir o diyor, kaç yıl öncesinde kalmışlar, he diyip geçmek gerekli.

cidden çok kötü yaa alttan alıncak gibi falan değil. oğluna çok düşkün anneler yapar böyle seyler ama o öyle de değil,sadece patavatsızda değil. sadece KÖTÜ.kızlar cidden çok kötü bir insan.kimsenin mutluluğunu çekemiyor.mal mülk kıskanıyor,ki hakikatten kıskancak durumu yok çok zengin ama cimri 1 milyon harcamaz çom tuhaf bir insan ama o kadar güzel iyi rolü yapıyor ki şaşarsınız.dediklerini çok güzel ceviriyor öyle melek oluyoki başkasının yanında. biliyomusunuz hamile oldugumda da heycan yaşadığımda mesala beşiği suraya koyarım falan dediğimde doğur da düşünürüz diyodu imalı imalı cidden de şom ağızlı dediği tuttu bebeğimi kaybettim o sırada aydındaki evinde olmasa bişey yedirdi içirdi diyeceğim resmen. o kadar emindi ki doğmayacağına şaşardınız

Son düzenleme:
yaaa kızlar beni acayip kasık ağrım var ya????neden olabilir ki sizce???

yaaaaaaa kızlar çok heyecanlandım ama ben yahamile olmuş olsam bu kadar erken belirti verirmi ki acep

valla ben takip etmedim seni

benim yumurtlaa günüm falan değil ben regl olacağım sanırım o yüzden kasık ağrım var.

23 nisan regl tarihimdi :d ve bu ay çalışmadık biz yani korunmadık ama öyle gün saymadım
adetimin 22. günüde lekenmem oldu yani benim umudum yoktur bacım

allah sağlıklıca hamile kalıp sağıkla kucağımıza almayı nasip eylesn

benim reglime daha 10 gün var ama ilk gebeliğimdeki gibi belirtiler yaşıyorum psikolojikmidir nedir anlamadım ki

kısss siz korunmadınız mı hiç anam 2adet diyodu bisimki aboooooo görüonmu
hadi inşallah hayırlısı bakem
cesaretin banada örnek olsun aferin aselkuzum

kısss siz korunmadınız mı hiç anam 2adet diyodu bisimki aboooooo görüonmu
hadi inşallah hayırlısı bakem
cesaretin banada örnek olsun aferin aselkuzum

yok anacım yok valla korunmadıkinşallah hayırlı haberler veririm hepinize....

yamatake sen nasılsın bebek nasıl..ötpm kib

canım bende giremedim bayağıdır,cuma günü biraz kanamam oldu çokk korktum doktora gittim allahtan bebişte bişey yok dedi ama içim içimi yedi çok zorr kızlar kanamasızzz bir hamilelikk nasip etsinn allahh herkesee şimdi sadece yatıyorumm dinlenme ve ıstırahat verdi birde ilaçların dozunu artırdı onlarda sersem seperek yaptı iyice ama insallahh şu 12 haftayı hayırlısı ile tamamlayıp azıcık rahatlarımm artık sizden haberler beklicem ara sıra girsemde çokk uzun kalamayabilirim benim için dua edinn bebişim karnımdannn hiçç gitmesinn bende sizler için zaten dua ediyorum sağlıklı hayırlı haziranda bebişlerr gelsinn öptümmm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…