Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol canım iyiyim, evet ankaradayım. Sana teşhis kondu mu düşüğünle ilgili. Ben eskiden Cüneyt Genç'e giderdim, bir daha hayatta gitmem. Arada Sinan Beksaç diye bir hocaya gittim Hacettepede iyi biri teşhisimi o koydu ama ona devam etmem zor olacağı için ve hastane biraz sorunlu oldugu için istemedim. Eylülden beri Tolga Ecemiş'e gidiyorum, memnunum.

hayır canım sizin doktor gibi benim doktorda çok rahat bir insandı ilk bebekte bir test yapmaya gerek yok dedi.ne sıkıntım olsa aradım hepsinde o önemli değil,bu önemli değil diyor.bende başka bir doktor peşindeyim hamile kalmadan önce bütün testlerimi yaptırmıştım hiç bir sorunum yoktu ama.....tolga benim sınıf arkadaşım o yüzden ona pek gitmek istemedim ama iyi doktor.artık gitme taraftarıyım liseden beri görüşmedim aslında ziyaretine gitmek istedim ama tanımamazlığa gelirse sinirim bozulur diye gitmedim ama inferlite konusundada deneyimli olduğunu duydum.bu aydan çok umutluydum ama yine hüsran 6.denemem olacak

Hadi ya sınıf arkadaşın demek ki, tabi insanın bu konularda bir arkadaşına başvurması biraz sorun olabilir :) Çok rahat doktor bana göre değil, Cüneytin rahatlığından 3 tane bebeğim gitti boşyere. Tolga o konuda iyi, genelde bir sorun ihtimali varsa hemen bakıyor. Senin pıhtılaşma ve bağışıklık sorunlarına baktılar mı?

önemli olanda o zaten her şüpheli durumu gözden kaçırmamak lazım bu can başka hiç bir şeye benzemez sende hamileymişsin galiba inşallah sağlıklarla bebeğini kucağına alırsın

tatlım ben hamile kalmadan önce hepsine bakılmıştı hiç bir sorun yoktu

Son düzenleme:
Ayyyyyy canım umarım Allah söyletiyordur..kalp atışlarını duyan nazlım ben değil ben yarın gideceğim doktora...çok korkuyorum ya duyamazsam diye..sen biraz toparlanmışsın sevindim ne güzel doktor aramak gibi bir şansınız var benim bizim burda o da yok...

chnb abla yarın o güzel sesi duyarsam heyet raporu alıcam mutlaka...zaten son 5 hafta..yerime hemen depo öğretmen gelir..sen nasılsın..seruma devam mı..abla bu proluton kaçıncı haftaya kadar devam edecek..

Sagol canım. Hayırlısı olsun o zaman inşallah bir sonrakinde sağlıkla kavuşursun bebeğine.

canım çok sevindim hamile olduğuna. pıhtılaşma topiğine giriyorum arasıra, çok yazmasam da.
11-12 haftalık bebeğini kaybetmiştin sanırım. inşallah bunu sağlıkla kucağına almak nasip olur.

cezaaaaa hatlar karıştı tatlımmmmm evet bencede allah söyletiyor kuzummmmm yarın sağlıklarla duycaksın kalp atışını sonrada beni hatırlıycaksın :)))) nilde söylemişti diye.dualarımız seninle canımmmm.evet tatlım bizim doktor seçme gibi bir şansımız var

Canım benim hamile kalmadan hepsine bakıldı demişsin nelere bakıldı ? Bu arada yazın kızlardertler paylaşıldıkça azalır...

Bugün aradı doktor günde 2ye çıkarıyoruz iğneyi, 0,4*2 olacak.

aH CANIM BEN BİR KEZ ZORDAYANIYORUM ACIYOR ÇOK Ya... Allah yardım etsin. ..

iNŞALLH duyarsın canım benim insan heyecan yapıyor.

Ben yeni bitirdim serumu. Proloton benim hep olur canım serklaj var ya ondan sonra da olur...

inşallah canım...

abla heyecan yok korku var sadece inşallah o güzel sesi duymak nasip olur..moralim yüksek olursa ilk işim hellomla buluşmak olacak..abla bu arada 75 daha okudum toplam 400 oldu..Allah kabul etsin..iyi olursam yarın devam edeceğim abla:)

kızlar bu gece dualarınızı benden esirgemeyin..

cezacım, hayırlı haberlerle geleceksin ins canım.. İçini ferah tut, olumlu dùsùnmeye çalıs.. korkular bizde stress yapıyor vee streste bıze gelmiyor.. O yüzden korkma.. hersey yolundadır canım

canım çok sevindim hamile olduğuna. pıhtılaşma topiğine giriyorum arasıra, çok yazmasam da.
11-12 haftalık bebeğini kaybetmiştin sanırım. inşallah bunu sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Sagol canim en son 9. Haftada kaybetmistim. Simdi de yine 9. Haftamdayim ister istemez bir korku var icimde. Baktim da seninle ayni zamanda doguracakmisiz neredeyse bir onceki dursaymis, temmuzun ilk yarisina denk geliyordu.

Nilldecim evet bende Ankaradayım , bu yaş mevzuuna tek takılmayan ben değilim demekki, insan ister istemez panik oluyor....
Burcu_gen sen Cüney beyden neden memnun kalmadın canım , benimde ilk düşüğümdü ama bir kamyon test yaptı bana ve bebeğe.....Ben Cüney Beyden önce Cemil Beye gittim Tobb da ,birde Cihangir Çakıcıya.....Ama yine en iyisi Cüneyt Bey diye düşünüyorum....Cihangir bey mesela bıdı bıdı o kadar hızlı konuşuyorduki adamın vaktini alıyorum stresine giriyorsun , ben öyle hissettim yani...

Kan pihtilasmasi konusunda pek bilgisi yokmus anladigim kadariyla, benim 4,5-5,5 hafta arasinda oldu dusuklerim. Ilkinde tesaduf dedi, hic onemsemedik. 6ay sonra yine hamileydim ve yine dustu o da tesaduf dedi. Ben de tesadufun bu kadari olur mu arastirsak dedim gerek yok Doga sagliksiz olani eliyor merak etme bir dahakine olur dedi, bana tum ihtimalleri de saydi, kromozomal olur ama sende veya esinde sorun oldugunu sanmiyorum, pihtilasma desen ancak bebegin kalp atisi basladiktan sonra dusseydi soz konusu olurdu, bir de bagisiklik sorunlari var ama az ihtimal dedi. Detayli detayli anlatti iciniz rahat olsun dedi yolladi. 2ay sonra yine hamile kaldim ve yine dustu, bana yine ayni seyleri saydi ve bence bunlar sadece tesaduf biraz sanssizsin dedi. Israr ettim, iyi o zaman kromozom testi yaptirin digerlerine gerek yok dedi. Baska doktora gittim ve pihtilasma teshisi kondu. Ogrendim ki pihtilasma nedeniyle kayiplar illa bebgin kalp atisi basladiktan sonra olmazmis, daha rahime yerlesirken bile olurmus. Aldim test sonuclarimi yine gittim, ben hala senin dusuklerinin tesaduf olduguna inaniyorum ama madem teshis konmus tedbir amacli igne kullanirsin dedi. Ben de universite hastanesinde olsam ben de yaptirirdim bu testleri bunlar pahali testler dedi, sanki parasini o verecekmis gibi. Sen bana soyle istersen bunlara bakabiliriz ama pahalidir de gerisine ben bakayim dimi yani yazik degil mi bana. Ben de bu olaylardan sonra tum guvenimi kaybettim.

cezacim insallah duyacaksin pitpitlari sonra bize neseli neseli yazacaksin insallahhhhh

kizlar pastayi yaptirdim cok guzel oldu kirmizi kalpli insallah resmini cekip koyucam.. daha yemedik , kocam icerde birazdan surprizzzz yapicam... arada girip yazayim dedim.. bugun bide kocamin sevdigi yemekleri yaptim yoruldum birazcik.. detayli yazicam opuyorum

günaydın kızlar....

ceza, canım sen hiç korkma yaa bak kistdaş olarak:)) sen benim arkamdasın canım benim bende korkuyordum allahıma şükür doğuma yaklaştık canım...miniğin seni sevindirecek bu defa inanıyorum buna...kaçta randevun merakta bırakma bizi...çınar paşayıda birazcık ısır yee heryerinden hello görmeden:))

chnb, allah emeğini boşa çıkarmasın canım benim...bak biz 3lüyüz lone nuray ben sizde ceza nazlım sen 3lüsünüz bizimde başlangıçlarımız biraz riskli başladı allahımıza şükür sağlıkla ilerliyoruz sizde bizim gibi olacaksınız inşallah...oğlun nasıl canım? annen gittimi? yemek olayını ne yapıyorsun?tuzlu fıstık çok yemiştim bulantı döneminde..

nuray canım bekliyoruz seni ve muhteşem pasta fotosunu...eşininde doğum günü kutlu olsun canım allahım bir ömür ayırmasın sizi esat paşayla beraber...canım aklıma gelmişken beşiğe korumalık aldınmı bişey yazıcaktım ama şimdi yazmayayım doğumgünü kutlamanız var::)) sonra hatırlat yazayım canım...

nazlım, canım benim bebekte yoksa bir problem korkma canım benimde 1 ay sürmüştü kanamalı bölge çok şükür bak bu günlere geldik canım...hatta devletteki dr sanki elimden poşet düşecekmiş gibi öyle rahat söyledi düşük olur dedi ama hiçç aldırmadım onun söylediklerine ne bileyim sanki ona inat bebeğim beni bırakmayacak hissi vardı içimde boş yere üzmedim kendimi hayırlısı dedim hep sakın kötü şeyler düşünmeki bebişinde annem beni bekliyor diye bırakmasın seni canım...arada yaz yine merakta bırakma bizi en çok merak eden bizleriz çünkü bizde aynı yollardan geçtik canım sizin mutluluğunuz sanki biz yaşıyormuşuz gibi mutlu oluyoruz canım...

nildee, canım sevindim toparlanmana...bir an önce dr bulman iyi olur canım bende 7 ay kendi kendime bekledim olacak olacak diye meğer kist varmış dr gittim en sonunda dr sonrası 2. ayda geldi miniğim...en azından rahatlıyor insan canım..hayırlısı olsun bu ay olsun inşallah...

minicikumut, naber nasılsın? nasıl geçti hatay? ablan nasıl? çalışıyordu dimi?

denizlalesi, candaş, sezen, minikler, hilal,loneliness ne var ne yok kızlar?

bende dün guatr testimi dahiliye druna gösterdim sağolsun çok yardımcı oldu adam seni kim gönderdi dedi:)) devletten randevu aldım sisteme bak heyete giden dra bana randevu vermiş yarım saat 40 dakika hastaneye yürüdüm araba yok yürümek zorundasın neyse o sıcakta gittim görevli dr yok sistem yanlışlık yapmış demezmi sinirlerim tepeme çıktı...dedim zaten yürüyemiyorum bu sıcakta bunu duymak içinmi geldim...sonra bir dr var isterseniz ona sorun dedi gittim dra açıklama yapmama izin bile vermeden kim gönderdi dedi dedim dr hanım heyetteymiş tamam dedi değerler normal bişey yok dedi hamile olduğm için derken adam izin vermediki anlatayım bunun hamilelikle bir ilgisi yok bu guatr dedi bende içimden gerizekalı değiliz izin verirsen anlatıcam yani dedim:)) dışımdanda biliyorum ama değerler biraz düşük hamileliğe bir etkisi olurmu bunu öğrenmek istedim dedim:)) yokyok normal dedi...bunu duydum vee 40 dakika o sıcakta yine yürüdüm anlayacağınız..bugünde sağlık ocağından aradılar kontrole zaten gidecektim...şimdi deoraya gideceğim...görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…