kızlar hepinize merhaba sizleri çok ihmal ettim bana kızmadınız değilmi?biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ama sizleri çok özledimmmmm.kızlar şu anda biraz daha iyiyim ama doktor araştırıyorum bir an önce gitmek istiyorum.
cezacım canımdesteğin için çok teşekkür ederim tatlım kendimi toplamaya çalışıyorum.pcos falan varmı bilmiyorum doktora gittiğimde onuda soracam canım pıt pıtları duymuşsun çok sevindim kanama var ama sağlıklı demiş doktor anladığım kadarıyla allaha sığın kuzum o koruyacak minik bebişimizi.
lalecim canım çok teşekkür ederim tatlım gideceğim tatlım doktora.ne varsa bileyim.bu belirsizlik çok kötü.
lone canım tatlım hepinizi heyecanlandırdım ama yok işte.inşallah fazla beklemeden sağlıklarla olur.
nuraycım canım biliyorum sizlerde çok beklemişsiniz aslında bu durum bana ümitde oluyo(çok kötüyüm dimiiiiii) bak diyorum kendi kendime onlarda bekledi ama güzel allahım ellerini boş çevirmedi.ama insanız be tatlım elimde olmuyor bazen.
chnb tatlım inanki üzülmeyeyim diyorum ama elde değil.toparlamaya çalışıyorum kuzum.desteğin için çok teşekkür ederim tatlım.
minikler tatlım çok sağol güzel dileklerin için.inşallah tatlım sen nasılsın?
günlük tatlım sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
nazlım canım doktor yat diyorsa sakın işi düşünme yat dikkat et kendine allahım ikinizide korusun bebişini sana bağışlasın yanındayız tatlım.
sezen doktorlara gidilmiş son durum ne?fazla takip edemedim bu ara
hello,minicikumut,datlum sizler nasılsınız kızlarrrrrr
VADAAAA ve BURCU sizler nasılsınız ankaradansınız galiba bende ankaradayım bende deli gibi doktr arıyorum.vadaaaacım sende benden 1yaş küçükmüşsün bende 37 yaşındayım yaş kaygısı bendede var seni çok iyi anlıyorum benimde 1 kaybım var hiç çocuğum yok allahım inşallah fazla bekletmeden sağlıklı bebiş verir bizlere öpüyorum canlarım ikinizide
hilal kuzummmmm iyiyim birz daha tatlımmmmm ümidim sende inşallah allahım bu ay senin yüzünü güldürecek
candaş kuzummmm sen nasılsın tatlım hadi gelllllllll
kızlar affettiniz dimi beniiiiiii hepinizi kucak dolusu öpüyorummmm
Sağol canım iyiyim, evet ankaradayım. Sana teşhis kondu mu düşüğünle ilgili. Ben eskiden Cüneyt Genç'e giderdim, bir daha hayatta gitmem. Arada Sinan Beksaç diye bir hocaya gittim Hacettepede iyi biri teşhisimi o koydu ama ona devam etmem zor olacağı için ve hastane biraz sorunlu oldugu için istemedim. Eylülden beri Tolga Ecemiş'e gidiyorum, memnunum.
hayır canım sizin doktor gibi benim doktorda çok rahat bir insandı ilk bebekte bir test yapmaya gerek yok dedi.ne sıkıntım olsa aradım hepsinde o önemli değil,bu önemli değil diyor.bende başka bir doktor peşindeyim hamile kalmadan önce bütün testlerimi yaptırmıştım hiç bir sorunum yoktu ama.....tolga benim sınıf arkadaşım o yüzden ona pek gitmek istemedim ama iyi doktor.artık gitme taraftarıyım liseden beri görüşmedim aslında ziyaretine gitmek istedim ama tanımamazlığa gelirse sinirim bozulur diye gitmedim ama inferlite konusundada deneyimli olduğunu duydum.bu aydan çok umutluydum ama yine hüsran 6.denemem olacak
Hadi ya sınıf arkadaşın demek ki, tabi insanın bu konularda bir arkadaşına başvurması biraz sorun olabilir :) Çok rahat doktor bana göre değil, Cüneytin rahatlığından 3 tane bebeğim gitti boşyere. Tolga o konuda iyi, genelde bir sorun ihtimali varsa hemen bakıyor. Senin pıhtılaşma ve bağışıklık sorunlarına baktılar mı?
Ayyyyyy canım umarım Allah söyletiyordur..kalp atışlarını duyan nazlım ben değil ben yarın gideceğim doktora...çok korkuyorum ya duyamazsam diye..sen biraz toparlanmışsın sevindim ne güzel doktor aramak gibi bir şansınız var benim bizim burda o da yok...kızlar hepinize merhaba sizleri çok ihmal ettim bana kızmadınız değilmi?biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ama sizleri çok özledimmmmm.kızlar şu anda biraz daha iyiyim ama doktor araştırıyorum bir an önce gitmek istiyorum.
cezacım canımdesteğin için çok teşekkür ederim tatlım kendimi toplamaya çalışıyorum.pcos falan varmı bilmiyorum doktora gittiğimde onuda soracam canım pıt pıtları duymuşsun çok sevindim kanama var ama sağlıklı demiş doktor anladığım kadarıyla allaha sığın kuzum o koruyacak minik bebişimizi.
lalecim canım çok teşekkür ederim tatlım gideceğim tatlım doktora.ne varsa bileyim.bu belirsizlik çok kötü.
lone canım tatlım hepinizi heyecanlandırdım ama yok işte.inşallah fazla beklemeden sağlıklarla olur.
nuraycım canım biliyorum sizlerde çok beklemişsiniz aslında bu durum bana ümitde oluyo(çok kötüyüm dimiiiiii) bak diyorum kendi kendime onlarda bekledi ama güzel allahım ellerini boş çevirmedi.ama insanız be tatlım elimde olmuyor bazen.
chnb tatlım inanki üzülmeyeyim diyorum ama elde değil.toparlamaya çalışıyorum kuzum.desteğin için çok teşekkür ederim tatlım.
minikler tatlım çok sağol güzel dileklerin için.inşallah tatlım sen nasılsın?
günlük tatlım sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
nazlım canım doktor yat diyorsa sakın işi düşünme yat dikkat et kendine allahım ikinizide korusun bebişini sana bağışlasın yanındayız tatlım.
sezen doktorlara gidilmiş son durum ne?fazla takip edemedim bu ara
hello,minicikumut,datlum sizler nasılsınız kızlarrrrrr
VADAAAA ve BURCU sizler nasılsınız ankaradansınız galiba bende ankaradayım bende deli gibi doktr arıyorum.vadaaaacım sende benden 1yaş küçükmüşsün bende 37 yaşındayım yaş kaygısı bendede var seni çok iyi anlıyorum benimde 1 kaybım var hiç çocuğum yok allahım inşallah fazla bekletmeden sağlıklı bebiş verir bizlere öpüyorum canlarım ikinizide
hilal kuzummmmm iyiyim birz daha tatlımmmmm ümidim sende inşallah allahım bu ay senin yüzünü güldürecek
candaş kuzummmm sen nasılsın tatlım hadi gelllllllll
önemli olanda o zaten her şüpheli durumu gözden kaçırmamak lazım bu can başka hiç bir şeye benzemez sende hamileymişsin galiba inşallah sağlıklarla bebeğini kucağına alırsın
tatlım ben hamile kalmadan önce hepsine bakılmıştı hiç bir sorun yoktu
canım çok sevindim hamile olduğuna. pıhtılaşma topiğine giriyorum arasıra, çok yazmasam da.Tedavisi kolay olmaya kolay da geçen sefer olmadı işte. Bu sefer 0,4 clexane ve coraspin kullanıyorum, doktor günde 2 taneye çıkaracaktı iğneyi sonradan gerek görmedi. Yarın pıhtılaşma zamanı ile ilgili test sonucum çıkacak ona göre dozunu arttırıp arttırmayacağına karar verecek. 9. haftamdayım.
Şimdi Tolga Ecemiş'e gidiyorum.
Sagol canım. Hayırlısı olsun o zaman inşallah bir sonrakinde sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Ayyyyyy canım umarım Allah söyletiyordur..kalp atışlarını duyan nazlım ben değil ben yarın gideceğim doktora...çok korkuyorum ya duyamazsam diye..sen biraz toparlanmışsın sevindim ne güzel doktor aramak gibi bir şansınız var benim bizim burda o da yok...
chnb abla yarın o güzel sesi duyarsam heyet raporu alıcam mutlaka...zaten son 5 hafta..yerime hemen depo öğretmen gelir..sen nasılsın..seruma devam mı..abla bu proluton kaçıncı haftaya kadar devam edecek..
kızlar hepinize merhaba sizleri çok ihmal ettim bana kızmadınız değilmi?biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ama sizleri çok özledimmmmm.kızlar şu anda biraz daha iyiyim ama doktor araştırıyorum bir an önce gitmek istiyorum.
Bugün aradı doktor günde 2ye çıkarıyoruz iğneyi, 0,4*2 olacak.
Ayyyyyy canım umarım Allah söyletiyordur..kalp atışlarını duyan nazlım ben değil ben yarın gideceğim doktora...çok korkuyorum ya duyamazsam diye..sen biraz toparlanmışsın sevindim ne güzel doktor aramak gibi bir şansınız var benim bizim burda o da yok...
chnb abla yarın o güzel sesi duyarsam heyet raporu alıcam mutlaka...zaten son 5 hafta..yerime hemen depo öğretmen gelir..sen nasılsın..seruma devam mı..abla bu proluton kaçıncı haftaya kadar devam edecek..
cezaaaaa hatlar karıştı tatlımmmmm evet bencede allah söyletiyor kuzummmmm yarın sağlıklarla duycaksın kalp atışını sonrada beni hatırlıycaksın :)))) nilde söylemişti diye.dualarımız seninle canımmmm.evet tatlım bizim doktor seçme gibi bir şansımız var
Canım benim hamile kalmadan hepsine bakıldı demişsin nelere bakıldı ? Bu arada yazın kızlardertler paylaşıldıkça azalır...
aH CANIM BEN BİR KEZ ZORDAYANIYORUM ACIYOR ÇOK Ya... Allah yardım etsin. ..
iNŞALLH duyarsın canım benim insan heyecan yapıyor.
Ben yeni bitirdim serumu. Proloton benim hep olur canım serklaj var ya ondan sonra da olur...
Sagol canim en son 9. Haftada kaybetmistim. Simdi de yine 9. Haftamdayim ister istemez bir korku var icimde. Baktim da seninle ayni zamanda doguracakmisiz neredeyse bir onceki dursaymis, temmuzun ilk yarisina denk geliyordu.canım çok sevindim hamile olduğuna. pıhtılaşma topiğine giriyorum arasıra, çok yazmasam da.
11-12 haftalık bebeğini kaybetmiştin sanırım. inşallah bunu sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Kan pihtilasmasi konusunda pek bilgisi yokmus anladigim kadariyla, benim 4,5-5,5 hafta arasinda oldu dusuklerim. Ilkinde tesaduf dedi, hic onemsemedik. 6ay sonra yine hamileydim ve yine dustu o da tesaduf dedi. Ben de tesadufun bu kadari olur mu arastirsak dedim gerek yok Doga sagliksiz olani eliyor merak etme bir dahakine olur dedi, bana tum ihtimalleri de saydi, kromozomal olur ama sende veya esinde sorun oldugunu sanmiyorum, pihtilasma desen ancak bebegin kalp atisi basladiktan sonra dusseydi soz konusu olurdu, bir de bagisiklik sorunlari var ama az ihtimal dedi. Detayli detayli anlatti iciniz rahat olsun dedi yolladi. 2ay sonra yine hamile kaldim ve yine dustu, bana yine ayni seyleri saydi ve bence bunlar sadece tesaduf biraz sanssizsin dedi. Israr ettim, iyi o zaman kromozom testi yaptirin digerlerine gerek yok dedi. Baska doktora gittim ve pihtilasma teshisi kondu. Ogrendim ki pihtilasma nedeniyle kayiplar illa bebgin kalp atisi basladiktan sonra olmazmis, daha rahime yerlesirken bile olurmus. Aldim test sonuclarimi yine gittim, ben hala senin dusuklerinin tesaduf olduguna inaniyorum ama madem teshis konmus tedbir amacli igne kullanirsin dedi. Ben de universite hastanesinde olsam ben de yaptirirdim bu testleri bunlar pahali testler dedi, sanki parasini o verecekmis gibi. Sen bana soyle istersen bunlara bakabiliriz ama pahalidir de gerisine ben bakayim dimi yani yazik degil mi bana. Ben de bu olaylardan sonra tum guvenimi kaybettim.Nilldecim evet bende Ankaradayım , bu yaş mevzuuna tek takılmayan ben değilim demekki, insan ister istemez panik oluyor....
Burcu_gen sen Cüney beyden neden memnun kalmadın canım , benimde ilk düşüğümdü ama bir kamyon test yaptı bana ve bebeğe.....Ben Cüney Beyden önce Cemil Beye gittim Tobb da ,birde Cihangir Çakıcıya.....Ama yine en iyisi Cüneyt Bey diye düşünüyorum....Cihangir bey mesela bıdı bıdı o kadar hızlı konuşuyorduki adamın vaktini alıyorum stresine giriyorsun , ben öyle hissettim yani...
Kan pihtilasmasi konusunda pek bilgisi yokmus anladigim kadariyla, benim 4,5-5,5 hafta arasinda oldu dusuklerim. Ilkinde tesaduf dedi, hic onemsemedik. 6ay sonra yine hamileydim ve yine dustu o da tesaduf dedi. Ben de tesadufun bu kadari olur mu arastirsak dedim gerek yok Doga sagliksiz olani eliyor merak etme bir dahakine olur dedi, bana tum ihtimalleri de saydi, kromozomal olur ama sende veya esinde sorun oldugunu sanmiyorum, pihtilasma desen ancak bebegin kalp atisi basladiktan sonra dusseydi soz konusu olurdu, bir de bagisiklik sorunlari var ama az ihtimal dedi. Detayli detayli anlatti iciniz rahat olsun dedi yolladi. 2ay sonra yine hamile kaldim ve yine dustu, bana yine ayni seyleri saydi ve bence bunlar sadece tesaduf biraz sanssizsin dedi. Israr ettim, iyi o zaman kromozom testi yaptirin digerlerine gerek yok dedi. Baska doktora gittim ve pihtilasma teshisi kondu. Ogrendim ki pihtilasma nedeniyle kayiplar illa bebgin kalp atisi basladiktan sonra olmazmis, daha rahime yerlesirken bile olurmus. Aldim test sonuclarimi yine gittim, ben hala senin dusuklerinin tesaduf olduguna inaniyorum ama madem teshis konmus tedbir amacli igne kullanirsin dedi. Ben de universite hastanesinde olsam ben de yaptirirdim bu testleri bunlar pahali testler dedi, sanki parasini o verecekmis gibi. Sen bana soyle istersen bunlara bakabiliriz ama pahalidir de gerisine ben bakayim dimi yani yazik degil mi bana. Ben de bu olaylardan sonra tum guvenimi kaybettim.[/QUOT
Öncelikle çok geçmiş olsun canım ...Banada tam tersi bi kamyon test yaptırdı , hatta 3. düşükten sonra yapılan testleri bile istedi benden...Bence dr lar birsüre sonra otomatiğe alıyorlar karşılarındaki insan için 2. 3. kayıp ne demek anlayamıyorlar....Ben dr dan öğrendiğimden çok daha fazlasını sağolsunlar kk kızları sayesinde öğreniyorum....Doğru dr u bulmak gerçekten zor....
Kan pihtilasmasi konusunda pek bilgisi yokmus anladigim kadariyla, benim 4,5-5,5 hafta arasinda oldu dusuklerim. Ilkinde tesaduf dedi, hic onemsemedik. 6ay sonra yine hamileydim ve yine dustu o da tesaduf dedi. Ben de tesadufun bu kadari olur mu arastirsak dedim gerek yok Doga sagliksiz olani eliyor merak etme bir dahakine olur dedi, bana tum ihtimalleri de saydi, kromozomal olur ama sende veya esinde sorun oldugunu sanmiyorum, pihtilasma desen ancak bebegin kalp atisi basladiktan sonra dusseydi soz konusu olurdu, bir de bagisiklik sorunlari var ama az ihtimal dedi. Detayli detayli anlatti iciniz rahat olsun dedi yolladi. 2ay sonra yine hamile kaldim ve yine dustu, bana yine ayni seyleri saydi ve bence bunlar sadece tesaduf biraz sanssizsin dedi. Israr ettim, iyi o zaman kromozom testi yaptirin digerlerine gerek yok dedi. Baska doktora gittim ve pihtilasma teshisi kondu. Ogrendim ki pihtilasma nedeniyle kayiplar illa bebgin kalp atisi basladiktan sonra olmazmis, daha rahime yerlesirken bile olurmus. Aldim test sonuclarimi yine gittim, ben hala senin dusuklerinin tesaduf olduguna inaniyorum ama madem teshis konmus tedbir amacli igne kullanirsin dedi. Ben de universite hastanesinde olsam ben de yaptirirdim bu testleri bunlar pahali testler dedi, sanki parasini o verecekmis gibi. Sen bana soyle istersen bunlara bakabiliriz ama pahalidir de gerisine ben bakayim dimi yani yazik degil mi bana. Ben de bu olaylardan sonra tum guvenimi kaybettim.[/QUOT
Öncelikle çok geçmiş olsun canım ...Banada tam tersi bi kamyon test yaptırdı , hatta 3. düşükten sonra yapılan testleri bile istedi benden...Bence dr lar birsüre sonra otomatiğe alıyorlar karşılarındaki insan için 2. 3. kayıp ne demek anlayamıyorlar....Ben dr dan öğrendiğimden çok daha fazlasını sağolsunlar kk kızları sayesinde öğreniyorum....Doğru dr u bulmak gerçekten zor....
Demekki bizlerden sonra arastirip ogrenmis, olayi ciddiye almis. Ona o kadar guveniyordum ki oturup arastirmamistim internetten. Gercekten bizim psikolojimizi anlamiyorlar, ben 3. Dusukten sonra 1 Sene hamile kalamadim stresten. Onlarin umurunda olmuyor. Dogru doktoru bulmak gercekten cok zor.
Demekki bizlerden sonra arastirip ogrenmis, olayi ciddiye almis. Ona o kadar guveniyordum ki oturup arastirmamistim internetten. Gercekten bizim psikolojimizi anlamiyorlar, ben 3. Dusukten sonra 1 Sene hamile kalamadim stresten. Onlarin umurunda olmuyor. Dogru doktoru bulmak gercekten cok zor.
Evet haklısın umurlarında değil birimiz geliriz birimiz gideriz....Benimde en büyük korkum yeniden hamile kalamamak...Ovalüasyon testi alıcam 3 ay süre verdim kendime , bu ay kürtajdan sonra ilk denememiz olacak kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?