Canım benim hamile kalmadan hepsine bakıldı demişsin nelere bakıldı ? Bu arada yazın kızlardertler paylaşıldıkça azalır...
aH CANIM BEN BİR KEZ ZORDAYANIYORUM ACIYOR ÇOK Ya... Allah yardım etsin. ..
iNŞALLH duyarsın canım benim insan heyecan yapıyor.
Ben yeni bitirdim serumu. Proloton benim hep olur canım serklaj var ya ondan sonra da olur...
Nilldecim evet bende Ankaradayım , bu yaş mevzuuna tek takılmayan ben değilim demekki, insan ister istemez panik oluyor....
Burcu_gen sen Cüney beyden neden memnun kalmadın canım , benimde ilk düşüğümdü ama bir kamyon test yaptı bana ve bebeğe.....Ben Cüney Beyden önce Cemil Beye gittim Tobb da ,birde Cihangir Çakıcıya.....Ama yine en iyisi Cüneyt Bey diye düşünüyorum....Cihangir bey mesela bıdı bıdı o kadar hızlı konuşuyorduki adamın vaktini alıyorum stresine giriyorsun , ben öyle hissettim yani...
günaydın kızlar....
ceza, canım sen hiç korkma yaa bak kistdaş olarak:)) sen benim arkamdasın canım benim bende korkuyordum allahıma şükür doğuma yaklaştık canım...miniğin seni sevindirecek bu defa inanıyorum buna...kaçta randevun merakta bırakma bizi...çınar paşayıda birazcık ısır yee heryerinden hello görmeden:))
chnb, allah emeğini boşa çıkarmasın canım benim...bak biz 3lüyüz lone nuray ben sizde ceza nazlım sen 3lüsünüz bizimde başlangıçlarımız biraz riskli başladı allahımıza şükür sağlıkla ilerliyoruz sizde bizim gibi olacaksınız inşallah...oğlun nasıl canım? annen gittimi? yemek olayını ne yapıyorsun?tuzlu fıstık çok yemiştim bulantı döneminde..
nuray canım bekliyoruz seni ve muhteşem pasta fotosunu...eşininde doğum günü kutlu olsun canım allahım bir ömür ayırmasın sizi esat paşayla beraber...canım aklıma gelmişken beşiğe korumalık aldınmı bişey yazıcaktım ama şimdi yazmayayım doğumgünü kutlamanız var::)) sonra hatırlat yazayım canım...
nazlım, canım benim bebekte yoksa bir problem korkma canım benimde 1 ay sürmüştü kanamalı bölge çok şükür bak bu günlere geldik canım...hatta devletteki dr sanki elimden poşet düşecekmiş gibi öyle rahat söyledi düşük olur dedi ama hiçç aldırmadım onun söylediklerine ne bileyim sanki ona inat bebeğim beni bırakmayacak hissi vardı içimde boş yere üzmedim kendimi hayırlısı dedim hep sakın kötü şeyler düşünmeki bebişinde annem beni bekliyor diye bırakmasın seni canım...arada yaz yine merakta bırakma bizi en çok merak eden bizleriz çünkü bizde aynı yollardan geçtik canım sizin mutluluğunuz sanki biz yaşıyormuşuz gibi mutlu oluyoruz canım...
nildee, canım sevindim toparlanmana...bir an önce dr bulman iyi olur canım bende 7 ay kendi kendime bekledim olacak olacak diye meğer kist varmış dr gittim en sonunda dr sonrası 2. ayda geldi miniğim...en azından rahatlıyor insan canım..hayırlısı olsun bu ay olsun inşallah...
minicikumut, naber nasılsın? nasıl geçti hatay? ablan nasıl? çalışıyordu dimi?
denizlalesi, candaş, sezen, minikler, hilal,loneliness ne var ne yok kızlar?
bende dün guatr testimi dahiliye druna gösterdim sağolsun çok yardımcı oldu adam seni kim gönderdi dedi:)) devletten randevu aldım sisteme bak heyete giden dra bana randevu vermiş yarım saat 40 dakika hastaneye yürüdüm araba yok yürümek zorundasın neyse o sıcakta gittim görevli dr yok sistem yanlışlık yapmış demezmi sinirlerim tepeme çıktı...dedim zaten yürüyemiyorum bu sıcakta bunu duymak içinmi geldim...sonra bir dr var isterseniz ona sorun dedi gittim dra açıklama yapmama izin bile vermeden kim gönderdi dedi dedim dr hanım heyetteymiş tamam dedi değerler normal bişey yok dedi hamile olduğm için derken adam izin vermediki anlatayım bunun hamilelikle bir ilgisi yok bu guatr dedi bende içimden gerizekalı değiliz izin verirsen anlatıcam yani dedim:)) dışımdanda biliyorum ama değerler biraz düşük hamileliğe bir etkisi olurmu bunu öğrenmek istedim dedim:)) yokyok normal dedi...bunu duydum vee 40 dakika o sıcakta yine yürüdüm anlayacağınız..bugünde sağlık ocağından aradılar kontrole zaten gidecektim...şimdi deoraya gideceğim...görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...
canım ben de ilkini kaybettim 8 haftalık kalbi durmuştu. ben hemen testlerimi yaptırdım. heterezigot çıktı bi genimde, ama cleksan kullanıyorum 4lük. bunda da başlarda çok sıkıntı yaşadım. ama şimdilik iyiyim Allaha şükür. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bu bebekleri.Kan pihtilasmasi konusunda pek bilgisi yokmus anladigim kadariyla, benim 4,5-5,5 hafta arasinda oldu dusuklerim. Ilkinde tesaduf dedi, hic onemsemedik. 6ay sonra yine hamileydim ve yine dustu o da tesaduf dedi. Ben de tesadufun bu kadari olur mu arastirsak dedim gerek yok Doga sagliksiz olani eliyor merak etme bir dahakine olur dedi, bana tum ihtimalleri de saydi, kromozomal olur ama sende veya esinde sorun oldugunu sanmiyorum, pihtilasma desen ancak bebegin kalp atisi basladiktan sonra dusseydi soz konusu olurdu, bir de bagisiklik sorunlari var ama az ihtimal dedi. Detayli detayli anlatti iciniz rahat olsun dedi yolladi. 2ay sonra yine hamile kaldim ve yine dustu, bana yine ayni seyleri saydi ve bence bunlar sadece tesaduf biraz sanssizsin dedi. Israr ettim, iyi o zaman kromozom testi yaptirin digerlerine gerek yok dedi. Baska doktora gittim ve pihtilasma teshisi kondu. Ogrendim ki pihtilasma nedeniyle kayiplar illa bebgin kalp atisi basladiktan sonra olmazmis, daha rahime yerlesirken bile olurmus. Aldim test sonuclarimi yine gittim, ben hala senin dusuklerinin tesaduf olduguna inaniyorum ama madem teshis konmus tedbir amacli igne kullanirsin dedi. Ben de universite hastanesinde olsam ben de yaptirirdim bu testleri bunlar pahali testler dedi, sanki parasini o verecekmis gibi. Sen bana soyle istersen bunlara bakabiliriz ama pahalidir de gerisine ben bakayim dimi yani yazik degil mi bana. Ben de bu olaylardan sonra tum guvenimi kaybettim.
kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ultrasonda baktı ve kan aldı adetimin 5.günü ama bana 3.gün testini yaptı yüksek çıkacak ben hamile kalmadan önce adetimin 4.günü yaptırmıştım yüksek çıkmıştı sonra doktor dediki bu testler 2 yada 3.gün yapılır 2.gün yaptırdım hepsi güzel çıkmıştı.o yüzden bana bu sefer de yüksek çıkacakmış gibi geliyor fsh..v.b. testleri.size ultrason sonucunu yazıyorum CHNB tatlım sen bilirsin diye düşündüm biraz canım sıkıldı rezervlerde sorun var gibi.
uterus mesane:29*49 mm
endometrium:2,95 mm
sağ over : 34*16 mm(içerisinde 9x15 mm basit kistik oluşum asistanı bu kist önemli değil dedi ve 1 yada 2 tam okuyamadım elle yazılmış antral follikul bu rezervi gösteriyormuş.
sol over : 15*29 mm (4-5 antral follikül)
toplamda 7-10 tane olması gerekiyormuş CHNB senin kaçtı tatlım merak ettim.doktor yarın bakacak sonuçlara
canım detaylı bakmadılar ama hormon,elisa (anti hbs hbsag anti hcv ...v.b.)biyokimya,hemotoloji testlerine bakmışlardı bir sorun yok demişlerdi.tatlım birde ultrason sonucumu yazdım üstte bi bakarmısın kuzummm sen nasılsın bulantılar ne durumda
canım ben de ilkini kaybettim 8 haftalık kalbi durmuştu. ben hemen testlerimi yaptırdım. heterezigot çıktı bi genimde, ama cleksan kullanıyorum 4lük. bunda da başlarda çok sıkıntı yaşadım. ama şimdilik iyiyim Allaha şükür. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bu bebekleri.
günlükçüm, bu sıcaklarda yordular mı seni canım?neyse sonuçta önemli bişey çıkmamış. ama istersen interntten doktor sitelerine bi sor derim, o adam seni başından atmış olmasın.
nuraycım, afiyet olsun canım.
cezacım, güzel haberi bekliyoruz inşallah.
chnb, minikler,nazlım,candaş nasılsınız kızlar?
inşallah canım...
abla heyecan yok korku var sadeceinşallah o güzel sesi duymak nasip olur..moralim yüksek olursa ilk işim hellomla buluşmak olacak..abla bu arada 75 daha okudum toplam 400 oldu..Allah kabul etsin..iyi olursam yarın devam edeceğim abla:)
kızlar bu gece dualarınızı benden esirgemeyin..
cezacim insallah duyacaksin pitpitlari sonra bize neseli neseli yazacaksin insallahhhhh
kizlar pastayi yaptirdim cok guzel oldu kirmizi kalpli insallah resmini cekip koyucam.. daha yemedik , kocam icerde birazdan surprizzzz yapicam... arada girip yazayim dedim.. bugun bide kocamin sevdigi yemekleri yaptim yoruldum birazcik.. detayli yazicam opuyorum
günaydın kızlar....
ceza, canım sen hiç korkma yaa bak kistdaş olarak:)) sen benim arkamdasın canım benim bende korkuyordum allahıma şükür doğuma yaklaştık canım...miniğin seni sevindirecek bu defa inanıyorum buna...kaçta randevun merakta bırakma bizi...çınar paşayıda birazcık ısır yee heryerinden hello görmeden:))
chnb, allah emeğini boşa çıkarmasın canım benim...bak biz 3lüyüz lone nuray ben sizde ceza nazlım sen 3lüsünüz bizimde başlangıçlarımız biraz riskli başladı allahımıza şükür sağlıkla ilerliyoruz sizde bizim gibi olacaksınız inşallah...oğlun nasıl canım? annen gittimi? yemek olayını ne yapıyorsun?tuzlu fıstık çok yemiştim bulantı döneminde..
nuray canım bekliyoruz seni ve muhteşem pasta fotosunu...eşininde doğum günü kutlu olsun canım allahım bir ömür ayırmasın sizi esat paşayla beraber...canım aklıma gelmişken beşiğe korumalık aldınmı bişey yazıcaktım ama şimdi yazmayayım doğumgünü kutlamanız var::)) sonra hatırlat yazayım canım...
nazlım, canım benim bebekte yoksa bir problem korkma canım benimde 1 ay sürmüştü kanamalı bölge çok şükür bak bu günlere geldik canım...hatta devletteki dr sanki elimden poşet düşecekmiş gibi öyle rahat söyledi düşük olur dedi ama hiçç aldırmadım onun söylediklerine ne bileyim sanki ona inat bebeğim beni bırakmayacak hissi vardı içimde boş yere üzmedim kendimi hayırlısı dedim hep sakın kötü şeyler düşünmeki bebişinde annem beni bekliyor diye bırakmasın seni canım...arada yaz yine merakta bırakma bizi en çok merak eden bizleriz çünkü bizde aynı yollardan geçtik canım sizin mutluluğunuz sanki biz yaşıyormuşuz gibi mutlu oluyoruz canım...
nildee, canım sevindim toparlanmana...bir an önce dr bulman iyi olur canım bende 7 ay kendi kendime bekledim olacak olacak diye meğer kist varmış dr gittim en sonunda dr sonrası 2. ayda geldi miniğim...en azından rahatlıyor insan canım..hayırlısı olsun bu ay olsun inşallah...
minicikumut, naber nasılsın? nasıl geçti hatay? ablan nasıl? çalışıyordu dimi?
denizlalesi, candaş, sezen, minikler, hilal,loneliness ne var ne yok kızlar?
bende dün guatr testimi dahiliye druna gösterdim sağolsun çok yardımcı oldu adam seni kim gönderdi dedi:)) devletten randevu aldım sisteme bak heyete giden dra bana randevu vermiş yarım saat 40 dakika hastaneye yürüdüm araba yok yürümek zorundasın neyse o sıcakta gittim görevli dr yok sistem yanlışlık yapmış demezmi sinirlerim tepeme çıktı...dedim zaten yürüyemiyorum bu sıcakta bunu duymak içinmi geldim...sonra bir dr var isterseniz ona sorun dedi gittim dra açıklama yapmama izin bile vermeden kim gönderdi dedi dedim dr hanım heyetteymiş tamam dedi değerler normal bişey yok dedi hamile olduğm için derken adam izin vermediki anlatayım bunun hamilelikle bir ilgisi yok bu guatr dedi bende içimden gerizekalı değiliz izin verirsen anlatıcam yani dedim:)) dışımdanda biliyorum ama değerler biraz düşük hamileliğe bir etkisi olurmu bunu öğrenmek istedim dedim:)) yokyok normal dedi...bunu duydum vee 40 dakika o sıcakta yine yürüdüm anlayacağınız..bugünde sağlık ocağından aradılar kontrole zaten gidecektim...şimdi deoraya gideceğim...görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...
Canım benim tüp bebekte o kadar ilaca rağmen ki topikte en yüksek doz ben kullandım pregon 300 lük. 7 tane dolu yumurtam toplandı. Normal halde ne kadarolmalı bilmiyorum geriden de gelir büyüyenler. Bence çok merak edip gerçek sonuç istiyorsan AMH testi yaptın.(Anti Müllerian Hormonu) Ben yaptırdım malaesef iyi çıkmamıştı kafan rahat eder bence...
Canım sanırım pıhtılaşma filan değil bunlar gebelik isteyenlere uygulanan testler değil mi?
Bulantılarla başım belada canım... Sen nasılsın?
canım kan tahlilleride belli oldu dediğim gibi 3.gün testlerini 5.gün yaptılar ama fsh değerim yüksek((
fsh: 11.10 normal:3.85 8.78
prolaktin : 12.24 normal:3.34 26.72
estradiol : 32 normal: 27 122
lh : 4.34 normal 2.12 10.89
Merhabalar herkese
Günlükcüm Hatay iyi geçti ablamda 28.haftasına girdi İnşallah.Hala çalışıyor oda Allah nasip ederse son 3 haftaya kadar çalışacak.Sende iyisindir İnşallah.
Nilde İnşallah sonuçların iyi çıkar.Güzel haberler alırız senden.
Nazlım dinleniyorsun İnşallah sonu güzel olacak canım.Biraz daha sabır..
Chnb abla;Bulantım var diyince benim bile aklıma o bulantılar geliyor başlıyor midem bulanmayaİnşallah bir an önce geçerde sende rahatlarsın.
Ceza;Bugünün en güzel haberini senden bekliyoruz İnşallah.
Hello özledim senin yazdıklarını okumayı.Umarım tatiliniz iyi geçiyordur.
Candaşım senide çok özlüyorum.Umarım biran önce geri dönersin.
Minikler,hilal,Denizlalesi sizlerde iyisinizdir umarım.
Unuttuğum varsa özür dilerim.
Beni soracak olursanız kafam karışık birazcık.2 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim bugüne kadar.Boyum 166 şimdi 58 kiloyum.(Kürtajdan sonra tam 6 kilo almıştım)56 kg olup hamile kalırım diyorum.
Benim adetlerim çok düzenlidir.30-31 günde adet olurum.Ama geçen ay 29.günde bu ayda 25. günde adet oldum.Diyetle alakası varmı onu öğreneceğim diyetisyen doktorumuzdan.Durup dururken düzenimin bozulması canımı sıkmadı desem yalan olur.Neyse dert bu olsun.Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.
Merhabalar herkese
Günlükcüm Hatay iyi geçti ablamda 28.haftasına girdi İnşallah.Hala çalışıyor oda Allah nasip ederse son 3 haftaya kadar çalışacak.Sende iyisindir İnşallah.
Nilde İnşallah sonuçların iyi çıkar.Güzel haberler alırız senden.
Nazlım dinleniyorsun İnşallah sonu güzel olacak canım.Biraz daha sabır..
Chnb abla;Bulantım var diyince benim bile aklıma o bulantılar geliyor başlıyor midem bulanmayaİnşallah bir an önce geçerde sende rahatlarsın.
Ceza;Bugünün en güzel haberini senden bekliyoruz İnşallah.
Hello özledim senin yazdıklarını okumayı.Umarım tatiliniz iyi geçiyordur.
Candaşım senide çok özlüyorum.Umarım biran önce geri dönersin.
Minikler,hilal,Denizlalesi sizlerde iyisinizdir umarım.
Unuttuğum varsa özür dilerim.
Beni soracak olursanız kafam karışık birazcık.2 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim bugüne kadar.Boyum 166 şimdi 58 kiloyum.(Kürtajdan sonra tam 6 kilo almıştım)56 kg olup hamile kalırım diyorum.
Benim adetlerim çok düzenlidir.30-31 günde adet olurum.Ama geçen ay 29.günde bu ayda 25. günde adet oldum.Diyetle alakası varmı onu öğreneceğim diyetisyen doktorumuzdan.Durup dururken düzenimin bozulması canımı sıkmadı desem yalan olur.Neyse dert bu olsun.Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.
ya kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..kalp atışlaını duyduk çok şükür ama çok gerideyiz..5+4 görünüyoruz halbuki 7+0 olmamızgerekiyordu10 gün daha rapor verdi 2 hafta sonra tekrar çağırdı...crinone jel verdi..yatdinlen dedi...öyle işteee
ya kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..kalp atışlaını duyduk çok şükür ama çok gerideyiz..5+4 görünüyoruz halbuki 7+0 olmamızgerekiyordu10 gün daha rapor verdi 2 hafta sonra tekrar çağırdı...crinone jel verdi..yatdinlen dedi...öyle işteee
Cezacım endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum.Bebeğinin kalp atışları duyulduğuna göre sorun yoktur diye düşünüyorum.Bazen ultrason cihazından bile farkedebiliyor.Bir arkadaşım aynı hafta içerisinde 2 farklı doktora gitmişti birinde gelişimi 2 hafta önde diğerinde 4 gün önde çıkmıştı.1 haftada bebeğin gelişimi 10 gün gerileyemeyeceğinden ultrason cihazlarının referans değerlerinin farklı olduğuna kanaat getirmiştik.Ki gerçektende öyle Cezacım.Haberine çok sevindim.Sende pozitif düşün ki sonuç olumlu olsun.
Bu adetten 2 adet sonra denemelere başlıyor olmayı planlıyoruzAdetim bittikten sonra folikasite başlamayı düşünüyorum ablacım bakalım hayırlısı.Umarım bulantıların şıp diye kesilir.Geçen miniklere yazmıştım farketmedi sanırım onun oğlu seninde kızın olacakmış gibi doğuyor içime.Nazlım ve Ceza içinde var tahminlerim cezacığımın oğlu Nazlımında kızı olacak gibi hisediyorum.Sonrada hepsini kerteriz ne yapalım Bakalım tahminlerim tutacak mı?
Rolle vücüdumda kendini hazırlamaya başladı sanırım.Zaman azaldıkca beyinde kendini programlıyor sanırım
Rabbim isteyen herkese İnşallah o mutluluğu yaşatır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?