- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.621
arkadaşlar ben hemşireyim ve kürtaj yasamıs biri olarak sunu aktarabilirim.. elimizde olmayan sebeplerden dolayı oluşan kürtaja sonucta elimiz mahkum gidiyoruz..kürtaj sonrası hamile kalamamak diye birşey yok.ancak dikkat edilmezse enfeksiyon kapılırsa tüplere kadar zarar verir ve hamile kalmak zorlasır hatta güçleşir.ancak kabul etmeliyizki herşey Allah'tan... dua edelim ve o stresi atlatalım yeterki emin olun herşey yolunda gidecek arkadaşlar.. ben su 6 ayın içinde kürtaj + üstüne bir düşük + yaşadım ve şuan yeniden hamileyim arkadaşlar kürtaj sonrası en az 3 ay ara verin ben beklemedim diye üstüne düşük oldu size tavsiyelim şimdilik bukadar . klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak kaldım soru sormak isterseniz hertürlü cvplarım bunu birebir yaşayan biri olarak..
çok geçmiş olsun..ne güzel hamile kalmışşınız..allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaharkadaşlar ben hemşireyim ve kürtaj yasamıs biri olarak sunu aktarabilirim.. elimizde olmayan sebeplerden dolayı oluşan kürtaja sonucta elimiz mahkum gidiyoruz..kürtaj sonrası hamile kalamamak diye birşey yok.ancak dikkat edilmezse enfeksiyon kapılırsa tüplere kadar zarar verir ve hamile kalmak zorlasır hatta güçleşir.ancak kabul etmeliyizki herşey Allah'tan... dua edelim ve o stresi atlatalım yeterki emin olun herşey yolunda gidecek arkadaşlar.. ben su 6 ayın içinde kürtaj + üstüne bir düşük + yaşadım ve şuan yeniden hamileyim arkadaşlar kürtaj sonrası en az 3 ay ara verin ben beklemedim diye üstüne düşük oldu size tavsiyelim şimdilik bukadar . klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak kaldım soru sormak isterseniz hertürlü cvplarım bunu birebir yaşayan biri olarak..
geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
çok geçmiş olsun..ne güzel hamile kalmışşınız..allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
öncelikle çok geçmş olsun 4 senelik kadın doğum çalışanı olarak ve birebir yasayan biri olarak bunu yazıyorum.. bana kalırsa 3 ay bile erken.. ama en az 3 adet dönemi geçirmende fayda var ben 2 ayıkken kürtaj oldum üstüne 2 ay geçtiği halde ama adet olamamıstım ve hamileliğim 5 haftada çok feci bir ağrıyla düştü .. rahmin toparlanması ve psikolojik olarak aynı şeyleri yaşamamak adına en az 3 ay derim hatta 4 ay biliyorum beklemek zor ama suan keşke bekleseydim diyorum 3. hamileliğim ve ben 2 düşük yasadım 4 ayın içinde .. Allah yardımcımız olsun
ya kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..kalp atışlaını duyduk çok şükür ama çok gerideyiz..5+4 görünüyoruz halbuki 7+0 olmamızgerekiyordu10 gün daha rapor verdi 2 hafta sonra tekrar çağırdı...crinone jel verdi..yatdinlen dedi...öyle işteee
minicikumut, süper kilo vermişsin. hem aklın dağılır. iyi olur.
.
minicikumut ne guzel kilo vermissin. diyetisyenin kontrolunde mi verdin bu kiloyu? ne guzel insallah istedin kiloya ulasirsin.. duzensizlikle alakalida bazi donemler olabiliyor yasadigin seylerde etkiliyor adet donemini.. ben her sene bikac ay degisik zamanlarda olurdum sonra yine duzene girerdi. sen yinede bir sor canim
.
çok teşekkürler tatlım.ben sana hoşgeldin demeyi unuttum dimiiii?:))) hoş geldin canımmmm:))))
kızlar merhaba
bugün sonuçlarımı göstermek için doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile soracaklarımı soramadım tanıdık vasıtasıyla gittim birde.
hsg yapılacak ama en son adetin 10.günü yapılacakmış bütün randevular dolu.zaten hsgden çok korkuyorum ağrılı oluyormuş ya.hsg devlette yapılacak orda baştan savma yaparlarmı yada işin ehli birinemi yaptırmak lazım?
kızlar merhaba
bugün sonuçlarımı göstermek için doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile soracaklarımı soramadım tanıdık vasıtasıyla gittim birde.
hsg yapılacak ama en son adetin 10.günü yapılacakmış bütün randevular dolu.zaten hsgden çok korkuyorum ağrılı oluyormuş ya.hsg devlette yapılacak orda baştan savma yaparlarmı yada işin ehli birinemi yaptırmak lazım?
amin inşallah teşşekür ederim ZOR GÜNLERDİ Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu gebeliğim sıkıntısız geçer dualar hepimizin üstünde olsun..
selam kızlar nasılsınız. ben iyi değilim tabi her ay olduğu gibi. yine adet oldum. yine boş geçtik ne yazık ki. artık iyiden iyiye korkar oldum.
chnb ablacım nasılsın, bulantıların azaldı mı biraz. ablacım senden bişey rica edicem. bana kürtajdan sonra yaptırmam gereken pıhtılaşma vs. tetkiklerin isimlerini gönderir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?