Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

çok geçmiş olsun..ne güzel hamile kalmışşınız..allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

amin inşallah teşşekür ederim ZOR GÜNLERDİ Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu gebeliğim sıkıntısız geçer dualar hepimizin üstünde olsun..

çok sağol canım bilgiler için....

dikkate alıcam

selam kizlar nasilsiniz? ilk once kendimden basliyim.. pastayi yaptirmaya karar verdim cunku hep aklimda kalpli bi pasta vardi. ozel bisi olsun diye. Burda pastalar cok kotu oluyo ve kokuyo. YAni Amerikalilarin yedigi pastayi biz yiyemiyoruz gerci hamurisi olarak hicbiseyleri yenmiyor.. o yuzden burdaki butun Turk hanimlar cok marifetli..neyse burdaki bi arkadasim profesyonel yapiyo pasta ama ben sade bisi yaptirdim. esim cook begendi cunku bilmiyodu surprizi.sasirip kaldi o surati cok komikti:)) Guzelde bi sofra hazirladim daha ne yapim dimi ama :))) cok guzel gecti. Gece10 gibide disari cikik gezdik biraz guzel gecti. yorum yapan herkese tsk ederim..fotoyu ekliyorum

gunlukcum yorulmussun canim ya dikkat et hele bu sicaklarda tansiyon iyice dusuyor ..cok sukur bisi cikmamis.. gunlukcum besige korumalik aldim yani zaten uyku setinin icinde vardi. baska ne soracaktin sor canim.. bbirde baska yorgana gerek varmi sence?? bende 5 tane falan ince, kalin battaniye var.. bizim evler cok sicak oluyor gerek gormedim almadim.. sen ne yaptin?

chnb ablacim senin oglundada cok olmusmuydu bu kadar bulanti yada yazdin ben kacirdim.. burdaki bi arkadasta oyleydi serum yiyordu cunku hicbisi yiyemiyordu senin gibi. simdi kucaginda bebegi..Allah bu gunleri kolaylikla atlatmayi nasip etsin ablacim

nildecim sonuclari yarin alacakmissin insallah iyi cikar canim. ben hic anlamiyorum bu degerlerden..

minicikumut ne guzel kilo vermissin. diyetisyenin kontrolunde mi verdin bu kiloyu? ne guzel insallah istedin kiloya ulasirsin.. duzensizlikle alakalida bazi donemler olabiliyor yasadigin seylerde etkiliyor adet donemini.. ben her sene bikac ay degisik zamanlarda olurdum sonra yine duzene girerdi. sen yinede bir sor canim

cezacim ohh ohhh masallahh atislari duymusuz ama geriden gelme olabilir gec dollenmeden dolayi. doktor ne dedi ? sen iyi dusun hersey yolunda gider canim

candascim iyice yok oldu belki okuyordur yazilanlari ben ona bi face'den mesaj atiyim..

miniklercim seninde bulantilar devam herhalde gececek insallah canim 2 donem hamileligin en zevkli donemiymis bunu anladim. hem karnin yavas yavas buyuyor hemde cok daha rahat bi donem oluyor.. kendine yazlik ciciler al, cok tatli olursun canim

benimde bugun doktor kontrolum vardi kizlar.. bizim bebis cok sukur dogum pozisyonunu almis. yaptigim taktiklar ise yaradi herhlade bilmiyorum. Insllahta boyle devam eder. cok sevindim. bi dahaki kontrolum 2 hafta sonra. sonra herhafta gidicem. 36. haftadan sonra bebegin herhafta 250 gr almasi lazim dedi. yani artik oglumun kilosunu ogrenebilicem o zaman cok sukur.. bu arada ellerim ve ayaklarim felaket sis. ellerim daha problemli ama dr normal dedi.. yuruyus yap aksamlarida ayaklarini uzatip dinlen dedi. cok sukur bu seferki kontrolude alattik. darisi digerlerine insalalh...

canım atı$ları duymussunuz çok sevindim.ölçüme gelince, her ultrason cıhazının ölçümü,hassasiyeti farklı olabıliyor.birde geç döllenme olabılır tabıı.sende ıcını ferah tuthaftan ilerlediginde, bu fark kapanabılır,yada hersey normal seyrettıgı ıcın gözüne gelmez 10gün.bende ılerıden ve gerıden takıp etmıstım,çok mühım bı fark degıl bu.kendıne bebisine ıyı bak,dınlenmene bak canım

kızlar ilk adeti görmüstüm.. Ee ıkıncıyı beklıyorum ama yok:S düzensızlık mı oluyor bu durumlarda,normal mı ?

minicikumut, süper kilo vermişsin. hem aklın dağılır. iyi olur.

.

Azmettim başardım Lonelinesscim.Taktiklerini doğumdan sonra sizede veririm

Diyet dönemlerinde adet döngüsünde değişiklik olablirmiş öğrendiğime göre.Ben öyle listelere bağlı kalıp diyet yapamam sanırım Nuraycım.Kendi başıma bir liste oluşturdum ona uymaya çalıştım.Ve başarılıda oldum.Kürtaj sonrası yavaşlayan metobolizmamda hızlandı sanırım.Dediğiniz gibi banada moral oldu bu kilo verme işi.Kafam rahatladı.

Nuraycım pastanızada sizede bayıldım MaşallahRabbim nice güzel yaşlar göstersin.Bu 2 kişi son doğumgününüz olsun İnşallah.

Nuray pasta bir harika sizde:))

bENİM 16 YA DEK OLMUŞTU ÖNCEİLERDE CANIM. Sağlık olsun diyorum...

BEBİŞ DE DÖNMÜŞ MAŞALLAH...

selam kızlar nasılsınız. ben iyi değilim tabi her ay olduğu gibi. yine adet oldum. yine boş geçtik ne yazık ki. artık iyiden iyiye korkar oldum.

chnb ablacım nasılsın, bulantıların azaldı mı biraz. ablacım senden bişey rica edicem. bana kürtajdan sonra yaptırmam gereken pıhtılaşma vs. tetkiklerin isimlerini gönderir misin.

kızlar merhaba

bugün sonuçlarımı göstermek için doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile soracaklarımı soramadım tanıdık vasıtasıyla gittim birde.
hsg yapılacak ama en son adetin 10.günü yapılacakmış bütün randevular dolu.zaten hsgden çok korkuyorum ağrılı oluyormuş ya.hsg devlette yapılacak orda baştan savma yaparlarmı yada işin ehli birinemi yaptırmak lazım?

canım benim başımdan geçmedi bu hsg bilmiyorum ama çok yakın bir arkadaşım özelde yaptırdı ve onu bayıltarak yaptılar herhangi bir ağrı falan hissetmedi sanırım biraz ağrılı bir işlemmiş ona da arkadaşı doktoruna söyle kesinlikle bayıltsın seni demiş.Çok şükür sorunsuz geçti onunki Allah yardımcın olsun.

ah canım benim bende çok korkuyorum hsgden. sözde bu ay çektirecektim ancak cesaret edemiyorum. artık acı çekmekten yoruldum. kaç gündür karın ağrısı. bu kist yine oluştu sanırım((((

amin inşallah teşşekür ederim ZOR GÜNLERDİ Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu gebeliğim sıkıntısız geçer dualar hepimizin üstünde olsun..

canım yazdıklarını okudum aynı şeyleri yaşamışız benimde ilki kürtaj ikincisi düşük oldu şimdi tekrar hamileyim allahım sağlıklıca bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.. verdiğin bilgi ile ilgili şunu demek isterim ben kürtajdan sonra iki ay korundum üçüncüde geldi bebeğim ve herşey yolunda görünürken bir dr.un panikletmesiyle herşey değişti ve düşükten sonrada iki ay korundum yine üçüncü de hamile kaldım bu defa herşey yolunda gidiyor bence vücudun ve ruhun hazır olması gerekiyor inanmak da çok önemli hiç korunmadan hamile kalıp sağlıklıca kucağına alan da oluyor..

canım benim her zaman diyorum kızma ama yine aynısını diyeceğim hayırlı zamanı bekliyordur miniğin öyle düşün tabiki testlerini yaptır inan kafan rahatlıyor hem küçükte olsa bi problem varsa önlem almak ve boşyere beklemekten kurtulmuş olursun biliyosun ben bi ilaç kullanımıyla bugünleri gördüm ilerisini allah bilir tab, yaşayacak ekmeği varsa benimle testleri bende yaptırdım not almıştım bi kağıda ama işim bitince ne yaptım hatırlamıyorum chnb abla sana doğru bilgiyi verecektir zaten ben de ondan almıştım dr. bu test isimlerini nerden aldın die sormuştu :)

nilde cnm cvp vermek isterdim ama blgim yok tatlım ama dr.un neden ilgilenmediki ahh canım ya dr.a gittiğimizde zaten nutkumuz tutuluyo bişey soramıyoruz neden bu kadar duygusuz davranıyorlar bir türlü anlamıyorum cezadan duymuştum sanki devlette uyutmadan yapılıyo ve acılı oluyor die özele gitmişti cnm bi sor devlette de çok ii dr.lar var çevrende gidenler varsa onlardan dr. hakkında bilgi alabilirsin cnm ya da isimlerini öğrenip netten araştır

nuraycım pasta çok güzel olmuş siz de öyle cnm ve size bakarken ne geldi aklıma eşimn doğum gününde bizde siz gibi olacaz :) rabbim o günleri gösterir inşallah.. buarada yazlık hamiş cicileri aldım cnm yaklaşık 10 gündür giyiyorum artık bariz belli hamiş olduğum :) tabi mutlu oluyorum ilk defa göbeğimi içeri çekmek ve saklamak gibi bi gayem yok :)

ceza cnm gözün aydın pıtpıtları duymuşsun geriden gelme olayında %10 rastlanan bi durummuş ve ileri haftalarda haftasını yakalıyormuş dr.um öyle bilgi vermişti kalp atışını duyarsak gelişimini tammalar korkma demişti ama bize o zaman pıtpılar nasip olmadı rabbim tamamına erdirsin cnm

hello gezmelerdesin inşallah güzel geçiyordur günlerin

chnb ablacım baktım da aramızda tam 4 hafta yani 1 ay var :) + kısımları aynı ilerliyor :)ben bulantılara veda ediyorum bugün yemekhaneden yemek yiyebildiğime göre sanırım kabus son buluyo darısı sana ablacım inşallah sen de tez zamanda tat almaya başlarsın..

loneliness cnm senden naber nasılsın son haftana giriyorsun yanlış hatırlamıyorsam şişkinlik felan oluyor mu

günlük cnm benim senin hastane maceranı okudum arkasından ben de yaşadım allah vicdan sahibi kişilerle karşılaştırsın dün hastanede baktım kadına şiddetten bahsediliyor ama en büyük şiddeti kadın doğumcuların önünde hamile kadınlara devlet yapıyor en azından burda öyle az kaldı cnm rabbim sağlıklıca bebeğine kavuşmayı nasip etsin sen çok olumlu birisin yine olumlu düşünmeye devam et buarada eltimin iki kızı var biri destina ile yaşıt diğeri 1 buçuk yaşında bir kavga tutuşturdular ev yıklıyo eltim dayanamadı teli kapattı aklıma sen geldin yandı günlük valla dedim :)

minicikumut canım benimde o sırra ihtiyacım olacak ben normalde göbekliyim şimdi 5-6 aylık gibiyim bir de soruyorlar hocam normalmi bu kadar büyümesi die ya deli oluyorum ben göbekliydim birazda o çıktı diyorum sanki normal göbeğimi bilmiyorlarmış gibi davranmalarına kıl oluyorum :)

denizlalesi datlum nasılsınız kızlar

kızlar ben dün çok kötü bir gün geçirdim yine devlet hastanesine gittim tahliller için benim önceki dr. ist.e özel bi hastaneye başlamış yeni gelende kendi uygulamsını başlatmış hastayı görmeden tahlil yazdırmıyormuş öğleye kadar aç bekledim sonra dr. özele gidiyorsun tahlil yazamam dedi açıkladım neden özele gittiğimi ama nafile sorumluluk altına giriyormuş bana bişey olsa tahlil yaptıranlar da zor durumda kalırmış risk alamazmış felan neyse bu defalık yazıyorum daha yazmam dedi şokum zaten açlıktan ellerim titriyo kan da verdim elim mosmor oldu eşim geldi o ana kadar okul öğle tatiline girmişti hemen hastane bahçesinde bişeyler yedim de kendşme geldim akşamında da baş ağrısı yani hatırlamak istemediğim bir gündü allahım bir daha devlet eline düşürmesin inşallah özele gtmek isterdim ama ilçede özel hastane yok artı özele gittiğimizde izinli sayılmıyoruz
yarın öğlen dr. kontrolümüz var testlerimiz yapılacak buarada tahlillerde pozitif çıkan değerler var inşallah kötü şeyler değildir biraz korkmadım desem yalan olur

canım nasılsın neler yapıyosun seni çok merak ediyoruz hepimizin duasındasın rabbim birimizi duymasa birimizi duyacaktır inşallah daha fazla uzak kalmazsın bizden ve döndüğünde kızlar müjdeeeee yazarsın bu yaz senin yazın olsun hem eşine hem bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum kendine iyi bak

miniklercim daha iyi olmaan sevindim canım..
demek göbüşş çıktı hııı..oyy maşaallah
5.aydan sonra daha hızlı büyümeye başlar..artık yazlık cicilerini efill efil giyersin canım
kendine bebişine iyi bak.. dinlenmeye devam fırsat buldukça..

hilal canım hayırlısıyla olacaktır inş..
zamanını bekliyordur inan..
kasık ağrısı içinde, korktuğun gibi değildir inş canım..
adet dönemindesin diyedir belkide ağrın..
kendine iyi bak canım

nuray pastan harika olmuş canımmmm..
mutluluğunuz daim olsun..nice yıllarınız olsun

nillde ablacım dr dan memnun olmadıysan..başka bir dr ye git
dediğin işlem hakkında bir bilgim yok ama, ne kadar acılı da olsa; muhakkak özelde ilaçlı,rahat bir şekilde yapılıyordur..
istersen bulursun yani ablacım araştır bi.. devlette baştan savma yapılmaz, sadece ağrı konusunda duyarsız olurlar ve herkesin hemen hemen işlerini halledip göndermeye bakarlar.. yoksa tetkikler en iyi şekilde yapılıyor..muayenehanesi olan ama devlette çalışan bir hekim bulsan, ricanla bu işlemi acısız bi şekilde yaptırabilirsin.. benim geçen gün yaptırdığım tetkik çok eziyetliydi inan.. bu şekilde yaptırdım, damar yolu açıp uyuttular.. işlerin rasgelsin canım ..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr kabus gibi bi 3 gün yaşadım. bebeşim hiç susmadan ağladı gündüz uykusu hiç yok gece kesik kesik ve de sancılı uyku. dün dra götürdüm. ya başka bişeyi vardır bu nasıl kolik. 7/ 24 kolik mi olunur yaa. herşeye bakın kan almadan canını yakmadan bakın. o kadar bitkindim ki adam bana üzldü. sen onu düşünme kendine dikkat et diyo bana. ona kolik durum zarar vermezmiş. cıyak cıoyak ağlıyo uyımadan nasıl zarar vermez ya. neyse idrarda baktırdım. şükür temiz çıktı. ee nedir. kolik. neyse eve geldik herşey yine aynı. arabada uyuyan bebek çığlığı basmaya başladı. en son fitil verdim. inleyerek uyudu yavrum. bende oturup ağladım( gece sıkıntısızdık. sabah 8 de başladı yine. eşimle tartıştık. ya diyorum ki bu nasıl kolik.kendini tyırtıyo çocuk ya. ben dr lardan daha mı iyi bilecekmişim. 3 ayrı dra götürdük hepsi kolik diyomuş daha neyi kafama takıyomuşum. ya sabır ya sabırr. organlarına baksınlar acıyan bi yanı vardır dedim. bu ağlamaya başka teşhis koyamadım Rabbim herşeyden önce sağlıklı bebek versin. ama ben koliğin bu kadar sıkıntı yarattığını bilmiyordum. inanınki ne sabır kalıyo ne derman ne bebeğe verebileceğin az bi enerji. üstelik 3 kişi bakıyoruz. kriz anında hemen bebek arabasına koyup evin içinde hılıca sürüyorum. kayınvalidede hemen süpürgeyi açıyo. şimdi kayınvalidemde bakıyo. ve ağlamaya başladı. yazarım sonra by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…