Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pıhtılaşma:

Protein s
protein c
Faktör V G 1691A (Leiden):
Protrombin G20210 A(Bende heterozigot çıkmış)
MTHFR C677T (Bende homozigot çıkmış. )
MTHFR A1298C

Bana yapılanlar bunlar. Bunun dışında çok incelersen bağışıklık sistemi testleri de yaptırmıştım. En önemlisi lupus antikoagülanmış. ANA ve ANTİDNA yı önemsemedi dr m.
Bir de biz eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırdık ama araştırmak lazım bu testler çok pahalı gerçekten...

Hilal bunlar senin hamile kalmamanı açıklamaz neden düşük yapmış olabileceğin hakkında fikir verebilir. Bu testleri de tek düşükle devlet yapmaz.

Ben yaptırmıştım anestezi ileözelde yaptırmıştım. Telefonla sor devlette anestezili mi yapılıyor, anestezili değilse bence devlette yaaptırma...

Minikler güle güle kullan canım cicileri. Ben önceki hamileliklerimden kalanları giyerim bir hamile kotu alırım sdece. Aslında taytları da seviyorum ama yakışmaz bana hem de dışarıda giyemem tayt...

Bulantı öldürüyor beni. Allah yardım etsin her gün serum ne olacak böyle...

Dr işi de yorucu olmuş gerçekten...

ahh ablacım yaaa..
çok zordur muhakkak..insan kafasını tutamıyor bu durumda..
serum da hergün zordur ablacım ama ; sık dişini geçecek inş bugünler..
şu ilk 3 ay bi bitsin hayırlısıyla, bulantında kesilir inş.
kendine iyi bak canım..

yok ablacım doktora gideceğim de yarın. eğer yapılıyorsa burda hamile kalmadan önce yaptırmak istiyorum. zaten aylar geçti hamile kalamadım. hamile kalamama korkusu var, bir de hamile kalıp da kaybedersem yine bi sıkıntı olup olmadığına baktırmak istiyorum. hsg de çektirmek istiyorum bakalım.sağol ablacım not ettim.bunları isteyim doktordan.

ablacım zaten özelde yaptıracağım buralarda iyi bir doktor bulursam. maliyeti çok dedin ya tahminen ne kadar mesela.

denizlalesi sağol canım. hayırlısı haklısın.

minikler niye kızayım canım. o zamanı beklemekten başka elimden bişey gelmiyor zaten.

Canım değişir merkezden merkeze. 1000 in üstündedir en iyi ihtimal ama sor değişiyor her yerde...

sezen sen ne yaptın?

sezen sen ne yaptın?

Ablacım napayım henüz bi değişliklik yok o yüzden pek bişey yazmıyorum foruma...fakültedeki randevum mayısın 10 unda.eşim bugün soruyordu acaba devletten sevk filan almak gerekiyormu sen böyle kafana göre randevu almışsın ama diye...

sen nasılsın nasıl gidiyor bulantılar devammı..Allah yardımcın olsun..benimde bulantılarım olurdu 3 ay limon yiyerek geçirmiştim kızımda:)) ama seni limon kesmez sanırım:)
Bebek sağlıklı olsunda onlar için her şeye değer...

kızlar nasılsınız nilde abla hilal üzülmeyin kızlar...önce bütün tahlilleri tetkikleri yaptırın içiniz rahat etsin... inşallah bişey yokturda hemen hamile kalırsınız..Allah annelik duygusunu tatmayı her isteyene nasip etsin..

Nuray pastanız ve siz çok tatlısınız maşallah diyeyim...Allah mutluluğunuzu arttırsın inş.

minikler candaş günlük lone ceza deniz lalesi sizler nasılsınız kızlar...

kizlar hepinize ayri ayri tsk ederim .. herkes cok sagolsun hepimiz saglikli sihhatli , hayirli bir omur yasayalim insallah sevdiklerimizle birlikte..

evet tatlım çok haklısın bugün doktora gittim anladığım kadarıyla rezervlerde sorun var gibime geliyor gelde yaşı kafana takma net olarak yarın öğreneceğim sonucu sen rezervlere baktırdınmı?

Nilde canım rezerv ne demek ? Yaptırmadım ben yumurtalıklarla ilgili bişeymi ?Kendimi cahil hissediyorum valla aranızda ,yavaş yavaş öğreniyorum Bu arada senin sonuçların nasıl çıktı en son dr bakacak demissin ,umarım sorun yoktur...HSG yi yaptırdınmı

Çıtaknuray pasta süper görünüyor afiyet olsun

Günlük2011 bendede troid sorunu var bence iyi bir endokronoloji uzmanına git mutlaka hamilelikte hormonlar çok değişken oluyor ihmale gelmez Allah muhafaza,iyi haberlerini bekliyorum

CHNB tatlım bulantı iyidir benim düşüğümde zerre bulantım yoktu ,bebekte sorun çıkınca dr şimdi anlaşılıyor neden bulantın olmadığı demişti , bebek tutunuyor diye düşün dayan , bende hamile kalsam sokaklarda böğürmeye razıyım valla

Konfeti tebrik ederim süper bir haber bu , İnşallah sağlıkla kucağına alırsın , sakın erken diye düşünme işyerimde bir arkadasım düşüğün üstüne adet görmeden hamile kaldı gecen hafta bebeğin 1. doğumgününü kutladılar ,Allah sanada sağlıkla nasip etsin ....

Minicikumut yaza fit giriyorsun ne güzel benimde 3 kilo fazlam var,nasıl becerdiysem 9 haftalık hamilelik süremde 6 kilo almayı başarmıştım 3 ü yapıştı kaldı

Ceza canımmm noldu bebek , gelişme varmı çok merak ettim seni , aman kalkma sakın dinlen ,güzel haberler ver nolur o kadar ihtiyacımız varki güzel haberlere....

Berkerim 3 ay demişsin benim 3 ay beklemeye sabrım yok

Denizlalesi düzensizlik olabiliyor , mesela ben kürtajdan 12 gün sonra ilk adetimi gördüm dr stresten erken adet olmuşsun dedi , sonra 2. tam 28 gün sonra oldu ...Tersini yaşayan bir arkadasımda var sakın strese girme

Hilallll sakın moralini bozma bak görürsün bir kaç aya hepimiz müjde vericez birbirimize

Pileo Allah sabır versin tatlım ama kolik zor biliyorum , elektrik süpürgesi fön makinesi sürekli çalışacak ...Zor gercekten ...Allah yardımcınız olsun

Hepinizi öpüyorum ,kendinize dikkat edin ,güzel haberlerinizi bekliyorummmm ....

sezen cnm direkt fakülteden randevu alman iyi olmuş cnm ben ikinci kayıbımdan sonra sevkle gittim ve acı gerçeği öğrendim sevkler bi işe yaramıyormuş ve bize martın 27sine kadar uzayan randevular verdiler her teste ayrı bir gün tabi ilk sevkle gittiğimizde dr.a ulaşamadık bir aya yakın bi süre sonraya randevu alabilmiştik sonra bu kadar süre beklemek istemiyordum özelde halletmeye çalıştık eksik kalan testler de oldu ama dr. gerek duymadı 27 martta biz son tahlillerimizi verecektik ve sonuçları 2 ayda çıkacaktı ne oldu biliyormusun rabbim o gün bizi kalp atışı sesini duymakla mükafatlandırdı iyiki beklememişim diyorum sonuna kadar gider gitmez onu allah bilir kendimi çok sitrese sokmuyorum herşey allahtan bize sadece önlem alıp sabretmek düşer.. bursada özel bi hastanede bi kaç testin ücreti 200 civarıydı preferik kanda kromozom analizi de 150+150 300 tutmuştu bi iki test de fakültede yapıldı tahminimce hepsi özelde olsaydı toplam 700-800 civarında tutacaktı.. chnbnin dediği gibi fiyatlar il il ve hastane hastane değişiyor araştırmak lazım (ben şimdi ikili testlerin fiyatlarına bakıyorum her ilde farklı fiyat ve uygulamalar olmuş)

kızlar bugün erkenciyim saat 12 buçukta randevumuz sitresten sanırım midem yine bozuk uyandım ama küçük bi kahvaltı yaptım eşim yatıyor hala bir de onunla yaparım :) akşam geç döneceğiz eve geldiğimde yazarım dualarınızda olmak ümidiyle hepinizi öpüyorum görüşürüz..

hilalcim günaydın altta gördüm seni dr. kontrolüne gidecekmisin cnm ya ağrılarım var yazmışsın çok geçmiş olsun nasıl oldun inşallah korktuğun gibi değildir

hilalcim günaydın altta gördüm seni dr. kontrolüne gidecekmisin cnm ya ağrılarım var yazmışsın çok geçmiş olsun nasıl oldun inşallah korktuğun gibi değildir

günaydın canım benim. evet gidecem birazdan bizimkinin uyanmasını bekliyorum. her zamanki gibi korkuyorum doktora gitmekten. mide bulantısı falan var kaç gündür ağrılar biraz hafifledi. geçen aylarda kist varken de böyle olmuştu. pıhtılı kanama da var az da olsa.umarım tekrar kist olmamıştır. gidecem bakalım. bilmiyorum canım zamanı var dediğin gibi ancak beklemek çok canımı acıtıyor.her ay başa dönmek....sen nasılsın sen de kontrole gidiyormuşsun. bebiş kendini göstermeye başlamış artık, hamilelikler de alınmış güle güle kullan.güzel haberlerle dön inşallah canım.

cnm sen anlattıkça çaresizliğin ne demek olduğunu düşünmeye başladım dualarımı genişlettim hep diyoruzya eksik dilekte bulunmayalım die birbirimize yaşadıklarımızı anlattıkça ışık oluyoruz rabbim tez zamanda yiğite huzur versin sana da ferahlık versin annem abimi anlatırdı köyde gece gece traktörle turlardık abinin araçlara o zamandan ilgisi vardı eve girince başlardı ağlamaya çok çektim abinden derdi tabi o zaman dr. felan bu kadar gitme nerdeeeeee şimdi senin anlattıklarınla anlıyorumki abimde kolikmiş demekki hiç kucaktan inmeden büyüttük derdi tabi o zamanlar amcamlar babaanne hala kalabalık bir aileymişiz..

saol cnm.. yüreğin öyle temiz öyle cana yakın birisinki sanaldan da olsa o sevgini insanlara yansıtabiliyorsun rabbim daha fazla bekletmez inşallah cnm ben beklemeyi yaşamadım desem yeri ama bekleme düşüncesi testlerin yapıldığı dönemde sürekli beynimi kemirmişti ikinci acıyı yaşadığımda bir de demiştim keşke bekletseydi de şu acıyı bana yaşatmasaydı die tabi bekleyen uzun dönem bekleyen arkadaşlarımızın yazılarını okuyunca benden daha az acı duymadıklarını anladım yani beklemekte kaybetmekte kısacası kavuşmanın gecikmesi her şekilde can yakıyor ben hala hamile arkadaşlarıma yorum yapamıyorum bebeği olanlara yazamıyorum biliyomusun çekememezlik felan değil ama sözcükler boğazıma takılıyor rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü cnm eviniz bebek çığlıklarıyla (gülme sesi olsun ama ) dolsun. senin için bi duamda tez zamanda ii bi yere tayininz olsun inşallah şöyle sitressiz yaşayabileceğiniz bi yere ben de şartları çok zor yerlerde çalıştım oralar insanı daha çok yıpratıyor.. bugün inşallah dr güzel şeyler söyler için rahatlar canım bu kadar yıpranmaya miniğinde kıyamaz sana ve gelir..

güzelim benim çok sağol. ne güzel şeyler yazmışsın. ağlattın sabah sabah beni zaten hazırdım:)))ben de senin için aynı şeyleri hissediyorum. güzel sohbetlerimiz oldu:)))benim 3 ay oldu, ancak ilkinde hemen olup da kürtajdan sonra olmayınca korkuyor insan. yıllarca bekleyenler var bazen onlara haksızlık ettğimi düşünüyorum. ancak hadi bende o kadar beklemek zorunda kalırsam diye içim içimi yiyor. ya da tekrar çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi....yazın sözde tatilde memlekete gidicem kurtulcam buradan 2 aylığına da olsa. 3 kuzenimiz geçen yaz evlendi. hepsi hamileymiş. onları görücem mecbur. asla kıskançlık çekememezlik değil ancak daha da hissedicem yokluğunu. soracaklar var mı. 2 sene oldu artık yap diye ne diyeceğim.güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. biliyorum, inanıyorum yüce rabbim bu kadar duayı eminim geri çevirmeyecek. ama canımın yanmasına engel olamıyorum. yaşadığımız yere gelince hem de ne yıpratıyor canım, yapacak bişey yok kafa dağıtacak bişey yok. inşallah canım inşallah burdan kurtuluruz biran önce. dönüşte yazarım sıkntı yoktur inşallah bakalım. sen de güzel haberlerle dön güzel anne. içini ferah tut. korkuya engel olamıyoruz ancak miniğimizi kucağına alacaksın sağ salim. rabbim yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah.

kızlar hepinize merhaba

sonuçlarımı yorumlayacak bir doktor hala bulamadım araştırıyorum adam gibi bir doktor bulmak ne kadar zor ya.yılmadım azimliyim.

minicikumut canım ne güzel zayıflamışsın vadanın dediği gibi bende o kadar kısa bir hamilelikte o kadar kilo almışım şu anda 3 kilo fazlam var benimde.

minikler tatlım telaş yapma kuzum inşallah her şey yolundadır.kalbini ferah tut.

sezen tatlım olsun sen yinede yaz.benimde canım çok sıkkın olduğunda yazmıyorum sizinde canınızı sıkmamak için nasılsın kuzum

lalecim canım ya özel ya devlet muayenesi olan devlette çalışamıyor.her özel hastahanedede anestezili hsg yok.genelde uyutmadan yapıyorlar.araştırmam lazım bu ay kaldı zaten.tatlım adetler kürtajdan sonra değişiyor yada benimki öyle oldu seninki hava değişikliğinden olabilir kuzum

günlük tatlım nasılsın neler yapıyorsun

chnb tatlım kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki hiç bir şey anlamıyorum.doğru düzgün doktor bana rastgelmiyor herhalde yada ben bulamıyorum senin bulantılar ne durumda?

nuray canım çok sağol desteğin için.test sonuçlarım tam ne demek bilemiyorum adam gibi bir şey demedi doktor.eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım 3-4-5 kişi olarak nice nice güzel senelere.pastanızda harika olmuş bayıldım

ceza canım kızlarında dediği gibi alet farkından olabilir.inşallah öbür gittiğinde aradaki fark kapnamış olur

lone canım merhaba nasıl gidiyor nasılsın?

sevdalinka canım doktor arıyorum anestezi ile yapsın diye evet çok ağrılı oluyormuş sen nasılsın bu arada?

vadaa canım bende buraya ilk geldiğimde hiç bir şey bilmiyordum sağolsun kızlar sayesinde çok şey öğrendim.yumurta rezervi yaşla birlikte azalıyormuş rezerv azalınca bebek ihtimalide azalıyor.aslında adetin 3.günü fsh,lh,e2 prolaktin testiyle birlikte ultrasonla bakılmalıymış.benimkiler 5.gün yapıldı ((

burcu canım sen nasılsın?

nazlımmmm datlummmm hellocummmm nerelerdesiniz?

hilalim kuzummm kıyamam sana o kadar çok istiyorumki seninde hamile kalmanı allahım yüzünü güldürsün

candaşımmm sensiz olmuyor gel artıkkkkkk

hepinizi çokkkkk öpüyorummmm

canım ben iyiyim çok şükür doktorumun tavsiyelerini yerine getirmeye çalışıyorum:)canım inşallah rahat ağrısız bir hsg geçirirsin iyi araştır ondan sonra karar ver tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…