- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.661
kızlar hepinize merhaba
sonuçlarımı yorumlayacak bir doktor hala bulamadım araştırıyorum adam gibi bir doktor bulmak ne kadar zor ya.yılmadım azimliyim.
minicikumut canım ne güzel zayıflamışsın vadanın dediği gibi bende o kadar kısa bir hamilelikte o kadar kilo almışım şu anda 3 kilo fazlam var benimde.
minikler tatlım telaş yapma kuzum inşallah her şey yolundadır.kalbini ferah tut.
sezen tatlım olsun sen yinede yaz.benimde canım çok sıkkın olduğunda yazmıyorum sizinde canınızı sıkmamak için nasılsın kuzum
lalecim canım ya özel ya devlet muayenesi olan devlette çalışamıyor.her özel hastahanedede anestezili hsg yok.genelde uyutmadan yapıyorlar.araştırmam lazım bu ay kaldı zaten.tatlım adetler kürtajdan sonra değişiyor yada benimki öyle oldu seninki hava değişikliğinden olabilir kuzum
günlük tatlım nasılsın neler yapıyorsun
chnb tatlım kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki hiç bir şey anlamıyorum.doğru düzgün doktor bana rastgelmiyor herhalde yada ben bulamıyorum senin bulantılar ne durumda?
nuray canım çok sağol desteğin için.test sonuçlarım tam ne demek bilemiyorum adam gibi bir şey demedi doktor.eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım 3-4-5 kişi olarak nice nice güzel senelere.pastanızda harika olmuş bayıldım
ceza canım kızlarında dediği gibi alet farkından olabilir.inşallah öbür gittiğinde aradaki fark kapnamış olur
lone canım merhaba nasıl gidiyor nasılsın?
sevdalinka canım doktor arıyorum anestezi ile yapsın diye evet çok ağrılı oluyormuş sen nasılsın bu arada?
vadaa canım bende buraya ilk geldiğimde hiç bir şey bilmiyordum sağolsun kızlar sayesinde çok şey öğrendim.yumurta rezervi yaşla birlikte azalıyormuş rezerv azalınca bebek ihtimalide azalıyor.aslında adetin 3.günü fsh,lh,e2 prolaktin testiyle birlikte ultrasonla bakılmalıymış.benimkiler 5.gün yapıldı((
burcu canım sen nasılsın?
nazlımmmm datlummmm hellocummmm nerelerdesiniz?
hilalim kuzummm kıyamam sana o kadar çok istiyorumki seninde hamile kalmanı allahım yüzünü güldürsün
candaşımmm sensiz olmuyor gel artıkkkkkk
hepinizi çokkkkk öpüyorummmm
mrb arkadaşlar nasılsınız..
çok özür uzun süredir yazamadım fırsat buldukça telden okudum ama yazmak kısmet olmadı..önce 23 nisan telaşı atlattık derken 8-9 gündür misafirim vardı kayınpederim okul yemek gez dolaş haşatım çıktı son bikaç gündürde dinlenmeye çalışıyorum..bulantılarım misafirim varken bi nebze azdı şimdi yine aynı ayarda devam ediyor vücudum kendini misafire programlıyor sanırım..sizleri çok özledim sık sık gircem inşallah..
chnb ablacım kalp atışları duyulmuş gözün aydın..sen hiç kalkamadığına göre senin bulantılar daha fena sanırım allah yardımcın olsun.izin de almışsın ne güzel bol bol dinlen. bizimde son 5 hafta bi atlatsaydık..benim kokuya hassasiyet azaldı ama çok su tüketemiyorum bende..
cezacım sende kalp atışlarını duymuşsun tatlım gözün aydın..geriden gelme olayını takma canım başka sorun olmasında kapatır arayı inşallah benim 1 hafta arayla önce 1 gün ileri sonra iki gün geri çıktı.bende senin gibi bi ara göğüslerime takmıştım ama şunu anladım her hamilelikte farklı olabiliyor öncekinde balon gibiydi dokunamıyodum bile bunda hassasiyet var ama onun çok çok azı...
nildecim cnm benim ne desem ne söylesem sana ben bu ay senden çok ümitliydim olsun ama olacak ne olur ümitsizliğe kapılma sen elinden geleni yapıyosun küçük meleğinde seni daha fazla üzmesin inşallah..
hilal bu ay bi mutlu haberde senden bekliyordum misafirleri var bu kız kafayı dağıttı ne güzel die ama senin bebiş de pek bi nazlı güzelim ama ne olur sen umutlu ol ki bebiş tutunsun sana az önce yazdıklarını okudum cnm doktor güzel şeyler söylemiş olacak olacak sonra da o nazlı bebişinin poposunu pışpışlıycaksın inşallah...
nuray sen nasılsın canım okuduklarıma göre bomba gibisiniz maaşallah kutlamalar pastalar eşin çok şanslı bunu anlamıştır birkez daha..mutluluğunuz daim olsun.
günlük sende yoksun bu aralar sanrım tatlım..geçmiş olsun hastalarınız varmış..kızcelerin nasıl..
minikler sen nasılsın canım..facede ekleyen bendim yanılmıyorsam sensin..bugün kontrolünüz varmış ne güzel miniğini göreceksin yine..testleride yaptırmışsın inş sonuçların güzeldir..bizimde bu hafta kontrolümüz bakalım hayırlısı..
nazlım sen dinleniyorsun sanırım ..sen dinlen beiş büyüsün..
candaş sen nasılsın..
hellom tatilde..umarım iyi geçiyodur çınar paşayla tatilleri..
deniz, sezen, lonelines, minicikumut sizler nasılsınız...
Datlum epey yoğunmuşsunuz canım. Benim bulantılar 16. haftada şıp diye kesilir. İnşallah bu sefer o kadar uzun sürmez inşallah...Bebişin de maşallah büyüyor.
Hilal kuzum korkma rahim filminden. Bir iki gün leke gelebilir biraz adet sancısı gibi olabilir. Ben korunma konusunu bilmiyorum sor dr ne istersen. Hem rahim filminden sonra hamile kalma da çok oluyor. İnşallah bekletmez meleğin...
Nilde, canım çok endişeli gördüm seni. İnternette Ankarada yaşayan arkadaşlara sor ama sıradan hamilelik dr sine gitme. Yine riskli gebeliklerde uzman birine git derim ben... Bir de biz hep kendimizde sorun arıyoruz istersen bir eşine de sperm analizi filan yaptır...
Sezen yaz canım arada. Bu arada ben sana internetteki dr nin verdiği cevabı çok doğru buldum canım.
Minikler, canım her şey yolundadır inşallah. Drden gelince yaz.
Minicikumut bize de zayıflama tiyolarını verirsin inşallah...
Deniz Lalesi, Nuray, Lonelines, Hello, Candaşım, Günlük, Vadaa, diğer arkadaşlar inşallah herkes iyidir.
Beni soracak olursanız. Bulantılarave seruma devam. Dün akşam damar yolum tıkanmış. O apartı eşim bağırta bağırta çıkardı. Göbekten iğnelere de devam. Ağladım dün akşam çok. Şükrediyorum yine de ama çok zor geçiriyorum günlerimi...
Bugün oğlanın yıl sonu gösterisi için ona kıyafet almaya gittik. Aldık efe kıyafeti. Kendime de 3 tane gömlek aldım. Normalde de giyilecek türden. Bir tane de hamile gömleği. kORKA KORKA ALDIM HEVESİM YİNE KURSAĞIMDA KALMAZ İNŞALLAH. aMİN...
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda inşallah... Amin...
\
Beni soracak olursanız. Bulantılarave seruma devam. Dün akşam damar yolum tıkanmış. O apartı eşim bağırta bağırta çıkardı. Göbekten iğnelere de devam. Ağladım dün akşam çok. Şükrediyorum yine de ama çok zor geçiriyorum günlerimi...
Bugün oğlanın yıl sonu gösterisi için ona kıyafet almaya gittik. Aldık efe kıyafeti. Kendime de 3 tane gömlek aldım. Normalde de giyilecek türden. Bir tane de hamile gömleği. kORKA KORKA ALDIM HEVESİM YİNE KURSAĞIMDA KALMAZ İNŞALLAH. aMİN...
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda inşallah... Amin...
kızlar biz geldik çok uykulu ve açım ama size yazmadan edemedim tek tek isim hatırlayamadım şimdi ama tahminlerin çoğu tuttu :) cinsiyetimiz erkekmiş tahlil sonuçlarımız temiz çıktı chnb ablacım rahim ağzı uzunluğunu sordum rahim ağzı şuan kapalı ve tehliken yok dedi rabbime bir kez daha binlerce şükür.. bugün hıdırellezmiş kızlar hepiniz için ayrı ayrı dilek tutup yatacam gül ağcı olsaydı bahçede yazıp bağlardım ama maalesef.. yarın daha uzun yazarım ii geceler
hilal cnm çok korkulacak bişey çıkmamış rahim filmi de sanırım içini rahatlatmak amaçlı yaptırsan çok iyi olur yarın tekrar okuyup yazacam cümle de kuramıyorum öpüyorum...
merhaba
sana mesaj atmistim ama mesaj kutun doluymus sonra tekrarda yazamadim birsey girdi araya
hamile oldugunu duydum cok sevindim. gunlerin zor gecsede ins mukafati guzel olucak.
bu bebek isleri insani cok yipratiyor ins bu sefer cumlesiyle sag saglim aliriz kucaklarimiza
gecen ayda suphem vardi benim ama adet oldum bu ayda hamile kaldim. 5 haftalik simdi dun keseyi gordum ama
yine rahimde ufakta olsa bir kanama alani var lekelerden kurtulamadim
Allahtanki keseye yaninda degil. Allah hepimizin cocuklarini bagislasin.
amin
kızlarrr kabus gibi bi 3 gün yaşadım. bebeşim hiç susmadan ağladı gündüz uykusu hiç yok gece kesik kesik ve de sancılı uyku. dün dra götürdüm. ya başka bişeyi vardır bu nasıl kolik. 7/ 24 kolik mi olunur yaa. herşeye bakın kan almadan canını yakmadan bakın. o kadar bitkindim ki adam bana üzldü. sen onu düşünme kendine dikkat et diyo bana. ona kolik durum zarar vermezmiş. cıyak cıoyak ağlıyo uyımadan nasıl zarar vermez ya. neyse idrarda baktırdım. şükür temiz çıktı. ee nedir. kolik. neyse eve geldik herşey yine aynı. arabada uyuyan bebek çığlığı basmaya başladı. en son fitil verdim. inleyerek uyudu yavrum. bende oturup ağladım( gece sıkıntısızdık. sabah 8 de başladı yine. eşimle tartıştık. ya diyorum ki bu nasıl kolik.kendini tyırtıyo çocuk ya. ben dr lardan daha mı iyi bilecekmişim. 3 ayrı dra götürdük hepsi kolik diyomuş daha neyi kafama takıyomuşum. ya sabır ya sabırr. organlarına baksınlar acıyan bi yanı vardır dedim. bu ağlamaya başka teşhis koyamadım Rabbim herşeyden önce sağlıklı bebek versin. ama ben koliğin bu kadar sıkıntı yarattığını bilmiyordum. inanınki ne sabır kalıyo ne derman ne bebeğe verebileceğin az bi enerji. üstelik 3 kişi bakıyoruz. kriz anında hemen bebek arabasına koyup evin içinde hılıca sürüyorum. kayınvalidede hemen süpürgeyi açıyo. şimdi kayınvalidemde bakıyo. ve ağlamaya başladı. yazarım sonra by
Günlük başınız sağ olsun canım. Yaşlılara da insan üzülüyor ben yaşlılarla çok iyi anlaşırım.
gEÇMİŞ OLSUN AYRICA. Dikkatediyorsundur zaten. Dinlen bol bol. Benim oğlan büyüdü inşallah çok kıskanmaz. Eşim 2 hafta önce dedi oğluma şimdilik karnımı seviyor hatta eşime karnıma elimi koydurup 99 kere el mübdiu dedirtiyorum. Dün sabah 99 kere oğlum dedi . Çok duygulandım...İnşallah fazla olaz kıskançlık...
Minikler kış kış gitsin bulantılar...Ben elme, erik idare ediyorum 2 gündür serum taktırmadım. Zofran isimli bulantı emme hapı kullanıyorum. Bugün bitti. Yarın dr ye gideceğim inşallah ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?