Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim çok sağol. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. umarım en kısa zamanda seni rahtlatacak kafana göre iyi bir doktor bulursun.

vadaaaaa inşallah canım. dolsun kucaklarımız biran önce.

selam kızlar. doktordan geldim.kist çok az kalmış. doktor yumurta rezervi, rahmin durumu gayet iyi dedi. rahim filmi önerdi. ancak ben çok korkuyorum. düşündükçe bile başım dönüyor. rahim filminden sonra da bir ay korunmam gerekiyor sanırım. benden 1 ay daha pas(( sizler nasılsınız.

mrb arkadaşlar nasılsınız..

çok özür uzun süredir yazamadım fırsat buldukça telden okudum ama yazmak kısmet olmadı..önce 23 nisan telaşı atlattık derken 8-9 gündür misafirim vardı kayınpederim okul yemek gez dolaş haşatım çıktı son bikaç gündürde dinlenmeye çalışıyorum..bulantılarım misafirim varken bi nebze azdı şimdi yine aynı ayarda devam ediyor vücudum kendini misafire programlıyor sanırım..sizleri çok özledim sık sık gircem inşallah..

chnb ablacım kalp atışları duyulmuş gözün aydın..sen hiç kalkamadığına göre senin bulantılar daha fena sanırım allah yardımcın olsun.izin de almışsın ne güzel bol bol dinlen. bizimde son 5 hafta bi atlatsaydık..benim kokuya hassasiyet azaldı ama çok su tüketemiyorum bende..

cezacım sende kalp atışlarını duymuşsun tatlım gözün aydın..geriden gelme olayını takma canım başka sorun olmasında kapatır arayı inşallah benim 1 hafta arayla önce 1 gün ileri sonra iki gün geri çıktı.bende senin gibi bi ara göğüslerime takmıştım ama şunu anladım her hamilelikte farklı olabiliyor öncekinde balon gibiydi dokunamıyodum bile bunda hassasiyet var ama onun çok çok azı...

nildecim cnm benim ne desem ne söylesem sana ben bu ay senden çok ümitliydim olsun ama olacak ne olur ümitsizliğe kapılma sen elinden geleni yapıyosun küçük meleğinde seni daha fazla üzmesin inşallah..

hilal bu ay bi mutlu haberde senden bekliyordum misafirleri var bu kız kafayı dağıttı ne güzel die ama senin bebiş de pek bi nazlı güzelim ama ne olur sen umutlu ol ki bebiş tutunsun sana az önce yazdıklarını okudum cnm doktor güzel şeyler söylemiş olacak olacak sonra da o nazlı bebişinin poposunu pışpışlıycaksın inşallah...

nuray sen nasılsın canım okuduklarıma göre bomba gibisiniz maaşallah kutlamalar pastalar eşin çok şanslı bunu anlamıştır birkez daha..mutluluğunuz daim olsun.

günlük sende yoksun bu aralar sanrım tatlım..geçmiş olsun hastalarınız varmış..kızcelerin nasıl..

minikler sen nasılsın canım..facede ekleyen bendim yanılmıyorsam sensin..bugün kontrolünüz varmış ne güzel miniğini göreceksin yine..testleride yaptırmışsın inş sonuçların güzeldir..bizimde bu hafta kontrolümüz bakalım hayırlısı..

nazlım sen dinleniyorsun sanırım ..sen dinlen beiş büyüsün..

candaş sen nasılsın..

hellom tatilde..umarım iyi geçiyodur çınar paşayla tatilleri..

deniz, sezen, lonelines, minicikumut sizler nasılsınız...

datlum merak etmiştim seni canım. iyi olmanıza çok sevindim. evet benimki nazlı çıktı. ben de umutluydum bu ay,kafam dağılmıştı, çabucak geçmişti günler ama kısmet olmadı. herşeyin hayırlısı. kendine çok iyi bak.öpüyorum.

Datlum epey yoğunmuşsunuz canım. Benim bulantılar 16. haftada şıp diye kesilir. İnşallah bu sefer o kadar uzun sürmez inşallah...Bebişin de maşallah büyüyor.

Hilal kuzum korkma rahim filminden. Bir iki gün leke gelebilir biraz adet sancısı gibi olabilir. Ben korunma konusunu bilmiyorum sor dr ne istersen. Hem rahim filminden sonra hamile kalma da çok oluyor. İnşallah bekletmez meleğin...

Nilde, canım çok endişeli gördüm seni. İnternette Ankarada yaşayan arkadaşlara sor ama sıradan hamilelik dr sine gitme. Yine riskli gebeliklerde uzman birine git derim ben... Bir de biz hep kendimizde sorun arıyoruz istersen bir eşine de sperm analizi filan yaptır...

Sezen yaz canım arada. Bu arada ben sana internetteki dr nin verdiği cevabı çok doğru buldum canım.

Minikler, canım her şey yolundadır inşallah. Drden gelince yaz.

Minicikumut bize de zayıflama tiyolarını verirsin inşallah...

Deniz Lalesi, Nuray, Lonelines, Hello, Candaşım, Günlük, Vadaa, diğer arkadaşlar inşallah herkes iyidir.

Beni soracak olursanız. Bulantılarave seruma devam. Dün akşam damar yolum tıkanmış. O apartı eşim bağırta bağırta çıkardı. Göbekten iğnelere de devam. Ağladım dün akşam çok. Şükrediyorum yine de ama çok zor geçiriyorum günlerimi...

Bugün oğlanın yıl sonu gösterisi için ona kıyafet almaya gittik. Aldık efe kıyafeti. Kendime de 3 tane gömlek aldım. Normalde de giyilecek türden. Bir tane de hamile gömleği. kORKA KORKA ALDIM HEVESİM YİNE KURSAĞIMDA KALMAZ İNŞALLAH. aMİN...
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez zamanda inşallah... Amin...

biraz zor geçiyor sanırım ablacım allah yardımcın olsun. umarım en kısa zamanda biter. bana gelince umarım işe yarar bu rahim filmi de yaşadığım korku yanıma kar kalır.kadın olmak hele de anne olmak ne kadar zormuş. allahım sen hepmizin yüzünü güldür yarabbim.

kızlar biz geldik çok uykulu ve açım ama size yazmadan edemedim tek tek isim hatırlayamadım şimdi ama tahminlerin çoğu tuttu :) cinsiyetimiz erkekmiş tahlil sonuçlarımız temiz çıktı chnb ablacım rahim ağzı uzunluğunu sordum rahim ağzı şuan kapalı ve tehliken yok dedi rabbime bir kez daha binlerce şükür.. bugün hıdırellezmiş kızlar hepiniz için ayrı ayrı dilek tutup yatacam gül ağcı olsaydı bahçede yazıp bağlardım ama maalesef.. yarın daha uzun yazarım ii geceler
hilal cnm çok korkulacak bişey çıkmamış rahim filmi de sanırım içini rahatlatmak amaçlı yaptırsan çok iyi olur yarın tekrar okuyup yazacam cümle de kuramıyorum öpüyorum...

merhaba
sana mesaj atmistim ama mesaj kutun doluymus sonra tekrarda yazamadim birsey girdi araya
hamile oldugunu duydum cok sevindim. gunlerin zor gecsede ins mukafati guzel olucak.
bu bebek isleri insani cok yipratiyor ins bu sefer cumlesiyle sag saglim aliriz kucaklarimiza
gecen ayda suphem vardi benim ama adet oldum bu ayda hamile kaldim. 5 haftalik simdi dun keseyi gordum ama
yine rahimde ufakta olsa bir kanama alani var lekelerden kurtulamadim
Allahtanki keseye yaninda degil. Allah hepimizin cocuklarini bagislasin.
amin

Maşallah canım size erkek bebek erken gösterir derler:)) Benim erken doğan oğlumu dr 12. haftada bilmişti. Allah analı babalı büyütsün. Rahimağzı uzunluğunu sorman iyi olmuş. Güzelçıkmış sonucum maşallah...

Yeşim çok sevindim. Ne güzel bir haber bu. Benim de oldu canım başlarda proluton depot iğne kullandım 3 gün arka arkaya geçince 3 günde bir sonra 5 günde bir şimdi haftada bir. Ayrıca progestanı vajinal kullanıyorum... Yaz burayada...

Canım kabus gibidir kolik ya. Biz de yaşadık ama bizimki akşam saatlerinde tutuyordu. Koliğin en iyi tarafı bir gün bitmesi Bizimki 3. ayda son buldu. Buzuki Orhan'ın kolik albümünden çok faydalandık. mp3 çalarlı ana kucağı vardı Nehir'in. Yükledik içine. Gece gündüz çaldık valla. Tavsiye ederim. Netten indirmiştik.

Müzik ruhun gıdasıdır derler ya hani.. İşte anne karnından dünyaya ilk geldiği anda adaptasyon sorunu yaşayan bazı bebeklerde meydana gelen "KOLİK"e çözüm müzikle bulundu.. Bu sendrom olumsuz etkileriyle özellikle anne babalara zor günler yaşatırken artık çaresiz değilsiniz.
"Karnı tok, emzirdim, salladım, gazını çıkardım, onu yaptım, şunu da yaptım ama bebeğim mümkün değil susmuyor" diyorsanız artık MÜMKÜN... Yanlış duymadınız... Tüm Türkiye'nin "Buzuki Orhan" adıyla tanığı Orhan Osman eşi Neslihan Osman'ın da desteğiyle ilk çocuklarında tanıştığı "Kolik" rahatsızlığına çözümü yaptığı albümle buldu.
Üstelik tıp biliminin de desteklediği bu çözüm 1 Haziran itibariyle müzikmarketlerin yanı sıra eczanelerde de satışa sunulacak. On Müzik'in yapımın üstlendiği "Kolik - Yeni Doğan Bebeğinizi Rahatlatan Müzikler" adlı albüm Yeni Dünya Müzik etiketiyle çıkıyor. Üzerine "Kolikli Bebeklere Beyaz Gürültünün Etkisi" isimli Yüksek Lisans Tezi' de yapılan bu proje ile ilgili bilinmeyenleriyle birlikte tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz

Ben indirme yerini bulamadım satın almak lazım. Ben oğlumda çok çektim. Aslıhan Erkişinin ninni kasetini dinletiyordum o da biraz rahatlatmıştı. Şimdi çok merak ettim Buziki Orhan'ı:))

Pileo Allah sabır versin canım. Benim oğlumda aynıydı ben doğduktan sonra hamile görünce tüylerim diken diken oluyordu.

Daha erken gerçi benim oğlan ek gıdaya geçince de poposunda çatlak oluşmuş kaka da yapabildiği halde. İstersen sonraki gitmene ona da baktır. Çaresizlik ne zor canım. Biz acillerde az mı sabahladık. Çok zorlanınca paranox s fitil vermiştim ben. İnsan anneliğinin keyfini de alamıyor ya...

kızlar merhaba, giremedim kaç gündür perşembe sağlık ocağına gideceğim diye yzmıştım...gittimde rutin kontrol...sonra anneme geçeyim dedim..yolda komşuyla karşılaştık nasılsın teyze dedim iyi dedi babannen ölmüş öylemi dedi....ben şok neeee dedim kadına ayyy bilmiyormuydun dedi..neyse anneme gidemeden halama gittim zaten babannem vefaat edeli 2 saat olmuş bana hamileyim diye haber vermemişler eşimi aramışlar oda beni söylememiş eve gelmiş falan neyse o gün hava çok soğuktu hiç içeri giremedim halam kötüydü kimseyle görüşemedim bide kızım yanımdaydı bırakıcak kimsede yoktu falan ben orda üşütmüşüm grip oldum şimdi babannem 85 yaşındaydı yaşlıda olsa insan üzülüyor...cuma günü defnedildi zatn 2 hafta önce düşmüştü burnu kırılmıştı sonra çokda toparlanamadı...

nuraycığım, pastanız ve size maşallah diyeyim canım allah mutluluğunuzu daim etsin...ben bişey sormayacaktım anlatacaktım canım ogün mutlu gününüz diye anlatmak istemedim...allahım evlerden ırak yarabbim geçen bir komşu anlattıda tanıdığının 3 aylık bebeği sabaha kadar uyumamış kadında çok yorulmuş neyse bebeği uyutmuş komşusunun kızı gelmiş demiş bebeğe bir bakayım kadın demiş yeni uyuttum kesinlikle olmaz demiş kız çok yalvarmış kadın izin vermemiş bayağı ısrar etmiş kız kadın izin vermemiş neyse kadın bir araa lavaboya gitmiş galiba kız demişki aman gidip bakayım kız kafasını uzatmışki ne görsün bebeğin kafası beşiğin o tahtalarının arasına girmiş boynu kırılmış oracıkta can vermiş çocuk allahım sen koru cümlesinin evladını yarabbim...onun için koruyucu aldınmı dedim canım...yorgana gerek yok canım zate eviniz çok sıcakmış bide erkek çocuğunu bizde çok sıcak tutmazlar...battaniyelerinde varmış ben kızıma bizim ev o kadar sıcak olmadığı halde yorgan örtmedim uyku tulumum vardı onun üzerinede kalın battaniye örtüyordum...

chnb, allah kolaylık versin canım...benimde dünden beri midem bulanıyor hayırdır diyorum heralde hastalıktan gece çok fena oldum şu anda burnumu tutamıyorum zaten yaz nezlesi hep yakalar beni kötü oldu vallahi ıhlamur içtim sabah limonlu bakalım nasıl geçecek...kıyafetlerinde hayırlı olsun canım...

minikler, canım benim için yazdıklarına teşekkürler diyorum...sende çok candansın canım benim...görümcemin kızı 1,5 yaşında aynen eltinin kızları gibiler sürekli çekişme halindeler benimki çok kıskanıyor onu ama küçükte fena kızımın saçını çekiyor sürekli:)) dediğin gibi canım yandımki ne yandım dualarımda hep allahım kızım kardeşini kıskanmasın var:)) senin drda ne alaka canım yapmak zorunda öyle saçma şey olurmu?desene burası türkiye herşey oluyor burda...neyse tahlil sonuçları iyi çıkmış inşallah bundan sonrada böyle devam eder...canım oğlumuzda geliyormuş oyyy yerim onun o küçük bamyasını:)) benim yiğenim kendininkine bamya diyor:)) allahım sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah...

kızlar hepinizi öpüyorum...umarım hepiniz iyisinizdir...yazmadıklarıma tekrar girince yazacağım...afedersiniz hapşuruk ve burun akıntısı durmuyor gözlerimde sulanıyor...görüşürüz..

chnb ablacım çok saol rabbim cümlemizin yavrusuna uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin bekleyenlerimizin tez zamanda yüzünü güldürsün.. buarada b en bulantılar geçti die seviniyordum resmen oyun yapıyor bana ya da geçiyor dediğimde nazara geliyorum anlamadım gitti yine buna şükür sağlıklı olsunda çeke çeke bitirecez..

günlük cnm benim başın sağolsun allah geride kalanlara uzun güzel ömür versin.. kadında biraz düşüncesiz midir nedir insan en azından bi ağız yoklar ağzı burnunda kadına pat die söylenir mi.. kendine de dikkat et cnım çok çok geçmiş olsun

kızlar bulantı yüzünden hiç keyfim yok sizler nasılsınız

Günlük başınız sağ olsun canım. Yaşlılara da insan üzülüyor ben yaşlılarla çok iyi anlaşırım.

gEÇMİŞ OLSUN AYRICA. Dikkatediyorsundur zaten. Dinlen bol bol. Benim oğlan büyüdü inşallah çok kıskanmaz. Eşim 2 hafta önce dedi oğluma şimdilik karnımı seviyor hatta eşime karnıma elimi koydurup 99 kere el mübdiu dedirtiyorum. Dün sabah 99 kere oğlum dedi . Çok duygulandım...İnşallah fazla olaz kıskançlık...

Minikler kış kış gitsin bulantılar... Ben elme, erik idare ediyorum 2 gündür serum taktırmadım. Zofran isimli bulantı emme hapı kullanıyorum. Bugün bitti. Yarın dr ye gideceğim inşallah ben de...

ablacım benim ağır bulantılarım olsada çıkarmadım resmen tuttum çünkü küçüklükten beridir fobimdir benim herkes çıkarır rahatlar ben oturur ağlarım bi de bu ev beni mahvediyor tatil bana gelmiyor okulda daha rahatım evde hep uyku moduna geçiyorum başka türlü zaman geçiremiyorum.. yarın kontrol varmış güzel haberle gel ablacım cezanın kontrol 15 inde falan sanırım nazlımı da aramaya çok niyetlendim hep bi bahane çıktı yarın beden dersinde arayım

kızlar sadece son sayfayı okuyabildim.
haftasonu annem ve kardeşim geldi. onları dolaştırdık. giremedim. kardeşim çalışıyor, döndü bu akşam.
annem de artık gitmeyecek, beni bekleyecek inşallah:)
son bir giriyorum okulda, haftaya giriyorum, yoğunum çok işlerim var. çok giremeyebilirim.

günlükçüm, hem geçmiş olsun, hem başın sağolsun.

chnbcim, inşallah kontrol iyi geçer. bulantıların için de sabır diliyorum. bu arada duanı bitirdim ancak kusura bakma. ikş hafta süren bu haftasonu doluyodu galiba. Allah hayırlı, sağlıklı hamilelik ve hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat versin inşallah.

miniklercim, sana da sabırlar canım. inan benim de evde kalıp öyle yatasım var ki tüm gün. bana da ev iyi geliyor. okulda 1.5-2 saatet bir tuvalete gitmk zorunda kalıyorum, her türlü yoruluyorum. az kaldı inşallah geçecek canım.

herkesi öptüm.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sahalara< geri döndüm işteyim kendimi iyi hissettim şükür evden çıkabildim biz iyiyiz şükürler olsun kabus dolu 2 haftanın sonunda iyiyim şükür bebek gayet sağlıklı kanamam kesildi ilaçlar iğneler devam işte kendimi yormucam gerisi rabbimin takdiri inşallah bizlere o mucizeyi yaşatır hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız bi son sayfaya bakabildim miniklerim pipili geliomuş maşalaljhhhh oğlumuza rabbim güzel ömür versin hepimize kızlar işe başlamadan size yazayım dedim

Nazlım, ıyı olmana sevindim canım..neysekı kanamada kesılmıs,o süreç zor oluyor çünkü.kendıne ve bebisine ıyı bak cnm

miniklercim,oğlu$um geliyor hıı..erkekler çabuk bellı ediyor kendıni,bende oglumu 12.haftada ögrenmıstim.Allahım saglıkla kavustursun canımevde olmakta iyi olur canım ya,mıskınlık yapmak lazım fırsat olursa.ben dogum yaptıgım güne kadar ıs basındaydım.eve gıdıp uyuyabılırdım ama yapmadım.bebek dogdugunda ,kolıkten nevrım döndü ama uyumak mumkun degildi.. "Niye dınlenmedım doyasıya "dıye söylendım kendıme o yüzden fırsatları degerlendırmek lazım Kendıne ıyı bak canım

bu arada buzuki orhandan
da fayda göremedım,rahatlamadı.ama beni müthis dinginlestırıyordu o ayrı:)denemedigimiz ne vardı acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…