Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb ablacım ıns dedigin gibi daha erkenden kesilır bulantın.bı sabah kalkarsın ki bitmıs.benım 14.haftada kesılmıstı.ıns senınde uzun sürmesın.çok zor ama pek bısey fayda etmıyor,sabır az kaldı..bu arada; Oglunun duası benı çok duygulandırdı.. Allah kabul etsın..kendıne ıyı bak ablacım..dr a gıdecekmıssın,kolay gelsın canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
gunlukcum hasta olmussun,cok gecmıs olsun.hami$sin koru canım kendını..

Basınız sagolsun,Allahım kalanlara uzun ömür versin canım.. Bu arada sana haber veren bayanda nasıl düsünmemis ya.. Hiç hamıle bayana pat dıye söylenırmı.. :S

Kendıne ıyı bak canım

kızlar hepinize merhaba,allahın izniyle yavrumu sonunda kucağıma aldım,çk şükürki sağlıklı bi bebek,rabbim isteyen herkese bu yüce duyguyu nasip etsin .hem çk zor hem çk duygusal hemde inanılması çk zor bi olaymış.doğum yapalı 13 gün oldu,sonrasında bende bazı rahatsızlıklar oldu,spinal sezeryan ile doğum yaptım açıkcası doğum hiç korkulacak bişi değil benimki taamen bana bağlı gaz çıkaramama problemi,daha sonrasında ise safra kesemde taş ve iltihap olduğu ortaya çıktı bide onun sancısı derken ameliyat olmam gerekiyomuş,yavruma daha doyamadan bi srü aksilik üst üste geldi.rabbim daha kötüsünden korusun demekten başka çarem yok,herşeyin başı sağlıkmş,allahtan annem vardı bu zor süreçte yanımda yavruma evladı gibi baktı.anaların hakkı ödenmez valla.sizler nasılsınız geçmişi pek okuyamadığım için bişi diyemiyorum inşallah hamiş haberleri artmıştır.kızlar hiç bi zaman ümidinizi yitirmeyin ben hala bile emzirirken yavrumun yüzüne bakıp ağlıyorum ve inanamıyorum hep şükrediyorum bana yeniden bu şansı nasip ettiği için,inanıyorum rabbim kısa zamnda sizlerin göbişlerinizede yine konduracak meleklerden,dualarım sizlerle.

selam...

chnb, minikler,loneliness,deniz lalesi teşekkür ederim kızlar... allahım gecinden versin ölümleri doya doya çocuklarımızla güzel günler görelim...kadında pişman oldu söylediğine ama iş işten geçti...hastalıktan dolayıda bir sıkıntı basıyor bir terleme üşüme bakalım ıhlamur limon iyi geldi...

chnb, kontrol var sanırım herşey yolundadır merak etme kızımız bu defa üzmeyecek annesini bulantular için biraz daha sabır canım...oğlunada maşallah inşallah kıskanmaz...ama ne güzel kardeşi için ettiği dua allah kabul etsin...

minikler, canım sıcaklardada bulantı pek çekilmez ama sabırla sonuna kadar mecburen dayanıcaz canım...bu günümüze şükür...

loneliness, son günler yoğunsun ne güzel işte zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın canım...annende gelmiş ohhh daha rahatsın şimdi kolay gelsin iyi gezmeler...

deniz lalesi, sanırım kolik erkek bebeklerinde daha çok görünüyor...allah sabır versin...sen de iştesin sanırım kolay gelsin...

nilde, nasılsın canım?

candaş unuttun bizi(

nazlım, iyi olman ne güzel çok çok şükür allahım bir daha göstermesin canım...

ceza, nerelerdesin helloyla görüştünmü?

hellom ne zaman dönecek yaa özledik seni...

hilal, bu ayda yeni umutlar öbür aya kalmış sağlık olsun canım her işin başı sağlık...inşallah dualarımızdasınız öbür ay bebişimiz gelir...

nuray,datlumm,sezen nasılsınız kızlar...

bendede hastalık artı moralimde çok bozuk...eşimle naneliyiz görümcemin biri bize uzakta oturuyor 20 dak. araba ile...:13:buraya her gelmelerinde eşimi arıyorlar gel bizi al artık burama kadar geldi...dün annemdeydim eşimede dedim sende gelirsin artık yemek yapmakta zor geliyor canım hiç bişey yapmak istemiyor...neyse oda tamam dedi akşam iş çıkışı dediki kardeşi aramış senin işin acil değilse ben onları alıp geleyim sonra seni alayım ....benim sinirler fırladı tabii o biçim ne istiyorsan onu yap dedim sinirden yemekte yemedim çıktım annemden eve geldim...onada haber vermemiş biz yoldayken gitmiş almış getirmiş eve sonra anneme geçmiş annemde demiş gittiler beni aradı neden eve gittiğini söylemedin falan neyse evde buluştuk allahım kendimi durduramıyorum hem ağlıyorum hem söyleniyorum gece 2 oldu biz hala tartışıyoruz en sonunda yattık sabah kalktı işe gitti bir daha gitmiceksin kendileri gelsin beni ilgilendirmez falan dedim yok bir insan saf olursa ne olur safın önde gideni benim kocam görümcemin eşi bunları öyle güzel kullanıyorki kardeşleri için katlanmak zorundalarmış oldu canım konuşmuyorum eşimle çok kötü oldum abime mesaj atıyordum gel beni al diye tel aldı elimden oda fena oldu bu arada zaten sigarayıda bırakamadı ayrıca onun içinde sinirliyim...ayyy kızlar ne yapsam ne etsemde sakin olamıyorum...biz taartışırken bide görümcemler gelmezmi başsağlığına gittim yattım yatağıma dedim ben kimseyi görmeyeceğim sakın beni çağırma yok yaa yok ne yapacağımıda şaşırdım...şu an eşimi görmek bile istemiyorum...aslında benim kızdığım birisi bişey desin varya canını verir koşa koşa gider ama bize gelince aynı şeyi uygulamıyor sen benim eşimsin sana nazım geçiyor havasında dolanıyor...geçen dra beraber gidelim dedim işçileri arabayla işe kendisi götürüyor...efendim işçileri götürdüğü için gelemzmiş iş çıkışı geldi sonra...offf ne bileyim yaa acayip sıkıntılıyım az dışarı çıkıp hava almam lazım yoksa patlayacağım(

nazlım günün güzel haberi senden gelmiş cnm çok sevindim işte de yıpratma kendini ben okulda bol bol oturmaya çalıştım gerçi adım tembel öğretmene çıktı laf sokuşturmalar hat safhada ama umrumda değil çok çalışınca aferin ii çalıştın diyen mi var sanki :)

deniz lalesi cnm evde yeme içme konusunda rahat değilim yoksa tabiki dinlenmek en güzeli belki okulda hareket ettiğim için açlıktan yiyorum ama sonçta yiyebiliyorum şöle blantı dönemini bi atlatayım bi daha evde kalmak için uğraşırım gerçi yaz tatili geliyor artık bu arada sen ne yapıyorsun korunmayı bıraktınmı cnm ben hatlar bazen karışıyor

günlük cnm ya bu eş ailesinden en çok çekenlerden biri benim biliyosun okurken dahi deli oldum ya köye gitmiyosun ki orayada gitsen taksi denen bişey var 5lira 10 lira bişey için insanları rahatsız etmeye değer mi bilmiyorum.. cnm değmeyecek insanlar için ne kendi canını sık ne de eşinin.. eşin gitmese belki seni üzerler cnm eşin sana laf söylemesinler sana ii davransnlar die böyle tutum içine giriyor olabilir gitmezse sen göndermemiş olursun sen ara açıyor olursun..

pazara çıkacaz görüşmek üzere ..

merhaba kızlar. nasılsınız. minikler çok sevindim canım benim, çok şükür herşey yolunda. bi paşa daha geliyormuş gözün aydın canım.

nazlım hoşgeldin canım. iyi olmanıza sevindim. allah tamamını erdirsin inşallah.

herkes iyi değil mi. ben de idare ederim işte. yarın rahim filmine gidecem benim için dualarınızı esirgemeyin. umarım hem kolay geçer hem de sonuçlar iyi çıkar.hepinizi öpüyorum.

mınıkler, anlıyorum canım.su yemege hassasıyetın geçerse,bebekte hızlı gelısmeye baslar..ıstahın açılır,rahat rahat yersın canım.benımde öyle sıkıntılıydı,hep hazır yedım.kendı yaptığımı yıyemıyordum:S az kaldı,bıraz sabır
sanırım 1hafta sonra muayeneye gıderım,gecıkmelıde olsa adet oldum.bıtınce gıdecegm.dr ne dıyecek bakalım,ona göre yönlenırım hayırlısıyla..
Baska bısey yok bende,yerımde sayıyorum yani sımdılık..

Hilalim kolay gelsın canım.hayırlı haberlerle geleceksın ıns,hersey temızdır ıçını ferah tut.. kendıne ıyı bak canım,gorusmek uzere

gunluk, yok yere canını sıkma canım.esınle konus,uzlas..senı anlayacaktır.. Yoksa hep gerılır,hep strese gırersın..bazı seylerı tek tek anlatmak gerekıyor onlara..sende çok hassas bı dönemdesın,üzme tatlı canını.. Sıgara konusunda da destek ver esıne,alnının akıyla çıkacaktır emin ol bızde aynı süreçten geçtık,atlattık çok sukur..

canlarımmmmmm nasılsınız okuyamadım ama bilgi veriyim dedim yarın rahim filmine gidiyorum bende hilalim gibi banada dua edinnnn hilalimmmm kader arkadaşım bol şans öpüyorum çok seniiiiiiii kızlar sizler nasılınız gelince hepinize tek tek yazacam.kendimden çok şikayetçiyim kendimi tanıyamıyorum arkadaşlar nerde senin gülen yüzün diyorlar içimden hiç bişi gelmiyo inşallah çabuk atlatırım niye bu kadar çok kötü oldum anlamıyorum

sağol canım benim inşallah bakalım çok korkuyorum hem çekimden hem sonuçtan(((mideme kramplar, bulantılar girdi. sen nasılsın canım.sende kendine çok iyi bak.

ah canım sorma rahim filmleri de aynı gün(( bakarsın bu ay aynı günler hamilelik haberlerimizi de veririz inşallah.sana da bol şans. inşallah kolaylıkla atlatırız canım. allah yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyorum. çok öptüm.

hilalim stress olmussun ıyıce..sonucu alınca,feraha çıkar rahatlarsın canım.ben hıc yaptırmadım bılmıyorum ama zorlu degıldır ıns.nerdeyse her ıslem agrısız yapılıyor artık mümkün olan yerlerde..bı du$ al,rahatlarsın.canım yaa..endişelerın yersız cıkacak bak.guzel haberlerle gel,görüsürüz canım

nillde ablacım kolay gelsın..
Hersey yoluna gırecek ıns.. Hayırlı haberlerle gel canım,yıne yüzün gülecek..bılmedigımız seylerden korkuyoruz,stresse gırıyoruz.Allah'ın ıznıyle feraha çıkınca, kendını daha ıyı hıssedeceksın ınan bana..
Hılal ve senın ıçın dua edecegım..

kızlar chnb nin yoğun kanaması olmuş, akşam üzeri hastaneye yatış yapmışlar. dualarınızı esirgemeyin.
beni kullandığım ilaçları sormak için aradı. Allah şifa versin inşallah tez zamanda. tüm hamiş arkadaşlara ve de hamile kalamayanlara şifa diliyorum.
topikçek bebekler nazlanıyor. aramak isteyen olur diye haber vereyim dedim.

sorma be güzelim hem de ne stress. duşumu da aldım ama nafile. bu gece uyuyamam artıkın:))çok sağol canım benim desteğin ve duaların için. inşallah güzel haberlerle döneriz. çok öpüyorum.

inşallah önemli bi durum yoktur. allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah kötü bişey olmayacak. allah yardımcın olsun ablacım. telefonun yok arayamıyorum ancak dualarım seninle.inşallah güzel haberlerle dön.

Allahım herkesın $ifasını versin tez zamanda.. Hamıslerıde,bebeklerını de Allahım esirgesin.. Umarım ıyıdır chnb ablacım ve hersey yolundadır..dualarım senınle ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:
chnb ablacım allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah güzel haberlerle dön..dualarımız seninle..

hilal nilde canlarım sizinde allah yardımcınız olsun göz açıp kapayana kadar geçsin sonuçları güzel olsun bebişle sonuçlansın inşallah..

günlükçüm başın sağolsun canım allah sizlere sağlıklı uzun ömür versin inşallah...canım az bi zamanınız kaldı strese sokup boş yere canını sıkma..biz ne kadar kızsakta erkekler aileleri haksız bile olsa cephe alamıyo..

minikler gözünüz aydın canım cinsiyet bile belli olmuşş..miniklercim bulantılarının bitecek gibi azaldığı oluyor mu canım..

lonelines sende yoğunmuşsun kolay gelsin canım az kaldı bol bol dinlenirsin artık..

deniz sen nasılsın canım..yakında dr kontrolü varmış sonrasında korunmayı bırakacak mısın..

datlumm iyiyim canım.sen nasılsın?daha ıyısın umarım bende adet bıtınce dr'a gidecegim, muayene durumuna göre bi pürüz çıkmazsa(umarım) bırakırım sanırım..kendıne ıyı bak,fırsat buldukça dınlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…