mınıkler, anlıyorum canım.su yemege hassasıyetın geçerse,bebekte hızlı gelısmeye baslar..ıstahın açılır,rahat rahat yersın canım.benımde öyle sıkıntılıydı,hep hazır yedım.kendı yaptığımı yıyemıyordum:S az kaldı,bıraz sabır
sanırım 1hafta sonra muayeneye gıderım,gecıkmelıde olsa adet oldum.bıtınce gıdecegm.dr ne dıyecek bakalım,ona göre yönlenırım hayırlısıyla..
Baska bısey yok bende,yerımde sayıyorum yani sımdılık..
Hilalim kolay gelsın canım.hayırlı haberlerle geleceksın ıns,hersey temızdır ıçını ferah tut.. kendıne ıyı bak canım,gorusmek uzere
canlarımmmmmm nasılsınız okuyamadım ama bilgi veriyim dedim yarın rahim filmine gidiyorum bende hilalim gibi banada dua edinnnn hilalimmmm kader arkadaşım bol şans öpüyorum çok seniiiiiiii kızlar sizler nasılınız gelince hepinize tek tek yazacam.kendimden çok şikayetçiyim kendimi tanıyamıyorum arkadaşlar nerde senin gülen yüzün diyorlar içimden hiç bişi gelmiyo inşallah çabuk atlatırım niye bu kadar çok kötü oldum anlamıyorum
hilalim stress olmussun ıyıce..sonucu alınca,feraha çıkar rahatlarsın canım.ben hıc yaptırmadım bılmıyorum ama zorlu degıldır ıns.nerdeyse her ıslem agrısız yapılıyor artık mümkün olan yerlerde..bı du$ al,rahatlarsın.canım yaa..endişelerın yersız cıkacak bak.guzel haberlerle gel,görüsürüz canım
kızlar chnb nin yoğun kanaması olmuş, akşam üzeri hastaneye yatış yapmışlar. dualarınızı esirgemeyin.
beni kullandığım ilaçları sormak için aradı. Allah şifa versin inşallah tez zamanda. tüm hamiş arkadaşlara ve de hamile kalamayanlara şifa diliyorum.
topikçek bebekler nazlanıyor. aramak isteyen olur diye haber vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?