Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bende 3 hafta oldu kürtaj olalı hala kanamam geliyor ne zaman bitecek ne zaman tekrar adet olacam bilmiyorum benim gibi kanaması uzun süren arkadaş varmı acaba

kızlar merhaba canlarımmmm nasılsınız

ben bugün saat 13.30 da doktorda olcam.film çekilecek işte.çok korkuyorummmmmm hilalimde çekilecek dua edin bizeeeee

hilalimmmmm kuzummmmmm rast gelsin allah kolaylık versinnnnnnnn

datlummmmmmm kıymatlummmmmm canım benimmmm inşallah dediğin gibi olur kuzummmmm sen nasılsın nasıl gidiyor arada yaz merak ediyorum seniiiiiiii senin cinsiyet belli oldumu benmi kaçırdım bebiş nasıl?

chnb kuzummmmmmmm allahım inşallah bir şey olmazda sağlıklarla bebişini alırsın kucağına meraktayımmmmm dularım seninle birtanemmmmm.sağlıklarla gellllll bebişinle gelllll inşallahhhhhhh.eşimde sperm verecek tatlımmmmm perşembe günü

günlükkkk kuzummmmm başın sağolsun allahım sizlere sağlıklı uzun ömür versin.daha geçirememişsin hastalığı dikkat et kendine.eşinede kafayı takma tatlım bebiş etkilenir kuzum haklısın insanın canını bazen çokk sıkıyorlar dediğin gibi senin eşinde benimki gibi çok saf anladım benim görümcem de 2 saatlik yoldan aldırırır kendini eşime

nazlımmmmmm kuzummmm hoşgeldin.çok sevindim sonuçlar güzelmiş işede başlamışsın ama dikkat et kendine yinede yorma kendini

minikler kuzummmmmm oğluş geliyormuşşşşşş allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin yüzünü güldürsün tatlım benimmmm

lalemmmmm kuzummmmm güzel yüreğine sağlık.inşallah kuzummm inşallahhhhh.sen nasılsın tatlım 2.adeti oldun dimi doktordan sonra korunmuycam demişsin dediğin gibi sorun yoksa korunma kuzum

minicikumut kuzummmm sen nasılsın

sezenimmm kuzummmmm nerdesinnnnn

nurayımmm kuzummmmm seni göremedimmi iyimisin tatlımmmmmmmm

cezaaaaaa kuzummmmmm sen nasılsın doktora gitmedinmi bebek yetiştimi kaç günlük çıkıyoooo meraktayımmmmm

loneeee kuzummmmm sen ne durumsadın annen gelmiş ohhhhhh anne ile kız helva ile kozzzzz :)))) senin kızmıydı üçlümü olcaksınız
deymeyin keyfinize oğlanda olsa olsun yinede 3 kuşak bir arada :)))

helloooo kuzummmmm sen hala gelmedinmiiiiiiiiiiii nasılsın bir sorun varmı oralardaaaaa?

candaşımmmmmm özledim seni kuzummmmmm

vadaaaaaa kuzummmmmm burcuuuuuuuu kuzuuuuuuu siz nasılsınız nerelerdesinizzzzzz

hepinizi çok öpüyorummmmmmm

selam kızlar bende 3 hafta oldu kürtaj olalı hala kanamam geliyor ne zaman bitecek ne zaman tekrar adet olacam bilmiyorum benim gibi kanaması uzun süren arkadaş varmı acaba

benim kısa sürdü kanamalarım hatta bitti die tatile çıktık tatil dönüşü 21. gün kanamam oldu hatta pıhtı gibi bişey gelmişti çok korkmuştum ama korkulacak bişey olmadı 43. gün de adetim geldi 3 hafta olduysa bi dr.una görün hem kontrol eder hem de endişelerin son bulur buarada çok geçmiş olsun..

chnb ablacım rabbim yar yardımcın olsun inşallah bebeğin seninledir ve sıkıca tutunur sana dualarımdasın..

loneliness gözün aydın cnm annen gelmiş bu hafta okulda bitiyor kızlar uykusuzluktan dert yanıyor bence fırsat bu fırsat güzelce dinlen uykuya doy cnm

hilal ve nilde kızlar sizi de çok merak ettim sonuçlar hemen çıkıyormu inşallah bişey çıkmamıştır ve içiniz rahatlamış olarak bu ayki çalışmalarda da nazlılar ce yapar

datlumm cnm bazen bitti geçti dedim yedim güzel güzel ertesi gün daha fena uyandım bugün yine iyiyim ama geçiyor demeyecem tekrar hortluyo çünkü bu hafta deil de haftaya tamamen geçer die umut ediyorum.. cinsiyetini öğrendik cnm darısı sana.. biliyosun bizde ikiside olmadığı için çok önemli değildi ama hitap ederken ii oluyo :) bir de isim aramaya başladık ama eşimle pek anlaşamıyoruz bu konuda

Burdayım canım yaa, işteyim ama uyumak üzereyim çok yoruldum. İnşallah iyi çıkmıştır film sonucun.

miniklerrrrr kuzummmmmm burcummm canımmm şimdi geldim kızlar sonuçlarım iyi çıktı bir sorun yok eşim perşembe günü sperm testi verecek inşallah oda temiz çıkarrrrrr dua edin canlarımmmmmm

merhaba kızlar. nildem canım çok sevindim. ama artık kader arkadaşlığından çıktık(( ben bozdum oyunu. telini açamadım kusura bakma konuşursam çok kötü oluyorum, biraz zamana ihtiyacım var. mesajını aldım. ben de seni çok seviyorum canım. umarım senden daha da güzel haberler alırız, ben sahalardan uzağım artık((

kızlar bugün birkez daha yıkıldım. iki tüp de kapalıymış . sağ taraftaki minicik açıkmış sadece ondan da umudu yok ama doktrun anladığım kadarıyla. adette bakacak yine açmaya çalışacakmış nasıl olacaksa. direk tüp bebek dedi. ne kadar sakin yazıyorum dimi. kendimde değilim ne yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın. ya sen stres yapıyorsun olmuyor diyenler vardı çevremde ama yine ben haklı çıktım. korktum korktuğum da başıma geldi. hepiniz kendinize çok iyi bakın. allahım sizi ve bebişlerinizi korusun.

nilde cnm gözün aydın inşallah eşinde de bişey çıkmayacak cnm endişelenme

hilal cnm sana gelince bende sözcüklerin kaçtığı durumlardan biri ne desem bilmiyorumki vardır bunda da bir hayır iyiki baktırdın da biran önce tüp bebekse onun için adımlarınızı atarsınız canım böyle bekleyip umutlanıp her ay o hayal kırıklığını yaşamak zaman kaybetmektense normal yoldan tüpten farkeder mi snin için.. benim eşim tüp bebek deyince bebek tüpte büyüyor sanıyormuş biz bu olayları yaşadıktan sonra araştırmış geldi bana dediki aşkım tüp bebek sadece döllenme yapılıyormuş sonra sende büyüyor yine testlerimizi yaptıralım beklemeyelim tüp bebek yaptırırız o zaman dedi ben o sıkıntılı halimle nasıl gülmüştüm demek istedğim normal yoldan hiç bi farkı yok yeterki gelsin bebeişimiz değil mi canım rabbim seni bu duygudan mahrum bırakmayacak emin ol ve sana annelik öyle güzel yakışacakki bugün ki sıkıntıların aklına bile gelmeyecek.. yaz tatili de geliyor cnm üzülme demek boş laf biliyorum ama önüne bak cnm geleceğe bak yaz tatilini de iyi değerlendir yüzün tez zaamnda gülsün rabbim ferahlık versin cnm

seninle konuştuğumuzdan beri ne yerdeyim nede gökteyim sevinemedim aptallaşmış gibiyim arkadaşlık kardeşlik böyle olsa gerek bir yanım buruk ama allahım senin kucağını boş bırakmıycak seni kandırmıyorum inanki yüreğimden geldiği için yazıyorum şu anda bu yazdıklarıma kızabilirsin haklısın ama azıcık sakinleşince çarelerini beraber arıycaz senin için ne yapmam gerekiyorsa elimden daha fazlasını yapacağım burda bir evin var buraya gelirsin burda bi sürü yer var benim gittiğim doktorada götürürüm seni biliyosun infertilite uzmanı doçent bugün konuştuk o kadar soğuk birisi değilmiş.kuzummmmmmm ne yazacağımı şaşırdım ama seni ne olursa olsun yalnız bırakmıycam benden kurtulamazsın hatırlarmısın geçen aylardan birinde sen benim kardeşimsin artık demiştim gerçekten öyle ne zaman konuşmak istersen burdayım ama sen armazsan yarın ben seni arıycam bugün dinlen dediğim gibi seni çokkkkk seviyorum hilalimmmmmm

Hilalcim herseyin caresi, tedavisi var.Allah caresiz hastaliklar vermesin.Sen dusuk yaptigin gebeliginde dogal yolla hamile kalmamismiydin?
Tupler kapali olsa hic hamile kalmazdin diye biliyorum.Bence umutsuzluga kapilmayip baska bir uzmana daha danismalisin.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah kizlar.Kadin olmak cok zor...
Benim hala sag kasigim agriyor.Bu konuda sikinti ceken birtek benim sanirim.

oğluma arkadaş geliyor:)
çok sevindim canım, gözün aydın.

chbyle kızlar, hala hastanede ama biraz daha iyiymiş.

nildecim sevindim herşey yolundaymış. benim oğlum olacak canım. inşallah dediğin gibi hiç önemli olmuyor cinsiyet bizim gibi çok bekleyenler ve kaybedenler için. sağlıklı olsun diyosun, başka bişey demiyosun.

nazlım da işe başlamış sevindim. candaşın yazıalrına hiç denk gelmedim. candaş, lütfen yaz canım topiğe. bizi habersiz bırakma.

hilalcim, canım üzüldüm. candaşa yazdığımız gibi daha önce herşeyin çaresi var canım. ameliyat ya da tüp bebek her neyse. hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz. ben dei lk bebeğimden önce ameliyat olmuştum. ama eşimde de sorun vardı. bize de tüp dendi, hep yazdım ama sana bi kez daha yazayım dedim.Allahtan ümidini kesme canım. olmaz diye bişey yok. tabi ilk bi kaç gün insan şokta gibi oluyor, şimdi ne yazsak sana boş gelir. ama umudunu kaybetme canım.

kızlar çok geri sayfaları okuyamıyorum. yoğunum. son haftam olduğu için okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum. sınavlarımı okuyorum. o yüZden atladığım haber varsa kusura bakmayın.

ceza yazmamış sanırım bir de. cabım bi dahaki kontrolün ne zaman?

kittyi, tatilde.

nillde,hilal.. Ne yaptınız dıye sızı merak etmıstım..
Hilal ne diyecegimi bilemiyorum ınankı:S
daha önce gebelık yasamıssın ama, bu ınsanı ümitlendiriyor .canım umarım dr'unun yapacagı ıslem basarılı geçerde,refaha erersin..

nillde ablacım gözünaydın
isleriniz rasgelsın canım..

Inan ıkınızı merak ettım,bakayım dedim..yaptırmanız ne iyi olmus ama...her ay -neden olmadı-stresı çekmek zor..bu durumda neyın ne oldugunu bılmek,ve onun üstüne yürüyüp,halledip önünü gôrmek var.. İslerınız yolunda gitsin,hayırlı haberlerınız olsun ıns

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım arkadaşım keşke olmasaydık ama artık biziz kader arkadaşı.10 gündür filan hiç bakmadım topiğe pzt bi bakayım dedim, film çekincekmişsiniz nildeyle tlde görüşüyoruz zaten bugün ikimizde hsg çekincez demişti.bakayım dedim topiğe, beklemediğim bişeydi bu şok üstüne şok oldum. ve sanırım aynı duyguları yaşadık, hsg sonucu temiz sadece zamana ihtiyacınız var diyecekti dr. ama olmadı ve bu yıkım en kötüsü, öncesinde sağlıklısın lanet olası bir dr un sebebiyle sonrasında sağlıksız.şans mı şanssızlık mı ? allahın gücüne gitmesin ama ben son günlerde diyorum ki keşke hamile kalmasaydım, başıma bunlar gelmezdi ve bebek istediğimiz zaman engeç 3-5 aya gebe kalır bebeğimi doğururdum.ama olmadı.seni çok çok iyi anlıyorum bir anda hayallerinin bitmesi kolay değil.hiç ummadığın anda ummadığın bişey bu. bizler için önemli olan anne olabilmek sağlıkla bebeğini dünyaya getirebilmek, hiç farketmez tüp yada normal.biz bunları yazdığımzda tüpe karşı olduğumuz düşünlmesin, aynı yollardan geçenler belki hatırlar belki unuttu.tek korkutan şey tutmazsa ? ya olmazsa ? mecbur kalmakla tercih etmek arasındaki ayrım başına gelince anlaşılıyor net olarak.biz şuan mecburuz ama napalım gelen allahtan.güçlü olmak zorundayız.yaşlarımız genç önümüzde uzun yıllar var inş yaşamak nasipse.teknoloji her geçen gün iyiye gidiyor.bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbürgün ama mutlaka birgün biz anne olacağız canım ben buna canı gönülden inanıyorum.yanındayım yanındayız bunu zaten biliyosun.ben umutsuz olmadığımızı düşünüyorum.eğer eşin testini yaptırmadıysa şimdi onun içindir dua vakti, inş herşeyi normaldir ve inş tüp denemesinde bir sperm arayışıyla strese girmezsiniz.bi sıkıntı var ki bulunduğun şehir dolayısyla dr seçeneğin az olabilir, görrümcen ankarada ve burdada gerçekten tüpte iyi dr lar var bende araştırıyorum.yaz tatilinde denemelere başlarız beraber inş ve mutlu sonu müjdeleriz burda.her zman benim kapımda açık.eşimde yok biliyosun anahtarı veririm size bizde de kalırsınız görümcene gitmek istemesen bile.üzülme demicem üzülceksin kahrolcaksın dünya başına yıkılmış gibi çaresiz gibi anlar geçireceksin.çok zaaman olmadı bende yaşadım bunlarıçkim ne derse desin tesellin olamaz ki.belki bu hayallerden bi süreliğine uzaklaşmak kendine getirebilir seni belkide yakında durarak.ama atma içine paylaş ve rahatla.yalnız herkesle değil canım insanlar sana acıyo çünkü o gözlere bakma sen.anlayacak olan insanlarla dertleş dert sahibi olma.ve ben bir kez daha diyorum bizlerde anne olacağız.kiminin süreci çok sancılı kimininki basit.ama biz her türlü zorluğu aşıp anneliğe ulaşacağız ve inş en layığıyla yapacağız o zman.tek tavsiyem miniklerde bana demişti, en kötü ihtimalle evlat ediniriz deme ya da kızgınlıkla dahi olsa benim çocuğum olamaz deme.ben bi ara çok dedim, sonra bir kere daha başıma kötüyü getirmemem gerektiğini farkettim söylemlerimle.seni çok seviyorum canım hep yanındayım, arayacağım seni ...

kızlar merhaba hepinize, nasılsınız ? minikler, minicik umut, nilde, senemi yameteke, nazlım, nuray, taf, pileo, denizlalesi, rolle, lone, chnb, kıtty, ceza, günlük, adını saymayı unuttuğum arkadaşlaım varsa çok özür diliyroum, nasılsınız ? bebekleriniz nasıl ? chnb ablam inş kanaman çabucak kesilir ve bebeğin senle 9 ay kalır, ceza, canım kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah inş o eksikleri kapatacak minik kızımız :) minikleri, oğluşun geliyomuş :) ben demiştim erkek annesi olcan diye :) günlük, babanen vefat etmiş mekanı cennet olsun inş, başınz saolsun. nildem, gözün aydın ablam.inş darısı eşinin testlerine....kalbi benle olan olmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun,, okuyorum bazen .. çok mutlu oluyorum ama burulluyorumda..inş birgün bende müjde vericem size.daha dr a gidemedim, randevu almıştım ani yurtdışı seyahti çıkmış erteledik.uzaktayım topikten ama gönlüm sizle, anladığınzı biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.çok öpüyrum hepinizi.allaha emanet olun.iyiki varsınız.

Son düzenleme:
candaş, canım seni görmek ne güzel...teşekkür ederim öncelikle canım...ve ben hayretler içerisindeyim önce senin sonra hilalin hsglerinin böyle çıkması bu nasıl bir drdurki hamile kalması normal olan bir bireyin bu şansı elinden alması ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum canım zor bir durum...seninde dediğin gibi gençliğiniz var allahım herşeyin hayırlısını versin allahım sizlere bu acıları unutturacak sağlıklı hayırlı 2 evlat birden versin...sende kendine iyi bak canım merakta bırakma bizi aradada olsa yaz canım öpüyorum...

hilalim, candaşa yazdığım gibi şoktayım ama şöyleki mutluyum en azından erken öğrenmemiz avantaj oldu...insanın içinde hep bir şüphe oluyor aceba nildenin dediği gibi ankarada bir dra dahamı gitsen diyorum makina olarak hepsi aynımıdır yoksa daha gelişmişi varmıdır? canımm benim allahım yokluğunu vermesin sonuçta tüp bebekte bir çare canım benim...aslında böyle yazıyorum ama bakma teselli sözcükleride bulmak çok zor canım öpüyorum seni....

nildeciğim sağol canım benim...senin haberinede sevindim canım...inşallah o güzel yüreklerinizi tez zamanda mutlulukla doldurur yüca allahım....

deniz lalesi, seninde kontrolün güzel geçer inşallah sende katılırsın kervanımıza canım...

chnb, allahım şifa versin bebeğini sana bağışlasın canım...ilk okuyunca çok üzüldüm canım..ama şükür iyiymişsin canım...

ceza, nerelerdesin, bebeiş nasıl?

datlum, sağol canım sizde büyüdünüz maşallah allahım sağlıkla ilerlertsin...

minikler, canım eş konusunda çok haklısın eşime bir anda çok parlıyorum ama sinirim geçince hep arada onun kaldığını görüyorum ve çok üzülüyorum...çünkü eşim o kadar iyi bir insanki kıymetini bilmiyorum diye kendime kızıyorum bazen...neyse çok şükür düzelttik arayı...benim bulantılarda aynen senin gibiydi canım bir bakıyorsun çok iyi bir bakıyorsun ters yüz olmuşuz:)) 4. aya doğru bitmişti seninkide öyle olur umarım...

hepinizi öpüyorum kızlar nasılsınız?

Güzel yürekli arkadaşım benim, bazen dibe vurmak, daha hızlı bi şekilde yüzeye çıkmak demek oluyor işte. Derdinin dermanı var, merak etme. İş sadece o şanslı bebeği getirecek işlemde. O bebek ki annesi kendini dünyadaki her şeyden çok istiyor, çok çabalıyor onun için. Nasıl güzel bakacak, büyütecek. Önce karnında, sonra canında... Dediğin gibi tıp çok ilerledi artık. Benim yakın arkadaşım 40 yaşında tüp bebekle hamile kaldı. Öyle zorlu sreçler de yaşamadan. Bilseydim en başından tüp bebek isterdim, üzülmezdim hem diyor şimdi. Seni onunla kıyaslamıyorum bile. Genceciksin daha. Sağlıklısın. Ceza'cım nasıl güzel haberler verdiyse bize, sen de vereceksin. Her yol mübah artık, normal yolla olan bebekler madalya takmıyorlar annelerine. Bi fazlaları da yok. Sonuç önemli. Güzel canını sıkma. Teşhis konduktan sonrası hep daha kolay olur. Hayatının ikinci dönemi artık. Asıl şimdi ihtiyacımız var güzel düşünmeye. Her zaman dualarım seninle.

selam kizlar bende kacgundur yokum topikte. haftasonu bi kacamak yaptik uzak bi yere arkadasimiza gittik ama gitgel yol yormus beni hicbisi yapmasam bile. bi daha yola falan cikmam dedim kendime.. bide evle ugrasiyorum, duzenlemeyle falan bu aralar birde uyku uyku sizip kaliyorum oglenleri..

candasim seni gormek cok guzel canim. insallah dualarimiz seninle, ve hilalle. Hilal canim cok uzgunum bende ne diyecegimi bilmiyorum ama insallah diyorum Rabbime , dua ediyorum arkadaslarimin kucagini bos birakmasin.

miniklercim , lonenin dedigi gibi arkadas geliyo ogluslarimiza.. benim tahmin tutmadi ama yaaa :)) saglikli sihhatli bebisimiz gelsin insalalhh

nildecim cok sevindim hersey guzel cikmasina. Artik bundan sonra hersey yolunda giderde bize hayirli haberler verirsin tez zamanda

gunlukcum sizinde basiniz sagolsun.. Allah rahmet eylesin canim..

selam kızlar

chnb ablayla görüsenler varmı kızlar?kendısı nasıl,rahatı yerınde umarım.chnb ablacım,tez zamanda dön bebisinle lütfen Allahım sifanı versın canım

gunluk, sagolasın canım..hayırlısıyla ıns .muayeneden de çekiniyorum,ne durumdayım dıye:S dedigim gibi,hayırlısı bakalım.sende iyisin umarım canım..

Candas söylediklerıne katılıyorum..seni özledim..arada bı bakıver canım ya

nuraycım ıyı yapmıssınız canım..ağırlastın tabi yol yorar ,ama degısıklık olmustur sana da..her zaman fırsat olmaz uzaklara kaçmaya..dınlenmene bak.. Kendınede ıyı bak

kızlar nasılsınız?hepınız ıyisiniz umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım merhaba nasılsınız kuzularrrrrrrrrr

minikler tatlımmmm çok teşekkür ederim canımın içi sen nasılsın oğluş nasıl?

lone canımmmmm çok teşekkür ederim.evet haklısın tatlım sağlıklı olsunlarda cinsiyet farketmez

lalecimmmmm canımmmm sağol kuzum sen nasılsın hadi git doktora tedirgin oluyosun haklısın ama güzel sonuçlarını al içimiz rahatlasın

nurayımmmm tatlımmmm çok teşekkür ederim sende yorma kendini ağırlaşmışsındır artık kendine iyi bak

günlükcüm canımmmmmm çok teşekkür ederim birtanem sen nasılsın

candaşımmmmm kuzummmmmm hadi gelde yine yazzzzzzz

chnb kuzummmmmm daha iyiceymişsin dularım seninleeeee sağlıklarla ve bebişinle dön aramızaaaaaa

hilaliiiiiiimmmmmmm kuzummmmmmmmm

minicikumutttt,nazlımmmm,datlummmm,sezenimmmmm,cezacımmmm,helloooooo sizler nasılsınız kızlarrrrrrr öpüyorummmmm

bugün eşim doktora gitti yarın testi verecek inşallah bir şeyi olmazda korkuyorum erkek ya sorun çıkarsa nasıl tepki vereceğini bilmiyorum duanıza ihtiyacım var kuzularrrrr

nillde ablacım eşininki de tertemız cıkacak ıns,sen ıçını ferah tutmaya çalıs canım.sonrasında da rahat rahat önünüze bakarsınız Allah'ın izniyle ..

Canım temize çıkayım,haftaya ıns dr..2hafta önce,rahatsızlandım dıye ıptal ettım ya randevuyu,sonrada geciken adet geldı ıste.bu aya kaldık,hayırlısı bakalım..

selam
sezenim nasılsın canım?neler yapıyrsun,görüsemez olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…