selam kızlar bende 3 hafta oldu kürtaj olalı hala kanamam geliyor ne zaman bitecek ne zaman tekrar adet olacam bilmiyorum benim gibi kanaması uzun süren arkadaş varmı acaba
kızlar merhaba canlarımmmm nasılsınız
ben bugün saat 13.30 da doktorda olcam.film çekilecek işte.çok korkuyorummmmmm hilalimde çekilecek dua edin bizeeeee
hilalimmmmm kuzummmmmm rast gelsin allah kolaylık versinnnnnnnn
datlummmmmmm kıymatlummmmmm canım benimmmm inşallah dediğin gibi olur kuzummmmm sen nasılsın nasıl gidiyor arada yaz merak ediyorum seniiiiiiii senin cinsiyet belli oldumu benmi kaçırdım bebiş nasıl?
chnb kuzummmmmmmm allahım inşallah bir şey olmazda sağlıklarla bebişini alırsın kucağına meraktayımmmmm dularım seninle birtanemmmmm.sağlıklarla gellllll bebişinle gelllll inşallahhhhhhh.eşimde sperm verecek tatlımmmmm perşembe günü
günlükkkk kuzummmmm başın sağolsun allahım sizlere sağlıklı uzun ömür versin.daha geçirememişsin hastalığı dikkat et kendine.eşinede kafayı takma tatlım bebiş etkilenir kuzum haklısın insanın canını bazen çokk sıkıyorlar dediğin gibi senin eşinde benimki gibi çok saf anladım benim görümcem de 2 saatlik yoldan aldırırır kendini eşime
nazlımmmmmm kuzummmm hoşgeldin.çok sevindim sonuçlar güzelmiş işede başlamışsın ama dikkat et kendine yinede yorma kendini
minikler kuzummmmmm oğluş geliyormuşşşşşş allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin yüzünü güldürsün tatlım benimmmm
lalemmmmm kuzummmmm güzel yüreğine sağlık.inşallah kuzummm inşallahhhhh.sen nasılsın tatlım 2.adeti oldun dimi doktordan sonra korunmuycam demişsin dediğin gibi sorun yoksa korunma kuzum
minicikumut kuzummmm sen nasılsın
sezenimmm kuzummmmm nerdesinnnnn
nurayımmm kuzummmmm seni göremedimmi iyimisin tatlımmmmmmmm
cezaaaaaa kuzummmmmm sen nasılsın doktora gitmedinmi bebek yetiştimi kaç günlük çıkıyoooo meraktayımmmmm
loneeee kuzummmmm sen ne durumsadın annen gelmiş ohhhhhh anne ile kız helva ile kozzzzz :)))) senin kızmıydı üçlümü olcaksınız
deymeyin keyfinize oğlanda olsa olsun yinede 3 kuşak bir arada :)))
helloooo kuzummmmm sen hala gelmedinmiiiiiiiiiiii nasılsın bir sorun varmı oralardaaaaa?
candaşımmmmmm özledim seni kuzummmmmm
vadaaaaaa kuzummmmmm burcuuuuuuuu kuzuuuuuuu siz nasılsınız nerelerdesinizzzzzz
hepinizi çok öpüyorummmmmmm
merhaba kızlar. nildem canım çok sevindim. ama artık kader arkadaşlığından çıktık(( ben bozdum oyunu. telini açamadım kusura bakma konuşursam çok kötü oluyorum, biraz zamana ihtiyacım var. mesajını aldım. ben de seni çok seviyorum canım. umarım senden daha da güzel haberler alırız, ben sahalardan uzağım artık ((
kızlar bugün birkez daha yıkıldım. iki tüp de kapalıymış . sağ taraftaki minicik açıkmış sadece ondan da umudu yok ama doktrun anladığım kadarıyla. adette bakacak yine açmaya çalışacakmış nasıl olacaksa. direk tüp bebek dedi. ne kadar sakin yazıyorum dimi. kendimde değilim ne yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın. ya sen stres yapıyorsun olmuyor diyenler vardı çevremde ama yine ben haklı çıktım. korktum korktuğum da başıma geldi. hepiniz kendinize çok iyi bakın. allahım sizi ve bebişlerinizi korusun.
merhaba kızlar. nildem canım çok sevindim. ama artık kader arkadaşlığından çıktık(( ben bozdum oyunu. telini açamadım kusura bakma konuşursam çok kötü oluyorum, biraz zamana ihtiyacım var. mesajını aldım. ben de seni çok seviyorum canım. umarım senden daha da güzel haberler alırız, ben sahalardan uzağım artık ((
kızlar bugün birkez daha yıkıldım. iki tüp de kapalıymış . sağ taraftaki minicik açıkmış sadece ondan da umudu yok ama doktrun anladığım kadarıyla. adette bakacak yine açmaya çalışacakmış nasıl olacaksa. direk tüp bebek dedi. ne kadar sakin yazıyorum dimi. kendimde değilim ne yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın. ya sen stres yapıyorsun olmuyor diyenler vardı çevremde ama yine ben haklı çıktım. korktum korktuğum da başıma geldi. hepiniz kendinize çok iyi bakın. allahım sizi ve bebişlerinizi korusun.
kızlar biz geldik çok uykulu ve açım ama size yazmadan edemedim tek tek isim hatırlayamadım şimdi ama tahminlerin çoğu tuttu :) cinsiyetimiz erkekmiş tahlil sonuçlarımız temiz çıktı chnb ablacım rahim ağzı uzunluğunu sordum rahim ağzı şuan kapalı ve tehliken yok dedi rabbime bir kez daha binlerce şükür.. bugün hıdırellezmiş kızlar hepiniz için ayrı ayrı dilek tutup yatacam gül ağcı olsaydı bahçede yazıp bağlardım ama maalesef.. yarın daha uzun yazarım ii geceler
hilal cnm çok korkulacak bişey çıkmamış rahim filmi de sanırım içini rahatlatmak amaçlı yaptırsan çok iyi olur yarın tekrar okuyup yazacam cümle de kuramıyorum öpüyorum...
Canım arkadaşım keşke olmasaydık ama artık biziz kader arkadaşı.10 gündür filan hiç bakmadım topiğe pzt bi bakayım dedim, film çekincekmişsiniz nildeyle tlde görüşüyoruz zaten bugün ikimizde hsg çekincez demişti.bakayım dedim topiğe, beklemediğim bişeydi bu şok üstüne şok oldum. ve sanırım aynı duyguları yaşadık, hsg sonucu temiz sadece zamana ihtiyacınız var diyecekti dr. ama olmadı ve bu yıkım en kötüsü, öncesinde sağlıklısın lanet olası bir dr un sebebiyle sonrasında sağlıksız.şans mı şanssızlık mı ? allahın gücüne gitmesin ama ben son günlerde diyorum ki keşke hamile kalmasaydım, başıma bunlar gelmezdi ve bebek istediğimiz zaman engeç 3-5 aya gebe kalır bebeğimi doğururdum.ama olmadı.seni çok çok iyi anlıyorum bir anda hayallerinin bitmesi kolay değil.hiç ummadığın anda ummadığın bişey bu. bizler için önemli olan anne olabilmek sağlıkla bebeğini dünyaya getirebilmek, hiç farketmez tüp yada normal.biz bunları yazdığımzda tüpe karşı olduğumuz düşünlmesin, aynı yollardan geçenler belki hatırlar belki unuttu.tek korkutan şey tutmazsa ? ya olmazsa ? mecbur kalmakla tercih etmek arasındaki ayrım başına gelince anlaşılıyor net olarak.biz şuan mecburuz ama napalım gelen allahtan.güçlü olmak zorundayız.yaşlarımız genç önümüzde uzun yıllar var inş yaşamak nasipse.teknoloji her geçen gün iyiye gidiyor.bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbürgün ama mutlaka birgün biz anne olacağız canım ben buna canı gönülden inanıyorum.yanındayım yanındayız bunu zaten biliyosun.ben umutsuz olmadığımızı düşünüyorum.eğer eşin testini yaptırmadıysa şimdi onun içindir dua vakti, inş herşeyi normaldir ve inş tüp denemesinde bir sperm arayışıyla strese girmezsiniz.bi sıkıntı var ki bulunduğun şehir dolayısyla dr seçeneğin az olabilir, görrümcen ankarada ve burdada gerçekten tüpte iyi dr lar var bende araştırıyorum.yaz tatilinde denemelere başlarız beraber inş ve mutlu sonu müjdeleriz burda.her zman benim kapımda açık.eşimde yok biliyosun anahtarı veririm size bizde de kalırsınız görümcene gitmek istemesen bile.üzülme demicem üzülceksin kahrolcaksın dünya başına yıkılmış gibi çaresiz gibi anlar geçireceksin.çok zaaman olmadı bende yaşadım bunlarıçkim ne derse desin tesellin olamaz ki.belki bu hayallerden bi süreliğine uzaklaşmak kendine getirebilir seni belkide yakında durarak.ama atma içine paylaş ve rahatla.yalnız herkesle değil canım insanlar sana acıyo çünkü o gözlere bakma sen.anlayacak olan insanlarla dertleş dert sahibi olma.ve ben bir kez daha diyorum bizlerde anne olacağız.kiminin süreci çok sancılı kimininki basit.ama biz her türlü zorluğu aşıp anneliğe ulaşacağız ve inş en layığıyla yapacağız o zman.tek tavsiyem miniklerde bana demişti, en kötü ihtimalle evlat ediniriz deme ya da kızgınlıkla dahi olsa benim çocuğum olamaz deme.ben bi ara çok dedim, sonra bir kere daha başıma kötüyü getirmemem gerektiğini farkettim söylemlerimle.seni çok seviyorum canım hep yanındayım, arayacağım seni ...
kızlar merhaba hepinize, nasılsınız ? minikler, minicik umut, nilde, senemi yameteke, nazlım, nuray, taf, pileo, denizlalesi, rolle, lone, chnb, kıtty, ceza, günlük, adını saymayı unuttuğum arkadaşlaım varsa çok özür diliyroum, nasılsınız ? bebekleriniz nasıl ? chnb ablam inş kanaman çabucak kesilir ve bebeğin senle 9 ay kalır, ceza, canım kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah inş o eksikleri kapatacak minik kızımız :) minikleri, oğluşun geliyomuş :) ben demiştim erkek annesi olcan diye :) günlük, babanen vefat etmiş mekanı cennet olsun inş, başınz saolsun. nildem, gözün aydın ablam.inş darısı eşinin testlerine....kalbi benle olan olmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun,, okuyorum bazen .. çok mutlu oluyorum ama burulluyorumda..inş birgün bende müjde vericem size.daha dr a gidemedim, randevu almıştım ani yurtdışı seyahti çıkmış erteledik.uzaktayım topikten ama gönlüm sizle, anladığınzı biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.çok öpüyrum hepinizi.allaha emanet olun.iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?