selam
sezenim nasılsın canım?neler yapıyrsun,görüsemez olduk
Merhaba kızlar nasılsınız geçmiş konulara bakamadım umarım inş. herkes iyidir...pazartesi, eşimin dedesi vefat etti...2 gün orada kaldık..104 yaşındaydı Allah rahmet eylesin son bir aya kadar yinede herkesi tanıyordu...1 aydırda iyice kötüleşmişti zaten
Nilde ablacım nasılsın bayadır yazamıyorum görüşemiyoruzda.. inş. eşinin sonuçlarıda güzel çıkar dualarımız sizinle...haberlerini beklşiyoruz
Bende bugün fakültede randevum vardı...Doktora herşeyi anlattım...immünoloji testi,pıhtılaşma testi,ve genetik mutasyonmu nedir ona bakacaklarmış..birde smear testi yaptılar ..sonuçlar 1 ay sonra..oooff üniv. hastaneleri niye bu kadar bekletir...
Neyse zaten 1 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum o zamana kadarda testler çıkar inş...zaten doktorda dedi muhakkak korunun diye..bi kaç kez tekrarladı..eşimde her an çocuk yapacak gibimi duruyoruz acaba diyorBenden haberler bu kadar kızlar...
Cenaze evine gidip geldiğimiz için fırsat buldukça girmeye çalışırım inş.. herkese selamlar
kızlarrrrrrrrrrrrr süper bir haberim varrrrrrrrrrr HİLALLLLLLLL laroskopi ameliyatı oldu ikisinide açmışlarrrrrrrrrrrrrrrr bin şükürrrrrrrrrrr darısı CANDAŞIMIMMMMMMMINNNN başınaaaaaaaa
aaa süper haber!!gözümüzaydın..
Hersey ne kadar hızlı gelısıyor baksana.. Umutsuz olmayacaksın! Evet darısı canım Candaşıma inşş.. Zaten o da dr'unu beklıyor,aynı ıslem ıçın.Allahım herkesın işi rasgelsin inş..
HILALIM gecmıs olsun canım..toparlan,dınlen.. hemen dönyaaa bayıldım bu haberee
nillde,konusursan ıyı dıleklerımı ılet lütfen
kuzummmmmm başınız sağolsunnnnnn tatlım allahım sizlere ömür versin.tatlımmmmmm inşallah kuzummmmm sen nasılsın tatlımmmm 1 ay dediğin çabuk geçer kuzumm düşünmemeye çalış daha rahat geçsin ve bütün sonuçlarında çokkkkk güzel çıkacak inşallahhhhh
Hilalin tüplerimi kapalıydı canım..çok şükür sorun neyse hallolmuş..çok yakında hamilelik haberlerini duyacağız o zaman inş.:)kızlarrrrrrrrrrrrr süper bir haberim varrrrrrrrrrr HİLALLLLLLLL laroskopi ameliyatı oldu ikisinide açmışlarrrrrrrrrrrrrrrr bin şükürrrrrrrrrrr darısı CANDAŞIMIMMMMMMMINNNN başınaaaaaaaa
amin canım.sezencim,başınız sagolsun canım.Allahım kalanlarına,öyle saglıkla uzun ömürler nasıp etsın..
Sende tetkiklere başladın demek,hadi islerin rasgelsın .beraber yol alırız ıns canımbu arada benım kırmızı gecikmelide olsa geldı (5gun gectı,demekkı duzensız oluyormus böyle)darısı sana olsun:)o bitsın hemen gıdecegım doktora.bu arada folık asıte basladım bugün.b vit kullanıyordum kurtajdan bu yana.o dün bıtınce ,bugün folige basladım.. Bi garip oldum,elımde folbıol :S
görüsürüz canım.hersey güzel olsun herkes için ins
canım çok geçmiş olsun. çok sevindim başarılı geçmesine. bebiş de bi kaç aya gelir inşallah. en iyisini yapmışsın canım beklememekle. darısı candaşın başına. ben de histereskopi olmuştum, 2 aya hamile kaldım. derdini veren Rabbim dermanını da veriyor, yeterki biz arayalım.kızlarrrrrrrrrrrrr süper bir haberim varrrrrrrrrrr HİLALLLLLLLL laroskopi ameliyatı oldu ikisinide açmışlarrrrrrrrrrrrrrrr bin şükürrrrrrrrrrr darısı CANDAŞIMIMMMMMMMINNNN başınaaaaaaaa
sezencim basiniz sagolsun canim. masallah dedeye ne kadar guzel uzun yasamis.. kendimizi dusunuyorumda insallah bizlerde hayirli evlatlarizdir ve bizimde evlatlarimizi hayirli olur.. Anamiza , babamiza gozumuz gibi bakariz. niyeyse bu geldi aklima. Ailemden uzak olunca insan daha bir kotu oluyor olum haberleri duydukca... Allahim korusun.. insalah testlerinde guzel cikar rahat bi nefes alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?