Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar nasılsınız geçmiş konulara bakamadım umarım inş. herkes iyidir...pazartesi, eşimin dedesi vefat etti...2 gün orada kaldık..104 yaşındaydı Allah rahmet eylesin son bir aya kadar yinede herkesi tanıyordu...1 aydırda iyice kötüleşmişti zaten

Nilde ablacım nasılsın bayadır yazamıyorum görüşemiyoruzda.. inş. eşinin sonuçlarıda güzel çıkar dualarımız sizinle...haberlerini beklşiyoruz

Bende bugün fakültede randevum vardı...Doktora herşeyi anlattım...immünoloji testi,pıhtılaşma testi,ve genetik mutasyonmu nedir ona bakacaklarmış..birde smear testi yaptılar ..sonuçlar 1 ay sonra..oooff üniv. hastaneleri niye bu kadar bekletir...

Neyse zaten 1 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum o zamana kadarda testler çıkar inş...zaten doktorda dedi muhakkak korunun diye..bi kaç kez tekrarladı..eşimde her an çocuk yapacak gibimi duruyoruz acaba diyor Benden haberler bu kadar kızlar...
Cenaze evine gidip geldiğimiz için fırsat buldukça girmeye çalışırım inş.. herkese selamlar

selam
sezenim nasılsın canım?neler yapıyrsun,görüsemez olduk

A.selam lalem napayım üsttede yazdım ya eşimin dedesi vefat etti pek giremedim bu ara...sen ne yapıyorsun adetini oldunmu...İnş. sende bi an önce muayenelerini ol canım beraber başlayalım inş. çalışmalara... öpüyorum görüşmek üzere:)

kızlarrrrrrrrrrrrr süper bir haberim varrrrrrrrrrr HİLALLLLLLLL laroskopi ameliyatı oldu ikisinide açmışlarrrrrrrrrrrrrrrr bin şükürrrrrrrrrrr darısı CANDAŞIMIMMMMMMMINNNN başınaaaaaaaa

Son düzenleme:

kuzummmmmm başınız sağolsunnnnnn tatlım allahım sizlere ömür versin.tatlımmmmmm inşallah kuzummmmm sen nasılsın tatlımmmm 1 ay dediğin çabuk geçer kuzumm düşünmemeye çalış daha rahat geçsin ve bütün sonuçlarında çokkkkk güzel çıkacak inşallahhhhh

sezencim,başınız sagolsun canım.Allahım kalanlarına,öyle saglıkla uzun ömürler nasıp etsın..

Sende tetkiklere başladın demek,hadi islerin rasgelsın .beraber yol alırız ıns canım bu arada benım kırmızı gecikmelide olsa geldı (5gun gectı,demekkı duzensız oluyormus böyle)darısı sana olsun:)o bitsın hemen gıdecegım doktora.bu arada folık asıte basladım bugün.b vit kullanıyordum kurtajdan bu yana.o dün bıtınce ,bugün folige basladım.. Bi garip oldum,elımde folbıol :S
görüsürüz canım.hersey güzel olsun herkes için ins

kızlarrrrrrrrrrrrr süper bir haberim varrrrrrrrrrr HİLALLLLLLLL laroskopi ameliyatı oldu ikisinide açmışlarrrrrrrrrrrrrrrr bin şükürrrrrrrrrrr darısı CANDAŞIMIMMMMMMMINNNN başınaaaaaaaa

aaa süper haber!!gözümüzaydın..
Hersey ne kadar hızlı gelısıyor baksana.. Umutsuz olmayacaksın! Evet darısı canım Candaşıma inşş.. Zaten o da dr'unu beklıyor,aynı ıslem ıçın.Allahım herkesın işi rasgelsin inş..

HILALIM gecmıs olsun canım..toparlan,dınlen.. hemen dön yaaa bayıldım bu haberee

nillde,konusursan ıyı dıleklerımı ılet lütfen

hamiş haberini alsam,yıne bu kadar sevınırım inankii.. Öyle güzel haberlerde alacagız bekleyenlerden inşşş

Son düzenleyen: Moderatör:

evetttt tatlımmmm bende çok sevindimmmm inanki kendim için çok sevinememiştimmmm.şimdi hilalin güzel haberini aldık ya hemen aklıma canoooo geldiiiiii onunkide halledilse hayırlısıyla onunda gülse yüzü sonra gelsin bebişlerrrrrrrr.söylerim kuzummmmmm oda çok selam söyledi zatennnnnnn

nilde cnm ne güzel bir haber getirmişsin inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ertelediğin sevinci tekrar kendin içinde yaşarsın

hilalll cnmmm valla iki gündür giriyom okuyom topiği ama bişey yazasım gelmiyodu gözün aydın cnm çok geçmiş olsun rabbim büyük yakın zamanda yine ve daha daha güzel haberlerini alacağız inşallah

candaşım yazını okurken içimden bişeyler eridi gitti... inşallah sen de güzel sonuç alacaksın canım bugün hilalden gelen haber hepimiz için bir umut ışığı daha yaktı rabbim büyük dilerim sen de güzel haber yazarsın da neşeli bir topik haline geliriz duygularınızı da paylaşın acılar paylaşıldıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça çoğalır biz burda ne dertlerimizi paylaşmadıkki benim kız kardeşim yok bu eksikliği sizinle tamamladım ben..

chnb ablacım nerelerdesin hadi bebeişinle dön aramıza iyice sessiz kaldı topik

nuraycım benim şimdiden gözüm kesmiyo gezmeleri eşim piknik sözü vermiş haftasonuna ama hiç içimden gelmiyo yatıyım yatıyım istiyorum buarada annen geldi mi gelmediyse ne zaman kavuacaksın biraz yükün hafifler en azından

lone cnm senin oğluş anneanneyi ziyarete geldiğinde arkadaş hazır :) yarın son günün artık ohh ne güzel ben de tatil için hafta sayıyorum son 4e giriyoruz ama yıl sonu gecesi çıktı bir de onun için çocukları hazırlayacam

günlük cnm şükürler olsun eşlerimize sonunu güzel bağlamışsınız çok sevindm buarada baba yandı desene üç kadının elinde kalacak :) artık size boyun eğmek zorunda kalır cnm :)

denzi lalesi ve sezenn kızlar inşallah birlikte müjde getirirsiniz şöyle bir daha hareketlense topik geride kalanımız olmayacak inşallah..

hello cnm çınar bey doyduysa babaanneye dönün artık biz de seni özledik

sağol canım amin inş. beklemek oldukça zor olacak yaa sıkıldım artık neyse ne öğrensem artık...inş. sonuçlar güzel çıkarda bu kadar beklediğime göre:97:sen nasılsın ablacım nasıl gidiyor hayat:)

Hilalin tüplerimi kapalıydı canım..çok şükür sorun neyse hallolmuş..çok yakında hamilelik haberlerini duyacağız o zaman inş.:)

amin canım.
evet bugündü randevu tüm testleri yaptı..ama eşli olan kromozom testine gerek görmedi..sağlıklı bi çocuğumuz olduğu için..testler bana yapıldı yani..kırmızılar gelmiş ne güzel benim kırmızılar bu ay tam zamanında geldi adetim bitmek üzere sat hemen hemen aynı o zaman inş.. hamiş habirinide buradan beraber vermek nasip olur canım...:)

canım çok geçmiş olsun. çok sevindim başarılı geçmesine. bebiş de bi kaç aya gelir inşallah. en iyisini yapmışsın canım beklememekle. darısı candaşın başına. ben de histereskopi olmuştum, 2 aya hamile kaldım. derdini veren Rabbim dermanını da veriyor, yeterki biz arayalım.
sezencim, başınız sağolsun.
nildecim, bişey çıkmaz inşallah eşinde de. hemen doktoru görmezseniz buraya ayzarsın, ben yorumlarım sorunuçlarını.

miniklercim, inşallah canım. şu an anneanemizi esir almış bulunuyoruz yine salmıyoruz bi yere. ama dedemiz orda, çalışıyor.
ramazan bayramına kısmetse gelebiliriz. ama çok küçük olacak bilmiyorum yine de. hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah. evet canım yarın son günüm inşallah. zor yürüyorum artık. şişmeye hazır ol. erkek çocuk bi acayip şişiriyor karnı, hem yana gidiyor hem de öne. annem diyor asıl bundan sonra şişeceksin.

günlük, nuray, ceza, nazlım, datlum nasılsınız?

chnbyi arayamadım. inşallah yarın ya da haftasonu ararım, yazarım haber alınca. inşallah daha iyi olmuştur.

iyi akşamlar herkese..
hilalcim rahim filmi üzmüş seni ama sonrası güzel olmuş..darısı candasımızın basına..inşallah birkaç aya güzel haberlerini alırız..
nildecim sonucun iyiymiş sevindim..umarım eşininde testleri iyi çıkar..
günlükcüm ve sezencim başınız sağolsun..mekanları cennnet olsun..
lonecim yarın son gün...evde az daha büyüyün:)uykunuzuda güzel güzel alın..

kızlar hellom pazar dönecek evine,chnb abla en son konuştuğumda hala hastanedeydi,umarım daha iyidir..dualarını eksik etmeyin
nazlım nerelerdesin yazmayınca merak ediyorum açıkcası..
candasım umarım yaza herşey değişecek..inan buna lütfen..
bu arada cumartesi raporum bitiyor doktor ne diyecek bakalım...

minikler oğluşun geliyomuş maşallah ne hızlı geçiyo zaman (ama kendim için değil) ayyyyy cinsiyetini öğreneceğimiz günleri görür müyüm acaba? isim konusunda kolay gelsin biz o konuda çoktan anlaştık...

nuraycım gezmişsiniz..ohhhhh ne güzel..keyfini çıkar bu güzel günlerin..bu arada pastada süper olmuştu:)annen geldimi?

deniz lalesi canim cok sagol..bu ay icin hayirlisi olsun canim bekliyoruz

sezencim basiniz sagolsun canim. masallah dedeye ne kadar guzel uzun yasamis.. kendimizi dusunuyorumda insallah bizlerde hayirli evlatlarizdir ve bizimde evlatlarimizi hayirli olur.. Anamiza , babamiza gozumuz gibi bakariz. niyeyse bu geldi aklima. Ailemden uzak olunca insan daha bir kotu oluyor olum haberleri duydukca... Allahim korusun.. insalah testlerinde guzel cikar rahat bi nefes alirsin..

nildecim esindede bisi cikmayacagina eminim gonlumuzu ferah tutalim iyi dusunelim iyi olsun insallah

hilal icinde cok sevindim.. insallah boylelikle butun yollarda acilmis olur, engeller kalkmis olur...

miniklercim cok sagol canim sen nasilsin? isim dusunmeye basladiniz mi? gordugum kadariyla 13 haftaliksin . insallah hamileligin en guzel gunleri baslayacak senin icin ama 2-3 hafta sonra..dusunuyorumda gunler ne cabuk gecmis.. benimde 6 haftam kaldi..tabi pasamiz erken gelmezse :)))

lonecim sende izne ayriliyomussun insallah annaneyle guzel gunler diliyorum canim. esimde cok sabirsizlaniyo, annemin yemeklerini cok sever , akli midesinde yani:)))

gunlukcum sen neler yapiyosun canim??

chnb abla hala eve gelmedi galiba, yoksa mutlaka yazardi. ins hersey yolundadir

cezacim cok sagol canim bizim icin gezecek gunler azaldi artik sira sizde :)) ne guzel isimde de anlasmissiniz:)) ne olacak ne olacak merak ettim valla yaa..

he bu arada kizlar annem 5 haziranda gelicek yani daha cok var... aslinda 25 gun var ama cok geliyor.. insallah sagsalim gelir.. bende o zaman 38. haftamda olucam.. hayirlisi insallah bebis erken gelmez. Annanesini beklesin..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ah bu gariban arkadaşınızın 5 gündür canı çıktı sen 2 hafta gelmezmisin al sana iş diyerekten yığılmışta yığışmış çok şükür toparlandım gazetelere bile bakamadım he:)nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah
chnb ablacım geçmişler olsun rabbim evladına can versin kan versin ben hep böle dua ediom
minikler pipili geliomuş yesin teyzesi onun poposunu pipisini rabbbim sağlıcakla kucaana almanı nasin etsin kuzumm hayal ediorum evlatlarımıla kültürparkta çimenlere yaymışız kilimleri piknik yapıoruz onlarda oynaşıyo inşallahhhhhhhhhhhh
cezacım herşey yolunda şükürler olsun senin benim chnb ablanın bebekleri accık yaramaz çıktı umarım bizde lone gibi atlatırız herşeyi kuzum
hilalim canım tüplerin açılmış şükürler olsun rababim tez zamanda hayırlısıyla evladınada kavuşmanı nasib etsin annem demez boşuna her gecenin bi sabahı var diye aman sabahlar bitmesin diyorum
candaşım kuzum arım balım peteğim darısı senin başına herşey güzel olacak
günlükk benim işveli cilveli ablcım az kaldı cimcimenin gelmesine hayırlarla kucağına gelsin destinada abla olcak ay allahım ikisini hayal ediyorum da nasıl ghüzel bi tablo gelio gözümün önüne
lone nuray siiznde doğumlarınıza az kaldı allah yardımcınız olsun inşallahh
nilde ablacım seninde herşey temiz çıkmış şükürler olsun için baya rahatlşamıştır
sezen başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin ayrıca günlük abla seninde
deniz lalesi öpücüklerrr:)nasılsın
kızlar kaçamak yazıorum patronun karısı burda yakalanmıyayım
hello kaynanasında sanırım umarım canını sıkmamışlrdır unuttupum varsa çokkkkkkkkk özür herkesi kocaman öpüyorum benim pazartesi kontrolüm var şükür kanamam yok klasik şikayetler devam ediyo bu geeliğim biraz daha zor geçiyo mide bulantım var baş dönmesi sürekli oluyo şükür iş yerinde bacaklarımı falan uzatabiliom kimse karışmıyo bana :)

Son düzenleme:

Nurayım sağolasın..Allah hissettirdi demekki..Dedenin kayınpederimden başka 4 evladı daha var ama kimse bakmadı ilgilenmedi...Kayınpederim köyde o kadar yoğun iş olmasına rağmen baktılar...sürekli bezleniyordu çok zordu...ama dede son günlerinde hep çanakkaleyle konuşuyormuş çok duygulandım..babası çanakkalede şehit olmuş geri dönmemiş savaştan...kimbilir neler görüyordu..Allah mekanını cennet etsin inş.. Seninde bir buçuk ayın kalmış maşallah bitmiş bile..doğum çantanı hazır tut canım artık..göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman..İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın..Allah bi avazda kurtarsın senide:)

selam kızlar....

hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum...allahım sizlerede sağlıklı uzun ömür versin inşallah çoluklu çocuklu....

sezen, canım seninde başın sağolsun canım...testleride vermişsin hayırlısı olur inşallah...

hilal, nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam canım ve bu kadar kısa sürede olması hem şaşırttı hem mutlu etti beni canım...allahım hamileliğinide bu kadar çabuk eylesin canım benim...

ceza, canım inşallah herşey yolundadır...ismimizde hazırmış bende nuray gibi merak ettim:)

nuray, canım paşamız anneannesini beklesin yaa annesinin elini ayağına dolaştırmasın:)) merak ediyorum bende önce hangimizin miniğini görücez ayyy heyecan bastı şimdi...

minikler, canım nasılsın? yorucu olacak senin için ama zaman geçmiş olur bulantılarınıda unutmuş olursun canım benim...aynen canım eşim zaten çok iyi bir insan biz 3 cadı adamı yiyip bitiricez gibi görünüyor..

loneliness, anneli kızlı oturacaksınız artık ne güzel sona yaklaşırken heyecanda basıyor kıyafetleri yıkadım bir dünya her gün 2 makina attım nerdeyse dahada yıkanacak var...emzirme konusunda araştırmalara başlamam lazım zamanım olursa tabiii...sen neler yapıyorsun canım?

nazlım, neşeli hatunum bebişimiz iyi olduya mutluluk budur işte dikkat ediyorsundur zaten ama yavaştan yavaştan yap işleri...bizimde heyecan artmaya başladı canım en çokda kime benzeyecek usgdeki fotosunu babası ablaya benzetti ben benzetemedim..bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalımda bende senin dediğin gibi eşime diyorumki 2 kız uzun boylu uzun saçlı iki yanında offf değmeyin keyfine bide kızlarımız dr falan olmuş eşim nerdeyse bulutların üzerine çıkıyor ben böyle söyleyince:)) eşin nasıl hala devam ediyordur sana olan hassasiyeti...

deniz lalesi, yoğunsun sanırım kolay gelsin canım...

minicikumut nerelerdesin canım? nasılsın? az kaldı bizler doğuma sizler hazırlıklara inşallah allahın izniyle...

hellomuda, çok özledim...çınarr paşam babanne dede şımarığı olmuştur şimdi tosunum yaa...yanımızda olsada bir ısırsak o popodan...

chnb, bugün arayacağım bende inşallah daha iyidir...

nilde canım için rahat artık dimi bu rahatlık inşallah getirecek bebeğimzi...eşinin sonuçları ne zaman çıkacaktı?

unuttuğum varsa affola kızlar bende halama gidiyorum babannem için bugün 7 si okutuluyor yemek verilecek...allahım yerini cennet etsin...

görüşürüz bacılar öpüyorum hepinizi...

doktor randevumu pazartesiye aldı..offfff beklemek çok zor..inşallah büyümüştür..daha öncede yazmıştım Allah nasip ederde kızım olursa özlem ,oğlum olursa deniz koymayı düşünüyoruz..o günleri görmeyi Rabbim nasip eder inşallah...

nazlım iyi olduğunuza sevindim..yaz arada merakta bırakma..
günlükcüm chnb abla ile konuşursan yaz mutlaka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…