doktor randevumu pazartesiye aldı..offfff beklemek çok zor..inşallah büyümüştür..daha öncede yazmıştım Allah nasip ederde kızım olursa özlem ,oğlum olursa deniz koymayı düşünüyoruz..o günleri görmeyi Rabbim nasip eder inşallah...
merhaba kızlar. ççok şükür evime geldim. nildem güzel haberi vermiş sağolsun.laporoskopi ve histereskopi oldum tanı amaçlı. sonuçlar gayet iyi tıkanıklık yokmuş çok şükür. ancak ağrılarım var çok fazla. inşalah herkes iyidir. tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. iyileşince yazarım inşallah. öpüyorum hepinizi.
merhaba kızlar. ççok şükür evime geldim. nildem güzel haberi vermiş sağolsun.laporoskopi ve histereskopi oldum tanı amaçlı. sonuçlar gayet iyi tıkanıklık yokmuş çok şükür. ancak ağrılarım var çok fazla. inşalah herkes iyidir. tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. iyileşince yazarım inşallah. öpüyorum hepinizi.
hilalcim dr kontrolünü okudum canım şok oldum sonra hemen operasyon geçirmişsin tüpler açılmış çok geçmiş olsun canım.seni gerçekten tebrik ediyorum seninle aynı zamanda korunmayı bırakmıştık eğer hamile kalamasaydım bu kadar sürede senin yaptklarına cesaret edemezdim ben canım..kısa sürede öğrendin nedenlerin cevabını meleğin de seni daha fazla bekletmesin inşallah..
nildecim senin sonuçlar da güzelmiş bununla geçmiş olsun en azından kafana takılmaz artık canım..eee gelsin artıkın bebişler ama...
chnb abla da iyiymiş çok sevindim onun bebiş de yaramazlardan bir daha korkutmaz inşallahh..
sezencim cenazeniz varmış başınız sağolsun canım..allah sizlere sağlıklı ömürler versin..
günlük sen nasılsın canım..bu ara yoğunsun sanırım..
ceza cım seninde kontrolün varmış güzel haberlerle dön inşallah..
lone artık izne ayrıldın sanırım doğum tarihi de belli olmuş allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.
hello hala yok gezmelerde sanırsamm..
minikler sen nasılsın canım ..canım aynı dert bende de var yıl sonu şenliği çıktı bizde de oyun hazırlamakla uğraşağız bu son haftalarda da..bulantıyı sormamın nedeni canım benim bazen azalıyo acaba lar başlıyo yine bende ondan sordum canım..bu hafta dr kontrolümüz vardı ama dr yoktu bu hafta gideceğiz hayırlısı..
nuray deniz candaş sizler nasılsınız kızlar..
kuzummmmmm hoşgeldinnnnn.kız ben yanlışmı anladım kocan bana tüpler açıldı dediiiiii bende herkese öyle söyledimmmm amannnnn kızlar yanlış bilgi vermişimmmmm özür dilerimmmmm canlarımmmmm.neyse sonuç hepsi açıkkkkkkkk birtanemmmmm hilalimmmmm çok şükürrrrrrrr.sen güzelce dinlen sonra bol bol konuşuruz.öpüyorummmmm
candaşımmmmmmm kız senin de hilal gibi olmasın hemen sende laporoskopi oluyonnnnn kuzuuuuuuu itiraz dinlememmmmm
canım çok geçmiş olsun. çok sevindim başarılı geçmesine. bebiş de bi kaç aya gelir inşallah. en iyisini yapmışsın canım beklememekle. darısı candaşın başına. ben de histereskopi olmuştum, 2 aya hamile kaldım. derdini veren Rabbim dermanını da veriyor, yeterki biz arayalım.
sezencim, başınız sağolsun.
nildecim, bişey çıkmaz inşallah eşinde de. hemen doktoru görmezseniz buraya ayzarsın, ben yorumlarım sorunuçlarını.
miniklercim, inşallah canım. şu an anneanemizi esir almış bulunuyoruz yine salmıyoruz bi yere. ama dedemiz orda, çalışıyor.
ramazan bayramına kısmetse gelebiliriz. ama çok küçük olacak bilmiyorum yine de. hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah. evet canım yarın son günüm inşallah. zor yürüyorum artık. şişmeye hazır ol. erkek çocuk bi acayip şişiriyor karnı, hem yana gidiyor hem de öne. annem diyor asıl bundan sonra şişeceksin.
günlük, nuray, ceza, nazlım, datlum nasılsınız?
chnbyi arayamadım. inşallah yarın ya da haftasonu ararım, yazarım haber alınca. inşallah daha iyi olmuştur.
aaa süper haber!!gözümüzaydın..
Hersey ne kadar hızlı gelısıyor baksana.. Umutsuz olmayacaksın! Evet darısı canım Candaşıma inşş.. Zaten o da dr'unu beklıyor,aynı ıslem ıçın.Allahım herkesın işi rasgelsin inş..
HILALIM gecmıs olsun canım..toparlan,dınlen.. hemen dönyaaa bayıldım bu haberee
nillde,konusursan ıyı dıleklerımı ılet lütfen
canım çok sağol. herşey bebeğimiz için. aslında elazığya sevkli gittiğimde doktor rahim filminde göründüğü kadar kötü olduğunu kapalı olduğunu düşünmüyorum ama emin olmak için istersen yaparız dedi emin olmak için oldum bu ameliyatı. biraz zorluk çektim hala da çekiyorum ama herşeye değer. inşallah daha fazla bekletmez sıpa onun için nelere katlanıyoruz. sen nasılsın canım. bebişimiz iyi inşallah. çok öpüyorum.
nilde cnm ne güzel bir haber getirmişsin inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ertelediğin sevinci tekrar kendin içinde yaşarsın
hilalll cnmmm valla iki gündür giriyom okuyom topiği ama bişey yazasım gelmiyodu gözün aydın cnm çok geçmiş olsun rabbim büyük yakın zamanda yine ve daha daha güzel haberlerini alacağız inşallah
candaşım yazını okurken içimden bişeyler eridi gitti... inşallah sen de güzel sonuç alacaksın canım bugün hilalden gelen haber hepimiz için bir umut ışığı daha yaktı rabbim büyük dilerim sen de güzel haber yazarsın da neşeli bir topik haline geliriz duygularınızı da paylaşın acılar paylaşıldıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça çoğalır biz burda ne dertlerimizi paylaşmadıkki benim kız kardeşim yok bu eksikliği sizinle tamamladım ben..
chnb ablacım nerelerdesin hadi bebeişinle dön aramıza iyice sessiz kaldı topik
nuraycım benim şimdiden gözüm kesmiyo gezmeleri eşim piknik sözü vermiş haftasonuna ama hiç içimden gelmiyo yatıyım yatıyım istiyorumbuarada annen geldi mi gelmediyse ne zaman kavuacaksın biraz yükün hafifler en azından
lone cnm senin oğluş anneanneyi ziyarete geldiğinde arkadaş hazır :) yarın son günün artık ohh ne güzel ben de tatil için hafta sayıyorum son 4e giriyoruz ama yıl sonu gecesi çıktı bir de onun için çocukları hazırlayacam
günlük cnm şükürler olsun eşlerimize sonunu güzel bağlamışsınız çok sevindm buarada baba yandı desene üç kadının elinde kalacak :) artık size boyun eğmek zorunda kalır cnm :)
denzi lalesi ve sezenn kızlar inşallah birlikte müjde getirirsiniz şöyle bir daha hareketlense topik geride kalanımız olmayacak inşallah..
hello cnm çınar bey doyduysa babaanneye dönün artık biz de seni özledik
Canım arkadaşım keşke olmasaydık ama artık biziz kader arkadaşı.10 gündür filan hiç bakmadım topiğe pzt bi bakayım dedim, film çekincekmişsiniz nildeyle tlde görüşüyoruz zaten bugün ikimizde hsg çekincez demişti.bakayım dedim topiğe, beklemediğim bişeydi bu şok üstüne şok oldum. ve sanırım aynı duyguları yaşadık, hsg sonucu temiz sadece zamana ihtiyacınız var diyecekti dr. ama olmadı ve bu yıkım en kötüsü, öncesinde sağlıklısın lanet olası bir dr un sebebiyle sonrasında sağlıksız.şans mı şanssızlık mı ? allahın gücüne gitmesin ama ben son günlerde diyorum ki keşke hamile kalmasaydım, başıma bunlar gelmezdi ve bebek istediğimiz zaman engeç 3-5 aya gebe kalır bebeğimi doğururdum.ama olmadı.seni çok çok iyi anlıyorum bir anda hayallerinin bitmesi kolay değil.hiç ummadığın anda ummadığın bişey bu. bizler için önemli olan anne olabilmek sağlıkla bebeğini dünyaya getirebilmek, hiç farketmez tüp yada normal.biz bunları yazdığımzda tüpe karşı olduğumuz düşünlmesin, aynı yollardan geçenler belki hatırlar belki unuttu.tek korkutan şey tutmazsa ? ya olmazsa ? mecbur kalmakla tercih etmek arasındaki ayrım başına gelince anlaşılıyor net olarak.biz şuan mecburuz ama napalım gelen allahtan.güçlü olmak zorundayız.yaşlarımız genç önümüzde uzun yıllar var inş yaşamak nasipse.teknoloji her geçen gün iyiye gidiyor.bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbürgün ama mutlaka birgün biz anne olacağız canım ben buna canı gönülden inanıyorum.yanındayım yanındayız bunu zaten biliyosun.ben umutsuz olmadığımızı düşünüyorum.eğer eşin testini yaptırmadıysa şimdi onun içindir dua vakti, inş herşeyi normaldir ve inş tüp denemesinde bir sperm arayışıyla strese girmezsiniz.bi sıkıntı var ki bulunduğun şehir dolayısyla dr seçeneğin az olabilir, görrümcen ankarada ve burdada gerçekten tüpte iyi dr lar var bende araştırıyorum.yaz tatilinde denemelere başlarız beraber inş ve mutlu sonu müjdeleriz burda.her zman benim kapımda açık.eşimde yok biliyosun anahtarı veririm size bizde de kalırsınız görümcene gitmek istemesen bile.üzülme demicem üzülceksin kahrolcaksın dünya başına yıkılmış gibi çaresiz gibi anlar geçireceksin.çok zaaman olmadı bende yaşadım bunlarıçkim ne derse desin tesellin olamaz ki.belki bu hayallerden bi süreliğine uzaklaşmak kendine getirebilir seni belkide yakında durarak.ama atma içine paylaş ve rahatla.yalnız herkesle değil canım insanlar sana acıyo çünkü o gözlere bakma sen.anlayacak olan insanlarla dertleş dert sahibi olma.ve ben bir kez daha diyorum bizlerde anne olacağız.kiminin süreci çok sancılı kimininki basit.ama biz her türlü zorluğu aşıp anneliğe ulaşacağız ve inş en layığıyla yapacağız o zman.tek tavsiyem miniklerde bana demişti, en kötü ihtimalle evlat ediniriz deme ya da kızgınlıkla dahi olsa benim çocuğum olamaz deme.ben bi ara çok dedim, sonra bir kere daha başıma kötüyü getirmemem gerektiğini farkettim söylemlerimle.seni çok seviyorum canım hep yanındayım, arayacağım seni ...
kızlar merhaba hepinize, nasılsınız ? minikler, minicik umut, nilde, senemi yameteke, nazlım, nuray, taf, pileo, denizlalesi, rolle, lone, chnb, kıtty, ceza, günlük, adını saymayı unuttuğum arkadaşlaım varsa çok özür diliyroum, nasılsınız ? bebekleriniz nasıl ? chnb ablam inş kanaman çabucak kesilir ve bebeğin senle 9 ay kalır, ceza, canım kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah inş o eksikleri kapatacak minik kızımız :) minikleri, oğluşun geliyomuş :) ben demiştim erkek annesi olcan diye :) günlük, babanen vefat etmiş mekanı cennet olsun inş, başınz saolsun. nildem, gözün aydın ablam.inş darısı eşinin testlerine....kalbi benle olan olmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun,, okuyorum bazen .. çok mutlu oluyorum ama burulluyorumda..inş birgün bende müjde vericem size.daha dr a gidemedim, randevu almıştım ani yurtdışı seyahti çıkmış erteledik.uzaktayım topikten ama gönlüm sizle, anladığınzı biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.çok öpüyrum hepinizi.allaha emanet olun.iyiki varsınız.
tekrar çok geçmiş olsun canım dediğin gibi herşey bebeklerimiz için..ama soruyorum kendime ben senin yaptıklarına bu kadar kısa sürede cesaret edemezdim inan..artık bebiş haberlerini daha bi dört gözle bekliyor olacağım..şimdi nasılsın ağrıların azalmıştır umarım..
bizde iyiyiz canım bu hafta dr ye gideceğiz bakalım merakla bekliyoruz..inşallah bi sorun çıkmaz...sende kendine çok iyi bak canım..şimdi yakınlarında olsak çorbamızı kapar gelirdik yanına..:)öpüldün..
ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?