Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hersey yolundadır ,büyümüstür annesi haftasonu gez dolas,mesgale bul..geçer zaman.. Allahım saglıkla tamamına erdırsın.. ıns göreceksın o günlerı de canım.. rahat ol,ıçını ferah tut sen..

merhaba kızlar. ççok şükür evime geldim. nildem güzel haberi vermiş sağolsun.laporoskopi ve histereskopi oldum tanı amaçlı. sonuçlar gayet iyi tıkanıklık yokmuş çok şükür. ancak ağrılarım var çok fazla. inşalah herkes iyidir. tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. iyileşince yazarım inşallah. öpüyorum hepinizi.

kuzummmmmm hoşgeldinnnnn.kız ben yanlışmı anladım kocan bana tüpler açıldı dediiiiii bende herkese öyle söyledimmmm amannnnn kızlar yanlış bilgi vermişimmmmm özür dilerimmmmm canlarımmmmm.neyse sonuç hepsi açıkkkkkkkk birtanemmmmm hilalimmmmm çok şükürrrrrrrr.sen güzelce dinlen sonra bol bol konuşuruz.öpüyorummmmm

candaşımmmmmmm kız senin de hilal gibi olmasın hemen sende laporoskopi oluyonnnnn kuzuuuuuuu itiraz dinlememmmmm

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

kızlar bugün kontrolümüz vardı. 07.07 doğum tarihimiz inşallah. sezeryanı kabul ettim gönüllü. son anda nasıl olsa herkese sezeryan yapıyolar. onndan verdim bu kararı. bir de tüp bebeklere niye direk sezeryan yapıyolar, kayıp yaşanmasın diye. benim oğlum da tüp değil ama tüp kadar emeğimiz var. 4 yıldır yolunu gözlüyoruz.
yoksa kendimi düşündüğümen değil. iki türlü de acı oluyor yoksa. Allah hepimizin yardımcııs olsun.

chnb hala hastanede ama iyi. selamı var herkese.

hilalcim dr kontrolünü okudum canım şok oldum sonra hemen operasyon geçirmişsin tüpler açılmış çok geçmiş olsun canım.seni gerçekten tebrik ediyorum seninle aynı zamanda korunmayı bırakmıştık eğer hamile kalamasaydım bu kadar sürede senin yaptklarına cesaret edemezdim ben canım..kısa sürede öğrendin nedenlerin cevabını meleğin de seni daha fazla bekletmesin inşallah..

nildecim senin sonuçlar da güzelmiş bununla geçmiş olsun en azından kafana takılmaz artık canım..eee gelsin artıkın bebişler ama...

chnb abla da iyiymiş çok sevindim onun bebiş de yaramazlardan bir daha korkutmaz inşallahh..

sezencim cenazeniz varmış başınız sağolsun canım..allah sizlere sağlıklı ömürler versin..

günlük sen nasılsın canım..bu ara yoğunsun sanırım..

ceza cım seninde kontrolün varmış güzel haberlerle dön inşallah..

lone artık izne ayrıldın sanırım doğum tarihi de belli olmuş allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.

hello hala yok gezmelerde sanırsamm..

minikler sen nasılsın canım ..canım aynı dert bende de var yıl sonu şenliği çıktı bizde de oyun hazırlamakla uğraşağız bu son haftalarda da..bulantıyı sormamın nedeni canım benim bazen azalıyo acaba lar başlıyo yine bende ondan sordum canım..bu hafta dr kontrolümüz vardı ama dr yoktu bu hafta gideceğiz hayırlısı..

nuray deniz candaş sizler nasılsınız kızlar..

canım çok sağol. herşey bebeğimiz için. aslında elazığya sevkli gittiğimde doktor rahim filminde göründüğü kadar kötü olduğunu kapalı olduğunu düşünmüyorum ama emin olmak için istersen yaparız dedi emin olmak için oldum bu ameliyatı. biraz zorluk çektim hala da çekiyorum ama herşeye değer. inşallah daha fazla bekletmez sıpa onun için nelere katlanıyoruz. sen nasılsın canım. bebişimiz iyi inşallah. çok öpüyorum.

canımmmmmmm hoşbulduk herşey desteğin sayesinde iyiki varsın. açıkmış canım sanırım doktor öyle söyledi. yani az bi kapanıklık varsa bile o bile açıldı dedi.şükürler olsun rabbime. inşallah artık gelir bebişler bizi daha fazla üzmezler.

çok sağol canım benim. inşallah benimki de çok bekletmez. sen nasılsın az kalmış. allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

canımmm lalemmmmm allah razı olsun. çok şükür herşey yoluna girdi. dediğin gibi rabbim büyük umutszu olmak yokkkkkkk. sen de iyisin umarım.

tekrar çok geçmiş olsun canım dediğin gibi herşey bebeklerimiz için..ama soruyorum kendime ben senin yaptıklarına bu kadar kısa sürede cesaret edemezdim inan..artık bebiş haberlerini daha bi dört gözle bekliyor olacağım..şimdi nasılsın ağrıların azalmıştır umarım..
bizde iyiyiz canım bu hafta dr ye gideceğiz bakalım merakla bekliyoruz..inşallah bi sorun çıkmaz...sende kendine çok iyi bak canım..şimdi yakınlarında olsak çorbamızı kapar gelirdik yanına..:)öpüldün..

kuzum çok sağol. allahıma binlerce şükür. sen nasılsın. bulantılar bitti mi. çok öptüm.

candaşım kader arkadaşım yazdıklarını hastanede okuyabildim telefondan ama yazamamıştım. zaten kötüydüm daha ameliyet olmamıştım ağlattın beni be güzelim. ama bak canım çok şükür herşey yoluna girdi. ben eminim ki sende de bi problem yok. evet zor bikaç gün geçirdim ancak bebiş için değdi be güzelim. sen de yaptır için rahatlasın güzelim. senden de güzel haberle alalım. seni arıycam en kısa zamanda daha ayrıntılı konuşuruz. bende seni çok seviyorum canım iyiki varsın.

şimdi sana zor görünüyor ama eminim yapardın canım sen de. ağrılarım var evet ancak bugün daha iyiyim.bikaç güne turp gibi olurum inşallah raporluyum bu hafta. iinşallah canım dualarınızı esirgemeyin. tek istediğim şuan o güzel haberi vermek. hayırlı haberlerle dön inşallah. içini ferah tut eminim bebişimiz daha da büyümüş olacak cinsiyeti de belli olur hadi bakalım allah gönlüne göre versin.

chnb ablacım umarım iyisinizidir. allah yardımcın olsun ablacım. güzel haberlerle dön inşallah.

günaydın kızlar. çok şükür bugün daha iyiyim. dün hepinize yazamamıştım.

ceza canım benim çok sağol. dediğin darısı candaşımın başına. sen nasılsın. bebiş iyi sanırım. kontrol ertelenmiş ama olsun sonuçlar güzel olsun da beklemek zor da olsa bekleriz.güzel haberlerle dön inşallah.

nuraycım canım annen geliyormuş hadi gözün aydın. bebiş de beklesin anneannesini. az kaldı. rabbim salıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

nazlım sağol canım benim. kanamalar bitmiş çok şükür. bulantılar da geçer inşallah.

sezencim, günlük başaınız sağolsun canlarım. sezencim testlere falan başlanmış. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. günlükcüm sizler nasılsınız. kızların nasıl.

kaçırdığım varsa affedin. hepinizi çok seviyorum. hastanedeyken yazdıklarınızı okudum ancak telden yazamadım. çok mutlu oldum.destekleriniz için teşekkür ederim. iyiki varssınızzzzzzzzzz.

güzellllllllll annelerrrrrrrrrrrrr anneler gününüz kutlu olsunnnnnnnn iyiki varsınız şu anda hamile olanlara ve bebişi olanlara allahım yavrularıyla beraber sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür versinnnnnnnnnnnnn.veeeeeeeee hamile kalmak isteyenlere bir dahaki anneler gününü ve bundan sonraki bütün anneler gününü yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versinnnnnnnn

sayfaya girdim üyeliği kapatırken bu sayfaya denk geldim senem e yazmışsın okudum çok hoşuma gitti ceza çok içten dilemişsin sanırım doğum tarihin bu tarihe yakın olmalı işte dua edince ne zaman kabul olacağını bilemiyoruz umarım bu tarihte bebeğine kavuşmak nasip olur canım......

Merhaba kızlar..

Özledim vallahi sizleri.Geçen hafta raporluydum.Ciddi bir boğaz enfeksiyonu geçirdim ve sabah akşam serum taktırmam gerekti.Zor bir haftaydı ama geçti İnşallah.

Sizlerde iyisinizdir umarım.

how are you ne var you kıslar

biz geldik, Dün akşam geldik hava değişikliği sebebiyle uyuyakaldık valiz açtık vss. Umarım herkes iyidir. Günlükçüm sağolsun bana havadisleri verdi.

Chnb ile görüştüm umarım daha iyidir.

Ceza ile görüşemedim kısmet olmadı.

taf iyidir selaları var soranlara.

gelelim haberlere öncelikle umarım kimse ben yokken doğum yapmamıştır. TÜm hamilelerimiz iyi midir? Bebişlerin keyifleri nasıldır bre... Geçmişi okuyamam da işimi gücümü yarılarsam girerim son 5 sayfa falan okurum.

ama bildiğim kadarıyla hilalcim önce üzülmüş sonrada sevinmiş önceikle tebrik ederim heme sorunu çözmüşsün umarım daha iyisindir.

kızlar çınar durmuyor işlerime gelince çoook var valiz ev işi, yazlık kışlık gröüşrüz.

Can Yücel'e sormuşlar;
-Neden hep babanıza şiir yazıyorsunuz, O'na olan sevginizi anlatıyorsunuz...?
Can Yücel vermiş cevabını...
-Anneme olan sevgimi yazacak kadar şair değilim..

kızlar günümüz kutlu olsun...biraz geciktim ama giremediğimdendir...hepinizi öpüyorum...

hilal, tekrar geçmiş olsun canım çok şükür bizde iyiyiz...için rahatadı artık gelsin bebeler...

minicikumut, geçmiş olsun öylede olmuş inşallah tekrarlamaz canım...

hellom, hoşgeldin canıım bitmez bitmez bu işler hiççç bitmez...kolay gelsin sana...

loneliness, canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah...bakalım nurayınki ne zaman olacak? olsun canım sağlıkla gelsinde sezeryan olsun...insanların seninki erkek demeleri hala bitmedi babannemin yemeği vardı geçen cuma kim gördüyse karnın sivri erkek karnı gibi dediler ayyy sinir oldum eşimde demezmi benim içimdende hep erkek olacakmış gibi geçiyor...canım kızım ben çok alıştım kızıma yaa artık değişmez diyorum anlatamıyorum insanlara:)) daha çok işim var halıları yıkamaya vermeye karar verdik eşimin hiç vakti yok çünkü camlarada tutacağım artık birini napıyım...sen ne yapıyorsun nasılsın şişme varmı?

nuray canım sen nasılsın?

datlumm, kontrol varmış endişelenme herşey normaldir bakalım seninkide miniklerin ki gibi anneye kutusunu yada pipisini gösterir heralde...

minikler, sezen, lale,candaş,nilde nasılsınız kızlar...

ceza, canım chnb ile görüştüm çok şükür daha iyiyim dedi...senin nasıl gidiyor hatta bugün dr vardı senin merakla bekliyoruz canım?

chnb, çok şükür iyiymiş bulantılarıda olduğu için eşi hastanede kalmasının daha iyi olacağını söylemiş doğruda demiş yani allah yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…