Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunlukcüm iyiyim canım sağol..
hep koşuşturma..sende daha iyisin umarım..sizdede yoğunluk var sanırım..
büyüdünde maşaallah, zaman daralıyor ..az kaldı kızına kavuşmaya.. babası kızını küstürmesin bu arada söylee,aa

hilalim yeniden aramızdasın.. canım çok geçmiş olsun.. iyi olmana , herşeyin yoluna girmiş olmasına inan çok sevindim..
daha da güzel haberlerinide almak nasip olacak inş..
bak sıraya girdik, kaç kişi kaldık sanki
kendine iyi bak, kendini koru canım

chnb ablanında herşey yolundaymış çok şükür.. çok sevindim..
hastanede kalması daha iyi olmuş, daha rahat istirahat eder hem ..
chnb ablacım tez vakitte aramıza dönersin inş meleğinle

datlum seni sormalı canım?sen neler yapıyorsun.. nasıl gidiyor hamilelik..
rahatın yerinde inş.. şu okullar kapansa, seminerleri ıvız zıvırları bitse, bu annelerin kafası bayağı rahatlayacak dimi:)
kendine, bebişine iyi bak canım..

nillde ablacım, sezenim sizler ne yapıyorsunuz? nasıl gidiyor canlar?

minicikumut çok geçmiş olsun,dikkat et kendine canım..şimdi daha iyisindir umarım

minikler,Nazlım,lone , nuraycım sizler nasılsınız ?
lone , nuray sizin şafaklar yakın.. bu ay nurayımı bekleyeceğiz sanırım hayırlısıylane tatlı heyecan ama ,dimi:)
lone izne çıkmışsındır sanırım.. evinde son zamanlar rahat rahat dinlenebilirsin inş canım..
ağırlaşmışsındır epey.. iyi bakın iyi bakın , dinlenmeye çalışın kızlar

gunlukcüm iyiyim canım sağol..
hep koşuşturma..sende daha iyisin umarım..sizdede yoğunluk var sanırım..
büyüdünde maşaallah, zaman daralıyor ..az kaldı kızına kavuşmaya.. babası kızını küstürmesin bu arada söylee,aa

hilalim yeniden aramızdasın.. canım çok geçmiş olsun.. iyi olmana , herşeyin yoluna girmiş olmasına inan çok sevindim..
daha da güzel haberlerinide almak nasip olacak inş..
bak sıraya girdik, kaç kişi kaldık sanki
kendine iyi bak, kendini koru canım

chnb ablanında herşey yolundaymış çok şükür.. çok sevindim..
hastanede kalması daha iyi olmuş, daha rahat istirahat eder hem ..
chnb ablacım tez vakitte aramıza dönersin inş meleğinle

datlum seni sormalı canım?sen neler yapıyorsun.. nasıl gidiyor hamilelik..
rahatın yerinde inş.. şu okullar kapansa, seminerleri ıvız zıvırları bitse, bu annelerin kafası bayağı rahatlayacak dimi:)
kendine, bebişine iyi bak canım..

nillde ablacım, sezenim sizler ne yapıyorsunuz? nasıl gidiyor canlar?

minicikumut çok geçmiş olsun,dikkat et kendine canım..şimdi daha iyisindir umarım

minikler,Nazlım,lone , nuraycım sizler nasılsınız ?
lone , nuray sizin şafaklar yakın.. bu ay nurayımı bekleyeceğiz sanırım hayırlısıylane tatlı heyecan ama ,dimi:)
lone izne çıkmışsındır sanırım.. evinde son zamanlar rahat rahat dinlenebilirsin inş canım..
ağırlaşmışsındır epey.. iyi bakın iyi bakın , dinlenmeye çalışın kızlar

ben bunu yazdığımı unutmuşum...vay beeeeee...

kızlar doktordan geldim çok şükür aradaki mesafeyi 4 gününü kapatmışım 7+5olmuşuz..çok şükür yarın okulada başlıyorum..doktor son adet tarihimi 15 marttan 22 marta aldı...
öpüyorum kızlar..kendinize iyi bakın...

cezacım, haberine çok sevindim..
tekrardan gözünaydın canım..
kendine çok iyi bak..

Merhaba kızlar..

Özledim vallahi sizleri.Geçen hafta raporluydum.Ciddi bir boğaz enfeksiyonu geçirdim ve sabah akşam serum taktırmam gerekti.Zor bir haftaydı ama geçti İnşallah.

Sizlerde iyisinizdir umarım.
hastalıklar havaya bakmıyor.çok geçmiş olsun tatlım.

hoşgeldiniz canım. nasıl geçti?evini özlemişsindir.

milletin ağzı torba değil ki büzesin. ne güzel iki kızın olacak. ben de aldığım çoğu şeyi ilerde bir de kızım olur diyerek unisex falan almaya çalışıyorum. evladın hayırlısı tabi, kız erkek farketmez. ama kızlar anneye daha yakın oluyor bence. sen takma kafana.
elimde ayağımda şişme yok çok şükür. yalnız karnım çatlıyor çok.

evet canım evdeyim çok şükür. evde olmak çok rahat ya. sıcaklarda iyice zor gelmeye başladım. zaten doğum sonrası yaza geliyor diye doğum öncesini full kullanıcam inşallah hoş okulların kapanmasına da 1 ay var. yani 4 ayın 1 ayı işime yarayacak. ama 1. dönem rahatsızlığım olmuştu. ben de 2.5 ay falan raporluydum. onun yerine sayıyorum. bu işler planlı olmuyor ki. sağlıklı olsun yeter ki.
sen nasılsın canım?

cezacım gözünaydın tatlım.
ilk haftalardaöyle oluyor canım. iyi olmana sevindim. insan çalışmaya başlayınca kendini daha iyi hissediyor. zaman çabuk geçiyor.

nazlımcım iyi olmana sevindim. hani derler ya başa gelne başta kalmıyor. herşey bizim için. ben de hep hasta geçireceğim sanmıştım hamileliğimi. ama çok şükür az kaldı gün sayıyoruz artık 2 aydan azalmaya başladı.

maşallah canım gözün aydın..inşallah sağlıcakla geçirirsin hamileliğini..demekki geç yumurtlama olmuş sende..

lone çok az kalmış canım 56 gün bitmiş de sen şuna ..Allahım bi avazda kurtarır inş.. sen sezeryanmı düşünüyordun canım?

Chnb abla çok sevindim yaa çok şükür iyiymişsin..inşallah şu üç ayı bi atlatsan..gerisi biraz daha kolay olur inş.. 2 buçuk aylık oldu sanırım şu an..

günlükçüm boşver kimseye kulak asma kız çocuğu çok farklı bence..evlat evlattır hem ne güzel bir nimet onlar farkında değil o yüzden konuşup duruyorlar..

Deniz lalem sen nasılsın canım bayağadır görüşemiyoruz malum cenaze işlerimiz girdi araya siteyede takılamıyorum pek...gerçi eşimde yasak koydu ama gizli kapaklı giriyorum siteye işte:))

datlum hamileliğin ilerlemiştir herhalde ne kadarlık oldu şimdi canım..

Nilde ablaaa senden ses seda yok hala çalışmalar nasıl gidiyor varmı bi haberrrr:))

Cezacım miniğin büyümüş bak ne güzel maşallah ona

Lonecim teşekkür ederim.Sende iyisindir umarım.07.07.2012'de oğluş geliyor İnşallah

ayyy uzun zamandır girmiyordum şimdi birden eski günlerim aklıma geldi birde hemen hemen herkes bebiş bekliyor allah tez sürede sorunsuz bir hamişlik versinde bebişlere kavuşursunuz insallah ne zaman tutar nasıl olur derken herkesin hoppp göbüşleri dolmuş ohhhh be hadi sağlıklıca birde kucağınıza alında bizde burda sevinelim şimdi en eskilerden kimler kaldı kızlar bebiş isteyen geçmişi çok okuyamadımda bu sayfa herkese umut ısıgı oldu bence düşüklerden sonrada kiminin uzun vadede kiminin kısa vadede bebişleri oluyor bakın hiç kimse endişelenmesi vakti ve zamanı gelince herkesss anne olucak sizleri seviyorum çokk öpüyorum...

lone kuzummmm eşimin sperm tahlili çıktı daha doktora gidemedik üroloji doktoru bir sorun yok demiş ama bazı değerlere kafam takıldı tatlım bi yorumlayabilirmisin
OTOMATİK TEST SQA-V
hacim 3 normal değer >=1,5
viskozite normal
ph 8 normal değer >=7,2
lokosit kons. <=1
sperm konsantrasyonu 94 M/ml normal değer >=15
haraketlilik (a+b+c+) %52
ileri hızlı har.(a) %23 normal değer >=25
ileri yavaş har.(b) % 20 canım doktor ileri hızlı ve ileri yavaşı beraber değerlendirmiş %43 iyi demiş ????
yerinde har.sperm (c) %9
hareketsizlik (d) %48
morfoloji % normal form who 4th kruger : %13 normal değer >=15
hareketli sperm kons. 49 m/ml
ileri hızlı har.sperm (a) 22 m/ml
ileri yavaş har.sperm (b) 19 m/ml
fonk.sperm konsantrasyonu 18,7 m/ml
ortalama hız 18 m/ml normal değer >=5
sperm hareket indeksi 534 normal değer >=80
toplam sperm 282 normal değer >=40
hareketli sperm (a+b+c) 147
ileri har.spermler (a+b) 123 normal değer >=32
fonksiyonel sperm 56,10

MANUEL TEST
aglutinasyon -
agregasyon(yıgılma) -
yuvarlak hücreler N.A
eritrosit miktarı N.A
canlılık N.A
MANUEL MORFOLOJI
%normal formlar N.A
bas hasarları N.A
boyun/gövde hasarları N.A
kuyruk hasarı N.A
stoplazmik damlacık N.A
globozoospermi N.A

BİYOKİMYA
a-glukosidaz N.A
fruktoz N.A
cinko N.A

YIKAMA SONRASI MANUEL SEMEN ANALİZ SONUCU
sperm konsantrasyonu 60 m/ml
hızlı ileri hareketli (a) %90
yavaş ileri hareketli (b) %10
yerinde hareketli (c) -
hareketsiz (d) -

bu kadar tatlım çokmu olduuuuuuuu??? :))))) ş.mdiden teşekkürler

kızlarrrrr hepinize merhaba kuzucuklarrrrrrrr

canlarımmmm şirketteki bilgisayarımız hacklendi 2 aylık kayıtları elde tek tek giriyoruz sormayın bittimmmmm daha da çok varrrrrrr kendime mola verdim canlarıma uzun zamandır ayrı ayrı yazamamıştım yazayım dedim eşimiz sonuçlarını aldık üroloji doktoru sorun yok demiş ama bide benim doktora götüreceğiz müsait olamadı doktorum bugün yarın haber bekliyorum.sizler nasılsınız birtanelerimmm

lalemmmm kuzummmm çok teşekkür ederim.sen neler yapıyorsun korunma ne zaman bitecek?

sezenimmmm tatlımmmm sağol kuzummm iyiyim çok şükür sen nasılsın senin korunma ne zaman bitecek?sonuçlarını aldınmı?

miniklerrrrrrr kuzummmm çok teşekkür ederim.nasılsın oğluşumuz nasıl?

nurayımmmm çok sağol canımmmm.az kaldı seninde nasılsın kendini nasıl hissediyosunnnnn

lone kuzummmm seninde az kaldı canım dinlen keyfini çıkar daha sonra ararsın bu günleriiiiiii

nazlımmmmm tatlımmmmm doktoruma gidip bir şeyler dese dahada rahatlıycam ama daha gidemedim.sen nasılsın dikkat et kendine yorma kendini

günlük kuzummmmm çıktı sonuçlarüroloji doktoru iyi demiş bide benim doktor iyi dese bide yumurtalık rezervime daha yorum yapmadı onada iyi dese bende daha iyi olacam inşallah onlarda iyi olurda sonra yola devammmm.sen nasılsın boşver herkesi ne derlerse desinler sen keyfine bakkkkkk tıka kulaklarını kuzummmm

datlummmmmmm bencede kuzummmmm gelsin artık allahın izniyle dimi amaaaaa sen nasılsın dikkatli ollllll yorma kendini

minicikumuttttt canımmmmm geçmiş olsun dikkatli ol bu havalrın düzeni yokki.tatlımmm senin korunma ne zaman bitiyodu?

hello canımmmmm hoş geldin tatil iyi geçmiş anladığım kadarıyla oh iyide olmuş kuzummmmm.paşamız nasıl sen nasılsın?

ceza kuzummmm çok şükür kapatmışsın arayı maşallah tatlımmmm inşallah sağlıklarla alırsın kucağına bebişini canımmmm

chnb kuzummmmmm iyi olduğuna çok sevindim ama özledim seniiiiiiii bebişinle beraber dön artıkkkkkkk

hilalimmmmmm kuzummmmmm nasıl oldunnnnnnnn

candaşımmmmmm nerdesinnnnnnn nasılsın kuzummmmmmm

kızlar ovulasyon testine devam ediyom dün çift çizgi çıktı dün beraberlik oldu bugünde olcak hayırlısı artık kuzularımmmm

kızlar bide bi haberim var acayip sinir oldum bahsetmiştim hatırlarsınız benimle yaşıt gıcık bi müdürüm var diye 12 yaşında kız var hep bana diyodu ya ben eşim üstüme ceket atsa hemen hamile kalırım diyen menepoza girme yaşımız geldi sen hala hamile kalacan diye dalga geçen hamile kalma çalışmalarına başladı ben hamile kalmadan önce asla artık çocun düşünmüyorum yapamam delimisin çocuk istiyosun diyen.........siz tamamlayın işte o kadın benim gıcığıma hamile kalacakmış ben uğraşıyorum ya o hemen hamile kalabiliyo ya burdaki arkadaşlar bile pes dediler senin gıcığına yapıyo dediler o kadar bariz yani.delirecemmmmmmm görün bakın kızlar pat diye kalcak bide benimle dalga geçecek bak nasıl kaldım diye.yapıyor yani gıcıklık bunuda der hiç şaşırmam

öpüyorum hepiniziiiiii kuzularımmmmmm

Son düzenleme:

değer çok iyi. hiç bi sorun yok canım. için rahat olsun.
senin de sonuçlar iyi çıkar inşallah. bu işte en önemli şeylerden biri de stres yapmamak canım. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. ve olacağına inan. kimseyi de kafana takma. o şimdi seni daha strese sokar, ama her insan bir değil ki. şöyle düşün, bir kere hamile kaldın, demek ki sorun yok ve yine olacak inşallah en kısa zamanda ve sonu da iyi olacak.

Cezacım miniğin büyümüş bak ne güzel maşallah ona

Lonecim teşekkür ederim.Sende iyisindir umarım.07.07.2012'de oğluş geliyor İnşallah
inşallah canım.öyle ayarlama bi tarih olmadı aslında. cumartesi kontrolüm vardı, hem de doktor doğum iznine çıkabilir diye rapor yazdı. o tarihten 8 hafta hesaplayınca tam bu tarihe denk geldi. ben de güzel tarih olabilir dedim. yalnız yaz olduğu için hemşirelerin izinlerine göre bir kaç gün değişiklik olabilir dedi ama o tarihe yazdı doğumu. çok heyecan verici bişey.
o sıralarda senin de korunma bitiyor sanırım, yanlış hatırlamıyosam. o ay güzel haberini alırız senin de.

Lonecimm hem heyecan,hem mutluluk birazda korku hissediyosundur sanırım..Ama bütün bu duyguların sonunda en yüce duyguyu anneliği yaşayacaksın İnşallahYanlış hatırlamıyorsam Salih'ti kuzucuğun adı.Ben haziran sonu,temmuz başı gibi adet olacağım İnşallah ondan sonra korunmayı bırakıyoruz.Ve muhtemelen yumurtlama tarihim evlilik yıldönümümüze gelecek.Ve tatildeyken hamile kalabilirim gibi görünüyor.İnşallah hayırlısıyla hemen kalabilirim.Senin doğum haberinin yanına bende hamilelik haberimi eklerim

Nilde sonuçlar iyi çıkmış İnşallah bir sorun yok gibi görünüyor.Eee kuzucuk gelsin hemen

canımmmmm çok teşekkür ederim tatlımmmmmm haklısın aslında bende çok stres yapıyorum galiba kuzum güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama??? bitanem tekrar tekrar teşekkürler

teşekkürler tatlım benimmmmm seninde korunma az kaldı inşalalh fazla beklemeden bir an önce sağlıklarla tutar ve sağlıklada kucağına alırsın birtanem benimmmm

kızlar nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum bugün nazlım ile görüştüm maalesefki haberler kötü konuşamadım da.. böyle durumlarda ne denir nasıl rahatlatılır karşı taraf hiç bilemiyorum ne söylesem havada kalır biliyorum rabbim tez zamanda yeniden güldürsün yüzünü cnm arkadaşım.. (akşam cesaretimi toplayıp tekrar arayacam buraya da yazdım belki arayıp yanında olmak isteyen olur die )

canım benimmmm ya güzelimmmm ne denir ki. şimdi arasam ancak seninle karşılıklı ağlayabilirim. bişey yazamayacağım kusura bakma. ne desem acını dindirir ki. allah yar ve yardımcın olsun canım.

miniklerrrrrrrr canımmmmmm şok oldummmmmmmm kuzumunnnnn nazlımınnnnn geçen günkü yazdığını okudum ne güzel yazmıştı kıpır kıpırdı mutluydu allah sabırlar versin ne denirki hiç bişey rahatlatmazki ama yinede canları sağolsun allahım yine versin sağlıklı alsın kucağına.hepimiz için tek duam allahım sağlıklısız olacaksa tekrar kaybedeceksem ne olur allahım sağlıklı olana kadar bekleyeyim beklerkende sabır ver telaşa kapılmayayım isyn etmiyeyim allahım eksik ettiğim duam varsa onuda tam olarak ettim kabul eyle.allahım benim ve bütün arkadaşlarımın bekleyenlerin isteyenlerin elini boş bırakma sağlıklı hayırlısıyla bebeğimizi ver bebeğimiz sağlıklı mutlu huzurlu analı babalı uzun ömürlü olsun

kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnn canım. allahım hakkımızda hayırlısını versin.allahım dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…