Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Miniklercim yazacak birşey bulamıyorum ne yazık ki..Allah Nazlımın yardımcısı olsun.Çok zor çook..

ne diyeceğimi , ne yazacağımı bilemedim..
Allahım yardımcın olsun Nazlım..
Allahım sağlıkla geçecek bi gebelik, sağlıkla kavuşulacak evlat nasip etsin cümlemize ..
Allahım dayanma gücünü de verecek ve bu yüce duyguya hepimizi nail edecek inş canım benim..

herkese selam kizlar umarim herkes iyidir herseycikler yolundadir.. bizde iyiyiz cok sukur. 35. haftamiza girdik. hazirliklar bitti gibi bikac bisi kaldi alinacak eksik.. baskada bisi yok.. zaten burasi Turkiye gibi olmadigi icin, ne lohusa yatagi var, nede cok cok buyuk hazirliklar.. yatagimizi , kiyafetlerimizi hazirladik. sadece dogum cantam kaldi. Lone, gunluk siz hazirladiniz mi?? hazirliklariniz tamamlandimi bakiyim..

nildecim ilk once sana yazayim canim.. tahlil sonuclarindan hicbisi anlamadim ama ins hersey yolundaidr. Calismalarda baslamis, hadi rast gelsin bu ay insallah.. isyerindeki kadinda ne gicikmis oyle. senle ne alip veremedigi var sanki.. ne kadar kotu niyetli fesat insanlar var yahu... insanlarin acilarindan zevk cikariyolar. Allaha havale et canim..ne denir ki baska..

hellom gelmissiniz tatilden.. sen anlat bakalim neler oldu oralarda ? ins canini sikmamistir kaygana..

chnb ablam iyidir insallah

lone , gunluk sizden naber bacilar.. lone gun almissiniz , bebisimiz saglikla gelsin insallah

deniz lalesi canim insallah ilk benim galiba.. ama dogum haziran gorunuyor tabi.. hayirlisi olsun..sen nasilsin?

aaaa kizlar yaa simdi gordum miniklerin yazisini..RAbbim yardimcisi olsun ne denir ki simdi? RAbbim sabir versin..

canım benim, minicik arkadaşımın annesi :))) 41 kere maşallah supanallah bayılıyorum senin kızına bıdı bıdı konuşuyor birde ben okuyayım dua ama sende oku nazarım değmesin.
Geldim ve evin işi bitmediği gibi yarılayamadım da halılar yıkamaya verilecek tüller ütüler yazlık kışlık off yani saysam içi kıyılır cuma gününe kadar vakit tanıdım kendime bakalım neler olacak.

sen naptın bebeğimin eşyalarını yerleştirdin mi ibtti mi mi hazırlıkların kızların odası nasıl oldu anlatsana azıcık.

gelelim oğlan erkek muhabbetine Allah bebeklerimize çocuklarımıza sağlıklık uzun ömürler nasip etsin analı babalı hayatta en büyük ödül bu. Akılları sıra sanırım mekanı cennet olan meleğiimiz erkek olduğu için hani buda erkek olsunda için soğusun diye düşünüyor olabilirler ama uslup çok yanlış. Bu kadar kırıcı konuşmalar patavatsızlıklar kul hakkına giriyor bence. Eniştemide çok iyi anlıyorum mesela biz çocuğumuz oldu diye çok seviniyoruz cinsiyet ayırmıyoruz bilmiyorum Allah nasip eder mi ama olursa sanki benimde bundan sonrada oğlum olur, kız evlat çok hayırlı daha öncede bahsettim sen çok iyi bir kayınvalide olursun damatlar yaşadı :))) bugünb ir haber aldım moralim bozuldu 2 tane oğlu olan arkadaşım vardı kanser olmuş durumu çok ağırmış en büyük çocuğu 3 yaşında. Bu hayat bu kadar boşken zamann değerini bilmek gerekiyor mevlam çocuklarımızın çocuklarının olduğunu göstersin hepimize aminnn....

chnb yarın arayabilrsem çok güzel olacak umarım daha da iyidir.

canım nasılsınız salihim nasıl iyidir umarım, çok özlemişim evimi ama en çok banyomu :) başkasının evinde banyo yapamıyorum yapsamda hep kirliyim sanki
çatlaklarına ne iyi gelir bilemedim ki benimde göğüslerim çatladı hazırlıklar bitti mi

canım iyi olduğuna sevindim çok şükür yolunda gitti sayılır herşeye evet dersen kavga mavga olmuyor, çok motive gitti biliyorsunuz son 2 gün feciydi ama yinede geçti gitti
lone yorumlamış herşey çok yolundaymış çok şükür çift çizgiyide görmüşşsün çalışmalar da yapılmış gerisi allaha kaldı inşallah sağlıkla sıhatle tutsun minnoş gelsin bir an önce annesiyle babasına.
arkadaşına da yazık ya insan hırslanırda çocuk muyapar, kuzum ben sana örnek vereyim sen yoktun o zamanlar topikte ben kürtaj oldum eltim başamıştı ben hamile kalıcam ben senden önce doğurayım falan larflarına kızlar hatırlar sonra ben hamile kaldım o zaman başladı bende hamile kalıcam sonra erkek olduğu belli oldu dedi benim kızım olacak halaa hamiel kalacak ben ona yardımcı olmak istiyorum ama o istemiyor ovulasyndan bahstttim geçen gün hala diyor kızım olacak benim sanki benim inadıma gibi allah herkese sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eylesin daha doğrusu hayırlı evlatlar nasip eylesin. Sen takmamaya çalış Allah herkesin gönlüne göre versin. İNşallah kucaklarımız dolup taşacak

datlum geçen beni sormuşsun ben iyiyim sizi nasılsınız sen sizden haber ver. minikler sen nasılsın.

nuraycım annen geldi mi
ceza keyfiler nasıl
hilalcim iisin mi şimdi.
denizlalesi selamlar
kızlar kimler hamileydi ya ben unuttmuşum galiba.
minicikumut minnoşu grömeye gtmiştin ablan nasıl bebek nasıl

nazlım için çok üzüldüm mevlam yrdımcısı olsun, biden bire nasıl oldu anlamadım kanaması mı vardı detayları bilmiyorum. Buda bir sınav sağlıklı sıhatli evlatlar nasip olsun.
vallahi ben aramak çok isterim ama renkliatlasdan sonra benim biraz şevkim mi kırıldı desem rahatım bozuldu mu desem ne desem boş, her yazdığıma elimden gelidğince dikkat ediyorum Çıno cinodan pek bahsetmek bile istemiyorum.
Şimdi ararsam gönül yarasını soğutucu ateşli yüreğine su serpici laflar söyleyceğim elbette "hayırlısı sağlıklı değlmiş tekrar nasip etsin mevlam sağlılı diye genel temel cümleler " ama benim çocuğum oldu diye samimi bulunmamaktan korkuyorum birde onun acısını hafife alıyormuş gibi algılanmakta istemiyorum O yüzden en iyisi dua okuyayım onun için. Gerçekten çok üzüldüm.

kürtaj oluyoruz bebek kaybediyoruz korkular yüreğizi dağlıyor sonra hamile kalıyoruz ki endişeyle teslim olmakla geçen kocam kocaman aylar her dr gittiğimizde elimiz yüreğümizde sonra bebek doğuyor yeni doğan denen kavram çok doğru bu sefer ona bişi olacak korksuu endişesi sonra büyüyor allahım onu benden bizden ayrı gayrı koyma analı babalı uzun ömürler ver korksu kaygısı annem erken yaşta öldüğünden sanırım en büyk dileklerim hayallerim çocuklarımın çocuklarını görmek üzerine. Melvlam kimseyi evlatla sınamasın Aminnn....

selam kızlar , nazlım girdi mi haberiniz var mı bilmiyorum.. dün görüştüm ama yazma imkanım olmadı ,, nazlımın bebeğinin kalbi durmuş 1 haftadır, dün kürtajla alıp genetik araştırmaya yollayacaklar.. dualarınızı esirgemeyin...

sağol kuzummmmm.ne fesat ne fesat bugün doktordan geldim herkes soruyo bi sorun varmı diye bende hiç bir sorun yokmuş her şey yolundaymış dedim.arkadaşlar oh çok güzel gözün aydın diyo onun suratı değişti birden bozuldu ağzını açıp tek bir kelime söylemedi insan bi geçmiş olsun bari der yaaaaaa bide bununla hergün yüz yüze çalışıyorum 11-12 saat.neyse kuzum sen nasılsın bitmiş her şey tatlım istediğin bir şey varmı burdan gönderelim sana inanki yürekten söylüyorum yaban ellerdesin kuzummmm.

tatilin güzel geçtiğine sevindim kuzum ne yapacaksın susmazsan zor geçerdi neyse kazasız belasız atlattında sağ salim evine döndün.işler içinde kendini harap etme yavaş yavaş olur tatlım.arkadaşına çok üzüldüm tatlım allah şifa versin çocuklarına acısın.çok doğru bir dua allahım çocuklarımız bize ihtiyaç duyduğunda sağ salim yanlarında olabilelim onların en güzel en özel günlerini görebilelim torunlarımızı sağlıkla büyütmeyi allahım bize nasip etsin.evet tatlım çok şükür sonuçların hepsi güzel çıktı allahım sağlıklarla hayırlısıyla bizede evlat versin.oğluşumu ve seni çok öpüyorum canımmmm kendine iyi bak.

renklimmmm tatlımmmm allah sabır versin nazlımaaaa kuzummmmmm nasıl acaba bir daha konuşursan selam söyle tatlım öpüyorum güzel yanaklarından geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen allahım nazlıma tekrar sağlıklı bir bebek versin acısını hafifletsin allahım bunu unutturacak acı vermesin

kızlar bende doktordan geldim sabah sabah gittim.bin şükür hiç bir sorun yokmuş teknik olarak hiç bir sorun yok dedi.rezervi merak ediyordum gayet iyi durumda dedi.adetin 2 yada 3.günü gel dedi sanırım 3.gün testlerini bana 5.gün yapmıştı ya onları tekrar edecek.ama bu durumda bile sorun yok dedi.allahım hepimize sağlıklı analı babalı hayırlı bir evlat ver.hapinizi kocaman öptümmmm.

aynı durumdayım. ben de ne yazacağımı bilemiyorum. sadece Allah sabır versin diyorum nazlıma. hepimiz sevinmiştik işe başladım yazınca, ve yine aynı şekilde çok üzüldük haberini alınca. inşallah minikler gibi 3.de güler yüzün, kısa bir süre sonra. çok bekletmez Rabbim.

canım çok sevindim.
inşallah ortada sorun yok, bi kaç aya gelir bebek. yeterki rahat ol.

günlükçüm, nuraycım, hellocum,evde ilk haftam, bu hafta dinlenmeye ayırdım. evde yatıyorum gün boyu net ve tv:) iş yaptığım yok.
Allah kısmet ederse haftasonu annem bi kaç yeri badana yapacak. sonra çamaşır yıkama işlerine başlayacağız.
tabi nurayın iyice az kalmış. sen bitir işleri artık:)

sağol tatlım benim inşallah kuzum.iyi yapıyorsun yat dinlen keyfini çıkar bundan sonra istesen bile yatamazsın:)))kolay gelsin canım öpüyorum

sağol tatlım benim inşallah kuzum.iyi yapıyorsun yat dinlen keyfini çıkar bundan sonra istesen bile yatamazsın:)))kolay gelsin canım öpüyorum

nillde ablacım herşeyin yolunda olmasına sevindim..
tez zamanda müjdeli haberlerini almak ta nasip olacak inş..
çünkü şuan çok rahatlamışsındır.. stress olmayınca, herşey yolunda gidiyor çünkü
kendine iyi bak.. işlerin rasgelsin canımm..

bende cuma günü doktora gidiyorum..
ve garip bir heyecan var..
en son ne zaman gittiğim belli malum:S
Hayırlısı bakalım..

lonecim, dinlenme programına bayıldııımmm..
programı bozma, aynen devam..
yat, uyu, dinlen canım..

kendinize iyi bakın kızlar..
chnb abladan ve Nazlıdan haberi olanlarda bilgilendirsin arada

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlımmmm canım benimmmm çok teşekkür ederim evet gerçekten çok rahatladım kuzummmmmm inşalalh dediğin gibi bundan sonra sağlıklarla gelir bebişim.o garip duygunun olması çok normal ama emin ol her şey çok güzel olacak hiç bir sorun çıkmadan seninde 1-2 ay içinde tekrar sağlıklarla bir bebeğin daha olacak birtanemmmmm

evetttttt nazlımdan chnb den haberi olan varmıııııı

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız. ben de çok şükür daha iyiyim. hellom hoşgeldin canım benim daha iyiyim sağol sen nasılsın. çınar paşamız nasıl

nazlım ve chnb ablayı ben de çok merak ediyorum inşallah iyilerdir.

.............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…