nazlım canım benimmmm...hangi kelimeler teselli edebilir?hiçbiri...öğrendiğimden beri elim yazmaya gitmiyor.daha doğrusu ne yazacağımı bilemiyorum..çok üzüldüm.Allahım sana sabırlar versin..umarım bu acı son olur.
kızlar chnb abla iyi hepinize slm var....
kızlar dün nazlım ile konuştum hastaneydi kürtajı bitmiş ama narkozdan biraz rahatsızlanmıştı.. ben inanıyorumki testler felan derken kendini çalışma yaparken bulacak allahım öyle büyük ki bana yaptığı mucizeyi nazlıma da yaşatacak ilk denemede sağlıklı bir bebiş yerleştirecek göbüşüne.. kızlar böyle durumda hepimiz yaşadık ne söylesek boşta kalıyor nazlıma yapabileceğimiz en iyi destek sanırım dualarımız olacak..
chnb ablacım aynı zamanda dularımız seninle ne olur sen güzel haberle gel sonrada hep güzel haberler olsun..
nazlım canım benimmmm...hangi kelimeler teselli edebilir?hiçbiri...öğrendiğimden beri elim yazmaya gitmiyor.daha doğrusu ne yazacağımı bilemiyorum..çok üzüldüm.Allahım sana sabırlar versin..umarım bu acı son olur.
kızlar dün nazlım ile konuştum hastaneydi kürtajı bitmiş ama narkozdan biraz rahatsızlanmıştı.. ben inanıyorumki testler felan derken kendini çalışma yaparken bulacak allahım öyle büyük ki bana yaptığı mucizeyi nazlıma da yaşatacak ilk denemede sağlıklı bir bebiş yerleştirecek göbüşüne.. kızlar böyle durumda hepimiz yaşadık ne söylesek boşta kalıyor nazlıma yapabileceğimiz en iyi destek sanırım dualarımız olacak..
chnb ablacım aynı zamanda dularımız seninle ne olur sen güzel haberle gel sonrada hep güzel haberler olsun..
Sessizliğe kapıldık hepimiz.Nazlım aklımdasın sürekli..
chnb, iyi olmana sevindim canım dahada iyi olacaksın inşallah...
hilal, canım benim yaşadığın şeyler pekde hafife alınacak bişey değilcanım bu nedenle bunları atlattınya gerisi çorap söküğü gibi olacak inşallah canım...bulantı ve kusma geçirdiğin operasyonun etkisidir umarım allahım beterinden saklasın...kendini üzme canım endişeyede kapılma inşallah bu yaşadıklarından daha kolay bir süreçtir... çikolata kisti kötü boyutta olayan bir çeşit diye biliyorum canım herşey allahtan canım benim biz ne yapsakta ne desekte boş yaşadığımız herşey herkezin başına gelebilir...kendini hep böyle teselli et ve çözümsüz olmaması için dua et canım benim çok şükür bunada allahım tez ve hayırlı zamanda sizlerede mükafatınızı versin...
hellom, canım bugün görüşemedik...benim hatta bizim için ne güzel şeyler yazmışsın güzel yüreğine sağlık canım...allahım duanı dualarımızı kabul etsin..okuyorum bende canım...ama sen gönlünü ferah tut nazar olacaksa senden sizden olsun teyzeleri sizler iyi niyetle bakarsınız sevgi nazarıdır o allahım fesat kötü gözlerden korusun kızlarımı:)) kızım grip oldu dün gece sürekli uyandı faranjit başlangıcı vardı çatallı öksürük sabah bitki karışımı bir çay yaptım çok şükür boğazı yumuşadı...gece çok uyuyamadım sen aradığında onu uyutmaya çalışıyordum dinlensin diye tabii uyudumu hayır 2 saat ben uyumuşum:)) sonra sinirlendim uyuduğumda sürekli gözüm bir kapalı bir açık bişey anlamadım kalktık birşeyler atıştırdık yaa benim şekermi çıktı anlamadım bir yatmışım gözlerimi açamadım 2 saat yine uyumuşum bugün tuhaf bir gündü o yüzden kızım zavallı anne hadi kalk demekten yoruldu yavrum dışarıda çıkaramadım burnu tıkalı falan neyse babamız geldi görümcem rahatsızmış aşağı indik biraz durduk çıktık eve yattık tel çaldı görümcem fenalaşmış eşim onu hastaneye götürdü bende onu bekliyorum şimdi...canım bebeğin kıyafetleri hazır dolabınada yerleştirdim...2 haftadır kıyafetlerle boğuşuyorum zaten yıkadım yiğenlerden gelen kıyafetleri kışlık yazlık ayırdım kızıma küçülenleri amcamın torununa ayırdım falan bazaya yerleştir dolaba yerleştir...odaları çok güzel oldu ama miniğimin sadece kıyafetleri dolapta yatağı bizim yanımızda bakalım kıskançlıklarle odalar ne hale gelecek:)) canım insanları anlamak gerçekten çok zor dediğin gibi beni görenlerin ilk dedikleri şey çok yaşlanmışsın saçlarımdan dolayı:)) ikinciside öyle bir bakıyorlarki acıyarak çok şişmişsin yaa kardeşim ben allaha şükür halimden memnunum seni geren nee?? anlamadım...ne yazıkki uğraşıyoruz işte cahiliyle onuyla bunuyla...dün birisi yine cinsiyeti nee dedi kız dedim canım suratını görmen lazımdı yaa böyle ne bileyim kafaları neden basmak istemiyor anlamadım bende dedimki biz memnunuz canım üzülmene gerek yok gibi bişeyler dedim...ki harbiden nasıl sinir oluyorum artık anlatamam yaa evlat yaa evlat ben allahımdan hayırlı ve sağlıklı 2 evlat istedim ben kız yada erkek istemedim allahımda bizim için hayırlısı neyse onu bize verdi çok şükür allahım olmayana isteyenede versindee kız versin canım işte böylee yaa...eşim sabahları işe gitmeden önce geçer kızımızın karşısına allahım sen kızımızı nazarlardan koru ne kadar güzel yaa şu masumiyete bir bak der sonra öper öyle gider işe...canım inşallah hepsi kızıda erkeğide hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boşşş...çınarım nasıl ayyy nasılda toparlnamıştır şimdi yaa tam ısırmalık olmuştur dolu dolu ele gelir şimdi paşamız...babanneyle dede özlemiştir şimdi...
nuray, canım bizim hazırlıklarda hala devam beşik korumalıklarım temiz ama doğuma yakın tekrar yıkayacağım...kıyafetler tamam...benim ayakalar çok şişti...canım hiçççç bişey yapmak istemiyor sadece uyusam diyorum...kızımda pek bırakmıyor...ev almış başını gitmiş zaten eşim her akşam mesaide çok yardımcı olamıyor...bakalım heralde kadın tutacağım doğuma yakın halılarıda yıkamaya vereceğim ama havalar kötü ısınmasını bekliyrum...annenin gelmeinede az kaldı ne güzel...benim annemde köye gidiyor( düğün var 14ünde benimkide bir aksilik olmazsa 19 haziran,gelir heralde ozamana kadar... kaynanamda gidiyor köye dedim gidin bakalım doğumdan sonramı gelirler bilmiyorum özelde olacağım için eşim yanımda olacak halam, kızları falan var bakalım nasıl olacak...
loneliness, dinlenme haftası yapmışsın iyi yapmışsın yavaş yavaş yaparsınız canım hem annende destekçin ne güzel yavaş yapınca zamanda çabuk geçiyor hepsini bir anda yapınca zaman geçmek bilmiyor canım...tarihde ne güzel denk gelmiş sağlıkla gelsin bebişler...
nilde, canım gözün aydın sonuşlar temizmiş...allahım fazla bekletmesin canım...
datlumm, nasıl gidiyor?
ceza, nabersin? bebiş arayı kapatmış ilk zamanlar oluyor canım yazmıştık bizdede olmuştu inşallah tamamına erdirsin allahım...
minikler, bulantılar ne alemde? yıl sonu hazırlıkları ne yaptın?
deniz lalesi, sende dra gidecekmişsin rahim içinmi ne için canım?
sezen, canım nasılsın? sen neler yaptın?
minicikumut,sabah ilk sen okursun sanırım günaydın kolay gelsin canım...
candaş nasılsın canım kayıplara karıştın iyice...
ayaklarım çok şişti sandalyede oturuyorum ama dayanamıcam artık kızlar...hepinizi öpüyorum...iyi geceler...umarım unuttuğum yoktur varsa affolaa...
nazlım canım yazını görünce çıkamadım...çok güçlüsün gerçekten seni böyle görmek sevinddirdi beni herşey allahtan canım verende alanda yüce allahım...ne güzel dedin sağlıklıysa ver allahım diyoruz hep demekki bişeyi vardı hayırlısı böyleymiş...testlerde sorun anlaşılırda inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur canım benim kucağına hayırlısı ve sağlıklısıyla alacağın bebişin meleklerinin yerini doldurur...allahım tekrar yaşatmadan hayırlısıyla vaktinde göndersin bebeğini canım...zaman ilaç dediğin gibi eşinde destekçin zaten allahım sizlere güç kuvvet ve sağlık versin canım...dinlen bol bol üşütme sakın canım dikkat et kendine...öpüyorum seni...
kuzummmmmmmmmm kurban olurum sana yüreğine sağlık allah razı olsun çınara sağlık güzel ömür versin inşallah iyiyim şükürler olsun daha da iyi olucam inşallah türkiyenin her ucundan dualar geliyo yüreğime yüreğime sizler sağolun ağlama bende ağlarım bak:)nazlıma
canım benim üzüntü ne kelime ifaede edemem allah kabul etsin senin için fetih süresini okudum umarım herşey gönlünce olur. Ben seni rahatlatayım derken sen beni bizi rahatlatmışsın, insan çok güçlü ne acılara katlanıyor iyi olmana sevindim. Yazını gözyaşları içinde okudum umarım bundan sonra doğumunda gözyaşı dökerim. Kendine iyi bak sevgiler.
kuzummmmmmmmmm kurban olurum sana yüreğine sağlık allah razı olsun çınara sağlık güzel ömür versin inşallah iyiyim şükürler olsun daha da iyi olucam inşallah türkiyenin her ucundan dualar geliyo yüreğime yüreğime sizler sağolun ağlama bende ağlarım bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?