Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım Allahım hayırla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kendine ve bebğine çok dikkat et şuan enönemli şey sizsiniz. bencede bilgisayar karşısında çok vakit geçirme zaten,hele hele laptop falan kucağına alıp oturma radyasyondan sakın yani

ben ilk kürtajimdan 3ay sonra hamile kaldim bakalim bu sefer kac ay beklicem ins bidaha gitmez melegim benden

ya kızlar bişey dicem ya benim ateşim hiç düşmedi acayip ateş basıyo(inş menapoza girmiyorumdur) yaaaaa çokkkk heyecanlıyım ben ya yrn test yaptırmayı düşünüyorum acaba çıkarmı ki

canım ferah tut kalbini evrene olumlu yanıtlar gönderelim bebekleriiz bizimle olsun bırakmasınlar kucaklarımız boş kalmasın, allah hamile arkadaşlarımızınkini tamamına erdirsin sağlıkla, yeni kürtaj olanlara sabır versin, hamilelik yolunda çabalayanlara yar ve yardımcı olsun, hayırlısı olsun bu acıyı defalarca yaşan kullarına merhamet eylesin ne diyim . artık güzel şeyler olsun inşallah.

sanmamm daha adetine 10gün kala test mi çıkar bacım çıksada güvenmezsin zaten..bence sabırlı ol birascık enazından şöle 2gün kala falan yap barii

Son düzenleme:
ya kızlar bişey dicem ya benim ateşim hiç düşmedi acayip ateş basıyo(inş menapoza girmiyorumdur) yaaaaa çokkkk heyecanlıyım ben ya yrn test yaptırmayı düşünüyorum acaba çıkarmı ki

aselkuzum 9 yada 8 gün var dimi kan testi yaptır ama sonra başlıcaz acaba değer arttı tmı şu oldu mu bu oldu mu, eee zaten stres düşmanımız, bende aşağ yukarı senin yerinbedeyim ve adetime 1 gün var kaldı ki ben 33 35 günlerde adet oluyorum düzensizim yani, beklicem umarım kızmamışsındır, hayırlısı olsun canım,

ortada fol-yumurta olmamasına rağmen bi başlık açsam diorum "temmuzda hamile kalmak isteyenler" die erken mi daha

sanmamm daha adetine 10gün kala test mi çıkar bacım çıksada güvenmezsin zaten..bence sabırlı ol birascık enazından şöle 2gün kala falan yap barii

cnm bende sanmıyorum ama işte ben çoooookkkk sabırsızımmmm

ayyyy evet ya doğru diyosun arkadaşım yine aynı stresi yaşayacağımı düşündükçe bi garip oldumama belki çıkar ümidiyle büyük ihtimalle yaptırcam bakalım hayırlısı artık inşşallah RABBİM hepimize sorunsuz hamilelilkler ve bebişler nasip eder....

arkadaşlar günaydınnn,

öncelikle ben ve bebiş dinleniyoruz evdeyiz iyiyizz,çandaş bu hafta sonu izinliydi eşinin yanına gitcekti merak edenler için:)
tahlillere gelince ben bu hamileliğimde 5 gün önceden kan tahlili yaptırdım sonuç negatifti bu yüzden sizde adet günü yada en erken "1 gün önce yaptırın boşuna moral bozukluğu olmasın hadi hayırlısı bekliyozzz haberlerinizi az kaldııı haziranaaaa öptümmm hepiniziz

canım bence bi kaç gün daha sabret olaki şimdilik çıkmasa moralin bozulur .ben bu ay çalışmalara başlıcam yumurtalama günmü bekliyorum sabırsızlıkla.dün eşime dedimki reglim 1 hafta geciktikten sonra test yapacam.pozitif olursa dra hemen gitmeyecem taki 7. haftasında gidip bebişi ve kalp atışını beraber görmek istiyorum dedim.hı hı kesin o kadar sabredersin deyip dalga geçti benimle( ama dayanacam :97: inşallah umarım yani:))

canım doğru söylüyorsunda bende öyle düşünüyordum taaaki bir arkadaşım bir olay anlatana kadar, kadının budan önceki bebeği kalbi atmış durmuş kurtaj olmuş ben gibi yaklaşık 10 haftalıkken sonra tekrar hamile kalmış işte kan tahlili yapmış emin olmuş sonra da arkadaşının ısrarıyla dr gitmiş iyi ki gimiş dr ne olur ne olmaz diye tutunması için ilaç vermiş. belki böylesi durumlar için gitmek mantıklı olabilir gibime geldi ne bilim ya.

offfffffff hakkımızda hayırlısı.

o da doğru alınması gereken tedbirler olabilir. dediğin gibi hakkımızda hayırlısı zaten sanmıyorum hiçbirimiz benim bu söylediğim süre kadar sabredemeyiz :)) baksana eşim bile inanmadı zaten benim 7. haftaya kadar bekliyecek olmama:))

zaten bende bekletmem seni gibime geliyor :))) 6. hafta gideriz
valla ben korkuyorum.

cnm benimde 10 gun var ve kasıklarım devamlı agrıyor acaba dedirtiyor bana ve bende geçen hamileliğimde olan belirtiler var şu anda yaptırsak belli olurmu bende senın gibi merak içindeyim bişey daha var dr gitsek ultrasondan açagıdan baksa çıkarmı acaba?

çıkmaz canım boş yere doktora gitme ve test yaptırma yumurtlama sonrası 7-9 gün içinde bebek eğer döllendiyse rahime yerleşir ve ancak ondan sonra b-hcg hormonu salgılamaya başlar vücut.. 10. -12. günden sonra kanda yaptıracağın testle anlarsın doktor USG ile göremez keseyi o değerin 1000 lere yaklaşınca görebilir

kan testi yapsam çıkar yani öylemi?

cnm sonucumu aldım negatif çıkacağını bile bile yinede yaptırdım çıldırmış olmalıyım benimde yaklaşık 10 gün var moralimi bozmmadım çünkü bi önceki gebeliğimde de yine aynı şeyi yapmıştım sonra tam umudu kesmişken günüm geçti ve test yaptırdım sonuç pozitifti sanırım varsa şayet bu da geç döllenme olabilir bence bu aşamada vajinal ultrason falan yaptırma sonra kafanda soru işaretleri olabilir zarar verdimi bişey oldumu diye bence en mantıklısı 1 hafta daha beklemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…