canım bende giremedim bayağıdır,cuma günü biraz kanamam oldu çokk korktum doktora gittim allahtan bebişte bişey yok dedi ama içim içimi yedi çok zorr kızlar kanamasızzz bir hamilelikk nasip etsinn allahh herkesee şimdi sadece yatıyorumm dinlenme ve ıstırahat verdi birde ilaçların dozunu artırdı onlarda sersem seperek yaptı iyice ama insallahh şu 12 haftayı hayırlısı ile tamamlayıp azıcık rahatlarımm artık sizden haberler beklicem ara sıra girsemde çokk uzun kalamayabilirim benim için dua edinn bebişim karnımdannn hiçç gitmesinn bende sizler için zaten dua ediyorum sağlıklı hayırlı haziranda bebişlerr gelsinn öptümmm hepinizi...
yok anacım yok valla korunmadıkinşallah hayırlı haberler veririm hepinize....
kızlar bu arada candaş nerde??
canım bende giremedim bayağıdır,cuma günü biraz kanamam oldu çokk korktum doktora gittim allahtan bebişte bişey yok dedi ama içim içimi yedi çok zorr kızlar kanamasızzz bir hamilelikk nasip etsinn allahh herkesee şimdi sadece yatıyorumm dinlenme ve ıstırahat verdi birde ilaçların dozunu artırdı onlarda sersem seperek yaptı iyice ama insallahh şu 12 haftayı hayırlısı ile tamamlayıp azıcık rahatlarımm artık sizden haberler beklicem ara sıra girsemde çokk uzun kalamayabilirim benim için dua edinn bebişim karnımdannn hiçç gitmesinn bende sizler için zaten dua ediyorum sağlıklı hayırlı haziranda bebişlerr gelsinn öptümmm hepinizi...
ya kızlar bişey dicem ya benim ateşim hiç düşmedi acayip ateş basıyo(inş menapoza girmiyorumdur) yaaaaa çokkkk heyecanlıyım ben ya yrn test yaptırmayı düşünüyorum acaba çıkarmı ki
sanmamm daha adetine 10gün kala test mi çıkar bacım çıksada güvenmezsin zaten..bence sabırlı ol birascık enazından şöle 2gün kala falan yap barii
aselkuzum 9 yada 8 gün var dimi kan testi yaptır ama sonra başlıcaz acaba değer arttı tmı şu oldu mu bu oldu mu, eee zaten stres düşmanımız, bende aşağ yukarı senin yerinbedeyim ve adetime 1 gün var kaldı ki ben 33 35 günlerde adet oluyorum düzensizim yani, beklicem umarım kızmamışsındır, hayırlısı olsun canım,
ya kızlar bişey dicem ya benim ateşim hiç düşmedi acayip ateş basıyo(inş menapoza girmiyorumdur) yaaaaa çokkkk heyecanlıyım ben ya yrn test yaptırmayı düşünüyorum acaba çıkarmı ki
canım bence bi kaç gün daha sabret olaki şimdilik çıkmasa moralin bozulur .ben bu ay çalışmalara başlıcam yumurtalama günmü bekliyorum sabırsızlıkla.dün eşime dedimki reglim 1 hafta geciktikten sonra test yapacam.pozitif olursa dra hemen gitmeyecem taki 7. haftasında gidip bebişi ve kalp atışını beraber görmek istiyorum dedim.hı hı kesin o kadar sabredersin deyip dalga geçti benimle( ama dayanacam :97: inşallah umarım yani:))
canım doğru söylüyorsunda bende öyle düşünüyordum taaaki bir arkadaşım bir olay anlatana kadar, kadının budan önceki bebeği kalbi atmış durmuş kurtaj olmuş ben gibi yaklaşık 10 haftalıkken sonra tekrar hamile kalmış işte kan tahlili yapmış emin olmuş sonra da arkadaşının ısrarıyla dr gitmiş iyi ki gimiş dr ne olur ne olmaz diye tutunması için ilaç vermiş. belki böylesi durumlar için gitmek mantıklı olabilir gibime geldi ne bilim ya.
offfffffff hakkımızda hayırlısı.
o da doğru alınması gereken tedbirler olabilir. dediğin gibi hakkımızda hayırlısı zaten sanmıyorum hiçbirimiz benim bu söylediğim süre kadar sabredemeyiz :)) baksana eşim bile inanmadı zaten benim 7. haftaya kadar bekliyecek olmama:))
cnm benimde 10 gun var ve kasıklarım devamlı agrıyor acaba dedirtiyor bana ve bende geçen hamileliğimde olan belirtiler var şu anda yaptırsak belli olurmu bende senın gibi merak içindeyim bişey daha var dr gitsek ultrasondan açagıdan baksa çıkarmı acaba?
çıkmaz canım boş yere doktora gitme ve test yaptırmayumurtlama sonrası 7-9 gün içinde bebek eğer döllendiyse rahime yerleşir ve ancak ondan sonra b-hcg hormonu salgılamaya başlar vücut.. 10. -12. günden sonra kanda yaptıracağın testle anlarsın doktor USG ile göremez keseyi o değerin 1000 lere yaklaşınca görebilir
cnm benimde 10 gun var ve kasıklarım devamlı agrıyor acaba dedirtiyor bana ve bende geçen hamileliğimde olan belirtiler var şu anda yaptırsak belli olurmu bende senın gibi merak içindeyim bişey daha var dr gitsek ultrasondan açagıdan baksa çıkarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?