Senden de Allah razı olsun ne demek. Mevlam heimizin cocuklarını bağışların sağlıklı uzun ömürleri olsun analı babalı. Ağlama kuzum geçecek bu günlerde ne günler atlattık bununda hakkından geliriz inşallah.
popomun dibinde sürekli birileri var azcık yanlız bırakmıolar azcık gözlerim dolsa hemen biri şebeklik yapıyo bu arada benim ilk bebekte 10 gün falan kanamam sürmüştü bunda sadece kürtaj olduğum gün geldi ve birazcık da dün başka yok buda anormla bi durum değil dimi:)
Dr demişti ki varlı yoku 15 gün sürebilir demişti, hatırladığım kadarıyla benim 2 3 gün falan sürmüştü az az. Dr kontrole çağırmıştır o zaman netleşir.
İnsanın bu günlerde sevdiklerinin olması süper, regl olayım derken sonuçlarda gelir o zamana kadar da sınavlar biter bir bakarız neler olacak diye.
Nazlım;biz sana güç vereceğimize sen bize güç verdin.Rabbim güzel gönlüne göre versin İnşallah.Dediğin gibi bir sorun varsa o bulunsun tatlım.İnşallah birdahaki sefer sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçireceksin.Belkide aynı zamanlarda beraber hamile kalacağız Nazlım.Rabbim yardımcın olsun..
Günlükcüm günaydın canım..Günler senin lehine geçiyor minik hanıma kavuşmaya 1 ay kaldı..Merakla bekliyoruz kuzuyu.
Hellocum merhaba canım.Çınar nasıl?İnşallah iyisinizdir.
Hilalcim enfeksiyon durumu var muhtemelen.Hepimiz sor süreçlerden geçtik,geçiyoruz.Rabbim dermansız dert vermesin.Dikkat et kendine..Görüşmek üzere.
Diğer kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
Günlüğüm kayıplardayım canım kaybolmak iyi geldi.Dağıldı kafam bebekte çıktı gitti aklımdan.bazen okuyorum bazen hiç girmiyorum topiğe.Nazlımın olayını duyunca kendimi burda buldum günlerdir.kızlarınıda senide öpüyorum çok.Özledim gerçekten sizi aa malum psikolji olayımallah kolaylıklar versin sanada, inş kolaylıkla geçirisin bu son zmanlarıda, çok kilo aldın mı ?
Nazlım, canım benim 2. meleğinide gönderdin hem ne mutlu sanada hem of allahım bu ne kader diyorum bende.inan günlerdir aklımdasın ve elim gitmedi ne yazmaya ne aramaya.Bugün yazını görünce kayıtsız kalamadım çok şükür çok iyisin, bizlere teseli vermişsizn resmen.inş genetik sonuçları tatmin edici olur ve minikler gibi 3. bebeğin yüünü güldürür.Dualarımız seninle bunu biliyosun zaten.rabbim umutlarımızı dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Allah gönlüne göre versin canım benim ...öptüm çok seni.
Hilal, canım ya inş kist olayı hallolur çok geçmişolsun ... kötü bişey çıkmayacak inş. dualarımız yanında olsun.
Kıtty, canım benim çok özür dilerim ya bi görüşemedik senle.o gün akşam aradığında kendi evimdeydim kardeşimin yemin töreni vardı o gün sözlüsü ve k.validesi gelmişt, birde köyden teyzem.hepsini yemeğe davet ettim hazırda eşim burdayken dedim ( geçen hafta burda eğitimdeydi 9 gün beraberdik) yemek telaşı vardı eşim de teli getirdi dedim sonra ararım o da saf anlamamış meşgule atmış.arıycam ama.sen nasılsın çınarım nasıl ?
Datlum, canım hamilelik nasıl gidiyor ? bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? bulantılar bitmiştir artık sanırım ?
Chnb, ablam sende yazmıyorsun sanırım aklım senle .merak ediyorum sıkıntılı durumların olduğun için sanırım hepimiz tedirginiz ama inş güzel bi kapanış yapacağız bu kez, bebeğin kucağında ömrü ömründe olacak.allaha emanet olun.
Lone, nasılsın canım ? oğlun nasıl ?
Nuray, çok az kaldı doğuma, hadi bi gayret en kolay doğumlar senin olsun.annen gelmedi daha değil mi canım ?
Nilde, ablam sen nasılsın ? çok şükür testelrin hepsinn maşallahı var.devmı güzel bir kız çocuğuyla taçlansın.sana kız annesi olmak çok yakışacak bence.erkek kız farketmezönce sağlıklısı tabi de yakıştırdım ben.düşünüyorum bana ne yakışır acaba ? sanırım kız anneliği ? az bi süslülük var yani ruhumunda :)) kürtaj olmadan önce erkek çocuk için deli olurdum ama artık hiç tercihim yok gerçekten olsunda sağlıkla hiç farketmez.Dün bir bayan geldi, gerçekten iyi niyetli filan . kızı var 1 tane, 2. yi düşüneceklermiş.tek kardeşmiş kendisi kardeşin tadını bilmediğim için eksikliği yok hayatımda diyor.benim durumumuda biliyor saolsun çok hassas.şey dedim 2 kızı yada 2 oğlu olana çok imreniyorum ben 2 aynı cinsiyet kardeş başka güzel.ay yok ya 2 kız olsunda 2 erkek olmasın dedi, neden dedim k.valide olmak zor gelinler kötü bilir diyo.ee arkadaş baştan geline tepkilisiniz sonrada yok efendim biz kız yerine koyduk o sevmedi diyolar.yalan hemde en kocamanından.
minicikumut, canım sen nasılsın ? az kaldı çalışmalara sanırım, diş tedavin bitecek değil mi yakında ?
denizlalesi, canım nasılsın ? artık daha iyicemisin ? toparlanambildin mi gönlü güzel adaşım ..
Sezen, canım sen naptın ? çalışmalara başladın mı ?
taf, senem, yamateke, pileo, prens ve prenses anneleri nasılsınız ? ufaklıklar ne alemdeler ?
İsmini atladıklarım varsa çok özürdileyerek soruyorum nasılsınız ?
beni soraak olursanız, şükür iyiyim.üp bebek olayı kafamızda kesinleşti.dr dan randevu sıkıntım var, 2 aydır ayarlayamadım aşırı yoğunlar.en son artık aklımda olmayan bir dr dan (doç) randevu aldım, memnun kalan çok ama sırayı kolay aldığım için acabalarım olmadı değil, kedni tercih ettiğim dr çok zman gece 12 ye dek çalışıyomuş şok oldum.bana mümkün değil sıra gelmez.ameliyatıda ayarlamak çok zor olabilir.baklalım bi bu dr a gideyim yişn op. den iyidir diye düşünüyorum.işte böyle.hepinizi çok öpüyorum dualrım sizinle ve bşiliyorum ki dularınız benimle.allaha emanet olun hepiniz.
beni soraak olursanız, şükür iyiyim.üp bebek olayı kafamızda kesinleşti.dr dan randevu sıkıntım var, 2 aydır ayarlayamadım aşırı yoğunlar.en son artık aklımda olmayan bir dr dan (doç) randevu aldım, memnun kalan çok ama sırayı kolay aldığım için acabalarım olmadı değil, kedni tercih ettiğim dr çok zman gece 12 ye dek çalışıyomuş şok oldum.bana mümkün değil sıra gelmez.ameliyatıda ayarlamak çok zor olabilir.baklalım bi bu dr a gideyim yişn op. den iyidir diye düşünüyorum.işte böyle.hepinizi çok öpüyorum dualrım sizinle ve bşiliyorum ki dularınız benimle.allaha emanet olun hepiniz.
selam kızlar
kardeşimin cebinden yazıoyorum geçmişe bakamadım ama inanıyorum ki hepiniz benim için üzüldünüz ve dualar ettiniz allah kat kat razı olsun neler hissettiğimi anlatmam için kelimeler cümleler çok manasız 2. canımda gitti canımdan söküp aldılar yarısı genetik incelemeye yarısı patolojiye gitti benimse canımdan can gitti ama saçma bi şekilde iyiyim kendimi çok güçlü hissediyorum hep hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kucağıma diye dua ettim ve ianıorum ki rabbim dualarımı duydu kürtajda zor ayılmışım sürekli ağlamışım annelik böyle bi duygu sanırım hemşireler halime acımış gibi gözlerle beni uyandırmaya çalışıyodu uyandığımda gözlerim yaşlı karnım boş kalbim yaralıydı ama ben dimdik ayaktaydım şüürler olsun rabbime nasıl da kaldıramıyacağımız yükler vermiyo bize :)yardımcı olsun insan herşeye alışıomuş çok ilginç bi şekilde rahatım çok ağlamadım kendimi kapatmadım dün çıktım hastaneden eve geldim yemek yaptım misafirler geldi annemler falan yemek yedik bugün dışarı çıktım kendimi yormadan gezdim üstüme başıma bişeyler aldım akşam kardeşimle mutfak dolaplarını kapladık sürekli bişeyler yapasım var bu günümüze binlerce şükür eşim iyi ben iyiyim şimdi diyorum ki bişey var ve o bulunacak bi dahaki gebeliğim sağlıklı olacak inşallah rabbime ianıyorum bebek genetiğe gitti 2 hafta sonra sonuçlar gelicek ona 1 hafta sonra da patoloji raporu genetiği devlette yaptırmadım uzun sürüyodu özelde 250 liraya yaptırdık eşim gerekirse tüp bebek yaptırırız yeterki üzülme dedi içime su serpildi kızlar analttıkça anlatasım var ben iyiym inanın iyiyim daha güçlü ve daha ayaktayım sınavlarıma 15 gün var 15 gün onlara çalışıcam sonra eylülde kpss var ona hazırlancam zaman ilaç olacak yarama inşallah yarın işe gitcektim ama gelme dinlen dediler hafta sınu da bi yerlere gitces eşimle inş vakit geçicek acılar soğucak yine gülcez eğlences rabbim dermansız dertler vermesin kimse kendini üzmesin kızlar nolur hayat çok acayip bişey bizler seçilmiş melek anneleriyiz bebeklerimiz cennet kapısında mis kokularıyla bizi beklices ben bi kocam bi kendim için yolladım:)rabbim dermansız dertler vermesin pazartesi işe başlıcam kalın sağlıcakla allaha emanet olun
selam kızlar
kardeşimin cebinden yazıoyorum geçmişe bakamadım ama inanıyorum ki hepiniz benim için üzüldünüz ve dualar ettiniz allah kat kat razı olsun neler hissettiğimi anlatmam için kelimeler cümleler çok manasız 2. canımda gitti canımdan söküp aldılar yarısı genetik incelemeye yarısı patolojiye gitti benimse canımdan can gitti ama saçma bi şekilde iyiyim kendimi çok güçlü hissediyorum hep hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kucağıma diye dua ettim ve ianıorum ki rabbim dualarımı duydu kürtajda zor ayılmışım sürekli ağlamışım annelik böyle bi duygu sanırım hemşireler halime acımış gibi gözlerle beni uyandırmaya çalışıyodu uyandığımda gözlerim yaşlı karnım boş kalbim yaralıydı ama ben dimdik ayaktaydım şüürler olsun rabbime nasıl da kaldıramıyacağımız yükler vermiyo bize :)yardımcı olsun insan herşeye alışıomuş çok ilginç bi şekilde rahatım çok ağlamadım kendimi kapatmadım dün çıktım hastaneden eve geldim yemek yaptım misafirler geldi annemler falan yemek yedik bugün dışarı çıktım kendimi yormadan gezdim üstüme başıma bişeyler aldım akşam kardeşimle mutfak dolaplarını kapladık sürekli bişeyler yapasım var bu günümüze binlerce şükür eşim iyi ben iyiyim şimdi diyorum ki bişey var ve o bulunacak bi dahaki gebeliğim sağlıklı olacak inşallah rabbime ianıyorum bebek genetiğe gitti 2 hafta sonra sonuçlar gelicek ona 1 hafta sonra da patoloji raporu genetiği devlette yaptırmadım uzun sürüyodu özelde 250 liraya yaptırdık eşim gerekirse tüp bebek yaptırırız yeterki üzülme dedi içime su serpildi kızlar analttıkça anlatasım var ben iyiym inanın iyiyim daha güçlü ve daha ayaktayım sınavlarıma 15 gün var 15 gün onlara çalışıcam sonra eylülde kpss var ona hazırlancam zaman ilaç olacak yarama inşallah yarın işe gitcektim ama gelme dinlen dediler hafta sınu da bi yerlere gitces eşimle inş vakit geçicek acılar soğucak yine gülcez eğlences rabbim dermansız dertler vermesin kimse kendini üzmesin kızlar nolur hayat çok acayip bişey bizler seçilmiş melek anneleriyiz bebeklerimiz cennet kapısında mis kokularıyla bizi beklices ben bi kocam bi kendim için yolladım:)rabbim dermansız dertler vermesin pazartesi işe başlıcam kalın sağlıcakla allaha emanet olun
chnb, iyi olmana sevindim canım dahada iyi olacaksın inşallah...
hilal, canım benim yaşadığın şeyler pekde hafife alınacak bişey değilcanım bu nedenle bunları atlattınya gerisi çorap söküğü gibi olacak inşallah canım...bulantı ve kusma geçirdiğin operasyonun etkisidir umarım allahım beterinden saklasın...kendini üzme canım endişeyede kapılma inşallah bu yaşadıklarından daha kolay bir süreçtir... çikolata kisti kötü boyutta olayan bir çeşit diye biliyorum canım herşey allahtan canım benim biz ne yapsakta ne desekte boş yaşadığımız herşey herkezin başına gelebilir...kendini hep böyle teselli et ve çözümsüz olmaması için dua et canım benim çok şükür bunada allahım tez ve hayırlı zamanda sizlerede mükafatınızı versin...
hellom, canım bugün görüşemedik...benim hatta bizim için ne güzel şeyler yazmışsın güzel yüreğine sağlık canım...allahım duanı dualarımızı kabul etsin..okuyorum bende canım...ama sen gönlünü ferah tut nazar olacaksa senden sizden olsun teyzeleri sizler iyi niyetle bakarsınız sevgi nazarıdır o allahım fesat kötü gözlerden korusun kızlarımı:)) kızım grip oldu dün gece sürekli uyandı faranjit başlangıcı vardı çatallı öksürük sabah bitki karışımı bir çay yaptım çok şükür boğazı yumuşadı...gece çok uyuyamadım sen aradığında onu uyutmaya çalışıyordum dinlensin diye tabii uyudumu hayır 2 saat ben uyumuşum:)) sonra sinirlendim uyuduğumda sürekli gözüm bir kapalı bir açık bişey anlamadım kalktık birşeyler atıştırdık yaa benim şekermi çıktı anlamadım bir yatmışım gözlerimi açamadım 2 saat yine uyumuşum bugün tuhaf bir gündü o yüzden kızım zavallı anne hadi kalk demekten yoruldu yavrum dışarıda çıkaramadım burnu tıkalı falan neyse babamız geldi görümcem rahatsızmış aşağı indik biraz durduk çıktık eve yattık tel çaldı görümcem fenalaşmış eşim onu hastaneye götürdü bende onu bekliyorum şimdi...canım bebeğin kıyafetleri hazır dolabınada yerleştirdim...2 haftadır kıyafetlerle boğuşuyorum zaten yıkadım yiğenlerden gelen kıyafetleri kışlık yazlık ayırdım kızıma küçülenleri amcamın torununa ayırdım falan bazaya yerleştir dolaba yerleştir...odaları çok güzel oldu ama miniğimin sadece kıyafetleri dolapta yatağı bizim yanımızda bakalım kıskançlıklarle odalar ne hale gelecek:)) canım insanları anlamak gerçekten çok zor dediğin gibi beni görenlerin ilk dedikleri şey çok yaşlanmışsın saçlarımdan dolayı:)) ikinciside öyle bir bakıyorlarki acıyarak çok şişmişsin yaa kardeşim ben allaha şükür halimden memnunum seni geren nee?? anlamadım...ne yazıkki uğraşıyoruz işte cahiliyle onuyla bunuyla...dün birisi yine cinsiyeti nee dedi kız dedim canım suratını görmen lazımdı yaa böyle ne bileyim kafaları neden basmak istemiyor anlamadım bende dedimki biz memnunuz canım üzülmene gerek yok gibi bişeyler dedim...ki harbiden nasıl sinir oluyorum artık anlatamam yaa evlat yaa evlat ben allahımdan hayırlı ve sağlıklı 2 evlat istedim ben kız yada erkek istemedim allahımda bizim için hayırlısı neyse onu bize verdi çok şükür allahım olmayana isteyenede versindee kız versin canım işte böylee yaa...eşim sabahları işe gitmeden önce geçer kızımızın karşısına allahım sen kızımızı nazarlardan koru ne kadar güzel yaa şu masumiyete bir bak der sonra öper öyle gider işe...canım inşallah hepsi kızıda erkeğide hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boşşş...çınarım nasıl ayyy nasılda toparlnamıştır şimdi yaa tam ısırmalık olmuştur dolu dolu ele gelir şimdi paşamız...babanneyle dede özlemiştir şimdi...
nuray, canım bizim hazırlıklarda hala devam beşik korumalıklarım temiz ama doğuma yakın tekrar yıkayacağım...kıyafetler tamam...benim ayakalar çok şişti...canım hiçççç bişey yapmak istemiyor sadece uyusam diyorum...kızımda pek bırakmıyor...ev almış başını gitmiş zaten eşim her akşam mesaide çok yardımcı olamıyor...bakalım heralde kadın tutacağım doğuma yakın halılarıda yıkamaya vereceğim ama havalar kötü ısınmasını bekliyrum...annenin gelmeinede az kaldı ne güzel...benim annemde köye gidiyor( düğün var 14ünde benimkide bir aksilik olmazsa 19 haziran,gelir heralde ozamana kadar... kaynanamda gidiyor köye dedim gidin bakalım doğumdan sonramı gelirler bilmiyorum özelde olacağım için eşim yanımda olacak halam, kızları falan var bakalım nasıl olacak...
loneliness, dinlenme haftası yapmışsın iyi yapmışsın yavaş yavaş yaparsınız canım hem annende destekçin ne güzel yavaş yapınca zamanda çabuk geçiyor hepsini bir anda yapınca zaman geçmek bilmiyor canım...tarihde ne güzel denk gelmiş sağlıkla gelsin bebişler...
nilde, canım gözün aydın sonuşlar temizmiş...allahım fazla bekletmesin canım...
datlumm, nasıl gidiyor?
ceza, nabersin? bebiş arayı kapatmış ilk zamanlar oluyor canım yazmıştık bizdede olmuştu inşallah tamamına erdirsin allahım...
minikler, bulantılar ne alemde? yıl sonu hazırlıkları ne yaptın?
deniz lalesi, sende dra gidecekmişsin rahim içinmi ne için canım?
sezen, canım nasılsın? sen neler yaptın?
minicikumut,sabah ilk sen okursun sanırım günaydın kolay gelsin canım...
candaş nasılsın canım kayıplara karıştın iyice...
ayaklarım çok şişti sandalyede oturuyorum ama dayanamıcam artık kızlar...hepinizi öpüyorum...iyi geceler...umarım unuttuğum yoktur varsa affolaa...
Nazlım;biz sana güç vereceğimize sen bize güç verdin.Rabbim güzel gönlüne göre versin İnşallah.Dediğin gibi bir sorun varsa o bulunsun tatlım.İnşallah birdahaki sefer sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçireceksin.Belkide aynı zamanlarda beraber hamile kalacağız Nazlım.Rabbim yardımcın olsun..
Günlükcüm günaydın canım..Günler senin lehine geçiyor minik hanıma kavuşmaya 1 ay kaldı..Merakla bekliyoruz kuzuyu.
Hellocum merhaba canım.Çınar nasıl?İnşallah iyisinizdir.
Hilalcim enfeksiyon durumu var muhtemelen.Hepimiz sor süreçlerden geçtik,geçiyoruz.Rabbim dermansız dert vermesin.Dikkat et kendine..Görüşmek üzere.
Diğer kızlar nasılsınız?
Günlüğüm kayıplardayım canım kaybolmak iyi geldi.Dağıldı kafam bebekte çıktı gitti aklımdan.bazen okuyorum bazen hiç girmiyorum topiğe.Nazlımın olayını duyunca kendimi burda buldum günlerdir.kızlarınıda senide öpüyorum çok.Özledim gerçekten sizi aa malum psikolji olayımallah kolaylıklar versin sanada, inş kolaylıkla geçirisin bu son zmanlarıda, çok kilo aldın mı ?
Nazlım, canım benim 2. meleğinide gönderdin hem ne mutlu sanada hem of allahım bu ne kader diyorum bende.inan günlerdir aklımdasın ve elim gitmedi ne yazmaya ne aramaya.Bugün yazını görünce kayıtsız kalamadım çok şükür çok iyisin, bizlere teseli vermişsizn resmen.inş genetik sonuçları tatmin edici olur ve minikler gibi 3. bebeğin yüünü güldürür.Dualarımız seninle bunu biliyosun zaten.rabbim umutlarımızı dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Allah gönlüne göre versin canım benim ...öptüm çok seni.
Hilal, canım ya inş kist olayı hallolur çok geçmişolsun ... kötü bişey çıkmayacak inş. dualarımız yanında olsun.
Kıtty, canım benim çok özür dilerim ya bi görüşemedik senle.o gün akşam aradığında kendi evimdeydim kardeşimin yemin töreni vardı o gün sözlüsü ve k.validesi gelmişt, birde köyden teyzem.hepsini yemeğe davet ettim hazırda eşim burdayken dedim ( geçen hafta burda eğitimdeydi 9 gün beraberdik) yemek telaşı vardı eşim de teli getirdi dedim sonra ararım o da saf anlamamış meşgule atmış.arıycam ama.sen nasılsın çınarım nasıl ?
Datlum, canım hamilelik nasıl gidiyor ? bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? bulantılar bitmiştir artık sanırım ?
Chnb, ablam sende yazmıyorsun sanırım aklım senle .merak ediyorum sıkıntılı durumların olduğun için sanırım hepimiz tedirginiz ama inş güzel bi kapanış yapacağız bu kez, bebeğin kucağında ömrü ömründe olacak.allaha emanet olun.
Lone, nasılsın canım ? oğlun nasıl ?
Nuray, çok az kaldı doğuma, hadi bi gayret en kolay doğumlar senin olsun.annen gelmedi daha değil mi canım ?
Nilde, ablam sen nasılsın ? çok şükür testelrin hepsinn maşallahı var.devmı güzel bir kız çocuğuyla taçlansın.sana kız annesi olmak çok yakışacak bence.erkek kız farketmezönce sağlıklısı tabi de yakıştırdım ben.düşünüyorum bana ne yakışır acaba ? sanırım kız anneliği ? az bi süslülük var yani ruhumunda :)) kürtaj olmadan önce erkek çocuk için deli olurdum ama artık hiç tercihim yok gerçekten olsunda sağlıkla hiç farketmez.Dün bir bayan geldi, gerçekten iyi niyetli filan . kızı var 1 tane, 2. yi düşüneceklermiş.tek kardeşmiş kendisi kardeşin tadını bilmediğim için eksikliği yok hayatımda diyor.benim durumumuda biliyor saolsun çok hassas.şey dedim 2 kızı yada 2 oğlu olana çok imreniyorum ben 2 aynı cinsiyet kardeş başka güzel.ay yok ya 2 kız olsunda 2 erkek olmasın dedi, neden dedim k.valide olmak zor gelinler kötü bilir diyo.ee arkadaş baştan geline tepkilisiniz sonrada yok efendim biz kız yerine koyduk o sevmedi diyolar.yalan hemde en kocamanından.
minicikumut, canım sen nasılsın ? az kaldı çalışmalara sanırım, diş tedavin bitecek değil mi yakında ?
denizlalesi, canım nasılsın ? artık daha iyicemisin ? toparlanambildin mi gönlü güzel adaşım ..
Sezen, canım sen naptın ? çalışmalara başladın mı ?
taf, senem, yamateke, pileo, prens ve prenses anneleri nasılsınız ? ufaklıklar ne alemdeler ?
İsmini atladıklarım varsa çok özürdileyerek soruyorum nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?