Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

popomun dibinde sürekli birileri var azcık yanlız bırakmıolar azcık gözlerim dolsa hemen biri şebeklik yapıyo bu arada benim ilk bebekte 10 gün falan kanamam sürmüştü bunda sadece kürtaj olduğum gün geldi ve birazcık da dün başka yok buda anormla bi durum değil dimi:)

Dr demişti ki varlı yoku 15 gün sürebilir demişti, hatırladığım kadarıyla benim 2 3 gün falan sürmüştü az az. Dr kontrole çağırmıştır o zaman netleşir.
İnsanın bu günlerde sevdiklerinin olması süper, regl olayım derken sonuçlarda gelir o zamana kadar da sınavlar biter bir bakarız neler olacak diye.

insanın umudu bitmiyo acayip bişey bu bebek meselesi hayırlısı hakkımızda kuzum rabbim dermansız dertler vermesin inşallahh testlerim 2hafta sonra çıkıcak sonra kontrol zaman ilaç olsun inşallahh kuzum ben yatayım uykum geldi öptümm

Nazlım;biz sana güç vereceğimize sen bize güç verdin.Rabbim güzel gönlüne göre versin İnşallah.Dediğin gibi bir sorun varsa o bulunsun tatlım.İnşallah birdahaki sefer sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçireceksin.Belkide aynı zamanlarda beraber hamile kalacağız Nazlım.Rabbim yardımcın olsun..

Günlükcüm günaydın canım..Günler senin lehine geçiyor minik hanıma kavuşmaya 1 ay kaldı..Merakla bekliyoruz kuzuyu.

Hellocum merhaba canım.Çınar nasıl?İnşallah iyisinizdir.

Hilalcim enfeksiyon durumu var muhtemelen.Hepimiz sor süreçlerden geçtik,geçiyoruz.Rabbim dermansız dert vermesin.Dikkat et kendine..Görüşmek üzere.

Diğer kızlar nasılsınız?

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

Günlüğüm kayıplardayım canım kaybolmak iyi geldi.Dağıldı kafam bebekte çıktı gitti aklımdan.bazen okuyorum bazen hiç girmiyorum topiğe.Nazlımın olayını duyunca kendimi burda buldum günlerdir.kızlarınıda senide öpüyorum çok.Özledim gerçekten sizi aa malum psikolji olayım allah kolaylıklar versin sanada, inş kolaylıkla geçirisin bu son zmanlarıda, çok kilo aldın mı ?

Nazlım, canım benim 2. meleğinide gönderdin hem ne mutlu sanada hem of allahım bu ne kader diyorum bende.inan günlerdir aklımdasın ve elim gitmedi ne yazmaya ne aramaya.Bugün yazını görünce kayıtsız kalamadım çok şükür çok iyisin, bizlere teseli vermişsizn resmen.inş genetik sonuçları tatmin edici olur ve minikler gibi 3. bebeğin yüünü güldürür.Dualarımız seninle bunu biliyosun zaten.rabbim umutlarımızı dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Allah gönlüne göre versin canım benim ...öptüm çok seni.

Hilal, canım ya inş kist olayı hallolur çok geçmişolsun ... kötü bişey çıkmayacak inş. dualarımız yanında olsun.

Kıtty, canım benim çok özür dilerim ya bi görüşemedik senle.o gün akşam aradığında kendi evimdeydim kardeşimin yemin töreni vardı o gün sözlüsü ve k.validesi gelmişt, birde köyden teyzem.hepsini yemeğe davet ettim hazırda eşim burdayken dedim ( geçen hafta burda eğitimdeydi 9 gün beraberdik) yemek telaşı vardı eşim de teli getirdi dedim sonra ararım o da saf anlamamış meşgule atmış.arıycam ama.sen nasılsın çınarım nasıl ?

Datlum, canım hamilelik nasıl gidiyor ? bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? bulantılar bitmiştir artık sanırım ?

Chnb, ablam sende yazmıyorsun sanırım aklım senle .merak ediyorum sıkıntılı durumların olduğun için sanırım hepimiz tedirginiz ama inş güzel bi kapanış yapacağız bu kez, bebeğin kucağında ömrü ömründe olacak.allaha emanet olun.

Lone, nasılsın canım ? oğlun nasıl ?

Nuray, çok az kaldı doğuma, hadi bi gayret en kolay doğumlar senin olsun.annen gelmedi daha değil mi canım ?

Nilde, ablam sen nasılsın ? çok şükür testelrin hepsinn maşallahı var.devmı güzel bir kız çocuğuyla taçlansın.sana kız annesi olmak çok yakışacak bence.erkek kız farketmezönce sağlıklısı tabi de yakıştırdım ben.düşünüyorum bana ne yakışır acaba ? sanırım kız anneliği ? az bi süslülük var yani ruhumunda :)) kürtaj olmadan önce erkek çocuk için deli olurdum ama artık hiç tercihim yok gerçekten olsunda sağlıkla hiç farketmez.Dün bir bayan geldi, gerçekten iyi niyetli filan . kızı var 1 tane, 2. yi düşüneceklermiş.tek kardeşmiş kendisi kardeşin tadını bilmediğim için eksikliği yok hayatımda diyor.benim durumumuda biliyor saolsun çok hassas.şey dedim 2 kızı yada 2 oğlu olana çok imreniyorum ben 2 aynı cinsiyet kardeş başka güzel.ay yok ya 2 kız olsunda 2 erkek olmasın dedi, neden dedim k.valide olmak zor gelinler kötü bilir diyo.ee arkadaş baştan geline tepkilisiniz sonrada yok efendim biz kız yerine koyduk o sevmedi diyolar.yalan hemde en kocamanından.

minicikumut, canım sen nasılsın ? az kaldı çalışmalara sanırım, diş tedavin bitecek değil mi yakında ?

denizlalesi, canım nasılsın ? artık daha iyicemisin ? toparlanambildin mi gönlü güzel adaşım ..

Sezen, canım sen naptın ? çalışmalara başladın mı ?

taf, senem, yamateke, pileo, prens ve prenses anneleri nasılsınız ? ufaklıklar ne alemdeler ?

İsmini atladıklarım varsa çok özürdileyerek soruyorum nasılsınız ?

beni soraak olursanız, şükür iyiyim.üp bebek olayı kafamızda kesinleşti.dr dan randevu sıkıntım var, 2 aydır ayarlayamadım aşırı yoğunlar.en son artık aklımda olmayan bir dr dan (doç) randevu aldım, memnun kalan çok ama sırayı kolay aldığım için acabalarım olmadı değil, kedni tercih ettiğim dr çok zman gece 12 ye dek çalışıyomuş şok oldum.bana mümkün değil sıra gelmez.ameliyatıda ayarlamak çok zor olabilir.baklalım bi bu dr a gideyim yişn op. den iyidir diye düşünüyorum.işte böyle.hepinizi çok öpüyorum dualrım sizinle ve bşiliyorum ki dularınız benimle.allaha emanet olun hepiniz.

Candaşım özletiyorsun kendini.Ama kafanın dağılmasına çok sevindim.Rabbim en hayırlı yol hangisiyse o şekilde bebeğini nasip etsin sana(yada bebeklerini)

Benim diş tedavim bitmek üzere.Haziranın sonu Temmuz başı gibi adet olacağım ondan sonra korunmayı bırakacağım Allah'ın izniyle..

NAZLIM cok gecmis olsun, dilerim en kisa zamanda saglikli bir hamilelikle hayirlisiyla bebegine kavusursun.Allah'im herseyin oncelikle hayirlisini versin.Dermansiz dert vermesin.
Sen ilk gebeliginden sonra test yaptirmismiydin yani arkadaslarin yaptirdigi kromozom ve pihtilasma vs. testlerini? Sonuclarin iyidi diye hatirliyorum.
Dilerim birdaha ayni aciyi hicbirimiz yasamayiz.Kendinize iyi bakin.

Valla bende hepinizi çok özlüyorum inanın.ama burda olduğum vakit bebek işi hep aklımdaymış, yine aklımda ama daha farklı bakış açım oldu :) ayy canım hadi inş az kalmış.inş ilk aydan müjdeyi verirsin bizlere ya :) çok öptüm senide :)

Burada konumuz hep bebek olduğu için ister istemez beyin hep aynı fikre kanalize oluyor.

Az kaldı Candaşım ama içimde heyecan ve tarifsiz bir korku var.Neden korkuyorum bilmiyorum ama korkuyorum Candaşım.Önce senin güzel haberini sonra benimkini ve diğer arkadaşlarınkini alalım Candaşım.İyi bak kendine..Öpüyorum seni

canım iyiyiz çok şükür seni sormalı dyeceğm ama iyi olduğunu sezinledim sanki az kalmış sağlıkla uzun ömürle gelsin bebeklerimiz diyorum :) korkular normal ben hala korkuyorum çınara bişi olacak diye hamile kaldığın an sen bitiyorsun bambaşka biri oluyorsun. Allah korusun kuzucuklarımızı herşey güzel olur inşallah tatlıcım.

merhbaba, önemli değil bekledim baktın aramadım unuttun diye üstelemedim. İyi olmana sevindim bebek de kafanızda netleşmiş ne güzel. Sağlık sıhat ve uzun ömürle inşallah. İşten güçten doğru dürüst bakamıyorum telefonlara sıklıkla günlük chnb ve tafı arıyorum. Onlarda beni arayınca diyorum demek ki rahatsız etmiyorum çok şükür. Davranışlara dikkat etmek gerekiyor herkes bir değil yanlış anlaşılabiliyorsun bazen. Sende allaha emanet ol. Sevgilerle.

Son düzenleme:

Canım çok sevindim netleşmesine bişeylerin. Bundan sonrası daha kolay olacak Allah'ın izniyle. Artık çok gelişti sağlık hizmetleri, eminim iyi bir doktordur. Birbirinizi anladıktan sonra sıkıntı olmaz hiç. En azından bebeğinle ilgili soru işaretleri olmayacak kafanda, iyi tarafından bak. En uygun olan seninle yola devam edecek. Bizler iyiyiz. İş, güç, bebek derken zaman hızla akıyor. Kızım 6 aylık oldu. Ek gıdalara başladık. Şimdilik ne versen yiyo, her şey yeni onun için henüz ama zamanla tercihleri oluşacak ve canımıza okuyacak gibi. Olsun, napalım. Alla'ın izniyle sen de yaşayacaksın bunları. Hepimizden daha sabırlı ve dirayetli olacaksın eminim. Her işte hayır var derler ya, başkalarının acılarından teselliler biçiyoruz kendimize; başkaları da bizim acılarımızdan belki... Nöbetleşe sürüp gidiyor hayat. Yaşanacak daha bi dolu şey var. Öpüyorum seni güzel yanaklarından.

Allah herkese seninki gibi yürek versin. Meleklerin seni cennette en güzel şekilde karşılayacak eminim. Üzüntü kelimesini kullanmak istemiyorum, sen bunca dirayetliyken hakkım yok buna. Sadece şu anda geçmişe göz atarken gördüm ve şaşırdım, donakaldım, kelimeler düğümlendi boğazımda. Sonra senin yazdıkların... Senin meleklerin de, doğacak bebeklerin de çok şanslılar. Kendi adıma senden öğrenecek kocaman bir dersim var. Sağlıcakla kal NAZLIM.

candaş canım aramızdasın ne güzel....randevunuda almışsın inşallah bundan sonrası hayırlı olacak senin ve eşin için...aslında haklısın bir yöndende umutunda dediği gibi burada konu bebek olunca başka şeye odaklanamak zor oluyor...neyse bundan sonrası inşallah senin bebeleride konuşmak nasip olsun...benim kızlar iyiler canım...aslında ilk kızıma göre kilom iyi ama kilolu hamile kalmak kötü oldu bu nedenle biraz zorlanıyorum...ilk defal bugün ayaklarım çok şişti kızımda 6 aylıkta başlamıştı bu miniğimde de vardı ama yeni başladı çoğalmaya allahım hayırlısıyla kucağımıza alamayıda nasip etsin sıcaklar çok başlamadan tostoparlak yusyuvarlak bişey oldum canım...kendine dikkat et gel arada biz burdayız canım...

Nazlım nasıl bir neşe nasıl bir moral verdi bize. Tekrar yazabildik. Herşey güzel olacak umarım.

Günlükcüm hiç takma kafana kiloları diyeceğim zaten takmıyorsun benim doğumdan 4 kilom kladı ama evveli varya o perişan ediyor beni de :) hatırlarsan bir 10 kilo vardı. Bebek 3 aylık oldu mu başlarsın mekikti vs.. di.

birşey soracağım

lone

citaknuray

günlük

datlum

chnb

minikler

sinua

organik şeker

dışında hamile olan var mı sanki 2 kişi daha var ama çıkaramıyorum

cezaaaa kuzummmmm chnb ye çok selam söyle öpüyoruz onu dualarımız onunla.ne zaman çıkacakmış?sende kendine iyi bak yorma kendini

Son düzenleme:

nazlımmmmmmmm kuzummmmmmmm çok sevindim iyi olmana evet moral her şeyden önemli sen hep böyle sağlam dur sonuçlar gelsin sebep neymiş bir bakalım ona göre bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olsun birtanemmmmm.inşallah bundan sonra beklemeden sağlıklarla hamile kalırsın sağlıklı hayırlı analı babalı uzun ömürlü evlat versin sana torunlarını sağlıklarla gör.canımmmmmm kendine çok iyi bak tatlım kalbim senle

Son düzenleme:

sağol tatlımmmmm benimmmmm çok geçmiş olsun prensese.görümcenin nesi var önemli bişi değildir inşallah.canım işi falan boşver bak ayaklarında şişiyormuş uzat dinlen.kendine iyi bak birtanemmmm

sağol tatlımmmm iyiyim sen nasılsın az kalmış çalışmalar allahım fazla bekletmeden sağlıklarla bi bebiş versin sana sağlıklı analı babalı hayırlı evlat olsun torunlarını sağlıklarla göresin.öpüyorum kuzummmm

kuzummmmmm hoş geldin ve bir daha gitmeeeeeeee.bende kız çok istiyorum ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum ama bana senin oğlun olacak gibi geliyoooo:))))dediğim gibi sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun farketmez.kuzummmm bir an önce doktora git bence seninkide hilal gibi kapalı gözüküyodur kapalı falan değildir sonra bir an önce gelsin bebişşşş tüp normal farketmez allahım sağlıklı versin.öpüyorum birtanemmmmmmm

herkese merhaba kızlar nasılsınız

nazlım cnm benim sen kocaman yüreği olan birisin kendi tesellini de kendin herkesten daha iyi vermişsin bizim söylediklerimiz bu kadar etkili olmazdı.. rabbim tez zamanda güldürecek yüzünü buna yürekten inanıyorum.. testleri özele vermeniz iyi olmuş devletten bu konuda hayır beklersek çok uzun zaman beklememiz gerekiyor bu süreçte seni yıpratırdı cnm biran önce aklındaki soru işaretleri silinsin rahatla dediğin gibi umutlar bitmiyor ve insan korkularının üzerine gitmeyi öğreniyor.. umutların tez yeşersin cnm benim..

hello cnm sana hoşgeldin yazamamıştım tatiliniz iyi geçmiş buna sevindim..

hilal cnm kist mi çıktı yine ben anlayamadım biran önce bitsin rahatsızlıklarında sahalara dön cnm ya

nilde cnm seninde gözün aydın tahlil sonuçlarınız güzel çıkmış.. arkadaşının talihsiz konuşmalarına çok üzüldüm ama kafana takma cnm her işte niyet çok önemli rabbim fesat insanlara bizden önce de istediğini verse mutlaka bi bildiği vardır.. hakkımızda hayırlısı olsun.

candas cnm seni daha iyi gördüm sevindim karar vermenize de sevindim cnm sağlıklı sıhatli gelsin her yola razıyız

chnb ablacım inşallah sen de bebeğin de iyisinizdir..

loneliness nuray ve günlük kızlar geri sayımdayız sanırım artık son hazırlıkları yapıyorsunuz rabbim bizlere de nasip eder inşallah o günleri o heyecanları..

minicikumut diş problemini halletmen iyi oldu cnm ben şimdi uğraşmak zorunda kaldım

deniz lalesi sezen kızlar siz nasılsınız

datlum nerelerdesin bulantının ara ara geçmesi normal cnm ben kasım anneleri topiğine de bakıyordum orda da yaşandı aynı durumlar korku getirme aklına

ceza cnm sen nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl

kızlar bize gelince yazamadım ama pazar gecesi manyak bir diş ağrısı ile uyandım pazartesini zor geçirdim okul çıkışı diş hekimine gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi haftaya perşembe dolgu yapacak şimdi iyiyim... okulda biraz gerginim yıl sonu çalışmalarına hazırlık yapıyoruz çanakkale savaşını canlandırıyorlar yaklaşık 9 dklık bi gösteri.. buarada okulda ders dışında her bir halta en iyi şekilde hazırlanıp mecburi şekilde yapıyoruz veliler iki gösteri izleyecek die (sanki kıymet bilecekler) kendşmizi yıpratıp duruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…