herkese merhaba kızlar nasılsınız
nazlım cnm benim sen kocaman yüreği olan birisin kendi tesellini de kendin herkesten daha iyi vermişsin bizim söylediklerimiz bu kadar etkili olmazdı.. rabbim tez zamanda güldürecek yüzünü buna yürekten inanıyorum.. testleri özele vermeniz iyi olmuş devletten bu konuda hayır beklersek çok uzun zaman beklememiz gerekiyor bu süreçte seni yıpratırdı cnm biran önce aklındaki soru işaretleri silinsin rahatla dediğin gibi umutlar bitmiyor ve insan korkularının üzerine gitmeyi öğreniyor.. umutların tez yeşersin cnm benim..
hello cnm sana hoşgeldin yazamamıştım tatiliniz iyi geçmiş buna sevindim..
hilal cnm kist mi çıktı yine ben anlayamadım biran önce bitsin rahatsızlıklarında sahalara dön cnm ya
nilde cnm seninde gözün aydın tahlil sonuçlarınız güzel çıkmış.. arkadaşının talihsiz konuşmalarına çok üzüldüm ama kafana takma cnm her işte niyet çok önemli rabbim fesat insanlara bizden önce de istediğini verse mutlaka bi bildiği vardır.. hakkımızda hayırlısı olsun.
candas cnm seni daha iyi gördüm sevindim karar vermenize de sevindim cnm sağlıklı sıhatli gelsin her yola razıyız
chnb ablacım inşallah sen de bebeğin de iyisinizdir..
loneliness nuray ve günlük kızlar geri sayımdayız sanırım artık son hazırlıkları yapıyorsunuz rabbim bizlere de nasip eder inşallah o günleri o heyecanları..
minicikumut diş problemini halletmen iyi oldu cnm ben şimdi uğraşmak zorunda kaldım
deniz lalesi sezen kızlar siz nasılsınız
datlum nerelerdesin bulantının ara ara geçmesi normal cnm ben kasım anneleri topiğine de bakıyordum orda da yaşandı aynı durumlar korku getirme aklına
ceza cnm sen nasılsın neler yapıyosun bebişin nasıl
kızlar bize gelince yazamadım ama pazar gecesi manyak bir diş ağrısı ile uyandım pazartesini zor geçirdim okul çıkışı diş hekimine gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi haftaya perşembe dolgu yapacak şimdi iyiyim... okulda biraz gerginim yıl sonu çalışmalarına hazırlık yapıyoruz çanakkale savaşını canlandırıyorlar yaklaşık 9 dklık bi gösteri.. buarada okulda ders dışında her bir halta en iyi şekilde hazırlanıp mecburi şekilde yapıyoruz veliler iki gösteri izleyecek die (sanki kıymet bilecekler) kendşmizi yıpratıp duruyoruz..
selam kızlar
kardeşimin cebinden yazıoyorum geçmişe bakamadım ama inanıyorum ki hepiniz benim için üzüldünüz ve dualar ettiniz allah kat kat razı olsun neler hissettiğimi anlatmam için kelimeler cümleler çok manasız 2. canımda gitti canımdan söküp aldılar yarısı genetik incelemeye yarısı patolojiye gitti benimse canımdan can gitti ama saçma bi şekilde iyiyim kendimi çok güçlü hissediyorum hep hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kucağıma diye dua ettim ve ianıorum ki rabbim dualarımı duydu kürtajda zor ayılmışım sürekli ağlamışım annelik böyle bi duygu sanırım hemşireler halime acımış gibi gözlerle beni uyandırmaya çalışıyodu uyandığımda gözlerim yaşlı karnım boş kalbim yaralıydı ama ben dimdik ayaktaydım şüürler olsun rabbime nasıl da kaldıramıyacağımız yükler vermiyo bize :)yardımcı olsun insan herşeye alışıomuş çok ilginç bi şekilde rahatım çok ağlamadım kendimi kapatmadım dün çıktım hastaneden eve geldim yemek yaptım misafirler geldi annemler falan yemek yedik bugün dışarı çıktım kendimi yormadan gezdim üstüme başıma bişeyler aldım akşam kardeşimle mutfak dolaplarını kapladık sürekli bişeyler yapasım var bu günümüze binlerce şükür eşim iyi ben iyiyim şimdi diyorum ki bişey var ve o bulunacak bi dahaki gebeliğim sağlıklı olacak inşallah rabbime ianıyorum bebek genetiğe gitti 2 hafta sonra sonuçlar gelicek ona 1 hafta sonra da patoloji raporu genetiği devlette yaptırmadım uzun sürüyodu özelde 250 liraya yaptırdık eşim gerekirse tüp bebek yaptırırız yeterki üzülme dedi içime su serpildi kızlar analttıkça anlatasım var ben iyiym inanın iyiyim daha güçlü ve daha ayaktayım sınavlarıma 15 gün var 15 gün onlara çalışıcam sonra eylülde kpss var ona hazırlancam zaman ilaç olacak yarama inşallah yarın işe gitcektim ama gelme dinlen dediler hafta sınu da bi yerlere gitces eşimle inş vakit geçicek acılar soğucak yine gülcez eğlences rabbim dermansız dertler vermesin kimse kendini üzmesin kızlar nolur hayat çok acayip bişey bizler seçilmiş melek anneleriyiz bebeklerimiz cennet kapısında mis kokularıyla bizi beklices ben bi kocam bi kendim için yolladım:)rabbim dermansız dertler vermesin pazartesi işe başlıcam kalın sağlıcakla allaha emanet olun
canım iyiyiz çok şükür seni sormalı dyeceğm ama iyi olduğunu sezinledim sanki az kalmış sağlıkla uzun ömürle gelsin bebeklerimiz diyorum :) korkular normal ben hala korkuyorum çınara bişi olacak diye hamile kaldığın an sen bitiyorsun bambaşka biri oluyorsun. Allah korusun kuzucuklarımızı herşey güzel olur inşallah tatlıcım.
Nildecim Rabbim hepimize nasip etsin İnşallah.Ben hamile kalana kadar İnşallah tüm bekleyen arkadaşlarımız güzel haberleri alır.Öpüyorum,iyi tatiller.sağol tatlımmmm iyiyim sen nasılsın az kalmış çalışmalar allahım fazla bekletmeden sağlıklarla bi bebiş versin sana sağlıklı analı babalı hayırlı evlat olsun torunlarını sağlıklarla göresin.öpüyorum kuzummmm
herkese merhaba kızlar nasılsınız
minicikumut diş problemini halletmen iyi oldu cnm ben şimdi uğraşmak zorunda kaldım
kızlar bize gelince yazamadım ama pazar gecesi manyak bir diş ağrısı ile uyandım pazartesini zor geçirdim okul çıkışı diş hekimine gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi haftaya perşembe dolgu yapacak şimdi iyiyim... okulda biraz gerginim yıl sonu çalışmalarına hazırlık yapıyoruz çanakkale savaşını canlandırıyorlar yaklaşık 9 dklık bi gösteri.. buarada okulda ders dışında her bir halta en iyi şekilde hazırlanıp mecburi şekilde yapıyoruz veliler iki gösteri izleyecek die (sanki kıymet bilecekler) kendşmizi yıpratıp duruyoruz..
ceza var simdilik aklima gelen baska yok galibaNazlım nasıl bir neşe nasıl bir moral verdi bize. Tekrar yazabildik. Herşey güzel olacak umarım.
Günlükcüm hiç takma kafana kiloları diyeceğim zaten takmıyorsun benim doğumdan 4 kilom kladı ama evveli varya o perişan ediyor beni de :) hatırlarsan bir 10 kilo vardı. Bebek 3 aylık oldu mu başlarsın mekikti vs.. di.
birşey soracağım
lone
citaknuray
günlük
datlum
chnb
minikler
sinua
organik şeker
dışında hamile olan var mı sanki 2 kişi daha var ama çıkaramıyorum
nazlım geçmiş olsun canım arkadaşlarda söylemişler hiçbi teselli sözü yok aslında buraya gelen her arkadaşın tattığı gibi hepimiz aynı acıyı tattık rabbim böyle bi acıyı bir daha yaşatmasın hiçkimse bişey söyleyemezken senin söylediklerin sabrın dilerim allah bu sabrını bebişlerinle taçlandırsın..
chnb abla iyiymişsin çok sevindim...dilerim kısa zamanda bulantılarından kurtulursun..
hellom gelmişsin..hoşgeldin..çınar paşa tam sıkmalık olmuştur..temizlikkk kolay gelsin canım..
günlük dikkat et kendine canım az bi zamanınız kaldı inşallah..hiçbişey sizden önemli değil temizlikte olduğu kadar...cimcime kızın kardeşi bekliyodur artık ne maceralar yaşıycaksınız kim bilir...
candaş kafayı dağıtmana sevindim canım arada bi uğra sende özletme kendini...tedaviye ne zaman başlıyosunuz canım güzel haberleri ne zaman duyacağız inşallah..
lone nuray ne güzel sayılı günler kaldı hazırlıklar tamam mı?başınızı çok ağrıtacağıma eminim ilerde..
minikler iyiyim canım sen nasılsın?diş ağrın varmış geçmiş olsun..bulantılar 12 hafta dedi kalmadı gibi bişey şükür yalnız mide yanması kazıntısı gibi oluyo arada bunada şükür..geçende bahsettim bizdede var yıl sonu gösterisi ve sana kesinlikle katılıyorum o kadar uğraşıyoruz ve kıymet bilnmeyeceğine eminim çünkü hepsinin isteği farklı farklı...
hilal çok geçmiş olsun canım bu son olsun hastaneyle uğraştığın..bulantı kusma bana da biraz enfeksiyon gibi geldi canım ama inşallah öye bişey değildir..çok dikkat et kendine...
nilde testler güzel çıkmış gözün aydın canım çalışmalar da başlamış bile:))hadi güzel haberlerini bekliyoruz artık..şu fesatları da takma kafana aklım almıyor inan nasıl bir kıskançlık bu insan inat uğruna çocuk yapar mı?
ceza sen nasılsın canım..
minicikumut az kalmış çalışmalara bu arada hastaymışsın geçmiş olsun canım..
deniz sezen sizler nasılsınız, nerelerdesiniz?
bende iyiyim kızlar şükür bu hafta kontrole gittik gitmeden önce bi stres bi stres tüm dr kontrollerim böyle geçecek sanırım..şükür herşey iyi çıktı cinsiyeti sormak aklma hiç gelmemişti bile dr sekreteri arkadaşım o sordu dr cinsiyet için erken dedi kesin sölemedi ama erkek olabilir dedi hayırlısı cinsiyet hiç önemli değil rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasp etsin de..bu arada demir hapı kullanan arkadaşlarım sizde hiç yan etki yaptı mı..
ma ve diğetrchnb ablacım,seni görmek ne güzel.. Bebişinle iyi olmanıza çok sevındım..çok merak ettik sizi..dinlenmenize bakın ve sonra bebişinle topiğimize geri dönün
Sağ ol canım. çok özledim sizleri sanırım çalışmalara başlamışsın hayırlı olsun.
Hilal geçmiş olsun canım epey şey yaşamışsın. Benim arkadaşım çikolata kisti ile hamile kaldı canım.
Sezen test yaptırmışsın ama benim oğlumda sağlıklı ama esimde genetik sorun var o defalık sağlıklı denk gelmiş dr nin mantığı yanlış o zaman pıhtılaşma vediğerleri de olmamalı ama ben oğlumda iğne olmadım ama şimdi her gün oluyorum...
Diğer arkadaşlar tek elle yazıyorum hem de solla. yazamadım ayrıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?