Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmmm çok teşekkür ederimmmm.çok doğru söyledin insan o sinirle düşünemiyor haklısın allahım fesatlara önceden versede bir bildiği vardır aklımdan çıkarmıycam kuzummmmmm sinirlendiğimde kendime böyle telkin vercemmmm bebiş nasl kendine ve kuzumuza dikkat et

canım dualarımdasın benim de. tekrar Allah sabır versin diyorum. hayatta herşey bizim için. inşallah çabucak atlatacaksın ve diğer arkadaşların yazdığı gibi miniklerin gibi 3.de gülersin inşallah. inşallah sonuçların da iyi çıkar.

Çok iyiyim Allah'a şükürler olsun.Diş tedavim bitmek üzere,lazer epilasyona başladım bu sırada,bebek denemeleri yakında ee birde teyze olacağım,sonra tatile az kaldı en basitinden bugün Cuma iyi olmamak için çok şükür bir sebep yok canım.Endişe hayatımızın hep bir noktasında var.Rabbim korktuklarımızı başımıza getirmesin İnşallah.Rabbim anneleri,babaları ve kuzularını korusun canım benim.Bu arada hamile listemizde Cezayıda hatırlıyorum ben Hellocum

Nildecim Rabbim hepimize nasip etsin İnşallah.Ben hamile kalana kadar İnşallah tüm bekleyen arkadaşlarımız güzel haberleri alır.Öpüyorum,iyi tatiller.

Miniklercim gittiğim hekim diş çürükleri ihtimal verilmese bile düşük sebebi olabiliyor demişti.Bu problemi halletmeden hamile kalırsan sıkıntı çekersin diyede eklemişti.O yüzden bekledim canım.Ablamda 7 aylık hamile geçen hafta çok ciddi diş ağrısı çekti oda.İlaç verdiler çekerim demiş doktor ama ben diş doktoruma sorduğumda 0-3 ay ve 6-9 ay arasında birşey yapmıyoruz 3-6 ay arasında çekim yapabiliyoruz demişti.Seninde 3 ayın doldu diye biliyorum.Riski atlatmışsın gibi görünüyor.Umarım en kıa sürede iyileşirsin.Diş ağrısı ne fena birşey malesef biliyorum..Oğluşumuza ve kendine iyi bak.Görüşmek üzere

nazlım geçmiş olsun canım arkadaşlarda söylemişler hiçbi teselli sözü yok aslında buraya gelen her arkadaşın tattığı gibi hepimiz aynı acıyı tattık rabbim böyle bi acıyı bir daha yaşatmasın hiçkimse bişey söyleyemezken senin söylediklerin sabrın dilerim allah bu sabrını bebişlerinle taçlandırsın..

chnb abla iyiymişsin çok sevindim...dilerim kısa zamanda bulantılarından kurtulursun..

hellom gelmişsin..hoşgeldin..çınar paşa tam sıkmalık olmuştur..temizlikkk kolay gelsin canım..

günlük dikkat et kendine canım az bi zamanınız kaldı inşallah..hiçbişey sizden önemli değil temizlikte olduğu kadar...cimcime kızın kardeşi bekliyodur artık ne maceralar yaşıycaksınız kim bilir...

candaş kafayı dağıtmana sevindim canım arada bi uğra sende özletme kendini...tedaviye ne zaman başlıyosunuz canım güzel haberleri ne zaman duyacağız inşallah..

lone nuray ne güzel sayılı günler kaldı hazırlıklar tamam mı?başınızı çok ağrıtacağıma eminim ilerde..

minikler iyiyim canım sen nasılsın?diş ağrın varmış geçmiş olsun..bulantılar 12 hafta dedi kalmadı gibi bişey şükür yalnız mide yanması kazıntısı gibi oluyo arada bunada şükür..geçende bahsettim bizdede var yıl sonu gösterisi ve sana kesinlikle katılıyorum o kadar uğraşıyoruz ve kıymet bilnmeyeceğine eminim çünkü hepsinin isteği farklı farklı...

hilal çok geçmiş olsun canım bu son olsun hastaneyle uğraştığın..bulantı kusma bana da biraz enfeksiyon gibi geldi canım ama inşallah öye bişey değildir..çok dikkat et kendine...

nilde testler güzel çıkmış gözün aydın canım çalışmalar da başlamış bile:))hadi güzel haberlerini bekliyoruz artık..şu fesatları da takma kafana aklım almıyor inan nasıl bir kıskançlık bu insan inat uğruna çocuk yapar mı?

ceza sen nasılsın canım..

minicikumut az kalmış çalışmalara bu arada hastaymışsın geçmiş olsun canım..

deniz sezen sizler nasılsınız, nerelerdesiniz?

bende iyiyim kızlar şükür bu hafta kontrole gittik gitmeden önce bi stres bi stres tüm dr kontrollerim böyle geçecek sanırım..şükür herşey iyi çıktı cinsiyeti sormak aklma hiç gelmemişti bile dr sekreteri arkadaşım o sordu dr cinsiyet için erken dedi kesin sölemedi ama erkek olabilir dedi hayırlısı cinsiyet hiç önemli değil rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasp etsin de..bu arada demir hapı kullanan arkadaşlarım sizde hiç yan etki yaptı mı..

selam kızlar ..dr'a gittim..muayene oldum ve smear yapıldı. yumurtlama dönemındeymısım,ama yumurtayı büyük buldu dr:S bi ultrason muayenesıne daha gıdecegim sonra. Bu durum için.folik asitede başladım.. Hayırlısı bakalım.. Görüşmek üzere,ho$çakalın

Nazlım çok geçmiş olsun.. Allahım bır daha yaşatmasın bu acıyı bizlere.. Hepimizi muradına erdirip,tez vakit refaha çıkarsın inş..

ceza var simdilik aklima gelen baska yok galiba

tabiki canim cinsiyet hic onemli degil saglikli olsunlar insallah.. kendi adima herzaman sorularinizi zevkle yanitlarim canim..

bizde iyiyiz kizlar cok sukur. dr kontrolumuz vardi.. dr alttan muayane etti ve 1 cm aciklik var dedi. bebis kanala girmis umdugumdanda erken gelebilir . saglikli gelsinler ins.. agrilarimda var hayirlisi olsun insalahhh.

kizlar bugun cok yorucuydu benim icin misafirim vardi insallah uzun uzun yazarim yarin hekesi opuyorum

günaydın millet uyuyo musunuz hu hu ben artık tavuk gibi oldum dizi izleyecem die zorluyorum kendimi ama ilk reklama kadar dayanamıyorum uyuya kalıyorum sabah da erkenden kalkıyorum kocişle ayrı zamanlarda yaşamaya başladık o gece kuşu ben sabahçı tavuk :)

nilde cnm biz iyiyiz çok şükür yani ters giden bişey yok gibi görünüyor kontrole daha çok var bir ay sonra gel demişti dr. zaman çabuk geçsin die kendimi dinlemiyorum açıkcası..

minicikumut cnm evet diş gebelikte sıkıntılı hele benim gibi süt ve süt ürünlerinden yiyemeyenler için daha tehlikeli oluyo sanırım.. benim dr. ilk üç ay içinmdeyken de diş hekimine gidebilirsin rontgen hariç herşeyi yaptırabilirsin demişti ilaç verirse bilgim olsun demişti ama cesaret edemedim ikinci döneme geçtik artık ve biraz araştırdım diş enfeksiyonu bebeği kaybetmeye kadar tehlikeli olabiliyormuş inan korkumdan tedaviye gittim yoksa diş hekimi korkumu bi bilsen o acıyı çekerim yinede o koltuğa oturmazdım yani sadece ağrı için değil tehlike oluşturmaması için de diş kontrolleri önemliymiş bunu da öğrenmiş oldum :) az kalmış cnm çalışmalara başlamaya sen çok bekledin rabbim bekletmesin..

datlum cnm ben demir hapı kullanmaya yeni başladım büyük abdestte renk değişimi(siyah), ishal ve mide rahatsızlığı yapıyo bende bir de o mide yanması kazınması dediğin şey beni uykudan kaldırıp bişeyler yedirtecek hale geliyor bazen ama şükür bulantılı dönemden çok daha iyi az az ve sık sık ye cnm daha rahat hissedersin kendini.. bana da dr erkek dedi alıştım sanırım bu fikre ama sonradan kız derse de asla değişen bişey olmaz.. kasım annelerindensin sen de değil mi bu sene çin takvimine göre kasım bebişlerinin çoğu erkek :)

nuray cnm hala ne misafiri dikkat et kendine yorma yorulma nasıl olsa esat seni çok yoracak annesi dediğin gibi cnm sağlıklı sıhatli gelsinler de hoşgelmişler sefa gelmişler başımızın üstünde yerleri hazır

deniz lalesi cnm sen de artık korunmayı bırakıyosun sanırım hadi canım biran önce yüzün gülsün güzel haberler ver bizlere..

minikler oOoO bayagı erkencisin canım:)güne erken başlamak iyidir canımdiş agrısıda fena olur,geçmiş olsun.süt içemesende,baska gıdalardan takvıyenı yap.ç unku gebelıkten sonra bı çok kişi diş sorunu yaşıyor,Kalsıyum noksanlıgndan..geçmıs olsun.kendıne iyi bak canım..

Datlum demir dışkıda renk degişimi ve bagırsakta tembellık yapar.bol sıvı,lıfli gıda tüketmelı.bazıları demır tabletlerının kendıne dokundugu ıçın,küçük şişelerdeki sıvı olanlarından tüketiyor.bi danış dr'una sıkıntı yaratıyorsa canım

hilalim ne yaptın merak ettım canım.işlerin rasgelsın,hersey yolundadır umarım..

Candaşım iyiyim canım..n'olsun bıraktıgın gıbıyım..sanada kolay gelsın, refaha çıkacaksın Allah'ın ıznıyle canım benım.özledimm seni,arada ses vermeye devam

miniklercim, dün dr' a gıttım.. Adetlıyken gıdecegm bırde,ultrason muayenesı ıçın.sonra bellı olacak akibetım.suan bırakmadım yanı,korunma devam.kendıne ıyı bak,görüsürüz canım

Kızlar merhaba dayanamacım vın aldırdım eşime. Hala hastanedeyim. Kanamam yok şükür. Bulantı yüzünden serum veriyorlar her gün bebişe bakıyorlar. İyiyiz sizler nasılsınız?

Nazlıııııııııımmmmmmmm, canım şimdi gördüm canım... Çok duygulanarak okudum mesajını. Allah bu güzel kalbini görüyor canım. İnşallah geçecek bu süreç iyi olacak her şey...

Canım çok iyi yapmışsın incelemeye göndermekle. Bir de kalp durma olaylarında pıhtılaşma çok yaygın görülüyor. Bir tavsiyem de ben İstanbulda perinatoloğa gidiyorum Doç. Dr. Arda Lembet. Tekrarlayan gebelik kayıplarında uzman. Riskli gebelik uzmanı. Bir kere gitmeni tavsiye ederim en azından teşhis aşamasında...

chnb ablacım,seni görmek ne güzel.. Bebişinle iyi olmanıza çok sevındım..çok merak ettik sizi..dinlenmenize bakın ve sonra bebişinle topiğimize geri dönün

kızlar günaydın nasılsınız.

herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için. dün akşam evime geldim çok şükür. cuma günü gittik hastaneye yatış yaptılar yine. ateş, bulantı falan olunca korktular sanırım. bir sürü tahlil, serum...çok şükür temiz çıktı. enfeksiyon falan da olmamış çok şükür. herşey normal olunca dün çıkardılar isteyince akşam geldik eve. çok şükür şuan iyiyim. çikolata kistine gelince 2cm kadar bi kistim var evet. doktorlar hamileliği engelleyebildiğini döylüyorlar. ama doğal yoldan da kalabileceğimi söylüyorlar, belki süreç uzar biraz diyorlar. ameliyat sırasında kisti almamışlar çünkü yumurtalıklara zararı oluyormuş alınırken. yumurtalıklara zarar gelince de hamile kalma olasılığı çok daha zor. doktorlara göre biran önce hamile kalırsam kiste de çok iyi gelirmiş. o yüzden bana aşılama önermişler. biz de kararsısız. bekleyelim olmazsa bikaç ay yaza kadar yazın yaptıralım diyoruz ama benim sağım solum belli olmaz biliyorsunuz:))))bir anda kafama eser gidip yaptırabilirim de:))))) bilmiyorum neden eskiye göre daha rahatım, belki yaşadıklarım birden ağır geldi dinlenmek istiyorum belki de ameliyat sonuc bişey çıkmamasının rahatlığı bilemiyorum ama çok şükür iyiyim.

nazlım canımmmm benim yazdıklarını okudum gerçekten içimizi rahatlattın. çok şükür iyisin çok sevindim. inşallah sabrının, metanetinin mükafatını sağlıklı bi bebekle alacaksın. bu sefer herşey güzel olacak.

chnb ablacım iyi olmanıza çok sevindim.inşallah biran önce biter bulantılar.

günlük, loneliness, nuray sizler nasılsnızı kızlar, hazırlıklar bitti mi.

miniklerim, datlum,ceza sizler nasılsınız. bebişlerimiz de iyi değil mi.çok öpüyorum.

candaşım canım yazmışsın geri çok sevindim. umarım biraz daha iyisindir. denizlalemmmm canım benim iyiyim çok sağol. hellom sen nasılsın paşamız nasıl canım. nildem, minicikumut,sezen sizler de iyisiniz inşallah.kızlar hepinizi çok öpüyorummmmm.

Son düzenleme:
chnb ablacım,seni görmek ne güzel.. Bebişinle iyi olmanıza çok sevındım..çok merak ettik sizi..dinlenmenize bakın ve sonra bebişinle topiğimize geri dönün
ma ve diğetr

Sağ ol canım. çok özledim sizleri sanırım çalışmalara başlamışsın hayırlı olsun.

Hilal geçmiş olsun canım epey şey yaşamışsın. Benim arkadaşım çikolata kisti ile hamile kaldı canım.

Sezen test yaptırmışsın ama benim oğlumda sağlıklı ama esimde genetik sorun var o defalık sağlıklı denk gelmiş dr nin mantığı yanlış o zaman pıhtılaşma vediğerleri de olmamalı ama ben oğlumda iğne olmadım ama şimdi her gün oluyorum...

Diğer arkadaşlar tek elle yazıyorum hem de solla. yazamadım ayrıntılı.

Ablacım doğru söylüyorsun..hatta eşim özellikle sordu benden test istemiyormusunuz diye..yok şimdilik gerek yok..sağlıklı bir çocuğunuz var dedi...bilemiyorum..hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…