Ablacım doğru söylüyorsun..hatta eşim özellikle sordu benden test istemiyormusunuz diye..yok şimdilik gerek yok..sağlıklı bir çocuğunuz var dedi...bilemiyorum..hakkımızda hayırlısı..
chnb ablacım,henüz başlamadıkadet dönemimde tekrar gidecegim,ultrasonla bakılacak.yumurtlama dönemindeymişim,ve dr yumurtayı büyük buldu.o yüzden, tekrar bakmak istedı.hayırlısı,umarım bi pürüz çıkmaz.kendıne iyı bak canım..bu arada ne kadar ince eşin var,bak seni bizden mahrum etmemek için interneti ayagına getirmis.jeste bak,maşaallah
sezenim,nerelerdesın?neler yapıyorsun canım?hersey yolunda umarım.kendıne ıyı bak canım..
Hilalcim,evine dönmüşsün..iyi olmana çok sevindim.hayırlısı olsun canım,bakarsın sen karar verme aşamasındayken bebegin tutunur bile sana.. Ama hepimiz için geç olsa bile,güç olmasın canım inş.. Kendıne ıyı bak
kizlar herkese selamlar ? herkes nasil ? insallah hersey yolundadir?
chnb ablalcim iyi oldugunuza sevindim.. RAbbim yardimciniz olsun..insallah bu zor gunleriniz gecerde rahat bir hamilelik gecirirsin ablacim
gunluk, lone sizler nasilsiniz annisler?? sislik problemi yasayan varmi? benim ayaklar fena halde..
datlum, minikler, ceza kizlar sizde iyisinizdir insallah..
hellom. senem. datlum, denizlalesi, minicikumut, nilde, sezen, hilal sizlere selam kizlar opuyorum herkesi
beni soranlarada cok tsk ederim kizlar. bu aralar agrilarla ugrasiyoruz. 4 haftam kaldi 40. haftayi doldurmaya. ins erken gelmezse 1 ayim var. annemide sabirsizlikla bekliyorum. gelmesine 15 gun var..
Nazlım,canım günaydınn..
Eşinin söylediği o laf öyle hoşuma gittiki eşimle haftasonu konuşurken bende ona aynı şeyi söyledim.Bizimde cennette minik meleğimiz var diye.Rabbim birdahaki sefere yüzünüzü güldürsün İnşallah.Test sonuçların çıksın,ne gerekiyorsa yaptır Nazlım.Eğer ki bir problem yoksa yine denersiniz canım benim.Ama önemli olan senin psikolojik olarak hazır hissetmen.Rabbim dermansız dert vermesin.Varsada bir derdin çözümü olsun İnşallah.Kendine dikkat et,ayaklarını üşütme canım.Kendine dikkat et.Öpüyorum seni
Chnb abla;senin bebişinde çok nazlı çıktı.Ama İnşallah bulantılı süreçte yakın bir sürede geçecektir.Rabbim yardımcın olsun.
Nuraycım;1 aydan düşmüş artık Esadın doğumu.İnşallah son günlerini rahat geçirirsin.1 ay sonra evladın İnşallah kucağında olacak.15 gün sonrada annen yanında olacakmış ne güzel.Ne mutlu sana.İnşallah hayatının en güzel günleri başlayacak.Dikkat et kendine.
Hilalcim geçmiş olsun.İnşallah çok yakın bir sürede hamile kalacaksın,öyle hissediyorum.Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.
Miniklercim İnşallah bir an önce geçer diş ağrıların.İnsan dayanamaz boyuta gelebiliyor gerçekten.
Hello,günlük sizler nasılsınız?Günlükcüm seninde 1 aydan düştü sanırım seninde 4 haftan kaldı..Ne güzel heyecanlar başlıyor topiğimizde
Denizlalesi,nilde,ceza,Candaşım,datlum sizler nasılsınız?Unuttuğum varsa özür dilerim.Görüşmek üzere
her seferinde giden gidiyo insandan ama nefes alıyosak yaşamak zorundayız insan neler alışıyo canım be şaşıp kalıosun kendindeki güce hiç gülemem dediğin anda kahkalara boğuluosun hayat böle garip bişey hakkımızda hayırlısı inşallah meleklerimizin şefaatine nail oluruz sen nasılsın
sağol canım teşekkür ederim. hayırlısıyla bunu bi doğuralım inşallah.Nazlım işe gelmen çok iyi olmuş canım..bu da sana ıyı gelecektır..tetkiklerin bitsin hayırlısıyla , dr'unun yönlendirmesiyle de kendini hazır hıssettığınde yenıden düsünürsün.. Kendıne iyi bak canım..
Lonecim,iyiyim çok sükür..
Saltanatın keyfini sür canımannene de aynenn katılıyorum,ilk gebeligi olanlarada öyle diyorum.ama ınsan tecrube edınce anlıyor,bu tecrubede sonra işe yaramıyor:)) ıkıncıde,ıslerin yapılsa bıle,evladın ilgi istiyor;uykunda olsa,mıdende bulansa,halsızde olsan.. O yüzden tadını çıkarmaya devam..kendıne,bebişine iyi bak
kittycim, iyi canım çok şükür maşallah diyeyim. başlarda zorluydu ama şu an bi sorun yok. inşallah hep böyle devam eder.doktor kontrollerimi hala aza indirmedi. 1 aydan önce gelmene gerek yok dedi. 36dan sonra her hafta gidilecek sanırım.minicikumut canım biz iyiyiz seni sormalı, temmuzda değil mi denemeler.
chnb yazdığını görmeden aramıştım seni rahatsız etmedim umarım. İyi olduğunuza çok sevindim.
cezayı unutmuşum hamileleri sayarken :) yahu diyorum bende biri daha hamileydi ama Kim. öPÜYORUM cezayı
lonecim ben iyiiim umarım sende sizde iyisinizdir. Sen başka topikte yazıyor musun? bebeğinin gelişimlerini okumak istiyorum hamileliğin de nasıl gidiyor bilemedim.
nuraycımm annen geldi mi diye sormuştum. 15 gün sayılı geçer. :)) ben çok heyecanlıyım ya doğum yapa bana face den özel mesaj atsın lütfen :d çatlarım ben.
dün Allah nazarlardan saklasın eşimin arkadaşı doğum yaptı o kadar tatlı bir kız ki 38 yaşında hamileliğinde 6 kg almış toplam. Bebek dönmüştü. Cumartesi gecesi 11 gibi sancılanmış pazar sabahı 04:55 kadar sancı çekmiş :)))) bu kısımları geçiyorum doğum yapacaklar için sonrada bebek doğum kanalına girmediği için sezeryan olmuş. Bebeği görmeye gittik bir baktım böyle poğaça ile tırtıl kurabiye onları güzelce bir kaba koymuşlar birde limonatayı sürahiye doldurmuşlar mika deniliyordu sanırım o bardaklarlar isteyen gelip alıyor yiyor çok hoşuma gitti ben de düşünmüştüm ama yapamamıştım sizlerde düşünürseniz diye söyleyiverdim. Meme ucu yuvarlamaya başlayın bu arada.
bizimkinin nazlı olacağı %1500 ihtimal. 4 yıldır yoluna bakıyoruz. 2 yıl olmadı, sonra da 1 bebeğimi kaybettim. onun arkasından gelen bebek bu ve ilk 4 ayımı yatarak geçirdim. inşallah iki ailenin de ilk torunu olacak dünyaya gelince. sağlıklı olsun da ne yapalım şikayet etmeyeceğiz artık. bir arkadaşım çocuğun şımarıklığı kendinden olur dedi 40lı yaşlarda bir arkadaş. onun da tek oğlu var, sonsuz sevgi gösterdim yine de şımarık olmadı diyor.Geçmişi yeni okudum..Çok üzüldüm yaa...Nazlım geçmiş olsun canım ..Allah sabır versin..maşallah ne güzel yazmışsın..iyi olman güzel..Nasip işte...Allahım daha güzel bir şekilde en kısa zamanda yine bebek verir inşallah..ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Chnb ablam 11 haftayı geçmişsin sanırım şükür..inşallah sağlık ve selametle bebeğini kucağına almak nasip olur..
Deniz lalem doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor..korunmayı bıraktınmı...ben bu adetimden sonra bırakmayı düşünüyorum..gerçi doktor muayenesinide bekleyebilirim kararsızım...
Lone,nuray naber kızlar ayakkabılarınızı çoraplarınızı kendiniz giyebiliyomusunuznasıl gidiyor bakalım hamilelik:)bu arada ikinizin ki de yengeçbebeği olacak sanırım..yandınız bende var bi tane nazlımı nazlı herşeye ağlayan sulu göz bi çocuk..ve anneye çok düşkün..Allah yardmcınız olsun ne diyim:))))
hello nasılsın canım..çınarcık nasıl başladımı yaramazlıklara..
Günlük sen nasılsın hayatım..en yakın doğumu olan sensin sanırım...Allah yardımcın olsun..bi avazda kurtarır inş rabbim..sezeryanmi normalmi seninki?
Nilde abla ceza minicik umut candaş sizler nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?