Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb ablacım,henüz başlamadık adet dönemimde tekrar gidecegim,ultrasonla bakılacak.yumurtlama dönemindeymişim,ve dr yumurtayı büyük buldu.o yüzden, tekrar bakmak istedı.hayırlısı,umarım bi pürüz çıkmaz.kendıne iyı bak canım..bu arada ne kadar ince eşin var,bak seni bizden mahrum etmemek için interneti ayagına getirmis.jeste bak,maşaallah

sezenim,nerelerdesın?neler yapıyorsun canım?hersey yolunda umarım.kendıne ıyı bak canım..

Hilalcim,evine dönmüşsün..iyi olmana çok sevindim.hayırlısı olsun canım,bakarsın sen karar verme aşamasındayken bebegin tutunur bile sana.. Ama hepimiz için geç olsa bile,güç olmasın canım inş.. Kendıne ıyı bak

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar herkese selamlar ? herkes nasil ? insallah hersey yolundadir?

chnb ablalcim iyi oldugunuza sevindim.. RAbbim yardimciniz olsun..insallah bu zor gunleriniz gecerde rahat bir hamilelik gecirirsin ablacim

gunluk, lone sizler nasilsiniz annisler?? sislik problemi yasayan varmi? benim ayaklar fena halde..

datlum, minikler, ceza kizlar sizde iyisinizdir insallah..

hellom. senem. datlum, denizlalesi, minicikumut, nilde, sezen, hilal sizlere selam kizlar opuyorum herkesi

beni soranlarada cok tsk ederim kizlar. bu aralar agrilarla ugrasiyoruz. 4 haftam kaldi 40. haftayi doldurmaya. ins erken gelmezse 1 ayim var. annemide sabirsizlikla bekliyorum. gelmesine 15 gun var..

nuraycım iyiyim canım,çok şükür

son zamanlarda ödem olur canım,bol su iç,tuz tüketme,ayaklarını yükseğe koyarak dinlendir ve rahat terlik giy:)dogumdan hemen sonra,eski halıne dönüyor.7aylıkken bı sabah uyandıgmda ,pikenin altından ayaklarım çıkmış;baktım baktım baktım.."bu ayaklar benim olamaz"dedim ama benimmiş,dolma gıbi parmaklarımla
annenınde gelmesine az kalmıs canım,ne heyecanlısındır kimbılır.oglusuna soyle sabretsin,anneannesini beklesin dinlenerek geçir zamanını,yorma kendını fazla .. Kendıne iyı bak nurayım

Ablacım doğru söylüyorsun..hatta eşim özellikle sordu benden test istemiyormusunuz diye..yok şimdilik gerek yok..sağlıklı bir çocuğunuz var dedi...bilemiyorum..hakkımızda hayırlısı..

Hayırlısı canım bazen bilmemek de en iyisi. Bak biz öğrendik de ne oldu o kadar çaba masraf yine doğal denedik. o süreç de çok meşakkatli.

Hadi bakalım bir sonraki aya inşallah. Sağ olsun eşim pervane oluyor. Kanamam olunca o gün düşecek sandık. Eşim daha yapmayalım artık bu da düşerse dedi. Üzerime titriyor..

Canım sağ ol. Şişlik normal. Sen valizini hazır tut her zaman...

Nazlım kuzum sen hamile kalıyorsun genetik sorun çıkmadığı sürece tüpü düşünme...

kızlar günaydın
ben işe başladım herkese ayrı ayrı telekkür ederim desteğiniz benimle birlikte üzülmeleriniz dualarınız ve herşey için şükürler olsun iyiyim kanamam var ama ağrım falan yok bu günlerde geçecek inşallah önümüzdeki hafta genetik ve patoloji sonuçlarım çıkıcak sonra da mutlaka pıhtılaşma baktırcam aklıma hep bu geliyo
chnb abla inan aklım sendeydi şükürler olsun iyiymiş meleğin rabbim kucağına almanı nasib etsin
burdaki herkes çok mutlu olsun inşallah işe başladım kafam daha da yerine geldi çok sevdiğim bi abim vardı 60 a yakındı yaşı ama hayat doluydu sen ölmezsin derdim hep cumartesi ölmüş kalp krizi patronumundaçok sevdiği bi abisiydi her cumartesi gelir kahvaltı yapardı burda bu cumarteside patronum poğçasını hazırlmış ama gelip yemek kısmet olmamış hayat pek acayip bişey artık hiç bişeye şaşırmuyorum çok soğukkanlı oldum sanırım gözümdede yaş kalmamış sanki içim acıyo bazen ağlamak istiyorum gelmiyo yaş:)sonra yorulup uyuyorum rabbim dermansız dertler vermesin kimselere 2 meleğim oldu cennette ilki benim içinmiş 2. kocam için kocam öyle söylüyo:)ve hemen yeni bi bebek istiyo delirdi bu adam sanırım ben şimdilik istemiorum ona kalsa kanamam bitince çalışmalara başlıcakmışız hadi len ordan dedm o çekmiyo tabi acısını en az 3- 4 ay dinlenmek lazım dimi kızlar
herkese öpücüklerrr

Nazlım,canım günaydınn..

Eşinin söylediği o laf öyle hoşuma gittiki eşimle haftasonu konuşurken bende ona aynı şeyi söyledim.Bizimde cennette minik meleğimiz var diye.Rabbim birdahaki sefere yüzünüzü güldürsün İnşallah.Test sonuçların çıksın,ne gerekiyorsa yaptır Nazlım.Eğer ki bir problem yoksa yine denersiniz canım benim.Ama önemli olan senin psikolojik olarak hazır hissetmen.Rabbim dermansız dert vermesin.Varsada bir derdin çözümü olsun İnşallah.Kendine dikkat et,ayaklarını üşütme canım.Kendine dikkat et.Öpüyorum seni

Chnb abla;senin bebişinde çok nazlı çıktı.Ama İnşallah bulantılı süreçte yakın bir sürede geçecektir.Rabbim yardımcın olsun.

Nuraycım;1 aydan düşmüş artık Esadın doğumu.İnşallah son günlerini rahat geçirirsin.1 ay sonra evladın İnşallah kucağında olacak.15 gün sonrada annen yanında olacakmış ne güzel.Ne mutlu sana.İnşallah hayatının en güzel günleri başlayacak.Dikkat et kendine.

Hilalcim geçmiş olsun.İnşallah çok yakın bir sürede hamile kalacaksın,öyle hissediyorum.Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

Miniklercim İnşallah bir an önce geçer diş ağrıların.İnsan dayanamaz boyuta gelebiliyor gerçekten.

Hello,günlük sizler nasılsınız?Günlükcüm seninde 1 aydan düştü sanırım seninde 4 haftan kaldı..Ne güzel heyecanlar başlıyor topiğimizde

Denizlalesi,nilde,ceza,Candaşım,datlum sizler nasılsınız?Unuttuğum varsa özür dilerim.Görüşmek üzere

chnb abla,en iyi destek eşten geliyor bu süreçlerde.. Bizde bebege,eşlerde de bize birsey olmasın hassasiyeti var(biz daha çok yasıyoruz,daha etkılenıyoruz bu durumlardan diye)
ıns bı süre sonra rahatlarsın..pek nazlı canım senin bebegin Allahım esirgesin sizi, saglıkla kavustursun birbırınıze soonra ,darısıda bize olsunn

her seferinde giden gidiyo insandan ama nefes alıyosak yaşamak zorundayız insan neler alışıyo canım be şaşıp kalıosun kendindeki güce hiç gülemem dediğin anda kahkalara boğuluosun hayat böle garip bişey hakkımızda hayırlısı inşallah meleklerimizin şefaatine nail oluruz sen nasılsın

Ben iyiym İnşallah Nazlım.Temmuzda bebek denemelere başlayacağız nasipse.İnşallah testlerin sonucuna göre sende denersin ve hamilelik denen o büyülü süreci beraber yaşarız canım benim.İnsanı yaşadıkları olgunlaştırıyor Nazlım.Rabbim bizi bebeklerimizle,sevdiklerimizle sınamasın İnşallah.İnşallah güzel günler göreceğiz.Rabbim yardımcın,yardımcımız olsun.

herkese selam

okudum ama yazamıyrum evin trafiği çok yoğun misafirler falan da gelecek.

çok öpüyorum

Nazlım abinin Allah mekanını cennt etsin. Canım önce sonuç ne çıkarsa çıksın pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır. Bir de daha önce yazdığım gibi benim dr me git bir. Doç. dr. arda lembet araştır bir hangi testler gerekli genetik testler çıkınca çık...

Minicikumut sağ ol canım nazlı mı nazlı çıktı bebişler... İnşallah sizinkiler nazsız olur.

Lale canım eşler sağ olsunlar...

Nazlım en az bir adet bekle bence...

chnb iyi olmana çok sevindim canım. maşallah 3 ayı doldurmana az kaldı. korkmaz artık inşallah. bulantıların da kesilir de eve çıkarsın. istanbula ne zaman gideceksin?serklaj yapılacak mı?ardayla telde mi görüşüyosun hep?

nazlım işe başlamana sevindim canım. zaman geçtikçe daha iyi olacaksın canım. chnb gibi testlerini yaptır, öyle dene tekrar.

candaş senin de yazmana sevindim canım. yaz ara ara merakta bırakma bizi. inşallah bir an önce tedavin netleşir.

hilalim, hiç bilgim yok kist hakkında. ama herşeyin çaresi var canım. moralini bozma yeterki. derdini veren rabbim dermanını da verir inşallah.

nuraycım, önü sen çekecen bizden. inşallah Allah hayırlı vakitli doğumlar nasip etsin. annen de yetişir inşallah.
çok şükür şu aralar bir sıkıntım yok. en son yine enfeksiyon çıkmıştı, yine bir kutu antibiyotik kullandım. inşallah geçmiştir.
günlükçüm, haftasonu başladık hafif haif. hoş ben birşey yapmıyorum. annem ve eşim yapıyolar sağolsunlar. ben şu yapılcak, bu yapılcak. diyorum böyle hamileliğie can kurban. ikinciye fazla ara vermem ben bu rahatlıkla diyorum. annem de diyor ikinci ne yapsan bu kadar rahat geçmez, bebek olacak, ilgilenmen gerekecek diyor.

minikler, deniz lales, sezen, kitty nasılsınız?

Nazlım işe gelmen çok iyi olmuş canım..bu da sana ıyı gelecektır..tetkiklerin bitsin hayırlısıyla , dr'unun yönlendirmesiyle de kendini hazır hıssettığınde yenıden düsünürsün.. Kendıne iyi bak canım..

Lonecim,iyiyim çok sükür..
Saltanatın keyfini sür canım annene de aynenn katılıyorum,ilk gebeligi olanlarada öyle diyorum.ama ınsan tecrube edınce anlıyor,bu tecrubede sonra işe yaramıyor:)) ıkıncıde,ıslerin yapılsa bıle,evladın ilgi istiyor;uykunda olsa,mıdende bulansa,halsızde olsan.. O yüzden tadını çıkarmaya devam..kendıne,bebişine iyi bak

merhaba kızlar.nasılsınız.

sorma chnb ablacım kısa sürede çok şeyler yaşadım ancak en azından içim rahatladı biraz. tüplerin çaresine baktık sıra kistte bakalım hayırlısı. sizin de daha iyi olduğunuza çok sevindim.kendinize iyi bakın.

denizlalem canım sağol. ahhhh keşke yapar mı öyle bi sürpriz bilemiyorum. senin de hazırlıklar başlıyor sanırım. umarım çok bekletmez miniğin.

nuraycım gözün aydın canım anne geliyormuş, iki heyecan birden. az kaldı bebişini kucağına almaya ne güzel. allahım o duyguları bize de yaşatsın inşallah.

nazlım güzel yürekli arkadaşım allahım bundan sonra yaşayacağın herşeyi gönlüne göre versin. dediğin gibi meleklerin var ne mutlu sana. biraz dinlenmen senin için daha iyi olur tabi. bu sefer herşey çok güzel olcak. yeter ki sen hep böyle dik dur. abin için de allah rahmet eylesin.

minicikumut canım çok sağol ne güzel ağzından bal damlıyor. inşallah sen de başlıyorsun çalışmalara az kalmış. allahım o güzel duyguyu bize de kısa sürede tattırsın. doğumlara az kaldı arkasından da bizler gelelim inşallah.

lone canım bakalım moral bozmak umutsuzluk yok tabi. allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

lalem haklısın canım bazen onlara kızsakta gerçekten iyiki eşlerimiz var. ameliyattan çıktığımda bana öyle bi bakışı vardı ki içim titredi, aşkım dedi kanallar açılmış gözler dolu dolu. narkozun etkisiyle ancak hafif gülümseyebildim. öyle canı yanıyordu ki o an anladım. tekrar rahatsızlanıp bir kere daha yatınca hastaneye ya dedi dayanamıyorum senin bunları çekmene, bırakalım oluruna, allahım verirse ne güzel, vermezse de mutlu mesut ikimiz yaşarız hiçbişey senden önemli değil dedi. evet acıları ben çektim ancak o bile çöktü garibim. allah onları başımızdan eksik etmesin.

Son düzenleme:
Nuray,günlük,loneliness gibi İnşallah sırada bekleyen herkes bir anda hamile kalır ve İnşallah önce hamileliklerimizi,sonrada bebeklerimizi beraber büyütürüz Hilalcim.Hepimiz sınavlardan geçiyoruz ve İnşallah rabbimizin yardımıyla bu sınavları başarıyla tamamlayacağız.Umut hep olmalı.Yaşamı anlamlı kalan umutlar çünkü..

minicikumut canım biz iyiyiz seni sormalı, temmuzda değil mi denemeler.

chnb yazdığını görmeden aramıştım seni rahatsız etmedim umarım. İyi olduğunuza çok sevindim.

cezayı unutmuşum hamileleri sayarken :) yahu diyorum bende biri daha hamileydi ama Kim. öPÜYORUM cezayı

lonecim ben iyiiim umarım sende sizde iyisinizdir. Sen başka topikte yazıyor musun? bebeğinin gelişimlerini okumak istiyorum hamileliğin de nasıl gidiyor bilemedim.

nuraycımm annen geldi mi diye sormuştum. 15 gün sayılı geçer. :)) ben çok heyecanlıyım ya doğum yapa bana face den özel mesaj atsın lütfen :d çatlarım ben.

dün Allah nazarlardan saklasın eşimin arkadaşı doğum yaptı o kadar tatlı bir kız ki 38 yaşında hamileliğinde 6 kg almış toplam. Bebek dönmüştü. Cumartesi gecesi 11 gibi sancılanmış pazar sabahı 04:55 kadar sancı çekmiş :)))) bu kısımları geçiyorum doğum yapacaklar için sonrada bebek doğum kanalına girmediği için sezeryan olmuş. Bebeği görmeye gittik bir baktım böyle poğaça ile tırtıl kurabiye onları güzelce bir kaba koymuşlar birde limonatayı sürahiye doldurmuşlar mika deniliyordu sanırım o bardaklarlar isteyen gelip alıyor yiyor çok hoşuma gitti ben de düşünmüştüm ama yapamamıştım sizlerde düşünürseniz diye söyleyiverdim. Meme ucu yuvarlamaya başlayın bu arada.

Geçmişi yeni okudum..Çok üzüldüm yaa...Nazlım geçmiş olsun canım ..Allah sabır versin..maşallah ne güzel yazmışsın..iyi olman güzel..Nasip işte...Allahım daha güzel bir şekilde en kısa zamanda yine bebek verir inşallah..ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Chnb ablam 11 haftayı geçmişsin sanırım şükür..inşallah sağlık ve selametle bebeğini kucağına almak nasip olur..

Deniz lalem doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor..korunmayı bıraktınmı...ben bu adetimden sonra bırakmayı düşünüyorum..gerçi doktor muayenesinide bekleyebilirim kararsızım...

Lone,nuray naber kızlar ayakkabılarınızı çoraplarınızı kendiniz giyebiliyomusunuz nasıl gidiyor bakalım hamilelik:)bu arada ikinizin ki de yengeçbebeği olacak sanırım..yandınız bende var bi tane nazlımı nazlı herşeye ağlayan sulu göz bi çocuk..ve anneye çok düşkün..Allah yardmcınız olsun ne diyim:))))

hello nasılsın canım..çınarcık nasıl başladımı yaramazlıklara..

Günlük sen nasılsın hayatım..en yakın doğumu olan sensin sanırım...Allah yardımcın olsun..bi avazda kurtarır inş rabbim..sezeryanmi normalmi seninki?

Nilde abla ceza minicik umut candaş sizler nasılsınız kızlar?

Son düzenleme:
sezencim, adetliyken bi ultrason kontrolüm olacak.. Umarım temiz çıkar..yumurtlama dönemınde gitmişim dr'a, dr da yumurtayı büyük oldu.bı muayeneye gıdecegm işte,kistleşmeden şüphelendi sanırım.. :S birde rahimagzı için krem verdi,milimal bi aşınma varmıs.önemli degil dedi.sonuç itibariyle,korunmaya devam:)dr'un ne diyorsa,ona uy canım.tamam dıyorsa, tamamdır..yarım işimiz kalmadan bu yola girmeyelım ..hayırlısı,haberleşiriz canım.sen ne yaptın görüsmeyeli?umarım iyisindir canım kendıne ıyı bak

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım teşekkür ederim. hayırlısıyla bunu bi doğuralım inşallah.

kittycim, iyi canım çok şükür maşallah diyeyim. başlarda zorluydu ama şu an bi sorun yok. inşallah hep böyle devam eder.doktor kontrollerimi hala aza indirmedi. 1 aydan önce gelmene gerek yok dedi. 36dan sonra her hafta gidilecek sanırım.
sağ göğsümdeki kaburgamın altında batma oluyor ara sıra, pek fazla dik oturmaya gelmiyor. doktor bebek ayağını dayıyor olabilir dedi. bizim de işimize geliyor devirip kı...mızı yatıyoruz. yatınca da uyuyuyorum. öyle işte.
bizimkinin nazlı olacağı %1500 ihtimal. 4 yıldır yoluna bakıyoruz. 2 yıl olmadı, sonra da 1 bebeğimi kaybettim. onun arkasından gelen bebek bu ve ilk 4 ayımı yatarak geçirdim. inşallah iki ailenin de ilk torunu olacak dünyaya gelince. sağlıklı olsun da ne yapalım şikayet etmeyeceğiz artık. bir arkadaşım çocuğun şımarıklığı kendinden olur dedi 40lı yaşlarda bir arkadaş. onun da tek oğlu var, sonsuz sevgi gösterdim yine de şımarık olmadı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…