canım bişeylerin netlik kazanmasına . hep dualarımdasın inan. öyle ya da böyle kavuşcaksın inşallah sen de bebeğine. sabır ve emek. Allah yardımcın olsun, herşey gönlünce ilerlesin inşallah. her şerde bir hayır vardır derler.Selam :) tuhaf bi vaka daha geldi aranıza :))
Dün dr la görüştüm , hilalden sonra umutlanmıştım benimkide açıktır kesin diye ama yanıldım tabiki, kapalı dedi.bunda gebelik ihtimali%1 gibi bişey diyebilirm dedi.aşılama kesinlikle tutmaz hem vakit hem nakit kaybıdır ben tüp bebek yapmıyorum ama yönlendirebilrim dilersen dedi, peki dedim lap. olmam gerekiyor mu etksi olacak mı ? evet olman gerekir %70 başarı sağlıyoruz ama akside olabiliyor hastalar büyük umutlarla gelir ama başarısız geçer ameliyat bu riski göz önünde tutun dedi, tabi zararları olacak en basit bi tıbbi müdahale bıçak altına yatıyosun ağrısı ve maliyeti var dedi.sonund değmeme ihtimalide.ne önerirsiniz tüp mü lap mı dedim ? arasındaki farkı söyleyim kararı eşinizle beraber verin dedi, lap. de başarı sağlanırsa ilk bebeğinize olduğu gibi 2. yede doğal yollarla kavuşursunuz ama tüpte te deneme tek şans.lap sonrası hastayı 6-12 ay arası beklemeye alıyoruz gebelik olmazsa tüp diyoruz dedi, tüpçüyle görüşeyim dedim kararı ona göre veririm diye.bu arada dr seninki yapışıklık değil tıkanık, 2 side farklıdır.kürtaj sonrasıda değil dedi.ee nasıl oldu ilki dedim tesadüf dedi, ben güvenemedim dr a çünkü ilkinde denemedik, hemen wc ye gittim yatmadım bile.şimdiyse mum duruşuyla gitmiyo enteresan yani.zaten sadece bu dr kürtaj değil dedi.neyse tüp için görüştüm, kürtajı neden olduğumu sordu acıyarak durum vahim diye sanırım . sağlıksız ve ikizlerdi dedim dr önerisiydi dedim. evet tüpler kapalı . öncelikle pzt gel muayene edeyim cuma günü histereskopi yaparız eğer sıvı geçişne imkan verecek minicik açık dahi bulsam lap. yapacağız eğer yok ise üzülmüyosun tedaviye başlıyoruz ddi.şuanda şartlarım devletin rapor vereceği durumda, 5 yıllık ssk + 3 yıllık evlilik + kesin infertilite ! mutlu olmadım tabi ki ama içimde bi huzur var yanısıra korkular. adım attım, şükür mü isyan mı bilemediğim yaşadığım gebelik.şansım ve şanssızlığım beraber.eğer gebe kalmasaydım 5 sene kesinlikle bebek istemeyecektim, sonrasında yaşayacaktım ve zman kaybım çok olaaktı.erken öğrenmiş oldum bu durumda.dilerim ki ilk tedavide başarıya ulaşırız ve bebek doğar büyür ömrümüze ömür katar.benden böyle işte. aklı kalbi dua benle olan herkese çok teşekkürler, birgün buraya bende biz geldik yazabirlim inş .. umutsuz değilim. geçende yazmıştım ya öncesinde yıkılırıdım ama imkansıza yakını öğrenince hırsla sarılırdım ee boşa dememişler kaçan kovalanır ! yakalayacağız ama inanıyorum belki süreç kısa olcak belki uzun ama inş bi gün evet anne olcam ..
sizler nasılsınız ? kıtty, günlük, nuray, nilde, minikler, minicikumut, chnb, ceza, nazlım, hilal, lone, taf, senem, pileo, sezen, denizlalesi, ismini unuttuğum kızlar nasılsınız ? son gelişmelerden haberim var ama konsantre olup yazamyorum özür dilerim.inş herşey hepinizin dilediğince olur genel temennim.hepinizi çok öpüyorum.buarayada bir teşekkürüm var, topiğe girmeseydim bebek meselsini sallamazdım olmadığınıda sallamazdım, haliyle dr a gitmezdim yönlendirmeleriniz ufkumu açtı hepiniz çok sağolun.gelişmelrden haberdar ederim hepinizi...
lalem canım benim inşalllaaaaahhh. sen de heyecan içine girdin artık. inşallah muayene de temiz çıkar ve hemen başlarsın. sonra da gelsin bebiş en kısa zamanda. çok öpüyorum.
candaşım canımmmm. inşallah öyle değildir de diyelim ki seninki benimki gibi değil de kapalı ya da tıkalı, doktor %70 demiş canım az bir ihtimal mi. inşallah öyle bişey olmayacak da farzet ki açılmadı o zaman tüp bebk denersin direk. en azından emin olursun canım laporoskopi ve histereskopi yaptırırsan. hem de bunu gün al fakülte hastanesinde yaptır. ben o yönden şanslıydım tanıdıklar vardı sağolsunlar hemen araya aldılar beni yoksa öbür aya atacaklardı. atsalar da yaptıracaktım ama. sen de önümüzdeki aya yaptır inşallah. bak sana ameliyatı baştan sona anlatayım. evet doktorun dediği gibi biraz meşakkatli. şimdi kendime soruyorum o an karar vermesydim şimdi cesaret edebilir miydim diye. 2 hafta olacak yarın ancak tam olarak yeni iyileşebildim. ameliyat öncesi bir gece hastanede kalman gerekecek bağırsakları falan boşalttırıyorlar, bikaç ilaç bu kadar. ameliyat olmadan önce geceden bir sürü kağıt imzalttılar herşeyi kabul ediyorum diye. o zaman içimden ne geçirdim bilyor musun. allah korusun ameliyat sırasında ters bişey olsa yapacak hiçbişeyim yok. anne babama söyleyemedim üzülürler diye hiçbişeyden haberleri yok. ameliyata girmeden önce acaba arayıp söylesem bi helallik mi istesem diye düşünmedim değil. o psikoloji gerçekten kötüydü. ama bi yandan da dedim ki bebeğime yaklaşmak için bir adım daha. bunu atarsam daha da yaklaşacağım diye düşündüm ve o cesaretle girdim. ameliyatım ayılmamla falan 1,5 saat sürmüş. sonrası daha zordu tabi, vücuduna 3 lt co2 veriyorlar amelita sırasında. bişey yiyemedim, afedersin gaz çıkaramadım fenaydı.dikişlerim de ağrı çok fazla olmadı şükür. ama onu da kendimi nasıl teslli ettim biliyor musun. hamile kalırsam sezeryan olursam ona hazırlık dedim:)))) ayıldığımda eşim yanımdaydı, gözleri dolu dolu bana ilk dedği şey canım ameliyat çok iyi geçmiş, her ikisi de açık dedi. o an var ya narkozun etkisiyle sadece gülümseyebildim ama içim havalarda uçuyordu, bağırmak geldi içimden o mutluluğu anlatamam,ne ağrı ne dikiş hiçbişey gözümde olmadı, aldığım sonuç herşeye değdi canım. şimdi diyeceksin hadi ben o sonucu alamazsam. canım inan o ameliyata girerken hep şöle dua ettim. allahım kapalı evet biliyorum ancak mucizlerine sonsuz inanıyorum ne olur bi mucize de benim için dedim ve oldu be canım. ben bu ameliyatı açılmasından çok emin olmak için yaptırdım. eğer kapalı çıksaydı direk tüp bebk yaptıracaktım onları da düşünmüştüm. tabi ki senin kararın ancak bebiş için herşeye değmez mi. inanıyorum ki senin durumun da kesinlikle vahim değil. bak bana da aynı şeyi söylemişlerdi azıcık açık dediği sağ tarafım tamamen açıkmış. tü bebek evet ben de düşünüyorum ancak acele etmeyeceğim. onun da garantisi var mı be güzelim. olmazsa daha büyük hayal kırıklığı olacak. bence ilk başta sorunu tam belirleyip öyle hareket edelim. bak bende kararsızım doktor da bana aşılama dedi kistten dolayı bekleyim mi yaptırayım mı bilmiyorum. allahım doğru kararlar vermeyi ve güzel sonçlar almayı nasip etsin canım. çok uzun yazdım kusura bakma allahım yardımcın olsun canım. umarım güzel haberlerini alırız, herşekilde yanındayım canım ve seni çok seviyorum.
chnb ablacım doğru söylüyorsun bi hareket lazım inşallah dualarınızı esirgemeyin bizim için. sen de daha iyisindir umarım. seni çok özledik. biran önce dön sahalara:)))
nildem inşallah canım benim umarım onu da hallederim allahın izniyle. bilmiyorum neden ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi.
sezencim sen nasılsın canım. görüşemedik epeydir. senin de çalışmalara az kaldı sanırım. allah kolaylık versin canım. biran önce bekletmeden gelsin inşallah.
Canım çok sağol ya, öncelikle geçenlerde kulağınızı çınlattık.eşim diyor ki maşallah ikisi birbirine çok uyumlu mütevazi ve candan insanlar, gerçekten sevdim ve böyle insnalarla tanışmk güzel keşke yakın olsaalardı diyor :) evet şükür yine dermansız değil, şansım yaşım.önümde uzun yılalr var allah ömür verirse.geçmiş artık bitti dediğin gibi, eskiye bakarak sadece üzülüyorum çünkü.yeni adım yeni enerji diyelim.inş çok uzamadan hayırlısıyla kavuşurum bende mümkünse bebeklerime :)) kuzenimin kızı 8 senede oldu diyorum ya hepp, ona kıymetli bebek derdik.şimdi bizimkide o yolda ilerliyor, napalım olsunda kıymetli olsun.eskiden de abartıyolar sevgi şekillerini dediğim insanların psikolojisini şimdi anladım zor kazanmak ! minik prenses nasıl ? ağlama şeklide süpermiş faceden gördüm :) agubugla mıydı neydi ?
nillde, seni görmek ne güzel.. İyı olmana sevındım.. Nasıl heyecanla yazmıssın,bu ne enerji.. Maşaallah, tü tü tü
hilal canım benim yazdıkların çok güzeldi, o duyguları tahmin edebiliyroum.benimkinde açılma oranı %70 değil, lap. de açılma oranı %70 , o yüzden tüp bebekçi önce histereskopide görcem imkan varsa açcam dedi, yani pek mümkün gibi değil.belli de olmaz tabi, yıpratıcı bir süreç olur benim aklımdaki şuydu aslında ilkinde tüpü denerim inş tutar, doğumdan sonrada ameliyatı olurum ama farklı yol çizcez.dr şimdilik güven sağladı.ha bu arada benim sonuçlarıma bakan 3 dr da aynı kanıda, 1 kesin kapalı 2. side kapalı kadar tıkalı, sıvı geçecek durumda değilmiş, bu durumda ilk dr fazla bile ihtimal vermiş oluyor.benim aşılama şansım 0, aşılama minikte olsa açıklıkta yapılır ama sizin durum müsait değil dedi, bakcaz görcez.devlet hast de yaptıramam canım hiç girmiyorum onlara, geçende demiştim ya özelden dahi randevuyu 1 aya bulamıyorum devlette hiç mümkün değil.kaldı ki beni 1 ay sonra muayene eder, git ameliyat günü al der en erken 6 aya sıra gelir bana.aman çoluğum yok çocuğum yok şükür ikimizinde işi var, ciddi bir borçta yok kaldırabilrim masrafı.tabiki zorlayacak ama değer.keşke paramı harcayabilieceğim şeyle olsa hayatımda geniş aile gibi.bu ameliyatları en azından özelden yaptırırm, tüpünde ilk denemsini burdan yaptırcam 2. ye gerek kalırsa devlete yönelebilirm.birde benim için artık vakit nakit meselesi var. evlet benim olacak işimide olmazlara sokabilir, hast ye bugün gitsem kadıon doğumun önünde en azında 250-300 kişi görürüm.bide işten izin alamam alsam eşim yanımda değil devlet bana ayak uydurmaz verir tarihi işine geliyosa kardeşim der çeker gider, çıktık bakalım bi yola rast gelir inş. canım sende bence hi,ç düşünme aşılama diyolarsa ol hallet, şuan imkan var şükür bilemeyiz ki bu imkanın ortadan kalkmayacağını.kesinlikle ümit kırmak için değil başıma gelenlerden ötürü söylüyorum.1 imkansız var o imkansızda beni bulmaz deme.aksi gibi gelip seni bulabiliyo.Şekil-A ! Ben ! para pul hallolur çok bi borcunuz sıkıntınız yoksa bence o her masrafa değer, sonunda annelik var.
Nildecim, canım evet şuanda ameliyat ama direk açmak için yapmıyor bunu açma imkanı var mı onu görebilimke için varsa belki iki ameliyatı birlikte yapar belki onuda sonra yapar ... bakcaz gidişata ... benim ameliyatta açılacağına dair umudum yok açıkçası, olursa mucizie, benim tekl temennim tüp bebek ilk deneme tutsun ve sağlıcakla doğsun.razıyım.2. yede tüp yaptırırım hiç sorun değil, doğmayan evlatlarımız için değil bu kazançlar .. feda olsun. kimse yanlış anlamasın asla böyle bi insan olmadığımı az çok bilirsiniz herhalde. benimde eşiminde ailesinden kalacak değerli arsalar ve 2 de ev var.neye yarar. yıllarca beni tanıyanlar çok şanslı olduğumu söyledi, gizli bi varlık diyelim. ama ne çare, onlar kime kalcak ya, çocuğum yokken ben neyleyim malı mülkü ! eşimle dedik 4 yıldır ayrıyız çekeriz kim için çoluğumuz çocuğumuz için.ama yok olmadı olmuyo.olmayacak değil ama ya olmazsa.değecek mi ? ömrümde yaşadığım tek korku birgün evlat sahibi olamamk tedaviye muhtaç kalmak.ciddi korkumdu.ne ailemden birini kaybetmek ne eşimden ayrılmak.hiç gelmezdi aklıma, ama bu 15 yaşındam beri korkumda ve şuan onunla yüzyüzeyim.kısacası uğruna değer gitsin giden.olmasada kredi çekerdim.ki zaten pek birikmişim yok krediyle halletcez ilk deneme olmazsa.hayırlsıı be ablam yapcak hiçbişeyim yok dr uma güvenmekten başka.
lone, canım allah razı olsunçevet o her şerde bi hayrı yaşıyorum resmen.yani inş hayır olur.eşim haziranın 2. haftası amiriyle görüşcek, yaz dilekçeni derse yazacak.bekle eylüle dek derse bekleyecek.bende burdan genel kom. dan biriyle tanıştım yardımcı olcam çünkü zaten bu hak sizin dedi, ordan birisinin olması önemliyid,inş hallederse iyi olcak.kadına bu durumdanda bahsettim kadınlık iç güdüsyle yanaşır diye.tedavi olayı için.inş olur.olma ihtimali yüksek bu yıl.önüne bu iş geçti ve inan tayini unuttuk bile... dilerim ki iki müjdem beraber gelir ve ömrüm boyuna benle olurlar.
hilal canım benim yazdıkların çok güzeldi, o duyguları tahmin edebiliyroum.benimkinde açılma oranı %70 değil, lap. de açılma oranı %70 , o yüzden tüp bebekçi önce histereskopide görcem imkan varsa açcam dedi, yani pek mümkün gibi değil.belli de olmaz tabi, yıpratıcı bir süreç olur benim aklımdaki şuydu aslında ilkinde tüpü denerim inş tutar, doğumdan sonrada ameliyatı olurum ama farklı yol çizcez.dr şimdilik güven sağladı.ha bu arada benim sonuçlarıma bakan 3 dr da aynı kanıda, 1 kesin kapalı 2. side kapalı kadar tıkalı, sıvı geçecek durumda değilmiş, bu durumda ilk dr fazla bile ihtimal vermiş oluyor.benim aşılama şansım 0, aşılama minikte olsa açıklıkta yapılır ama sizin durum müsait değil dedi, bakcaz görcez.devlet hast de yaptıramam canım hiç girmiyorum onlara, geçende demiştim ya özelden dahi randevuyu 1 aya bulamıyorum devlette hiç mümkün değil.kaldı ki beni 1 ay sonra muayene eder, git ameliyat günü al der en erken 6 aya sıra gelir bana.aman çoluğum yok çocuğum yok şükür ikimizinde işi var, ciddi bir borçta yok kaldırabilrim masrafı.tabiki zorlayacak ama değer.keşke paramı harcayabilieceğim şeyle olsa hayatımda geniş aile gibi.bu ameliyatları en azından özelden yaptırırm, tüpünde ilk denemsini burdan yaptırcam 2. ye gerek kalırsa devlete yönelebilirm.birde benim için artık vakit nakit meselesi var. evlet benim olacak işimide olmazlara sokabilir, hast ye bugün gitsem kadıon doğumun önünde en azında 250-300 kişi görürüm.bide işten izin alamam alsam eşim yanımda değil devlet bana ayak uydurmaz verir tarihi işine geliyosa kardeşim der çeker gider, çıktık bakalım bi yola rast gelir inş. canım sende bence hi,ç düşünme aşılama diyolarsa ol hallet, şuan imkan var şükür bilemeyiz ki bu imkanın ortadan kalkmayacağını.kesinlikle ümit kırmak için değil başıma gelenlerden ötürü söylüyorum.1 imkansız var o imkansızda beni bulmaz deme.aksi gibi gelip seni bulabiliyo.Şekil-A ! Ben ! para pul hallolur çok bi borcunuz sıkıntınız yoksa bence o her masrafa değer, sonunda annelik var.
Nildecim, canım evet şuanda ameliyat ama direk açmak için yapmıyor bunu açma imkanı var mı onu görebilimke için varsa belki iki ameliyatı birlikte yapar belki onuda sonra yapar ... bakcaz gidişata ... benim ameliyatta açılacağına dair umudum yok açıkçası, olursa mucizie, benim tekl temennim tüp bebek ilk deneme tutsun ve sağlıcakla doğsun.razıyım.2. yede tüp yaptırırım hiç sorun değil, doğmayan evlatlarımız için değil bu kazançlar .. feda olsun. kimse yanlış anlamasın asla böyle bi insan olmadığımı az çok bilirsiniz herhalde. benimde eşiminde ailesinden kalacak değerli arsalar ve 2 de ev var.neye yarar. yıllarca beni tanıyanlar çok şanslı olduğumu söyledi, gizli bi varlık diyelim. ama ne çare, onlar kime kalcak ya, çocuğum yokken ben neyleyim malı mülkü ! eşimle dedik 4 yıldır ayrıyız çekeriz kim için çoluğumuz çocuğumuz için.ama yok olmadı olmuyo.olmayacak değil ama ya olmazsa.değecek mi ? ömrümde yaşadığım tek korku birgün evlat sahibi olamamk tedaviye muhtaç kalmak.ciddi korkumdu.ne ailemden birini kaybetmek ne eşimden ayrılmak.hiç gelmezdi aklıma, ama bu 15 yaşındam beri korkumda ve şuan onunla yüzyüzeyim.kısacası uğruna değer gitsin giden.olmasada kredi çekerdim.ki zaten pek birikmişim yok krediyle halletcez ilk deneme olmazsa.hayırlsıı be ablam yapcak hiçbişeyim yok dr uma güvenmekten başka.
lone, canım allah razı olsunçevet o her şerde bi hayrı yaşıyorum resmen.yani inş hayır olur.eşim haziranın 2. haftası amiriyle görüşcek, yaz dilekçeni derse yazacak.bekle eylüle dek derse bekleyecek.bende burdan genel kom. dan biriyle tanıştım yardımcı olcam çünkü zaten bu hak sizin dedi, ordan birisinin olması önemliyid,inş hallederse iyi olcak.kadına bu durumdanda bahsettim kadınlık iç güdüsyle yanaşır diye.tedavi olayı için.inş olur.olma ihtimali yüksek bu yıl.önüne bu iş geçti ve inan tayini unuttuk bile... dilerim ki iki müjdem beraber gelir ve ömrüm boyuna benle olurlar.
ben 1 haftadır denk düşmedim senınle..kolay gelsın canım sanada.. Dr kistleşme var mı yok mu dıye adetlıyken görmek ıstedi.ultrason muayenem olacak yanı.10gün var adete de:S temız çıkar umarım..kuzummmmm o kadar uzun zamandırmı yazmıyorum ben? allah allah hiç farkında değilim dediğim gibi 3 aylık kayıtları teker teker elde giriyoruz ya şaftım kaydı.:))) allaha bin şükür tatlım iyiyim. 1 aydır falan acayip olumsuzdum arkadaşlar seni tanıyamıyoruz nerde o pozitiflik diyorlardı eski günlerime dönmeye çalışıyorum:)))) kuzum kist demişsin ya cinsi neymiş benimde vardı basit kist dediler doktor bir bilgi verdimi bana basit kist gibi geliyo kuzummmm
ben 1 haftadır denk düşmedim senınle..kolay gelsın canım sanada.. Dr kistleşme var mı yok mu dıye adetlıyken görmek ıstedi.ultrason muayenem olacak yanı.10gün var adete de:S temız çıkar umarım..
Sizlerdende daha güzel haberler bekliyoruz..topik duruldu bu ara..ihtıyacımız var ..keyiflenıyorum,moral buluyorum vallahi
anladımmmm özledin beniiiiiii:))))) kuzummmm inşallah bir şey yoktur ultrasonda bendede kist çıkti basit kist dedi üzerinde durmadı bende adet olursam 2 yada 3.gün gitcem kan ve ultrason için.birtaneciğim gerçekten haklısın duruldu topik inşallah bundan sonra canlanır
bende katılıyorum buna, gerçekten güçlüyüz. ama ben kendi adıma çok diyorum güçsüz olsaydım daha mı iyi olurdu ne. bakıyorum çevreme ben buna katlanamzdım diyenlerin her işi yolunda.çünkü güçlüsün biz kadınız güçlüyüz erkeklerin başına gelse böyle şeyler?bence bizimki kadar acıya dayanıklı değiller
Yaa, kalp kalbe karşı derler, anneme bahsettik biz de dün sizden. Keşke sen de tanısaydın diye. Burada doğru düzgün arkadaşımız yok bizim, bir görünüp bir kayboldunuz tadı damağımızda kaldı muhabbetin valla. İnşallah zamanı gelince bebişlerle bir araya geliriz. Biz de İzmir'e taşınıcaz artık bu yaz sonunda. Memleket orası zaten. Bodrum'da sıkıldık çok. Eşimin memleket Ankara aslında ama bir türlü gelmek kısmet olmuyor oralara. Baksan, nüfusumda Nallıhan yazıyor amaNehirkuşum iyi. Artık arkamdan ağlamaya başladı ama anneme de çok düşkün Allahtan. "Ingabugi"yi diyosuuuun Onu konuşurken söylüyo eşşek. Herşeyin önünde bi ınga var zaten : ıngababa, ıngadadada, ıngabugi... Çabuk çözecek konuşma işini sanırım. Bak ben, hamileyken bile inanamıyordum bebeğimin olacağına, doğuma giderken hep bi aksilik olacak gibi geliyordu. Şimdi kızım 6.5 aylık oldu. Az kaldı az. Yakında mevcudu minik, keyfi kocaman bir aile olacaksınız siz de. Gerçi belli mi olur? Belki mevcudu da kocaman olur, di mi can arkadaşım
canım çooook haklısın. para falan umrumuzda değil zaten. onlar için neler yapmıyoruz ki. ben kendimi bu kadar güçlü zannetmezdim. bebeğimi kaybedince ve kaybettikten sonra yaşadıklarımla anladım ne kadar güçlü olduğumu. inşallah histereskopiyle baktığında açıklık görür ve açarlar. biran önce umarım ne gerekiyorsa yaparlar senin için. beklemek gerçekten insanın canını acıtıyor bunu bizden iyi kimse bilemez. zaman öyle kıymetli ki artık bizim için. kendime öyle kızıyorum ki şimdi. keşke evlendiğimden beri hiç korunmasaydım. büyük konuştum 2 yıl çocuk yapmayacağım dedim nasip de olmadı zaten, 2 yılım temmuzda doluyor((benim aşılama işine gelince okuldan izin meselesini halledebilirsem bu ayı kaçırmak istemiyorum bakalım. siz de umarım izin işlerinizi biran önce halleder ve başlarsınız. allahım kolaylık versin canım. bakarsın yaza benim de kafa eser birlikte yaptırırız tüp bebek. sıpalar parayla gelmek istiyorlar sanırım gelsinler bakalım:)))))herşeye değerler.
aa özledimmm tabii
tahlil vardı degil mi? 5.gün yapılan tahlılı,yıneletecektın o degil mi? Umarım beklenen sonucu alırsın,derin bi 'oh' çekersınne zaman gıdeceksın sen ablacım?aa bıde adet olmazsan,ne supriz olur:)
bende katılıyorum buna, gerçekten güçlüyüz. ama ben kendi adıma çok diyorum güçsüz olsaydım daha mı iyi olurdu ne. bakıyorum çevreme ben buna katlanamzdım diyenlerin her işi yolunda.
yaa, çok selam söyle bendende annene, ellerinden öpüyroum.bakarsın seneyede izmire geliriz orda ziyaret ederiz o zman annenlede tanışırız ne güzel :)
yesinler onun ıngabugi sini :) benim yerime öp, maşallah ya annene düşkün olmasıda süper bi avantaj ya anlaşamasaydılar :) inş canım ya mevcuc kocaman ya da minicik hiç farketmez olsunda mutlu mesut yaşayıp gdelim :))çok öptüm senide :)
güçlüsün tabiki, güçlüyüz. sen yine az korunmuşsun canım ben 2. senemde tesdüf hamile kaldım, ekimde de bizm 4. yılımız bitecek.bakalım ne olcak gidişat, vuslar ne zman olur bebeimize.. maşallah parada bayağı varmış şimdi muhasebeyle görüştüm, 2500 den fiyatlar başlıyo dedi.uh yani başlangıç diyo, hoca bi kod veriyomuş ona göre işlemin net maliyeti belli olcak.yuh yani, bide lap. o da tutar o kadar. tüp zaten keza.bi araba paramız vardı 8 bin, gitti bitti.neyse napalım sonuca değisinde napalaım.inş senin o kadar uzamadan bebeğin gelir, tüp başka bi stresmiş.öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?