- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.941
selam kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bizi mutluluğa götürecek tüm dularımızı kabul etsin..
dişçiden geldim dolgu yapıldı yanağım hala uyuşuk ve biraz ağrı var.. okul çok yoğun yoruluyorum artık geldiğimde yemekti felan derken açıyorum pc okuyorum ama yazamadan çıkıyorum. buarada dün köydeki sağlıkocağına gittim kalp atışını duyamadım panik oldum ama hemşire 17. haftadan sonra duyabiliyoruz ben sizi daha fazla sandım dedi ee malum karnım 6-7 aylık durunca :) haftaya salı aile hekimliğine geçecem kalp atışı için randevum var inşallah orda duyarım
hilalim ve candaşım rabbim yanınızda olsun en doğru kararı vermeyi ve biran önce biz geldik demeyi nasip etsin candaşım yazını okurken bu söz beni çok etkiledi.. ikinizin de adımlar atması çok güzel siz olumlu tarafları dinleyip ona odaklanın iyi düşünelim ve iyi olacak herşey..
hello cnm geçmiş olsun paşaya.. biraz zor deneyimler yaşıyorsun inşallah çabuk geçer skıntıların...
chnb ablacım iyi olmana çok çok sevindim az kaldı ablacım bulantılar da bitiyormuş :)
ceza cnm nasılsın yiğenimiz nasıl hiç yazmıyorsun sanırım uykulu döneme geçtin sen de ..
nazlım kuzum sen nasılsın
deniz lalesi sezen nilde minicikumut kızlar nasılsınız
daha yazmak istiyorum ama dayanamayacam öpüyorum hepinizi..
Sen ve Minicikumut diş yazınca korkuyorum benim ağrı yok ama dişlerimin hali pek de iç açıcı değil...İlköğretim 1. kademesi okulun son haftaları bile yorucu. Bizim bu haftalar rahat olur pek de gelmez öğrenciler...Benim erken doğan oğlumda 24 haftayken bile kamufle edebiliyordum öğrenciler hamile olduğumu bilemediler. Bunda şimdi azıcık belirginleşti... Biraz kıza benzetiyor dr ama net diyemiyor daha...
chnb ablacım ne güzel bi duadır o.bende bi tuhaf oldum. rabbim bu özel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kızlar herkesin kandili mübarek olsun. hepiniz dualarımdasınız.
Canım pgt topiğinden kopyaladım hoşuma gitmişti...
kızlar neler yapıyosunuz?ben bebeğimi ancak uyuttum,bi bakayım dedim ne var ne yok?bugün yarın doğcak derken 1 aylık olduk çok şükür bugün.başlarda nasıl yaparım nasıl bakarım derken allah öle bi iç güdü veriyoki insana sanki daha önce doğurmuşun gibi anlıyoyosun yavrunun dilinden,buda yüce rabbimin işi olsa gerek.çok geçmişe gidemedm ama nazlımı okudum hatırlatmak istemiyorm ama çk geçmiş olsn canım benim,evet güçlü bi insansın ,bu umarım son üzüntün olur.candaşım sen pek takılmıyosun bu aralar heralde,helloda bebekle uğ,raşıyo sanırım allah yardımcın olsun kardeşim.geri sayımda olan arkadaşlar var sanırım günlük gibi,diğer arkadaşlarım sizleerede slmlr allaha emanet olun benimki mızırdanıyoben kaçar
Sinau maşallah çabuk adapte olmuşsun... Bol bol kokla bebişi...
Amin...Chnb ablacım ağlayarak okudum her kelimesini..O kadar içten bir dua ki..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN
chnb canımmmmmm ne güzel bir dua allah kabul etsin kuzummmmm ve kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.
Amin...
kuzummmmmmmm nasılsın odan özelmi bir sıkıntın varmı tekmi kalıyosun çok sordum dimiiiii????
Yk canım çok değil. Özel hastanedeyim yarın çıkıyorum inşallah... Annem gündüz akşam eşim yanımda. Şükür bu günlerime...