Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen ve Minicikumut diş yazınca korkuyorum benim ağrı yok ama dişlerimin hali pek de iç açıcı değil...İlköğretim 1. kademesi okulun son haftaları bile yorucu. Bizim bu haftalar rahat olur pek de gelmez öğrenciler...Benim erken doğan oğlumda 24 haftayken bile kamufle edebiliyordum öğrenciler hamile olduğumu bilemediler. Bunda şimdi azıcık belirginleşti... Biraz kıza benzetiyor dr ama net diyemiyor daha...

chnb ablacım ne güzel bi duadır o.bende bi tuhaf oldum. rabbim bu özel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kızlar herkesin kandili mübarek olsun. hepiniz dualarımdasınız.

Canım pgt topiğinden kopyaladım hoşuma gitmişti...

Sinau maşallah çabuk adapte olmuşsun... Bol bol kokla bebişi...

Chnb ablacım ağlayarak okudum her kelimesini..O kadar içten bir dua ki..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN
Amin...

chnb canımmmmmm ne güzel bir dua allah kabul etsin kuzummmmm ve kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.

Amin...

kuzummmmmmmm nasılsın odan özelmi bir sıkıntın varmı tekmi kalıyosun çok sordum dimiiiii????

Yk canım çok değil. Özel hastanedeyim yarın çıkıyorum inşallah... Annem gündüz akşam eşim yanımda. Şükür bu günlerime...

Sen ve Minicikumut diş yazınca korkuyorum benim ağrı yok ama dişlerimin hali pek de iç açıcı değil...İlköğretim 1. kademesi okulun son haftaları bile yorucu. Bizim bu haftalar rahat olur pek de gelmez öğrenciler...Benim erken doğan oğlumda 24 haftayken bile kamufle edebiliyordum öğrenciler hamile olduğumu bilemediler. Bunda şimdi azıcık belirginleşti... Biraz kıza benzetiyor dr ama net diyemiyor daha...

chnb ablacım ne güzel bi duadır o.bende bi tuhaf oldum. rabbim bu özel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kızlar herkesin kandili mübarek olsun. hepiniz dualarımdasınız.

Canım pgt topiğinden kopyaladım hoşuma gitmişti...

Sinau maşallah çabuk adapte olmuşsun... Bol bol kokla bebişi...

Chnb ablacım ağlayarak okudum her kelimesini..O kadar içten bir dua ki..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN
Amin...

chnb canımmmmmm ne güzel bir dua allah kabul etsin kuzummmmm ve kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.

Amin...

kuzummmmmmmm nasılsın odan özelmi bir sıkıntın varmı tekmi kalıyosun çok sordum dimiiiii????

Yk canım çok değil. Özel hastanedeyim yarın çıkıyorum inşallah... Annem gündüz akşam eşim yanımda. Şükür bu günlerime...

SİNUA
canım allah analı babalı büyütsün oyy mis kokulum 40 ına az kalmış. Ben senin kadar başarılı değilim zorluk çektim umarım hep böyle rahat geçer ismi neydi?
çok öpüyorum sizi.

canım benim kuenin başına gelmişti ara sıra bepantane sürüyorum zaten poposuna o yüden yok çok şükür.Bugün muz vermeyi kestim halletik o sorunuda çok şükür. Kayısı kompostosu aklıma gelmemişti çok sağolasın.
Aklımızda olsun bebek kaka yapmaz kilo alımı az olursa dr da ısrarla sütünün olmasına rağmen sütn yetmiyor derse bebeğe idrar kültürü yaptırmakta fayda var idrar yolu enfeksiyonu da sebebiyet verebiliyormuş

aminnnnnnn

hellom canım benim çınar paşa nazlanmaya başladı ha. umarım biran önce sorunları halleder rahata erersin canım. çok çok öpüyorum kuzuyu.

hilacim keşke korkularını geçirmeye yönelik bilgilerim olsa, iiki hemen ameliyat kararını verdin korkularına gerek kalmadan sğalıkla sıhatle gelsin kuzu yada kuzular

çok haklısın canım, allahım en hayırlısına yöneltsin. korkuyorum. amin hepimze...
caım çok geçmiş olsun dişte zor ya. allah razı olsun .. inş birgün yazabilrim onu, üzülüyroum ama çaresi yok.yapcaz bişeyler.takdir allahtan dilerim duysun sesimizi.

canım yerim çınarı :) ya inan çok iyi oldu bu, gerçekten bir uzman yoruma ihtiyacım var.beklerim cevapları sorun değil, sanırım bu ay ameliyat olamam gibi, sınavım var ve tatile gitcez enfeksiyon kapıp dahada mahvedebilrim herşeyi.umarım dr un yada teyzenin görümcesi bişeyler biliyodur yardımcı olurlar. canım birde şunu sorabilr misin ? histereskopi şart mı ? olsa iyi olur olmazsa kayıp değil gibi bir işlem mi ? ve sonuçları sıkıntı yaratabilir mi , birkaç kez yapılmasında sakınca var mı ? bugün bende sorcam dr a ama bakalım.çok sağol ya.haklısın %100 gitmeyecek o sıkıntı, ancak %50 si. inş hayırla kıcağımıza alalımda sonrada sağlıklı mutlu ömürlerine şahit olalım.başlamadan zor ki devamı kim bilir nasıl zordur.

kend derdimden unutmuşum ya, herkese günaydın.nasılsınız ?

Son düzenleme:
Cahnb, ablacım şu yaptımam gerekn testlerden birinin adınuı hatırlayamadım neydi ? biri pıhtılaşmaydı da diğeri kromozom testi miyidi neydi ?

Cahnb, ablacım şu yaptımam gerekn testlerden birinin adınuı hatırlayamadım neydi ? biri pıhtılaşmaydı da diğeri kromozom testi miyidi neydi ?

Canım pıhtılaşma yani trombofoli paneli, eşinle preferik kanda kromozom analizi... Bir ucundan başlaman çok iyi oldu. Benim de 2li testim güzel çıkmış şükür...

Canım pıhtılaşma yani trombofoli paneli, eşinle preferik kanda kromozom analizi... Bir ucundan başlaman çok iyi oldu. Benim de 2li testim güzel çıkmış şükür...

tamam ablacım, onlarıda isteyeceğim.aklımda kalacak, allah korusun bi de düşük filan olsa hepten pişman olurum.dilerim allahta utandırmasın.ohh çok şükür testlerde iyi çıkmış, maşallah :)) darısı hepsine. hmm bide kıza benzetmiş dr un, inş çok sağlıklı ve güzeller güzeli bi kızın olur inş ...

chnb

canımcım hani bana bir kitap önermiştin ya morpa yayınları diye, o kitap tükenmiş nereye baktıysam bulamadım netteki kitap sitelerinden aldım adamlar 3 gün sonra falan aradılar tedarik edemiyoruz diye, 15 tl civari birde kargo ücreti vardı, bende çok üzüldüm bulamıyorum diye kafayı da taktım sonra gg dan başka bi rşeye bakarken bir baktım bu kitap a tesadüf buldum şimdi elime geçti 5 tle 2 tl de kargo topam 7 tl mal oldu şansım yaver gitti diyelim. Çok teşekkür edrim. Hani sizlere bir şeyler soruyorum tavsiyelerinie uyuyorum boşverdim sanma diye yazdım. Okumaya başlayım sonra yine konuşuruz. Öpüyorum çok.

Bu arada prenses 4.prenses mi oluyor, senem,yamatake,günlük ve sen :)))) Testlerin temiz çıktığına çok sevindim. Mevlam kimsenin dualarını boş çevirmesin. Aminnn

Şans denir buna işte, yada köt talih. Öğle arası hastaneden aradılar, acil bir doğum varmış, dr tüm randevuları iptal etmiş.pzaratesi öğleden sonra gitcem aksilik olmazsa.

Canım ben bu tüp bebek olayına girince epey bilgi sahibi oldum. Birçok kişiden şunu duydum. Tüp bebek denedik tuttu ama kalb, durdu, kalbi hiç atmadı düştü vs. Sonradan pıhtılaşma olduğu belli olmuş. Ya da başarısız 2-3 deneme.Ve ya azönceki yazdıklarım sonucu Genetik sorun çıkmış. o masrafların yanında bu testler bir şey değil. Olur aksilikler. İnşallah güzel haberlerle gel...

Canım ben bulamıyorum evde kitabımı...Ben beğendim inşallah sen de beğenirsin. Aslıhan erkişinin ninni cd si süperdi. Canım teste ben de sevindim. Dr diyor ki erkeğe benzetemedim kıza da pek benzetemedim. Ben de diyorum aman ikisinden biri olsun.

anladım. evet eğer olay bu kadar ciddiyete binmeseydi bende yaptırmayı düşünrüdüm ama üzerinde durmazdım şimdi çok büyük bi aksilik olmadığı sürece ertelemeyi düşünmem, hatta şuanda fiyat sordum bekliyorum.şansa bırakamam yanlış lafta etmeyimde allaha emanet olsun bizle ilgili bişye eksik kalmasın yani. ben birde bişey sorcam ablacım sen daha iyi bilebilirsin, loneninde bilgisi olbailir.başka bilenler varsa onlardan da fikir alırım. şimdi bu histereskopi tüp bebekten önce şart mı ? eğer yapışıklık varsa tutunmayı engelleyirmş onu temizliyolarmış ama yapışıklık hsg de de belli olmaz mı ? yaptırmasam zamn kaybeder miyim ? yada bunu 2 kez yaptırmak sakıncalı mıdır ? birde benim anlamadığım ve bilmediğim birşey var, tüp bebek için sperm ve yumurta dışarda döllendirilip rahme gönderiliyor tüplerle ilgisis yok deniyor ya, rahme giderken tüplerden geçiş olmuyor mu ? yerleri ayrıysa benim için sıkıntı yok tüp tutar.birde iliki olunca çok korkmam ama tüplerden geçiyorsa korkuma engel olamam.

inş sizin cinsiyette ikisinden birisi olsun da ama şinş çok sağlıklı bi kız olsun :)

test fiyatlarınıda öğrendim, kromozom analizide, pıhtışamada sgk lıya 164 tl imiş, toplam 328 lira, benim indirimimle 230 tl. para sayılmaz bu sıkıntıaların içinde.hemen yaptırcam.eğer ank dan yaptrımak isteyen olursa fiyat araştıran filan varsa yerinide söyleyim, sen bana demiştin ya bir kere chnb ablacım.bende yazayım yerini. Akay hastanesi.kızılayda zaten herkesin uğrak yeri.

Son düzenleme:

İyi yapmışsın için rahat etsin. Canım benim erken doğumdan sonra rahim filmi ve histeroskopi çekildi. Ama bir prof histeroskopiye gerek yokmuş demişti. Tüp bebek drlerinden biri de kürtajdan önce olduğu için yeniden rahim filmi çekilmeli demişti ama çektirmedim.

Mantık olarak sen kesin ben risk almak istemiyorum açılıp açılmayacağını bekleyemem diyorsan bence histeroskopiye gerek yok...Ama ben şansımı deneyim diyorsan açılabilir diyorsan yaptır. Bir de tüp diyorsan İMSİ tekniği olan olsun spermleri ayıklıyorlar şekli düzgün olanı yerleştiriyorlar. Tabi genetik sorun imsi de belli olmuyor...

çok iyi bak ben memorialde eşime ve oğluma baktırdım kişi başı 380 di. 760 tl ödedik... eşin de yaptırsın... riske atmamakta fayda var farzedelim sorun çıktı pgt eklenir tüp bebek tedavisine...

ha bir de preferik kanda kromozom analizi çıkmadan histeroskopi yapma. Allah korusun sorun varsa pgt yapılır...

çok iyi bak ben memorialde eşime ve oğluma baktırdım kişi başı 380 di. 760 tl ödedik... eşin de yaptırsın... riske atmamakta fayda var farzedelim sorun çıktı pgt eklenir tüp bebek tedavisine...

ha bir de preferik kanda kromozom analizi çıkmadan histeroskopi yapma. Allah korusun sorun varsa pgt yapılır...

benimki sizinkinin yanında hiç bişey sayılır. tamam kromozom analizinden sonra yaptırayım.bu ne kadar sürede çıkıyor ? 1 ayı bulur mu ? eşime de yaptırcam.

şimdi, his. yaptırmasakta tutma ihtimali iyi, öyle anladım doğru değil mi ? riske atmak istemiyorum.artık olsun ya hayırlısıyla da bi yarım oh çekeyim.birde artık beklemeye tahammülüm kalmadı farzedelim ki tüpün biri açıldı en az 6 ay bekleyeceğm. o ameliyat aklımda ama inş olurda hamile kalır doğum yaparsam doğum sonrasıda yaptırırm bu ameliyatı, o zman açılmasada üzülmem.bebeğim olmuş olur.

Son düzenleme:

canım histrereskopi iki çeşit, bir tanısal amaçlı, iki de operasyon. tanısal olanda herhangi bir sorun var mı yok mu diye bakıyolar. sadece yapışıklık dğil, rahimdeki her türlü düzensizlik, sorun gözüküyor bu işlemde. kamerayla giriliyor çünkü. rahimde engel bişey varsa perde vesaire tüp bile tutmayabiliyormuş. operasyon amaçlı olan ise daha önceden gözüken polip gibi problemler makas gibi bi aletle kesiliyor yine kamera yardımıyla.

kittyy kitabı nerden aldın?bana da link falan atarsan sevinirim. çınoyu öptüm.

Son düzenleme:

cicim ben gg dan aldım

http://www.morpastore.com.tr/emSITE.ASP]www.morpastore.com.tr canım yayınevi sitesi bu Neslihan Avcı Yaşama Merhaba

http://www.nadirkitap.com/gelisimde-0-3-yas-yasama-merhaba-neslihan-avci-kitap2108601.html

(2.el kitap sitelerinde de bakabilirsin)

Aynı yazarın http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/hos-geldin-bebek-neslihan-avci-45393899 birde bu kitabı var içerikleri ayı mı bilmiyorum.

Son düzenleme:

Canım benim bir haftada belli oluyor...

Lonenin dediklerini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…