- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.921
Evet İnşallah temmuzda hellocum.O zamanın yaklaştığını bilmek bile inanılmaz heyecanlandırıyor beni.Çok şükür herşey yolunda.
İyiyim Sezencim sende iyisindir umarım.
Rabbim en hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin İnşallah Nuraycım.Annesini kaybetmiş arkadaşları üzmek istemem ama anne gerçekten bambaşka birşey..Ömür boyu onun sonsuz sevgisini,şefkatini yaşamak ne güzel değil mi?Hep onun minik çocuğu olarak kalabilmekte en güzeli olsa gerek.İnşallah miniğin anneannesini bekler.Rabbim yardımcın olsun.
Herkese Günaydıııın
günaydın olmuş olsun tatlım. Herşeyin yolunda olduğuna heyacanında yerinde olduğua çok sevindim.Benim dışımda topikte annesini kaybeden yok sanıyorum ben üzülmüyorum aksina anne annane muhabbetleri beni sevindiriyor ben o zamanlarımı yaşadığım için çok seviniyorum. çok öpüyorum.
selam kızlar...
chnb, canım benim özledik seni...maşallah bebeğimize bir daha yapmasın yaramazlık abisine kardeş annesine arkadaş babasınada nazlı bir kız olarak sağlıkla gelsin inşallah...bulantıların hala çokmu canım?
loneliness, gerçekten ne güzel senin işin yan gel yat:) ikinci olurken malesef yatmak ne mümkün ben ilk kızımda duştan çıkardım bide yaz ayları son aylarımdı yaa üzerimi bile giymeye fırsat olmazdı bornozla uzanırdım yatağa ben bir uyurdum sorma eşim eve gelmiş adam korkardı her seferinde bişeymi oldu diye:)) çok uyurdum çok özellikle akşam üzeri 4 gibi...ama şimdi bir bulantı dönemi yatabildim oda mecburiyetten...bugün hava çok güzel mesela sabahtan beri ağlıyor dışarı çıkalım diye ama gribi atlatamadı koşup terliyor napıcağımı şaşırdım en son babannesi götürdü dışarı hava güzelken yapılacak işlerimi yapayım dedim eşim gelsin battaniyeleri yıkatıcam ona daha bir sürü işim var yavaş yavaş yapıcam artık...ama yinede ikinci için düşüncene katılıyorum canım erkenden yap yaş gittikçe herşey zorlaşıyor...bana diyorlarki senin bir kız bir erkek diye gider bundan sonrası erkek olur...yok allahım isteyene olmayana versin diyorum ben ömrümü bu şekilde geçiricem nerdeyse:)) sizlerde göreceksinizki canım büyütmek hele ilk yıllar çok zor ben ikinciyi büyütücem o gelecek 4 yaşına tekrar hamilelik falan okul çağları başlayacağı içinde çok zor heee kazara olur ona hiç bişey diyemem tabide artık onları büyütmek için olacak tüm çabamız allahın izniyle hepsi sağlıkla doğsunlarda sağlıklı olsunlarda, allah isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
nuray, canım ayakları sorma gitsin benimde şişiyor ama hareket edersem iniyor ilk kızımda 40 numara terlik almıştım son hafta o bile olmamıştı düşün 37 giyerdim normalde:)) benim doğum bir aksilik olmazsa 19 haziran canım miyomdan dolayı 2 hafta öne aldı dr zaten bebek biraz iri dedi birde o ağrılar bendede hat safhada ayağının biri tam kasığımda atururken üzülüyorum sıkışıyor diye:)) yatmam mümkün değil zaten geceleri çok değişik bir uyur bir uyanığım bazen kendini geriyor bende senin gibi çıktı çıkıyor diyorum...nefes bile almakta zorlanıyorum o zaman...annenede az kaldı inşallah doğum sırasında yanında olur...benim annemde köye gidiyor haziran 7 de kayınvalidemde gidiyor köye dedim gidin bakalım terk edin beni hayırlısı bakalım ne yapıcaz...
hellom, göğüs ucunu yuvarlayında nee:)) bundan sonra inşallah süt olayını nasıl çözerime ağırlık vericem...arkadaşım yeni doğum yaptı incir ve havucu kaynatıp suyunu içiyormuş senin sütünü getiricem ben sen korkma diyor sağolsun oda senin gibi bu konuda destek teşekkürler canım sanada...geçen birine gitmiştik yine bebek görmesine göğsü yara olmuş dedim arkadaşım streç film sarıyordu kız dediki aaa onu bana hastanedede söylediler falan:)) takdiği kapmışlar anlayacağın:) çınarım nasıl oldu canım bu dönem biraz sıkıntılı geçer sevdiği ağzına alabileceği bir oyuncağı ver kaşısın dişlerini dr jel vermişti ama benim kızıma daha damağına sürmeden yediği için pek faydası olmadı istersen bir danış dra:)) öptüm paşayı...
canım benim diş derken şimdide kaka yapamama sorunumuz başladı :))) sana özelden yazıcam bir fırsatta. Öncelikle streç çok işe yarıyor harbiden ama sütler akıyor vss... yaraları iyileştirmeye yakın streçi atıp uçlarına krem sürerek göğüs pedi kullanmak gerekir bu arada lansinoh muydu neydi o işe yaradı uçlarına benimde ama onun göğüs pedi değilde bebedorun göğüs pedi daha yumuşak geldi bana göğüs pedi almadan önce bir incele. Meme ucu yuvarlama dediğim şey işte kremlemek - Eşimin arkadaşıda streç yöntemini deniyor. Diş jelini sordum bugün henüz o aşamada değlsin dedi.
benim sütümü 1) taze yıkanmış mis gibi çiğ dereotu 2) milupa stell tea ve humana stell tea 3)irmikli şeyler artırdı.
Günlük canım evet zaman ilerliyor. 11 artı 4 olduk şükür 2 gün önce 2 li tarama testi yaptılar...Dr m de kız istiyor daha net bir şey söyleyemiyor ben kız istediğim için yanlı davranabGeçecek inşallah...ilirim bekleyelim biraz daha diyor:))
Streç nasıl oluyormuş her emzirmeden sonra mı? Humananın stil tea sini çok beğeniyorlar al koy kenara...
ÇÇok da yorma kendini ...
Hello canım dönem dönem o huzursuzluklar oluyor... Geçecek inşallah...
Minicikumut canım ben de heyecanlanıyorum senin adına...
Nuray dikkat et canım anneni bekle:)) Sana da yardımı olur...
Lone canım oğluşun şanslı... El bebek büyüyecek. Bence de 2. için çok beklememe fikrine katılıyorum.
Deniz Lalesi canım heyecanla bekliyorum haberlerini...
Sezen canım benim şu testlerin çıksın bakalım nasıl bir yol izleyeceksin? Genetik sorun olsa bile bilmemek bazen en iyisi. Çünkü çok meşakkatli bir iş...
Datlum, Minkler, Ceza, candaş, Nazlım Nilde nasılsın? Nilde ovulasyon yapıyor musun? Hiç yazmıyorsun artık...
canım inşallah geçecek sen nasılsın iyisinizdir umarım. Ço bir çok öpüyorum.
günaydın kızlar..
Chnb ablacım,bende de tuhaf bi heyecan var.su adet günüm gelsede,dr 'a gitsem..akibetim belli olsasende daha iyisin umarım,bulantıların zayıfladımı biraz?kendine ıyı bak canım
gunluk, çok az zaman kalmıs canım..bebislere kavusmaya ramak kaldı Allah'ın izniyle.çok heyecaanlıson gunler,dınlenmene bak canım.benım durumuma gelınce, bıraz bùyùk buldu ve agrım olup olmadıgıni sordu dr.. Bıraz agrım oluyor yumurtlama gununde.kistleşme şüphesi var sanırım,bi ultrason muayenesı olacak 10gun kadar sonra.temız çıkar da umarım,bende yol alırım bu yolda inşş bu arada oglumda iyi,bi başka evreye geçtı sankı bu 2 haftadır..oturup uzun uzun mantıklı konusmalar.. ve soruları da zorlamaya basladı:))senin kızın nasıl,neler yapıyosunuz canım?macera çoktur sızde:)görüsmek üzere,hoşçakal canım..
Minicikumut, o sürece girdiginde tez vakit olur bebis ins..o ay ay bekleme süresı stresslı oluyor , ama rahat olmakta ne mùmkün.. İns ilk aydan olurne zaman bırakıyorsun canım?
Nillde nerelerdesin?
Hilalim bi an önce gebe kalırsın inş canım.. O güzel haberı alacagz tez vakit,dileyen herkesın yüzü gülecek inşş
minikler,datlum,candaş nerdesınız,nasılsınız kızlar?
Sezen sen neler yaptın canım,nasılsın?
Hello kitty nasılsın? yavru dış mi çıkaracak?huzursuzluk,uykusuZluk,yeme alıskanlıkları ..düzeni degisiyor bu dönemde.kaç aylıkti bebiş?5ay dan sonra mümkùndür diş..sabırlı olmaya çalış canım..
canım hiç bilmiyorum kaç gündür farklı bir bebek oldu :) dişleriiymiş chnb ve günlük öyle dediler bu günde kaka probelim başldı öyle uğraşıyorum canım tek başıma. senin dr ne zaman
kızlarrrrrrrrrr kuzucuklarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz
ben hala işleri yetiştirmeye çalışıyorum ama 1 aydan önce rahatlıycak gibi değilim bu bizim bilgisayarları hackleyen amcayı bi bulsam....
datlummmmmm kuzummmmm tehlikeli zamanları atlattın allahın izniyle.bizim topikte erkek fazlaalığı var:)) hayırlısı olsun kuzum erkek kız farketmez çalışmalara devam hayırlısı bakalım artık daha rahatım adet olsam bile bu ay fazla üzülmüycem gibi
deniz lalesi kuzummmmm doktora gitmen iyi olsu kistin bi çaresine bakarlar korumada bittikten sonra gelsin bebiş hayırlısayla sağlıkla.
nurayımmmm tatlımmm az kalmış.1 cm.açıklıkla daha zaman var gibi bizim gelin 3 hafta bekledi 1.cm le.kuzucuk anneannesini bekler inşallah.ayakların içinde yükseğe kaldır tatlım fazla iş yapma.
minikler kuzummmm kendini dinlemediğine iyi yapıyorsun allahın izniyle herşey iyi gidiyor.iyi düşün iyi olsun kuzum dikkat et kendine.
chnb kuzummmmm hoş geldinnnnnnnnn özledik seniiiiiiiiiiiii. iyi olmana çok sevindimmmmm.alalh esirgesin ikinizide sağlıkla hayırlısıyla bebeğin sonuna kadar seninle olacak inşallah. canım teste devam.takip edememişsindir doktora gittim.hsg yapıldı bir sorun yok.sperm testi yapıldı ondada sorun yok 5.gün yapılan testler vardı ya fsh ve ultrason dediğim gibi bi daha adet olursam 2 yada 3.gün gitcem gün önemliymiş biraz yüksek çıktı ya doktor bu yüzden zamanında bakacak 5.gün le 3.gün farkeder dedi. hayırlısı bakalım.
nazlımmmm kuzummmm ne güzel yazıyorsun allahım o güzel kalbine göre verecek tatlım güzeller güzeli bi bebişin olcak inşallah.bekle tatlım 3 ay bebişin sağlıklı tutunsun sana
hellocum kuzummmm 38 yaşında arkadaşın doğum yapmış benden bir yaş büyükmüş bebiş sağlıkllı dimi sorun yok ileri yaş gebelikler ilgimi çekiyor:)))kuzum gerçekten meme ucu yuvarlama ne?
canım çok sağlıklı maşallah. Amniyosentez yapıldı riski bulundu bebeği aldıracaklardı detaylı usg doktoruma göndermiştim onları zorla kollarından tutup götürdüm çok sağlıklı sakın dediler çok şükür öylede oldu. hemde 6 kilo aldı sadece. Mevlam herkese nasip eylesin.
mEME ucunu kremliyorsun o tatlım ama önemli.
candaş yazdıklarına katılıyorum. Yaşın genç bilgili bir ailesiniz, en uygun yöntemi bulacaksınızdır. İkiz fikri süper 3 inşallah. Seninde gelecek biz geldik günlerin tüm kalbimle inanıyorum. Histeroskopiyle açılır belki belli mi olur. Daha bir sürü şeyler yazmak istiyorum ama içmden geçenleri dökemiyorum cümlelerime candaşım. Dermanı var derdimizin çok şükür. Sabır güç emek ve para isteyen bir zamandasın. Elimden geldiğince yanında olmak isterim çok öpüorum