Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın olmuş olsun tatlım. Herşeyin yolunda olduğuna heyacanında yerinde olduğua çok sevindim.Benim dışımda topikte annesini kaybeden yok sanıyorum ben üzülmüyorum aksina anne annane muhabbetleri beni sevindiriyor ben o zamanlarımı yaşadığım için çok seviniyorum. çok öpüyorum.

Hello canım kabızlık da yapar canım huzursuzluk. Canım oğlumda poposunda çatlak oluşmuştu. çocuk dr sine de baksın poposunda çatlak olabilir mi? Benim oğlanda yaşadık İstanbuldaydık o ara. İstanbulda anlamadılar Edirnede tıpta çocuk cerrahi anladı. Ek gıdaya geçtiysen biz kayısı kompostosuyla yenmiştik biberonla...

est. canım...evet fiili dua doktorla görüşme ve tedavisiyle uğraşma:)
inş canım hep beraber hamile olup başka topiğe geçeriz inş..:)) Ben henüz korunuyorum canım en son 11 haziranda alacağım trombofili sonucum var hepsine bakalım ona göre korunmayı bırakırsın dedi doktor..Hayırlısı artık..

sezencim sen nasılsın canım. görüşemedik epeydir. senin de çalışmalara az kaldı sanırım. allah kolaylık versin canım. biran önce bekletmeden gelsin inşallah.
Hilalim iyiym şükür senin iyi ve pozitif olduğunu görmekte çok güzel...Bu pozitiflikle bebeğinde bir an önce sana tutunur inş...Ben hazirandaki kontrolümde doktorun ne diyceğine bağlı canım...acele etmek istemiyorum herşey bi kesinleşsin ne olduğu anlaşılsın ondan sonra...Allahım bebek isteyen herekese bekletmeden çift çift versin inş:)))

kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar....dualarımızın kabul olması dileğiyle......
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun.
Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

kızlar neler yapıyosunuz?ben bebeğimi ancak uyuttum,bi bakayım dedim ne var ne yok?bugün yarın doğcak derken 1 aylık olduk çok şükür bugün.başlarda nasıl yaparım nasıl bakarım derken allah öle bi iç güdü veriyoki insana sanki daha önce doğurmuşun gibi anlıyoyosun yavrunun dilinden,buda yüce rabbimin işi olsa gerek.çok geçmişe gidemedm ama nazlımı okudum hatırlatmak istemiyorm ama çk geçmiş olsn canım benim,evet güçlü bi insansın ,bu umarım son üzüntün olur.candaşım sen pek takılmıyosun bu aralar heralde,helloda bebekle uğ,raşıyo sanırım allah yardımcın olsun kardeşim.geri sayımda olan arkadaşlar var sanırım günlük gibi,diğer arkadaşlarım sizleerede slmlr allaha emanet olun benimki mızırdanıyoben kaçar

Chnb ablacım ağlayarak okudum her kelimesini..O kadar içten bir dua ki..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN

kıtty, canım allah razı olsun sen yazamasanda ben seni gönülden hissediyorum bu yeter.ne yazıkki her geçen gün korkularım artıyor. her tüp bebek vakasının bir olmadığını başarı şansının değiştiğini şuan öğreniyorum.korkuların hat safhada.benim durumum en karışık olanı, hafif bi açılma olmazsa tüpte bile sıkıntı var anladığım kadarıyla tutmayabiliyormuş.son aşamada tüplerin ameliyatla alınması gerek.2 dr arasındayım.napcam bilmiyorum.biri önceden beri takip ettiğim op. ama ankarada en tanınmış ve başarılı tüpçülerden, diğeri prof tanınmamış fakat başarılı.ameliyat fiyatlarını sorduğumda uçurumlar var, ameliyatta profa diğerinde op e güveniyorum.ama hangisinde başlarsam ilk denemem kesn onda olur, ki inş ikinciye gerek kalmaz. dışardan bi gözle fırsatınız olursa size sorayım biri hulusi zeynel oğlu, diğer tolga ecemiş.canım çok teşekkür ederim siz dua edin o bana yeter, ettiğinizide biliyorum zaten.çok öpüyorum senide cino çınoyuda :)

sinua, canım allah analı babalı büyütsün inş bebeğini, aklımdaydım epeydir ama evde net yok sanırım dedim, nasıl gidiyr annelik ? ben bu ara girmiyorum . sebep sıkıntılı, ben şuan için sadece tüp bebekle hamile kalıyorum.genel kanıda kürtaj sonrası tüplerin tıkandığı sebebiyle.haftaya bi ameliyat olcam iyi geçerse 2. bi ameliyatla tüpler açılmaya çalışılcak geçmezse tüp denencek.meşakkatli bir yol beni bekliyor anlayacağın.ben burdan şu dersi çıkardım kendime, hayatta aslalar yok en imkansız seni bulabilir. kendini küçümseme ciddiye al takibi bırakma her konuda, her adet döneminde bebek senin neyine diye sitem ederdim kendimei kocan bile yok napcan bebeği derdim.iyi ki denemişim ve maalesef iyiki bunu öğrenmişim. işte benden böyle ..

Sezen, canım inş yeni yolun hayırlı ve de uğurlu olur. en hayırlı vakitlerde başlar ilk aydan emeğinin tohumlarını alırsın.

Kızlar herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inş. chnb nin duasının üzerine daha eklenecek bişey bulamadım. görüşmek üzere öptüm hepinizi.

bu arada yarın diğer tüp bebekçiye gitcem.gelince inş keyfim yerinde olursa haberdar ederm sizleri, bazen elim gitmiyo yazmaya.anlayacağınızı umuyorum.

Son düzenleme:
chnb canımmmmmm ne güzel bir dua allah kabul etsin kuzummmmm ve kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.

hayırlı haberlerle gel kuzummmmmm korku yapma bugün bol bol dua et allahım sağlıklarla hepimizin kucağını doldursun tüp bebekle yazılanları fazla okumamaya çalış dediğin gibi her konuda internette felaket haberleri var.doktorlar da kızıyor internette her yazılanı okumayın diye ama hep okuyoruz birtanem fazla sıkma canının allahın izniyle bebişin seni bu sefer fazla üzmeyecek annesi gelcek hemen.ama sağlıkla gelsin hayırlarla gelsin

kuzummmmmmmm nasılsın odan özelmi bir sıkıntın varmı tekmi kalıyosun çok sordum dimiiiii????

Hilalcim ben evlendiğimde hiç korunmadım ve evlendikten 1,5 ay sonra hamileydimKeşkeler yaşananları geri getirmiyor ne yazık ki.Ben korunmadım bende kaybettim bebeğimi.Kaderde yazılan şaşmıyor hiç..

ne bileyim canım haklısın tabi ancak en azından böyle bişeyi daha erken yaşardım önlemini daha erken alırdım.ooffff dediğin gibi bahaneler üretebiliyoruz ancak.rabbimin yazdığından ötesi yok.

Son düzenleme:

canım işte sana onu anlatmaya çalışıyordum. parası falan önemli değil ancak onun da garntisi yok. ben de yaptırıcam kendiliğinden olmazsa mutlaka. ama çok korkuyorum ya tüp bebek de tutmazsa korkusu beni daha da fena yapıyor. o yüzden bu güzel günde duamızı eksiksiz yapalım. rabbim inşallah bu güzel günde ona açılan elleri geri çevirmeyecek ve biz doğal yada tüp hamile kalalım. umarım senin için en iyi doktoru seçersin ve herşey yolunda gider canım. yarın doktora gidecekmişsin güzel haberlerle dön inşallah.

ne bileyim canım haklısın tabi ancak en azından böyle bişeyi daha erken yaşardım önlemini daha erken alırdım.ooffff dediğin gibi bahaneler üretebiliyoruz ancak.rabbimin yazdığından ötesi yok.

Rabbim İnşallah bundan sonrası için hayırlı yazılar yazmıştır Hilalcim.Bu ay korunuyormusun bilmiyorum ama sana daha öncede söylediğim gibi çok yakında hamile kalacakmışsın gibi hissediyorum

canım benim napayım elimden geldiğince kendimi yıpratmamaya çalışıyorum, çünkü bi getirsi yok ne yazık ki. inşallah gelir be güzelim çok bekletmez. tabi canım en iyisi herşeyi rayına oturtup öyle başlamak. umarım bi sıkıntı çıkmaz,sende lalede biran önce başlarsınız.gelsin bebişler:))))

Rabbim İnşallah bundan sonrası için hayırlı yazılar yazmıştır Hilalcim.Bu ay korunuyormusun bilmiyorum ama sana daha öncede söylediğim gibi çok yakında hamile kalacakmışsın gibi hissediyorum

inşallah canımmmmmm ne güzel hisler bunlar. bu ay korunuyorum bol bol ilaç kullandım çünkü((bakalım öbür ay tekrar başlıyoruz. bende kararsızım.kistten dolayı doktor aşılama deneyelim dedi bilmiyorum napıcam. adete de 3-5 gün kaldı biran önce karar vermem lazım. allahım hepimizin hakkında hayırlısnı versin.

chnb ablacım ne güzel bi duadır o.bende bi tuhaf oldum. rabbim bu özel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kızlar herkesin kandili mübarek olsun. hepiniz dualarımdasınız.

hellom canım benim çınar paşa nazlanmaya başladı ha. umarım biran önce sorunları halleder rahata erersin canım. çok çok öpüyorum kuzuyu.

Hilalcim beklemek seni mutsuz ediyorsa bir an önce aşılamayı dene derim.Çünkü stres hormonları direk etkiliyor.

Bakarsın ikizlerin olur.Bizim komuşumuzun görümceside aşılamayla hamile kaldı.Doktor önce ikiz demişti.Daha sonra bir embriyo daha görüldü ve üçüz olduğu söylendi.Rabbimin hikmeti öyle büyük ki Hilalcim bebeklerin ikisi tek yumurta ikizi diğeri tek başına

Sen hamile kalabiliyorsun.Bunu unutma ve stres yapma.Rabbim bu mübarek günlerde en doğru kararı vermeni sağlasın.Öpüyorum çok

selam kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bizi mutluluğa götürecek tüm dularımızı kabul etsin..

dişçiden geldim dolgu yapıldı yanağım hala uyuşuk ve biraz ağrı var.. okul çok yoğun yoruluyorum artık geldiğimde yemekti felan derken açıyorum pc okuyorum ama yazamadan çıkıyorum. buarada dün köydeki sağlıkocağına gittim kalp atışını duyamadım panik oldum ama hemşire 17. haftadan sonra duyabiliyoruz ben sizi daha fazla sandım dedi ee malum karnım 6-7 aylık durunca :) haftaya salı aile hekimliğine geçecem kalp atışı için randevum var inşallah orda duyarım

hilalim ve candaşım rabbim yanınızda olsun en doğru kararı vermeyi ve biran önce biz geldik demeyi nasip etsin candaşım yazını okurken bu söz beni çok etkiledi.. ikinizin de adımlar atması çok güzel siz olumlu tarafları dinleyip ona odaklanın iyi düşünelim ve iyi olacak herşey..

hello cnm geçmiş olsun paşaya.. biraz zor deneyimler yaşıyorsun inşallah çabuk geçer skıntıların...

chnb ablacım iyi olmana çok çok sevindim az kaldı ablacım bulantılar da bitiyormuş :)

ceza cnm nasılsın yiğenimiz nasıl hiç yazmıyorsun sanırım uykulu döneme geçtin sen de ..

nazlım kuzum sen nasılsın

deniz lalesi sezen nilde minicikumut kızlar nasılsınız

daha yazmak istiyorum ama dayanamayacam öpüyorum hepinizi..

çok sağol canım görüşün için. bende izin meselelerini ayarlayabilirsem yaptırmayı düşünüyordum zaten desteğe ihtiyacım varmış:)))ayyy ne güzel ya allah analı babalı büyütsün. rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip edecekse ikiz üçüz çok isterim valla ne güzel olur:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…