- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.961
ha bir de preferik kanda kromozom analizi çıkmadan histeroskopi yapma. Allah korusun sorun varsa pgt yapılır...
ablacım merhaba. sanırım hastaneden çıktın geçmiş olsun tekrar. iyisiniz umarım. histereskopiyi analiz sonuçları çıktıktan sonra yap demişsin neden. ben histereskopi oldum aşılama için gideceğim bikaç güne kadar testleri de yaptırıcam. allah korusun kromozom analizinde bişey çıkarsa nasıl bi önlem alıyorlar.
ablacım merhaba. sanırım hastaneden çıktın geçmiş olsun tekrar. iyisiniz umarım. histereskopiyi analiz sonuçları çıktıktan sonra yap demişsin neden. ben histereskopi oldum aşılama için gideceğim bikaç güne kadar testleri de yaptırıcam. allah korusun kromozom analizinde bişey çıkarsa nasıl bi önlem alıyorlar.
candaş
kağan bey dmeişki histeroskopi genelde yapışıklıkları açmak için yapılır. Tıkanıklık durumunda dr insiyatifine bırakılması gerekir. sıvı da veriliyormuş bazı durumlarda bu sıvıyla tıkanıklıklar açılıyormuş. Dr ikisinide bilmiyorum bir arkdaşa sorayım dedi. İyi bir dr yapsın enfeksiyona dikkat etsin deyidevermiş.
benimde bazı sorularım olmuştu ona hala regl olamadım ben de haberin ola.
candaş
kağan bey dmeişki histeroskopi genelde yapışıklıkları açmak için yapılır. Tıkanıklık durumunda dr insiyatifine bırakılması gerekir. sıvı da veriliyormuş bazı durumlarda bu sıvıyla tıkanıklıklar açılıyormuş. Dr ikisinide bilmiyorum bir arkdaşa sorayım dedi. İyi bir dr yapsın enfeksiyona dikkat etsin deyidevermiş.
benimde bazı sorularım olmuştu ona hala regl olamadım ben de haberin ola.
canım chnb ablaya sormuşsun ama ben de bildiğim kadarıyla yazmak istedim kromozom bozukluğu varsa gelişmiş tüp bebek yapılıyor chnb ablaların yaptırdığından yani.. döllenmeden sonra emriyoların sağlıklı olup olmadıkları beirleniyor ve sağlıklı embriyolar vücuda yerleştiriliyor tabi ablacığım daha iyi anlatacaktır..
candas cnm bu konuları bilmediğim için bişey yazamıyorum dualrımdasın
ceza seni çok merak ediyorum hiç yazılarına denk gelmedim kızlar görüşüyomusunuz cezayla bi haber verin
nazlım kuzum işe kaptırdın kendini sanırım tahil sonuçlarında bize bilgi verirsin rabbim yanında olsun
günlük nuray ve loneliness hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar.. buarada şişkinlik en büyük kabusum allah yardımcınız olsun..
hello cnm sen nasılsın iyileşti mi paşamız..
deniz lalesi sezen ve nilde kızlar sizden naber var mı yeni gelişmeler.. öpüyorum hepinizi
bana gelince diş problemim bitti sayılır dün misafirlikteydik eski komşularımı ziyarete gittik kolay kolay da kalkamadık geç uyudum erken kalktım müthiş baş ağrısı yapmış sonra yine uyudum ama geçmedi hala ağrıyo ama diyorumki tek derdimiz baş ağrısı olsun rabbim büyük dertler vermesin yüzümüzü güldürsün..
Canım önemli genetik sorun varsa zaten normal hamile bile kalınsa pgt li tüp bebek öneriliyor. Yani histeroskopi ile açılsa bile genetik sorun varsa zaten pgt önerilir diye demiştim...
Canım dün çıkacaktım çıkamadım bugün inşallah. Troidlerim düşük dahiliyeye göndedi dr. Klbimden az önce elektro çekildi. Of çıkamadım 20 gün oldu((
Minikler canım şu ağrılar başa bela.aMA iyisiniz sanırım..
evet artık kürtaj hamileliği etkilemiyor,hatta daha çabuk hamile kalırsın deniyor ve hatta bununla ilgili bir söz de söylemişlirdi bana ilk defa duymuştum çok hoşuma gitmişti ama şuan hatırlayamıyorum
günaydın olmuş olsun tatlım. Herşeyin yolunda olduğuna heyacanında yerinde olduğua çok sevindim.Benim dışımda topikte annesini kaybeden yok sanıyorum ben üzülmüyorum aksina anne annane muhabbetleri beni sevindiriyor ben o zamanlarımı yaşadığım için çok seviniyorum. çok öpüyorum.
selam kızlar...
chnb, canım benim özledik seni...maşallah bebeğimize bir daha yapmasın yaramazlık abisine kardeş annesine arkadaş babasınada nazlı bir kız olarak sağlıkla gelsin inşallah...bulantıların hala çokmu canım?
loneliness, gerçekten ne güzel senin işin yan gel yat:) ikinci olurken malesef yatmak ne mümkün ben ilk kızımda duştan çıkardım bide yaz ayları son aylarımdı yaa üzerimi bile giymeye fırsat olmazdı bornozla uzanırdım yatağa ben bir uyurdum sorma eşim eve gelmiş adam korkardı her seferinde bişeymi oldu diye:)) çok uyurdum çok özellikle akşam üzeri 4 gibi...ama şimdi bir bulantı dönemi yatabildim oda mecburiyetten...bugün hava çok güzel mesela sabahtan beri ağlıyor dışarı çıkalım diye ama gribi atlatamadı koşup terliyor napıcağımı şaşırdım en son babannesi götürdü dışarı hava güzelken yapılacak işlerimi yapayım dedim eşim gelsin battaniyeleri yıkatıcam ona daha bir sürü işim var yavaş yavaş yapıcam artık...ama yinede ikinci için düşüncene katılıyorum canım erkenden yap yaş gittikçe herşey zorlaşıyor...bana diyorlarki senin bir kız bir erkek diye gider bundan sonrası erkek olur...yok allahım isteyene olmayana versin diyorum ben ömrümü bu şekilde geçiricem nerdeyse:)) sizlerde göreceksinizki canım büyütmek hele ilk yıllar çok zor ben ikinciyi büyütücem o gelecek 4 yaşına tekrar hamilelik falan okul çağları başlayacağı içinde çok zor heee kazara olur ona hiç bişey diyemem tabide artık onları büyütmek için olacak tüm çabamız allahın izniyle hepsi sağlıkla doğsunlarda sağlıklı olsunlarda, allah isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
nuray, canım ayakları sorma gitsin benimde şişiyor ama hareket edersem iniyor ilk kızımda 40 numara terlik almıştım son hafta o bile olmamıştı düşün 37 giyerdim normalde:)) benim doğum bir aksilik olmazsa 19 haziran canım miyomdan dolayı 2 hafta öne aldı dr zaten bebek biraz iri dedi birde o ağrılar bendede hat safhada ayağının biri tam kasığımda atururken üzülüyorum sıkışıyor diye:)) yatmam mümkün değil zaten geceleri çok değişik bir uyur bir uyanığım bazen kendini geriyor bende senin gibi çıktı çıkıyor diyorum...nefes bile almakta zorlanıyorum o zaman...annenede az kaldı inşallah doğum sırasında yanında olur...benim annemde köye gidiyor haziran 7 de kayınvalidemde gidiyor köye dedim gidin bakalım terk edin beni hayırlısı bakalım ne yapıcaz...
hellom, göğüs ucunu yuvarlayında nee:)) bundan sonra inşallah süt olayını nasıl çözerime ağırlık vericem...arkadaşım yeni doğum yaptı incir ve havucu kaynatıp suyunu içiyormuş senin sütünü getiricem ben sen korkma diyor sağolsun oda senin gibi bu konuda destek teşekkürler canım sanada...geçen birine gitmiştik yine bebek görmesine göğsü yara olmuş dedim arkadaşım streç film sarıyordu kız dediki aaa onu bana hastanedede söylediler falan:)) takdiği kapmışlar anlayacağın:) çınarım nasıl oldu canım bu dönem biraz sıkıntılı geçer sevdiği ağzına alabileceği bir oyuncağı ver kaşısın dişlerini dr jel vermişti ama benim kızıma daha damağına sürmeden yediği için pek faydası olmadı istersen bir danış dra:)) öptüm paşayı...
canım benim diş derken şimdide kaka yapamama sorunumuz başladı :))) sana özelden yazıcam bir fırsatta. Öncelikle streç çok işe yarıyor harbiden ama sütler akıyor vss... yaraları iyileştirmeye yakın streçi atıp uçlarına krem sürerek göğüs pedi kullanmak gerekir bu arada lansinoh muydu neydi o işe yaradı uçlarına benimde ama onun göğüs pedi değilde bebedorun göğüs pedi daha yumuşak geldi bana göğüs pedi almadan önce bir incele. Meme ucu yuvarlama dediğim şey işte kremlemek - Eşimin arkadaşıda streç yöntemini deniyor. Diş jelini sordum bugün henüz o aşamada değlsin dedi.
benim sütümü 1) taze yıkanmış mis gibi çiğ dereotu 2) milupa stell tea ve humana stell tea 3)irmikli şeyler artırdı.
canım inşallah geçecek sen nasılsın iyisinizdir umarım. Ço bir çok öpüyorum.
canım hiç bilmiyorum kaç gündür farklı bir bebek oldu :) dişleriiymiş chnb ve günlük öyle dediler bu günde kaka probelim başldı öyle uğraşıyorum canım tek başıma. senin dr ne zaman
kızlarrrrrrrrrr kuzucuklarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz
ben hala işleri yetiştirmeye çalışıyorum ama 1 aydan önce rahatlıycak gibi değilim bu bizim bilgisayarları hackleyen amcayı bi bulsam....
datlummmmmm kuzummmmm tehlikeli zamanları atlattın allahın izniyle.bizim topikte erkek fazlaalığı var:)) hayırlısı olsun kuzum erkek kız farketmez çalışmalara devam hayırlısı bakalım artık daha rahatım adet olsam bile bu ay fazla üzülmüycem gibi
deniz lalesi kuzummmmm doktora gitmen iyi olsu kistin bi çaresine bakarlar korumada bittikten sonra gelsin bebiş hayırlısayla sağlıkla.
nurayımmmm tatlımmm az kalmış.1 cm.açıklıkla daha zaman var gibi bizim gelin 3 hafta bekledi 1.cm le.kuzucuk anneannesini bekler inşallah.ayakların içinde yükseğe kaldır tatlım fazla iş yapma.
minikler kuzummmm kendini dinlemediğine iyi yapıyorsun allahın izniyle herşey iyi gidiyor.iyi düşün iyi olsun kuzum dikkat et kendine.
chnb kuzummmmm hoş geldinnnnnnnnn özledik seniiiiiiiiiiiii. iyi olmana çok sevindimmmmm.alalh esirgesin ikinizide sağlıkla hayırlısıyla bebeğin sonuna kadar seninle olacak inşallah. canım teste devam.takip edememişsindir doktora gittim.hsg yapıldı bir sorun yok.sperm testi yapıldı ondada sorun yok 5.gün yapılan testler vardı ya fsh ve ultrason dediğim gibi bi daha adet olursam 2 yada 3.gün gitcem gün önemliymiş biraz yüksek çıktı ya doktor bu yüzden zamanında bakacak 5.gün le 3.gün farkeder dedi. hayırlısı bakalım.
nazlımmmm kuzummmm ne güzel yazıyorsun allahım o güzel kalbine göre verecek tatlım güzeller güzeli bi bebişin olcak inşallah.bekle tatlım 3 ay bebişin sağlıklı tutunsun sana
hellocum kuzummmm 38 yaşında arkadaşın doğum yapmış benden bir yaş büyükmüş bebiş sağlıkllı dimi sorun yok ileri yaş gebelikler ilgimi çekiyor:)))kuzum gerçekten meme ucu yuvarlama ne?
canım çok sağlıklı maşallah. Amniyosentez yapıldı riski bulundu bebeği aldıracaklardı detaylı usg doktoruma göndermiştim onları zorla kollarından tutup götürdüm çok sağlıklı sakın dediler çok şükür öylede oldu. hemde 6 kilo aldı sadece. Mevlam herkese nasip eylesin.
mEME ucunu kremliyorsun o tatlım ama önemli.
candaş yazdıklarına katılıyorum. Yaşın genç bilgili bir ailesiniz, en uygun yöntemi bulacaksınızdır. İkiz fikri süper 3 inşallah. Seninde gelecek biz geldik günlerin tüm kalbimle inanıyorum. Histeroskopiyle açılır belki belli mi olur. Daha bir sürü şeyler yazmak istiyorum ama içmden geçenleri dökemiyorum cümlelerime candaşım. Dermanı var derdimizin çok şükür. Sabır güç emek ve para isteyen bir zamandasın. Elimden geldiğince yanında olmak isterim çok öpüorum
maşallah tatlım hep böyle devam etsin.bizim yaş gurubumuzun ne yazıkki en büyük kabusu down sendromu.evet okudum bir kaç yerde riskli çıkıp amniyosentez yapmak istiyorlarmış ama deneyimli doktorlar detaylı usg normal çıkarsa gerek yok diyorlarmış gerçi hep de normal çıkıyormuş sanki hamile kaldımda şimdiki korkumda bu zaten bana herkes hiç yaşını göstermiyosun otuzun başında gibisin diyorlar ama vücut yaşı önemli inşalalh hamile kalırım inşallah bebişim sağlıklı olur allah hepimizi korusun bu durumda sende çekiyosun çocukda çekiyor dediğim gibi alalh hiç kimseye böyle vermesin.bu arada sen nasılsın kuzummm paşa nasıl işleri bitirdinmi
Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...
canım chnb ablaya sormuşsun ama ben de bildiğim kadarıyla yazmak istedim kromozom bozukluğu varsa gelişmiş tüp bebek yapılıyor chnb ablaların yaptırdığından yani.. döllenmeden sonra emriyoların sağlıklı olup olmadıkları beirleniyor ve sağlıklı embriyolar vücuda yerleştiriliyor tabi ablacığım daha iyi anlatacaktır..
candas cnm bu konuları bilmediğim için bişey yazamıyorum dualrımdasın
ceza seni çok merak ediyorum hiç yazılarına denk gelmedim kızlar görüşüyomusunuz cezayla bi haber verin
nazlım kuzum işe kaptırdın kendini sanırım tahil sonuçlarında bize bilgi verirsin rabbim yanında olsun
günlük nuray ve loneliness hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar.. buarada şişkinlik en büyük kabusum allah yardımcınız olsun..
hello cnm sen nasılsın iyileşti mi paşamız..
deniz lalesi sezen ve nilde kızlar sizden naber var mı yeni gelişmeler.. öpüyorum hepinizi
bana gelince diş problemim bitti sayılır dün misafirlikteydik eski komşularımı ziyarete gittik kolay kolay da kalkamadık geç uyudum erken kalktım müthiş baş ağrısı yapmış sonra yine uyudum ama geçmedi hala ağrıyo ama diyorumki tek derdimiz baş ağrısı olsun rabbim büyük dertler vermesin yüzümüzü güldürsün..
sevindim abla şimdiden hayırlı yolculuklar umarım herşey yolunda gider..serklajdan sonra günlük yaşamına dönebilecek misin?Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...
kızlarrrrrrrr çok özledim sizi ama benim işler çok karışıkkkkkkk mahvoldum artık akşamları eve o kadar bitkin gidiyorumki yemek bile yapamıyorum akşam 8 den sonra zaten zor oluyodu bu olaydan sonra o kadar çok yoruluyorumkiiiiiii heralde 1 ay daha bu eziyeti çekecek gibi görünüyorum GÜNLÜĞÜM,NURAYIM,LONE CANIM hiç ses çıkmıyo sizden doğurmadınız dimiiii daha zaman varrrrrrrr durunnnnnn.MİNİKLER,DATLUM,CEZA CANLARIM sizden de ses çıkmıyor iyisiniz dimi kızlar bi ses verin gerçi minikler kuzum yazdı.MİNİCİKUMUT TATLIM SEZENİM LALEM sizler nasılsınız kızlar korunma az kaldı kızlar alalhım sağlıklarla sizi çok bekletmez inşallah.NAZLIMMMMM canım nasılsın toparlandınmı ne zaman başlıycan işe kuzummmm dikkat et kendine.HİLALİMMMMM CANDAŞIMMMM KUZUCUKLARIMMMM nasılsınız canlarım siz ne karar verirseniz en iyisini verirsiniz her zaman yanınızadayım duacınıızım alalhın izniyle en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınızda sağlıkla görcem.allahım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin en önemlisi bu (mümkünse yaz çıkmadan) :)))) hepinizi çok seviyorum öpüyorummmmmm
canım çok yoğunum malum yazılılar..bide bilgi yarışmalarımız var..onlar için hazırlanıyoruz..birazda moralim bozuk.neden dersen bir sorun yok ama bebeğin kalbi durdumu atıyomu diye düşünmekten kötü oluyorum..çünkü bulantım falan olmayınca tedirgin oluyorum.biliyorum herkesin bulantısı olacak değil ama..offf bugün itibari ile coraspirinide bıraktım.korkuyorum..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..diş problemini halletmişsin ne yaptırdın dolgu mu sadce diş çekimi falan var mı..benim de çürüklerim var..
kizlar selam herkese:))
chnb ablacim masallah eve cikmissin.. bu sefer uzmeyecek seni bebisin
datlum, hilal, minicikumut, candasim, denizlalesi, sezen sizleride cok opuyorum kizlarr...
gece gece hayırdır diyeceksiniz...bende bilmiyorum kızlar yaa saat 3de uyandım sonrası burdayım...
chnb, test sonuçlarında çıkmış çok şükür bişey çıkmamış olması çok güzel allahım devamınıda böyle nasip eylesin...canım 3 cm düşmüş ne demek açılmamı var yani kusura bakma soruyorum ama sanırım istanbula geleceksin...hayırlı yolculuklar diliyorum bende zorlu süreçler allah yardımcın olsun mucizen bu defa seninle olacak buna inanıyorum canım...bu arada evine hoşgeldin...
hellom, seni arayacağım bir fırsat yaratamadım...bugün inşallah... çınar nasıl oldu? kaka problemini halletmişsin canım sevindim...sen ek gıdayamı geçtin? muzu kestim demişsin...bu arada adet olmaman problem değil 2 sene sonra bile olan var...chnbnin dediği gibi sanırım emzirmenle alakalı ben 2 ay sonra olmuştum zaten emzirmemiştimde biliyorsun...halamın kızı 1 sene sonra olmuştu oda emziriyordu...ama korunma olayına dikkat et süt koruyor diyorlar ama yok öyle bişey:))
bizi soracak olursanız biraz mektup vari bişey oldu sanırım:)) hazırlıklar henüz bitmedi mesela daha kendi çantamı hazırlamadım hoş bebeğinkinide hazırlamadım yaa...aslında dün dra gidecektim ama drum izindeymiş salı gününe kaldı dr sonrası hazırlıkları hızlandırmayı düşünüyordum bakalım salıya hayırlısıyla...salı sonrası bir aksilik olmazsa tam 20 günümüz kalıyor...çok tuhafım korkum çok var ilk kızımda herşey karambol olduğu için hiç bişey anlamamıştım ama artık herşeyi bildiğim için korkuyorum...ağrılarımda çoğalmaya başladı özellikle kasık bölgesinde bebek genelde kasıyor yeri bayağı daraldı sanırım miyomda var haliyle...karnım kasılmasıyla bir yamuluyor anlatamam:))aşağı bastırıyor ağrıtıyor ama ben seviniyorum bu duruma en azından hareketini hissediyorum...dün hiç oynamadı desem yeridir akşama kadar sürekli gözüm kulağım ondaysı kasılmalar vardı ama hareket yoktu eşim geldiğinde dr gidelim falan diyecektim sonra hafif kırmaşmalar olunca vazgeçtim...allahım hayırlısıyla alsaydık kucağımıza çok zor kızlar çok bir en başı zor yaşıyormu bide sona doğru daha zor ne olacaklar? dün şampuan bez gibi geri kalanları aldık...yarın annem katmer yapacak bilirsiniz sanırım buzluğa atacağım doğum sonrası için...bende poğaça kurabiye falan yapıcam kısmetse onlarıda atıcam...eşime dedim akşamları azda olsa bişeyler yapalım zaman daralıyor...daha oturduğumuz odaları değiştirmedik havalarda ısınmadı gitti inşallah doğuma kadar bitiririz işleri....çok yazamıyorum kızlar kızımda evde drumak istemiyor zaten bide onunla ilgileniyorum hepinizi öpüyorum vakit buldukça yazarım...salı dr sonrası yazarım...herkeze günaydın eşimin iş saati geldi nerdeyse hala uykumda yok
canım çok yoğunum malum yazılılar..bide bilgi yarışmalarımız var..onlar için hazırlanıyoruz..birazda moralim bozuk.neden dersen bir sorun yok ama bebeğin kalbi durdumu atıyomu diye düşünmekten kötü oluyorum..çünkü bulantım falan olmayınca tedirgin oluyorum.biliyorum herkesin bulantısı olacak değil ama..offf bugün itibari ile coraspirinide bıraktım.korkuyorum..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..diş problemini halletmişsin ne yaptırdın dolgu mu sadce diş çekimi falan var mı..benim de çürüklerim var..
sevindim abla şimdiden hayırlı yolculuklar umarım herşey yolunda gider..serklajdan sonra günlük yaşamına dönebilecek misin?
kolay gelsin canım..bugünlerde biraz koşuşturma içersindeyim bende..işin güzel yanından bakalım en azından çalışacak işimiz var:)
candasım doktor işlerin hız kazanmış çok ssevindim...Allahım hakkında en güzelini hayırlısını versin tüm dularını kabul etsin..pıhtılaşma testini mutlaka yaptır..ben yaptıramadım burda keşke izmire özel hastaneye gidip aptırsaydım diyorum..o an için çok önemsememiştim galiba..ama şimdi bişey olacak diye çok korkuyorum.. hamile kaldığında tadını çıkar keşkeler olmasın içinde..umarım eşinin tayin dilekçesi kabul olur..öpüyorum kib canım
nazlım yazdıkların beni çok mutlu etti..Allahım tez zamanda sağlık bir şekilde kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin...sabrına hayran kaldım diyebilirim kendini toplamana çok sevindim..
hellom nasılsın?temizlik işi bitti mi?
günlük çok az kalmış doğuma..
nuraycım geldi mi annen?
lonecim seninde az kaldı...ya bişey sorcam canım doktorum bana coraspirin vermişti 4. veya 5. haftada en son gittiğimde 7+5 tik.elindeki coraspirin bitince bırak,pıhtılaşma sorunun olsaydı iğnesiz devam etmezdi hamileliğn dedi..bende bugün bıraktım..ama gidip eczaneden alıp devam etsemmi ki diye de düşünmüyo değilim hani..senin fikrin nedir?gerçektende bi sorun olsaydı iğnesiz devam etmezmiydi?chnb abla sen ne düşünüyorsun?korkumda ne aralık annelerine yazabiliyorum ne de hamilelik çizelgesi yapabilyorum..12. haftayı geçsem rahatlayacağım biraz..
öptm hepinizi..iyi hafta sonları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?