Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sağ olasın. Kız mı erkek mi tam belli değil canım ya. Başta kız gibi demişti sonra benzetemedi kıza da erkeğe de.Bu sene erkek senesi hastanede yattım 20 gün birkaçı dışında herkesin erkekti. Sağlıklısı olsun....

Sen de yoruluyorsun canım ya hemen bitsin...

Kızlar nasılsınız? Lone, Minikler, minicikumut, lale, sezen, candaş, hello, pileo, sinau, datlum, hilal?

Arkadaşlar mübarek üç aylarda Allahım isteyen herkese hayrlı sağlıklı bebekler nasip etsin uzun zamandır giremiyordum nete okulda tam yazılı haftası nefes alınmıyor.Kızlar benim size bir sorum olacak geçenlerde okulda söylediler kafam karıştı.Ümmü sübyan diye bir şey duydunuz mu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

canım inan bu konu karışık bi konu. bana da baştan kullanmana gerek yok dedni iğne için bir profa gitmiştim. sadece aspirin kullandım. ama o da kanama yaptı. sonraki gitiklerim de iğneyi tedbir amaçlı verdi.. yani ben kullanıyorum ama ya keşke kullansaydım dememek için kullanıyourz.
Sağ olasın canım yarın akşam İstanbula gidiyorum. Çarşamba perinatologla randevum var. Sen de hazırlanmışsın maşallah size. Dinlen de annene yetişsin bebiş...

çok şükür iyiyim canım. testlerin temiz çıkmış sevindim. hayırlı yolculuklar bu arada. yine haberleşiriz bakalım.

eğer serklaj yapılırsa hamileliğin sonuna kadar orda mı kalacaksın?

günlükçüm kolay gelsin. yok canım çanta falan hazır değil daha, eşyalar yıkanmadı. havalar kapalı bizim burda epeydir. açmasını bekliyoruz. pasta börek işine de girmeyi düşünmüyorum. o kadar gelen gidedim olmaz, memletim değil. gelse gelse komşularım gelir, lohusa şerbeti kafi diye düşünüyorum. nisanda doğum yapan komşumu örnek alıyorum. o ne yaptıysa. yeni adet çıkarmamak işime geliyor:)40ı çıkınca da inşallah ramazan bayramından sonra da mevlüt düşünüyorum.
bir de tecrübeli arkadaşlar, annem sordu da ben de size sorayım. özel hastanede de olsa bebeği getiren hemşireye hediye yapılıyor mu?bahşiş veya havlu türü işte öyle hediye veriliyor mu ki?devlet hastanelerinde duyuyordum memlekette, bebişe ve sana iyi baksınlar diye. ama özellerde hiç duymadım. duyan, bilen eden var mı?

miniklercim, kıpırdama bi yere bence de. dinlen evinde. yol yorar ne olur ne olmaz.

nuraycım, az kalmış canım senin de iyice. hayırlısıyla kurtulursın inşallah.

lone faceyi açıyorum müsaitsen gelsene.:))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. geçmişe tam bakamadım ancak şuan yine karmakarışık hisler içindeyim. her geçen gün daha da güçlü olmalıyım diye karar vermişken bugün yine((misafirim vardı bugün arkadaşım 5 aylık hamile. ben hamileyken bir arkadaşım bana hamile kıyafeti almıştı rengine kadar aynısını giymiş(( arkadaşım onu aldığında giyip şişiriyordum karnımı ne heveslerle. şimdi aynı kıyafeti başkasında görmek canımı çok acıttı. ben onu giyemedim ne yazık ki attım dolabın bi kenarına görmeyim diye.ama ben kaçtıkça üstüme üstüme geliyor. her defasında bu sefer o karamsarlığı üzerimden attım diyorum ama bir olayla yıkılıyorum. bebeğimin doğumu geldi nerdeyse ben hala yalnızım. ne zaman herşey yoluna girecek ve ben ona yeniden sahip olacağım. aşılama yaptırıcam ama tutmayacak diye korkular sardı şimdiden.neyse kızlar sizin de canınızı daha fazla sıkmayım öyle biran içimden gelenleri paylaştım. umarım herkes iyidir. çok öpüyorum hepinizi.

günaydın kızlar....

chnb, canım şimdi anladım allahım yardımcın olsun canım...bugün istanbula gidiyorsun hayırlı yolculuklar inşallah herşey çok güzel olacak...oğlunu hiç düşünme canım babası ona destek olur allahın izniyle geri kalan dönemde geçsin bol bol ilgilenirsin onunlada... bu süreç zorlu canım bende kızımla çok ilgilenemiyorum üzerime bişey olmuyor sokağa çıkmak canım istemiyor kızımda dışarı meraklısı bende kaynanamlarla gönderiyorum yapıcak bişey yok çok ağlıyor üzülüyorum ama az kaldı dayan diyorum napalım canımız ve bebeklerimiz sağ olsun inşallah hep bereber ilgili alakalı olacağımız günlerde gelecek canım...okul olayınıda çok karıştırdılar gerçekten biri diyorki bize yakın okul ilkokul olmuş biri diyor daha aşağıdaki okul olmuş haziranda gidip bir soracağım anaokulu varsa anaokuluna yazdıracağım şükür 66 aylık alıyorlar ilkokula kızım eylülde tam 60 aylık oluyor yırttık yani gönderme taraftarı değildim zaten...sende iyi yapmışsın aslında bu sene çocuklar mahvolacaklar karışıklık nedeniyle...

minikler, canım ben hemşomu nasıl unutmuşum yaa yazık bana...adresini faceden yaz hemen gönderirim canım vallahi çok üzüldüm şimdi hakkını helal et ne olur...şaka yapmıyorum adresini yaz göndericem annemde çok güzel yapar canım:)zaten tokatlılarda var bir hamaratlık keşke anneme çekseydim:) badı bizde burda çok yaparız yani anneme yaptırırlar yan komşumuz konyalı kızı çok sevdi anneme hep yaptırırdı gelin oldu iskenderuna gitti koca bir bidon yaprak almış kış boyu yapmış yapmış yemiş bitirmiş yaprağı:)) keşke yakın olsaydık annem ne istersen yapardı ne güzel olurdu canım yinede canının istediği bişey varsa söyle hiç çekinme...haziranda tokata gidiyor annemde dayı oğlunun düğünü var...bende çok istemiştim kısmet olmadı köy düğünü bir başka oluyor çünkü...

loneliness, canım herkeze ayak uydurmak lazım:)) sizin oradaki usul daha güzelmiş aslında...burada ev hanımı çok olunca bebek görmeside olsa pasta börekle karşılıyorlar mecburen bizde mahçup olmamak adına yapıyoruz bişeyler...yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr...canım burdada havalar aynı hiç açmadı bişey yıkasan ortada kalırsın yani...

nuray, canım evet benim günüm belli ama sen sanırım benden önce doğuracaksın içime öyle doğuyor...hayırlısı olsun...işlerde yap yap bitmiyor artık takmıyorum olduğu kadar e yapayım:)) eşim zavallı işten geliyor bana yardım ediyor...annene kavuşmanada az kalmış ne güzel....

hilal, canım benim hepsi geçecek hepsi üzülme ne olur kötüyü getirme aklına inşallah tutar canım...kürtaj olduğum bebeğime hamile kalmaya çalışıyordum görümcem evlendi 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendik...onun için sevindim ama kendi adıma üzülüyordum...çok geçmedi hamile olduğumu öğrendim kaynanamda kalıyordu hergün beraberdik güle oynaya cinsiyet tahminleri falan yapıyorduk 14 haftalık oldum dr bebeğin kalp atışı yok dedi yıkıldım kürtaj oldum...görümcem geri kalan hamileliğini bizde geçirdi hep gözümün önündeydi bebeğim yaşasaydı doğumlarında 4 gün ara olacaktı canım..ama nasip değilmiş olmadı hiç kötü bişey getirmedim aklıma hee üzülmedimmi üzüldüm tabiiki ama kendimi hep teselli ettim...az değil bende 8 ay bekledim hamile kalmak için hepsi geçecek canım üzme canını sende giyeceksin o kıyafeti allahın izniyle...öpüyorum seni...

ayaklarım acıdı şişten kızlar ben çıkıyorum herkeze günaydın...nasılsınız hepiniz?

Lone, canm bugünkü dr bakalım ne diyecek, eğer şart derse yaptırcam.değilse gerek yok, bende tercih etmiyorum ama tüpün tutmama ihtimalini biliyorum dr bişey der elbet bugün, zaten olcaksın dese bile bu ay olamam.11 haziranda tatile gitcez.sen nasılsın ?ne kadar kaldı doğuma ?

Chnb, ablacım çok saol.uzun sürmüyomuş fazla iyi bari, biri şey dedi tüp deneyen bir arkadaşım tüp bebek yaptırmadan önce zaten o testleri yapıyorlar diye, dr sorcam ben kesin yaptırmak istiyorum belki merkezlere göre uygulamalar farklıdır bilemedim. eve çıkmışsın gözümüz aydın, inş rahim ağzı uzunluğu sana sıkıntı vermez, allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inş ...

Kıtty, canım çok teşekkür ediyorum dr unun fikri benim için önemliydi, eğer mail atarsa bekliyorum cevabını yine. şimdilik sanırım bugün gideceğim dr a karar kıldık, op ama tüpte ank da başarılı ve adı bilinenlerden, diğer prof a göre. ama senin dr unun fikrinede güveniyorum prof u önerirse onada kayabilirim hemenç

minikler, canım çok sağol.diş olayını halletmişsiniz hadi geçmiş olsun.keşke imkan olsada katmerleri yaptırıp göndersek gerçi dediğini gib en güzelide olsa insanın alıştığı tad gibi olmaz ama nefis körleri avcunu yala şişmesin oğlumuzun pipisi.

[Nilde, ablacım çok sağol.veriyoruz işte kararları ama inş hayırlısı olur en doğru seçim olur. yeğein çok tatlı, pikniklere gitmişiniz beraber :))

Ceza, canım çok sağol.yaptırmazsam içimde kalcak ve hep korkuyla bebeğede sıkıntı yaşatabilirm tabş hamile kalırsam.yaptırcam inş.sen peki şu arada yaptıramıyosun belli olmaz mı yine de ?

Günlük, seni çok özledim ya.çok uzun zamandır hiç denk gelemedik seninle.doğum yanaşmış.bende senden telini isteyecektim temmuzda doğum sanıyodum kafa karışmış. ama temmuza bekletmeyecekti dr sonra hatırladım. allah doğumların en kolayından nasip etsin destina ablasıyla alarayla mutlu mesut ve de babalarıyla yaşayın gidin.allah yardımcın olsun.çok öpüyorum ..

hilal, canım üzülme diyemeyeceğim ama kötüleri düşün be arkadaşım ya asla anne olamayacağını öğrenseydin napardın. inş belki geç belki erken anne olcaz bizde. ama daraldık tabiki haklısın.inş bebeğinin doğum ayında yada 40 ının çıkacağını hesap ettiğin tarihe kadar kardeşini göbeğini koyarsın.bize o müjdeyi verirsin.bizimkiler yaşasaydın sanırım 1 haziran doğum tarihleri olurdu, 1. yaşları yani.acı veriyor ama elimizden hiç bişey gelemiyor.bende diliyorum ki inş yaşını çok geçirmeden bende bu haberi alabilirim.güçlü ve umutlu olmak zorundayız çaremiz yok (

Bende cuma günü akşam arkadaşlarımla buluştum 2 kız.benle yaşıt ve bekarlar, 10 yıldır görüşürüz.canım gibi, severdim ikisinide, taki beni fikirlerimle kabul etmediklerini görene dek. en son görüşmemizde de canımı sıkmışlardı ark.lar kendilerini çok akıllı ve modern sanıyorlar ama kendimle kıyaslamayacağım bile kızgın ve kırgınım.bu durumumdan bahsettim daha bu yaşta ne acelem varmış yorumunu aldım, cahillikmiş.bizim durmumuzun ertelenmeye zamanı yok dedim anlattım nafile, bunlara kızmadım fikirlerinde özgürler ama bebekle ilgili bir fikrimi anlattım kimse ben kadar üzülemez annem dahil dedim, inadı görmeliydiniz.bencilsin annen senden çok üzülür sen kafayı yemişsin yok bilmem ne .. ağlattılar !!! sonunda tek bir özür dahi dilemediler, lütfen kırılıyorum bakın kalbinizi kırcam dediysemde bencilliklerini ben gördüm asıl. artık bittiler benim için ikiside !! benim kalbimi çok kırdılar ama allaha havale ediyorum, beddua aedemiyorum çünkü gerççekten çok severdim onları ama tek bişey istiyorum Allahım bu kırgınlığı onlara göster, bu gün olmasada günün birinde bana yaptıkları için utandır onları, bu kırgınlığı göster.boşuna dememişler, dost ktü günde belli olur. ve saolsun hepsi yüzlerini tker teker gösterdi 2 aydır.şok olmadım çünkü geçen haftalarda bir arkadaşımında ciddi kazığını yedim. allaha tek duam , eşimi ve bebeğimi gönder sağlıkla.tek derdim onlar olsun.çekileyim kabuğuma ...

Merhaba arkadaşlar, bugün yine hastaneye gittim.Bulantılar beni mahvedecek.67 kilo ile hamile kalmıştım 61 e indim. Rahimağzı uzunluğum hala 3 cm. Bebek iyi. Bu arada oğlum olacakmış yine.İnşallah abisi gibi sağlıklı olur. Amin...Biliyorsunuz kız olması bizim için avantaj olacaktı...

Günlük canım kızın bu sene anaokuluna gitsin bence de. Fazla da yorma canım kendini...

Hilal canım o inişler çıkışlar oluyor hep canım. İnşallah hemen gelir bebiş...

Candaş haberlerini bekliyorum.

Sevdalinka canım ben cevşen nazar duası kurandan bazı ayetler taşıyorum onu ben de duydum hatta interneten bana göndermişlerdi ama o dua mı bilmiyorum onu da taşıyorum...

Hayırlısı be ablacım.Rabbim sana hayırlı,sağlıklı bir erkek evlat vermiş.Yine neden olmasın?Ki zaten sonuçlarda sağlıklı bir bebek olduğunu gösteriyor.Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

Günlükcüm merhaba canım.Şafak 20li rakamlardanda düşmek üzere artık.Banada Nuray senden önce doğuracakmış gibi geliyor.Ama İnşallah anneannesini bekler kuzu.Allah yardımcınız olsun hem Nurayın hem senin.

Candaşım patavatsız tiplere o kadar alıştıkki artık.Kimin ne düşündüğünü çok önemsemiyorum artık.Derlerki ''Kimse bu dünyada kınadığını yaşamadan ölmez''Rabbim elbet gösterecektir insanlara.

Herkeslere Merhabalar.

Sağ ol canım sağlıkla gelecek inşallah şehzadem:)Sen de bir ay öne çeksen:))

Candaş, Minicikumut doğru demiş canım üzülme sakın...

slm kızlar. yazacam bugün ısrarlıyım. sıpam gündüz hiiiiç uyumuyoo. şimdi beşiğine koydum dönencesini kurdum çırpınıyo belki yorulur uyur diye ama mırıldanması başladı bile. geçmişi okuyamoyacağım kesin ama biri bana özet geçsin noluuurrr. hamişlerimiz nasıl. sağlıkları nasıl. cinsiyetler belli mi. ilk doğum kimde.. ay bi dolu sorum var. günlük senin en yakın sanırım. chnb senin cinsiyet daha belli olmadı sanırım. ytabi bunlar benim tahminim. ne kadar zaman geçti onu bile bilmiyorum. benimkinin ağzında emzik atıp duruyo ancak yazabiliyorum. kızlar ben beceremedim bu işi sanırım yaa. ya da benim bebekte bi gariplik var. 3 ayı bitrdik hala bi düzen yok. bırakın düzeni yanımda biri olmasa değil yemek yapmak vcye bile gidemiyorum. çünkü gündüz hiç uyumuyo. ana kucağına koyup tv açıyorum oyalansın diye 3 daj dan fazla sürmüyo. ve şimdi ağlıyo yanımna gel ağlaması gitmeyeceemmmmmmm. dayanamadım gittim emziğini takrar verdim. vee kucağımda. ooffffff azdırtmayacak bana.koliğinden dolayı sürekli kucağımıza aldığımız için ık hep kucak istiyo. uyuması öyle ayakta sallamayla olmaz. ya pike arasında sallayacaksın ya da kucakta evi gezeceksin.yemek temizlik anneme ya da kayınvalidemr ait. tek başıma yapmam hala mümkün değil. ne zaman düzelecek bilmiyorum. geçen gün tek kaldım. kanguruylayo evi toparladım kahbvaltı yaptım. başka türlü olmuyo. vbu yazıyı tek elle yazıyorum. kaç dakkdır bilmiyorum. borum. en sizi çoook çözledim amaaaa.. öpüyorum. varsa bildiğiniz bebek oyaLAma yöntemi anlatın bana gerçekten çok zor durumdayım. akşam 9 a kadar böyleyiz. 9 da uyuyo. sabah da 6 da kalkıp tekrar 8 den 9 a kadar uyuyoz. o da bazen. nasıl dayanıyo anlamıyorum. yazacaklarımı yazdırtmaDı.baayyyyy

şimdi ayağımda sallıyorum. chnb burdasın nasılsın benim miniği oyalayana kadar yaz bana . nasılsın bebiş nasıl ve bana deneyimlerini anlat. napacam ben bu oğlumla. laf verdim ıynadım karnı tok gazımız azaldı. altı temiz. ama uyıumuyoo. gezidr beni sürekli diyo. halim kalamdı inanki. daha öğlen yemeği yiyemedim. banyo yaptırdık belki uyur dedik yok. kayınvalide hastanmeye gitti . hazır yemeği bile yiyemiyoru m yaa ben mi becerksizim. ki normalde çok pratiğimdir ama yok yok yok işte olmuyooo ağlıyoo yineee oofffffffff

sevgili chnb bana o duaları özelden mesaj atma şansın var mı yani ayetlerin falan hangi sureden olduğunu söylemen de yeterli.Ya benim bebeğimin kalbi durmadan bir gece önce çok kötü bir rüya gördüm daha doğrusu gerçek gibiydi o gün de evde yalnızdım eşim çalışıyordu yatak odama bir adam girdi beni gözetledikten sonra üzerime doğru basmaya başladı elimle kolumla uzaklaştırmaya çalıştım ama başaramadım karnıma falan bastırdı ben daha sonra kendi çığlık sesime uyandım o an bir boşluk hissettim içimde ertesi günde normal kontrolüm vardı bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim ve doktorum bir gün önce durmuş çok yeni dedi(

sevgili chnb bana o duaları özelden mesaj atma şansın var mı yani ayetlerin falan hangi sureden olduğunu söylemen de yeterli.Ya benim bebeğimin kalbi durmadan bir gece önce çok kötü bir rüya gördüm daha doğrusu gerçek gibiydi o gün de evde yalnızdım eşim çalışıyordu yatak odama bir adam girdi beni gözetledikten sonra üzerime doğru basmaya başladı elimle kolumla uzaklaştırmaya çalıştım ama başaramadım karnıma falan bastırdı ben daha sonra kendi çığlık sesime uyandım o an bir boşluk hissettim içimde ertesi günde normal kontrolüm vardı bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim ve doktorum bir gün önce durmuş çok yeni dedi(

ne bileyim canım arada esiyorlar böyle, çat pat düşe kalka gidiyoruz işte.senin durumun da zormuş((allahım güzel kızlarına uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah. inşallah giyerim öylece eskimez dolapta((

günlük cnm benim eşim gözleme almıştı körelttim nefsimi çok çok teşekkür ederim devam etseydi yazardım valla senin annen benim annem benimki yine benim ama destina için bencede anasınıfına yolla cnm birinci sınıfta ilgi isteyecek bebekle zor olur gerçi müfradat belli olmadı bakalım seneye birinci sınıflar hangi dersleri görecek..

hilal cnm anlatmışımdır ama tekrar bahsedeyim okulda hamiş arkadaş vardı her gün aynı ortamdayız bir gün bi arkadaşta toplandık buna ayağını uzat sen şundan da al bebek şöyle bebek böyle sanki o zamana kadar konuşulacak hiç beşey yokmuş iyiki arkadaşın bebeği olmuş gibi.. daraldım gözyaşım aktı akacak o sıkıntı içinde isyan yerine dua ettim allahım bana da bu duyguyu yaşat dedim darlığımı sen hissediyorsun zoraki gülmeye çalışıyorum arkadaşımı hayırlısıyla bebeğine kavuştur o arada benim göbüşümüde doldur die dua ettim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı tesellim gelmeseydi arayamazdım oysaki okulda en iyi anlaştığım arkadaş.. seni anlıyorum cnm çok zor ama içindeki o sızı canlandıkça isyan etmemeye tam tersine yakarmaya dikkat et cnm rabbim o zamanlarda seni daha ii duyacaktır..

candaş cnm ya bekar ve çocuk kaygısı olmayan kişilerin seni anlaması çok zor evet deyip geçseydin keşke üzüldüğün için söylüyorum bunu.. bir de bi arkadaşımla ilk kayıbımda konuşmuştuk ama umursanmadığımı hissetmiştim elbette moralim bozuldu üzüldüm bir gün bi mail aldım seni şimdi anladım cnm arkadaşım bebeğimi kaybettim yazıyordu kimin neyle sınanacağı belli olmaz dilerim kalp kırmadan sınavlarımızdan geçeriz.. insan hiç başına gelmez sanıyor.. kaygıları başladığında seni anlayacaklardır cnm..
ama söylediğin çok güzel birşey varki o da rabbim bebeğine ve eşine bir an önce kavuştursun seni en güzeli kabuğunda mutlu ve huzurlu yaşamak olacak..

chnb ablacım istanbula geçmişsin ben uyuklayarakmı okudum yeni dank etti hayırlısı olsun ablacığım sen mucizelerin annesisin abisi gibi okul döneminde seni kızdıracak bi oğluşun olacak bulantıların bitmesine inşallah az kalmıştır ablacığım 14 gibi bitiyor sanırım

pileo cnm rabbim yardımcın olsun keşke bildiğim bişeyler olsa da yardımcı olsam yaramaz oğluşunu öpüyorum

candaşım hem de nasıl bi daralma canım. inşallah daha fazla beklemeyiz ne bileyim. sende doktora gidecektin seni tatmin edecek güzel haberlerle dön inşallah. o dostumuz diye düşündüğümüz insanlar ne yazık ki bende de o kadar çokmuş ki. kürtaj olduğumu aylar sonra nasılsın bebiş nasıl diye sorduğunda mesajla öğrenip de karşılık olarak da canımm duymamıştım çok geçmiş olsun diye sadece mesaj atan, ameliyat olduktan sonra bırak ziyarete gelmeyi ki evim okuluma 400 m yol üzeri telefonla bile aramayan arkadaşlarım dost sandıklarım vardı. ama artık yoklar. hepsini postaladım etrafımdan. hayat onlarsız daha güzel emin ol. o insanları zerre kadar kafama takmıyorum sen de takma boşver. şunu anladım ki hayat çok samimi olmadığın iyi gününde yanında olmayan ancak kötü günde yanında olan arkadaşlarla daha güzel. inan o insanlar beni daha mutlu ediyor çünkü onlardan beklentim olmadığı halde yapıyorlar.dediğim gibi salla....

öyle yapıyorum zaten canım ama bazen öyle bunalıyorum ki dün olduğu gibi. bir de kıyafetin aynısını görünce.hatta içimden şöyle geçirdim. ben artık onu giyemezdim herhalde dedim doğuma ramak kalmıştı. dün tatil planlarından falan bahsediliyor. eşi diyor ki biz gidemeyiz bi yere herhalde eşim için zor olur diyor. ben de bu yaz bebeğimi kucağıma alacaktım onunla geçirecektim tatilimi. şimdi ise tatil planları kuruyoruz. keşke o olsaydı da onunla zaman geçirseydim((eylül sonunda doğumu var. benim tesellim gelmezse o zamana kadar napıcam bilmiyorum. nasıl gidicem nasıl görecem((ne mutlu sanaki bebişin seninle. bu arada diş tedavin bitmiş sanırım çok geçmiş olsun canım. iyisiniz değil mi hissetmeye başladın mı artık:))

Canım ya en azından gece düzene girmiş benim o da yoktu yavaş yavaş girer canım sen de arada bırak ağlasın. Benim oğlum olacakmış:))

Tamam atarım canım. Ben cevşen ve Nt den nazar duası aldım onu taşıyorum diğer ayetleri bilmiyorum adlarını muhtemelen burada da yazılaan dualardır hayırlı evlatla ilgili...

Canım bu akşam gidiyorum. Oğlan yılı bu yıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…