Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb ablacım erkek geliyormuş. annelerine düşkün iki erkek kardeş ne güzel. allahım sağlıcakla kavuştursun inşallah. istanbula gidiyormuşsun. inşallah şu rahim ağzı problem olmaz içini ferah tut. allah yardımcın olsun.

hastaneden döndüm.
Minicikumut, o laf benim hayatımın sözüdür ve hep derim gerçekten kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan ne yazıkki onlar için dahi üzlüyorum.Ama napalım hayat işte her şeyi yönlendiremiyoruz iyi olduğu gibi kötülerin olmasıda çok normal.sen nasılsın ?

Chnb, alam şehzaden geliyomuş :) maşallah keşke prenses olsaydı çok isterdik ama yanlış laf etmeyelim oğlumuz paşalar gibi gelsinde sağlıkla büyüsünde varsın şehzade olsun.evlat yine sizin :)

Minikler, canım çok sağol.anladım canım çokta haklsıjn, pişamm oldum sonra zaten.can bilmişim yüreğimi açmışım kaybeden onlar oldu, çünkü ben çok eşek bir dostum, kendimi unutur onun derdine dalardım.yazık sana onu yapan ark. a allah vermiş cezasını.üzülüyoruz böylesini duyunca ama yapcak bişey yok, bin nasihatten iydir bir musibet olayı işte. Allah yinede böyle kötülükleri kimselere yaşatmasın, o ark. olayını çok iyi hatırlıyorum yazmıştın buraya.of off.. allh razı olsun canım inş o duamda kabulolsun cümlesiyle birlikte. aksi gibi ben kötü örnekleri görmeyim dedikçe önüme çıkıyor, epilasyondan döndüm şimdi, tüp bebek yaptıran bi abla vardı tüpleri tıkalıymış ve 3 denemede tutmamış.allahım mutlu sona kavuşturanlardan etsin onuda beni de cümle zorda olanlarıda (

hilalim canım benim allah yürek burkuntunu görsünde göndersin şifanı, üzülüyoruz ya üzülmemek e mümkün.yazık ark lar bugünde belli oluyromuş demek. ben atandığım vakit şunu demiştim aileme, bir iyi gün dostu var bir kötü .. ikisini bir arada yapan dost ender. işe girdim millet resmen üzüntüden kahroldu .. hamile kaldım sevinmdiler ... bebeğimi kaybettim üzülenler oldu sevinenler oldu, işime üzülenler bebeğime sevindiler gidince resmn.allah onlardan esirgesin hepimizi. allaha havale edelim biz. en kötüsü ameliyata girdin bukadarmı zordu hal hatır sormak ki orda kiminiz yok kimseniz yok..biz anne olcaz ama inş allah dualarımızı duyacak ... inş hepimiz bir gün !

geldim hast.tolga bey gerçekten iyiydi, hiç utanmadım bile alttan muayene ederken.yani demişlerdi o sıcaklığı odasına girer girmez hissedeceksin die aynen öyle oldu ..
, net olarak diyebilrim ki kürtajdan kapanmış tüplerin dedi
ve sana kim dediyse benden selam söyle histerokopiyle konunun yakından uzaktan ilgisi yok endemetrum olabilir diye şüphe etmişim onun için istemiş olabilir histereskopiyi diye ama muayenede net bi şekilde belli, gereksiz bir ameliyat size yazıık değl mi hem canınıza hem paranıza dedi.
sol yumurtalıklar fena değil ama sağdakiler iyi değil dedi.
ilk gebelik kaybınızın nedenini öğrendiniz mi dedi, ppatolojiye gitti iyiymiş dedim ama bu yeterli değil genetiğe gitmeliydi eğer yeni bir kaybınız olursa üzülmez misiniziye sordu tabiki üzülürüm ve bnun için geneik pıhtılaşma vs testleri yaptırmak istiyorum dediim, bende onu isteyecektim tercihi size bırakarak dedi.
ilaçlar verdi, folibol, cor aspirin bişey daha var daha bakmadım.. adetin 2-3 yada 4. günü gel dedi, tatilde olabilirim dedim o zman diğer aya kalır takipi burda olmak zorunda dedi.
sevdim dr . ameliyatla ilgii soru sormadım.bu durumda tüp tutarmı dedim sanırım evet histerokopi olmadan tutabilir dedi ama net haırlayamıyorum.
nadirde olsa bu durumla karşılaşabiliyoruz ve ne yzaıkki o nadirde sizsiniz şuan , üzülmeyeceksiniz beraber eimizden gelenin en iyisini yapacağız dedi.
artık önce allaha sonra ona güveniyorum güvenmek zorundayım.testlerimi verdim, çıkınca arayacaklar. hee eşiminkine gerek görmedi, önce size bakalım gerekrise onda alırız dedi.
bu arada bu dr nilde ablanın arkadaşı :) nilde, ablacım diyecektim aslında senide vazgeçtim sonra, olurda inş allah muhtaç etmesinde tercihen gidersen tüp bebek yaptırmya seni elivermeyim dedim, okul ark. na muayene olmak kolay bişey değildir tahminimce..
hmm birde bana rahmin temiz olduğunu gösterdi, bak pürüzsüz hiç korkma yapışıklık için dedi..
yaa ilkkez bi muayenede rahatsızlık duymadım aleti koyarken, vücut dilim zayıf değil ektra ektra zayıf, kendim dahil dokunamam o bölgeye ki genç bi erkek muayene edecek diye günlerdir uykum kaçıyodu, valla çok hasta gördüğü o aleti koyuşundan belli oldu ..
çok açık yazdım ama affedin, kafa dumanlı :)) yarıda sıyrık ne üzgünüm ne sevinçli, saçma sapan bi ifadeyle gel git aklım :))

Son düzenleme:

canım benim hoşgeldin allah o insanlardan uzak kılsın bizi. insanlar başkalarının üzüntülerinden nasıl mutlu olur anlayamıyorum insafsızlık başka bişey değil. doktorunun kafana yatmasına çok sevindim. gerçekten güvendiğin bir doktorun olması sanki sorunu yarı yarıya çözmüşsün gibi hissettiriyor insana. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur. tüp bebekse tüp bebek canım. inşallah rabbim dualarımızın karşılığını verecek ve dediğin gibi biz de yaşayacağız o güzel duyguyu. herşey gönlünce olsun tatlım.

Candaşım yazdıklarını okuyunca yüzüme gittikçe genişleyen bir tebesssüm oturdu.Nasıl mutlu oldum,nasıl içime umut doğdu bir bilsen.O doktoru bende çok sevdim sen anlatırken.Sen önce derdini buldun İnşallah şimdide şifanı bulacaksın.Ve artık yolu tamamlamaya başlıyorsun gibi hissediyorum.Senin sınavında bu olsun arkadaşım.Rabbim İnşallah yavrunu(yavrularını)sana bağışlar.Seni sevgiyle,umutla kucaklıyorum Candaşım.

Mutluluğumuzu,hüznümüzü paylaşacak dostların yanıbaşımızda olması dileğiyle

aminn.. insafsızlar .. onlar için şunu düşünüyorum beni ararlarsa terslik yapmam ama aramazlarsa allah nasipte eder annede olursam haber vermeyeceğim, bebek doğsun büyüsün hiç farketmez, haberleri olmayacak kendileri arayana dek. zaten merakta etmiyolar :) canım ya çok sağol sindi dr içime, ve işine çok ilgili, hastasıyla iletişim süper. birde ilgimi çekti çalışma arkadaşları genelede bayan ve hepsine ailesinden biri gibi canımhitabını kullanıyor, banada öyle hitap etti, arada isim arada hanım ifadeleride :)inş sorunu yarı yarıya çözdük allahta tamamına erdirsin. sağlıkla hepimiz evlatlarımıza kavuşalımda geriye kalan arkadaş kazıkları olsun :) bu yaz sonuna dek inş hepimiz anne oluyoruz olduk diyebilriz ya ...

Canım arkadaşım çok sağol. inanın benim bu adımları atmamda sizlerin vesilesi çok oldu. İnş sona yaklaşmışımdır hast de hep öyle dua ettim allahım bu adımım uğurlu gelsin beeklerime kavuştur diye .. dilerim umudum yarım kalmaz ... korkularım var yine ama engel olmaya çaılşcam ..dr u sevdim inş uğrumda olur umudum ya .. Allah razı olsun o dualrın için içtenliğin için... Allah o dostlardan esirgemesin inş hiçbirimizi :)

ne mutlu sana canım. iyi doktor gerçekten çok önemli. artık iyi düşün herşey çok güzel olacak. ooo samimi aynı zamanda hadi bakalım gelsin bebişler görelim o zaman.inşallah canım benim yaz sonunda hepimiz hamile oluruz.

Amin canım inş hayırlısıyla dr a not verdk yani :)

sinua, canım allah kolaylık versin.ama içimden ne geçirdim biliyomusun? keşke bebeğim olsada tek derdim onunihtiyaçlarına yetişememek olsa. basite aldığım için inan imrendiğim için ve de hiç bebek sahibi olamamktan kat be kat güzel bir yorgunluk olduğu için.Öpüyorum senide oğlunuda ... Allah nazarlardan saklasın ikinizide ...

bu arada minickumut canım benim demeden geçemeyeceğim. yüreğinin sıcaklığı, içtenliğin insana çok güzel moral veriyor. yaşadıklarımızı yürekten hissetmen çok güzel. iyiki varsın

canım hayırlı olsun..doktorunu sevmen ona güvenmen çok önemli..ne güzel tüm testleri istemiş..tedbirini almış olursun canım..benimde seninki gibi bi arkadaşım var..hatta en yakın arkadaşım evli ve benden 1 yaş büyük sürekli tartışırız..kendini rahat bırak düşünme neden stres yapıyorsunki derdi..aslında oda zor hamile kaldı malesef oda kaybetti..hani anlatmıştım arkadaşım hamile olduğunu söyleyince eşim ağlamıştı diye..işte o...kür yaptığıma hsg çekildiğime falan çok kızardı.bende çoğu şeyi anlatmazdım..herşey Alllahtan derdi..biliyorum öyle ama sen önce elinden geleni yapacaksın gerisi Allaha kalmış..sende elinden geleni yapıyorsun en kısa sürede mutlu olduğun günleri göreceğiz canım..elimizden tek gelen dua etmek..öpüyorum kib

abla oğlun oluyormuş...çok sevindim zor senin için tabii:)bievde 3 erkek..kayınvalidem geldi aklıma:) istanbula varınca haber ver mutlaka..doktordan sonrada haber ver..bende çarşamba okul çıkışı gideceğim doktora korkular devam ediyo hala...neyse öptm kendinize iyi bakın:)

günlük
canım benim az kaldı sık dişini :) tokat duyunca şok oldum ben :))) çok marifetli elleri de lezzetli olur ...erler için afiyet bal şeker olsun inşallah. Kurabiye falan demişsin buzdolabına atacağım diye. Seni yarın arayacağım banada söylede bende yapıp atayım lazım oluyor.
Valizini hazırla bacım. seni büyük prensesin gezmesi tozması biraz sıkıntıya uğratacak bir çözüm bulmak gerekli. Emzirme önlüğü ve pompa işini ne yaptın halledemediysen şu konuştuğumuzu alsana.

lone bizimtkiler hemşireye bebek bakıcılarına vss 5 kişiye falan bahşiş verdiler arsız olan istiyor zaten anlıyorsun sende.

chnb canım hayırlısı olsunn erkek senesine hoşgeldin. Cezanın kızı olabilir ya minikler kuzum senin belli olmadı mı cinsiyet

nuray kuzu nasıl gidiyor uykusuzluk başlamış sendede .Annenler geldi mi.

hilal o kadar tanıdık geliyor ki bana kaygıların aklın durur. Şimdi bile inanamıyorum. Mevla herkese nasip etsin. Geçecek bu günlerin

datlum fıstık nabersin yahu

denizlalesi, nilde, minicikumut, candaş, ceza birilerini unuttum kusura bakmasın unuttuklarım naber hatunlar

hilalcim üzme kendini..o kıyafetleri giyeceğin günler mutlaka gelecek..inşallah tez zamanda giyersin..bende diyorum yaşasaydı bebeğim haziranda 1. yaş gününü kutlayacaktım..nasip diyoruz işte..sana ne zamandır yazacağım hiç soğan kürü denedin mi?bende malum pcos var,kistlere iyi geldiğini biliyorum aşılamdan önce dene derim ama vazgeçmeden 15 gün..

hellom cinsiyet kelimesi bana çok uzak geliyo..çarşamba günü olan randevumuzda iyi olduğumuzu görürsem rahatlayacağım..sen üçüncü kız diyensin ama bana erkek gibi geliyo:)

Korkular hep var Candaşım..Hiç gitmiyorlarki..Kalpteki en ufak vesvesede hemen ortaya çıkıveriyorlar.Sen elindne geleni yapıyorsun ya bu yeter..Gerisini Rabbimden bekleyerek tevekkül edeceğiz canım benim.Öpüyorum seni.İlk Ankara planımda mutlaka görmek istiyorum seni..Belkide hamile Candaşı görmek nasip olur

bu arada minickumut canım benim demeden geçemeyeceğim. yüreğinin sıcaklığı, içtenliğin insana çok güzel moral veriyor. yaşadıklarımızı yürekten hissetmen çok güzel. iyiki varsın

Hilalcim düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sende o kadar temiz kalplisin ki..Herkes için en güzelini istiyorsun.Kısacık zamanda o kadar çok şey yaşadın ki buda senin çok güçlü olduğunu gösteriyor.Sende iyi ki varsın Hilalcim.

Chnb abla İstanbuldasındır şimdi.İnşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin.Rabbim yardımcın olsun.

Ceza İnşallah miniğimiz iyidir.Yarın en güzel haberleri sen alırsın İnşallah.Cinsiyet tahmini daha önce yapmıştım ama şimdi hatırlamıyorum :)

Hello;süper anne sen nasılsın ?

Günlükcüm günler azaldı.Sanırım tam 3 hafta var.Ben heyecanlandım burada yahu.Bir gün yazmasanız bana stres oluyor.Nuray sen nerelerdesin?

Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?

kızlar selam ben uzaktan uzaktan takibinizdeyim dualarım kalbim sizinle biraz kafamı dinlemek istiyotum hafta sonu sınavlarım var kendimi onlara ve işime adamıl bulunmaktayım ara ara ağlama krizleri yaşıorum sonra kocamın koynunda sızıp kalıorum zaman geçtikçe daha da zorlanıorum bi yandan da daha da güçleniorum karmaşık duygular içindeyim rabbim dermanını esirmesin üzerimizden burdaki herkes herşeyin en güzelini hakediyo bütün kalbimle dua ediorum hepinize güzel haberler aldıkça huzur doluyorum bizim genetik sonucumuz bugün çıkıyo perşembe akşamına randevum var neler yapmalıyız konuşucaz doktorumuzla hakkımızda hayırlısı herkesi kocaman öpüyorum
patoloji temiz çıktı zaten o pek bişi ifade etmiyo sanırım
ceza ve chnb abla aynı dönemde kavuşcaktık bebeklerimize ama ben aranızdan çekildim malesef her yazınızı şükürrrrrr diyerek okuyorum
günlük abla lone nuray doğumlarınıza az kaldı allah yanınızda olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah
candaşım senin doktora gitmen çok iyi oldu kuzum güzel haberler aldıkça huzur dolcak için herşey güzel olacak inş lütfen seni üzen insanlardan uzak dur en yakın arkadaşın bile olsa bu dönem zor kimse kimsenin derdini kolay kolay anlamıo benimde çok yakın bi arkadaşım hastaneye gelmedi evime gelmedi telefon etti sadece neden gelmedin dediimde meyve suyu alıp hastaneye mi gelcektim sen hasta diilsin topla kendini dedi sen güçlü bi kızsın dedi hem üzüldüm hem daha da bi dikildim ayağa belki zor belki çok kolay bi süreç seni beklio sonu güzel olsun kuzum
nilde deniz lalesi hilal sizlerinde allah yanında olsun tedavileriniz çalışmalarınız hayıslı ve güzel geçsin inşallahh
minickumut umut dolu hallerin çok hoşuma gidiyo temmuzda korunmayı bırakcaksın sanırım yolun başında üzmeden gelsin meleğin inş belki beraber hamile kalırız:)bende testlerim çıksın korunmayı düşünmüorum doktorumda izin verirse
minikkler kuzummm sen ayrı bi takibimdesin ziya beyden memnun olman hoşuma gidio bu sefer olacak inş bende snein gibi 3. de tuttururum görüşelim artık yaaaa
hellom çınarı kokla benim için yazın tombul bacaklarıyla minicik bi şortla istanbulun güzel yerleinde gezerken hayal ediorum sizi:)
kızlar unuttum varsa kusura bakmayın nolur kafa yerinde diil pek ama iyiyim be şükürler olsun
geçen akşam halacım geçmiş olsuna geldi halam oğlunu kaybetti 33 yaşndaydı abim üzülme kızım diyo bana ah halacım dedim sen ayaktaysan hala şükrediosan benim ne haddime üzülme

Son düzenleme:

Canım benim,asıl umut dolu olan sensin.Ben senden bu konuda çok şey öğreniyorum.Dimdik ayaktasın ne yaşamış olsanda.Rabbim sana sabırlar versin.

İnşallah testler temiz çıkarda bizde seninle aynı zamanda hamile kalırız.Bebeklerimizi beraber öğrenir,beraber hissederiz(Bu bebek bekleyen tüm arkadaşlarımız içinde geçerli)

Kendine çok iyi bak.Sevgiyle selamlıyorum canım.

canım iyi ki rabbime inanıoruz onun kudretş adaleti bambaşka bişey huzur doluyo insan şükürler olsun her halimize iyi kötü ne varsa ondan geliyo insanlar kuldan gelen acıya sabrediyo allahtan gelene ne denir umutlu olmazsam da salarım kendimi o zaman ne kendime ne eşime faydam olmaz kuzum napalım herşeyin hayırlısı hakkımızda sende umudunu hiç kaybetme inşalalhhhh

Birimizin umudu bittiğinde diğerimiz umut aşılayalım ki umutsuz kalmayalım.Dediğin çok doğru Allah'tan gelene razı geliyor insan ama ya kuldan gelen?

Sonuçların ne zaman çıkacak?

Birimizin umudu bittiğinde diğerimiz umut aşılayalım ki umutsuz kalmayalım.Dediğin çok doğru Allah'tan gelene razı geliyor insan ama ya kuldan gelen?

Sonuçların ne zaman çıkacak?

canım bugün bebeğin genetiği çıkcak patoloji çıktı o temiz perşembe akşamına randevu aldım gidip muayne olcam rahim durumuna falan baksın genetiğe baksın başka testler isticem pıhtılaşma falan için

Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın ve bir sorun varsa çözümü olsun İnşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…