cnm sonucumu aldım negatif çıkacağını bile bile yinede yaptırdım çıldırmış olmalıyımbenimde yaklaşık 10 gün var moralimi bozmmadım çünkü bi önceki gebeliğimde de yine aynı şeyi yapmıştım sonra tam umudu kesmişken günüm geçti ve test yaptırdım sonuç pozitifti sanırım varsa şayet bu da geç döllenme olabilir bence bu aşamada vajinal ultrason falan yaptırma sonra kafanda soru işaretleri olabilir zarar verdimi bişey oldumu diye bence en mantıklısı 1 hafta daha beklemek...
nasıl beklicem bilmiyorum ama bekliyelim o zaman hayırlısı olsun ya bişey daha dicem geçen ayın kredi kartı dökümanı geldi listede boyuna hastane adı var eşim bu ne ya dedi bide bu işte maddi hasar da oluyor valla
kan testi yapsam çıkar yani öylemi?
ya kızlar ben kürtaj olalı nerdeyse 2 ay oldu artık sizce korunmasam bişi olmaz dimi yani sizce erkenmiibide şey diyodum kürtajdan sonra hemen bidaha çocuk yapamam korkuyorum diyodum ama şimdi eskisinden daha çok istiyorum yaa inşallah yeniden tadarız ya,ama bu sefer bende hemen söylemicem herkese,ilkinde resmen herkesi tektek arayıp haber vermiştikk,elimden gelse artık doğana kadar saklicamm
canım bende giremedim bayağıdır,cuma günü biraz kanamam oldu çokk korktum doktora gittim allahtan bebişte bişey yok dedi ama içim içimi yedi çok zorr kızlar kanamasızzz bir hamilelikk nasip etsinn allahh herkesee şimdi sadece yatıyorumm dinlenme ve ıstırahat verdi birde ilaçların dozunu artırdı onlarda sersem seperek yaptı iyice ama insallahh şu 12 haftayı hayırlısı ile tamamlayıp azıcık rahatlarımm artık sizden haberler beklicem ara sıra girsemde çokk uzun kalamayabilirim benim için dua edinn bebişim karnımdannn hiçç gitmesinn bende sizler için zaten dua ediyorum sağlıklı hayırlı haziranda bebişlerr gelsinn öptümmm hepinizi...
cnm benimde 10 gun var ve kasıklarım devamlı agrıyor acaba dedirtiyor bana ve bende geçen hamileliğimde olan belirtiler var şu anda yaptırsak belli olurmu bende senın gibi merak içindeyim bişey daha var dr gitsek ultrasondan açagıdan baksa çıkarmı acaba?
valla sinua'cım burda kimse erken demez. baksana ben bile eylülden önce asla düşünmicem die söz vermiştim kendime,, burdaki kızlar özellikle aselkuzum ve alin aklımı çeldiler kanıma girdiler valla temmuza gün sayıyorum
ya hakkaten bi ben yaşıyorum bu duyguyu sanıyodum..ilk kürtaj olduğumda ne büyük yıkımdı,korkular üzüntüler uykularım kaçıyodu ,bida cesaret edemem diodum..gerçekten Rabbim sabrını veriyo.insan bi süre sona tekrardan ümit etmeye, istemeye başlıyo.. Allahım inşallah bidaha yaşatmasın,,sağlıkla inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin
cnm sonucumu aldım negatif çıkacağını bile bile yinede yaptırdım çıldırmış olmalıyımbenimde yaklaşık 10 gün var moralimi bozmmadım çünkü bi önceki gebeliğimde de yine aynı şeyi yapmıştım sonra tam umudu kesmişken günüm geçti ve test yaptırdım sonuç pozitifti sanırım varsa şayet bu da geç döllenme olabilir bence bu aşamada vajinal ultrason falan yaptırma sonra kafanda soru işaretleri olabilir zarar verdimi bişey oldumu diye bence en mantıklısı 1 hafta daha beklemek...
bugün benimde kasıklarımda feci ağrı vardı 4 hazirana çok olmasına rağmen.şimdiden böyle bir belirti olmaz herhalde..
aselkuzum sen bugün kan testi mi yaptırdın..sonuç kaççıktı?beklenmeyen günün ne zaman canım..umarım bu da ilk hamileliğin de ki gibi sonradan pozitif olur.
oooo o ne ki benim bulantılar bile başladı
cnm evt sonuç 0.1 çıktı...bat 2 haziran benim...umarım hamileyimdir ve inşallah bebeğim gösterir kendini bu sefer
valla sinua'cım burda kimse erken demez. baksana ben bile eylülden önce asla düşünmicem die söz vermiştim kendime,, burdaki kızlar özellikle aselkuzum ve alin aklımı çeldiler kanıma girdiler valla temmuza gün sayıyorum
ya hakkaten bi ben yaşıyorum bu duyguyu sanıyodum..ilk kürtaj olduğumda ne büyük yıkımdı,korkular üzüntüler uykularım kaçıyodu ,bida cesaret edemem diodum..gerçekten Rabbim sabrını veriyo.insan bi süre sona tekrardan ümit etmeye, istemeye başlıyo.. Allahım inşallah bidaha yaşatmasın,,sağlıkla inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin
oooo o ne ki benim bulantılar bile başladı
bu hızla cinsiyetide haftaya öğreniriz inşallahhhhhhhh[/QUOT
:))))))) cinsiyetide öğreniriz, boyuna kilosunada yorum yaparız hatta doğumu nasıl yapacağımıza da karar veririz ..bizde bu hız varken
bu hızla cinsiyetide haftaya öğreniriz inşallahhhhhhhh
bugün benimde kasıklarımda feci ağrı vardı 4 hazirana çok olmasına rağmen.şimdiden böyle bir belirti olmaz herhalde..
kasıklarında çok ağrı varsa geç yumurtluyorsun demekki:26: çünkü beklediğin adet günü 4 haziransa adet gününe 12 gün var sen yumurta çatlatıyorsun onuın ağrısı bu çalışın bence vakit kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?