Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl beklicem bilmiyorum ama bekliyelim o zaman hayırlısı olsun ya bişey daha dicem geçen ayın kredi kartı dökümanı geldi listede boyuna hastane adı var eşim bu ne ya dedi bide bu işte maddi hasar da oluyor valla

ayyyyy aynen valla kartlar patladı resmenmantıklı olarak düşüünüyorum da zaten döllenen yumurtanın bölünerek çoğalması nerdeyse 7-8 gün sürüyor rahime yerleşmesini de katarsak yaklaşık 10 günü buluyo sanırım..Belki en az bi hafta öncesi kesin olmamakla birlikte fikir verebilir.Bütün bunları biliyor olmama rağmen hala b-hcg baktırdığım için kendime alkış istiyorum

kan testi yapsam çıkar yani öylemi?

yumurtlamadan sonra 10. günden sonra yani beklediğin adete 4 gün kala yaptırdığın kan testinde çıkabilir. ama yumurtlama gününden kesin eminsen...:97:

ya kızlar ben kürtaj olalı nerdeyse 2 ay oldu artık sizce korunmasam bişi olmaz dimi yani sizce erkenmiibide şey diyodum kürtajdan sonra hemen bidaha çocuk yapamam korkuyorum diyodum ama şimdi eskisinden daha çok istiyorum yaainşallah yeniden tadarız ya,ama bu sefer bende hemen söylemicem herkese,ilkinde resmen herkesi tektek arayıp haber vermiştikk,elimden gelse artık doğana kadar saklicamm

valla sinua'cım burda kimse erken demez. baksana ben bile eylülden önce asla düşünmicem die söz vermiştim kendime,, burdaki kızlar özellikle aselkuzum ve alin aklımı çeldiler kanıma girdiler valla temmuza gün sayıyorum
ya hakkaten bi ben yaşıyorum bu duyguyu sanıyodum..ilk kürtaj olduğumda ne büyük yıkımdı,korkular üzüntüler uykularım kaçıyodu ,bida cesaret edemem diodum..gerçekten Rabbim sabrını veriyo.insan bi süre sona tekrardan ümit etmeye, istemeye başlıyo.. Allahım inşallah bidaha yaşatmasın,,sağlıkla inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin

aman dikkat et kendine bol bol dinlen kalkma ayağa..boşver girme internete falan..kendine ve bebişe ii bak canım..dua et bizim için olur mu?

bugün benimde kasıklarımda feci ağrı vardı 4 hazirana çok olmasına rağmen.şimdiden böyle bir belirti olmaz herhalde..

ladycimmmm hadi ama ne temmuzu ya hadi bi daha ki ay sende başlaaaaaa

aselkuzum sen bugün kan testi mi yaptırdın..sonuç kaççıktı?beklenmeyen günün ne zaman canım..umarım bu da ilk hamileliğin de ki gibi sonradan pozitif olur.

aselkuzum sen bugün kan testi mi yaptırdın..sonuç kaççıktı?beklenmeyen günün ne zaman canım..umarım bu da ilk hamileliğin de ki gibi sonradan pozitif olur.

cnm evt sonuç 0.1 çıktı...bat 2 haziran benim...umarım hamileyimdir ve inşallah bebeğim gösterir kendini bu sefer

cnm evt sonuç 0.1 çıktı...bat 2 haziran benim...umarım hamileyimdir ve inşallah bebeğim gösterir kendini bu sefer

inşallah canım ama gerçekten erken yaptırmışsın.. 1hafta sonra tekrar yaptır istersen..ben günüm geçince idrar testi yapmayı düşünüyorum.

evet ya valla gerçi yumurtlama günü falan daha belli olurmu bilmem çünkü ilk reglim daha yeni bitti,kürtajdan sonra düzensizleşir diyolar ya,biraz karavana olur ama şansımızı deneriz artıkzaten yaş oldu 31 nerdeyse artık kaybedip bekleyecek vakit yokkk

bugün benimde kasıklarımda feci ağrı vardı 4 hazirana çok olmasına rağmen.şimdiden böyle bir belirti olmaz herhalde..

kasıklarında çok ağrı varsa geç yumurtluyorsun demekki:26: çünkü beklediğin adet günü 4 haziransa adet gününe 12 gün var sen yumurta çatlatıyorsun onuın ağrısı bu çalışın bence vakit kaybetmeden

ben bu bölümü 1.likle bitirmeliyim:)
bu ay çalıştık bakalım sonuç 4 hazianrda belli olacak

kızlarrr iyi akşamlar havalar ısındı pek görüşemiyoruz...dışardan gelemiyorumki:)) kızlar beklenmeyen adet tarihim 30 mayıs ama benim ksaıklarım feci şekilde ağrıyor sanırım yumurtluyorum..ama boğazlarım çok kötü şişti.ilaçda almak istemiyorum...aksilikya hastalıktan ayağa zor kalktım hertarafım kırılıyor..ve çalışasımda yok( oyyy oyyy iki hamileliğimde adetten 1 hafta önce tutmuştu ama kürtaj sonrasıda böyle olurmu bilemedim.yine adet öncesi 1 haftalık süre içerisindeyim kürtajdan önce benim hiö ağrım olmazdı son iki aydır kasıklsrımda ağrı oluyor bana neler oluyoooorrrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…