malesef bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim . allaha şükür 2 çocuğum var daha öncede hiç düşüğüm olmamıştı neden kalbi durdu anlamıyorum benim başıma gelmez sanıyordum okadar alışmıştımki ona 3 gün oldu kürtaj olalı hala alışamatım yemek yemek yerken onun için yiyordum zorloyodum kendimi ama yok artık . korunmak istemiyorum hemen olsun istiyorum ama korkuyorumda . hemen gebe kalınırsa çocuk sağlıksızmı doğar varmı bilginiz . rabbim hepimizin yardımcısı olsun . sağlıklı sıhhatlı olsun evlatlarımız işalllah
chnb, hayırlı olsun canım cinsiyetiniz. tüm arkadaşların dediği gibi gönlümden kız geçerdi ama biizm için en önemli şey sağlıklı olması ve gerisi hiç önemli değil. oğluna destek olur büyüdüğünde. napalım biz de gelinlerimizi kızlarımız gibi severiz inşallah. gelinlerin şanslı olacak. kızı olmayan gelini çok sever çünkü.
candaşçım, gönlüne göre bi doktor bulmana sevindim canım. tatile gidecekmişsin, evet yap bi tatil önce at stresini. tedavi sürecinde de Allah nasip ederse hamilelik süresince de rahat gezemiyosun. bebek olunca da kişiden kişiye göre değişiyor. sen git, bi güzel moral topla tatilde inşlallah bomba gibi başla herşeye.
günlükçüm, bugün hava güzel. bi makine attık bebek kıyafeti.
nuraydan haber yok, merak ettim.
minikler, de gelinli olca bizim gibi. nasıl canım oğluşun?
cezanın da az kaldı inşallah o da gösterir kendini yakında.
nazlımcım, düşüncelerin çok güzel canım. veren de Allah gerçekten, alan da o. inşallah mükafatını alacaksın bu acıların.
hilalcim, canım senin yaşadığın aynı şeyleri yaşadım ben de. 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde bir pantalon bir gömlek almıştım, severek özenerek. o zaman da tehlikem vardı. ama dedim ki bunları alırsam kendime moral olur demiştim. aldım ama malesef giymek kısmet olmadı geçen sene mayısta tam anneler günü haftasıydı. 1 ay sonra falan çeyiz sandığımın en derinlerine kaldırdım dua ederek. inşallah Allah bir gün giymeyi kısmet eder diyerek. ve çok şükür mu nisan mayıs aylarında giydim o aldığım kıyafetleri. Allah sana da nasip eder inşallah canım fazla beklemeden. sadece sabır.
benim de annemin canı sıkılmış, gitmeye kalktı. zor tuttuk. gideyim yine gelirim falan dedi. kaynanamdan çekiniyomuş, 2 ay önceden geldi der diyo. dedim o gelebilcek mi?ben gideyim biraz da o gelsin dedi. eşim de ben de dedik o hayatta gelemez. başında eşimin dedesi var onunla uğraşıyor , kanser,ve görümcem ve kayınpederim de çalışıyolar, onlara yemek hazırlıyor. sonra bebek olunca sen git, sen ne zamandır burdasın, biraz da ben kalayım der diyo. dedim o zaman gelir o da, ama sana git diyemez merak etme. eşim falan da ısrar etti. ben tüm gün evde yokum, bişey olursa falan diye. zar zor kabul etti. son günlerde yalnız kalmaya korkuyorum evde.
kaynanam yine doğuma yakın düğündeki gibi atağa kalktı. telefonda doğum parasını soruyor, diyor ki pazarlık yapın. biz günümüz aldık, gelen zam bizi ilgilendirmez diye konuşcakmışız doktorla. kuaförden gelin başı randevusu alıyoruz sanki. eşime dedim bak doğum sırasında anana sahip çık, hemşirelerle falan pazarlık yapmaya kalkmasın. o da farkında. diyo böyle çıngar çıkaran olursa 3 alcaklarına 5 alırlar diyo. sen merak etme falan ben annemle konuşurum dedi ama huyluyu huyundan nasıl vazgeçircez bilemiyorum. sanki parasını o vercek ya. çok şükür Allah verdi işte, yoksa tüp bebekle çok uğraşcaktık.
2. olayı da rüyasında bi isim görmüş, eşime söylüyo. ekleyin onu diye.ki şu anki ismimizi bizzat oğlu seçti ve onlar da biliyolar, ben sadece beğendim kabul ettim. eşim dedi, biz anlaştık 2 isim koymayacağız. alındı hanfendi, trip atıyo telefonda eşime. ona inanmıyomuymuş, rüyasında görmüş. anne dedi, biz internette araştırdık, rüyada görülen ismin koyulması şart değilmiş dedi. isim de öyle dini bi isim olsa içim gam yemez. efe ekleyecekmişiz adına.
işte öyle benden havadisler böyle.
herkesi öpüyorum. nilde, sezen, lale, minicikumut sizler de iyisiniz umarım.
selam kızlar nabersiniz
nazlım cnm bu hafta sonu kontrolümüz var geleceğiz ama böyle kontrol için felan geldiğimizde işimiz geç bitiyo dönüyoruz hemen bu defa fırsat olursa sen öğleye kadar çalışıyordun sanırım haber vereyim olmadı tatil geliyor artık bi yere gitmeyeceğimiz için gezmeye geldiğimizde de buluşabiliriz.. inşallah cnm sonuçların güzel çıkar da bir an önce çalışmaya başlarsınız bu defa bekletmeyecek minik seni öyle hissediyorum..
candas cnm senden de güzel haber bekliyoruz valla neşem yerine geliyor siz yazdığınızda iyi olduğunuzu hissetmek bize de iyi geliyor cnm bu arada eşinin tayin işi ne zaman belli olacak rabbim daha fazla ayrılıklarla sınamasın seni bir de eşin elinden tuttuğunda kendini daha güçlü hissedeceksin sonra gelsin mutluluğunuz...
loneliness cnm ben de sinirlenerek okudum kaygananı.. bir de korkularımı yazmışsın ben de bir an önce isim belirlemek istiyorum yani onlar henüz burunlarını sokmadan karar verirsek eşimin aklına giremezler die.. rüya işine gelince büyük kaynımın ismini kaynanam rüyasında görmüş koymuş bende de cinlik yapacak rüyamda gördüm diyecek sanki :) ben ondan önce rüya görmeliyim :) eşini bu konuda takdir ettim bir de annen ne kadar ince düşünüyor cnm ya bizimkiler ince olduğu için karşı taraf bu kadar odun oluyor heralde ama sen hiç kafaya takma eşin ne güzel cvp vermiş rabbim insanların şerrinden korusun..
chnb cnm bi haber yok sanırım meraktayız cnm
nuray ve günlük kızlar ses verin kulağımız sizde haberiniz ola
mnicikumut daha önce de yazmıştım yine yazmak geldi içimden seninle iyiki tanıştık hemşirelere olan ön yargımı senin sayende yendim allah kalbine göre versin cnm ayağın da uğurlu gelecek ilk denemende arkandan kızları da alarak yazı bereketli geçireceğiz inşallah içimden öyle geçiyor
hello cnm dr. 13. haftada erkek dedi bu haftasonu tekrar duyuncaya kadar şartlandırmayayım kendimi dedim ama sanırım bu fikre alıştım
günlük cnm bebeğin cinsiyetini öğrendiklerinde patavatsız oluyorlarya hani bende de aynı durum oldu paylaştığımda her anneye bi kız lazım dediler ya hayırlı bir evlat olsun diyeni yok sanırım ya da insanlara artık bişey beğendiremediğimiz gibi cinsiyet de beğendiremiyoruz gülermisin ağlarmısın
yazamadıklarım var hepinize kucak dolusu sevgiler muckssssss
chnb, hayırlı olsun canım cinsiyetiniz. tüm arkadaşların dediği gibi gönlümden kız geçerdi ama biizm için en önemli şey sağlıklı olması ve gerisi hiç önemli değil. oğluna destek olur büyüdüğünde. napalım biz de gelinlerimizi kızlarımız gibi severiz inşallah. gelinlerin şanslı olacak. kızı olmayan gelini çok sever çünkü.
candaşçım, gönlüne göre bi doktor bulmana sevindim canım. tatile gidecekmişsin, evet yap bi tatil önce at stresini. tedavi sürecinde de Allah nasip ederse hamilelik süresince de rahat gezemiyosun. bebek olunca da kişiden kişiye göre değişiyor. sen git, bi güzel moral topla tatilde inşlallah bomba gibi başla herşeye.
nazlımcım, düşüncelerin çok güzel canım. veren de Allah gerçekten, alan da o. inşallah mükafatını alacaksın bu acıların.
hilalcim, canım senin yaşadığın aynı şeyleri yaşadım ben de. 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde bir pantalon bir gömlek almıştım, severek özenerek. o zaman da tehlikem vardı. ama dedim ki bunları alırsam kendime moral olur demiştim. aldım ama malesef giymek kısmet olmadı geçen sene mayısta tam anneler günü haftasıydı. 1 ay sonra falan çeyiz sandığımın en derinlerine kaldırdım dua ederek. inşallah Allah bir gün giymeyi kısmet eder diyerek. ve çok şükür mu nisan mayıs aylarında giydim o aldığım kıyafetleri. Allah sana da nasip eder inşallah canım fazla beklemeden. sadece sabır.
benim de annemin canı sıkılmış, gitmeye kalktı. zor tuttuk. gideyim yine gelirim falan dedi. kaynanamdan çekiniyomuş, 2 ay önceden geldi der diyo. dedim o gelebilcek mi?ben gideyim biraz da o gelsin dedi. eşim de ben de dedik o hayatta gelemez. başında eşimin dedesi var onunla uğraşıyor , kanser,ve görümcem ve kayınpederim de çalışıyolar, onlara yemek hazırlıyor. sonra bebek olunca sen git, sen ne zamandır burdasın, biraz da ben kalayım der diyo. dedim o zaman gelir o da, ama sana git diyemez merak etme. eşim falan da ısrar etti. ben tüm gün evde yokum, bişey olursa falan diye. zar zor kabul etti. son günlerde yalnız kalmaya korkuyorum evde.
kaynanam yine doğuma yakın düğündeki gibi atağa kalktı. telefonda doğum parasını soruyor, diyor ki pazarlık yapın. biz günümüz aldık, gelen zam bizi ilgilendirmez diye konuşcakmışız doktorla. kuaförden gelin başı randevusu alıyoruz sanki. eşime dedim bak doğum sırasında anana sahip çık, hemşirelerle falan pazarlık yapmaya kalkmasın. o da farkında. diyo böyle çıngar çıkaran olursa 3 alcaklarına 5 alırlar diyo. sen merak etme falan ben annemle konuşurum dedi ama huyluyu huyundan nasıl vazgeçircez bilemiyorum. sanki parasını o vercek ya. çok şükür Allah verdi işte, yoksa tüp bebekle çok uğraşcaktık.
2. olayı da rüyasında bi isim görmüş, eşime söylüyo. ekleyin onu diye.ki şu anki ismimizi bizzat oğlu seçti ve onlar da biliyolar, ben sadece beğendim kabul ettim. eşim dedi, biz anlaştık 2 isim koymayacağız. alındı hanfendi, trip atıyo telefonda eşime. ona inanmıyomuymuş, rüyasında görmüş. anne dedi, biz internette araştırdık, rüyada görülen ismin koyulması şart değilmiş dedi. isim de öyle dini bi isim olsa içim gam yemez. efe ekleyecekmişiz adına.
merhaba kızlar,
konunun başlığını görünce kürtaj olanlar ışık olmak istedim... ben 2011 kasım ayında hamile kaldım ve ocak 5 de kalbi durması üzerine 7+4 günlükken (kalbi durması üzerine ) ölen bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... Patoloji raporumdan mol gebelik çıktı bir çok insan bunun ne olduğunu bile bilmiyorr bir nevi kanser hücresi 1 yıl bebek yasak dediler... Hayatım alt üst oldu sürekli hasatane gidip kan vermem gerekiyordu hamile olmama rağmen kanımda hamileymişim gibi çıkıyordum şükürki çok çabuk sıfırladı... Ben bunu burda bırakmadım bir .çok doktorla yazıştım 2 yıl koruncaksından tuttunda en sonra yurtdışında 6 aya kadar koruncaksın diye bir çok korunma bekleme süresi verildi bana... Ama ben bunların hiç birine bakmadım 2 ay korundum ve mart ayında tekrar şükürler olsun hamile kaldımm şuanda 12 + haftadayım ....
yani kısacasııı olucakla öleceğin önüne geçilmiyorr... Yok kürtaj oldum yok şu yok bu bunların hepsi insanların uydurması rabbim verirse kürtaj ha olmuşsun ha olmamış yani veriyorrr....
ben hiç isyan etmedim neden benim başıma geldi demedimmm... Elbette çok üzüldümmmm ama sabrımın sonucunu çok kısa bir sürede gördümmmm... İlk aydan hamile kaldımmm....
malesef bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim . allaha şükür 2 çocuğum var daha öncede hiç düşüğüm olmamıştı neden kalbi durdu anlamıyorum benim başıma gelmez sanıyordum okadar alışmıştımki ona 3 gün oldu kürtaj olalı hala alışamatım yemek yemek yerken onun için yiyordum zorloyodum kendimi ama yok artık . korunmak istemiyorum hemen olsun istiyorum ama korkuyorumda . hemen gebe kalınırsa çocuk sağlıksızmı doğar varmı bilginiz . rabbim hepimizin yardımcısı olsun . sağlıklı sıhhatlı olsun evlatlarımız işalllah
abla oğlun oluyormuş...çok sevindim zor senin için tabii:)bievde 3 erkek..kayınvalidem geldi aklıma:) istanbula varınca haber ver mutlaka..doktordan sonrada haber ver..bende çarşamba okul çıkışı gideceğim doktora korkular devam ediyo hala...neyse öptm kendinize iyi bakın:)
Canım erkek yılı gerçekten bu yıl. Allah sağlıkla versin de ... Canım ben spirali öneririm canım hemen çınar paşamıza kardeş gelsin demiyorsan:))günlükcanım benim az kaldı sık dişini :) tokat duyunca şok oldum ben :))) çok marifetli elleri de lezzetli olur ...erler için afiyet bal şeker olsun inşallah. Kurabiye falan demişsin buzdolabına atacağım diye. Seni yarın arayacağım banada söylede bende yapıp atayım lazım oluyor.
Valizini hazırla bacım.seni büyük prensesin gezmesi tozması biraz sıkıntıya uğratacak bir çözüm bulmak gerekli. Emzirme önlüğü ve pompa işini ne yaptın halledemediysen şu konuştuğumuzu alsana.
lone bizimtkiler hemşireye bebek bakıcılarına vss 5 kişiye falan bahşiş verdiler arsız olan istiyor zaten anlıyorsun sende.
chnb canım hayırlısı olsunn erkek senesine hoşgeldin. Cezanın kızı olabilir ya minikler kuzum senin belli olmadı mı cinsiyet
nuray kuzu nasıl gidiyor uykusuzluk başlamış sendede .Annenler geldi mi.
hilal o kadar tanıdık geliyor ki bana kaygıların aklın durur. Şimdi bile inanamıyorum. Mevla herkese nasip etsin. Geçecek bu günlerin
datlum fıstık nabersin yahu
denizlalesi, nilde, minicikumut, candaş, ceza birilerini unuttum kusura bakmasın unuttuklarım naber hatunlar
Korkular hep var Candaşım..Hiç gitmiyorlarki..Kalpteki en ufak vesvesede hemen ortaya çıkıveriyorlar.Sen elindne geleni yapıyorsun ya bu yeter..Gerisini Rabbimden bekleyerek tevekkül edeceğiz canım benim.Öpüyorum seni.İlk Ankara planımda mutlaka görmek istiyorum seni..Belkide hamile Candaşı görmek nasip olur
Hilalcim düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sende o kadar temiz kalplisin ki..Herkes için en güzelini istiyorsun.Kısacık zamanda o kadar çok şey yaşadın ki buda senin çok güçlü olduğunu gösteriyor.Sende iyi ki varsın Hilalcim.
Chnb abla İstanbuldasındır şimdi.İnşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin.Rabbim yardımcın olsun.
Ceza İnşallah miniğimiz iyidir.Yarın en güzel haberleri sen alırsın İnşallah.Cinsiyet tahmini daha önce yapmıştım ama şimdi hatırlamıyorum :)
Hello;süper anne sen nasılsın ?
Günlükcüm günler azaldı.Sanırım tam 3 hafta var.Ben heyecanlandım burada yahu.Bir gün yazmasanız bana stres oluyor.Nuray sen nerelerdesin?
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
kızlar selam ben uzaktan uzaktan takibinizdeyim dualarım kalbim sizinle biraz kafamı dinlemek istiyotum hafta sonu sınavlarım var kendimi onlara ve işime adamıl bulunmaktayım ara ara ağlama krizleri yaşıorum sonra kocamın koynunda sızıp kalıorum zaman geçtikçe daha da zorlanıorum bi yandan da daha da güçleniorum karmaşık duygular içindeyim rabbim dermanını esirmesin üzerimizden burdaki herkes herşeyin en güzelini hakediyo bütün kalbimle dua ediorum hepinize güzel haberler aldıkça huzur doluyorum bizim genetik sonucumuz bugün çıkıyo perşembe akşamına randevum var neler yapmalıyız konuşucaz doktorumuzla hakkımızda hayırlısı herkesi kocaman öpüyorum
patoloji temiz çıktı zaten o pek bişi ifade etmiyo sanırım
ceza ve chnb abla aynı dönemde kavuşcaktık bebeklerimize ama ben aranızdan çekildim malesef her yazınızı şükürrrrrr diyerek okuyorum
günlük abla lone nuray doğumlarınıza az kaldı allah yanınızda olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah
candaşım senin doktora gitmen çok iyi oldu kuzum güzel haberler aldıkça huzur dolcak için herşey güzel olacak inş lütfen seni üzen insanlardan uzak dur en yakın arkadaşın bile olsa bu dönem zor kimse kimsenin derdini kolay kolay anlamıo benimde çok yakın bi arkadaşım hastaneye gelmedi evime gelmedi telefon etti sadece neden gelmedin dediimde meyve suyu alıp hastaneye mi gelcektim sen hasta diilsin topla kendini dedi sen güçlü bi kızsın dedi hem üzüldüm hem daha da bi dikildim ayağa belki zor belki çok kolay bi süreç seni beklio sonu güzel olsun kuzum
nilde deniz lalesi hilal sizlerinde allah yanında olsun tedavileriniz çalışmalarınız hayıslı ve güzel geçsin inşallahh
minickumut umut dolu hallerin çok hoşuma gidiyo temmuzda korunmayı bırakcaksın sanırım yolun başında üzmeden gelsin meleğin inş belki beraber hamile kalırız:)bende testlerim çıksın korunmayı düşünmüorum doktorumda izin verirse
minikkler kuzummm sen ayrı bi takibimdesin ziya beyden memnun olman hoşuma gidio bu sefer olacak inş bende snein gibi 3. de tuttururum görüşelim artık yaaaa
hellom çınarı kokla benim için yazın tombul bacaklarıyla minicik bi şortla istanbulun güzel yerleinde gezerken hayal ediorum sizi:)
kızlar unuttum varsa kusura bakmayın nolur kafa yerinde diil pek ama iyiyim be şükürler olsun
geçen akşam halacım geçmiş olsuna geldi halam oğlunu kaybetti 33 yaşndaydı abim üzülme kızım diyo bana ah halacım dedim sen ayaktaysan hala şükrediosan benim ne haddime üzülme
canım bugün bebeğin genetiği çıkcak patoloji çıktı o temiz perşembe akşamına randevu aldım gidip muayne olcam rahim durumuna falan baksın genetiğe baksın başka testler isticem pıhtılaşma falan için
chnb ablacım erkek geliyormuş. annelerine düşkün iki erkek kardeş ne güzel. allahım sağlıcakla kavuştursun inşallah. istanbula gidiyormuşsun. inşallah şu rahim ağzı problem olmaz içini ferah tut. allah yardımcın olsun.
aminn.. insafsızlar .. onlar için şunu düşünüyorum beni ararlarsa terslik yapmam ama aramazlarsa allah nasipte eder annede olursam haber vermeyeceğim, bebek doğsun büyüsün hiç farketmez, haberleri olmayacak kendileri arayana dek. zaten merakta etmiyolar :) canım ya çok sağol sindi dr içime, ve işine çok ilgili, hastasıyla iletişim süper. birde ilgimi çekti çalışma arkadaşları genelede bayan ve hepsine ailesinden biri gibi canımhitabını kullanıyor, banada öyle hitap etti, arada isim arada hanım ifadeleride :)inş sorunu yarı yarıya çözdük allahta tamamına erdirsin. sağlıkla hepimiz evlatlarımıza kavuşalımda geriye kalan arkadaş kazıkları olsun :) bu yaz sonuna dek inş hepimiz anne oluyoruz olduk diyebilriz ya ...
Canım arkadaşım çok sağol. inanın benim bu adımları atmamda sizlerin vesilesi çok oldu. İnş sona yaklaşmışımdır hast de hep öyle dua ettim allahım bu adımım uğurlu gelsin beeklerime kavuştur diye .. dilerim umudum yarım kalmaz ... korkularım var yine ama engel olmaya çaılşcam ..dr u sevdim inş uğrumda olur umudum ya .. Allah razı olsun o dualrın için içtenliğin için... Allah o dostlardan esirgemesin inş hiçbirimizi :)
sevgili chnb aldım mesajını çok teşekkür ederim Allah razı olsun
hilalcim üzme kendini..o kıyafetleri giyeceğin günler mutlaka gelecek..inşallah tez zamanda giyersin..bende diyorum yaşasaydı bebeğim haziranda 1. yaş gününü kutlayacaktım..nasip diyoruz işte..sana ne zamandır yazacağım hiç soğan kürü denedin mi?bende malum pcos var,kistlere iyi geldiğini biliyorum aşılamdan önce dene derim ama vazgeçmeden 15 gün..
hellom cinsiyet kelimesi bana çok uzak geliyo..çarşamba günü olan randevumuzda iyi olduğumuzu görürsem rahatlayacağım..sen üçüncü kız diyensin ama bana erkek gibi geliyo:)
Korkular hep var Candaşım..Hiç gitmiyorlarki..Kalpteki en ufak vesvesede hemen ortaya çıkıveriyorlar.Sen elindne geleni yapıyorsun ya bu yeter..Gerisini Rabbimden bekleyerek tevekkül edeceğiz canım benim.Öpüyorum seni.İlk Ankara planımda mutlaka görmek istiyorum seni..Belkide hamile Candaşı görmek nasip olur
Hilalcim düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sende o kadar temiz kalplisin ki..Herkes için en güzelini istiyorsun.Kısacık zamanda o kadar çok şey yaşadın ki buda senin çok güçlü olduğunu gösteriyor.Sende iyi ki varsın Hilalcim.
Chnb abla İstanbuldasındır şimdi.İnşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin.Rabbim yardımcın olsun.
Ceza İnşallah miniğimiz iyidir.Yarın en güzel haberleri sen alırsın İnşallah.Cinsiyet tahmini daha önce yapmıştım ama şimdi hatırlamıyorum :)
Hello;süper anne sen nasılsın ?
Günlükcüm günler azaldı.Sanırım tam 3 hafta var.Ben heyecanlandım burada yahu.Bir gün yazmasanız bana stres oluyor.Nuray sen nerelerdesin?
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
kızlar selam ben uzaktan uzaktan takibinizdeyim dualarım kalbim sizinle biraz kafamı dinlemek istiyotum hafta sonu sınavlarım var kendimi onlara ve işime adamıl bulunmaktayım ara ara ağlama krizleri yaşıorum sonra kocamın koynunda sızıp kalıorum zaman geçtikçe daha da zorlanıorum bi yandan da daha da güçleniorum karmaşık duygular içindeyim rabbim dermanını esirmesin üzerimizden burdaki herkes herşeyin en güzelini hakediyo bütün kalbimle dua ediorum hepinize güzel haberler aldıkça huzur doluyorum bizim genetik sonucumuz bugün çıkıyo perşembe akşamına randevum var neler yapmalıyız konuşucaz doktorumuzla hakkımızda hayırlısı herkesi kocaman öpüyorum
patoloji temiz çıktı zaten o pek bişi ifade etmiyo sanırım
ceza ve chnb abla aynı dönemde kavuşcaktık bebeklerimize ama ben aranızdan çekildim malesef her yazınızı şükürrrrrr diyerek okuyorum
günlük abla lone nuray doğumlarınıza az kaldı allah yanınızda olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah
candaşım senin doktora gitmen çok iyi oldu kuzum güzel haberler aldıkça huzur dolcak için herşey güzel olacak inş lütfen seni üzen insanlardan uzak dur en yakın arkadaşın bile olsa bu dönem zor kimse kimsenin derdini kolay kolay anlamıo benimde çok yakın bi arkadaşım hastaneye gelmedi evime gelmedi telefon etti sadece neden gelmedin dediimde meyve suyu alıp hastaneye mi gelcektim sen hasta diilsin topla kendini dedi sen güçlü bi kızsın dedi hem üzüldüm hem daha da bi dikildim ayağa belki zor belki çok kolay bi süreç seni beklio sonu güzel olsun kuzum
nilde deniz lalesi hilal sizlerinde allah yanında olsun tedavileriniz çalışmalarınız hayıslı ve güzel geçsin inşallahh
minickumut umut dolu hallerin çok hoşuma gidiyo temmuzda korunmayı bırakcaksın sanırım yolun başında üzmeden gelsin meleğin inş belki beraber hamile kalırız:)bende testlerim çıksın korunmayı düşünmüorum doktorumda izin verirse
minikkler kuzummm sen ayrı bi takibimdesin ziya beyden memnun olman hoşuma gidio bu sefer olacak inş bende snein gibi 3. de tuttururum görüşelim artık yaaaa
hellom çınarı kokla benim için yazın tombul bacaklarıyla minicik bi şortla istanbulun güzel yerleinde gezerken hayal ediorum sizi:)
kızlar unuttum varsa kusura bakmayın nolur kafa yerinde diil pek ama iyiyim be şükürler olsun
geçen akşam halacım geçmiş olsuna geldi halam oğlunu kaybetti 33 yaşndaydı abim üzülme kızım diyo bana ah halacım dedim sen ayaktaysan hala şükrediosan benim ne haddime üzülme
Canım Allah sizlere de nasip etsin çifter çifter...Çok sıkıntılar çektin Rabbim yüzünü güldürsün.Takipteyim sizi.
Canım ben de merakla takip edeceğim sürecni. Dr ni sevmene sevindim. Her şey güzel olacak.
SAğ cümlemizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?