- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.041
chnb cnm bi haber yok sanırım meraktayız cnm
mnicikumut daha önce de yazmıştım yine yazmak geldi içimden seninle iyiki tanıştık hemşirelere olan ön yargımı senin sayende yendim allah kalbine göre versin cnm ayağın da uğurlu gelecek ilk denemende arkandan kızları da alarak yazı bereketli geçireceğiz inşallah içimden öyle geçiyor
canım benim çok sağol aynı düşüncelere sahip olduğumuza sevindim:))) evet ben bile bu kadar güçlü olduğuma inanamıyorum. kan aldırırken bayılan ben ona bile alıştıminsanı yaşadıkları olgunlaştırıyor.zor şeyler yaşıyoruz ancak olgunlaşmak bi yönden güzel. kendimi çok şükür daha güçlü hissediyorum.
Sağ ol canım.Ablan Defneye gidiyor değil mi? Aynı dr ye mi? Hastane iyi hem hemşireler hem temizlik personeli. Az çekmediler beni. Her damar yolu açımı öncesi yarım saat ağlıyordum. İlkinde 5. buldular çok ince her yerde bu sorunu yaşıyorum. Sarı branür mü ne ondan taktılar. Görüşemedik inşallah görüşmek kısmet olur çok merak ettim seni...
Nazlım aynı senin gibi şaşırdım kaldım.Üzülsemmi sevinsem mi bilemedim.Madem sorun yoktu niye 2 bebeğinide kaybettin bu soru geliyor insanın aklına.Pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı bilmiyorum ama hemen onlarıda yaptır.Genetik değil belki sendne belkid etamamen tesadüfi bir durumdan böyle olmuştur canım.İnşallah doktorundan hayırlı,güzel haberler alırsın.
minicikumut, geldim canım burdayım:)) sağolasın inşallah bizde sizinn için böyle heyecanlanıcaz...hadi bakalım sanada az kaldı tatilde bütüüünnn stresin gitsin için bebek sevinciyle dolsun sonrada göbüşüne konsun canım benim...yiğenin içinde ayrı bir seviniyorsun zaten inşallah temmuzda iki sevinci birden yaşarsın canım...
Nazlım Allah'ın izniyle 3. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.Ayrıntıları duyunca insan daha çok sarsılıyor anlıyorum seni.Ama yine Rabbimize sığınacağız Nazlım.Bu zor günlerde geçecek.
Günlükcüm yazdıklarını okuyunca keşke yanyana olsak,kan gruplarımız uysada ben kan verebilseydim diye düşündüm.Kanıma çok güvenirim.Tertemizdir vallahiAşılarım falanda tam Kan bağışcılarında çok titiz davranılıyor hiç merak etme.Testleri falanda bayağı detaylı yapıyorlar.Alara Hanım için bunada dayan annesi.Kavuşmaya 20 gün kaldı
bi tanıımız vardı çok ilginç bünyesi kız çocuklarını kaldırmıyodu 4 tane kız kaybı var 5.erkek oldu ve şuan 5.ayına girdi bende erkeklerimi kaldıramıom acaba ilkide erkekti allahtan başka sığıncak kapmız yok canım zaten yardımcımız olsun hepimizin inşallahh
Nazlım Allah'ın izniyle 3. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.Ayrıntıları duyunca insan daha çok sarsılıyor anlıyorum seni.Ama yine Rabbimize sığınacağız Nazlım.Bu zor günlerde geçecek.
Günlükcüm yazdıklarını okuyunca keşke yanyana olsak,kan gruplarımız uysada ben kan verebilseydim diye düşündüm.Kanıma çok güvenirim.Tertemizdir vallahiAşılarım falanda tam Kan bağışcılarında çok titiz davranılıyor hiç merak etme.Testleri falanda bayağı detaylı yapıyorlar.Alara Hanım için bunada dayan annesi.Kavuşmaya 20 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?