minikler kuzum senin cinsiyet belli olmadı mı? gönlünden ne geçiyor.
canım benim keşke olsaydı böyle bişey ama dediğin gibi onlarda testleri ayrıntılı yapıyorlardır...bugün ararsa asistan soracağım zaten..evet canım onlar için yaptıüımız yaşadığımız herşey eşim kızdırıyor beni bir hamileliğinde normal olmadı bi pırt yapıp çıkartamadın diyor:)) kolaysa sen çıkart diyorum bende, şaka bir yanada hep benim şom ağızlılığım diyor:)) dün demişki kendi kendine şükür bir problem olmadan sonuna geldik tabii dünde dra gidince bir daha demicem böyle şeyler diyor dedimki bende şaşkın ne alakası var kendini suçluyorsun olacağı varmış allahım daha beterinden saklasın...
temmuz gerçekten yoğun olacak senin için canım inşallah allah gönlüne görede verir...
hellom canımsın sağolasın biliyormusun kaybettiğim bebeğim yaşasaydı bizde adını uras koyacaktık( ama o yinede benim urasım...canım benim halamın kızında manuel pompa varmış ama eşyaları depoda bu ay evine taşınacak bulabilirse o verecek istanbuldaki arkadaşım ben gönderirim dedi ama düşündüm sen manuel işe yarıyor diyorsun eşimde dediki lazım olursa alırım ben zaten hastanenin karşısı eczane dolu:)) dün baktım bebedorun 43 tl halamın kızındada ondan varmış çok güzel dedi...
canım yazdım denk gelmdi demekki değişmezse ve kısmet olursa erkek dedi dr.umuz. cmartei kontrl var
nazlım, canım benim ilk yazdığını okuyunca şaşırdım aslında ama sonradan buda erkekmiş dedinya canım aklıma geldi hemen sübyan duası diye konuşmuştuk burda hatırlarsan canım gittiğim bir hoca vardı bana dediki sendeki erkek ve erkeği kıskanıyor benim kayıbımda erkekti biliyorsun bebeğim kız olursa onuda etkiliyormuş ama sadece etkiliyormuş sıkıntı falan veriyormuşki ilk kızımı büyütmek çok zor oldu tabii ben bunları kayıbımdan sonra öğrendim kızım sürekli huzursuzdu sürekli değişikti daha yeni yeni rahat olmaya başladı...neden yazdım bunları istersen sende bu duayı taşı üzerinde ama pıhtılaşma testinide mutlaka yaptır canım...chnb ve lonelinesde taşıyor canım tabiiki herşey allahtan ama hani birsürü kür yaptık yapıyoruz ya sonuçta buda dua...bakalım drun ne diyecek canım benim üzülmemek elde değil eşinde seni öyle üzgün görünce ne yapsın teselli yaratmaya çalışıyorki dedikleride doğru zaten önce sen sağlıklı olki ona önce sen lazımsınki bebek sonrasında gelecek...
hello yatağımızın baş ucunda bir adet tuvalet kağıdı duruyo:)geceleri yatağa yatınca hep ağlayasım geliyo selpakla falan başedemedik kocam kaptı tuvalet kağıdını yatıom koynuna ağlıom ağlıom o mümklerimi siliyo saçımı okşuyo derken sızıp kalıorum sabahlarıda baş ağrısıyla uyanıroum hayatımın hiç bi döneminde ağlamaktan başka hiç bişey yapamadım acım olduunda en çokkorktuum şey insanları kırmak oldu şükür ki kırmadıımı düşünüorum bende allahhh diyorum sabır ya rabbim diyorum pıhtılaşmaya bakılcak kuzum yarın kontrolüm var bende ilk bebeğimde rüzgar yada çınar koymayı düşünüodum çınar abisi oldu bebeğimn artık tuturupta erkek doğurursam rüzgar koyarım inşallahhhh:)herkese merhabai
bugün enerjim yok, topiği okudum daha bir ağlamaklı oldum.
GÜNLÜKCÜM alara ismi süper ben çok beğendim. Adıyla yaşasın biz Çınarı bende Uras ve yankı ve kumsal sevdasıda vardı dedim doğsun bakıcam hangisi yakışırsa diye. Belkim son anda vazgeçebilirsinizde. Ama çok güzel iki isimde çok güzel. Büyk kızının isminide çok beğeniyorum biliyorsun.
offf son zamanlar hamilelikte zor vallahi Allahtan sıcaklar çok fazla değil. İyi düşün iyi olsun ben hamileliğimde bana o kadar denmesine uyarmanıza rağmen yapamaıdm bilyorsun. Kan seni şişirebilir kusma yapabilir dikkat et ayyy sağlıkla bir doğurrsanız varya rahatlıyacağım yemin ediyorum.
nuraycım iyi olduğunuza sevindim. Minnoşuma çok iyi bak. Çok güzel olsun herşey. Eşim pek takılmıyor bu noktayada ben çok takılıorum SEKSİ olan heryerim yaralı bereli
nazlım ahh nazlım ahh böğürerek ağlamak isteği nedir çok ama çok iyi biliyorum hayatımda 3 kere yaşadım o isteği Allahım sabırlar versin. Vardır bir hayır ama nerede ne zaman anlaşılır bilmiyorum. Dr ne diyecek chnb pıhtılaşma olabilr demişti ne diyim be kuzum. Allahhhhhh diyorum o kadar
canım senin neden neydi kafamı toparlayamıorum şuan hatırlayamadım yavrum benim yüzümden derken ben yaptım demiom kuzum üzülme allahtan geldi bunu biliorum yani ben hep ne düşünmüştüm bilionmu derler ya sağlıksız bebek anneye tutunmazmış vucut kabullenmezmiş diye ben hep böyleydi heralde ondan düştü öldü diyodum şimdi bebek sağlıklı diyince demekki bende bi problem var diye düşündüm yoksa benim elimden gelen bişi diilki kendime kızamam rabbimden gelene sonsuz şükür hamd olsun o herşeyin en iyisini bilir bizim elimizden gelen bişi yok en yakın zamanda görüşmek dileğiyle benimde aklıma yaz tatlinde görüşürüz diye geldi senin bebeğe bişiler alırız hatta ben ucuz ve güsel yerler biliorum götürürüm seni:)nazlım canım okuldayım yakalanmadan yazrım inş. canım genetk sorun yokmş buna sevinmelisin çünkü genetik problemlrde tüp bebek yapılıyor die biliyorum. benimki gibi basit bi neden çıkarsa hem için rahatlar hem de çözüm için de ayrıca yıpranmazsın. bebeğin senin yüzündn gitti düşüncesi çok yanlş öyle olsaydı diğrlerine gösterdiğim özeni buna gösteremedm hç durmaması lazımdı. ben de iki kayıbımda kız olduklarını hissediyordum kızlarım tutunamadı die geçiririm iç,imden tabi cinsiyet belli değildi ama his işte.. bir de kadere inanıyruz kendini suçlamana gönlüm razı gelmedihepsi geride kalacak inşallah cnm
günaydın canlarım....
içimizi dökme yerimize hoşgeldiniz:))
önce hepinize yazayım sonra kendimi yazarım...
alınmayın önce büyükler:))
chnb, canım sağsalim gitmişsin sevindim...seninde oğluna arkadaş geliyormuş bunada çok sevindim...sağlıkla gelsin inşallah bizim için hayırlı olanda buymuş demekki...eşim dün diyorki çocukta kötü huylar alışkanlıklar olmasından çok korkarım belki oğlumuz olsa hayırsız olacaktı bunu düşünüyorum ve hayırlısı kızlarımmış deyip seviniyorum diyor...ne güzel rahatın yerinde desene inşallah drdanda sevinçli çıkarsın canım...öpüyorum...
loneliness, canım geçen bahşiş olayını sormuştun ben hatırlamıyordum yazamadım eşime sordum verdik ama almadılar diyor...bencede minicikumutun dediği gibi tatlı falan alıp vermek en mantıklısı biz sonradan onu yapmıştık...yaa benim kızım bile kaynanandan akıllı çıktı:)) dün arabada elfida şarkısı çalıyor dediki anne bence bu isimde çok güzel bunu koyalım kardeşime bende dedimki baban bu ismi çok beğenmedi ama anneciğim...ama ben çok beğendim dedi sonra durdu durdu dediki ama artık olmaz dimi anne herkeze isminin alara olacağını söyledik:)) eşinide tebrik ediyorum uyarman da iyi olmuş doğum sırasında aman sakın gitmesin karıştırmasın ortalığı sonra hemşireleri düşman etmesin size:)) biz önceden hallettik anne desin eşin...canım anneni sakın doğumdan sonrada gönderme ben bu konuda mağdur oldum sen olma...kızlarında dediği gibi kız anneleri daha düşünceli oluyor...annem çok fazla yaklaşamadı doğum sonrası kaynanan laf eder diye bendede cahillik tecrübesizlik bişey diyemedim tamam dedim...lohusalık psikolojisi çok kötü bide kaynanam ne söylese batıyordu bana sonra olan yine bana ve kızıma oldu sütüm olmadı emziremedim...baban bişey demiyorsa anneni sakın gönderme canım...benim işleri hızlandırdık biraz evimde 7 cam var çok şükür 2 cam kaldı eşim sağolsun:)) dün akşamda kaynanamla görümcem geldi battaniyelerimi yıkadılar...bugünde salon ve mutfağı yer değiştireceğiz...kışın mutfakta oturuyormda yazın salona taşınıyorum...bugünden itibarende çantamı hazırlayacağım...havalar burdada çok kötü havaları beklersem yandım:)) sanada kolay gelsin canım...
minicikumut, geldim canım burdayım:)) sağolasın inşallah bizde sizinn için böyle heyecanlanıcaz...hadi bakalım sanada az kaldı tatilde bütüüünnn stresin gitsin için bebek sevinciyle dolsun sonrada göbüşüne konsun canım benim...yiğenin içinde ayrı bir seviniyorsun zaten inşallah temmuzda iki sevinci birden yaşarsın canım...
candaş, senin dra bende çok ısındım yaa:)) gerçekten çok güzel şeyler söylemiş en azından ferahlatmış seni...bundan sonrasıda böyle devam eder inşlallh...bu arada bende seni çok özledim...annenin ellerinden öper selam ederim canım....
nazlım, güzel yürekli bacım daha iyisin çok güzel...arada ağlama krizleri geçirmende çok normal canım en azında içine atmaman en iyisiki rahatlatıyor seni...sonuçlar ne oldu canım yarın dr sonrası yaz canım merkata bırakma bizi...
nuray, sende benim gibi duramıyorsun demek:)) anneme her gittiğimde diyorumki bir daha gelmicem çok yoruluyorum sonra yine gidiyorum:))dikkat et canım tek bir yere gitme...geçen bulunduğum yerin çarsının göbeğinde bir kadının suyu gelmiş bebek doğmuş oracıkta her taraf kan içindeymiş ambulans çağırmışlar falan allah korusun kötü bişey yaa... annenede az kladı çifte mutluluk bir bakarsın anneannesinin geldiği gün doğar paşamız...hadi bakalım drumuz ne diyecek...
hilal, canımsın kızlarında dediği gibi bir anda yoğun acılar yaşadın inşallah bir anda yoğun bir sevinç yaşarsın canım...tatilde yaklaştı bu sana iyi gelecek canım...
minikler, canım yok yok yaranamazsın bu insanlara ben bide anladımki bazıları kıskançlığından söylüyor canım...çok haklısın bide onlara cinsiyet beğendiremiyoruz ne hikmetse tövbe yarabbim...bana soranların verdiği tepki hep acıyarak biliyormusun allahım ne sinir bozucu tahmin edersin olsun kelimesinden nefret eder oldum artık:)) dün hastanede bir bayanla konuştuk 2 kızı var biri 14 biri 10 yaşında kadın diyorki bunlar çok erken yaşta oldular bide yaşlılık bebeği yapalım dedik buda erkekmiş kadın nasıl havalarda anlatamam doğunca babası neler yapacak bilmiyorum artık diyor dedim allah bağışlasın çaktırmamaya çalıştı ama hani kocasına bir oğlan vermişya kadın bide bunun mutluluğunu yaşıyor...insanlar türlü türlü senin çevrendekilerde hayret erkek diye nasıl takla atmamışlar:)) eşinede iyi yerleştirki annesinin isim söylemesine izin vermesin:)) benim kendi annem bir sürü isim söyledide ben hiç duymadım:))
hellom canım, o dediğin göbek popo ancak 1 seneye kadar toparlanıyor daha çınarım çok küçük annesi o bir başlasın emeklemeye sana yardımcı olacak bu konuda:)) bende hep eşime diyordumki ben çok çirkin oldum dimi beni sevmiyormusun artık numaralar tükenmez canım :)) eşim diyorduki saçmalama sen bana bir bebek verdin kilolarınıda verirsin hiç merak etme sonra alır beni yatak odasına götürürdü:)) adette olamadınya henüz göbeğin bunun içinde şiş olabilir canım üzülme endişelenmede evet insanın morali çok bozuluyor ama biraz zaman lazım inşallah filinta gibi olacaksın...eşin istiyorsada sakın ondan uzaklaşma yakınlaş canım o seni her türlü kabul eder...sen kendini ne kadar uzaklaştırırsan aradaki mesafe uzamaya başlar buda kötüye işaret olur canım allah korusun...
canım yaptığı tam olarak cimrilik oluyor. Allaha çok şükür doğal yoldan oldu bebeğimiz doktorlar tüp derken. o yüzden yaptığımız hiç bir harcama gözümüze batmıyor.oldu da harcıyoruz diyoruz, çünkü tüp yapmasak da çok doktor ve ilaç masrafımız oldu olana kadar ne uğraştık. sormadık bile gerçekten hastaneye hiç ücret.o hastaneden yakında doğum yapan arkadaşlarıma sordum sadece. böyle şeyin pazarlığı mı olur tabiki de. ne yapçan, her evlilikte sorun oluyor bazı şeyler. çok şükür eşimin alakası yok huy olarak. kaynanam da yakın değil, idare etmeye çalışcağız işte öyle böyle.İyiyim loneliness çok şükür sen nasılsın?
Annen ne kadar anlayışlı,ince düşünceli.Onu çok takdir ettim.Göndermemekle iyi yapmışsınız annenizi.Senin şu sıra anneciğine ihtiyacın var.
Kaynananın yaptıklarınıda sinirden gülerek okudum.Demek hastaneyle pazarlık yapacakmışsınızCahillik mi çok bilmişlik mi yaptığı bilmiyorum ama biz niye çalışıyoruz bu soruyu kendilerine sormaları lazım.Kendimiz ve doğacak çocuklarımız için çalışıyoruz bana göre.Hastane çalışanlarına bahşiş vermek gibi bir durum çok gerekli değil bana göre.Herkes çalıştığı yerden maaşını alıyor biz verdikce insanlar arsızlaşabiliyor.Sonuçta herkesin verebilme durumuda olmuyor(Bunları hemşire olarak yazıyorum)Doğum yaptığında bir tek müjdeyi getirene verilebilir belki.Doğum servisindeki hemşire hanımlara bir pasta veya bir çiçek yaptırabilirsin.Bence buda çok kibar bir hareket olur.
İsim konusuna gelirsemde kayınvaliden evliya falanmı?Rüyada her görülen konulurmuymuş?Benim dediğim olmadı diye birde tavır yapması ne kadar tuhaf.Herkes kendisine duyulacak sevgiyi ve saygıyı kendisi belirler diye düşünüyorum.Oda böyle yaparak hem sevgiyi hem saygıyı azaltır Lonecim.Rabbim yardımcın olsun.
En güzel günlerini böyle şeyleri düşünerek geçirme.Salihi kucağına almana 2 aydan az kaldı.Yeğenimle yakın doğacaklar.Yeğenimde Temmuzun 15'inden sonra olur diye tahmin ediyoruz Allah'ın izniyle.Rabbim yardımcın olsun.Kendine iyi bak
canım biliyorum o arkadaşı, yazmasam da okuyodum, naz galiba dimi. ben de çok sevindim. keşke hiç acı yaşamasak, ama oluyor işte herşey. ama olduğu gibi kalmıyor,bak Allah yeniden vermiş doğmuş bile.kızlar diğer takıldıım topiği biliosunuzdur onu açan arkadaşımız yonca 22 haftalık ikiz kızlarını kaybetmişti bugün oğlunu dünyaya getirdi şükür az önce konuştum ikiside iyilermiş emziriomuş darısı bekleyen isteyen herkesin başına çok mutlu oldum çokkk hemen candaşım geldi aklıma sana özel dua ettim:)
canım hep duam rabbim dermansız dert vermesin diye ben raızyım iğne olmaya da herşeyede yeterki sağlıklı olsunlar şimdi bebeğin genetiğine bakıldı eşimle benden kan alıp baktırmaya gerek kalmadı sanırım bi bende pıhtılaşmaya bakılcak anam ondan da bişi çıkmazsa napmam gerek bilmiomcanım biliyorum o arkadaşı, yazmasam da okuyodum, naz galiba dimi. ben de çok sevindim. keşke hiç acı yaşamasak, ama oluyor işte herşey. ama olduğu gibi kalmıyor,bak Allah yeniden vermiş doğmuş bile.
kromozomlarında bişey çıkmamasına sevindim. çünkü çıksaydı işin daha daha zor olabilirdi. chnb gibi pgtli tüp falan diyebilirdi doktorlar. kan pıhtılaşma tetslerini yaptır bakalım, onlar ne çıkacaka. kalp durmasında genelde ondan şüpheleniliyor canım. benim de ilk bebeğim düşük değil, 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. bildiğin gibi iğne kullanıyorum hergün. herşeyin çaresi var canım, derdini veren rabbim dermanını da veriyor. inşallah o da çıkmaz sen de. ama çıkarsa da hiç üzülme. kan aldırmaya bile korkan ben, nerdeyse bakmadan iğne yapmaya alıştım. herşey bizim için ne yapalım.
minikler, millet ne desen burun kıvırır canım.hiç takma. benim de arkadaşlarımın %90 kız çocukları var, onlar da hep erkek isteyen arkadaşlarımdı. bana dedikleri şey şu, kızları erkek gibiymiş. erkek olmadı ama erkeği aramıyoruz, zaten erkek gibi kızımız. herkesi dövüyor falan, işte şöyle zıplıyor böyle hopluyor. içten içer erkek çocuğua bir özenme var yani. ama şimdi hak veriyorum, kızı olan erkek de ister bi tane, oğlu olan da kız. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMA EN BAŞI SAĞLIK.
bizim gibi çok beklemeyenler burun kıvırıyor işte herşeye. hem çok beklediğim, hem de kayıp yaşadığım için sürekli şükrediyorum.
ya saçmaladım biraccık sanırım suçlamıom kendimi kuzum hep bebekte bişi var diye düşünmüştüm ya ondan sağlıklı olduunu duyunca tuaf oldum sen nasılsın iyimisinmerhaba kızlar.nasılsınız.
nuraycım canım çoğu gitti azı kaldı canım. zor günler sanırım ancak hepsi bebişini kucağına aldığında bitecek inşallah.
minickumut allah razı olsun canım. evet adeti bekliyorum o da gecikti 2 gün aksilik hafta sonuna denk gelecek diye korkuyorum. tefriciyeyi okumaya başlayacağım bende. sizden de rica edecektim ancak herkes yoğun bu aralar söylemek istemedim. düşüncen için teşekkür ederim.
nazlım canım benim bebeğin sağlıklıymış çok şükür. evet burukluk oluyor ancak inşallah başka problem yoktur en azından 3.de birazcık daha rahat olursun. kızların dediği gibi pıhtılaşmayı ihmal etme. kendini suçlamayı da bırak sen emnim ona öyle güzel annelik yaptın ki. çok öpüyorum.
günlük canım benim ne bileyim inşallah yaşarım yoğun yoğun. böyle hamileliğimi öğrenip de hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. senin de kontrol varmış. biraz canın sıkılmış ancak iyi düşün iyi olsun canım. prenses için ne gerekiyorsa o kan da verilecek napalım:))) allahım şöyle teretemiz bi kan nasip etsin:)))
nildem canım benim ne kadar güçlü olmaya çalışsam da o burukluğu hamile olmadan içimden tam atamayacağım sanırım. senden güzel hebrler bekliyorum:))
chnb ablacım sen nasılsın bulantılar bitmiştir umarım.
candaşım daha iyisin dimi. seni buralarada görmek güzel.
hellom hayırdır tatlım neden durgunsun. paşamız nasıl.
loneliness canım eşyalar alınmaya başlıyor hadi bakalım güle güle kullanın şimdiden.
minikler tatlım sen nasılsın. hissetmeye başladın mı artık bebişi.
denizlalem güzel yürekli arkadaşım sende ne var ne yok. muayeneye gidecektin gittin mi.güzel haberlerle dön inşallah.çok öpüyorum hepinizi.
ya saçmaladım biraccık sanırım suçlamıom kendimi kuzum hep bebekte bişi var diye düşünmüştüm ya ondan sağlıklı olduunu duyunca tuaf oldum sen nasılsın iyimisin
hobbaaaaa kim dedi bana test yap diye bilmiyorum ama çift çizgi çıktı eskilerden kalma bir test vardı :) ama hamile değilim olmamam gerek 9 ay canım çıktı çınarı denk getireim diye sanmıyorum birazdan ecz. gidip test bakim
evet yaşadıkların hiç kolay değil canım benim. ancak sadece pıhtılaşma kaldığına göre o olsa bile çaresi var çok şükür. iğneni kullanırsın sağlıcakla bebişi alırsın kucağına. sen o güzel yüreğini ferah tut. allahım gönlüne göre versin. ben de iyi olmaya çalışıyorum canım aşılama için gidecem adeti bekliyorum gecikti onun stresi var üzerimde. allahım diyorum ne garip yaşadıklarımız. geçen ay allahım şu adet gecikse diye dua ediyordum şimdi ise bu ay korunduğum için biran önce gelse diye. karmakarışık duygular içerisindeyim yani. çok öpüorum seni kuzum.
hello aklımdan geçmediyse ne olayım :)baya koyumu çizgi neden hamile olmayasın sıkımı korunduznu:):):)ayyy çınara kardeşmi gelcek bacımmhobbaaaaa kim dedi bana test yap diye bilmiyorum ama çift çizgi çıktı eskilerden kalma bir test vardı :) ama hamile değilim olmamam gerek 9 ay canım çıktı çınarı denk getireim diye sanmıyorum birazdan ecz. gidip test bakim
hobbaaaaa kim dedi bana test yap diye bilmiyorum ama çift çizgi çıktı eskilerden kalma bir test vardı :) ama hamile değilim olmamam gerek 9 ay canım çıktı çınarı denk getireim diye sanmıyorum birazdan ecz. gidip test bakim
allah rast getirsin yolunu açsın canım benim yardımcın olsun inşallahhhhh sabır az kaldı içimden geçiyo:)
hello aklımdan geçmediyse ne olayım :)baya koyumu çizgi neden hamile olmayasın sıkımı korunduznu:):):)ayyy çınara kardeşmi gelcek bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?