Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim tam acına isabet ettirmişim.Tabiiki hala Uras'ın benimde anneme emanet ettiğim bir bebeğim var cinsiyetini biele bilmiyorum elbet bir gün öğreneceğim ama bana erkekmiş gibi geldi. Öyle bir his vardı ki bende benim hiç kızım olmayacak gibi artık senin kızlarını bağrıma basarım :) Annem Urasıda seviyordur. Onlar erken gittiler bizi bekliyorlar.
Mevlam kızlarına sağlık sıhat versin. Aminnnnnnn.İnsan üzülüyor ama demek hayırlısı buymuş diyeceksin ben hala düşünüyorum annemin ölmesindeki hayır nerede diye
Pompa önemli tamamdır. Benimki avent 40 liraya aldım bir arkadaşımdan kaynattım sirkeli sualarla kullanıyorum zararını görmedim çok şükür. Manuel vaktia alıor sağmak için ama sütü arttıyor bence elektrikliye o kadar para vermek gerekli değil hani sen yada ben çalışıyor olsa o zaman derim elektirikli alalım.

Sübyan duasını duydum komşum hamile hemen gidiyorum bugün ona söyleyeceğim.

dereotunu yıka güzelce azıcık zeytinyağı ve limonla otur ye, birde kuru börülce varya onu haşla taze soğanla maydonozla salatasını yap ye sütler akacak inşallah. Humana still tea var o şekerli birde milupanın anne sütü artıtıcı çayı var birdee ısırıgan otu bunu ebru şallı da söyledi. Ya çok karışıyorum ama hastaneye komposto götür oyyy heyecan yaptım.

canım yazdım denk gelmdi demekki değişmezse ve kısmet olursa erkek dedi dr.umuz. cmartei kontrl var

aaaa gördüm mü acaba, ama aklıma kalmamış çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin erkekler bastı topiği maşallah supanallah :d

chnb :))) aklıma geldi dün oda şöyle aklıma geldi eşimin arkadaşı bebeğne çınar ismini koymuş ama kızına, eşime dedim bende topiğe yazmıştım chnb gnlük başta omak üzere kızlar desteklediler erkek ismi diye sonrada dedim chnb Çınar koyabilir böylece adaş olurlar diye

ben kaçtım

ablacım duayı bende duydum bursada varmış duayı yazan biri kemalpaşada bu hafta sınavlarım var onlar geçsin götürcekler beni erkek bebekler dahamı sorunlu oluyo bilemedimki rabbim ne yazdıysa yaşıos ablacım hep hayırlısı olsun hakkımızda inşallahh

hello yatağımızın baş ucunda bir adet tuvalet kağıdı duruyo:)geceleri yatağa yatınca hep ağlayasım geliyo selpakla falan başedemedik kocam kaptı tuvalet kağıdını yatıom koynuna ağlıom ağlıom o mümklerimi siliyo saçımı okşuyo derken sızıp kalıorum sabahlarıda baş ağrısıyla uyanıroum hayatımın hiç bi döneminde ağlamaktan başka hiç bişey yapamadım acım olduunda en çokkorktuum şey insanları kırmak oldu şükür ki kırmadıımı düşünüorum bende allahhh diyorum sabır ya rabbim diyorum pıhtılaşmaya bakılcak kuzum yarın kontrolüm var bende ilk bebeğimde rüzgar yada çınar koymayı düşünüodum çınar abisi oldu bebeğimn artık tuturupta erkek doğurursam rüzgar koyarım inşallahhhh:)

canım senin neden neydi kafamı toparlayamıorum şuan hatırlayamadım yavrum benim yüzümden derken ben yaptım demiom kuzum üzülme allahtan geldi bunu biliorum yani ben hep ne düşünmüştüm bilionmu derler ya sağlıksız bebek anneye tutunmazmış vucut kabullenmezmiş diye ben hep böyleydi heralde ondan düştü öldü diyodum şimdi bebek sağlıklı diyince demekki bende bi problem var diye düşündüm yoksa benim elimden gelen bişi diilki kendime kızamam rabbimden gelene sonsuz şükür hamd olsun o herşeyin en iyisini bilir bizim elimizden gelen bişi yok en yakın zamanda görüşmek dileğiyle benimde aklıma yaz tatlinde görüşürüz diye geldi senin bebeğe bişiler alırız hatta ben ucuz ve güsel yerler biliorum götürürüm seni:)

kızlar diğer takıldıım topiği biliosunuzdur onu açan arkadaşımız yonca 22 haftalık ikiz kızlarını kaybetmişti bugün oğlunu dünyaya getirdi şükür az önce konuştum ikiside iyilermiş emziriomuş darısı bekleyen isteyen herkesin başına çok mutlu oldum çokkk hemen candaşım geldi aklıma sana özel dua ettim:)

kızlar hepinize merhaba geçmişe şöyle bir göz attım çok yazmışsınız:))) canlarım bu iş yoğunluğunun yanında bide grip oluyorum galiba çok halsizim ve her yerim ağrıyor

nazlımmmmm birtanemmmm kızların dedikleri gibi patolojinin temiz çıkması çok güzel yoksa genetikle uğraşacaktın kızlar çok çekmişler.pıhtılaşma varsada tedavisi var kuzum inşalalh tedavini yaptırıp sağlıklarla bebişine kavuşursun tatlım benim sakın kendini bırakma yanındayız canım benim

minicikumut tatlım allah güzel kalbine göre versin temmuzda inşalalh ilk denemede sağlıklarla tutturursun kuzummmm

minikler canımmmm nasılsın oğluş nasılmış bakalım alalhım ikinizide korusun

datlummmmm canımmmmm nerelerdesin nasılsın nasıl gidiyor?

sezennnnn tatlımmmmm ses çıkmıyo senden nasılsın son durum ne?

lalemmmm canımmmm sendende bu aralar ses yok nasılsın kuzummmm

günlük tatlımmmmmm sıkma canını kuzummmm sakın stres yapma kan verceklermiş dediğin gibi doğum için kan desteğin olur tatlım alllahım seni ve bebişini korusun

chnb kuzummmm istanbuldamısın ne durumdasın nasılsın allahım senide bebişinide korusun

nurayyyyy kuzummmm az kalmışşşşş ilk doğum senden gelcek galiba ama anneanneyi bekle küçük kuzuuuuuu kızlara yazdığım gibi allahım seni ve bebişini korusun

lone canımmmmm anneler hep böyla bize laf gelmesin diye fedakarlık ederler ama gitmediği iyi olmuş senin kendi annene ihtiyacın var allahım seninde bebişini ve seni korusun

ceza kuzummmmm nasılsın iyisin dimi bir sorun yok.alalhım korusun sizi

hellommmm kuzummmm nasılsın paşa nasıl hamile olmayasın tatlım test yaptınmı?

hilalimmm kuzummmmmm sen nasılsın kıyamammmmm gözlerinden ve sesinden o hüzün gitsin ve enkısa zamanda 1-2 aya kadar allahım sağlıklı bir bebiş versin sana

candaşımmm kuzummmmmm sanada kıyamammmm ya ama doktora gittiğin ve doktora güvenmen çok iyi olmuş arkadaşım ama ben gidemem((( çekinirim ama gerek olursa mecburen gidecem zaten çok iyi bir doktormuş herkes aynı şeyi söylüyor tolgaya güven umut dolu ol mükafatını alacaksın tatlımmmm allahım sanada 1-2 ay içinde sağlıklı bir evlat gönderecek

hepinizi öpüyorummmmmm

NİLLDE ablacım çalışıyorum çalışıyorum.. ara ara bakıp takip ediyorum ama cevap yazıyorumm hep üstüne bişey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum..yazdıklarımla kalıyorum yani kendimce. iyiyim canım.. değişik bi haber yok bende, aynı bıraktığın gibiyim canım ..sende iyisin umarım.. günün geldi mi? kırmızıların? dr'a gidecektin sende bugünlerde..bende 3-4 güne bekliyorum bakalım..

Nazlımm patolojin temiz çıkmış; gereken tedaviyi yaptırırsın canım..sonrasında güzel oalcak inş.. 3.de inşş sağlıkla kucağına alacaksın canım bebeğini ..günü gelecek cümlemize nasip olacak nazlımm..

chnb ablacım , oğluşuna sağlıkla kavuştursun Allahım..bebeğin kız mı acaba dendi ama; desene 2 gelinin olacak inşş
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..

Candaşım yazdıklarını okudum.. dr'un çok iyi bahsedildiğine göre.. belli ki senide motive etmiş.. yaklaşımı ,üslubu çok samimi ve içten gelmiş.. ne güzel... inş güzel haberlerini de alacağız,senide refaha çıkartacak..Arkadaşlarına da diyecek birşey bulamadım bileesen o kadar samimiyetlerine inanıp, içtenliğinle bi durumu paylaşıyorsun ve gördüğün tavır enteresan.. ''arkadaş'' demek bile istemiyorum.. unut gitsin.. ne haller,varsa görsünler..

selam arkadaşlar..
bende oğlumu dünyaya getirdim çok şükür uzun zamandır giremedim...
rabbim herkesin gönlününü muradını versin sizlerede aynı acıyı bir daha yaşatmasın.....

canım sağolasın kaynana tavsiyelerin için.biz önceden halletik demek mantıklı.
işte anne farkı. benim annem sor öğren hemşirelere hediye verilcek mi diyo, kaynanam da fiyatı sorun pazarlık yapın diyo.
aslında kafaya takılcak şeyler değil, Allah başka dert vermesin ama sanırım hamilelik psikolojisi ve daha önceki yaşanmışlıkların birikmesi.
bu arada çantana ne koyuyorsan listesini buraya da koyuyorsun. nette çok liste buldum ama tecrübeli annenin listesinden faydalanmak isterim.
elektirikli pompa aldım canım ben de. evet pahalı gerçekten, bulabiliyosan bul derim ben de. bulabileceğim kimse yoktu. ilk etapta lazım olur mu olmaz mı bilmem ama çalışan olduğum için eninde sonunda lazım olur diyerekten aldım. hızlı olması için de elektrikli aldım. henüz kullanmadığım için iyi mi kötü bilemeyeceğim. 150ye lansinoh marka aldım, yanında da 20 milyonluk 4 tane süt saklama kabı hediyeydi. taze hamişlere fikir olur. aventin vardı daha pahalı mesela 200 küsür, kraftın vardı mesela 90 liraya. ben ortasını alayım dedim, yorumları da okudum iyi dediler.
bir de doğuma 1 ay kala risk alarak koltuk takımı siparişi verdik, inşallah yetişir doğuma kadar da boşuna gitmez. bilinen bir firma ama yine de stres yaptım onu da yetişecek mi diye.3 haftaya gelecek inşallah.daha önce de yazmıştım, şu anki kullandıklarım kiracıyken alınan sade bi takım. bebek doğduktan sonra da iyice değiştirmeye kıyamam diye düşündüm. şu anki kullandığımı da ütü ve çalışma odası olarak kullandığımız boş bi oda var, oraya geçireceğiz. zaten bir kanepe mecbur almamız gerekiyodu, yatacak yerimiz yok diye kimseyi çevirmek istemiyorum doğumda gelen. ee yer yatağı da yapılmıyo pek bu devirde. ha yaptım diyelim kimi atıcam yere, o da sorun olacak. iki aile aynı anda gelince yatacak yerimiz yoktu, eşim de öyle ikna oldu zaten hak verdi.

canım kansızlık yeme içmeyle alakalı olmayabiliyor her zaman. bünye meselesi. inşallah kalbini ferah tut, aklına kötü şey getirme. ama ben de öyleyim işte hamileyken insan hep aklına kötü şeyler geliyor, herşeyden korkuyor. hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah, burdaki herkes alacak sırayla. eşinin de kabullenmesine sevindim kızını. hele bi doğsun bak nasıl sevecek. yan komşumun da bebeği oldu demiştim, yeni evli çift. adam hep oğlum diye sevmiş bebeği, cinsiyeti belli olmadan. şimdi ise bebek ağlarken bebeği susturmaya çalışırken sesi geliyor, ağlamaz benim kızım, hanimiş benim kızım falan diye nasıl ilgileniyor bir duysan. biz de eşimle gülüyoruz bizim de başımıza gelcek inşallah diye. benim eşim de diyor ki, bizim çocuk ağlayınca, komşunun kızı gibi ağlamaz benim oğlum diyip, susturmaya çalışcakmış.

canım yaptığı tam olarak cimrilik oluyor. Allaha çok şükür doğal yoldan oldu bebeğimiz doktorlar tüp derken. o yüzden yaptığımız hiç bir harcama gözümüze batmıyor.oldu da harcıyoruz diyoruz, çünkü tüp yapmasak da çok doktor ve ilaç masrafımız oldu olana kadar ne uğraştık. sormadık bile gerçekten hastaneye hiç ücret.o hastaneden yakında doğum yapan arkadaşlarıma sordum sadece. böyle şeyin pazarlığı mı olur tabiki de. ne yapçan, her evlilikte sorun oluyor bazı şeyler. çok şükür eşimin alakası yok huy olarak. kaynanam da yakın değil, idare etmeye çalışcağız işte öyle böyle.
fikrin için çok teşekkür ederim canım. tabi sen daha iyi bilirsin işin içinde olarak. bizim de 7 temmuz görünüyor bakalım. ablana da Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah, Allah sana da versin tez zamanda gönlüne göre.

canım biliyorum o arkadaşı, yazmasam da okuyodum, naz galiba dimi. ben de çok sevindim. keşke hiç acı yaşamasak, ama oluyor işte herşey. ama olduğu gibi kalmıyor,bak Allah yeniden vermiş doğmuş bile.
kromozomlarında bişey çıkmamasına sevindim. çünkü çıksaydı işin daha daha zor olabilirdi. chnb gibi pgtli tüp falan diyebilirdi doktorlar. kan pıhtılaşma tetslerini yaptır bakalım, onlar ne çıkacaka. kalp durmasında genelde ondan şüpheleniliyor canım. benim de ilk bebeğim düşük değil, 8 haftalıkken kalp durması olmuştu. bildiğin gibi iğne kullanıyorum hergün. herşeyin çaresi var canım, derdini veren rabbim dermanını da veriyor. inşallah o da çıkmaz sen de. ama çıkarsa da hiç üzülme. kan aldırmaya bile korkan ben, nerdeyse bakmadan iğne yapmaya alıştım. herşey bizim için ne yapalım.

minikler, millet ne desen burun kıvırır canım.hiç takma. benim de arkadaşlarımın %90 kız çocukları var, onlar da hep erkek isteyen arkadaşlarımdı. bana dedikleri şey şu, kızları erkek gibiymiş. erkek olmadı ama erkeği aramıyoruz, zaten erkek gibi kızımız. herkesi dövüyor falan, işte şöyle zıplıyor böyle hopluyor. içten içer erkek çocuğua bir özenme var yani. ama şimdi hak veriyorum, kızı olan erkek de ister bi tane, oğlu olan da kız. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMA EN BAŞI SAĞLIK.
bizim gibi çok beklemeyenler burun kıvırıyor işte herşeye. hem çok beklediğim, hem de kayıp yaşadığım için sürekli şükrediyorum.

canım hep duam rabbim dermansız dert vermesin diye ben raızyım iğne olmaya da herşeyede yeterki sağlıklı olsunlar şimdi bebeğin genetiğine bakıldı eşimle benden kan alıp baktırmaya gerek kalmadı sanırım bi bende pıhtılaşmaya bakılcak anam ondan da bişi çıkmazsa napmam gerek bilmiom
kaynanan hakkında yazdıklarını gülerek okudum şaka gibi bunlar ya benimkide hastanede arıyo beni geçmiş olsun diyo sonra cinsiyeti neymiş bi dellendim omu kaldı derdimiz diye bence oğlandı diyo bide sallama takma duyma naparsa yapsın

n,lde deniz lalesi saoğlun kızlar allah razı olsun iyiki varsınız hepiniz sizinde raabim gönlünüze göre versin inşallahhhh
bebeği olanda naz bu arada :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar.nasılsınız.

nuraycım canım çoğu gitti azı kaldı canım. zor günler sanırım ancak hepsi bebişini kucağına aldığında bitecek inşallah.

minickumut allah razı olsun canım. evet adeti bekliyorum o da gecikti 2 gün aksilik hafta sonuna denk gelecek diye korkuyorum. tefriciyeyi okumaya başlayacağım bende. sizden de rica edecektim ancak herkes yoğun bu aralar söylemek istemedim. düşüncen için teşekkür ederim.

nazlım canım benim bebeğin sağlıklıymış çok şükür. evet burukluk oluyor ancak inşallah başka problem yoktur en azından 3.de birazcık daha rahat olursun. kızların dediği gibi pıhtılaşmayı ihmal etme. kendini suçlamayı da bırak sen emnim ona öyle güzel annelik yaptın ki. çok öpüyorum.

günlük canım benim ne bileyim inşallah yaşarım yoğun yoğun. böyle hamileliğimi öğrenip de hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. senin de kontrol varmış. biraz canın sıkılmış ancak iyi düşün iyi olsun canım. prenses için ne gerekiyorsa o kan da verilecek napalım:))) allahım şöyle teretemiz bi kan nasip etsin:)))

nildem canım benim ne kadar güçlü olmaya çalışsam da o burukluğu hamile olmadan içimden tam atamayacağım sanırım. senden güzel hebrler bekliyorum:))

chnb ablacım sen nasılsın bulantılar bitmiştir umarım.

candaşım daha iyisin dimi. seni buralarada görmek güzel.

hellom hayırdır tatlım neden durgunsun. paşamız nasıl.

loneliness canım eşyalar alınmaya başlıyor hadi bakalım güle güle kullanın şimdiden.

minikler tatlım sen nasılsın. hissetmeye başladın mı artık bebişi.

denizlalem güzel yürekli arkadaşım sende ne var ne yok. muayeneye gidecektin gittin mi.güzel haberlerle dön inşallah.çok öpüyorum hepinizi.

ya saçmaladım biraccık sanırım suçlamıom kendimi kuzum hep bebekte bişi var diye düşünmüştüm ya ondan sağlıklı olduunu duyunca tuaf oldum sen nasılsın iyimisin

ya saçmaladım biraccık sanırım suçlamıom kendimi kuzum hep bebekte bişi var diye düşünmüştüm ya ondan sağlıklı olduunu duyunca tuaf oldum sen nasılsın iyimisin

evet yaşadıkların hiç kolay değil canım benim. ancak sadece pıhtılaşma kaldığına göre o olsa bile çaresi var çok şükür. iğneni kullanırsın sağlıcakla bebişi alırsın kucağına. sen o güzel yüreğini ferah tut. allahım gönlüne göre versin. ben de iyi olmaya çalışıyorum canım aşılama için gidecem adeti bekliyorum gecikti onun stresi var üzerimde. allahım diyorum ne garip yaşadıklarımız. geçen ay allahım şu adet gecikse diye dua ediyordum şimdi ise bu ay korunduğum için biran önce gelse diye. karmakarışık duygular içerisindeyim yani. çok öpüorum seni kuzum.

hobbaaaaa kim dedi bana test yap diye bilmiyorum ama çift çizgi çıktı eskilerden kalma bir test vardı :) ama hamile değilim olmamam gerek 9 ay canım çıktı çınarı denk getireim diye sanmıyorum birazdan ecz. gidip test bakim

ben dedim ben dedimmmmm bildimmmmmm yuppiiiiiiii büyürler beraberrrr kuzummmmm yinede sen bilirsin ama doğur bence

allah rast getirsin yolunu açsın canım benim yardımcın olsun inşallahhhhh sabır az kaldı içimden geçiyo:)

hello aklımdan geçmediyse ne olayım :)baya koyumu çizgi neden hamile olmayasın sıkımı korunduznu:):):)ayyy çınara kardeşmi gelcek bacımm

hellommmm canım benim ben herşeyin hayırlısı. hamileysen bile ne mutlu sana.çınar paşamızla birlikte büyürler ne güzel.

allah razı olsun tatlım benim çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…