Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzummmm iyiyim tatlım aynen bende çokkkkk yoğunummmmm.ovulasyon yapıyorum ya ben dün yada bugün adet olmam gerekiyordu tık yok.bakalım kuzum hayırlısı o kadar çok korkuyorum ki cmt test yaptım hiçbişi yoktu pazartesi yaptım çokkkkk silik beblli belirsiz dikkatli bakarsan bi çizgi vardı bugün yine yapcam yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorummmm

bak yaaaaaaaaa kız niye sölemion test yaptım diye:):) hadi hayırlısı bakalım canımmm haberlerini beklioruzzz

sende iyiki varsın kuzummmm unutma her gecenin bir sabahı var amin kuzum allahım seninde gönlüne göre versin öpüyorum

kuzummm benimmmmmm birtanem anlıyorum ve haklısın ama olcak be kuzum allahım o güzel yüreğine göre verecek güzeller güzeli sağlıklı bir kuzu gelcek bende teyzeeeee olcammmmmm

bak yaaaaaaaaa kız niye sölemion test yaptım diye:):) hadi hayırlısı bakalım canımmm haberlerini beklioruzzz

kuzummmmm söyleyemedim allah razı olsun sağlıklı olsun hepimize allahım sağlıklarla bebeğimizi versin.yarın kan testi vercem bugün olmam gerekiyo diye fazla heveslenmek istemiyorum aylardır çok hayal kırıklığı yaşadım bide beni düşündüren bu ay hsg oldum ya hemen olduysa bir sorun olmasın diye korkuyorum bulupda bunadım olmasın da ayyyy ne biliyim kızlar kızmayın bana sağlıklı olsun tek isteğim bu

NİLDE canım teşekkür ederim senden aldım aklı. Hamile değilmişim öyle olsaydım doğururdm zaten
hilalcim ve nazlım hamile değilmişim kızlar bir action olduk ama.

Hayırlısı henüz çok erken, Dr aradım 12. aya kadar olabilirsin korkulacak bişi yok rahat dedi ama yinede gel bakim dedi yarın gidicem gibi görünüyor.

ezcacı tanıyor artık beni demiştir garibim yine başlamış

canım özür dilerim anlamadım nasıl değilmişsin tekrar testmi yaptın doktor hamile değilsindirmi dedi.bu arada heyecanlandırdın beni nasıl sevinmiştim yaaaaa((

Kızlarr, yazdıklarınızı okuyorum. çok şey yazmak istiyroum ama bugün çok karışık duygulardayım yazamıyorum.

Kıtty m canım adet olayını dr la görüşmüşsündür ne dedi ?

denizlalesi, canım çok sağol.inş güzel olur herşey, arkadaş demem artık onlara sanırım.

Lone, canım inş sorunsuz geçer şu doğum olayı ...

Günlük, ablam ya sabah okuduklarına üzüldüm bende ama korkma herşey bebğin için, sen hamilesin o verilcek kana eminim çok daha dikkatli bakarlar, alara için herşeye değer, dilerim kanlansın canlansın vücüudun.selamlarını iletirim :)

Nazlım, demek yine oğlunmuş.şükretcez yine canım kötüye şükredilmez ama daha kötüler var işte hayatt, bişey çıkmamış genetikte sıkıntı olsaydı eminim daha zor zamanlar sizi beklerdi.bundan sonrası minikler gibi olsun inş.

Minikler canım çok kilo aldın mı ? sen ekimde mi doğum yapcan

Ceza, selam.naber ?

hilal, canım benim ya, yan yana olsakta bi bağıra bağıra ağlasak değil mi ? ben o moddayım inan bugün.ama inş geçecek bizde birgün mutluluğu yakalayacağız.

Nilde, ablam sanada güveniyroum ark.na da :) inş bebeklerimizin sebebi tolga amcaları olur :) olsunlar gidip merkeze fotolarını ascam :) inş sırayla senden ve hilalden süper haberler bekliorum umutluyum bende.senin için 3 ay vermiştim hatırlarsın belki bakalım tutturabilcem mi ?

nuraycım, çok teşekkürler canım.doğum tarihi belli olmadı değil mi ? dr teyzesi desin bakalım ne zaman kavuşcaz minik esata ?

benim gel git aklım bugün.canım sıkkın.korkular şüpheler malum.öptüm hepinizi.

ne bileyim canım ya heyecanlandık biz de:))) herşeyin hayırlısı tabi.

canım kader arkadaşım ahhh hemde ne güzel olurdu benim de ihtiyacım var. adet gelmedi yine stresteyim, bi de o sorun olacak şimdi diye korkularım başladı ne yazık ki. allahım hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.

noldu kuzum sana ne sıktı canını?inşallah kuzum dediğim gibi 1-2 ay sonra arka arkaya olur be kuzum hepberaber gezdiririz canım benim umutsuzluk yokkkkk telkin etcez birbirimizi birimiz düşersek diğerimiz koşup yerden kaldırcaz başka yolu yok

canım benim ya ( aminnn, of ya nolcaz biz böyle ya. inş adetin çabuk gelir senin korkularını şimdi anladım.bi sorun çıkmaz inş vaktinde gelir yada gelmez bebek gelir, şimdi sırada sen varsın canımi kızların çoğuna yazdım da bari hilalim senle mart yada en geç nisan annelerinde de beraber oluruz.buraya bırakamayızda bebek gelişimlerimiz beraber olur inş ...

ben sana demiştim :))) nisandaydı sanırım en geç 3 ayın var diye :)) teyze oluyorum bee heytttt :))) inş güzeller güzeli bi kız gelcek sana, çok sağlıklı olcak annesini üzmeyecek .. arada belki yürek hoplatır ama doğcak büyücek koşcak evlencek çocukları olcak kocamannn bi aile olcaksınız :))) inan o kadar sevindim ki ? hiç yüreğimin burkulmadığı hamileik haberlerinden biri oldu bu :)) benim canım da bilmiyorum ya, tüp bebekle ilgili kesinde.sanırım yumurtaların sağdakileri iyi değil verimsiz dediya, soldakiler de fena değil dedi.iyi demedi üzüldüm bi de o sıkıntı yaşatırsa diyroum, bişey farkettim stresim yumurta gelişiminde kendini gösterdi, dr deyince dedim kızım sen bu gidişle kanserde olursun 3 ayda yumurtları mahvetmişsin ya. hep çok sağlıklı denmesine alışmıştım ( duaya ihtiyacım var ve biliyorum ki sizlerinde en özel dualarınızdayım

canım özür dilerim anlamadım nasıl değilmişsin tekrar testmi yaptın doktor hamile değilsindirmi dedi.bu arada heyecanlandırdın beni nasıl sevinmiştim yaaaaa((

aşkolsunn niye özür diliyorsun aaa rica ederim, benim aklıma gelmeyen senin aklına geldi ne olacak :) şöle ki gebelik testi detğilmiş yaptığım yanlışlıkla ovulasyon yapmışım, ecz. gittim aldım baktım yok bişi sonrra alla alal dedim bir inceledim ovulasyon varmış oymuş bendeki. Asıllllllllllllllll ben sevinecem sanırım. Allah tamamına erdirsin. Sağlık, sıhat ve uzun ömürle gelsin yavrularımız.
heyecan dorukta değil mi

candaş dr ardım yoktu hemşire haım var ona sordum o dedi raat sonra mesaj aldım dr dan olabilir gel bakim demiş dedi yani. korkular olmaz mı şimdi durum ne sende tam olarak

günlüğüm napıyor acaba
miniklerim nasılsın

minicikumut kuzum az kaldı mayıs gitti geelcek olan ay haziran ben diyorum ki sen haziranda ovulasyon yapmaya başla hangi günler olduğunu öğrenelim temmuzda vakit kaybetmeyiz olma mı

bilmiyorum be canım nolcaz. ahhhhh düşünmesi bile ne güzel ya birlikte büyütmek offff içim bi tuhaf oluyor düşününce. nildem canım ablam çok şükür güzel haberler verdi. şeytanın bacağını kırdık onunla. sıra bizde be güzelim.bekletmesinler artık.

nildem canım sana msj attım okudun mu bilmiyorum ancak buraya da yazayım dedim. güzel haberini aldığımda okuldaydım biliyorsun ne diyeceğimi şaşırdım dersteydim. allahım böyle güzel bi haber olmaz. teyze oluyoruzzzzz yaaaa. allahım sonuna kadar sağıklı bir şekilde gitmeyi nasip etsin. hep dualarımdaydın allahım o güzel yüreğine göre verdi. sıra bizde inşallah candaşım. nildem ayağını sürüdü hadi bakalım. benimde içimden cadı bi kız geçiyor:)))))

Kıtty, anladım canım ya inş çabucak olursun adetini ya, ark ne zor işlermiş bunlar öncesi başka zor sonrası başka zor.haberlerini bekliyoruz merakla.canım haziranda tüpe başlıyoruz b12+folibol+coraspirin verdi kullanıyorum, kromozom ve pıhtılaşma testi verdim ve diğer tüm önemli olanları ( benden önce alınmamış bu önemli bir kayıp dedi dr) haziranda tatle gitcektik ya adetim o sıra olabilir, eğer ank da olmazsam en geç 4. güne dek ki hesaba göre olmuyorum temmuza kalcak.durumlar böyle işte.

minikler, ayy canım ben sana yazdım sandım unutmuşum çok özür. evet çok önemli bi adım oldu ya, alah bin kere razı olsun canım inş eşimde gelir desteğim olur. tayin işini sorma, olcak diyoduk bu sene ama işi bitirmedeki sondan bi alt aşama olan müdür gıcık, haber göndermiş tayin süresi dolmadı 5 yıl dolacak diye.genelgede 4 sene ama uğrştırcak bizi, işin kötüsü son 3 ay dolmadığı için bunu kullanıpta yine onaylamayabilir, eşimin amirleri konuşcak bakalım ama ne olur bilmiyorum, tüp bebek raporu alıp onu koyalım eğer bunada yapmazlarsa sittin sene yapmazlar hiç bişeye diyoruz.her taraftan daraldım yine anlayacağın

di mi ? düşünmek bile güzelse yaşamak bilmem nasıl olur ? inş kırmışızdır o bacağı, ve inş bu yaz bitmeden bizlerde anneliğe adım atarız.sıra bizim olsun nolur !! kimse kızmasın ama lütfen artık bundan sonraki hamile ben olayım sonra hilal sonra sezen lale nazlım !! allahım kabul et işte yaaa

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...

Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))

Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş

.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...

İşte böyle...

kuzum ne güzel tüpe başlıcakmışsınız senin bu aralar güçlü olman lazım hepimiz duacınız türkiyenin dört yanından kalbimiz seninle ıkma güzel canını nolur arkadaşım herşey güzel olacak sabrımızın mukafatını verecek rabbim hep şükrettik ondan gelene yine şükürler olsun ama sen iyi hisset kendini arkanda yanında önünde her yerndeyiz kardeşim

hello heycanlandırdın kız bizi :)benin arkadaşım 11 ay sonra adet oldu nasıl da rahat bi kız aklıma gelmedi diyo gerçi kocasıyla beraber olmuyomuş o başka ayda bir falan oluyomuş neden diom sevmiom ilişkiye girmeyi diyo:)adamlada yatmıo zaten oğluyla yatıyo çocukta ayda bir olan ilişkiden dünyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…