NİLLDE ablacım çalışıyorum çalışıyorum.. ara ara bakıp takip ediyorum ama cevap yazıyorumm hep üstüne bişey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum..yazdıklarımla kalıyorum yani kendimce. iyiyim canım.. değişik bi haber yok bende, aynı bıraktığın gibiyim canım ..sende iyisin umarım.. günün geldi mi? kırmızıların? dr'a gidecektin sende bugünlerde..bende 3-4 güne bekliyorum bakalım..
Nazlımm patolojin temiz çıkmış; gereken tedaviyi yaptırırsın canım..sonrasında güzel oalcak inş.. 3.de inşş sağlıkla kucağına alacaksın canım bebeğini ..günü gelecek cümlemize nasip olacak nazlımm..
chnb ablacım , oğluşuna sağlıkla kavuştursun Allahım..bebeğin kız mı acaba dendi ama; desene 2 gelinin olacak inşş
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..
Candaşım yazdıklarını okudum.. dr'un çok iyi bahsedildiğine göre.. belli ki senide motive etmiş.. yaklaşımı ,üslubu çok samimi ve içten gelmiş.. ne güzel... inş güzel haberlerini de alacağız,senide refaha çıkartacak..Arkadaşlarına da diyecek birşey bulamadım bilee sen o kadar samimiyetlerine inanıp, içtenliğinle bi durumu paylaşıyorsun ve gördüğün tavır enteresan.. ''arkadaş'' demek bile istemiyorum.. unut gitsin.. ne haller,varsa görsünler..
bak yaaaaaaaaa kız niye sölemion test yaptım diye:):) hadi hayırlısı bakalım canımmm haberlerini beklioruzzzkuzummmm iyiyim tatlım aynen bende çokkkkk yoğunummmmm.ovulasyon yapıyorum ya ben dün yada bugün adet olmam gerekiyordu tık yok.bakalım kuzum hayırlısı o kadar çok korkuyorum ki cmt test yaptım hiçbişi yoktu pazartesi yaptım çokkkkk silik beblli belirsiz dikkatli bakarsan bi çizgi vardı bugün yine yapcam yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorummmm
canım hep duam rabbim dermansız dert vermesin diye ben raızyım iğne olmaya da herşeyede yeterki sağlıklı olsunlar şimdi bebeğin genetiğine bakıldı eşimle benden kan alıp baktırmaya gerek kalmadı sanırım bi bende pıhtılaşmaya bakılcak anam ondan da bişi çıkmazsa napmam gerek bilmiom
kaynanan hakkında yazdıklarını gülerek okudum şaka gibi bunlar ya benimkide hastanede arıyo beni geçmiş olsun diyo sonra cinsiyeti neymiş bi dellendim omu kaldı derdimiz diye bence oğlandı diyo bide sallama takma duyma naparsa yapsın
n,lde deniz lalesi saoğlun kızlar allah razı olsun iyiki varsınız hepiniz sizinde raabim gönlünüze göre versin inşallahhhh
bebeği olanda naz bu arada :)
merhaba kızlar.nasılsınız.
nuraycım canım çoğu gitti azı kaldı canım. zor günler sanırım ancak hepsi bebişini kucağına aldığında bitecek inşallah.
minickumut allah razı olsun canım. evet adeti bekliyorum o da gecikti 2 gün aksilik hafta sonuna denk gelecek diye korkuyorum. tefriciyeyi okumaya başlayacağım bende. sizden de rica edecektim ancak herkes yoğun bu aralar söylemek istemedim. düşüncen için teşekkür ederim.
nazlım canım benim bebeğin sağlıklıymış çok şükür. evet burukluk oluyor ancak inşallah başka problem yoktur en azından 3.de birazcık daha rahat olursun. kızların dediği gibi pıhtılaşmayı ihmal etme. kendini suçlamayı da bırak sen emnim ona öyle güzel annelik yaptın ki. çok öpüyorum.
günlük canım benim ne bileyim inşallah yaşarım yoğun yoğun. böyle hamileliğimi öğrenip de hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. senin de kontrol varmış. biraz canın sıkılmış ancak iyi düşün iyi olsun canım. prenses için ne gerekiyorsa o kan da verilecek napalım:))) allahım şöyle teretemiz bi kan nasip etsin:)))
nildem canım benim ne kadar güçlü olmaya çalışsam da o burukluğu hamile olmadan içimden tam atamayacağım sanırım. senden güzel hebrler bekliyorum:))
chnb ablacım sen nasılsın bulantılar bitmiştir umarım.
candaşım daha iyisin dimi. seni buralarada görmek güzel.
hellom hayırdır tatlım neden durgunsun. paşamız nasıl.
loneliness canım eşyalar alınmaya başlıyor hadi bakalım güle güle kullanın şimdiden.
minikler tatlım sen nasılsın. hissetmeye başladın mı artık bebişi.
denizlalem güzel yürekli arkadaşım sende ne var ne yok. muayeneye gidecektin gittin mi.güzel haberlerle dön inşallah.çok öpüyorum hepinizi.
bak yaaaaaaaaa kız niye sölemion test yaptım diye:):) hadi hayırlısı bakalım canımmm haberlerini beklioruzzz
NİLDE canım teşekkür ederim senden aldım aklı. Hamile değilmişim öyle olsaydım doğururdm zaten
hilalcim ve nazlım hamile değilmişim kızlar bir action olduk ama.
Hayırlısı henüz çok erken, Dr aradım 12. aya kadar olabilirsin korkulacak bişi yok rahat dedi ama yinede gel bakim dedi yarın gidicem gibi görünüyor.
ezcacı tanıyor artık beni demiştir garibim yine başlamış
NİLDE canım teşekkür ederim senden aldım aklı. Hamile değilmişim öyle olsaydım doğururdm zaten
hilalcim ve nazlım hamile değilmişim kızlar bir action olduk ama.
Hayırlısı henüz çok erken, Dr aradım 12. aya kadar olabilirsin korkulacak bişi yok rahat dedi ama yinede gel bakim dedi yarın gidicem gibi görünüyor.
ezcacı tanıyor artık beni demiştir garibim yine başlamış
Kızlarr, yazdıklarınızı okuyorum. çok şey yazmak istiyroum ama bugün çok karışık duygulardayım yazamıyorum.
Kıtty m canım adet olayını dr la görüşmüşsündür ne dedi ?
denizlalesi, canım çok sağol.inş güzel olur herşey, arkadaş demem artık onlara sanırım.
Lone, canım inş sorunsuz geçer şu doğum olayı ...
Günlük, ablam ya sabah okuduklarına üzüldüm bende ama korkma herşey bebğin için, sen hamilesin o verilcek kana eminim çok daha dikkatli bakarlar, alara için herşeye değer, dilerim kanlansın canlansın vücüudun.selamlarını iletirim :)
Nazlım, demek yine oğlunmuş.şükretcez yine canım kötüye şükredilmez ama daha kötüler var işte hayatt, bişey çıkmamış genetikte sıkıntı olsaydı eminim daha zor zamanlar sizi beklerdi.bundan sonrası minikler gibi olsun inş.
Minikler canım çok kilo aldın mı ? sen ekimde mi doğum yapcan
Ceza, selam.naber ?
hilal, canım benim ya, yan yana olsakta bi bağıra bağıra ağlasak değil mi ? ben o moddayım inan bugün.ama inş geçecek bizde birgün mutluluğu yakalayacağız.
Nilde, ablam sanada güveniyroum ark.na da :) inş bebeklerimizin sebebi tolga amcaları olur :) olsunlar gidip merkeze fotolarını ascam :) inş sırayla senden ve hilalden süper haberler bekliorum umutluyum bende.senin için 3 ay vermiştim hatırlarsın belki bakalım tutturabilcem mi ?
nuraycım, çok teşekkürler canım.doğum tarihi belli olmadı değil mi ? dr teyzesi desin bakalım ne zaman kavuşcaz minik esata ?
benim gel git aklım bugün.canım sıkkın.korkular şüpheler malum.öptüm hepinizi.
Kızlarr, yazdıklarınızı okuyorum. çok şey yazmak istiyroum ama bugün çok karışık duygulardayım yazamıyorum.
denizlalesi, canım çok sağol.inş güzel olur herşey, arkadaş demem artık onlara sanırım.
Günlük, ablam ya sabah okuduklarına üzüldüm bende ama korkma herşey bebğin için, sen hamilesin o verilcek kana eminim çok daha dikkatli bakarlar, alara için herşeye değer, dilerim kanlansın canlansın vücüudun.selamlarını iletirim :)
Nazlım, demek yine oğlunmuş.şükretcez yine canım kötüye şükredilmez ama daha kötüler var işte hayatt, bişey çıkmamış genetikte sıkıntı olsaydı eminim daha zor zamanlar sizi beklerdi.bundan sonrası minikler gibi olsun inş.
Ceza, selam.naber ?
hilal, canım benim ya, yan yana olsakta bi bağıra bağıra ağlasak değil mi ? ben o moddayım inan bugün.ama inş geçecek bizde birgün mutluluğu yakalayacağız.
Nilde, ablam sanada güveniyroum ark.na da :) inş bebeklerimizin sebebi tolga amcaları olur :) olsunlar gidip merkeze fotolarını ascam :) inş sırayla senden ve hilalden süper haberler bekliorum umutluyum bende.senin için 3 ay vermiştim hatırlarsın belki bakalım tutturabilcem mi ?
nuraycım, çok teşekkürler canım.doğum tarihi belli olmadı değil mi ? dr teyzesi desin bakalım ne zaman kavuşcaz minik esata ?
canım benim yacanım kader arkadaşım ahhh hemde ne güzel olurdu benim de ihtiyacım var. adet gelmedi yine stresteyim, bi de o sorun olacak şimdi diye korkularım başladı ne yazık ki. allahım hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.
noldu kuzum sana ne sıktı canını?inşallah kuzum dediğim gibi 1-2 ay sonra arka arkaya olur be kuzum hepberaber gezdiririz canım benim umutsuzluk yokkkkk telkin etcez birbirimizi birimiz düşersek diğerimiz koşup yerden kaldırcaz başka yolu yok
canım özür dilerim anlamadım nasıl değilmişsin tekrar testmi yaptın doktor hamile değilsindirmi dedi.bu arada heyecanlandırdın beni nasıl sevinmiştim yaaaaa((
canım benim ya( aminnn, of ya nolcaz biz böyle ya. inş adetin çabuk gelir senin korkularını şimdi anladım.bi sorun çıkmaz inş vaktinde gelir yada gelmez bebek gelir, şimdi sırada sen varsın canımi kızların çoğuna yazdım da bari hilalim senle mart yada en geç nisan annelerinde de beraber oluruz.buraya bırakamayızda bebek gelişimlerimiz beraber olur inş ...
ben sana demiştim :))) nisandaydı sanırım en geç 3 ayın var diye :)) teyze oluyorum bee heytttt :))) inş güzeller güzeli bi kız gelcek sana, çok sağlıklı olcak annesini üzmeyecek .. arada belki yürek hoplatır ama doğcak büyücek koşcak evlencek çocukları olcak kocamannn bi aile olcaksınız :))) inan o kadar sevindim ki ? hiç yüreğimin burkulmadığı hamileik haberlerinden biri oldu bu :)) benim canım da bilmiyorum ya, tüp bebekle ilgili kesinde.sanırım yumurtaların sağdakileri iyi değil verimsiz dediya, soldakiler de fena değil dedi.iyi demedi üzüldüm bi de o sıkıntı yaşatırsa diyroum, bişey farkettim stresim yumurta gelişiminde kendini gösterdi, dr deyince dedim kızım sen bu gidişle kanserde olursun 3 ayda yumurtları mahvetmişsin ya. hep çok sağlıklı denmesine alışmıştım( duaya ihtiyacım var ve biliyorum ki sizlerinde en özel dualarınızdayım
hilal sakıncalımıymış ki hamile kalmak hemen ve neden
bilmiyorum be canım nolcaz. ahhhhh düşünmesi bile ne güzel ya birlikte büyütmek offff içim bi tuhaf oluyor düşününce. nildem canım ablam çok şükür güzel haberler verdi. şeytanın bacağını kırdık onunla. sıra bizde be güzelim.bekletmesinler artık.
nildem canım sana msj attım okudun mu bilmiyorum ancak buraya da yazayım dedim. güzel haberini aldığımda okuldaydım biliyorsun ne diyeceğimi şaşırdım dersteydim. allahım böyle güzel bi haber olmaz. teyze oluyoruzzzzz yaaaa. allahım sonuna kadar sağıklı bir şekilde gitmeyi nasip etsin. hep dualarımdaydın allahım o güzel yüreğine göre verdi. sıra bizde inşallah candaşım. nildem ayağını sürüdü hadi bakalım. benimde içimden cadı bi kız geçiyor:)))))
Ceza, selam.naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?