Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablacım ne güzel haberlerle geldin maşallah bende bugün genetik sonucumu aldım yine erkekmiş bebeğim ve sağlıklı bi bebekmiş yarın kontrolüm var pıhtılaşmayı yaptırcam başka ne önerirsin abla sağlıcakla gelsin yavrun dualarımız seninle

ablacım gözün aydın oğluşumuz gayet iyiymiş çok sevindim. serklaj hakkında bi bilgim yok ancak umarım çabuk ve kolay geçer ve hiçbir sorun kalmaz.

chnbcim inan senin adına çok sevindim bebem rabbim 40 haftaları göstersin işşallah kızlar birşey sorucam szilere aranızda diyaformin 1000 kullanan varmı varsa nasıl kullandınız beni bilgilendiriseniz çok sevinicem inanın yan etkileri çokmuş kalp atısında azalma nefes daralması vs biri sesimi duyuyosa ses versin canım chnb işşallah işim olmazsa yanına gelicem söz işimin olmaması lazım ama rabbim işini rast getirsin kardeşim

nazlım bende heyecalandım ama korktumda daha dikişlerim duruyor Allah büyük.

chnb çok şükür rabbime sen bir doğumunu yap sana bebeğin olmaz diyen dr foto göndericem çok sevindim çok şükür. İstanbulda olduğunu biliyorum yoğunsundur diye aramadım görüşemeyiz diye haberin olsun.

nazlım senin adınada çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın işşallah kardeşim işşallah bundan sonra herşey güzel olacak dün kızımın ölüm yıldönümüydü neyi varsa yoksa eşim hepsini götürdü anneme bıraktı artık yeter kendini bu kadar yıpratma aglama dedi haklı olaraktan ama diyorumya ileriye bakıcaksın diyolar demelerinedede bir ileri baksam olay biticek artık bebegimden kalan hiç birşey yok hepsi gitti banada söz verdirdi ulroson kagıtlarına bakma yeter kabugundan çık artık dedi haklı olaraktan denicem denemek zorundayım yoksa kafayı yicem çok istiyorum şimdi kortunmayı bırakayımda gebe kalayım ama malesef yapamıyorum önümde engellerim var çünküişşallah ekim eylül gibi işşallah vesile olucam bakalım hayat neler gösteriyo insana

Canım İnşallah sağlıkla,huzurla evladını kucağına alırsın.Allah'tan eşin kayınvalidene benzememiş.Bu süreçleride atlatacaksınızdır diye düşünüyorum.Koltuklarda hayırlı olsun bu arada

Hello korkuttun beni bir an.Daha erken diye düşündüm ne bileyim.Sezeryan olduğun için dikiş yerlerin daha tazedir diye düşünüyorum.Çınarcık azıcık büyüsün sonra bizde isteriz ikinci yeğeni

Chnb;abla güzel haberler gelmiş senden.Çok zayıflamışsın gerçekten ama iştahın düzeldiğinde misliyle alırsın İnşallah.1 hafta sonrası için serklaj demiş doktorun.İnşallah sonuçlar çok iyi olur.İyi bak kendine.

eniştemin saygıyla ellerinden öpüyorum allah razı olsun ondan sonuna kadar haklı canım rabbimden geliyo herşey benim bu kadar çabuk toparlanmama da sebep odur hep dua ediyorum peygamberlerimizin sabrından ver diye şükür ki ayaktayım kocama bana bişey olmasın belki hiç çocuum olmucak belki 5-6 tane olcak ne yaşıcaksak zamanla göstercek rabbim sende yoparlan silkelen kendine gel
hayat devam ediyor...

canım çok sağol, ama tahmin edersin ki süreç çok zor.ve her zmanki gib yapayalnızım gerizekalı eşime sıkıntımdan sitem etsem anlamıyo. bunalıyorum çok ... eski topiğimden bi ark vardı şey derdi, doğsun kimslere öptürmicem sevdirmicem o sadece benim ( çok zor hamile kalmış tüpe giderken aniden süpriz) şimdi eşime diyorum sen böyle yap avcunu yalarsın bebek yerine ! en pis işlerini yapmak için bile kudurturum seni görürüsün.. şakası bi yanada zor gerçekten.allah hepinizden binlerce kez razı olsun biliyorum türkiyenin 4 bir yanında dua edenlerim var allah eksikte etmesin.inş aşarız bütün bu zorluklarıda anneliği tadarız hepimiz.sen nasılsın? sanada geliyo gidiyo değil mi ? o ark na şok oldum ya, adam onu aldatmıyosa iyi valla. hş bizde ancak o kadar birlikte oluyruzdur da bizimki mecburiyet, geçen eşime şey diyroum tüp bebek sonuçlanana dek ilişki olmayabilr, sonrasında da sıkıntılı olursa 3 ay yasak.napcan ? ne napcam be sanki seni gördüğüm varda eksikliğini anlayım diyo. yazık ya

chnb, ablam bende bilemiyorum işlemi de inş çok güzel sonuçlar alırsın zerre acı hissetmeden olur biter, oğlun kollarına gelir.bayağı ünlenmiş topik yalnız :) pgt topiği sanırım o değil mi ?

Son düzenleme:

canım deme öyle ( bende düşünüyroum son günlerde çok ama allahım al kötü bu kötü fikri yaşatma bana diyroum.sende çoktandır bekliyosun değil mi ? 6 ay önce belki daha erken tanıştık senle, hatırlıyorum.allahım duysun seslerimizi be arkadaşım

İnşallah olur canım benim Allah o güzel kalbinize göre versin. Amin...

bu modeldenmi olsam acaba geldi geçti açılarım bebem allah var ne yapayım insanın elinden hiç birşey gelmiyo bende ilk oglum ölünce ayaklarıma vura vura rabbim sen sabrını ver ddedim durdum ama her evladımda bir benim için ama herkezin yeri ayrı işşallah bundan sonrakileri yaradan nasip eder saglıcakla hayırlısıyla

grup vitaminin aman fator şarkısı vardı biliomusun erkekler bir öküzdür kızlar öküzü severrr:)özet budur abi bacım sonuna kadar haklısın yanlız hissediosun eyvallah ama napsın adamcağız elden ne gelir bide olamıolar işte bizim gib olmaıolar mayalarında danalık var erkeklerin sen sıkma kendini zor bi süreç rabbim yanında olsun gerisi hikaye
kız değişik bi cins ya hamileyken hiç yaomadılar bebek yaşına girdi martta 6 ay doğduktan sonrada yapmamışlar anam kadın istemiosa eyvallah da erkek demi yahuuu valla benim perşembe kanamam bitti temizlendim cuma gece 1 de uykumdan uyandırıldım:)pazar bida kanamam başladı lekelenme şeklinde erkeğin istekli olmaması ilginç değişik gelio
bacım ben genel olarak iyiyim arada krizler yaşanmıo diil ama atlatcaz bunuda kendimi salarsam yandım demektir fena salıom çünkü ilkinde zor toparlandım şimdi onu yapmıcam kendime hayatı zindan etmicem herşey başımıza gelebilir nefes alıosak iyi kötü ne varsa allahtan gelen herşeye şükür dicez

ablacım ziya bey istediğim gibi olmadı malesef şimdiki doktorum çok iyi ve bursa da iyi bi hastanede pembe mavide ismail küçükerdoğan ziya beyi çok seviorum ama gebeliğim riskli olunca beni tatmin etmedi konuşmaları istemedikleri senin doktoruna gelmeyi çok isterdim ama maddi yönden bizi zorlar inan cebimize para kalmıo ve destek olacak kimsemiz yok eşimin iş yeri sorunlu sürekli herkesi çıkarıolar herkes topun ağzındaVİRÜSnot aldım abla yazdıklarını doktorumla mutlaka konuşucam benim gittiğim yer tüo bebek merkezi özel hastane devlet karşılamıo ve doktor eski güvenilir bi adam ziya bey de işinde çok çok iyi bunu biliorum ama bilmiorum bu adam daha çok içime siniyo

Son düzenleme:

sen kendini salarsan ne kendine ne kocana hayrın olmaz sen ve eşin iyi olunda bebek elbette olur kuzum allaha emanet ol üzme kendini seni üzülürken ağlarken görmücem bidaha

sen kendini salarsan ne kendine ne kocana hayrın olmaz sen ve eşin iyi olunda bebek elbette olur kuzum allaha emanet ol üzme kendini seni üzülürken ağlarken görmücem bidaha

işşallah diyim ama söz veremem galiba ara sıra gelri benimkiler artık idare edicez:18::18:

işşallah diyim ama söz veremem galiba ara sıra gelri benimkiler artık idare edicez:18::18:

kız arada bana da geliolar ama sürekli kendimi yıpratamam bi tane benden var bi tane kocam var üzülsem elimden ne gelcek hastalık sahibi olurum allah korusun sende bi kursa filan mı yazılsan bacım değişiklik olur

kız arada bana da geliolar ama sürekli kendimi yıpratamam bi tane benden var bi tane kocam var üzülsem elimden ne gelcek hastalık sahibi olurum allah korusun sende bi kursa filan mı yazılsan bacım değişiklik olur

ah bacım nerde ben öle sosoyalleşemiyorum evcimen oldugum için :18::18aşamla köpügüm yetiyorum aban seninki ne alemde onlarla zamanım geçiyo mantar oldular gene canım sıkkın

o kimleri görüyorum taf candas chnb nazlım...kızlar geçmişi okuyamadım hemen çıkmamm lazım..doktordan geldik çok şükür..10+5 olmuşuz..Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..öpüyorum kızlar sizi..

ah bacım nerde ben öle sosoyalleşemiyorum evcimen oldugum için :18::18aşamla köpügüm yetiyorum aban seninki ne alemde onlarla zamanım geçiyo mantar oldular gene canım sıkkın
bacım kuşla ömürmü geçer istanbulda yaşasam anam ne gezerdimmmm şansını kullan git kursa yazıl benim arkadaşım belediyenin yüzme kursuna gidiodu sırf kadınlara kapalı arkadaşımda ay bacım kendine gelirsin valla

cezaaa hadi gözün aydın kuzummm rabbim doğumunu nasib etsin inşallahhhhhh

yüzmemi nede yüzerim kız ne korkarım yüzmeden beceremiyorumki becersen ama nerde burası sorunlu bebem bizim buralar bir yere gitsen laf ediyolarevde durmam daha iyi anca anneme ablama gidyorum pazar çarşı vs işte işte öle gelde bilrikte gezelim bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…