ablacım ne güzel haberlerle geldin maşallah bende bugün genetik sonucumu aldım yine erkekmiş bebeğim ve sağlıklı bi bebekmiş yarın kontrolüm var pıhtılaşmayı yaptırcam başka ne önerirsin abla sağlıcakla gelsin yavrun dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar,
Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...
Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))
Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş
.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...
İşte böyle...
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...
Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))
Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş
.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...
İşte böyle...
canım yaptığı tam olarak cimrilik oluyor. Allaha çok şükür doğal yoldan oldu bebeğimiz doktorlar tüp derken. o yüzden yaptığımız hiç bir harcama gözümüze batmıyor.oldu da harcıyoruz diyoruz, çünkü tüp yapmasak da çok doktor ve ilaç masrafımız oldu olana kadar ne uğraştık. sormadık bile gerçekten hastaneye hiç ücret.o hastaneden yakında doğum yapan arkadaşlarıma sordum sadece. böyle şeyin pazarlığı mı olur tabiki de. ne yapçan, her evlilikte sorun oluyor bazı şeyler. çok şükür eşimin alakası yok huy olarak. kaynanam da yakın değil, idare etmeye çalışcağız işte öyle böyle.
fikrin için çok teşekkür ederim canım. tabi sen daha iyi bilirsin işin içinde olarak. bizim de 7 temmuz görünüyor bakalım. ablana da Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah, Allah sana da versin tez zamanda gönlüne göre.
eniştemin saygıyla ellerinden öpüyorum allah razı olsun ondan sonuna kadar haklı canım rabbimden geliyo herşey benim bu kadar çabuk toparlanmama da sebep odur hep dua ediyorum peygamberlerimizin sabrından ver diye şükür ki ayaktayım kocama bana bişey olmasın belki hiç çocuum olmucak belki 5-6 tane olcak ne yaşıcaksak zamanla göstercek rabbim sende yoparlan silkelen kendine gelnazlım senin adınada çok üzüldümrabbim birdaha yaşatmasın işşallah kardeşim işşallah bundan sonra herşey güzel olacak dün kızımın ölüm yıldönümüydü neyi varsa yoksa eşim hepsini götürdü anneme bıraktı artık yeter kendini bu kadar yıpratma aglama dedi haklı olaraktan ama diyorumya ileriye bakıcaksın diyolar demelerinedede bir ileri baksam olay biticek artık bebegimden kalan hiç birşey yok hepsi gitti banada söz verdirdi ulroson kagıtlarına bakma yeter kabugundan çık artık dedi haklı olaraktan denicem denemek zorundayım yoksa kafayı yicem çok istiyorum şimdi kortunmayı bırakayımda gebe kalayım ama malesef yapamıyorum önümde engellerim var çünkü işşallah ekim eylül gibi işşallah vesile olucam bakalım hayat neler gösteriyo insana
canım çok sağol, ama tahmin edersin ki süreç çok zor.ve her zmanki gib yapayalnızım gerizekalı eşime sıkıntımdan sitem etsem anlamıyo. bunalıyorum çok ... eski topiğimden bi ark vardı şey derdi, doğsun kimslere öptürmicem sevdirmicem o sadece benim ( çok zor hamile kalmış tüpe giderken aniden süpriz) şimdi eşime diyorum sen böyle yap avcunu yalarsın bebek yerine ! en pis işlerini yapmak için bile kudurturum seni görürüsün.. şakası bi yanada zor gerçekten.allah hepinizden binlerce kez razı olsun biliyorum türkiyenin 4 bir yanında dua edenlerim var allah eksikte etmesin.inş aşarız bütün bu zorluklarıda anneliği tadarız hepimiz.sen nasılsın? sanada geliyo gidiyo değil mi ? o ark na şok oldum ya, adam onu aldatmıyosa iyi valla. hş bizde ancak o kadar birlikte oluyruzdur da bizimki mecburiyet, geçen eşime şey diyroum tüp bebek sonuçlanana dek ilişki olmayabilr, sonrasında da sıkıntılı olursa 3 ay yasak.napcan ? ne napcam be sanki seni gördüğüm varda eksikliğini anlayım diyo. yazık yakuzum ne güzel tüpe başlıcakmışsınız senin bu aralar güçlü olman lazım hepimiz duacınız türkiyenin dört yanından kalbimiz seninle ıkma güzel canını nolur arkadaşım herşey güzel olacak sabrımızın mukafatını verecek rabbim hep şükrettik ondan gelene yine şükürler olsun ama sen iyi hisset kendini arkanda yanında önünde her yerndeyiz kardeşim
hello heycanlandırdın kız bizi :)benin arkadaşım 11 ay sonra adet oldu nasıl da rahat bi kız aklıma gelmedi diyo gerçi kocasıyla beraber olmuyomuş o başka ayda bir falan oluyomuş neden diom sevmiom ilişkiye girmeyi diyo:)adamlada yatmıo zaten oğluyla yatıyo çocukta ayda bir olan ilişkiden dünyaya geldi
eniştemin saygıyla ellerinden öpüyorum allah razı olsun ondan sonuna kadar haklı canım rabbimden geliyo herşey benim bu kadar çabuk toparlanmama da sebep odur hep dua ediyorum peygamberlerimizin sabrından ver diye şükür ki ayaktayım kocama bana bişey olmasın belki hiç çocuum olmucak belki 5-6 tane olcak ne yaşıcaksak zamanla göstercek rabbim sende yoparlan silkelen kendine gel
hayat devam ediyor...
İnşallah olur canım benim Allah o güzel kalbinize göre versin. Amin...ablacım sağolasın. ayy ne güzel olur ikiz olmasını öyle çok istiyorum ki. bir haftadır yatağa yattıktan sonra bir saat uyuyamıyorum, ikizlerim varmış gibi hayallere dalıyorum. tebessümle onları düşünürken uyuyakalaıyorum. düşünmesi bile öyle güzel ki:)))))
Canım regl olamamak da sıkıntı ve şişlik yapar tabi. Ben hemen 40 sonrası regl oldum bilmiyorum dr ye sormak lazım...
Değişmiş dr sini ve hastanesini demek. Vahap bey Mozaikte. İyi diye duymuştum...
Canım benim ikimizin de önceki çocuklarımızla aynı. Olsun ben bir de şunu gör düm farklı cinsiyetler arasında belli mesafe olabiliyor. 2 kız 2 erkek birbirlerine destek olurlar artık...Destinayada maşallah. Çok akıllı nazar değmesin. Canım çok da yorma kendini.
Kan içinde Minicikumutun dediği gibi çok inceleniyor. Hem kan bağışı yapanlar duyarlı insanlar sorunlu ise zaten bağışlamaz...
Canım benim üzülmemek elde değil. Sana bir tavsiyem sen yine Ziya beye git ama bir gün şu teşhis aşamasında benim dr me bir kez git araştır doç dr Arda Lembet... Bağışıklık lupus antikoagülan ve pıhtılaşma önemli...
eniştemin saygıyla ellerinden öpüyorum allah razı olsun ondan sonuna kadar haklı canım rabbimden geliyo herşey benim bu kadar çabuk toparlanmama da sebep odur hep dua ediyorum peygamberlerimizin sabrından ver diye şükür ki ayaktayım kocama bana bişey olmasın belki hiç çocuum olmucak belki 5-6 tane olcak ne yaşıcaksak zamanla göstercek rabbim sende yoparlan silkelen kendine gel
hayat devam ediyor...
canım çok sağol, ama tahmin edersin ki süreç çok zor.ve her zmanki gib yapayalnızım gerizekalı eşime sıkıntımdan sitem etsem anlamıyo. bunalıyorum çok ... eski topiğimden bi ark vardı şey derdi, doğsun kimslere öptürmicem sevdirmicem o sadece benim ( çok zor hamile kalmış tüpe giderken aniden süpriz) şimdi eşime diyorum sen böyle yap avcunu yalarsın bebek yerine ! en pis işlerini yapmak için bile kudurturum seni görürüsün.. şakası bi yanada zor gerçekten.allah hepinizden binlerce kez razı olsun biliyorum türkiyenin 4 bir yanında dua edenlerim var allah eksikte etmesin.inş aşarız bütün bu zorluklarıda anneliği tadarız hepimiz.sen nasılsın? sanada geliyo gidiyo değil mi ? o ark na şok oldum ya, adam onu aldatmıyosa iyi valla. hş bizde ancak o kadar birlikte oluyruzdur da bizimki mecburiyet, geçen eşime şey diyroum tüp bebek sonuçlanana dek ilişki olmayabilr, sonrasında da sıkıntılı olursa 3 ay yasak.napcan ? ne napcam be sanki seni gördüğüm varda eksikliğini anlayım diyo. yazık ya
chnb, ablam bende bilemiyorum işlemi de inş çok güzel sonuçlar alırsın zerre acı hissetmeden olur biter, oğlun kollarına gelir.bayağı ünlenmiş topik yalnız :) pgt topiği sanırım o değil mi ?
ablacım ziya bey istediğim gibi olmadı malesef şimdiki doktorum çok iyi ve bursa da iyi bi hastanede pembe mavide ismail küçükerdoğan ziya beyi çok seviorum ama gebeliğim riskli olunca beni tatmin etmedi konuşmaları istemedikleri senin doktoruna gelmeyi çok isterdim ama maddi yönden bizi zorlar inan cebimize para kalmıo ve destek olacak kimsemiz yok eşimin iş yeri sorunlu sürekli herkesi çıkarıolar herkes topun ağzındaVİRÜSnot aldım abla yazdıklarını doktorumla mutlaka konuşucam benim gittiğim yer tüo bebek merkezi özel hastane devlet karşılamıo ve doktor eski güvenilir bi adam ziya bey de işinde çok çok iyi bunu biliorum ama bilmiorum bu adam daha çok içime siniyoCanım benim üzülmemek elde değil. Sana bir tavsiyem sen yine Ziya beye git ama bir gün şu teşhis aşamasında benim dr me bir kez git araştır doç dr Arda Lembet... Bağışıklık lupus antikoagülan ve pıhtılaşma önemli...
bu modeldenmi olsam acaba geldi geçti açılarım bebem allah var ne yapayım insanın elinden hiç birşey gelmiyo bende ilk oglum ölünce ayaklarıma vura vura rabbim sen sabrını ver ddedim durdum ama her evladımda bir benim için ama herkezin yeri ayrı işşallah bundan sonrakileri yaradan nasip eder saglıcakla hayırlısıyla
sen kendini salarsan ne kendine ne kocana hayrın olmaz sen ve eşin iyi olunda bebek elbette olur kuzum allaha emanet ol üzme kendini seni üzülürken ağlarken görmücem bidaha
işşallah diyim ama söz veremem galiba ara sıra gelri benimkiler artık idare edicez:18::18:
kız arada bana da geliolar ama sürekli kendimi yıpratamam bi tane benden var bi tane kocam var üzülsem elimden ne gelcek hastalık sahibi olurum allah korusun sende bi kursa filan mı yazılsan bacım değişiklik olur
bacım kuşla ömürmü geçer istanbulda yaşasam anam ne gezerdimmmm şansını kullan git kursa yazıl benim arkadaşım belediyenin yüzme kursuna gidiodu sırf kadınlara kapalı arkadaşımda ay bacım kendine gelirsin vallaah bacım nerde ben öle sosoyalleşemiyorum evcimen oldugum için :18::18aşamla köpügüm yetiyorum aban seninki ne alemde onlarla zamanım geçiyo mantar oldular gene canım sıkkın
o kimleri görüyorum taf candas chnb nazlım...kızlar geçmişi okuyamadım hemen çıkmamm lazım..doktordan geldik çok şükür..10+5 olmuşuz..Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..öpüyorum kızlar sizi..
bacım kuşla ömürmü geçer istanbulda yaşasam anam ne gezerdimmmm şansını kullan git kursa yazıl benim arkadaşım belediyenin yüzme kursuna gidiodu sırf kadınlara kapalı arkadaşımda ay bacım kendine gelirsin valla
cezaaa hadi gözün aydın kuzummm rabbim doğumunu nasib etsin inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?