- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.121
Hellom sağlıkla gelsinler ne yapalım bir gazlı oğlan daha çekeriz inşallah...
Çınar kız ismi duymamıştım canım. Benim oğlan kız olursa zeynep, erkek olursa Berat istedi. En yakın arkadaşlarının adı ama benim melek oğlum da Berattı olur mu sizce? Sizce kızlar?
NİLLDE abl
Canım ben de merak etmiştim seni. Oğlanmış. Allah sağlıkla hayırla doğmasını nasip etsin...
Nilde kuzum inşallah hamilesin. Allah tamamına erdirsin. Amin:))
nazlım bende heyecalandım ama korktumda daha dikişlerim duruyor Allah büyük.
chnb çok şükür rabbime sen bir doğumunu yap sana bebeğin olmaz diyen dr foto göndericem çok sevindim çok şükür. İstanbulda olduğunu biliyorum yoğunsundur diye aramadım görüşemeyiz diye haberin olsun.
Canım göndermek lazım:))
Canım sağ ol evet çok zayıfladım artık 12 haftadan sonra daha dikkat etmem lazım ama hiç yiyemiyorum(
Sağ ol canım inşallah sen bu süreci atlat benim gibi yatmadan bol bol eşinle gezerek acısını çıkar inşallah. Amin...
Canım rahimağzı topiği:))
İsmail beyi duymuştum canım ben bir kez demiştim canım sürekli tabi gidemeyebilirsin teşhis için...
Maşallah kuzumuza:))
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 12.30 a doğru erken gittim dr ye... Ayrıntılı ve güzel bir görüşme oldu. 2 dr daha vardı Arda Beyle birlikte sanırım asistan dr idiler. Sürekli onlara benim öykümü anlattı.Bizim yazıştığımız forumdan da bahsetti. Çok bilinçli hastalar dedi azıcık forumdaki arkadaşların dedikosunu yaptık:))Fadik, Regrete, Jorjet, Paşam, Hiddenisko...
Geleyim benim meseleme:Bebek çok iyiymiş bebeğe giden kan akışı çok iyi. Bebeğin tüm organları her şeyi iyi oğlumun:))
Malesef rahim ağzı uzunluğu 2 cm.Bir sürü ilaç verdi. Enfeksiyon vs için.Pazartesi yine çağırdı.Haftaye çarşamba ya da cuma serklaj yapılacak.Dedi ki: Bana desen ben rahimden şu bu ameliyatı geçirdim inanırım. Çok farklı bir yapısı var.Hatta kurulla görüşecekmiş durumumu laparoskopik bir serklaj yapabilirmiş
.Ben sizi tanımadan prof dr. Cemil Akgül'e gitmiştim dedim o bana senin rahim boynun çok kısa serklaj şart herkeste yapamaz serklajını dedi dedim.Cemil Bey doğru demiş Cemil Bey doğru demiş sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.Nasıl bu kadar çabuk hamile kaldın dedi:)) Amh filan demek o kadar önemli değilmiş dedi.:)) Oğluma genetik yaptırmam iyi olmuş öyle söyledi.Proluton depot haftada yarım doz prolprogestan 200 günde bir defa . Bir sürü ilaç yazdı eşim almaya gitti yazarım bir ara.Amerikadaki toplantıdan bahsetti biraz. Genel hatlarıyla böyle.sanırım bu rahim yapını da kastetti dedi.7 kilo vermişim 67 idim 60 a inmişim. Birkaç gün serum takvivesi yaparız dedi...
İşte böyle...
Merhaba hanimlar gecmise soyle bir bakayim dedim 3-4 sayfa okudum. Nazlim bebegini kaybetmissin cok uzuldum :'( allah sabir versin cook zor ama hakkinda hayirlisi olsun. Candas tupe baslayacakmis hayirlisiyla yavruna/ yavrularina kavusmak nasip olur insallah ne olur ustunden bu stres halini atmaya calis senin yumurtlaman cok iyiydi stres yapma lutfenchnb serklaj mi yapilacak dogru mu anladim bilmiyorum umarim sorunsuz bir hamilelik somucunda mucize yavruna hayirlisoyla kavusursun. Ceza canim hersey yolundaymis kocaman olmus minişin masallah. Gunluk, loneless, nuray nasil gidiyor hamilelik?
Bu arada oglum iki aylik oldu cok sukur hersey yolunda masallah ogluma annesini pek uzmuyor. 57. gunde adet oldum yogun kanamam var doktorum hersey yolunda dedi.
Hellom seni de opuyorum hamilelik siphen oldugunu anlamamisim bugun konusurken burda okurken sok oldum kiiiz korunmuyor musunuz siz? Adet olmamaya takilma 1 sene adet olmayanlar var.
yok canım benim şöle 3 4 gündür taktım regl olamamaya seninle konuştuktan sonra sende oldutm dedin ya nilde demiş test yap yok ya daha neler dedim ama gittim çekmeceyi açtım buldum yaptım 2. çizgi koyu çıktı hemde şok oldum kıpkırmızı suratım koştur ecz gittim ohh çok şükür. Canım eşim korunuyor Ria taktıracağım regl olursam inşallah :) Maşallah hem saa hem oğluşuna. Çok severim ben minnoşu çokkk
maşallah canımbebişin iyi olmasına sevindim. kan akışı falan bana da bakılmıştı ayrıntılıda. 13. haftada gitmiştim ben de. hemen hemen tüm organları oluşuyor o zamanda ve güvenilir sonuç oluyor.
serklaj için de doktoruna güvenmen çok iyi. inşallah o da yolunda gidecek. bu sefer bilinçlendin inşallah güzel olacak sonu. bulantıların da geçer inşallah. seni okuyunca ben hiç bulantı çekmemişim diyorum ki kötüydüm ben de. bulantım çoktu ama yememe hiç engel olmadı. habire kilo aldım ve alıyorum. özellikle bu haftalarda yine beslenmemi arttırdım korkudan. erken doğum falan ihtimalinde bebişim kilolu olsun istiyorum. nasıl olsa normal doğum kaygım yok.
Merhaba hanimlar gecmise soyle bir bakayim dedim 3-4 sayfa okudum. Nazlim bebegini kaybetmissin cok uzuldum :'( allah sabir versin cook zor ama hakkinda hayirlisi olsun. Candas tupe baslayacakmis hayirlisiyla yavruna/ yavrularina kavusmak nasip olur insallah ne olur ustunden bu stres halini atmaya calis senin yumurtlaman cok iyiydi stres yapma lutfenchnb serklaj mi yapilacak dogru mu anladim bilmiyorum umarim sorunsuz bir hamilelik somucunda mucize yavruna hayirlisoyla kavusursun. Ceza canim hersey yolundaymis kocaman olmus minişin masallah. Gunluk, loneless, nuray nasil gidiyor hamilelik?
Bu arada oglum iki aylik oldu cok sukur hersey yolunda masallah ogluma annesini pek uzmuyor. 57. gunde adet oldum yogun kanamam var doktorum hersey yolunda dedi.
Hellom seni de opuyorum hamilelik siphen oldugunu anlamamisim bugun konusurken burda okurken sok oldum kiiiz korunmuyor musunuz siz? Adet olmamaya takilma 1 sene adet olmayanlar var.
şok oldum bende şimdi görünce. ay ben daha regl olmadım. 3 ayımız bitti. korunmak hiç aklıma gelmedi. ona bile fırsat yoook :)) kitty sen emziriyo musun? ben ona güveniyorum ama. biranönce tedbir almak lazım. zaten pek bişe olduğu da yok. minik sıpadan sohbete bile zaman yok ki finfini nasıl olsun. zombi gibiyim zaten.
chnb oğluş geliyomuş. hadi gözün aydın. evde 3 erkekkk. allah yardımcın olsun. sağlıkla gelsin inşallahh. öpüyorum çoook
şok oldum bende şimdi görünce. ay ben daha regl olmadım. 3 ayımız bitti. korunmak hiç aklıma gelmedi. ona bile fırsat yoook :)) kitty sen emziriyo musun? ben ona güveniyorum ama. biranönce tedbir almak lazım. zaten pek bişe olduğu da yok. minik sıpadan sohbete bile zaman yok ki finfini nasıl olsun. zombi gibiyim zaten.
paşam:bırak milletin lafını yemişim yaa kimse senden önemli diil laf eden önce kendine baksın bacım sen iyi ol geri kalan herkesi salla kendine meşkale bul kuzum kafanı dağıt iyi hisset kendini dualarım seninle
chnb ablacım temmuzda yıllık izne çıkcam belki o zaman arda beye gidebilirim hatta bir hafta istanbula gidip tahlil falan ne isterse yaptırabilirim de istanbulda baya kalcak yerimiz var en azından o sorun diil hello günlük senide görebilirim inşallah buluşuruz gelirsem süper olurrr
taf canım seni gördüm altta offf şimdi çok üzülcek dedimbi oğlum daha gitti hayırlısı diyorum tahlillerimizi yaptırıoruz yavaş yavaş dermansız derdim yoktur inş of ne tatlı olmuş kuzum yerim ben onu kocaman öp benim için
kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum ne kadar sürcek daha salı günü 2 hafta oldu kürtaj olalı hemen akşam olsunnnn
kizlar masallah ne cok yazmissiniz..
nazlicim bu durumlardane denir hic bilmem ama bebegin saglikliymis.. cok sukur diyelim. insallah Rabbim bir daha bu aciyla seni sinamaz. testlerini yaptiracakmissin zaten. insallah hersey yolunda olur, seni fazla bekletmez bebisin
cezacim masallah size..
cnhb ablacim hersey yolundaymis cok sukur..Allah saglikla versin bebisini kucagina. Bu arada Berat isminide cok sevdim..
hellom heyecan yasanmis yaaa.. canim bencede cinarimiz azcik abi olsun, oyle gelsin 2. bebisimiz ..amabende yerinde olsam acaba mi derdim, baya heyecanlanirdim.. esim de diyor insallah nasip olursa 2014'e tekrar hamile kalacaksin diyor.. dedim bunu dogurdumda 2. ciyi nasil dusuneyim..
gunlukcum hic korkma canim. kan icin butun testler yapiliyor. zaten 1 kere alacaksin galiba.. moralin hic bozulmasin. cok sukur boyle bir eksiklik gorulmus ki onlem aliyorlar. bendede alttan alinan bi kultur pozitif cikti. dogum sirasinda antibiyotik uygulayacaklar. yoksa bebis dogum kanalindan cikarken enfeksiyona maruz kalabilirmis. dua edelim canim yaa.. Allahim buyuk, bize sagsalim verecek evlatlarimizi..
lonecim sen nasilsin?
minicikumur cok sagol canim. bizim haziran, senin temmuz ayi hareketli olacak demi.. hayirlisi olsun hakkimizda..
candasim bizim dogumumuz belli degil canim. sanki gunluk benden once doguracakmis gibi geliyor. ona tarih verilmis ya 19 haziran diye ama bilmiyorum..benimki beni bekletecekmis gibi geliyor bana.. bakalim ne zaman sancilar tutarsa kosucaz doktora. hastanede nerdeyse 50 dk uzaklikta.. insallah yollarda dogurmam..
sende tedaviye baslamissin, ilaclari kullaniyosun .. canim insallah emeklerin bosa gotmeyecek..
diger arkadaslarim hepinize selamlar, sevgiler .. opuyorum
benimde yarin doktor kontrolum var, alttan muayene edecek..:18::18: belim felaket agriyor uyutmuyo beni..herkese hayirli sabahlar, bana iyigeceler
nazlicim gunaydin, bizde esimle behzat fanatigiyiz. esim ankarali ya bayiliyor... birde buralarda olunca bolbol ankara manzarasi seyrediyoruz. zugurt tesellisi iste..
canim insallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin. bencede hic korunma ama bakalim dr ne dicek.. kolay gelsin sana zaman su gibi aksin
paşam:bırak milletin lafını yemişim yaa kimse senden önemli diil laf eden önce kendine baksın bacım sen iyi ol geri kalan herkesi salla kendine meşkale bul kuzum kafanı dağıt iyi hisset kendini dualarım seninle
chnb ablacım temmuzda yıllık izne çıkcam belki o zaman arda beye gidebilirim hatta bir hafta istanbula gidip tahlil falan ne isterse yaptırabilirim de istanbulda baya kalcak yerimiz var en azından o sorun diil hello günlük senide görebilirim inşallah buluşuruz gelirsem süper olurrr
taf canım seni gördüm altta offf şimdi çok üzülcek dedimbi oğlum daha gitti hayırlısı diyorum tahlillerimizi yaptırıoruz yavaş yavaş dermansız derdim yoktur inş of ne tatlı olmuş kuzum yerim ben onu kocaman öp benim için
kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum ne kadar sürcek daha salı günü 2 hafta oldu kürtaj olalı hemen akşam olsunnnn
Canım madem seviyorsun bu tarzı Ahmet Ümitin Sultanı Öldürmek romanını oku. Ben çok zor tahmin ediyorum katilleri. Tahmin edemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?