Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canımbebişin iyi olmasına sevindim. kan akışı falan bana da bakılmıştı ayrıntılıda. 13. haftada gitmiştim ben de. hemen hemen tüm organları oluşuyor o zamanda ve güvenilir sonuç oluyor.
serklaj için de doktoruna güvenmen çok iyi. inşallah o da yolunda gidecek. bu sefer bilinçlendin inşallah güzel olacak sonu. bulantıların da geçer inşallah. seni okuyunca ben hiç bulantı çekmemişim diyorum ki kötüydüm ben de. bulantım çoktu ama yememe hiç engel olmadı. habire kilo aldım ve alıyorum. özellikle bu haftalarda yine beslenmemi arttırdım korkudan. erken doğum falan ihtimalinde bebişim kilolu olsun istiyorum. nasıl olsa normal doğum kaygım yok.

Merhaba hanimlar gecmise soyle bir bakayim dedim 3-4 sayfa okudum. Nazlim bebegini kaybetmissin cok uzuldum :'( allah sabir versin cook zor ama hakkinda hayirlisi olsun. Candas tupe baslayacakmis hayirlisiyla yavruna/ yavrularina kavusmak nasip olur insallah ne olur ustunden bu stres halini atmaya calis senin yumurtlaman cok iyiydi stres yapma lutfen chnb serklaj mi yapilacak dogru mu anladim bilmiyorum umarim sorunsuz bir hamilelik somucunda mucize yavruna hayirlisoyla kavusursun. Ceza canim hersey yolundaymis kocaman olmus minişin masallah. Gunluk, loneless, nuray nasil gidiyor hamilelik?
Bu arada oglum iki aylik oldu cok sukur hersey yolunda masallah ogluma annesini pek uzmuyor. 57. gunde adet oldum yogun kanamam var doktorum hersey yolunda dedi.
Hellom seni de opuyorum hamilelik siphen oldugunu anlamamisim bugun konusurken burda okurken sok oldum kiiiz korunmuyor musunuz siz? Adet olmamaya takilma 1 sene adet olmayanlar var.

yok canım benim şöle 3 4 gündür taktım regl olamamaya seninle konuştuktan sonra sende oldutm dedin ya nilde demiş test yap yok ya daha neler dedim ama gittim çekmeceyi açtım buldum yaptım 2. çizgi koyu çıktı hemde şok oldum kıpkırmızı suratım koştur ecz gittim ohh çok şükür. Canım eşim korunuyor Ria taktıracağım regl olursam inşallah :) Maşallah hem saa hem oğluşuna. Çok severim ben minnoşu çokkk

kittyi benim bi arkadaşım 9.ayda adet oldu. sorun falan yoktur inşallah. emzirenler daha geç adet oluyomuş.
benim de aklıma geliyor bazen. doğumdan sonra korunma hakında bilgim hiç yok. hoş bizim kolay kolay olmaz, eşimin sperm değerlerinden dolayı. ne vitaminler ne kürler yaptık da öyle hamile kaldım.
ama işte uğraştık olmadı, uğraşmazsak ben de senin gibi erkenden olur diye korkuyorum. 2. düşüncem var tamam ama bebek çok küçük de zor olur. şöyle 1.5-2 yaşına gelsin en azından.
neyse test yapınca için rahatlamış.

ceza çok sevindim canım maşallah sana da bebişe de.

taf, maşallah büyüttün oğluşu. dar

şok oldum bende şimdi görünce. ay ben daha regl olmadım. 3 ayımız bitti. korunmak hiç aklıma gelmedi. ona bile fırsat yoook :)) kitty sen emziriyo musun? ben ona güveniyorum ama. biranönce tedbir almak lazım. zaten pek bişe olduğu da yok. minik sıpadan sohbete bile zaman yok ki finfini nasıl olsun. zombi gibiyim zaten.

chnb oğluş geliyomuş. hadi gözün aydın. evde 3 erkekkk. allah yardımcın olsun. sağlıkla gelsin inşallahh. öpüyorum çoook

bana bu kadar mutluluk yeter. 2 cevap yazdım ya çok bile bana. beyimiz acıktı uyku sıkıştırıyo bide . uyuması ayrı bi kriz 2 saat uyku krizi var. önce kendime enerji depolamam lazım. mutfağa kaçıyorum kızlar bayyyy

Sağ olasın canım benim. İnşallah güzel olur sanki artık normal yemek yiyemeyeceğim gibi geliyor diğer hamileliklerimde de öyle idi:))

Tah maşallah koca adam olmuş ne güzel annesini üzmüyormuş. Böyle uslu ben de istiyorum...:84:

Canım korunun derim ben bir arkadaşım var 76 aralık doğumlu. Abisi 76 ocak:))

chnb oğluş geliyomuş. hadi gözün aydın. evde 3 erkekkk. allah yardımcın olsun. sağlıkla gelsin inşallahh. öpüyorum çoook

:))) sorma panik de yaptım arkadaş nilde dedi yok canım diyerek yaptım zor aldım soluğu eczanede :))) Bizim fırsatımız da bazen oluyor baen olmuyor gibi :) TRACY HOGG uyku dersini okudum yaklaşık 1 ay önce onu denedim böylece biraz düzene girdi bizimki oğlan hal öyle olunca akşam kendime ayıracağım eşime ayıracğaım vakit de oluyor. Gelelim mevuya kesinlikle korınuyoruz daha doğrusu eşim korunuyor eğer regl olabilirsem ria taktıracağım chnb de tavsiye etti. Kadın olmak çok zor vallahi ya oooo oooo dÜN GİBİ hamileyim haberini verdiğin aklıma geldi. Yiğidimi öp benim için.

paşam:bırak milletin lafını yemişim yaa kimse senden önemli diil laf eden önce kendine baksın bacım sen iyi ol geri kalan herkesi salla kendine meşkale bul kuzum kafanı dağıt iyi hisset kendini dualarım seninle
chnb ablacım temmuzda yıllık izne çıkcam belki o zaman arda beye gidebilirim hatta bir hafta istanbula gidip tahlil falan ne isterse yaptırabilirim de istanbulda baya kalcak yerimiz var en azından o sorun diil hello günlük senide görebilirim inşallah buluşuruz gelirsem süper olurrr
taf canım seni gördüm altta offf şimdi çok üzülcek dedim bi oğlum daha gitti hayırlısı diyorum tahlillerimizi yaptırıoruz yavaş yavaş dermansız derdim yoktur inş of ne tatlı olmuş kuzum yerim ben onu kocaman öp benim için

kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum ne kadar sürcek daha salı günü 2 hafta oldu kürtaj olalı hemen akşam olsunnnn

kizlar masallah ne cok yazmissiniz..

nazlicim bu durumlardane denir hic bilmem ama bebegin saglikliymis.. cok sukur diyelim. insallah Rabbim bir daha bu aciyla seni sinamaz. testlerini yaptiracakmissin zaten. insallah hersey yolunda olur, seni fazla bekletmez bebisin

cezacim masallah size..

cnhb ablacim hersey yolundaymis cok sukur..Allah saglikla versin bebisini kucagina. Bu arada Berat isminide cok sevdim..

hellom heyecan yasanmis yaaa.. canim bencede cinarimiz azcik abi olsun, oyle gelsin 2. bebisimiz ..amabende yerinde olsam acaba mi derdim, baya heyecanlanirdim.. esim de diyor insallah nasip olursa 2014'e tekrar hamile kalacaksin diyor.. dedim bunu dogurdumda 2. ciyi nasil dusuneyim..

gunlukcum hic korkma canim. kan icin butun testler yapiliyor. zaten 1 kere alacaksin galiba.. moralin hic bozulmasin. cok sukur boyle bir eksiklik gorulmus ki onlem aliyorlar. bendede alttan alinan bi kultur pozitif cikti. dogum sirasinda antibiyotik uygulayacaklar. yoksa bebis dogum kanalindan cikarken enfeksiyona maruz kalabilirmis. dua edelim canim yaa.. Allahim buyuk, bize sagsalim verecek evlatlarimizi..

lonecim sen nasilsin?

minicikumur cok sagol canim. bizim haziran, senin temmuz ayi hareketli olacak demi.. hayirlisi olsun hakkimizda..

candasim bizim dogumumuz belli degil canim. sanki gunluk benden once doguracakmis gibi geliyor. ona tarih verilmis ya 19 haziran diye ama bilmiyorum..benimki beni bekletecekmis gibi geliyor bana.. bakalim ne zaman sancilar tutarsa kosucaz doktora. hastanede nerdeyse 50 dk uzaklikta.. insallah yollarda dogurmam..
sende tedaviye baslamissin, ilaclari kullaniyosun .. canim insallah emeklerin bosa gotmeyecek..

diger arkadaslarim hepinize selamlar, sevgiler .. opuyorum

benimde yarin doktor kontrolum var, alttan muayene edecek..:18::18: belim felaket agriyor uyutmuyo beni..herkese hayirli sabahlar, bana iyigeceler

nazlicim gunaydin, bizde esimle behzat fanatigiyiz. esim ankarali ya bayiliyor... birde buralarda olunca bolbol ankara manzarasi seyrediyoruz. zugurt tesellisi iste..

canim insallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin. bencede hic korunma ama bakalim dr ne dicek.. kolay gelsin sana zaman su gibi aksin

günaydın mı desem sizin oralarda saat kaç bilemedim:)
canım geçecek bu günlerde bu sefer fazla sarsılmadım nedende çok dua ettim sanırım sabır diye rabbim sabrını veriyo sizlerinde korunma derdiniz olcak şimdi adamlar alıştı korunmamaya:)allah rast getirsin az kaldı doğuma

ya ölüyorum diziye inan her pazartesi zombi gibi işe geliyorum çok geç bitiyo ama bırakamıorum bu haftada çok heycanlı sonunda sunanın katil olduğunu anladılar arka sokaklar falan yanına peppe gibi kalıyo:)
inşallah canım bi gideyim bakayım pazarlık yapcam lekelenmem bitmedi ki ilişki de olamıyo haliyle:)

Canım öncelikle ben de genetik sorun olmamasına sevindim pgt li tüpe gerek kalmamış oluyor...Canım bence testlerini bekle, sonuç çıkmadan bence düşünme. Biliyorum hemen istiyorsun ama sorun bulunmalı. Bence rahim filmi ile rahim şekline iyi bakılmalı. Bak ben çocuk sahibiyim dün dr soruyor şu operasyonu bu operasyonu geçirdin mi?Yok dedim. Evet desen inanırım çok farklı bir rahim yapın var. Serklaj bile normal serklaj olamayacak laparoskopik olacak.

Canım madem seviyorsun bu tarzı Ahmet Ümitin Sultanı Öldürmek romanını oku. Ben çok zor tahmin ediyorum katilleri. Tahmin edemedim...

Nurayım epey varmış mesafe. Nişan filan gelirse hemen git madem:)) Canım isim daha erken tabi melek oğlumun ismini koymak nasıl olur ? bilmiyorum...

Canım madem seviyorsun bu tarzı Ahmet Ümitin Sultanı Öldürmek romanını oku. Ben çok zor tahmin ediyorum katilleri. Tahmin edemedim...

Nazlım yine Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırasını oku..Oda çok sürükleyiciydi

selam bacılar :) nassınız inş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…