- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.141
selam bacılar :) nassınız inş ?
selam bacılar :) nassınız inş ?
canım çok sağol, dün sıkkındım bugün atlattım.dedim kafaya takarsan tüpte olmayacak yumurtalar can gelsin diye gül diyorum kendime :) dün sana yazmamışım valla gece yatakta aklıma geldi, özür dilerim canım ya.birde şey geldi aklıma hani bi laf var, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez, hayalini kurdurmazmış filan diye.valla duada iyiyimdir de, ŞU HAYALİ HİÇ KURAMADIM AMA EĞER O LAF DOĞRUYSA DİYORUM BATIL BELKİ AMA GELİYO AKLIMA.dün zorladım kendimi kurdum hayalimi, ikizlerle hemde ağlarlarken biri bende biri eşimde, zorla uyutuyoruz filan :)) ayy aklıma ne geldi, ank ya ilk gelişinde bende seni görmek istiyroum çok, inş o zman ikimizde hamiş oluruz :)) geçen saf ben unutmuşum demeyi, senle tanışmak :)) süperr :))Çok şükür ben iyiyimde sen nasılsın Candaşım?Dün biraz canın sıkkındı.Atlatmışsındır İnşallah
İyidir canımm.. sen nasılsınnn candaşımm
çalışıyorum, yoğunum..ara ara bakıyorum, pek yazamıyorum..
seni gördüm daha iyi oldum amaaa
kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
Canım ya yarın başka yerde yaptırsan canım testini... İnşallah sağlıkLa ilerler...kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
vallaha masallah
kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
canım bende hiç hayal kuramazdım..imkansız gibi geliyor herşey..hala hayal kuramıyorum..ama hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye..duaların kabul olacak canım inşallah..üzme kendini..canım çok sağol, dün sıkkındım bugün atlattım.dedim kafaya takarsan tüpte olmayacak yumurtalar can gelsin diye gül diyorum kendime :) dün sana yazmamışım valla gece yatakta aklıma geldi, özür dilerim canım ya.birde şey geldi aklıma hani bi laf var, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez, hayalini kurdurmazmış filan diye.valla duada iyiyimdir de, ŞU HAYALİ HİÇ KURAMADIM AMA EĞER O LAF DOĞRUYSA DİYORUM BATIL BELKİ AMA GELİYO AKLIMA.dün zorladım kendimi kurdum hayalimi, ikizlerle hemde ağlarlarken biri bende biri eşimde, zorla uyutuyoruz filan :)) ayy aklıma ne geldi, ank ya ilk gelişinde bende seni görmek istiyroum çok, inş o zman ikimizde hamiş oluruz :)) geçen saf ben unutmuşum demeyi, senle tanışmak :)) süperr :))
canım evet farkettim takiptesin ama yazamıyosun. olsun beraber olalımda.çok sağol ya iyiym iyi olcam söz verdim kendime.
bende seni gödüğüme çok sevindim :) hastne işlerin bitti mi ?
aa hastane demişken ya ben şu tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum . bi tüp bebek topiğine sorayım ..
canım değer inşallah yükselir..kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çalok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
canım bende hiç hayal kuramazdım..imkansız gibi geliyor herşey..hala hayal kuramıyorum..ama hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye..duaların kabul olacak canım inşallah..üzme kendini..canım çok sağol, dün sıkkındım bugün atlattım.dedim kafaya takarsan tüpte olmayacak yumurtalar can gelsin diye gül diyorum kendime :) dün sana yazmamışım valla gece yatakta aklıma geldi, özür dilerim canım ya.birde şey geldi aklıma hani bi laf var, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez, hayalini kurdurmazmış filan diye.valla duada iyiyimdir de, ŞU HAYALİ HİÇ KURAMADIM AMA EĞER O LAF DOĞRUYSA DİYORUM BATIL BELKİ AMA GELİYO AKLIMA.dün zorladım kendimi kurdum hayalimi, ikizlerle hemde ağlarlarken biri bende biri eşimde, zorla uyutuyoruz filan :)) ayy aklıma ne geldi, ank ya ilk gelişinde bende seni görmek istiyroum çok, inş o zman ikimizde hamiş oluruz :)) geçen saf ben unutmuşum demeyi, senle tanışmak :)) süperr :))
canım evet farkettim takiptesin ama yazamıyosun. olsun beraber olalımda.çok sağol ya iyiym iyi olcam söz verdim kendime.
aa hastane demişken ya ben şu tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum . bi tüp bebek topiğine sorayım ..
canım değer inşallah yükselir..kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çalok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
taf selamlar
ceza çok şükür sevindim.
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
paşam:bırak milletin lafını yemişim yaa kimse senden önemli diil laf eden önce kendine baksın bacım sen iyi ol geri kalan herkesi salla kendine meşkale bul kuzum kafanı dağıt iyi hisset kendini dualarım seninle
chnb ablacım temmuzda yıllık izne çıkcam belki o zaman arda beye gidebilirim hatta bir hafta istanbula gidip tahlil falan ne isterse yaptırabilirim de istanbulda baya kalcak yerimiz var en azından o sorun diil hello günlük senide görebilirim inşallah buluşuruz gelirsem süper olurrr
taf canım seni gördüm altta offf şimdi çok üzülcek dedimbi oğlum daha gitti hayırlısı diyorum tahlillerimizi yaptırıoruz yavaş yavaş dermansız derdim yoktur inş of ne tatlı olmuş kuzum yerim ben onu kocaman öp benim için
kızlar günaydın
bugün diğer oğlumu kaybettiğim gün bugün hangisine yanayım bilemedim bugünde çalışmıcam patronumda yok behsat ç fanatiğiyimdir bi kaç bölümünü izleyememiştim bugün onları izlicem vakit geçsin hemencik akşamda randevum var zaten umarım doktor korunmana gerek yok der bu arada lekelenmem hala devam ediyo sinir oldum ne kadar sürcek daha salı günü 2 hafta oldu kürtaj olalı hemen akşam olsunnnn
kizlar masallah ne cok yazmissiniz..
nazlicim bu durumlardane denir hic bilmem ama bebegin saglikliymis.. cok sukur diyelim. insallah Rabbim bir daha bu aciyla seni sinamaz. testlerini yaptiracakmissin zaten. insallah hersey yolunda olur, seni fazla bekletmez bebisin
cezacim masallah size..
cnhb ablacim hersey yolundaymis cok sukur..Allah saglikla versin bebisini kucagina. Bu arada Berat isminide cok sevdim..
hellom heyecan yasanmis yaaa.. canim bencede cinarimiz azcik abi olsun, oyle gelsin 2. bebisimiz ..amabende yerinde olsam acaba mi derdim, baya heyecanlanirdim.. esim de diyor insallah nasip olursa 2014'e tekrar hamile kalacaksin diyor.. dedim bunu dogurdumda 2. ciyi nasil dusuneyim..
gunlukcum hic korkma canim. kan icin butun testler yapiliyor. zaten 1 kere alacaksin galiba.. moralin hic bozulmasin. cok sukur boyle bir eksiklik gorulmus ki onlem aliyorlar. bendede alttan alinan bi kultur pozitif cikti. dogum sirasinda antibiyotik uygulayacaklar. yoksa bebis dogum kanalindan cikarken enfeksiyona maruz kalabilirmis. dua edelim canim yaa.. Allahim buyuk, bize sagsalim verecek evlatlarimizi..
lonecim sen nasilsin?
minicikumur cok sagol canim. bizim haziran, senin temmuz ayi hareketli olacak demi.. hayirlisi olsun hakkimizda..
candasim bizim dogumumuz belli degil canim. sanki gunluk benden once doguracakmis gibi geliyor. ona tarih verilmis ya 19 haziran diye ama bilmiyorum..benimki beni bekletecekmis gibi geliyor bana.. bakalim ne zaman sancilar tutarsa kosucaz doktora. hastanede nerdeyse 50 dk uzaklikta.. insallah yollarda dogurmam..
sende tedaviye baslamissin, ilaclari kullaniyosun .. canim insallah emeklerin bosa gotmeyecek..
diger arkadaslarim hepinize selamlar, sevgiler .. opuyorum
benimde yarin doktor kontrolum var, alttan muayene edecek..:18::18: belim felaket agriyor uyutmuyo beni..herkese hayirli sabahlar, bana iyigeceler
Maşallah subhanallah. Ne güzel bizim kızlarımız...
cabdaş bi arkadaşım kandilde şöyle bi msj attı sizinle paylaşmak istiyorumcanım çok sağol, dün sıkkındım bugün atlattım.dedim kafaya takarsan tüpte olmayacak yumurtalar can gelsin diye gül diyorum kendime :) dün sana yazmamışım valla gece yatakta aklıma geldi, özür dilerim canım ya.birde şey geldi aklıma hani bi laf var, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez, hayalini kurdurmazmış filan diye.valla duada iyiyimdir de, ŞU HAYALİ HİÇ KURAMADIM AMA EĞER O LAF DOĞRUYSA DİYORUM BATIL BELKİ AMA GELİYO AKLIMA.dün zorladım kendimi kurdum hayalimi, ikizlerle hemde ağlarlarken biri bende biri eşimde, zorla uyutuyoruz filan :)) ayy aklıma ne geldi, ank ya ilk gelişinde bende seni görmek istiyroum çok, inş o zman ikimizde hamiş oluruz :)) geçen saf ben unutmuşum demeyi, senle tanışmak :)) süperr :))
abla behsat ç çıktıından beri izliorum bi kaç hafadır hastane gelen giden izleyemedim dün danalık yapıp 3 bölüm izledim bugünde patronum yok işte yok bu hafta çok yaydım bişiler izlicem kitabada bakarımnot aldımCanım öncelikle ben de genetik sorun olmamasına sevindim pgt li tüpe gerek kalmamış oluyor...Canım bence testlerini bekle, sonuç çıkmadan bence düşünme. Biliyorum hemen istiyorsun ama sorun bulunmalı. Bence rahim filmi ile rahim şekline iyi bakılmalı. Bak ben çocuk sahibiyim dün dr soruyor şu operasyonu bu operasyonu geçirdin mi?Yok dedim. Evet desen inanırım çok farklı bir rahim yapın var. Serklaj bile normal serklaj olamayacak laparoskopik olacak.
Canım madem seviyorsun bu tarzı Ahmet Ümitin Sultanı Öldürmek romanını oku. Ben çok zor tahmin ediyorum katilleri. Tahmin edemedim...
cezacım rabbim gönlüne göre versin sende çok sabrettin çok canın yandı mukafatını alırsın inşallah dualarımız senin ve minik yavrunla allaha emanet olun bizlerden dualarınızı esirgemeyin öptüm arada haber ver kendindenhamilelik şüphesimi:)okuyunca gülümsedim ya...ilkler zor oldu ikinciler bu kadar kolay olurmu ki:)
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..
chnb abla varmışsın istanbula..serklaj için kolay gelsin..çok kilo vermişsin abla..ben 2 kilo verdim ama sadece üzüntüden.
kuzum kocam yıllık izne çıkınca bende çıkcam onunda vakti zamanı belli değil ama mutlaka görüşelim inşallah enişte vazgeçer inşaallah gerçekten çınarın düzeni bozulmasın çok özlüolarsa gelsinler kendileri kalsınlar sen yine konuş enişteyle 1 hafta yeter de artar bile kayganaya :) bizimkilerde pazar günü akşam oturmaya gelceklermiş çok mutlu ettiler beni:):)canım çok sevinirim bize gelirsin evimde ağırlarım seni :) lakin şöle bişi var 30 haziranda kayınvalidemlere gidiyoruz 3 hafta sonrası döneceğiz 24 temmuz falan dı sanırım istanbuldayım. İnşallah denk gelir. 3 hafta tam kafayı sıyırmalık.
ben sinir topu gibiyim, geçen sefer aydında konuşulmuştu yaz en fazla 10 gün falandı, bugün cep telefonuma mesajlar gelmiş bakmaya fırsatım olmadı demin baktım bu nedir dedim eşim 30 haizran gidiş almış kuşadasına 24 temmuz gibi bir tarihte dönüş 3 hafta 21 22 gün ben napıcam die gözüm döndü biz önden gidiyormuşuz çınarla eşim sonraki 2 hafta bize katılacakmış Ama ne olursa olsun 3 hafta bir çocuğun düzeni bozulur mu? ben bir taraflarımı yırtıyorum düzeni otursun diye. Lafımı söyledim ben böyle zırt pırt gidemem benim çocuğum düzeni var annemler gelsin bakalım ne olacak. Olacağı şu yine ben giderim çocuğumu toplayıp. Gidip ev temizleyeyim bu hırs böyle söner ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?