Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şükür ben iyiyimde sen nasılsın Candaşım?Dün biraz canın sıkkındı.Atlatmışsındır İnşallah
canım çok sağol, dün sıkkındım bugün atlattım.dedim kafaya takarsan tüpte olmayacak yumurtalar can gelsin diye gül diyorum kendime :) dün sana yazmamışım valla gece yatakta aklıma geldi, özür dilerim canım ya.birde şey geldi aklıma hani bi laf var, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez, hayalini kurdurmazmış filan diye.valla duada iyiyimdir de, ŞU HAYALİ HİÇ KURAMADIM AMA EĞER O LAF DOĞRUYSA DİYORUM BATIL BELKİ AMA GELİYO AKLIMA.dün zorladım kendimi kurdum hayalimi, ikizlerle hemde ağlarlarken biri bende biri eşimde, zorla uyutuyoruz filan :)) ayy aklıma ne geldi, ank ya ilk gelişinde bende seni görmek istiyroum çok, inş o zman ikimizde hamiş oluruz :)) geçen saf ben unutmuşum demeyi, senle tanışmak :)) süperr :))

İyidir canımm.. sen nasılsınnn candaşımm
çalışıyorum, yoğunum..ara ara bakıyorum, pek yazamıyorum..
seni gördüm daha iyi oldum amaaa

canım evet farkettim takiptesin ama yazamıyosun. olsun beraber olalımda.çok sağol ya iyiym iyi olcam söz verdim kendime.
bende seni gödüğüme çok sevindim :) hastne işlerin bitti mi ?

aa hastane demişken ya ben şu tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum . bi tüp bebek topiğine sorayım ..

Candaşım mutlaka düşer benim yolum Ankara'ya..Ya iş için ya gezmek için bu sıra boşladık iyice gelemedik.Yakında telafi ederiz İnşallah.İnşallah hayallerinin hepsi gerçek olur.Eşin ve sen yorgun işten gelmişsiniz bebekleri paylaşıyorsunuz.Bakımlarını yapıyorsunuz.Ne kadar güzel değil mi canım?İnşallah Rabbim hayallerinin beklediğindende güzel olduğu günleri gösterir.Ve bizde senle göbek tokuştururuz

Yazmayı bazen bende unutuyorum arkadaşlara sonra evde aklıma geliyor.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

kızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir

Nildecim dış gebelikte değerin bu kadar az olabileceğine inanmıyorum.BELKİ GEÇ DÖLLENME OLABİLİR.Yada en kötü ihtimalle kimyasal gebelik olabilir.İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.Dikkat et kendine

Canım ya yarın başka yerde yaptırsan canım testini... İnşallah sağlıkLa ilerler...

Eki Görüntüle 433273

Merak eden arkadaşlarım buyrun beni görün
vallaha masallah nazar degmesin..kizlarimiz super

nildecim uzulme canim belki birden artiverir. insalalh yoktur oyle bisi..dularimizi seninle canim..

Son düzenleme:
nillde ablacım dualarım seninle.. birde başka yerde tahlile gitsen ?..

canım bende hiç hayal kuramazdım..imkansız gibi geliyor herşey..hala hayal kuramıyorum..ama hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye..duaların kabul olacak canım inşallah..üzme kendini..

canım değer inşallah yükselir..

canım bende hiç hayal kuramazdım..imkansız gibi geliyor herşey..hala hayal kuramıyorum..ama hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye..duaların kabul olacak canım inşallah..üzme kendini..

canım değer inşallah yükselir..

taf selamlar

ceza çok şükür sevindim.

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

hamilelik şüphesimi:)okuyunca gülümsedim ya...ilkler zor oldu ikinciler bu kadar kolay olurmu ki:)

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..
chnb abla varmışsın istanbula..serklaj için kolay gelsin..çok kilo vermişsin abla..ben 2 kilo verdim ama sadece üzüntüden.

canım çok sevinirim bize gelirsin evimde ağırlarım seni :) lakin şöle bişi var 30 haziranda kayınvalidemlere gidiyoruz 3 hafta sonrası döneceğiz 24 temmuz falan dı sanırım istanbuldayım. İnşallah denk gelir. 3 hafta tam kafayı sıyırmalık.

umarım dr kontorlü çok güzel geçer kasmamaya çalış bir avazda inşallah.

Canım sorma ya, ben hazır değilim zor bir hamilelik geçirdim kaygı ve korkularım birde gebelik zehirlenmem var vakti saati gelince inşallah olur. Öpüyorum çok.

Eki Görüntüle 433273

memnun oldum şeker, maşallah :))

Maşallah subhanallah. Ne güzel bizim kızlarımız...

nasılsın

ben sinir topu gibiyim, geçen sefer aydında konuşulmuştu yaz en fazla 10 gün falandı, bugün cep telefonuma mesajlar gelmiş bakmaya fırsatım olmadı demin baktım bu nedir dedim eşim 30 haizran gidiş almış kuşadasına 24 temmuz gibi bir tarihte dönüş 3 hafta 21 22 gün ben napıcam die gözüm döndü biz önden gidiyormuşuz çınarla eşim sonraki 2 hafta bize katılacakmış Ama ne olursa olsun 3 hafta bir çocuğun düzeni bozulur mu? ben bir taraflarımı yırtıyorum düzeni otursun diye. Lafımı söyledim ben böyle zırt pırt gidemem benim çocuğum düzeni var annemler gelsin bakalım ne olacak. Olacağı şu yine ben giderim çocuğumu toplayıp. Gidip ev temizleyeyim bu hırs böyle söner ancak.

günlük bugünde yokmuşsun geç oldu arayamam seni merak ettim hayırdır inşallah.

candaşım merhaba bu arada.

günaydın kızlar...

hellom, canım dün sağlık ocağından çağırmışlardı oraya gittik hava müthişti az halama geçeyim dedim yolda bir yağmur bastırmazmı biraz durduk biryerde kızım üşüdü üzerimde 2 kat vardı inceydi ama olsun birini çıkardım kızıma giydirdim anne artık bu benim elbisemmi oldu diyor bana üst olan ona elbise oldu tabii:)) nayse yağmur azaldı gittik ama ıslandık üstümüzü değiştik falan akşam üzeri anneme geçtim eşimi bekledim halim kalmadı eve gelmeye eşimde geldi arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış bizide benim arkadaşıma bıraktı derken eve geldik saat oldu 12 hemen yattık sağolasın canım çok şükür iyiyim bir yaramazlık yok...biz aydına gidiyoruz yazmışsın haydaaa dedim yeni gelmiştiniz...eşin annesini özlemiş sanırım:)) çınarımı başka yere tatile götürseydi keşke...neyse hayırlısı olsun artık...ama o düzen olayı gerçekten zorlu bir süreç canım bizi malesef eşler anlamaz ne alaka diyecektir ha orda o saatte uyumuş ha burda ne farkeder ben 1 gün annemde kalsam akşam 10da uyuyan kızım gece 1de zor uyur:)) neyse canım sıkma canını şimdiden daha 1 ay var:)

minicikumut, maşallah canımsana vallhi burada gördüğüm her kişi için aynı kelimeyi kullanmıştım anaaammm buda çok çıtır sanada dedim bunu allah eşine ailene doğacak bebelerine bağışlasın canım...

chnb, canım herşey yolundaymış inşallah serklaj içinde aynısı olacak canım...berat ismi bencede güzel ama diğer oğluna düşünmüşsün bunun için bazıları kötü diyor ne bileyim ama şunu söyleyeyim ablam 2 aylıkken ölmüş nazardan onun adını bana vermişler canım...allh esirgesin tabii istersen büyüklerine danış...

nuray, canım gerçekten hastane uzakmış chnbnin dediği gibi nişan gelince git hastaneye ne olur ne olmaz...canım kan olayınıda sordum dra güldü dediki yok bişey olmaz korkma bende dedimki kendim için değil zaten bebeğim için soruyorum:)) seninkide zormuş canım allahım esirgesin esadımızı ve hepsini enfeksiyondan korusun gerçekten kötü bir hastalık oda ne güzel seninkide öğrenilmiş tedbiri alınacak allah korusun bebeğini ve seni...

kızlar hepinize yazacağım tek tek ama şimdi çıkıyorum...eşim gitti geri yatmadım antibiyortik saatini bekledim ama şimdi gözümü açamıyorum az yatayım geri gelicem beni bekleyin anacığım:))

cabdaş bi arkadaşım kandilde şöyle bi msj attı sizinle paylaşmak istiyorum
Hz.Ömer der ki
ben duanın kabul edilmemesi kaygısı taşımamiçimde dua etme isteğinin olmamaması kaygısı taşırım çünkü kişiye dua etme isteği verilmiş ise kabul onunla beraberdir....
ne mubarek ne güzel bi söz olmuş rabbim dua etme isteğimizi bitirmesin inşallahhh
Eki Görüntüle 433273

anammm hemşirelerin en güzeliiiiiiiiiiiiiiiii maşallahhhhhhhhh

ah ablacım inşallah değerin artar geç döllenmedir dış gebelikte değer bu kadar az çıkmaz abla ondan hiç korkma nolur kendini de üzme canım benim

abla behsat ç çıktıından beri izliorum bi kaç hafadır hastane gelen giden izleyemedim dün danalık yapıp 3 bölüm izledim bugünde patronum yok işte yok bu hafta çok yaydım bişiler izlicem kitabada bakarımnot aldım
senin yazının altına yazayım da kızlarında bilgisi olsun dün akşam gittim ismail beye 40 dakika falan ilgilendi aklımda ne varsa sordum farkettim ki resmen yordum sanki adamı ama her sorumu aklımı kalbimi rahatlatıcak bi cvbı vardı muaynanenin kapısının önünde beklerken aşağıdaki çocuk kliniğinden bebek sesleri geliodu eşim sarıldı bana sustuk karşımızda bi bebek vardı maşallah pek tatıydı böyle bi evladım olsun bide sen ol yanımda başka da bişi istemem dedi onunda içinde yangınlar yanıyo ama sönüyo kendi kendine yine başladı mide ağrıları boğazlarıda şişmiş o içine attığı için vucudu tepki vermeye başlıo ben ağlayıp zırlayıp rahatlıorum:)neyse muayne ye gelelim senin de dediğin gibi bebeğin genetiğinden bişey çıkmaması doktorumuda sevindirdi ben şöyle bi cümle kurdum ismail bey ne gerekiosa yapalım sonradan aaa keşke şunu da yapsaydık diye bi cümle duymak istemiyorum ben 3. kaybımı beklemek istemiorum dedim bi sürü tahlil yazdı eşimle benim genetiğim pıhtılaşma testi bi kaç test daha birde rahimin incelenmesi için 3 boyutlu çok güzel bi ultrason varmış bursada bi tıp merkezinde perde yada herhangi bi sorun varmı diye ona yönlendirdi adet olmana yakın gidersin dedi kendisi de ultrasondan iyi ce muayne etti şükür herşey normal hiç bi sorun görünmüyo bir adet döneminden sonra korunmana gerek yok dedi benim dana kocam da bende korunmak istmeiorum zatenismail bey yasemin marttan marta hamile kalabilio dedi:):):) şimdi cumartesi pıhtılaşma genetik ve diğer tahliller için kan vericem rahimin incelenmesi adete yakın dedi ama nasıl kestircem bilmiom sanırım 30.günümde falan giderim baktırmaya şükür içim daha da rahatladı

cezacım rabbim gönlüne göre versin sende çok sabrettin çok canın yandı mukafatını alırsın inşallah dualarımız senin ve minik yavrunla allaha emanet olun bizlerden dualarınızı esirgemeyin öptüm arada haber ver kendinden

kuzum kocam yıllık izne çıkınca bende çıkcam onunda vakti zamanı belli değil ama mutlaka görüşelim inşallah enişte vazgeçer inşaallah gerçekten çınarın düzeni bozulmasın çok özlüolarsa gelsinler kendileri kalsınlar sen yine konuş enişteyle 1 hafta yeter de artar bile kayganaya :) bizimkilerde pazar günü akşam oturmaya gelceklermiş çok mutlu ettiler beni:):)

günaydınnnnnnnnnnnnn

Herkese günaydııın.

İltifatlarınız için teşekkür ederimSizleri göremesemde sizlerinde çıtır anneler,anne adayları olduğunuza eminim.Rabbim hepimizi sevdiklerimize bağışlasın.

Nazlımm çook sevindim doktorundan memnun kalmana ve gördüğüm kadarıyla aynı zamanlarda denemelre başlayacağız

Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…