Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağzından bal damlıyo :) duyması bile keyifli.inş gel sen ankaraya biz göbek tokuşturalım bol bol :) maşallah çok güzel bi kızmışsın :)) ben nedense seni hep kısa saçlı balık etli diye düşünmştüm :) birde buğday ten :) nasılsın ?
ablam allah gönlüne göre versin, dün dualarımdaydın hep.inş değerin gerektiği katlar, bebeğin 9 ay senle kalır ve sonrası kucağına gelir sağlıkla.allahım duysun sesimizi dualarımızı ( ama herşey bitmiş gibi yapma nolur üzülme, bebğin sağlıklıdır belki geç döllenmedir, o minnacık yavruya yazık değil mi o zman.bak senem bişey demişti, dr a gitmişti kanamsı vardı, aylar sonra demişki o zman kaybetme ihtimalimiz çok yüksekti ve sana demedim, deseydm eğer o üzüntün bebeğin düşmesine sebep olabilirdi, onu düşün nolur o senle kalacak inş ...
sende mi ? çocuğumuz olur diye düşünüyorum ama hayal yok işte .. allah iyileri getirsin başımıza, mutlu sonu nasip etsin inş.canım ya maşallah sizde kocaman olmuşsunuz, nasıl gidiyor hamilelik ?
neden kilo verdin canım ? kanamalrdan ötürü mü ?
günlük bugünde yokmuşsun geç oldu arayamam seni merak ettim hayırdır inşallah.

candaşım merhaba bu arada.
canım napıyosun ? aydına mı gidiyosunuz ? ben kaçırdım galiba ? maşallah çınara tosuncuk olmuş ya, çok tatlı olmuş içime sokasım geldi derler ya valla aynen oldu :)) maşşallah oğlumuza :))
ablacım noldu kan işi ? ne zman verilcekti ? iyimisin biraz, yağmmurda ısandık deyince valla korktum doğum yapcan allah korusun üşütürsün filan, dikkat et kendine çok ...

nazlım, canım ya dilerim o gerçekk olsun.gerçekliğini düşünerek bende eksik etmeyeceğim dualarımı.zaten inancımız buna müsade etmez ki, imkansız yoktur allah vardır. allah imkansızlarımızın şifası olsun bebeklerimizi göndersin .. inş herşey çok güzel olur bundan sonra hepimiz için ...

İyiyim Candaşım teşekkürler.Ben çocukluğumdan beri hep uzun saçlıyım.Kısa saçı kullanamıyorum bendeVallahi kışın diyete başlamadan önce tamda tarifine göre balıketliydim ama şimdi normale döndüm çok şükür.Boyum 1.66 kilomda 57.Toplamda 9 kilo verdim kıştan beri.Birde tenim bembeyazGüneşe çıktığında et gibi kızaran cinsten.

Dün akşam yattım düşünüyorum Candaşın ikizleri olursa yorulurlar ama çok keyifli olur diyeBen Ankara'ya gelirim ama seni ve eşinide Safranbolu'ya beklerimHele o güzel günler gelsin Ankara'da bir doktorada takip yaptırmayı düşünüyorum.Çünkü Karabük'te ne renkli ne 3 boyutlu ultrason var.Bildiğin siyah beyaz halaBelki senin doktora gideriz beraber.Kontrolleri beraber ayarlarız.İçimden senin oğlun olacakmış gibi geçiyor hep.

Biz yeter ki hayal edelim Candaşım..Rabbim İnşallah gerçekleştiği günleride gösterir

Son düzenleme:
tekrar günaydın kızlar...

candaş, canım kanı çarşamba günü verdiler...anneme halama yakındımda hemen değiştim üzerimi canım...senide daha iyi sezinledim hadi bakalım tatil yarasın sizede sonrasında inşallah herşey yolunda giderde kulaklarınız bebek çığlıklarıyla dolar canım benim...

nazlım, ne güzel drlar buldunuz böyle yaa maşallah ama bizlerede zaten böyleleri gerekli her tarafımız risk oldu artık canım...allahım hayırlısını versin siz korunmayacaksınız ben yine heyecan yaptım vallahi...bu defa sağlıkla olsun yarabbim arkadaşlarımızında yüzü gülsün inşallah...amin...

nilde canım benim dur bakalım hele bir kaç günün geçti bencede geç döllenme gibi görünüyor...chnbnin dediği gibi başka yerde yaptırsan...üzüntüye yer vermeki sıkı sıkı tutunsun bebiş...öpüyorum canım...

loneliness, canım çantaya ne konuyordu unutmuşum desem gülermisin bana? :)) hazırlayınca yazarım canım...aynı hastanede 5 yıl önce doğum yaptım canım, kan için gittiğimde soracaktım ama unuttum hasta bezini sizmi veriyorsunuz diye salı gidince unutmazsam soracağım ama yanılmıyorsam onlar veriyordu...kan için yattığım odada bir tek diş fırçası ve macunu vardı tabii oda doğum için hazırlanmamış boş bir odaydı...bu arada kan için ücret almadılar doğum parası içinde alırlar belki diye düşündüm...sen nasılsın kontrol ne zaman canım?

ceza, nerden nereye geldik canım maşallah büyüyorsunuz inşallah sorunsuz devam eder...sen okul olaylarında yoğunsun sanırım kolay gelsin...

minikler,nasılsın canım?

hilal, sen nasılsın canım neler yapıyorsun? sizin okullarda ilk okul orta okul diye ayrılıyormu kızlar burda herşey öyle karışmışki anaokuluda muallakta daha belli değilmiş olacakmı hangi okulda olacak canım kızımın şansına bak yaa...

sabah eşimi uyandırınca öptü beni dediki 1 haziranımız kutlu olsun:)) nasıl yani dedim? bebeğimizin dünyaya geleceği aya girmiş bulunuyoruz dedi mutlu etti beni...aslında o çok mutlu bende çok mutluyum ama radaki fark ben bide korkuyorum yakınlaştıkça hayırlısı olsun...kaynanam geçen yukarı gelmişti konuşmaya başlayınca mutlaka bir yerde ağlar ağlamadığı gün yok zaten kadının çok negatif düşünceleri var bide konuşurken kürtçeyi çok kullandığı için ben fransız kalıyorum konuşmalarına hep neyse geçen yine bişeyler anlatıyordu birden başladı ağlamaya eşim anlıyor tabii ben alıştığım için niye ağlıyor diye sormam genelde kaybettiği oğullarına konuyu getirir ağlar bende öyle sandım sonra kan alınan gün aşağı geldik hastaneden yemek hazırladılar şizofren görümcem dediki annem geçen gün soyumuz tükeniyor diye ağlıyordu bende anneme dedimki anne dur daha geride 2 bekarın var biz varız belki erkek onlardan olur:)) bende içimden dedimki aaa benim akıllı ablam soy kızın çocuklarıyla değil erkeğin çocuklarıyla oda oğlu olursa yürür:)) dışımdan diyemedim tabii:)) sonra eşim dediki geçen annem yukarı gelince ağlamıştı ya onun için ağlıyordu bende sen üzülme diye söyleyemedim dedi ayy güldüm vallahi çok komiğime gitti ne yalan söyleyeyim...sülalelerinide görseniz kimse kimseyle konuşmaz herkez birbiriyle küss...bizim ailede görmedim ben öyle küslük falan ilk geldiğimde çok garibime gitmişti ama herkez birbiriyle küss yaa görmelisiniz...bende görümceme dedimki inşallah sizin oğlunuz olurda soyunuz tükenmez:)) kaynanamın alarayla beraber torunu 5 oluyor hepside kız allahımda onu böyle sınıyor demekki ne diyelim...

deniz lalesi,datlumm,sezen sizler nasılsınız kızlar? unuttuğum yoktur inşallah...öpüyorum hepinizi...

:) az tutturmuşum tahmi,ni ama geçmişte :) maşallah çok beğendim bende seni çok iyi kilo vermişsin bu arada ya.yaa canım arkadaşım :) olsunda yorulalım di mi :)) bende çok isterim safranboluya gelmeyi, biz zaten eşimle çok gezeriz o gelsin inş geliriz orayada ziyaretinize, yaın hem.belki bebeklerde olur onlarıda getirirm teyzeleri sever.bende seninkini severm :) hamileliğimizide inş beraber geçiririz, benim gittiğim dr un özel muayenhanesindeki ultrasonda son teknolojiymiş, dışardan hastalrı çok gidiyomuş sırf ultarson için, inş önce hamiş kalalım hepsini hallederiz, önce fotolarını sonra kendilerini severiz.
amin canım ya sen napıyosun şeker ?

ablam sğol daha iyiyim, yada kestiremniyorum bi iyi bi kötüyüm.güçlü olmam lazım onu biliyorum.şuan melankoliğim.tanı dinliyorum diyorki , sen yoksa hayatta bebekte yok ! gelde takılma, zaten ayrı bi sevrim tüm şarkılarını.neyse ama çok kötü değilim öğrnmeden önce daha takıntılıydım çünkü umudum vardı artık normal için çok umudum yok .. inş tedaviyle olur ve güzel olur gelir bebekler.bende çarşamba verilcek diye hatırladım yada okudum özür dilerim karıştırdım yani yazmadım ama öyle anımsadım.k.validende çok tuhaf gerçekten ya doğmayan çocuğa ağlanır mı ? ayrıca biz varız diyenlerde bayağı zekilermiş hani. eskiden bende düşünürdüm öyle şeyleride tükenirse tükensin kazık mı çakcaz dünyaya olsunda sağlıkla kız olsun gönül erkekte ister ama olmazsa zorlanmaz ağlanmaz.cehalet diyelim.bizimkide tam tersi illla kız olsun kız iyidir erkek olursa sevmem ben ! aman bende ölüyodum kaynanam sevsin diye.bide 2 kız torunu daha var napcaksa hepsi kız hepsi kız, normal şartlarda bide erkek olsun omunda sevgisini yaşayalım denir ama tuhaf.aslında şey demek lazım galiba sen oğullarından çok çetinki oğlan istemiyon.ama ayıp olcakta it ürür kervan yürür.allah versinde keşke ne verirse versin orta cinsiyet hariç :)

.

Canım benim. Maşallah canım size. Canım hepinize bir şeyler yazıyorum bazen kızıyorum kendime. Geçen buraya paşam arkadaşımız yazdı o da pcolu. O da Arda beye gitti pcolularda rahimağzı yetersizliğine meyil oluyormuş. Bu yüzden rahimağzı ölçümünü yaptır ara ara. Drler pek memnun olmayabilir aileden biri bu yüzden erken doğum yaptı filan de. Ben kontrol ettirmek istiyorum de...

Ah canım ne kadar sık gidiyorsunuz. Bir şekilde keyfini çıkarmaya çalış... Ne diyeyim...

Canım benim üşütmemişsindir inşallah.... Sezaryen tarihi belli mi?

Nazlım İsmail bey riskli gebeliklerde deneyimli. Daha önceden de yazmıştım bir tek bir de ikiz ileri hafta kaybı olan bir arkadaşımızı sağlıkla bebeğine kavuşmasına vesile oldu. Serklajını da o yapmıştı...

abla muayne çok iyi geçti dün adam sorularım karşısında resmen yoruldu ne çok şey bilion der gibi bakıodu gözlerime ve bilinçli sorular sormam eminim mutlu etti onu herşey güzeldi 1 adet bekle sonra korunmana gerek yok dedi hayırlısı pıhtılaşma için yarın kan vericem 1 haftaya çıkıomuş en önemlisi oymuş bizim için genetiklerin aclesi yok dedi ama onunda yaptırcam diğer rahim için 3 boyutlu ileri tknolojide ultrason cihazına yönlendirdi burasa da ultramed diye bi yer onuda 1 adet geçirip 3.haftasında gitmem lazımmış

günlük ablacım kocamannnnn bi amin diyorum allah razı olsun kaynananında ellerinden öperim anladın sen onu:)

Nazlım folbiol içiyorsun değil mi?

candaş, canım dediklerin çok doğru kaynana işte adı üzerinde ben zaten kaynanamın dediklerini hiçççç üzerime alınmıyorum:) kızımada öyle alıştımki severken kızlarım canlarım prenseslerim diye seviyorum...aslında mantık ne onuda çözemedim biliyormusun...geçen evli iki görümcem arasında tartışma yaşandı kaynanamla oturan görümcem artık biz kiraya çıkıcaz falan demeye başladı bu hamileydi köyden geldi kaynanamın yanına yaklaşık 3 yıldır beraber yaşıyorlar ve kızı var kaynanam diyorki kızını biz büyüttük onlar karı koca gidiyorlarsa gitsinler kızı vermem buyur burdan yak:) dediğin gibi cehalet,cehalet,cehalet başkada bir açıklaması yok sanırım...canım ne güzel hayallere başladınız ne kadar çok hayal o kadar çok gerçeğe yakınlık:) bundan yıllar yıllar önceydi mahallede bir çocuğa aşık olmuştum...ev tel o kadar araştırdık bulamadık bu arada ev telefonunuda ne yapıcam arayıp sesini dinleyeceğim bizim dönemimizde aşklar böyleydi şimdi nerdeeee cepler çıktı aşk bozuldu:)) neyse hep hayal ederdim karşı komşum çocuğun ailesini tanıyordu ama öyle gelip gitme yoktu aralarında nedendir bilmiyorum hayalim hep şuydu hanife ablalar birgün yavuzlara gidecek oturmaya tel num alacaklar bir kağıda yazılı tel defteri arasına koyacaklar ve bende hanife ablanın vesilesiyle num öğreneceğim...ve ne oldu biliyormusun aynı şeyi yaşadım:) birgün yolda karşılaşmışlar oturmaya davet edilmiş hanife abla o gün gittiler bizde hanife ablayla samimiydik gideceklerini söyledi içim kıpır kıpır o akşam annemide aldım gittim karşıya tel defterine bakar gibi yaptım birde ne göreyim tel num:) dünyalar benim olmuştu...ve şu anda aklıma gelmiyor ama böyle yaşadığım bir çok olay olmuştur canım...hayal kurmak umudunu kaybetmemektir bence...

nazlım canım benim, yazmayı unutmuşum sana istanbula gelince görüşürüz yazmışsınya ben her zaman hepinizi beklerim yolunuz düşsün düşmesin canım benim ama ben kocaelide oturuyorum inşallah burayada gelirsiniz...kaynanamda öyle işte ben alıştım artık onun cahil konuşmalarına ilk gelin olduğumda çok alınırdım ama şimdi takmıyorum bile:))

chnb, canım tarih şimdilik 19 haziran bir aksilik olmazsa o güne kadar götürmeye çalışıcaz dedi dr...

:)))
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina
dokunarak:

- Ne var sizin karninizda teyze,

Kadin:

- Çocugum var evladim, diye cevap verir.

- Sizin çocugunuz mu?

- Evet

- Onu seviyor musunuz?

- Evet

- Çok mu seviyorsunuz?

- Evet evladim.

- Öyleyse neden yediniz?

Nazlım folbiol içiyorsun değil mi?

evet ablacım verdi dün doktorum başladım hemen nöbetçi eczaneden aldık piskopatım bugünü bile beklemedim:)

ay abla ben istanbulda sanıodum seni hayat acaip belki senin oaraya da yolumuz düşer inşallahhh kraliçeleri ısırmaya gelirim:)
ayy bi karikatür buldum yarıldım

tam oturdum yazayım dedim spor saatim gelmiş gelince uygun olunca yazmaya çalışırım.

offf ne yazacaımı unuttum alıntı eklemiştim silinmiş tekrar da geri dönmeyeyim dedim.

Öncelikle datlumm nerelerde haberi olan var mı?

chnb sesini bugün çok iyi duydum maşallahhh. çok taktir ediyorum seni Mevlamda çabalarının karşılıını versin inşallah. Aminn.

günlük canım iyi olduğuna tekrar tekrar sevindim. Kayınvalidelere bişi denmiyor ya, gelmişler kaç yaşına. Huylu huyundan vazgeçmiyor işte, Hamlar birde yanlış anlama benimkiler içinde öyle diyorum. Biim oraların lafı var oğlum oldu diyen değil gününü gören övünsün. Eşimde biliyorsun deli gibi kız istiyor geçen diyor kız olsaydı şöle elbiseler giydirirdim işten geldim mi beni kapıda karşılar terliklerimi verir kahve yapayım mı babacım dermiş. Bende kız işini bilmiyor o zaman dedim neden dedi aç karnına kahve içilmez çünkü dedim. bozuldu ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun diyor
Eşinin seni öperek uyandırması gerçekten moral olmuştur. İnsanlar ne acımasız bırakmıyorlar ki mutluluklar yaşansın. Benimde erkek oluyor diye bozulmuşlardı biliyorsun.
Prenseler çok tatlı olacaklar çoook. İnşallah amin.

Candaş okuyorum seni ama ne desem bilemiyorum, inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip olur herkese amin...

minikler nasılsın

minicikumut bu ay regl olmuşmuydun

denizlalesi sen nasılsın

hilialcim senin ağrıların sızıların geçti mi

nazlım kanamalar hala devam mı? İstanbulda denk gelirsek inşallah buluşuruz. Chnb ile bir denk gelemedik birde Cezayla da bakalım kısmet

Tafım minik boncuğum annesi sen nasılsın

Senemcim bıcırığın resimlerini gördüm çok tatlı maşallah

nuraycım dr kontrolü ne oldu

loneliness nasıl gidior, sizlerin doğumu yaklaştıkca ben sabırsızaıyorum

cezacım iyi olduğunuza sevindim çok.

nilde şimdi okudum canım inşallah geç döllenmedir. Mevlam büyük benimde çıno geç döllenmeydi.

unuttuum illaki oluyor bu sefer kimi unuttum.

herkeze hayırlı cumalar biraz geç oldu ama ance gelebildim evebugün halasının gülüne mevlüt kıyafeti aldım pek şiirn birşeydi işşallah allah ömür veririse 14 haziranda 40 çıkyo işşallah sizlerde diyisiniz dir yaramazlık yoktur buarada biri kaynanamı dedi ben anlatsan sizlere yaptıklarını bana böle kalırsınızneyse günaha girmeyelim nazlım senin adınada çok sevindim bebem işşallah bu sefer evlatrlarımızı sag saglim alırız kucagımıza bu arada erkek olsun kız olsun evlat ayrımı yapıyolarya anlamıyorum ben böyle insanlarıaslında akıllılar bilmiyorlarki kız evlat daha hayırlı

beni unuttun bebem bende artık sizlerdenim chnb ve nazlının arkadasıyım bir daha olmasın lütfen

kizlar yemek yapiyorum hemen yazayim dedim

dr kontrolmuz iyi gecti. Acikligim 2 cm olmus. bebis dogum kanalinda hala.. is yapma , agir kaldirma ama bolbol yuruyus yap dedi.. kilomuzda 3020 gr..
bende bu zamana kadar 14 kilo aldim. ama almaya devam ediyorum. herhalde dogurana kadar 15i gecerim tahminen.
herkesi opuyorum..

günaydın milleeeeeeeeeeetttttttttttt kalkın artık sabah oldu okul günü kalkmak zor geliyor haftasonu erkenden dikiliyorum :)

chnb ablacım allahım oğullarına sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin ne güzel yazmışsın duygulandım okuyunca.. zaten buara gözyaşım akmak için neden arıyor hep böyle güzel şeylerden aksın bari :) ne yaptın ablacım operasyon yapıldı mı günü mü var rabbim hep yanında olsun

nazlım kuzum dr.unu bana da önermişlerdi hatta chnb ablada söylemişti inşallah sana uğurlu gelecek bir aycık kalmış sonrasında gözün hep ileride olacak canım benim ve ilk denemende konuverecek miniğin.. testleri yaptır varsın herşey temiz çıksın niye böyle oldu die yine düşünme bişey yokmuş nasibi olmadığı için tutunamamışlar dersin ve içinde korkuları da biraz olsun kovmuş olursun.. bi neden bulunursa zaten önlemini alacaksın bu defa herşey güzel olacak..

nilde cnm sen ne yaptın tekrarlattınmı testi değere takılıp üzme kendini geç döllenme olduğunu düşünüyorum cnm iyiye odaklan

nuray cnm iyi bak kendine işe felan elini sürme cnm ya benim eve gelsen nasıl için rahat ediyor dersin ama napayım bir can için herşeye değer az kaldı sanırım tarihini hatırlayamadım benim hafıza iyice gel git oldu anneanne geldiğinde esat da ceee yapacak annesi..

günlük cnm senin olgunluğuna hayranım ne güzel demişsin takmıyorum die kaile almaya gerek yok değil mi bir gün bende öyle olurum inşllh bizimkininde eltimden iki kız torunu var kendi kızı yok çok istemiş kızının olmasını olmamış ben de yattı kalktı rabbim erkek versin dedi işin aslı hiç ayrım yapmayan ben sırf onun isteği olmasın die kızım olacak dedim biraz da şartlamışım kendimi sanırım erkek fikrine yeni yeni alıştım (bekarken hep bi oğlum olsun isterdim erkek çocuklarını çok çok severdim) bugün randevumuz var dr pipi gitmiş kız derse üzülmek değil de bi bocalama yaşarım sanırım buarada ben atlamışım kan olayını geçmiş olsun cnm dr.lar şu güne gelmiş bir bebeği riske atmazlar cnm rabbim sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin

hello cnm deniz felan senin oğluş hızlı çıktı valla buarada saçlarına bayıldım ya ne güzel bir tarzı var maşallah paşamıza çok can yakacak belli tatil işine gelince okurken ben daraldım bebek yola çıkmasın hastalanmasın die düşünmleri gerekir ama bencillik bunların kanında var

hilal cnm dün facede gördüm yazmaya fırsat bulamadım sohbetteydim ama aklımda sende ne yaptın kuzum son gelişmeler nedir tatile de az kaldı inşallah tatil topiğimiz için bereketli olur

sezen deniz lalesi kızlar sizi de göremiyorum sanki başladımı çalışmalar batlarınızı da söyleyin birlikte yaşayalım o heyecanı

loneliness cnm senden naber abimiz nasıl

ceza cnm maşallah bak herşey güzel stres yapma kendine ye iç ben kendime hayret ediyorum bebeğimi dinlemeye çalışmıyorum buara hareketleri başladı ama net değil bağırsak hareketiyle karıştırılırmış o yüzden dinlemiyorum kendimi onu dert eder bebeğime zarar verrim die kendini sakın ama günlük yaşantını sınırlamamaya çalış zaman daha çabuk geçecek emin ol daha bir kaç ay önce bi daha bebek düşünürmüyüm derdim şimdi doğum iznine ayrılacağım die öğrencilerimle duygusal anlar yaşıyoruz..

candaş cnm hayal kısmına çok takılma ben de çok zorlaya zorlaya kuruyorum sanırım sağlam basmaya şartladık kendimizi hayal değil illaki gerçeğini istiyoruz rabbim hayal kurmamıza yardım etmese de gerçeğini yaşatsın sonuca çok yaklaştın cnm tabi allah bilir ama ben sınavını vardiğini düşünüyorum zor da olsa ikizlerle ödüllendirsin rabbim seni

minicikumut benden de bir maşallah sana vuuuuuuuuu

paşam cnm hikayeni bilmiyorum ama acı şeyler yaşamışsın belli toparlan ve geleceğe bak cnm güzel şeyler bekliyor emin ol.. kayınvalideden ben de çok dertliyim asla affetmeyecem o cadolozu :) sen iyi olmaya bak cnm bebeğin geldiğinde sana iht,yacı olacak o yüzden hem güçlü hem de sağlıklı olmak zorundasın rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün..

kızlar biz iyiyiz sanırım yani yaramaz bir durum yok bir ara ishal ve mide bulantısı sorunu yaşadım salı günü sağlıkocağına gittim kalp atışı dinledi ben duyamadım ama herşey yolunda dedi bulantıyı da sordum antib,yotik kullandıysan o yapmıştır dedi bugün 1 buçukta randevumuz var ayaklarım şişmeye başladı çok erken değil mi yatarken kalçamdan bacağıma doğru kramp da giriyor bugün dr.umla konuşacağım okulda yoruluyorum die yürüyüş yapamıorum acaba onunla mı ilgilidir geldiğimde yazarım hepinizi öpüyorum bende hep birilerini unutuyorum varsa unuttuğum affola muckssssssss

kızlar hepinize merhaba geçmişi okumaya çalıştım tek tek yazamıyorum ilk fırsatta yazacam özür dilerim canlarım ama hemen bir bilgi vereyim dedim

evet gebeymişim kimyasal gebelik bugün kanamam başladı kuzumu yine kaybettim tutunamadı yavrum.ama yinede bin şükür diyorum çokkkkk üzüldüm ama iyiyim.hayırlısı diyorum en kısa zamanda alllahım hepimize sağlıklı bir evlat versin diyorum.yapacak diyebilecek başka bir şey yok.yeni bir doktor buldum doçent rana karayalçın süper bir kadın dünden beri telefonda konuşuyoruz dün bence hamilesin dedi ovulasyon yaptığımdan bahsettim 17.gün çatladı dedim o zaman geç döllenme olmuştur dedi bugünden için yarın gel görüşelim dedi infertilite uzmanı ihtisası tezi bu konudaymış.kanaman olursa hemen cepten ara dedi.neyse bugün gittik detaylı hikayemi yazdı şimdiye kadar yapılmış bütün testleri tarihleriyle yazdı bebeğin neden kalbi durmuş dedi bende bilmiyorum dedim test yapılmadımı dedi bende hayır gerek görmediler dedim olurmu öyle şey dedi tromfobili testi yapmadılarmı dedi bende hayır dedim çok sinirlendi hemen yapalım dedi içimden işte benim doktorum dedim.salı test yapılacak bütün testlere baktı hiç bir sorunun yok dedi rezervin çok iyi dedi fsh gerek yok dedi rezervi gösteren gerçek testler amh(chnb kuzum sen geldin hemen aklıma)ve ultrasondur dedi amh şu anda gerek yok ultrasonda görüyorum hepsi çok iyi dedi yaş 37 ama yumurtaların yaşı daha genç dedi:))) ama işi şanda bırakmıycam dedi şu anda her şey yolundayken takip edecem dedi yaş ilerledikçe genetik sorunlar çıkar dedi kromozom testine gerek varmı dedim hayır yok dedi yumurtaların sağlıklı sperm testi gayet güzel dedi kan tahlilleri iyi dedi.klomen verdi ne kadar kullanacağımı söyledi yumurta takibi yapacam dedi.uygun olan zamanlarda beraberlik olacak dedi bu ay tutmazsa bir dahaki aya aşılama dedi anladığım kadarıyla rahim ağzım dar sperm geçişi oluyor diye kataterle baktı geçiş var ama yinede dar anladığım kadarıyla o yüzden bir dahaki ay gebelik olmazsa aşılama yaparız dedi kanamam çok ağrım çok vardı ama şimdi iyiyim zaten hsg ve içtiğim antibiyotiklerden dolayı çok tedirgindim hayırlısı böyleymiş diyorum sevgiyle kalın sizleri çok seviyorum ve hepinize teker teker ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz için.iyiki varsınız NAZLIMMMMM MİNİCİKUMUTUMMM MİNİKLERİMMMMM LALEMMMMM CADAŞIMMMMM GÜNLÜĞÜMMMMM DATLUMMMM SEZENİMMMMM HİLALİMMMMMMM CHNBMMMMMM NURAYIMMMMM CEZAMMMMM HELLOMMMMMMM LONELİNESİMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…