- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.161
ağzından bal damlıyo :) duyması bile keyifli.inş gel sen ankaraya biz göbek tokuşturalım bol bol :) maşallah çok güzel bi kızmışsın :)) ben nedense seni hep kısa saçlı balık etli diye düşünmştüm :) birde buğday ten :) nasılsın ?Candaşım mutlaka düşer benim yolum Ankara'ya..Ya iş için ya gezmek için bu sıra boşladık iyice gelemedik.Yakında telafi ederiz İnşallah.İnşallah hayallerinin hepsi gerçek olur.Eşin ve sen yorgun işten gelmişsiniz bebekleri paylaşıyorsunuz.Bakımlarını yapıyorsunuz.Ne kadar güzel değil mi canım?İnşallah Rabbim hayallerinin beklediğindende güzel olduğu günleri gösterir.Ve bizde senle göbek tokuştururuz
Yazmayı bazen bende unutuyorum arkadaşlara sonra evde aklıma geliyor.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
ablam allah gönlüne göre versin, dün dualarımdaydın hep.inş değerin gerektiği katlar, bebeğin 9 ay senle kalır ve sonrası kucağına gelir sağlıkla.allahım duysun sesimizi dualarımızıkızlar merhaba çok kötüyüm ben beta hcg değerim 9 çıktı adetimin 33.günü bugün adetin 17. yada 18. günü yumurta çatladı.doktora sordum düşük bir değer dedi 2 gün sonra tekrar bakılacak düşük,dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilirmiş dua edin bana çok ihtiyacım var inşallah dış gebelik değildir
sende mi ? çocuğumuz olur diye düşünüyorum ama hayal yok işte .. allah iyileri getirsin başımıza, mutlu sonu nasip etsin inş.canım ya maşallah sizde kocaman olmuşsunuz, nasıl gidiyor hamilelik ?canım bende hiç hayal kuramazdım..imkansız gibi geliyor herşey..hala hayal kuramıyorum..ama hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye..duaların kabul olacak canım inşallah..üzme kendini..
canım değer inşallah yükselir..
neden kilo verdin canım ? kanamalrdan ötürü mü ?hamilelik şüphesimi:)okuyunca gülümsedim ya...ilkler zor oldu ikinciler bu kadar kolay olurmu ki:)
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..
chnb abla varmışsın istanbula..serklaj için kolay gelsin..çok kilo vermişsin abla..ben 2 kilo verdim ama sadece üzüntüden.
canım napıyosun ? aydına mı gidiyosunuz ? ben kaçırdım galiba ? maşallah çınara tosuncuk olmuş ya, çok tatlı olmuş içime sokasım geldi derler ya valla aynen oldu :)) maşşallah oğlumuza :))günlük bugünde yokmuşsun geç oldu arayamam seni merak ettim hayırdır inşallah.
candaşım merhaba bu arada.
ablacım noldu kan işi ? ne zman verilcekti ? iyimisin biraz, yağmmurda ısandık deyince valla korktum doğum yapcan allah korusun üşütürsün filan, dikkat et kendine çok ...günaydın kızlar...
hellom, canım dün sağlık ocağından çağırmışlardı oraya gittik hava müthişti az halama geçeyim dedim yolda bir yağmur bastırmazmı biraz durduk biryerde kızım üşüdü üzerimde 2 kat vardı inceydi ama olsun birini çıkardım kızıma giydirdim anne artık bu benim elbisemmi oldu diyor bana üst olan ona elbise oldu tabii:)) nayse yağmur azaldı gittik ama ıslandık üstümüzü değiştik falan akşam üzeri anneme geçtim eşimi bekledim halim kalmadı eve gelmeye eşimde geldi arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış bizide benim arkadaşıma bıraktı derken eve geldik saat oldu 12 hemen yattık sağolasın canım çok şükür iyiyim bir yaramazlık yok...biz aydına gidiyoruz yazmışsın haydaaa dedim yeni gelmiştiniz...eşin annesini özlemiş sanırım:)) çınarımı başka yere tatile götürseydi keşke...neyse hayırlısı olsun artık...ama o düzen olayı gerçekten zorlu bir süreç canım bizi malesef eşler anlamaz ne alaka diyecektir ha orda o saatte uyumuş ha burda ne farkeder ben 1 gün annemde kalsam akşam 10da uyuyan kızım gece 1de zor uyur:)) neyse canım sıkma canını şimdiden daha 1 ay var:)
minicikumut, maşallah canımsana vallhi burada gördüğüm her kişi için aynı kelimeyi kullanmıştım anaaammm buda çok çıtır sanada dedim bunu allah eşine ailene doğacak bebelerine bağışlasın canım...
chnb, canım herşey yolundaymış inşallah serklaj içinde aynısı olacak canım...berat ismi bencede güzel ama diğer oğluna düşünmüşsün bunun için bazıları kötü diyor ne bileyim ama şunu söyleyeyim ablam 2 aylıkken ölmüş nazardan onun adını bana vermişler canım...allh esirgesin tabii istersen büyüklerine danış...
nuray, canım gerçekten hastane uzakmış chnbnin dediği gibi nişan gelince git hastaneye ne olur ne olmaz...canım kan olayınıda sordum dra güldü dediki yok bişey olmaz korkma bende dedimki kendim için değil zaten bebeğim için soruyorum:)) seninkide zormuş canım allahım esirgesin esadımızı ve hepsini enfeksiyondan korusun gerçekten kötü bir hastalık oda ne güzel seninkide öğrenilmiş tedbiri alınacak allah korusun bebeğini ve seni...
kızlar hepinize yazacağım tek tek ama şimdi çıkıyorum...eşim gitti geri yatmadım antibiyortik saatini bekledim ama şimdi gözümü açamıyorum az yatayım geri gelicem beni bekleyin anacığım:))
nazlım, canım ya dilerim o gerçekk olsun.gerçekliğini düşünerek bende eksik etmeyeceğim dualarımı.zaten inancımız buna müsade etmez ki, imkansız yoktur allah vardır. allah imkansızlarımızın şifası olsun bebeklerimizi göndersin .. inş herşey çok güzel olur bundan sonra hepimiz için ...