Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar. kusura bakmayın geçmişi okuyamadım hepinize teker teker yazamıyorum. çok şükür ben adet oldum. yarın allahın izniyle aşılamaya gidiyorum. benim için dualarınızı esirgemeyin. kendinize çok iyi bakın. çok öpüyorum.

rabbim işşallah emegini boşa çıkarmaz canım allah yardımcın olsun

herkese iyi geceler,

günlükcüm hayırlı olsun ağız tadıyla oturmalar nasip olsun, Sen eşine hakkını helal et demişsin ya bende eşimi çok çalıştırdığımı düşününce helallik isterim :))) bazıları çok gülüyor ama ben çok seviyorum onunda çok hoşuna gidiyor. Yakınımda olsaydınız elimden geldiğince yardımcı olurdum.
Hazrılıklar bitti oanammm beni bir heyecan basıyor nasıl soğuk kanlı olacaksam. Sanki kendim gidiyorum doğuma.

nuray canım çıno 21:00 21:30 gibi uyuyunca benim işim gücüm eşim çayım çorbam derken saat oluyor 00:30 falan ondan yoksaaa uykusuzluk çok fecilerdeyim.
Canım benim annanenisini bekleyecek inşallah kilo olayını yazayım efendime söliyim 70 ile hamile kaldım 87 yada 88 88 diyeyim doğuma girdim :))))))))))) doğumdan sonra hemen tartıldım 10 kilo gitti 78 idim sonra 5 kilo daha verdim 73 kiloyum temmuz başına kadar 70 kilo olsam. 70 den 60 olan yolculuğum başlayacak o biraz beni kasacak. çünkü o 10 kilo 2 senelik kürtajdan eser kaldı 1 ayda 3 kilo veremeyebilim ama bakalım neler olacak.

canım çok sık gider gelir olduk kendimi hazırlayayım herşeye evet demeye aydına değil kuşadasına gidiyoruz. çınarda hava alır eşime tam tepki yapamıyorum onunda annesi anne demek çok iyi biliyorum düzenini bozmamak için telsiz bebek telsizi aldı bugün :)

lonecim spor salnu belediyenin bayanlara özel spor salonu zumba , plates ve step :)) haftada 3 gün 1 saat 30 lira, evime yaklaşık 4 dakika uzaklıkta eşim babam bakıyor akşamları spor ama bu ay son. Süt sağıp bırakıyorum bu arada tabibiki

hilalcim allahım sağlıklı sıhatlı uzun ömrlü hayırlı evlat evlatlar nasip etsin işin gücün rastt gitsin inşallah. Amin.....

datlum aranıyorsun nerelerdesin.

canım Allah yardımcın olsun. bilmiyodum aşılama olacağını. inşallah tutar canım. 3-4 gün istirahat et bence. alabiliyosan rapor al. herşey gönlünce olsun canım.

aman canım sorun olmasın da doktora gitmek zorunda kalma. ben de bir kere aynen öyle demiştim, buraya da yazmıştım o kadar zaman nasıl geçecek diye. bir hafta sonra hastanelik olmuştum. çok şükür ondan sonra ayda 1 gittik hep. ve ben buna şükreder oldum. çünkü sorun olunca sık gidiliyo doktora. erkek çocukları rahat oluyor, bizim ki de öyle, kimden duyduysam da öyle. hep açıyor bacaklarını gösteriyor. doktor da her defasında erkek olduğunu söylemiştim değil mi diyip tekrar tekrar gösteriyodu o bölgeyi.

kitty ve günlük, sağolun kızlar. tecrübeleriniz benim için çok önemli. tekrar teşekkür ederim.
günlük kolayladık biz de baya işleri. biberon, emzik vesaire kaynatılcak onlar kaldı. benim ve bebişin kıyafetleri annem yıkayıp ütüledi.

nillde merhabalar.Tekrar gecmis olsun.
Sen kac kayip yasamistin? Kolmeni neden verdi ne ise yariyor?
Hakkimizda hepimizin hayirlisi olur insallah.

günaydın kızlarrr geçmişe bakamadım geçen hafta çok yaydım bu hafta çalışayım :)

bu karmaşada sınıfımı geçmiş bulunmaktayım şükürler olsun derslerimi verdim 1 dersim büte kaldı onu da veririm kendimi kutluyorum herkesi öptüm

Günaydın herkese iyi haftalar

Geçmişi okuyamadan yazıyorum.Normalde çok düzenli olan adetlerime bir hal oldu.30-31 günlük periyotlarda olurdum hep.Geçen ay 25.günde olmuştum bu ay bugün 34.günüm ve hafif lekelenmem var sadece.Kaç gündür acayip stresliyim.

günaydın herkese,

Günlük
ne güzel demişsin hayal kurmak umudu kaybetmemektir diye, tuttum.2 gündr kuruyorum hayallerimi.ikiz bebeklerle :) inş gerçeğinide yaşarım.en son ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama eninde sonunda bi aile kurmaya niyetlyiz, belki fizyolojik olamam ama inş birgün ale olcaz.senin doğum tarihi belli olmuş ablam, alara geliyomuş tam olarak doğum ne zman ? 15 hazirran mı ? benimkilerde yaşasaydı 14 haziranı gösteriyodu hesaplayıcı, doğum tarihleri için. ama inş mart 2013 olur bu kez.heyecan var değil mi ?

minikler, canım korkular çok biliyosun ya.ben sona vardıımızı düşünemesemde iç dünyamda herşey mart 2013 e ayarlı, işten ayrılcam doğum yapcam kesin yani :) şakası bi yanada inş tutar ve sağlıkla kucağıma alırım, ikiz tek hiç farketmez ama ikiz olsa süper olurda sanki dr ikizi onaylayacak diye düşünüyorum, bilgileirne ikizi kaydetti.sen nasılsın ? oğlun nasıl ? var mı isim planınız ? allah razı olsun ya dualarınız için.şükür ama iyiyim bu hafta ve de umutluyum.olacak dilerim ki ..

nildem, ablam seni güçlü görmek çok güzel. yaşadığın olay kötü oldu ama hayrına bakalım bizde napalım.inş bu yaz hamileyiz top yekun inanıyorum artık ... iyisin değil mi ? ben senin kadar güzel şeyler yazamyorum affeyle kardeşini, gönlümü biliyosun hissediyosun kelimeler bu durumda gereksiz.

chnb, 2 oğul annesi nasılsın :) şu fikrine çok katılıyorum evlilik öncesi gebelikle ilgili testler mecburi olmalı, olacak sanıyoruz korunuyoruz yada genetik normal sanıyoruz sıkntı olabiliyor, çok cahiliz ya,eşimle konuşuyoruz neyimize güvendikte çocuk istemedik, tesadüf hamile kaldım kalmasaydım 4 sene derdim değildi, şimdi 2 kardeşim korunamayacak yada testlerini yaptırıp tedbirini alacak istemiyorlarsa. benim şimdi ki dr um buna önem veriyo ordanda sardı kafa şükür.

lone, canım benim durumumda histereskopi gereksizmiş, lap. unuttum sormadım yine tüpe hazırlanıyoruz eğer tatilde adet olmazsam kşi denk gelebilir, dönüşte başayacağız. adet olursam diğer aya kalcak.ilk denemem tüp olcak lap. de şansım varsa tüpten sonra denrim tutmazsa, tutsa bile doğums onrası denerim.rpaor için yeniden hsg şartı varmış bu ay rapor almayacağız ama tutmazsa diğerinde almam gerek, acısı bi yana psikolojik yanı var umutlarımın yıkıldığı anları yeniden yaşamak istemiyorum.inş tatil sonrası herşey güzel olur.seninde çok az kaldı doğıma nasılsın heyecan var mı ?

nuray, canım senin oğluşun keyfi yerinde hiç çıkası yok he :) inş normal olcak sanki senin ki öyle mi dersin ? allah kolay doğumlar nasip etsin yardımcın olsun inş ...

ceza, canım aile tüp bebeğe normal bakıyor mecburen, gerçi sadece benim ailem biliyor eşiminkilere demedik ama k.valide sezinliyor bişeyleri.test sonuçlarım henüz çıkmadı bu hafta çıkar sanırm.hayal kısmı miniklerin dediği gibi zor demekki garantilemeden olmuyor.raporu çıkartamıcam canım hsg yeniden çekilmesi gerekiyo, çektirisem ertelenir bu ay yaptırmıcam tutmazsa yaptırım mecbur.sizde söylememişsiniz kimseye, haklısınızda.bundan sonra dersiniz artık,, göbek çıktımı peki ? annen yanındaymış senin için çok iyi değil mi ? allah yardımcımız olsun inş hepimizin ya ..

nazlım, sınavları atlatmışsın gözün aydın :) senee zorlayacaklarmış ama sen halledersin.bu ay korunuyosun diğer ay serbest atış değil mi ?

kıtty, canım aydına ne zman gidiyosunuz, ben seni hissediyorum yeter, yazmasnda anlıyorum :) duanıza ihtiyacım var onuda yaptığınızı biliyorum :)

minicikumut, selam canım nasılsın nasıl geçti haftasonu ?

sezen, nasılsın canım senin tiroit ne oldu ?

denizlalesi, selam canım, napıyosun yoğunmusun, oğlun nasıl ?

hilalim, canım dualrımız seninle inş bebeğini alır dönersin evine.hayırla inş.:)

Son düzenleme:
Hilaallllllllllllllllll, Allah yardımcın olsun. İlk seferde olsun inşallah... Dualarım seninle...

Minicikumut havalardan mı acaba fıstığım? Artık sana fıstığım diyeceğim:))

Candaş günaydın... Gelişme var mı?

Lone canım bir eksiğin var canım: Burun aspiratörü:)) Biz elle pompalanandan almıştık. Gerçi yaz bebelerine gerek olur mu bilmiyorum...

Hello canım doyasıya yemek yemeyi özledim... Ben de spor yapmak istiyorum bana ne bana ne... Ben 24 saat yatıyorum(

Minikler 5 hafta çokmuş gerçekten...

Günlükçüm, canım Hellonun dediği gibi ben de heyecan içindeyim sizler için...

Nurayım canım annene beklesin Esatımız çok yorma sakın kendini ilacını da iç enfeksiyona karşı. Antibiyotik mi?

Nazlım canım benim işin yoğun değildir yine inşallah...

Datlumu ben de merak ediyorum.

Nildem canım hemen başlaman tedaviye çok güzel. Güzel olacak inşallah her şey...

Ceza canım okul seneye 1. sınıfı unut kuzum. Bebişi bırakmaya kıyamazsın... :))

Burcu canım sen nasılsın pek takip etmiyorum aralık annelerini...

Candaş tatil planı yapman çok iyi oldu. Çok sevindim.

Sezen, Lale gelişmeleri yazın kızlar...

Unuttuğum arkadş kaldı mı?

BEN BUGÜN kontrole gidiyorum. Serklaj tarihim verilecek...Antibiyotik ve vajinal jel kullanıyorum...

Chnb, ablm beklemedeyim, test sonuçlarıda çıkmadı daha.ilaçlarımı içiyrum moralimi iyi tutuyorum şimdilik bu kadar.sen nasılsın evdesin artık değil mi ? yatıyomusun ? serklaj dikiş atılma olayı mı ? inş iyi haberlerle dönersin, işlemde çok kolay geçer.

Son düzenleme:

canım stresten kaynaklı olabilir korunmayı bırakcanya bide böle saçma adet dönemleri olunca arkasından gebelik oluyomuş hemen bende hamile kalmadan önceki aylarda 38 günde falan adet olmuştum
cancanım senin hayallerine kurban olsunlar rabbim güzellikleri eksik etmesin hayatından gönlüne göre versin ikizlerini inşallahhhh sınavları atlattık aöf benden korksun çok pis hırslıyım böle konuşarda istediğim zaman yapıorum seneyede hallederiz allahın izniyle adet olayım korunmucam canım genetik ve patoloji temiz çıktı pıhtılaşma sonuçlarını cumartesi alcam merak içindeyim
chnb ablacım allahım işini rast getirsin bebğine sağlık ömür versin sana emanet etsin rabbim inşallah oğlun abi olacak ne güzel:)fazla bi yoğunluk yok da ben kendime iş çıkarıotum vakit geçsin diye diyelim pıhtılaşma için kan verdim abla 5 tüp kan aldılar cumartesi 1 haftada çıkcak sonuçlar eşimle benim genetiğime doktor gerek yok dedi ama biz yinede cumartesi onun içinde kan verices inşallah heposi temiz çıkar birde adet olduktan 3 hafta sonra ayrıntılı 3 bıyutlu rahim incelemesine git dedi perde falan varmı diye onuda yaptır başka şimdilik gerek yok dedi bağışıklık sistemi testlerim yapılmıştı zaten allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

hilalimmm herşey yolunda gidecek inş.. hayırlı haberlerin olacak canımm.. dualarım bebiş isteyen herkese.. herkesin işleri rasgelsinn inş.. haberlerini bekliyorumm

chnb
ablacım hadi kolay gelsin..yatıp dinlenmen gerekiyor tabiki.. sonra bebişini kucağına aldığında bol bol ayaktaa gezeceksinn zatenn..şuan böyle olması gerekiyor..sabret biraz....bende yazamasam bile takip etmeye çalışıyorum.. iyiyim canım.. adet oldum.. bugün dr'a gideceğim öğleden sonra.. randevum yok ama son hasta olarak beni kabul eder diye düşünüyorum.. yumurta dağıldımı bakacak.. gecikme olmadı bu ay adette, herşey yolundadır diye umuyorum ya hayırlısı.. eğer öyleyse, korunma bitecek çünkü..

minicikumut, canım korunmayı bırakmadın da daha mevsimsel olabilir durumun.. korunmayı bırakınca böyle adet günleri şaşıyor çünkü gebelikten önceki bi kaç ayda.. nazlımın dediği gibi oluyor durum.. bende de öyle olmuştu.. stress olma canım,belkide stressindendir..
bu arada ben lale
candaşım oğlumda iyi çok şükür..bu hafta okullar kapanıyor, artık tatili bekliyor..sorup duruyor :)
işlerde yoğun..böyle koşuşturmaca işte..sende iyisin? ediğim gibi yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
bende de pek haber yok.. inş hepimizin bundan sonra olur güzel haberleri..kendine iyi bak canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Candaşım iyiyim İnşallah.Senin güzel hayallerini düşünüp gülümsedim.İnşallah gerçek olduğu günleride görürüz.

Chnb ablacım;Serklaj için hayırlısı olsun.Rabbim yardımcın olsun.Çok şükür adet oldum bende az önceFıstık gördüğün içinde teşekkür ederim

Nazlım sınavlar bitmiş tebrik ederim seni.İnşallah testler iyi çıkarda beraber başlarız denemelere

Lale önceki mesajlara bakarak tahmin ettim sen olduğunu.Benim vücut korunmayı bırakmadan hamilelik psikolojisine girdi

İyisindir umarım

Folbiol mü içiyorsun canım? Ne verdi? Hayal konusu olmuş, hayalsiz olmuyor tabi ama bizler hayai kurarken bile olmazsa diye canımız çok yanmasın diye sansür uyguluyoruz hayallerimize. Ben İstanbulda görümcemlerdeyim. Hep yatıyorum canım. Evet canım serklaj rahim ağzına dikiş atılması. Benim laparoskopik mi normal mi yapılacak bugün belli olacak... Seni heyecanla dua ile bekliyorum...

Amin canım için rahat etsin canım yeni hamileliğinde o var mı bu var mı diye düşünmezsin. Kadınlık zor gerçekten. İğneden korkan ben her gün iğne oluyorum...

Canım daha önce yazışmışızdır da ben balık hafızalıyım BU ARALAR:)))Sen yeni mi kürtaj oldun? Dr den gelince yaz...

Minicikumut sağ ol canım adet de olmuşsun maşallah fıstığım:))

Okuyorum aralık annelerini ama pek aktif oldugum soylenemez orada da. Onlar kendilerini çok kaptırıyor, ben muhabbetlerine giremiyorum her zaman. Ne olursa olsun bizler ürkek kalıyoruz, ne onlar gibi sevinebiliyoruz, ne onlar gibi planlar yapabiliyoruz. Kıyafet alanlar, bebek arabası alanlar, beşik bakanlar...
Simdilik herşey yolunda 2li test de temiz geldi, görmüş müydün hatırlamıyorum bana da oğlan geliyor. Rahim ağzımı da sordum şimdilik kapalıymış ve uzunmuş, yani sorun yok dedi doktor. Umarım senin serklaj da rahat geçer sonrasında da küçük bey olduğu yeri sever öyle erkenden çıkmaya kalkışmaz, yaramazlık yapıp annesini üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…