- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.201
merhaba kızlar. kusura bakmayın geçmişi okuyamadım hepinize teker teker yazamıyorum. çok şükür ben adet oldum. yarın allahın izniyle aşılamaya gidiyorum. benim için dualarınızı esirgemeyin. kendinize çok iyi bakın. çok öpüyorum.
merhaba kızlar. kusura bakmayın geçmişi okuyamadım hepinize teker teker yazamıyorum. çok şükür ben adet oldum. yarın allahın izniyle aşılamaya gidiyorum. benim için dualarınızı esirgemeyin. kendinize çok iyi bakın. çok öpüyorum.
aman canım sorun olmasın da doktora gitmek zorunda kalma. ben de bir kere aynen öyle demiştim, buraya da yazmıştım o kadar zaman nasıl geçecek diye. bir hafta sonra hastanelik olmuştum. çok şükür ondan sonra ayda 1 gittik hep. ve ben buna şükreder oldum. çünkü sorun olunca sık gidiliyo doktora. erkek çocukları rahat oluyor, bizim ki de öyle, kimden duyduysam da öyle. hep açıyor bacaklarını gösteriyor. doktor da her defasında erkek olduğunu söylemiştim değil mi diyip tekrar tekrar gösteriyodu o bölgeyi.chnb abla lonliness geldik kızlar gezdik biraz mudanyaya gittik deniz yüzü gördük :) ama çok yoruldum oğluş pipiyi açtı gösterdi ama uyuyordu babaya çekecek galiba :) üçlü test yaptırdık benim damarlarda problem var kan verirken sıkıntı yaşıyorum ellerimin üstünü delik deşik ettiler güç bela aldılardr. 5 hafta sonra gel dedi yüzüm düştü hemen ne oldu dedi 5 hafta nasıl geçecek dedim anan seni ultrasonda bi kez görmüşmü dio :)
loneliness cnm hayırlısıyla zamanında gelir inşallah son aylar sıkıntılı da oluyormuş sanırım uyku problemi kasılmalar felan sen iyisin değil mi
nilde kuzum bende bir çok kadının bu olayı yaşadığını ve pek azının farkında olduğunu duymuştum dr.unu bende sevdim ne güzel değer vermesi ilgilenmesi nazlıma da sana da yeni dr.larınız uğur getirsin inşallah.. testler konusunda chnb ablaya katılıyorum dr.lar uyarsa yine isteğe bağlı kalsa o zaman daha çok dikkate alınır..
kızlar şu kürtaj muhabbeti gündemi meşgul edip duruyor gördükçe deli oluyorum elbette kürtaja karşı biriyim ama nüfus artsın die böyle bir yasaklamaya da karşıyım en çok kızdığım nokta insanlar bebeğini kaybediyor bebek sahibi olmak için çırpınıyor ve devlet hastanelerinde bu konuda yaşanana sıkıntıları hepimiz biliyoruz arkadaş önce bebek sahibi olmak isteyenin yanında ol sağlıksız gıdalardan ülkeni temizle doğurganlığın azalmasına önlem al sonra bebeğin yaşamasının bir hak olduğunu anlat anne adaylarını bilinçlendir ne bileyim ya..
kızlar hepinize merhaba geçmişi okumaya çalıştım tek tek yazamıyorum ilk fırsatta yazacam özür dilerim canlarım ama hemen bir bilgi vereyim dedim
evet gebeymişim kimyasal gebelik bugün kanamam başladı kuzumu yine kaybettim tutunamadı yavrum.ama yinede bin şükür diyorum çokkkkk üzüldüm ama iyiyim.hayırlısı diyorum en kısa zamanda alllahım hepimize sağlıklı bir evlat versin diyorum.yapacak diyebilecek başka bir şey yok.yeni bir doktor buldum doçent rana karayalçın süper bir kadın dünden beri telefonda konuşuyoruz dün bence hamilesin dedi ovulasyon yaptığımdan bahsettim 17.gün çatladı dedim o zaman geç döllenme olmuştur dedi bugünden için yarın gel görüşelim dedi infertilite uzmanı ihtisası tezi bu konudaymış.kanaman olursa hemen cepten ara dedi.neyse bugün gittik detaylı hikayemi yazdı şimdiye kadar yapılmış bütün testleri tarihleriyle yazdı bebeğin neden kalbi durmuş dedi bende bilmiyorum dedim test yapılmadımı dedi bende hayır gerek görmediler dedim olurmu öyle şey dedi tromfobili testi yapmadılarmı dedi bende hayır dedim çok sinirlendi hemen yapalım dedi içimden işte benim doktorum dedim.salı test yapılacak bütün testlere baktı hiç bir sorunun yok dedi rezervin çok iyi dedi fsh gerek yok dedi rezervi gösteren gerçek testler amh(chnb kuzum sen geldin hemen aklıma)ve ultrasondur dedi amh şu anda gerek yok ultrasonda görüyorum hepsi çok iyi dedi yaş 37 ama yumurtaların yaşı daha genç dedi:))) ama işi şanda bırakmıycam dedi şu anda her şey yolundayken takip edecem dedi yaş ilerledikçe genetik sorunlar çıkar dedi kromozom testine gerek varmı dedim hayır yok dedi yumurtaların sağlıklı sperm testi gayet güzel dedi kan tahlilleri iyi dedi.klomen verdi ne kadar kullanacağımı söyledi yumurta takibi yapacam dedi.uygun olan zamanlarda beraberlik olacak dedi bu ay tutmazsa bir dahaki aya aşılama dedi anladığım kadarıyla rahim ağzım dar sperm geçişi oluyor diye kataterle baktı geçiş var ama yinede dar anladığım kadarıyla o yüzden bir dahaki ay gebelik olmazsa aşılama yaparız dedi kanamam çok ağrım çok vardı ama şimdi iyiyim zaten hsg ve içtiğim antibiyotiklerden dolayı çok tedirgindim hayırlısı böyleymiş diyorum sevgiyle kalın sizleri çok seviyorum ve hepinize teker teker ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz için.iyiki varsınız NAZLIMMMMM MİNİCİKUMUTUMMM MİNİKLERİMMMMM LALEMMMMM CADAŞIMMMMM GÜNLÜĞÜMMMMM DATLUMMMM SEZENİMMMMM HİLALİMMMMMMM CHNBMMMMMM NURAYIMMMMM CEZAMMMMM HELLOMMMMMMM LONELİNESİMMMMM
Günaydın herkese iyi haftalar
Geçmişi okuyamadan yazıyorum.Normalde çok düzenli olan adetlerime bir hal oldu.30-31 günlük periyotlarda olurdum hep.Geçen ay 25.günde olmuştum bu ay bugün 34.günüm ve hafif lekelenmem var sadece.Kaç gündür acayip stresliyim.
Chnb, ablm beklemedeyim, test sonuçlarıda çıkmadı daha.ilaçlarımı içiyrum moralimi iyi tutuyorum şimdilik bu kadar.sen nasılsın evdesin artık değil mi ? yatıyomusun ? serklaj dikiş atılma olayı mı ? inş iyi haberlerle dönersin, işlemde çok kolay geçer.
canım stresten kaynaklı olabilir korunmayı bırakcanya bide böle saçma adet dönemleri olunca arkasından gebelik oluyomuş hemen bende hamile kalmadan önceki aylarda 38 günde falan adet olmuştum
cancanım senin hayallerine kurban olsunlar rabbim güzellikleri eksik etmesin hayatından gönlüne göre versin ikizlerini inşallahhhh sınavları atlattık aöf benden korksun çok pis hırslıyım böle konuşarda istediğim zaman yapıorum seneyede hallederiz allahın izniyle adet olayım korunmucam canım genetik ve patoloji temiz çıktı pıhtılaşma sonuçlarını cumartesi alcam merak içindeyim
chnb ablacım allahım işini rast getirsin bebğine sağlık ömür versin sana emanet etsin rabbim inşallah oğlun abi olacak ne güzel:)fazla bi yoğunluk yok da ben kendime iş çıkarıotum vakit geçsin diye diyelim pıhtılaşma için kan verdim abla 5 tüp kan aldılar cumartesi 1 haftada çıkcak sonuçlar eşimle benim genetiğime doktor gerek yok dedi ama biz yinede cumartesi onun içinde kan verices inşallah heposi temiz çıkar birde adet olduktan 3 hafta sonra ayrıntılı 3 bıyutlu rahim incelemesine git dedi perde falan varmı diye onuda yaptır başka şimdilik gerek yok dedi bağışıklık sistemi testlerim yapılmıştı zaten allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
hilalimmm herşey yolunda gidecek inş.. hayırlı haberlerin olacak canımm.. dualarım bebiş isteyen herkese.. herkesin işleri rasgelsinn inş.. haberlerini bekliyorumm
chnb ablacım hadi kolay gelsin..yatıp dinlenmen gerekiyor tabiki.. sonra bebişini kucağına aldığında bol bol ayaktaa gezeceksinn zatenn..şuan böyle olması gerekiyor..sabret biraz....bende yazamasam bile takip etmeye çalışıyorum.. iyiyim canım.. adet oldum.. bugün dr'a gideceğim öğleden sonra.. randevum yok ama son hasta olarak beni kabul eder diye düşünüyorum.. yumurta dağıldımı bakacak.. gecikme olmadı bu ay adette, herşey yolundadır diye umuyorum ya hayırlısı.. eğer öyleyse, korunma bitecek çünkü..
minicikumut, canım korunmayı bırakmadın da daha mevsimsel olabilir durumun.. korunmayı bırakınca böyle adet günleri şaşıyor çünkü gebelikten önceki bi kaç ayda.. nazlımın dediği gibi oluyor durum.. bende de öyle olmuştu.. stress olma canım,belkide stressindendir..
bu arada ben lale
candaşım oğlumda iyi çok şükür..bu hafta okullar kapanıyor, artık tatili bekliyor..sorup duruyor :)
işlerde yoğun..böyle koşuşturmaca işte..sende iyisin? ediğim gibi yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
bende de pek haber yok.. inş hepimizin bundan sonra olur güzel haberleri..kendine iyi bak canım
Candaşım iyiyim İnşallah.Senin güzel hayallerini düşünüp gülümsedim.İnşallah gerçek olduğu günleride görürüz.
Chnb ablacım;Serklaj için hayırlısı olsun.Rabbim yardımcın olsun.Çok şükür adet oldum bende az önceFıstık gördüğün içinde teşekkür ederim
Nazlım sınavlar bitmiş tebrik ederim seni.İnşallah testler iyi çıkarda beraber başlarız denemelere
Hilaallllllllllllllllll, Allah yardımcın olsun. İlk seferde olsun inşallah... Dualarım seninle...
Minicikumut havalardan mı acaba fıstığım? Artık sana fıstığım diyeceğim:))
Candaş günaydın... Gelişme var mı?
Lone canım bir eksiğin var canım: Burun aspiratörü:)) Biz elle pompalanandan almıştık. Gerçi yaz bebelerine gerek olur mu bilmiyorum...
Hello canım doyasıya yemek yemeyi özledim... Ben de spor yapmak istiyorum bana ne bana ne... Ben 24 saat yatıyorum(
Minikler 5 hafta çokmuş gerçekten...
Günlükçüm, canım Hellonun dediği gibi ben de heyecan içindeyim sizler için...
Nurayım canım annene beklesin Esatımız çok yorma sakın kendini ilacını da iç enfeksiyona karşı. Antibiyotik mi?
Nazlım canım benim işin yoğun değildir yine inşallah...
Datlumu ben de merak ediyorum.
Nildem canım hemen başlaman tedaviye çok güzel. Güzel olacak inşallah her şey...
Ceza canım okul seneye 1. sınıfı unut kuzum. Bebişi bırakmaya kıyamazsın... :))
Burcu canım sen nasılsın pek takip etmiyorum aralık annelerini...
Candaş tatil planı yapman çok iyi oldu. Çok sevindim.
Sezen, Lale gelişmeleri yazın kızlar...
Unuttuğum arkadş kaldı mı?
BEN BUGÜN kontrole gidiyorum. Serklaj tarihim verilecek...Antibiyotik ve vajinal jel kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?