Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar..ben sabah okula giderken kaza yaptım...Allah korudu,tüm gün ruh gibi dolaştım.Araba kullananlar dikkatli olun haaaaaa..gelecekteki bebeklerinizi düşünün direksiyon başına geçerken:) aklıma ilk gelen ya hamile olsaydım ne olurdu..

çok geçmiş olsun arkadaşım

sen şimdi bi ballı süt iç..ıhlamur,limon falan..kendine gel biraz,sonra bol bol çalış:)bu fırsat kaçmaz.benimde bu ay yumuratlıklarım da çok ağrı oldu.

cok gecmis olsun Allah korumus... gercekten ya hamile olsaydin Rabbim herseyi zamaninda verir insallah... zamaninda verir ve gelir bizi bulur

geçmiş olsun güzelim rabbim birdaha yaşatmasın...

canım benim çookkkk geçmiş olsunn amann yaa dikkat işte sen dikkatli olsan karşıdaki gelip seni buluyorr ucuz atlatmışsın dediğin gb herşeyin hayırlısı...

Kızlar günaydın... Nasılsını ?

ben 1 hafta cezalıydım giremedim.Eşimin yanına gittim geldim haftasonu, 10 gün beraberdik çalışmalar tam gazdı, testler yapıldı, preseed kullanıldı lakin ay sonunda çift çizgi göreceğimi umut etmiyorum.Sebep; firma biletimi satmış ve hiçbir firmada yer kalmaış istanbul üzerinden aktarma geleyim derken bi tanesinde yer bulduk.17.günde yumurtlamam olmuş artık yumurtlama bitti ama bi bakayım teste dedim evden çıkmadan.Ve o gün tam yumurtlamam olmuş.çıkmak zorundaydık yumurtlama boşa gitti aksi gibi otobüste 1,5 saat rotar yaptı.imkanımız varken kaçırdık.Bu ay beklemiyorum umutlarım diğer aya ertelendi.Yıllık iznimi ayarlayabilrsem tabi umut edeceğim....

Cezacım çok geçmiş olsun canım allah korumuş gerçekten dikkat etmemiz gerek.Bende otobüste çok sarsıntılı yolculuk geçirdim kaç kere kazamı yaptık diye uyandım.Zaten hamile kalmış bile olsam o otobüs yolculuğu beni çok daha tedirgin etti....

Yamateke
canım kendine ve bebeğine çok dikkat et, inş meleğin seni bırakmayacak annesi,şimdi sen yoruldun diye zorunlu istirahate ayırdı :)

Senemcim sen ve bebğin iyidir inş, dr a gittiysen cinsiyetini bekliyoruz.....

kıtty, alin, pren, pileo, nuray, taf, lady, sardunya, asel, pasiflora ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadşlarım nasılsınız? keyifler yerindedir inş ve inş çalışmalar başarılı geçmiştir diliyorum ....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..
herkese mutlu birgün diliyorum..
ceza geçmiş olsun canım..allah koruımuş seni...
senem nerelerdesin sen ve bebeğin iyisinizdir umarım..
candaş canım ceza almana üzüldüm..
eşinle bol bol zaman geçirmişsiniz ne güsel..
rabbim ol dedikten sonra biz zamanını bilemeyiz canım..
inşallah en hayırlısı olur hakkında...
benimde adetime az kaldı..
göğüslerim çok fena halde şiş yürürken bile çok acıyorlar..
karnımda sancılar var özellikle sağ tarafımda..
bunların hepsi adet beliritilerim...
ama umut işte adet ve hamilelik belirtileri aynı derler yaaa
bende o sebepten umutlanıyorum....

çok sağol canım, allah ol ddediyse olur muhakkak ki...

dilerim adet belirtisi değil melek belirtisi olsun tüm bunlar.Nasılsa adet sancısıyla birebir belirtisi var.
Şans diliyorum ve umut ediyorum senin için :) inş yakında çok güzel bi haberle geleceksin topiğimize :)

güsel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....
bende güsel şeyler olmasını umut ediyorum..
ama olmazsada allahın takdiri.
vardır bir zamanı deyip beklemeye devam...

güsel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....
bende güsel şeyler olmasını umut ediyorum..
ama olmazsada allahın takdiri.
vardır bir zamanı deyip beklemeye devam...

Haklısın canım olmazsada vaktini sabırla beklemek zorundayız, elbet bir gün olacak Allahın izniyle ....

Haklısın canım olmazsada vaktini sabırla beklemek zorundayız, elbet bir gün olacak Allahın izniyle ....

evet canım bazı şeylerin vakti var
ama biz sabıırsız kullar hemen herşey olsun istiyoruz..
benim 6 yıl bitti korunmayı bırakalı..
şubat ayında tüp bebekte pozitif sonuç alınca tamam dedim zamanı gelmiş demekki...
ama ne kadar erken düşünmüşüm bunu..
şimdi geçmişe bakım sakin kafayla düşününüce..
herşeyde bir hayır vardır diyorum....
ve sanırım günden güne daha olgun bir kadın oluyorum...

evet en büyük yanılgımız hemen olsun isteğimiz zaten...
Dedinde aklıma geldi, bende ilk hamile kaldığımda demiştim 4 yıl sonra hamile kalayım diyodum,
yanılmışım 2,5 yılda vakti dolmuş demekki dedim.Erken demiş olduğumu anladım.
Derken 2. bi hata kürtajdan sonra hemen hamile kalırım diye düşündüm.
Seneye yıldönümüzde bebeğimiz bizim olacak dedim..
o ay geçti, olsun öbür ay doğumum olur dedim...
şimdi de (dün özellkle) daha aylar var hamile kalmama dedim, ne kadar aceleci olduğumu,
cahillik ettiğim anladım.Yaşananlar olgunlaştırır derler ya onu yaşıyoruz demekki...
Ve birde bu ay hamile kalırsam diye ciddi korkular yaşadım otobüs yolculuğumdan ötürü...
Habire dua ettim Allahım ilki gibi olacaksa bu ay olmasın kaldırama diye...
Sonra kendime kızdım kaldıramam dediğim çok şeyi yaşadım.
Rabbim gücüne gitmesin böyle dediğim diye dua ettim, ettim de ettim...
İşte boşuna denmiyor herşeyin hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın diye...
Dilerim bu iki deyimde bizlerin hayatında güzelliklerle nasip olsun ...

Uzun yazmışım ama :))

Son düzenleme:

yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle bile tutabiliyor sıkma canını bu ay kısmetinde hamilelik varsa olmuştur
ben 19 mayıs haftası yumurtlama haftam tatildeydim memlekete gitmiştik. orda çalışmalarımı yaptım tatilden gelince bir daha yaptım çalışma. sonra yumurtladığım kesinleşti ateşimle... artık hayırlısı olsun bekliyoruz.:97: ben de 4 haziranı bekliyorum:92:

hadi bakalım hakkında hayırlısı canım..
benimde 15 mayısta oldu sanırım yumurtlama..
ovulasyon testi pozitif çıktı..
ve benden ilk defa gördüğüm koyu şeffaf bir akıntı geldi..
preseed ile çalıştık..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ..
benimde normalde 1 haziran bat
ama erken yumurtladığım için 29-30 mayıs da olabilir...:26:

kızlar bişi sormak istiyorum ya,şimdi benim küratjdan sonra ilk reglim geldi ya bi dahaki ay yine adetim aynı tarihte olur dimi?yumurtlama günümü hesarlamak için soruyorum ya yani bu gelen ilk adete göre hesaplasam tutarmı acaba??

hamilelikten önce kaç günde bir yumurtluyorsan (veya adet oluyorsan) ona göre hesaplama yapabilirsin şimdi ama kürtajdan sonra ilk aylarda yumurtlama tarihleri değişebiliyor dolayısıyla adet gün aralığı değişebiliyor:26: adetin 10. gününden sonra imkanın varsa gün aşırı (10-12-14-16-18-20) çalışın ne olur ne olmaz

yumurtlamanı güzel yakalamışsın inşallah tutmuştur hayırlı olacaksa evet beklenmeyen adet tarihin de 29-30 mayıs gibi oluyor bu durumda heyecanla bekliyoruz güzel haberini

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

ASELKUZUM 2 haziran
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
CEAZ83 4 haziran
ALİN84 6 haziran

beni de 4 hazirana yazıver cezacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…