Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım teşekkür ederim ikinizin yazdıklarınıda not aldım doktorumla ilk görüşmemde bu testlerimide isticem allahım bu bebeğini kucağına almanı nasib etsin inşallahhh nasıl bi tedavi uygulanıyo bu durumda peki

merhaba kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. dün aşılamaya başlamak için gittim ancak olmadı ne yazık ki. iltihap olmuş sanırım ameliyattan sonra. antibiyotik verdi doktor. diğer aya attı. ancak diğer ay memlekette olacağım için erteledim bu işi. bilmiyorum neden çok üzülmedim. rabbimin bi işareti belki de belki de bu ay kendiliğinden gelecek bebğim. inşallah tatil süresince bir sürpriz yapar da gelir sıpacık. sizler nasılsınız. öpüyorum hepinizi.

Hilalcim tabiki bundada vardır bir hayır.

Belki senin sıpacık tatilde kendisi gelir.Aşılama şansın nasılsa kenarda seni bekliyor olacak canım

Hilalcim tabiki bundada vardır bir hayır.

Belki senin sıpacık tatilde kendisi gelir.Aşılama şansın nasılsa kenarda seni bekliyor olacak canım

haklısın canım vardır herşeyde bi hayır. yaşadığımız kötü olayların mükafatı hayırlı bir olay olur inşallah. sıpa ki ne sıpa:))))sürpriz yapar umarım. sen nasılsın.

haklısın canım vardır herşeyde bi hayır. yaşadığımız kötü olayların mükafatı hayırlı bir olay olur inşallah. sıpa ki ne sıpa:))))sürpriz yapar umarım. sen nasılsın.

Bende iyiyim Hilalcim bozulan bir adet düzenim varGeçen ay erken bu ay geç oldum.Son bir kez daha adet olup ondan sonra 9 ay adet olmak istemiyorum

İnşallah Nazlımın,senin,Candaşımın,benim ve diğer bekleyen arkadaşların haberlerini peşpeşe alırız

normal bi durumdur canım eminim. yine de son adetinde bi muayene ol istersen tabi sen daha iyi bilirsin. güzel haberlere gelince alalaım tabi ya ne güzel olur. biz de hamilelik sürecimizi buradan paylaşırız.son adetlerimiz olsun inşallah.

en son sayfayı açamıyorum sinir oldum yaa....

inşallah yazdığım görünür...kızlar ben geldim...çok şükür iyiyiz...idrarda protein varmış ama çok değil...kan değerimde yükselmiş çok değil ama idare eder:)) haftaya tekrar çağırdı...allah izin verirse ondan sonrada doğum...miyomu alacakmısınız diye sordum...duruma göre dedi...eğer tehlikeli bir yerde değilse alıcam ama damarlanması falan varsa riskli dedi zaten kanın azdedi kanama olabilir falan dedi...tüpleri bağlatmak istermisin dedi...bende yok dedim...aslında isterim ama bazen menapoza girme durumları oluyorya bağlatmada bu nedenle istemedim zaten reglde çok az oluyorum...işte böyle kızlar...ama bugün daha çok ağırlaştığımı anladım yürümekte bile zorlandım...o derece yani...

Belki yarın adetimin 3. günü olduğundan bir doktora gidebilirim.Randevu ayarlayabilirsem tabiHormon testleri tek başına yeterli olamayabiliyor.İnşallah güzel haberleri alacağız Hilalcim.

Günlükcüm gelişimi nasıl Alara'nın kaç kilo cadı?Tam 2 hafta kaldı doğumuna.Bana heyecan basıyor resmen

İnşallah miyomda tehlikeli bir durumda değildirde doktor alabilir.Tüpleri bağlatmak çok radikal bir karar olabiliyor.Bence bağlatmamakla en doğru kararı vermişsin

günlüğüm ee sonuna geldin yolun artık canım.. nasıl ağırlaşmışsındır hemde
iyi olmanıza sevindim.. şu son günleri dinlenerek geçir, artık gezmee
tüpleri bağlatmama konusu da isabet olmuş.. menapoza girme durumlarını bilmem ama sonrasında yeniden bebek sahibi olmak istenebilir..şimdi yok denilse bile insanın zamanla ne fikirleri değişiyorrr

candaşım.. canım ses vermiyorsun, nasılsın??

Son düzenleyen: Moderatör:
hilalcim ewt canım.. seni merak etmiştim.. hakkımızda hayırlısı olsun canım..
dediğin gibi bakarsın meleğin sürpriz yapar..hazır anneside tatildeyken
inşşş..

bende iyiyim çok şükür,n'olsun..
kendine iyi bak canım

kızlar nasılsınız dün siteye girdim uzun bir msj yazmıştımki..sayfa gitti bütün şevkim kırıldı..neyse toplu olarak sorayım..hamileleeeer nasıl gidiyor yeğenler nasılll??..onlara iyi bakınn

benim adetim bugün bitti şükür..eşim korunmayalım diye tutturdu..adamında psikolojisini bozdum sonunda..ayın 11 ine kadar bekleyelim dedim hayırlısı artık:)

Amin canim. Hamilelik oncesi folik asit, b vitamini, coraspin ve kan sulandirici igneye basladik. 10. Haftaya kadar Boyle devam etti, sonra igneyi ikiye cikardik ve arada hafif bir kanamam olunca aspirini tumden kestik. Simdi gunde 2 igne ile devam ediyoruz. Eger doktorun MTHFRler onemsiz bakmayalim derse onlarin onemli olduguna inanan bir doktor bul kendine. Insallah varsa bir sebebi bulunur da bir sonraki sefer sorun yasmazsin.

Kızlar yatıyorum diye uzun yazamıyorum yarın bğyğk gğn. Dualarımdasınınız dua edin bana...

Allah yardımcın olsun ablacım..acısız ağrısız kolay bi operasyon olur inşallah..bizi habersiz bırakma..dualarımdasın...

bende sogani duydum , gogus ucu yarasina cok iyi geliyormus. ama onu surersek cocuga kokmaz mi igrenc bisi olur yazik bebise.. ben krem kullanirim hherhalde. bide tiksinirse emmez falan ondan korkarim

kuzum allah başa vermein de acısı çok fena bildiğin gibi değil :) çaresizlikten ne bulduysan sürüyorsun lansinoh ilk başta bana fayda etmedi bepantene plus ile medikasol karışımı sürdüm sonrada lansinoh geçtim çok şükür geçti.

ohhh canım benim bitmiş hazırlıklar çok şükür, günlüğüm inşallah kızların bir büysünde ohh ohhh gezilmedik yer bırakmazsınız.
Bu arada protein az çıkmış demek sınırı geçmemişsin değil mi? tüpleri bağlatmak bana göre çok iddaalı ben de yapamazdım. Sezeryanla en fazla 2 yapılabiliyor galiba değil mi?

tamamdır canım. Tatile nereye gidecektiniz.

sen kimsin:) nikin değişmiş sağol canım umarım 3.meleğim bi an önce gelir ve kokusunu içine çekerim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Kızlar yatıyorum diye uzun yazamıyorum yarın bğyğk gğn. Dualarımdasınınız dua edin bana...

allah yar ve yardımcın olsun, Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla aminn

nazlım

ya bu işlerden hiç anlamıyorum, elimden bişi gelmiyor. Ama problem olmaması çok hoşuma gitti. Şu arkadaşın dediği bişiler var ya hani onlarada baktır demiş nedir onlar hormon mu

lone kaç gündür sana yazıcam yazamadım chnb nin dediği kitabı sana gönderim demiştim okuyunca ama o sürekli elimin altında olması gereken bir kitapmış her ay her yapılması gereken bişiler var. Yazarın uslubunu çok beğendim. iLK başta yok bu çocuk niye kilo almıyor yok ne kdar almalı yok kaka çok mu yaptı vss. şeyler var kafa kurcalıyor bu kitapta hepsi toparlanmış hoşgeldin bebek kitabı vardı ya gg da istersen onu al oku faydası olur gibime geliyor. öpüyorm çok

bende sogani duydum , gogus ucu yarasina cok iyi geliyormus. ama onu surersek cocuga kokmaz mi igrenc bisi olur yazik bebise.. ben krem kullanirim hherhalde. bide tiksinirse emmez falan ondan korkarim

kuzum allah başa vermein de acısı çok fena bildiğin gibi değil :) çaresizlikten ne bulduysan sürüyorsun lansinoh ilk başta bana fayda etmedi bepantene plus ile medikasol karışımı sürdüm sonrada lansinoh geçtim çok şükür geçti.

ohhh canım benim bitmiş hazırlıklar çok şükür, günlüğüm inşallah kızların bir büysünde ohh ohhh gezilmedik yer bırakmazsınız.
Bu arada protein az çıkmış demek sınırı geçmemişsin değil mi? tüpleri bağlatmak bana göre çok iddaalı ben de yapamazdım. Sezeryanla en fazla 2 yapılabiliyor galiba değil mi?

tamamdır canım. Tatile nereye gidecektiniz.

sen kimsin:) nikin değişmiş sağol canım umarım 3.meleğim bi an önce gelir ve kokusunu içine çekerim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

allah yar ve yardımcın olsun, Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla aminn

nazlım

ya bu işlerden hiç anlamıyorum, elimden bişi gelmiyor. Ama problem olmaması çok hoşuma gitti. Şu arkadaşın dediği bişiler var ya hani onlarada baktır demiş nedir onlar hormon mu

lone kaç gündür sana yazıcam yazamadım chnb nin dediği kitabı sana gönderim demiştim okuyunca ama o sürekli elimin altında olması gereken bir kitapmış her ay her yapılması gereken bişiler var. Yazarın uslubunu çok beğendim. iLK başta yok bu çocuk niye kilo almıyor yok ne kdar almalı yok kaka çok mu yaptı vss. şeyler var kafa kurcalıyor bu kitapta hepsi toparlanmış hoşgeldin bebek kitabı vardı ya gg da istersen onu al oku faydası olur gibime geliyor. öpüyorm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…