Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar...

chnb, canım hayırlısı olsun senin için ağrısız sızısız geçsin inşallah canım...geceleri ağrılarla uyanıyorum çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun oğluna eşinmi bakıyor? annesini nede özlemiştir yavrum...ne zaman gelecek?canım sırtındaki isilik yatmaktan kaynaklıdır bide havalar çok ısındı canım dikkat et...

loneliness, canım ne demek yardımcı olabildiysek sevinirim...bende emzikle biberon alsammıda kalmıştım...ama sanırım küçük bir biberon alacağım çünkü büyük kızımda biberon varmı diye sormuşlardı mama yapmak için inşallah çok gerek duymamda ilerde su içsin diye kullanırım biliyorsun en büyük korkum emzirme olayı bu defa yapmam gerekiyor allahın izniyle...eşim diyorki sen emziremezsen ben emziricem bu sefer:)) anneninde ellerine sağlık ne güzel yardımcı oldu sana...

hellom, çok sağol canım ferahladık az yaa salonum çok serin mutfağımda pişiyor evimin bir tarafı kutuplar bir tarafı çöl:)) yazın balkondan içeri girmiyoruz bir esiyor manzarada güzel...eşimede çok yük oldum canım gerçekten üzülüyorum ama gerçekten yapamıyorum belim çok ağrıyor nefesim daralıyor hemen yoruluyorum napalım az kaldı idare edeceğiz...demek sende benim gibisin vicdan meselesi sanırım:) olsun onlarda bizim gibi eş bulmuşlar daha ne istiyorlar dimi:)) çınarım nasıl havalar çok sıcak biraz ince giydir canım isilik falan olmasın...küçük bir havuz al canım balkonun varsa gün içinde sok sok çıkar bıcırığı çok hoşuna gider biz destinaya almıştık...sonra daha büyüğünü aldık onuda bahçeye kuruyoruz içinden hiç çıkmak istemiyor...canım kuşadası demişsin yani tatilemi gidiyorsunuz kusura bakma anlayamadım kaynanan oradamı yoksa aydın merkez diye hatırlıyorumda...

candaş, canım iyisin şükür...malesef yaşayacağımız şeylerin önüne geçemiyoruz canım allahım daha beterinden korusun...size versin bir kız bir erkek o zaman hayat nasıl anlam kazanacak göreceksiniz...el bebek gül bebek büyüyecekler...tatiliniz süper geçer inşallah...yolculuk nereye?canım 19 haziran hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa...

minicik umut, senin gibi adetinde hamilelik için heyecan yapmıştır caanım:) hadi gözün aydın olmuşsun bugün...

nuray, canım aşağıya doğru baskı oluyormu? bende çok oluyor kızım artık dünyayı ve ailesini tanımak istiyor sanırım...kilosu iyi canım maşallah...benimki geçen hafta 2700 dü ablası kadar olamayacak sanırım 3.410 gr doğmuştu...3 gündürde ayaklarımın şişi inmedi. eşimin 42 numara terliğiyle dolanıyorum:)

minikler, canım benim göğüs uçlarımda sürekli koruyucu bişeyler var sanki anlamadım acımasa kazıcam değişik bişey...lansinoh krem varya onu alabilirsin gerçi bepantende iyi gelir...bu hafta sizde kurtuluyorsunuz ne güzel...

hilal, canım allah rast getirsin inşallah herşey yolunda gider canım benim artık okul streside kalmadı bebeğine odaklan canım...hayırlısı ve sağlıklısı olur inşallah canım...

bende bugün idrar biriktiriyorum:)) yarın dra gidicez idrara bakılacak albüm varmı diye kan değerlerime tekrar bakılacak ne durumda inşallah iyidir...üzüm kompostosu yaptım içiyorum ilaca zaten devam...enfeksiyon içinde antibiyotiğe devam çok şükür azaldı akıntım günde 3 litre kadar suda içiyorum yarın belli olacak inşallah herşey yolundadır...
kızlar dün sütü artıran yiyecekleri araştırırken sarımsakla ilgili bir yazı buldum...duyan varmı aceba? göğüs ucumuz yara oluyorya 1-2 diş sarımsak ya yiyin yada yutun diyor...doğal antibiyotik olduğu için meme ucunu çabuk iyileştiriyormuş yada çatlağı önlüyormuş bu dönemde ilaç kullanamadığımız için...bebeğe bir zararı olmaz heralde...

Son düzenleme:
Lale önceki mesajlara bakarak tahmin ettim sen olduğunu.Benim vücut korunmayı bırakmadan hamilelik psikolojisine girdi

İyisindir umarım

sanırım dediğin gibi.. yarında miden bulanmaya başlar

stresstendir canım durumun.. ama bırakınca düzensizleşiyor gerçekten.. o günde gelecek, az kaldı seninde hadii
bende dr'a gideceğim bakalım.. bu hafta akibetim belli olur işte..
haberler olsa yazacağım da , yerimde sayıyorum hala

Stres hissetmesemde ister istemez oluyor demekki.

İnşallah güzel sonuçlar alırsında hemen korunmayı bırakabilirsin

Bendede yeni haber olmuyor ne yazacağımı şaşırıyorum

''Kim bu duayı cuma günü hangi vaktinde 100 kez okursa duası kabul olur''.Lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram..

canım mevsim değişikliğinden olabilir mi acaba? buna stres yaptın değil mi? regl konusunda hiçbir yrum yapamıyorum benim her ay saati bile aynı olurdu kürtaj oldum sonra doğum derken regl düzeni ile ilgili bilgilerim çok eksik akılda yürütemiyorum fıstığım :)))) dr arasan bir sorsan birde bişi aklıma geldi sen temmuzda deniyeceğiz ya diyorsun ya dr gitsen dr yumoşlara baksa çalışın desede öle çalışsanız diyorum ama bilemedim. İşine karışmak gibi de olmasın.

günaydın canım, :) iyi gecler canım :)

umarım hayırlısıyla anne olursun kuzum. tÜP denenecekmiş, tüp bebek topiğinden ip uçları aldın mı? sonuçta onlar daha bilgilidir. Chnb de işin ustadı lonede biliyor sanıyorum ama lone tüp bilmeyebilir.
tatil planlarını kaçırmışım galiba ben.

30 haziran kuşadasına gidiyoruz 24 temmuz dönüyoruz. Ben 1 hafta erken gidiyorum sonra eşim gelecek 2 hafta sonra 2.haftanın son 4 günü kayınvalidemlerle beraer çeşmeye tatile gidiyoruz öyle yani.

canım benim aynen onlarda bizde çok şanslıyız bakma ara sıra hırpalıyorum benimkini ama arkadaş bazen bir yayıyor kendini bir salıyor oohh boş beleş hayat. 4 gündür evde gece lambasının ampulu yandı dur bakim ne zaman alacak? Canım artık son zamanlar tabii ağırlaşmışsındır. Ben o kadar ağırlaşmamıştım. ama son 2 haftayı yaşayamadım biliyorsun çınar erken almak zorunda kaldılar. Havuzu bende dşündüm bebekler tam 6 ay olduğu zaman mı oturuyor? birde bizim evde balkon kapalı bizim buralarda binalar birbirine çok yakın balkonuda depo :))))))) gibi kullanır oldum gerçi ufak bir tane alayım içinde oturup oynamayaz demi? kuşadaına da götürürüz orada bahçe var.
şöle canım kayınvalidemlerin aydında evleri var ama sıcaktan ölüyor duruma geliyorlar genelde herkesin kuşadasında yazlıkları oluyor onlarında var onlar orada olduğu iin bizde oraya gidiyoruz. eŞİME tatil oluyor ama bana olmuyor biliyorsun telefonda bahsetmiştim kuralları düzenleri olan bir aile, yeme içme belli, kayınvalidem fit bir insan olmaya kendini adadığı için herşeyi yiyip içemiyoruzda :)))) sonrada çeşmede bir otel varmış bizimkilerin bir akrabasının daveti varmış ama otel böyle kadın erkek ayrı ayrı denize girilen bir yermiş falan birde oraya gideceğiz. Oda farklı bir deneyim olsun bize. hayatımı hep böyle geçirmek istemtaediğim anlattım bundan sonra 2 hafta tatil varsa 1 haftasıı geçirebiliz artık dedim tamam denildi bakacağız allah uzun ömürler versin :d

chnb canım sen yattt ne işin var sporla sankim kilolar almış başını gitmişte

Canım Allah tamamına erdirsin ben de katılıyorum onlar Allah yaşatmasın bizi anlayamazlar. Ben de alamam bir şey henüz...

Canım anneannesi bakıyor eşim yanımda...Ağrılar da normal canım. Maşallah kilosu iyi...

Sarımsak emzirince süte geçer kokusu. Bizim memlekette çok yetişir inekler tarlaya kaçıp yese sütleri kokar...

Hello keyfini çıkarmaya bak canım:))

Kızlar benim 1.8 e düşmüş rahim ağzı uzunluğum. Hastaneye yatırdı dr perşembe serklaj olacak kısmetse kanda enfeksiyon da var antibiyotik verildi... Dua edin bana...

günlük canım

sarımsak kokusu bebeğe geçebilir soğan da derler yaralara iyi geliyor diye ...

canım geçmiş olsun. hangi hastanedesin?arda bey mi yatırdı?
Allah yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider canım. dualarım seninle canım.

gunlukcum asagi baski yapmaz mi hemde nasil yapiyor.. dr bol yuruyus verdi, dun yarim saat yurudum ama oldum cunku tuvaletim geliyor tutamiyorum, hapsirsam oksursem gidiyor afedersin...senin kilonda iyi canim yaa dusuk kilolu olmasi onemli degil zaten, gelisimi iyi olsun yeter, zaten dogumdan sonra hemencik buyuyuveriyorlar..

hic yormuyorum desem yeridir ablacim korkuyorum cunku aciklikta var olunca.. birden gelir diye korkuyorum.. elimi biseye surdugum yok.. annem geliyor diye bi yemek yapicam okadar.. ev gidiyorum diyor ama ben hic orali bile olmuyorum.. :)))ben intibiyotik kullanmiyorum ablacim. bakteri icin dogum sirasinda serumla birlikte verilecekmis.. simdiden bisi almiyorum yani. dr gerek gormedi..

ablacim dualaimiz seninle. ins hersey yolunda olacak.. bebisimiz uzmeyecek annesini cook opuyorum

günlük canım

sarımsak kokusu bebeğe geçebilir soğan da derler yaralara iyi geliyor diye ...

bende sogani duydum , gogus ucu yarasina cok iyi geliyormus. ama onu surersek cocuga kokmaz mi igrenc bisi olur yazik bebise.. ben krem kullanirim hherhalde. bide tiksinirse emmez falan ondan korkarim

günaydın canlarım...

chnb, canım allah yardımcın olsun...hastanede olman iyi oldu canım takibe alırlar...allahım hayırlısıyla atlatmana yardımcı olsun canım zor günler yaşıyorsun inşallah bebeğinde bırakmayacak bu mücadelene karşılık canım...

hellom, anladım canım kuşadasına yılllar önce gitmiştim çok güzeldi...tatile gittiğimiz zamanlarda otobüsten inişlerimizde içime çektiğim ege havası geldi burnuma:) ahh nasıl özlemişim denizi...geçen sene burada abimlerin yazlığına gitmiştik ama ege gibisi yok...kızlarım büyüsün inşallah kaçıcaz o taraflara...canım ben destinayı 5 aylıkken oturtuyordum ama 5er dak. beli ağrımasın diye orda bahçe varsa süper olur canım yaa ne tatlı olur ellerini vurur bakayım videosunu bulabilirsem atarım...sende fit olursun fenamı olur canım:)) gidin bakalım otel nasıl olacak...şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler...

nuray canım, annen bugün geliyordu değilmi allah sağsalim kavuştursun sizi...bende evde yapılacak şeyleri görünce görmemezlikten geliyorum artık:)) lavaboda hep kontrol et canım nişan gelirse hemen koş hastaneye:)))

bende son çişimi yaptım:) eşim öğlen gelecek hastaneye gideceğiz...çok yorgunum sadece uyumak istiyorum...akşam ütülerimi bitirdim...şimdi hazırlık zamanı...

Hellocum dün adet oldum 34.günde benim yumoşlar kafayı yiyor muhtemelen:)Benimde düzenlidir genelde 30-31 günde bir olurdum ama iki aydır dengesi şaştı garibimin.

Doktora danıştım olabilir dedi bundan sonrayı takip edelim dedi.

Tatildeyken yumurtlamam olacağı için(tahminen)doktor kontrolüde zor görünüyor.İlk ay olmazsa sonraki ayda gideriz doktora.

Tatil için bende geri sayıyorum artık Şafak:24.Bende önce kayınvalidemin yanına gideceğim.Sonra tatile artık..

Chnb ablacım İnşallah şifanı verir Rabbim.Dualarım seninle.

Herkese Günaydııınnnn

kızlar günaydınn pıhtılaşma testlerimin sonuçları çıkmış doktor temiz olduunu söyledi şükür pıhtılaşma çıkmadı

ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgG ) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgM) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
LUPUS ANTIKOAGULAN (LA-dRVVT) NEGATİF NEGATİF
FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU N/N
N/N: Homozigot normal (Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N: Heterezigot (Mutasyonu tek allelde taşıyor)
Mt/Mt: Homozigot Mutant (Mutasyonu her iki allelde taşıyor)
ANTITROMBİN III 99.0 % 70.0 - 125.0
sizde bakın :)
benim meleklerim neden gidiyo o zaman

Nazlım, testlerinin temiz çıkmasına sevindim canım..

inş bundan sonra geçireceğimiz sağlıklı gebeliklerimiz olacak..

Nazlım, testlerinin temiz çıkmasına sevindim canım..

inş bundan sonra geçireceğimiz sağlıklı gebeliklerimiz olacak..

sen kimsin:) nikin değişmiş sağol canım umarım 3.meleğim bi an önce gelir ve kokusunu içine çekerim

canım geçmiş olsun. hangi hastanedesin?arda bey mi yatırdı?
Allah yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider canım. dualarım seninle canım.

Canım Ataşehir Memorialdeyim canım yarın yağılacak operasyonum...Sağ ol canım...Sen neler yapıyorsun?

Sağ ol canım korkarsın tabi. Ben 4 cm açıkla yata yata 2 ay durdum...Durcak inşallah...

İnşallah sorun çıkmaz çişlerde:) Sağ ol canım...

Hadi hayırlısı canım ilk aydan olur inşallah...

allah yardımcın olsun ablacımm

Canım homozigot heterozigot sorun değil mi?Bir de canım protein s ve c önemli, protrombin de... Bak paşam da yaptırdı yok dendi Arda bey buldu sorunu... Of kızma bana... Nedensiz düşük yok aslında bulanamıyor...

FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU N/N
N/N: Homozigot normal (Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N: Heterezigot (Mutasyonu tek allelde taşıyor)
Mt/Mt: Homozigot Mutant (Mutasyonu her iki allelde taşıyor)
faktir ve sonucu N/N çıkmış benim bu mutasyonu taşımadığını gösteriomuş altta açıklamışlar abla kızmıorum sakın böle düşünme ben bi çare dolanıom etraftan bişi daha duyarımda yaptırırım diye ben şimdi cumartesi eşimin ve benim genetiim için kan vericem adet olunca 3 hafta sonra rahim için gidicem hepsinin sonucu çıksın ismail beye muayneye gidicem mutalak sölerim bunlarıda istiyorum diye sen kzıdıımı düşünme:)pıhtılaşma kesin yok onu öğrendik bebekte de genetik sorun çıkmadı

NAZLIM chnb'nin dediği gibi protein C ve protein s önemli, bir de MTHFR 677 ve MTHFR 1298 mutasyonları var bakılması gereken onlar atlanmış. Bu testler de pıhtılaşma testleri. Mesela bende sadece MTHFR 1298 homozigot mutasyon var, diğer tüm testler temiz çıktı ve 4 tane kaybım var. Doktorlar bunları atlıyor zaman zaman, yaptırabiliyorsan kesinlikle bunları da yaptır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…