- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.221
Lale önceki mesajlara bakarak tahmin ettim sen olduğunu.Benim vücut korunmayı bırakmadan hamilelik psikolojisine girdi
İyisindir umarım
sanırım dediğin gibi.. yarında miden bulanmaya başlar
stresstendir canım durumun.. ama bırakınca düzensizleşiyor gerçekten.. o günde gelecek, az kaldı seninde hadii
bende dr'a gideceğim bakalım.. bu hafta akibetim belli olur işte..
haberler olsa yazacağım da , yerimde sayıyorum hala
Günaydın herkese iyi haftalar
Geçmişi okuyamadan yazıyorum.Normalde çok düzenli olan adetlerime bir hal oldu.30-31 günlük periyotlarda olurdum hep.Geçen ay 25.günde olmuştum bu ay bugün 34.günüm ve hafif lekelenmem var sadece.Kaç gündür acayip stresliyim.
günaydın herkese,
Günlük
ne güzel demişsin hayal kurmak umudu kaybetmemektir diye, tuttum.2 gündr kuruyorum hayallerimi.ikiz bebeklerle :) inş gerçeğinide yaşarım.en son ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama eninde sonunda bi aile kurmaya niyetlyiz, belki fizyolojik olamam ama inş birgün ale olcaz.senin doğum tarihi belli olmuş ablam, alara geliyomuş tam olarak doğum ne zman ? 15 hazirran mı ? benimkilerde yaşasaydı 14 haziranı gösteriyodu hesaplayıcı, doğum tarihleri için. ama inş mart 2013 olur bu kez.heyecan var değil mi ?
minikler, canım korkular çok biliyosun ya.ben sona vardıımızı düşünemesemde iç dünyamda herşey mart 2013 e ayarlı, işten ayrılcam doğum yapcam kesin yani :) şakası bi yanada inş tutar ve sağlıkla kucağıma alırım, ikiz tek hiç farketmez ama ikiz olsa süper olurda sanki dr ikizi onaylayacak diye düşünüyorum, bilgileirne ikizi kaydetti.sen nasılsın ? oğlun nasıl ? var mı isim planınız ? allah razı olsun ya dualarınız için.şükür ama iyiyim bu hafta ve de umutluyum.olacak dilerim ki ..
nildem, ablam seni güçlü görmek çok güzel. yaşadığın olay kötü oldu ama hayrına bakalım bizde napalım.inş bu yaz hamileyiz top yekun inanıyorum artık ... iyisin değil mi ? ben senin kadar güzel şeyler yazamyorum affeyle kardeşini, gönlümü biliyosun hissediyosun kelimeler bu durumda gereksiz.
chnb, 2 oğul annesi nasılsın :) şu fikrine çok katılıyorum evlilik öncesi gebelikle ilgili testler mecburi olmalı, olacak sanıyoruz korunuyoruz yada genetik normal sanıyoruz sıkntı olabiliyor, çok cahiliz ya,eşimle konuşuyoruz neyimize güvendikte çocuk istemedik, tesadüf hamile kaldım kalmasaydım 4 sene derdim değildi, şimdi 2 kardeşim korunamayacak yada testlerini yaptırıp tedbirini alacak istemiyorlarsa. benim şimdi ki dr um buna önem veriyo ordanda sardı kafa şükür.
lone, canım benim durumumda histereskopi gereksizmiş, lap. unuttum sormadım yine tüpe hazırlanıyoruz eğer tatilde adet olmazsam kşi denk gelebilir, dönüşte başayacağız. adet olursam diğer aya kalcak.ilk denemem tüp olcak lap. de şansım varsa tüpten sonra denrim tutmazsa, tutsa bile doğums onrası denerim.rpaor için yeniden hsg şartı varmış bu ay rapor almayacağız ama tutmazsa diğerinde almam gerek, acısı bi yana psikolojik yanı var umutlarımın yıkıldığı anları yeniden yaşamak istemiyorum.inş tatil sonrası herşey güzel olur.seninde çok az kaldı doğıma nasılsın heyecan var mı ?
nuray, canım senin oğluşun keyfi yerinde hiç çıkası yok he :) inş normal olcak sanki senin ki öyle mi dersin ? allah kolay doğumlar nasip etsin yardımcın olsun inş ...
ceza, canım aile tüp bebeğe normal bakıyor mecburen, gerçi sadece benim ailem biliyor eşiminkilere demedik ama k.valide sezinliyor bişeyleri.test sonuçlarım henüz çıkmadı bu hafta çıkar sanırm.hayal kısmı miniklerin dediği gibi zor demekki garantilemeden olmuyor.raporu çıkartamıcam canım hsg yeniden çekilmesi gerekiyo, çektirisem ertelenir bu ay yaptırmıcam tutmazsa yaptırım mecbur.sizde söylememişsiniz kimseye, haklısınızda.bundan sonra dersiniz artık,, göbek çıktımı peki ? annen yanındaymış senin için çok iyi değil mi ? allah yardımcımız olsun inş hepimizin ya ..
nazlım, sınavları atlatmışsın gözün aydın :) senee zorlayacaklarmış ama sen halledersin.bu ay korunuyosun diğer ay serbest atış değil mi ?
kıtty, canım aydına ne zman gidiyosunuz, ben seni hissediyorum yeter, yazmasnda anlıyorum :) duanıza ihtiyacım var onuda yaptığınızı biliyorum :)
minicikumut, selam canım nasılsın nasıl geçti haftasonu ?
sezen, nasılsın canım senin tiroit ne oldu ?
denizlalesi, selam canım, napıyosun yoğunmusun, oğlun nasıl ?
hilalim, canım dualrımız seninle inş bebeğini alır dönersin evine.hayırla inş.:)
selam kızlar...
chnb, canım hayırlısı olsun senin için ağrısız sızısız geçsin inşallah canım...geceleri ağrılarla uyanıyorum çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun oğluna eşinmi bakıyor? annesini nede özlemiştir yavrum...ne zaman gelecek?canım sırtındaki isilik yatmaktan kaynaklıdır bide havalar çok ısındı canım dikkat et...
loneliness, canım ne demek yardımcı olabildiysek sevinirim...bende emzikle biberon alsammıda kalmıştım...ama sanırım küçük bir biberon alacağım çünkü büyük kızımda biberon varmı diye sormuşlardı mama yapmak için inşallah çok gerek duymamda ilerde su içsin diye kullanırım biliyorsun en büyük korkum emzirme olayı bu defa yapmam gerekiyor allahın izniyle...eşim diyorki sen emziremezsen ben emziricem bu sefer:)) anneninde ellerine sağlık ne güzel yardımcı oldu sana...
hellom, çok sağol canım ferahladık az yaa salonum çok serin mutfağımda pişiyor evimin bir tarafı kutuplar bir tarafı çöl:)) yazın balkondan içeri girmiyoruz bir esiyor manzarada güzel...eşimede çok yük oldum canım gerçekten üzülüyorum ama gerçekten yapamıyorum belim çok ağrıyor nefesim daralıyor hemen yoruluyorum napalım az kaldı idare edeceğiz...demek sende benim gibisin vicdan meselesi sanırım:) olsun onlarda bizim gibi eş bulmuşlar daha ne istiyorlar dimi:)) çınarım nasıl havalar çok sıcak biraz ince giydir canım isilik falan olmasın...küçük bir havuz al canım balkonun varsa gün içinde sok sok çıkar bıcırığı çok hoşuna gider biz destinaya almıştık...sonra daha büyüğünü aldık onuda bahçeye kuruyoruz içinden hiç çıkmak istemiyor...canım kuşadası demişsin yani tatilemi gidiyorsunuz kusura bakma anlayamadım kaynanan oradamı yoksa aydın merkez diye hatırlıyorumda...
bende bugün idrar biriktiriyorum:)) yarın dra gidicez idrara bakılacak albüm varmı diye kan değerlerime tekrar bakılacak ne durumda inşallah iyidir...üzüm kompostosu yaptım içiyorum ilaca zaten devam...enfeksiyon içinde antibiyotiğe devam çok şükür azaldı akıntım günde 3 litre kadar suda içiyorum yarın belli olacak inşallah herşey yolundadır...
kızlar dün sütü artıran yiyecekleri araştırırken sarımsakla ilgili bir yazı buldum...duyan varmı aceba? göğüs ucumuz yara oluyorya 1-2 diş sarımsak ya yiyin yada yutun diyor...doğal antibiyotik olduğu için meme ucunu çabuk iyileştiriyormuş yada çatlağı önlüyormuş bu dönemde ilaç kullanamadığımız için...bebeğe bir zararı olmaz heralde...
Okuyorum aralık annelerini ama pek aktif oldugum soylenemez orada da. Onlar kendilerini çok kaptırıyor, ben muhabbetlerine giremiyorum her zaman. Ne olursa olsun bizler ürkek kalıyoruz, ne onlar gibi sevinebiliyoruz, ne onlar gibi planlar yapabiliyoruz. Kıyafet alanlar, bebek arabası alanlar, beşik bakanlar...
Simdilik herşey yolunda 2li test de temiz geldi, görmüş müydün hatırlamıyorum bana da oğlan geliyor. Rahim ağzımı da sordum şimdilik kapalıymış ve uzunmuş, yani sorun yok dedi doktor. Umarım senin serklaj da rahat geçer sonrasında da küçük bey olduğu yeri sever öyle erkenden çıkmaya kalkışmaz, yaramazlık yapıp annesini üzmez.
selam kızlar...
chnb, canım hayırlısı olsun senin için ağrısız sızısız geçsin inşallah canım...geceleri ağrılarla uyanıyorum çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun oğluna eşinmi bakıyor? annesini nede özlemiştir yavrum...ne zaman gelecek?canım sırtındaki isilik yatmaktan kaynaklıdır bide havalar çok ısındı canım dikkat et...
bende bugün idrar biriktiriyorum:)) yarın dra gidicez idrara bakılacak albüm varmı diye kan değerlerime tekrar bakılacak ne durumda inşallah iyidir...üzüm kompostosu yaptım içiyorum ilaca zaten devam...enfeksiyon içinde antibiyotiğe devam çok şükür azaldı akıntım günde 3 litre kadar suda içiyorum yarın belli olacak inşallah herşey yolundadır...
kızlar dün sütü artıran yiyecekleri araştırırken sarımsakla ilgili bir yazı buldum...duyan varmı aceba? göğüs ucumuz yara oluyorya 1-2 diş sarımsak ya yiyin yada yutun diyor...doğal antibiyotik olduğu için meme ucunu çabuk iyileştiriyormuş yada çatlağı önlüyormuş bu dönemde ilaç kullanamadığımız için...bebeğe bir zararı olmaz heralde...
canım geçmiş olsun. hangi hastanedesin?arda bey mi yatırdı?Canım Allah tamamına erdirsin ben de katılıyorum onlar Allah yaşatmasın bizi anlayamazlar. Ben de alamam bir şey henüz...
Canım anneannesi bakıyor eşim yanımda...Ağrılar da normal canım. Maşallah kilosu iyi...
Sarımsak emzirince süte geçer kokusu. Bizim memlekette çok yetişir inekler tarlaya kaçıp yese sütleri kokar...
Hello keyfini çıkarmaya bak canım:))
Kızlar benim 1.8 e düşmüş rahim ağzı uzunluğum. Hastaneye yatırdı dr perşembe serklaj olacak kısmetse kanda enfeksiyon da var antibiyotik verildi... Dua edin bana...
hic yormuyorum desem yeridir ablacim korkuyorum cunku aciklikta var olunca.. birden gelir diye korkuyorum.. elimi biseye surdugum yok.. annem geliyor diye bi yemek yapicam okadar.. ev gidiyorum diyor ama ben hic orali bile olmuyorum.. :)))ben intibiyotik kullanmiyorum ablacim. bakteri icin dogum sirasinda serumla birlikte verilecekmis.. simdiden bisi almiyorum yani. dr gerek gormedi..Hilaallllllllllllllllll, Allah yardımcın olsun. İlk seferde olsun inşallah... Dualarım seninle...
Minicikumut havalardan mı acaba fıstığım? Artık sana fıstığım diyeceğim:))
Candaş günaydın... Gelişme var mı?
Lone canım bir eksiğin var canım: Burun aspiratörü:)) Biz elle pompalanandan almıştık. Gerçi yaz bebelerine gerek olur mu bilmiyorum...
Hello canım doyasıya yemek yemeyi özledim... Ben de spor yapmak istiyorum bana ne bana ne... Ben 24 saat yatıyorum(
Minikler 5 hafta çokmuş gerçekten...
Günlükçüm, canım Hellonun dediği gibi ben de heyecan içindeyim sizler için...
Nurayım canım annene beklesin Esatımız çok yorma sakın kendini ilacını da iç enfeksiyona karşı. Antibiyotik mi?
Nazlım canım benim işin yoğun değildir yine inşallah...
Datlumu ben de merak ediyorum.
Nildem canım hemen başlaman tedaviye çok güzel. Güzel olacak inşallah her şey...
Ceza canım okul seneye 1. sınıfı unut kuzum. Bebişi bırakmaya kıyamazsın... :))
Burcu canım sen nasılsın pek takip etmiyorum aralık annelerini...
Candaş tatil planı yapman çok iyi oldu. Çok sevindim.
Sezen, Lale gelişmeleri yazın kızlar...
Unuttuğum arkadş kaldı mı?
BEN BUGÜN kontrole gidiyorum. Serklaj tarihim verilecek...Antibiyotik ve vajinal jel kullanıyorum...
ablacim dualaimiz seninle. ins hersey yolunda olacak.. bebisimiz uzmeyecek annesini cook opuyorumCanım Allah tamamına erdirsin ben de katılıyorum onlar Allah yaşatmasın bizi anlayamazlar. Ben de alamam bir şey henüz...
Canım anneannesi bakıyor eşim yanımda...Ağrılar da normal canım. Maşallah kilosu iyi...
Sarımsak emzirince süte geçer kokusu. Bizim memlekette çok yetişir inekler tarlaya kaçıp yese sütleri kokar...
Hello keyfini çıkarmaya bak canım:))
Kızlar benim 1.8 e düşmüş rahim ağzı uzunluğum. Hastaneye yatırdı dr perşembe serklaj olacak kısmetse kanda enfeksiyon da var antibiyotik verildi... Dua edin bana...
günlük canım
sarımsak kokusu bebeğe geçebilir soğan da derler yaralara iyi geliyor diye ...
canım mevsim değişikliğinden olabilir mi acaba? buna stres yaptın değil mi? regl konusunda hiçbir yrum yapamıyorum benim her ay saati bile aynı olurdu kürtaj oldum sonra doğum derken regl düzeni ile ilgili bilgilerim çok eksik akılda yürütemiyorum fıstığım :)))) dr arasan bir sorsan birde bişi aklıma geldi sen temmuzda deniyeceğiz ya diyorsun ya dr gitsen dr yumoşlara baksa çalışın desede öle çalışsanız diyorum ama bilemedim. İşine karışmak gibi de olmasın.
Nazlım, testlerinin temiz çıkmasına sevindim canım..
inş bundan sonra geçireceğimiz sağlıklı gebeliklerimiz olacak..
canım geçmiş olsun. hangi hastanedesin?arda bey mi yatırdı?
Allah yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider canım. dualarım seninle canım.
gunlukcum asagi baski yapmaz mi hemde nasil yapiyor.. dr bol yuruyus verdi, dun yarim saat yurudum ama oldum cunku tuvaletim geliyor tutamiyorum, hapsirsam oksursem gidiyor afedersin...senin kilonda iyi canim yaa dusuk kilolu olmasi onemli degil zaten, gelisimi iyi olsun yeter, zaten dogumdan sonra hemencik buyuyuveriyorlar..
hic yormuyorum desem yeridir ablacim korkuyorum cunku aciklikta var olunca.. birden gelir diye korkuyorum.. elimi biseye surdugum yok.. annem geliyor diye bi yemek yapicam okadar.. ev gidiyorum diyor ama ben hic orali bile olmuyorum.. :)))ben intibiyotik kullanmiyorum ablacim. bakteri icin dogum sirasinda serumla birlikte verilecekmis.. simdiden bisi almiyorum yani. dr gerek gormedi..
ablacim dualaimiz seninle. ins hersey yolunda olacak.. bebisimiz uzmeyecek annesini cook opuyorum
günaydın canlarım...
chnb, canım allah yardımcın olsun...hastanede olman iyi oldu canım takibe alırlar...allahım hayırlısıyla atlatmana yardımcı olsun canım zor günler yaşıyorsun inşallah bebeğinde bırakmayacak bu mücadelene karşılık canım...
hellom, anladım canım kuşadasına yılllar önce gitmiştim çok güzeldi...tatile gittiğimiz zamanlarda otobüsten inişlerimizde içime çektiğim ege havası geldi burnuma:) ahh nasıl özlemişim denizi...geçen sene burada abimlerin yazlığına gitmiştik ama ege gibisi yok...kızlarım büyüsün inşallah kaçıcaz o taraflara...canım ben destinayı 5 aylıkken oturtuyordum ama 5er dak. beli ağrımasın diye orda bahçe varsa süper olur canım yaa ne tatlı olur ellerini vurur bakayım videosunu bulabilirsem atarım...sende fit olursun fenamı olur canım:)) gidin bakalım otel nasıl olacak...şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler...
nuray canım, annen bugün geliyordu değilmi allah sağsalim kavuştursun sizi...bende evde yapılacak şeyleri görünce görmemezlikten geliyorum artık:)) lavaboda hep kontrol et canım nişan gelirse hemen koş hastaneye:)))
bende son çişimi yaptım:) eşim öğlen gelecek hastaneye gideceğiz...çok yorgunum sadece uyumak istiyorum...akşam ütülerimi bitirdim...şimdi hazırlık zamanı...
Hellocum dün adet oldum 34.günde benim yumoşlar kafayı yiyor muhtemelen:)Benimde düzenlidir genelde 30-31 günde bir olurdum ama iki aydır dengesi şaştı garibimin.
Doktora danıştım olabilir dedi bundan sonrayı takip edelim dedi.
Tatildeyken yumurtlamam olacağı için(tahminen)doktor kontrolüde zor görünüyor.İlk ay olmazsa sonraki ayda gideriz doktora.
Tatil için bende geri sayıyorum artık Şafak:24.Bende önce kayınvalidemin yanına gideceğim.Sonra tatile artık..
Chnb ablacım İnşallah şifanı verir Rabbim.Dualarım seninle.
Herkese Günaydııınnnn
allah yardımcın olsun ablacımm
kızlar günaydınn pıhtılaşma testlerimin sonuçları çıkmış doktor temiz olduunu söyledi şükür pıhtılaşma çıkmadı
ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgG ) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgM) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
LUPUS ANTIKOAGULAN (LA-dRVVT) NEGATİF NEGATİF
FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU N/N
N/N: Homozigot normal (Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N: Heterezigot (Mutasyonu tek allelde taşıyor)
Mt/Mt: Homozigot Mutant (Mutasyonu her iki allelde taşıyor)
ANTITROMBİN III 99.0 % 70.0 - 125.0
sizde bakın :)
benim meleklerim neden gidiyo o zaman
Canım Ataşehir Memorialdeyim canım yarın yağılacak operasyonum...Sağ ol canım...Sen neler yapıyorsun?
Sağ ol canım korkarsın tabi. Ben 4 cm açıkla yata yata 2 ay durdum...Durcak inşallah...
İnşallah sorun çıkmaz çişlerde:) Sağ ol canım...
Hadi hayırlısı canım ilk aydan olur inşallah...
Canım homozigot heterozigot sorun değil mi?Bir de canım protein s ve c önemli, protrombin de... Bak paşam da yaptırdı yok dendi Arda bey buldu sorunu... Of kızma bana... Nedensiz düşük yok aslında bulanamıyor...
FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU N/N
N/N: Homozigot normal (Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N: Heterezigot (Mutasyonu tek allelde taşıyor)
Mt/Mt: Homozigot Mutant (Mutasyonu her iki allelde taşıyor)
faktir ve sonucu N/N çıkmış benim bu mutasyonu taşımadığını gösteriomuş altta açıklamışlar abla kızmıorum sakın böle düşünme ben bi çare dolanıom etraftan bişi daha duyarımda yaptırırım diye ben şimdi cumartesi eşimin ve benim genetiim için kan vericem adet olunca 3 hafta sonra rahim için gidicem hepsinin sonucu çıksın ismail beye muayneye gidicem mutalak sölerim bunlarıda istiyorum diye sen kzıdıımı düşünme:)pıhtılaşma kesin yok onu öğrendik bebekte de genetik sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?