Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikumut, canım cadımız 2.790 gr aslında miyomdan dolayı kilosu az yavrumun...büyük kızım 3.410 gr doğmuştu...aslına bakarsan biraz moralim bozuldu kilosu az diye ama sağlıklıya bebeğim çok şükür...ablan nasıl oda sıcaklara kalacak allah yardım etsin canım...

asesulfam, canım tekrardan hoşgeldin aramıza:) öyle ağırlaştımki canım görsen dozer misaliyim:) dinlenmek ne mümkün biliyorsun bir cadım daha var ve yapılacak iş çok duramıyorum yavaş yavaşda olsa yapmaya çalışıyorum canım...eşim işten geç geliyor bugünde mesela arkadaşlarıyla dışarı çıktı bende tek kalınca canım sıkılıyor biz yazın hiç tv izlemeyiz bide hep dışarıda olduğumuz için çok gezentiyiz canım...hayırlısı bakalım yüzdük yüzdük gerçekten kuyruğuna geldik bazen inanamıyorum...bazen 2. bebek nasıl olacak falan çok soruyorum eşime büyüğüne alıştık ama 2 sene boyunca bu bizim bebeğimizmi dedik çok mucize bişey çok değişik geliyordaha dün biz çocuktuk şimdi bizim çocuklarımız var...darısı sizlere isteyen herkeze hayırlısıyla...oğlun nasıl canım? seneye biremi gidecek?

nazlım, canım ben o testlerden pek anlamıyorum ama inşallah drun dediği gibidir herşey sorunsuz bir gebelik seni bekliyordur inşallah...

hilal, canım garip ama bende sevindim vardır bundada bir hayır dedim o kadar operasyondan sonra sanki kendiliğinden tutacakmış hissi var bendede canım inşallahda öyle olur...az şeyler yaşamadın sende allahım yardımcın olsunda ilk denemende gelsin sıpanız:))

sezenciğim, çok şükür iyiyiz canım sende iyisin inşallah eşinde yolu şaşırdı desene:) ama bu defa inşallah doğru yolu bulacaksınız hayırla ve sağlıkla...canım 2 heyecanım var...1. si doğum sırasında olanalar için, 2.side sırada bekleyen sizlerin haberlerini birbir almak için inşallah biz bebeğim 3-4-5 aylık oldu derken sizde gebeliğim 3-4-5 aylık oldu diyeceksiniz...kızın nasıl canım?

chnb, kalbimiz ve dualarımız seninle canım...allahım bu defa güldürsün yüzünü...herşey yolunda olsun inşallah...operasyon başarılı geçsin allah yardımcın olsun...

Ayyyyy bişey kalmamış yaa. Ne çabuk geçiyor zaman di mi :) Neyse ki sen deneyimli annesin. Küçük Abla nasıl peki? Hazır mı o da

Bu arada herkese kocaman kocaman selamlar, sevgiler Hellocuğumu gördüm orada sanki? Nasılsın Kuzum. Çınarkuzu nasıl?

günlük canım hilal ile nazlıma hemen hemen aynı şeyleri yazmışız. :) sağlıklı olsun yeter ki anne sütüyle hemen toplar

senemcim selamlar tatlım, biz iyiyiz seni ve sizi sormalı. Çınarda iyi çok şükür.

Biz de iyiyiz. Ek gıdalarla boğuşuyoruz, Allah sabır ve kolaylık versin zamanı gelince sana da :) Allahtan arası iyi yemekle.

evet canım zaman gerçekten sona yaklaşılınca anladımki çok çabuk geçiyor...ablamızda iyi şimdilik etrafına gülücükler saçıyor kardeşim olacak diye:)) ama doğumdan sonrası muallak...bugün süt fişimizi almaya gittik memur diyorki ne güzel kız kardeş geliyormuş evcilik oynarsınız...oda dediki ben bebek oyuncaklarımı kardeşime ayırdım bilee...bayanda, inşallah doğum sonrasıda dışınla için bir olur:)) inşallah öyle olur...ama çocukların doğasında var kıskançlık gerçi bizlerde yokmu ama en hafifi nasılsa öyle atlatalım istiyorum...ilk göz ağrımızı da fotolarından takip ediyoruz maşallah nede sevimli oldu fıstık yaa...bende öptüm sizi canım...

evet canım bende farkettim şimdi...protein aslında sınırın üzerinde çıkmış ama dr iyi dedi...önemli olan tansiyornun 14-9 olursa hemen beni arıyorsun dedi...inşallah olmazda bu 2 haftamızda sağlıkla tamamlarız...tüpleride bağlatmak ne bileyim vücudumda sezeryandan başka bir ameliyat izi olmadığından birazda garip geldi doğrusu...sezeryanla 2 diyorlar ama 3-4 olanıda duydum canım...sen hasta bezi almışmıydın? bugün sordum hastaneye biz veriyoruz gerek yok dediler...yaa destoşta 1 numara bez almıştık bez küçük gelmişti henem 2ye geçmiştik...bundada 2 numara alayım boşuna 1 almayayım dedim bununda kilosu düşük:) 1 numarada alayım barii...

Çok hızlı büyüyo, zamanı durdurmak istiyorum bazen. Öyle güzel ki bu anları... İnşallah sağlıkla atlatırsın bu günleri. Kaç kilo görünüyor bebiş? Benimkine 2800 doğacak dediler bir hafta öncesinde, 3040 doğdu. Çok da belli olmuyor. Bu arada bir tavsiye, bana da hastanede hasta bezi verdiler ama ben kullan-at çamaşırlardan almıştım 3 paket. İçlerinde dörder adet vardı. Bezle beraber giyiyor, bezle beraber atıyordum. Çok rahattı. Bir onlar, bir de avent göğüs kalkanı hayatımı kurtardı diyebilirim. Nehir başlarda ememedi. Yarım yamalak tutuyordu memeyi. Yara olmaktan kurtardı uçları.

Biz de iyiyiz. Ek gıdalarla boğuşuyoruz, Allah sabır ve kolaylık versin zamanı gelince sana da :) Allahtan arası iyi yemekle.

amin canım, biz başladık 4. ayımızda az bi az ama veriyoruz. Sevindim yemekle arasının iyi olduğuna yemek yiyen çocuk mutlu çocuk.

günlükcüm bana soracak olursan etrafımda 2. bebeğini yapan çk kişi var gözlemlediğim şunlar: anneler ilk 20 gün full şekilde bebeğin emzirme işiyle uğraşıyorlar ya o sırada büyük bebeklerle ilgilenilmiyor yada o süreçte dışlanıyor. emzirme düzene girdikten sonra anne çok çaba sarfediyor ve 2. çocuğa birden yetiyor . Babalar genelde pasif kalıyor ve malesef evin büyükleri kardeş kıskançlığı olmasın diye gari bir şekilde büyük bebekleri şımartıyor ve kıskanırsam her istediğimi yaparlar kardeşimle uğraşayım bari :)) duygusunu aşılıyorlar. İlla ki kıskanır dediğin gibi en hafifinden olur maşallah çok merhametli ablası . Senin ablanın dışarı çıkma olayına bir çözüm bulursan ilk 40 gün için en azından çok rahatlarsın sonra.
Hasta bezi hastane vermişti arkadaş bana kullan at iç çamaşırı al demişti almadığıma çok pişman oldum.

2 hafta daha dursun miniğim sonra 2 hafta bile olsa erken doğan bebeğin dünyaya adapte olması çok zor oluyor bakınız çınar :))) çınar 2975 doğdu 2600 e kadar düştü :) sonrası toparlandı çok şükür.

ben 1 nurama bez almıştım, ama sonradan 2 numaraya geçtim ben büyük kullanıyorum mesela 2-5 kiloysa 1 numara ben 4 kiloyken 2 numaraya falan geçiyorum. Bol bol daha hoşuma gidiyor pişik de olmuyor sanki. birde molfiks göbek bağı ile çıkmış o daha kullanışlı değil midir sence ? göbek bağı gelen yere bezi katlıyoruz ya fiyatların bakmadım ama oda olaiblr sanki

Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...

oy ablacım kıyamam sana bennn yemin ederim sabah kalkar kalkmaz aklıma sen geldin nedense hemen duamı ettim allah yar ve yardımcın olsun inşallahhh

günül senem hello yazılarınızı salak salak sırıtarak okudum rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallahh herşey gönlünüzce olsun evlenmeden önce hayal kurarya insan benimde hayalim 2 kızımın olmasıydı annem gibi en sonunda erkek olursa olur diyodum :)şimdi ne haddime cinsiyetle ilgili hayal kurmak rabbim sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahh

hilalcim canım vardır rabbimin bi bildiği kısmet olmuyosa tatilinde hiç bişi düşnme tadını çıkar kuzum öptüm kocamannn

günaydın herkeseee

Ablacım Allah yardımcın olsun.İnşallah herşey güzel olacak.

Hellocum;önce Trabzona sonra Fethiyeye İnşallah.

Günlükcüm doğuma kadar 3 kiloyu geçer diye düşünüyorum AlaraO kiloda yeterli gelir diye düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun canım.. dualarım seninle.. hayırlısıyla bu işlemden sonra rahatlayacaksın..
hadiii seni bekliyoruzz

günlükcüm dediğin gibi son zamanlar bayağı ağırlaşılıyor, haliyle evde bi çocukta olunca dinlenmek pek kolay olmuyor tabiki ama aciliyetli işlerini yap canım.. tansiyonda çok düşer bu son zamanlarda.. 2 çocukta tabiki pek kolay olmayacak.. ama sonuçta herkes bu yola giriyor.. 2 çocukla da düzen kurulup yeni bi hayata adapte olunacak artık, kaçarımız yok canım.. bende hep aynı şeyi düşünüyorum.. dengeler kurulacak işte bi şekilde eşinde desteğini esirgemezse, kolay bi geçiş olur inş hiç gözünde büyütme

canım oğlumuda yeniden anaokuluna yazdırdım, aynı okuldan devam edecek.. 1.sınıfa başlayabilir, ay olarak tutuyor ama mecburide değiliz, 66ayı geçmiyoruz çünkü.ama küçük yaa, daha oyun çocuğu hep böyle iişte..nasıl sırada oturtacaklar o çocukları ,bilemiyorumçocuklar çocukluğuna, oyuna doysunlar bari..senin kızında oğlumla akrandı, bi kaç ay vardı sanırım aralarında.sen ne düşünüyorsun canım?

kendine iyi bak .. ağırdan al işlerini yormamaya çalış tatlı canını..

Son düzenleyen: Moderatör:

chnb kuzummmmm çok teşekkür ederim tatlım benim iyice topladım kendimi bir tek kendimle ilgili sorunlar yokki hala iş yeri çok karmaşık durumdaaaaaa.canım şu anda hala ameliyattasındır.dualarımdasın inşallah çok güzel geçecek ve sağlıklarla 2.oğluşu kucağına alacaksın öpüyorummmmm

canım benimmmmm çok teşekkür ederimmm.evet çok haklısın lone tatlım doktorları anlamak gerçekten çok güç 3 taneden sonra bakıyorlar eeeeee 3 tane kayıp kolaymı vücut olarak ruhsal olarak yaşadığımız çöküşler kimsenin umurunda değil kürtajdan ziyade bu konular üzerinde çalışılması gerektiğini düşünüyorum yasa çıkarılması gerekiyorsa çıkarılsın iyice araştırılsın doktorlara bu testleri istiyorum dediğinde gerek yok bunlara kafana takma stres yapıyorsun o yüzden oluyor diyorlar ama bazı doktorlar duyar duymaz hemen testlerin yapılmasını istiyorlar şekil a rana hanım.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlıyamıyorum.ooo tatlım hazırlıklra bitmek üzere annecik yapmış ellerine sağlık canım benim seninde az kaldı gerçi ilk sırada nuray sonra günlük sonra sen gibi ama hayırlısı inşallah üçünüzde sağlıklarla alırsınız kucağınıza bebişleri öpüyorum

kuzummmm çok teşekkür ederim evet çok haklısın lone da yazdığım gibi daha ilk kayıpta araştırılmalı bırak rastlantısal olursa olsun emin olalım bir sorun olmadığına yada bir sorun varsa hemen çözmeye çalışalım dün trombofoli için kan vermeye gittiğimde doktor kimyasal gebelikde bir kayıp dedi 2 adet kaybımız var dedi eeee noldu yeni başladık işte neyse sonu iyi olsun.kürtaj konusunda sana tamamen katılıyorum yasaklayınca ne olacak hiçbişi dahada kötüye gidecek evlilik dışı hamileliği engeleyebilecekmisin hayır yıllarrrrrr önce de yasaktı noldu bir sürü ölümler sonra yasllaştı ya birden pat diye yasaklanmaz böle şeyler başka yolları var dediğin gibi elbette canım istemiyor al bebği buda çokkkk yanlış ama bir sürü yolları vardır bunun çözüm üretmek lazım yasaklamak değil.sen nasılsın tatlım daldım gitti bebiş nasıllllll

nildecim canimmm cok uzuldum.. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. doktorunu ben bile sevdim , ne guzel anlatmis sana.. bundan sonra hersey guzel olur yolunda olur insallah canim

canımmmmmm çok teşekkür ederim.inşalalh kuzummmm inşallahhhhh.gözün aydın tatlım annen gelmiş iyice rahatlamışsındır doğuma çok az kaldııııııı bütün hazırlıklar tamammıııııı çok heyecan yaptımmmm sabırsızlanıyorum bir avazda inşallah sağlıklarla al bebişini kucağına öpüyorum kuzummmmm

çok teşekür edrim canım benimmmmm.evet haklısın bizim bebişler çok nazlııııııı dediğin gibi bundan sonra her şey güzel olur yinede bin şükür.kuzummmmm çok ağırlaşmışsın allah kolaylık versin dinlen kiloya takma yiğenim 2.800 doğdu şimdi boyuda kilosuda yaşından 3-4 ay fazla çıkıyor sağlıklı olsunda gerisi düzelir inşallah doğumda miyomunda alınır rahatlarsın tatlım benimmmm.seninde 2 haftadan da az kaldı dimiiiii allah kurtarsın tatlım sağlıklarla inşallah bebişi alırsın kucağına

canım benimmmm çok teşekkür ederim tatlımmmm evet nasip değilmiş inşalalh bu son kayıp olur bende sağlıklarla alırım kucağıma ve diğer bekleyen isteyen bütün canlarımmmmm.sen nasılsın tatlım tehlikeli zamanlar geride kaldı sanırım bundan sonra inşalalh rahat ve sağlıklı bir hamilleiğin olur sağlıklarlada alırsın bebişini kucağına kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…