- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.261
en son sayfayı açamıyorum sinir oldum yaa....
inşallah yazdığım görünür...kızlar ben geldim...çok şükür iyiyiz...idrarda protein varmış ama çok değil...kan değerimde yükselmiş çok değil ama idare eder:)) haftaya tekrar çağırdı...allah izin verirse ondan sonrada doğum...miyomu alacakmısınız diye sordum...duruma göre dedi...eğer tehlikeli bir yerde değilse alıcam ama damarlanması falan varsa riskli dedi zaten kanın azdedi kanama olabilir falan dedi...tüpleri bağlatmak istermisin dedi...bende yok dedim...aslında isterim ama bazen menapoza girme durumları oluyorya bağlatmada bu nedenle istemedim zaten reglde çok az oluyorum...işte böyle kızlar...ama bugün daha çok ağırlaştığımı anladım yürümekte bile zorlandım...o derece yani...
günlük canım hilal ile nazlıma hemen hemen aynı şeyleri yazmışız. :) sağlıklı olsun yeter ki anne sütüyle hemen toplar
senemcim selamlar tatlım, biz iyiyiz seni ve sizi sormalı. Çınarda iyi çok şükür.
Ayyyyy bişey kalmamış yaa. Ne çabuk geçiyor zaman di mi :) Neyse ki sen deneyimli annesin. Küçük Abla nasıl peki? Hazır mı o da
Bu arada herkese kocaman kocaman selamlar, sevgilerHellocuğumu gördüm orada sanki? Nasılsın Kuzum. Çınarkuzu nasıl?
günlük canım hilal ile nazlıma hemen hemen aynı şeyleri yazmışız. :) sağlıklı olsun yeter ki anne sütüyle hemen toplar
senemcim selamlar tatlım, biz iyiyiz seni ve sizi sormalı. Çınarda iyi çok şükür.
evet canım zaman gerçekten sona yaklaşılınca anladımki çok çabuk geçiyor...ablamızda iyi şimdilik etrafına gülücükler saçıyor kardeşim olacak diye:)) ama doğumdan sonrası muallak...bugün süt fişimizi almaya gittik memur diyorki ne güzel kız kardeş geliyormuş evcilik oynarsınız...oda dediki ben bebek oyuncaklarımı kardeşime ayırdım bilee...bayanda, inşallah doğum sonrasıda dışınla için bir olur:)) inşallah öyle olur...ama çocukların doğasında var kıskançlık gerçi bizlerde yokmu ama en hafifi nasılsa öyle atlatalım istiyorum...ilk göz ağrımızı da fotolarından takip ediyoruz maşallah nede sevimli oldu fıstık yaa...bende öptüm sizi canım...
evet canım bende farkettim şimdi...protein aslında sınırın üzerinde çıkmış ama dr iyi dedi...önemli olan tansiyornun 14-9 olursa hemen beni arıyorsun dedi...inşallah olmazda bu 2 haftamızda sağlıkla tamamlarız...tüpleride bağlatmak ne bileyim vücudumda sezeryandan başka bir ameliyat izi olmadığından birazda garip geldi doğrusu...sezeryanla 2 diyorlar ama 3-4 olanıda duydum canım...sen hasta bezi almışmıydın? bugün sordum hastaneye biz veriyoruz gerek yok dediler...yaa destoşta 1 numara bez almıştık bez küçük gelmişti henem 2ye geçmiştik...bundada 2 numara alayım boşuna 1 almayayım dedim bununda kilosu düşük:) 1 numarada alayım barii...
Biz de iyiyiz. Ek gıdalarla boğuşuyoruz, Allah sabır ve kolaylık versin zamanı gelince sana da :) Allahtan arası iyi yemekle.
evet canım zaman gerçekten sona yaklaşılınca anladımki çok çabuk geçiyor...ablamızda iyi şimdilik etrafına gülücükler saçıyor kardeşim olacak diye:)) ama doğumdan sonrası muallak...bugün süt fişimizi almaya gittik memur diyorki ne güzel kız kardeş geliyormuş evcilik oynarsınız...oda dediki ben bebek oyuncaklarımı kardeşime ayırdım bilee...bayanda, inşallah doğum sonrasıda dışınla için bir olur:)) inşallah öyle olur...ama çocukların doğasında var kıskançlık gerçi bizlerde yokmu ama en hafifi nasılsa öyle atlatalım istiyorum...ilk göz ağrımızı da fotolarından takip ediyoruz maşallah nede sevimli oldu fıstık yaa...bende öptüm sizi canım..
evet canım bende farkettim şimdi...protein aslında sınırın üzerinde çıkmış ama dr iyi dedi...önemli olan tansiyornun 14-9 olursa hemen beni arıyorsun dedi...inşallah olmazda bu 2 haftamızda sağlıkla tamamlarız...tüpleride bağlatmak ne bileyim vücudumda sezeryandan başka bir ameliyat izi olmadığından birazda garip geldi doğrusu...sezeryanla 2 diyorlar ama 3-4 olanıda duydum canım...sen hasta bezi almışmıydın? bugün sordum hastaneye biz veriyoruz gerek yok dediler...yaa destoşta 1 numara bez almıştık bez küçük gelmişti henem 2ye geçmiştik...bundada 2 numara alayım boşuna 1 almayayım dedim bununda kilosu düşük:) 1 numarada alayım barii...
Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
Nildeeeeeeeeeeeeeeee, kuzum çok üzüldüm ama iyi bir dr bulduğuna da sevindim. Canım malesef ilk düşükte teste gerek görmeyen dr leri kınıyorum sen hastaya de maliyetli testler de hasta ister yaptırsın ister yaptırmasın. Yazık değil mi giden bebelere... Kimyasal gebelik çoğu kadında olurmuş aslında ama bizim gibi takip edilmediği için anlamazlarmış. İnşallah çok güzel olacak...
Sezen az kalmış çalışmalara hadi artık lale ve senden de bekliyoruz haberleri...
Minikler kuzum geldin mi dr den?
Hellom sağ ol canım bazen ben de şaşıyorum kendime 2 yılda 2. bebek için yaşamadığım sıkıntı kalmadı Allahım bu yavrumu sağlıkla doğurmayı nasip eder amin. İsteyen herkese de nasip eder. Amin... Seni ve Çınarımızı kocaman öpüyorum...
Günlük canım az kalmış Allah sıkıntısız kurtarsın inşallah...
Kızlar nasılsınız?
canım açıklık falan epey yakınlaştı senin doğum. annen kaçında geliyodu?inşallah yetişir canım. hadi bakalım hayırlısıyla bizden açılışı yaparsın inşallah, biz de arkandan geliriz günlükle. benim şu an itibariyle 1 aydan fazla var. ama son haftalar acayip geçiyomuş çabuk onu anladım. benim de kontrolüm haftaya cumartesi.
3 haftadır evdeyiz canım işte. kontrolümüz haftaya bizim de inşallah herşey yolundadır. öok merak ediyorum ben de ama zamanından önce gelmesin, hayırlısıyla gelsin diye dua ediyorum.
sizin kontrol nasıldı, gelince yazarsın, bugündü dimi?
canım çok geçmiş olsun. telefonla konuşan bir doçent. çok iyiymiş canım. sakın kaçırma. açıklamaları da mantıklı geldi. şükür yumurtaların da tazeymiş:)maşallah. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik elde edersiniz. biz chnbyle burdan her yeni katılan arkadaşa trombofoli paneli yaptır diye yazıyoruz. ama dediğin gibi doktorların ihmalkarlığı, sen söylemeden ısrar etmeden yapmıyolar malesef. deneme tahtası yapıyolar insanları. ama hiç üzülme, bak yolundaymış herşey.
bir düşükten sonra hala bu testi yaptırmayan varsa yaptırsın lütfen. 2. 3. kayıplar yaşanmasın.
kittycim, spora falan gittiğinde çınoyu nereye bırakıyosun merak ettim. maşallah epey büyümüş baktım son resimlerine.
canım sen demiştin ya planlı sezeryan olursa doktoruna bir gece önce pompalamayı sor diye. aklımda sorucam inşallah. bir de göğüs ucu promlemim var benim. belirgin değil göğüs uçlarım ve göğüslerim de küçük hala. büyüdü ama yine de böyle kolayca emzirecek gibi değil. hani böyle bazıları şak diye çıkartır çocuğun ağzına verir ya öyle değil. bilmiyom daha dolar mı ki. bebeği baya bi kendime yaklaştırmam lazım göğsümü tutabilmesi için. ya da onlar eme eme mi sarkıyor ki?göğüs ucu çıkartıcı diye bişey almıştım, vakum gibi. bugün onla bir deniyeyim dedim, felaket acıttı, vakumladı ama çıkardı:)
sezeryanle doğum yapanların problemi genelde emzirme oluyor sanırım.
bir korkum daha var, lavman olayı. tecrübeli arkadaşlar bana yazsın, burdan olmazsa özelden. bu herkese yapılıyor mu, yani sezeryan olacaklara?
36 hafatayı doldurayım ansinoh sürmey de başlıycam. şu an sadece karnıma sürdüğümden sürüyorum. çok elleme korkuyorum şimdiden.
chnbcim, haftaya dimi serklajın? eşin tarafının ilgilenmesine sevindim. rahatın iyiymiş. inşallah zor da olsa sonu iyi olacak inşallah.
bu oğlanlar bize kızlardan dhaa fazla naz yapıyor ya. sağlıklı olsunlar da herşeye değer. herşey unutuluyor doğduktan sonra diyolar, bakalım görecez inşallah.
günlükçüm, kan verilmiş. kan can olsun inşallah bebişine. chnbye dedim bu oğlanlar nazlı diye, ama bu topikte var galiba bişey, kızı oğlanı aynı nazlı. hayırlısıyla kavuşacağız inşallah ve tüm sıkıntılar unutulacak.
nazlımcım, sen nasılsın?sınavların var sanırım bu hafta. yazarsın pazartesi nasıl geçtiğini. çalışabildinm mi bu telaşede.
yeni doktorunun adını ben de duydum. inşallah iyi olur canım senin için, acıların son bulur. bunda herşey daha titiz inceleniyor anladığım kadarıyla. çok güçlü bi kızsın ama maşallah ve inançlısın.herşeyi atlatacaksın inşallah bu sabrın ve inancınla.. yanıdnayız hep, yaz buraya.
candaşçım, sen nasılsın?son gelişmeler neler?neye karar verdin?histereskopi olacak mısın?en son doktor kesin kürtajdan olmuş tıkanıklık demişti sanırım. bir de tatile çıakacakatın, toplarsın tatilde kendini.
minicikumut, szen, rolle, lale, paşam, ceza nasılsınız kızlar?ceza sen de tatile uzak yerlere gidemezsin sanırım. bebişler daha gelemden insanı hapsediyor. canları sağolsun.
chnb abla lonliness geldik kızlar gezdik biraz mudanyaya gittik deniz yüzü gördük :) ama çok yoruldum oğluş pipiyi açtı gösterdi ama uyuyordu babaya çekecek galiba :) üçlü test yaptırdık benim damarlarda problem var kan verirken sıkıntı yaşıyorum ellerimin üstünü delik deşik ettiler güç bela aldılardr. 5 hafta sonra gel dedi yüzüm düştü hemen ne oldu dedi 5 hafta nasıl geçecek dedim anan seni ultrasonda bi kez görmüşmü dio :)
loneliness cnm hayırlısıyla zamanında gelir inşallah son aylar sıkıntılı da oluyormuş sanırım uyku problemi kasılmalar felan sen iyisin değil mi
nilde kuzum bende bir çok kadının bu olayı yaşadığını ve pek azının farkında olduğunu duymuştum dr.unu bende sevdim ne güzel değer vermesi ilgilenmesi nazlıma da sana da yeni dr.larınız uğur getirsin inşallah.. testler konusunda chnb ablaya katılıyorum dr.lar uyarsa yine isteğe bağlı kalsa o zaman daha çok dikkate alınır..
kızlar şu kürtaj muhabbeti gündemi meşgul edip duruyor gördükçe deli oluyorum elbette kürtaja karşı biriyim ama nüfus artsın die böyle bir yasaklamaya da karşıyım en çok kızdığım nokta insanlar bebeğini kaybediyor bebek sahibi olmak için çırpınıyor ve devlet hastanelerinde bu konuda yaşanana sıkıntıları hepimiz biliyoruz arkadaş önce bebek sahibi olmak isteyenin yanında ol sağlıksız gıdalardan ülkeni temizle doğurganlığın azalmasına önlem al sonra bebeğin yaşamasının bir hak olduğunu anlat anne adaylarını bilinçlendir ne bileyim ya..
nildecim canimmm cok uzuldum.. Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. doktorunu ben bile sevdim , ne guzel anlatmis sana.. bundan sonra hersey guzel olur yolunda olur insallah canim
menmun oldum hay hay unutmam. Görüşürüz bol bol o zaman.
kittycim, spora falan gittiğinde çınoyu nereye bırakıyosun merak ettim. maşallah epey büyümüş baktım son resimlerine.
canım sen demiştin ya planlı sezeryan olursa doktoruna bir gece önce pompalamayı sor diye. aklımda sorucam inşallah. bir de göğüs ucu promlemim var benim. belirgin değil göğüs uçlarım ve göğüslerim de küçük hala. büyüdü ama yine de böyle kolayca emzirecek gibi değil. hani böyle bazıları şak diye çıkartır çocuğun ağzına verir ya öyle değil. bilmiyom daha dolar mı ki. bebeği baya bi kendime yaklaştırmam lazım göğsümü tutabilmesi için. ya da onlar eme eme mi sarkıyor ki?göğüs ucu çıkartıcı diye bişey almıştım, vakum gibi. bugün onla bir deniyeyim dedim, felaket acıttı, vakumladı ama çıkardı:)
sezeryanle doğum yapanların problemi genelde emzirme oluyor sanırım.
bir korkum daha var, lavman olayı. tecrübeli arkadaşlar bana yazsın, burdan olmazsa özelden. bu herkese yapılıyor mu, yani sezeryan olacaklara?
36 hafatayı doldurayım ansinoh sürmey de başlıycam. şu an sadece karnıma sürdüğümden sürüyorum. çok elleme korkuyorum şimdiden.
chnbcim, haftaya dimi serklajın? eşin tarafının ilgilenmesine sevindim. rahatın iyiymiş. inşallah zor da olsa sonu iyi olacak inşallah.
bu oğlanlar bize kızlardan dhaa fazla naz yapıyor ya. sağlıklı olsunlar da herşeye değer. herşey unutuluyor doğduktan sonra diyolar, bakalım görecez inşallah.
canım öncelikle gerçekten zaman su gibi geçmiş tababii bana :) birde hamile olana sormak gerek. son 1 ay biraz zor geçiyor.
lonecim o vakmlama olayını çok iyi yapmışsın ondan bende aldım o olmayaydı çıno kesinlikle emmezdi, Benimde senin gibiydi. Süt olayı psikolojik birazda. Sütüm olacak çok olacak dediğim gün sütüm harbiden çok oluyor. Sütüm olacak gelecek emzirir emzirmez de. Dere otu ye. Betantane plus ve medikasol al onları da sür. Tam ucuna sür ama canım benim.
Planlı sezeryan olduğum için kağan demişti lavman olayını. Doğum sabahı tvulate çıktığım için yapılmadı ama hastaneden çıkmadan önce lavman yapıldı ciddi diyorum hiç bişi yok afedersin makatından sıvı sıkıyor öyle bayağı içine kadarda sokmuyor doğumda zaten her tarafını birileri gördüğü için :))) yadırgamazsın birde kadın bakıcıdan yada hemşireden rica edersin. yatırıyor seni poponu açıyon vıcık diye anlık bir şeyy sıkıyor sonra odanın etrafında gez hemen bağırsakların çalışacak bir 10 dakika kadar çıkamazsın tuvaletteno kadar ne acı var ne bişi. lavman yapıldıktan sonra tuvalete yakın yerleri dolaş.
lonecim sezeryan şöle ki, ameliyat canım doğumdan öte bir şey gibi, acısı vss. oluyor ama geçiyor bana göre, sezeryandan sonra yürümek önemli ilk ayaağa kaltın mı olay bitiyo zaten ben korseyle rahat etmiştim sonra 2. bebeğin emizirieken ilk zamanlar dönemiyon edemiyon falan 3.dikişlerim açılacakmı kaygısı. hepsi geçiyor çar çabuk ve diorsun ki o benmiydim.
nuraycım çok sevindim her şeyin hayırlısı ama normal doğum yaparsan bak allah adını alıcam ne olur bana anlat uzun uzun anlat ilk fırsaata tabii. O kadar video izlemiştm ki :) çok merak ediyorum nasıl birşey.
nilde canım geçmiş olsun çok aslında chnb nin dediği gibi bir çok kadın aslında kimyasal gebelk yada düşük yaşıyor ama farketmiyor herkes biz gibi psikopat değil ki, dr sevdiğine sevindim. hayırlısıyla inşallah
sezen canım seni unutmuşum nasılsın.
chnb bizde seni öpüyoruz
minikler canım iyi olduğunuza çok sevindim öpüyorum çok bi çok. 5 hafta harbiden uzunmuş. OYYY
canımmmmm çok teşekkür edrim evet çok haklısın kimse farkına varmıyor.çok beğendim sözünü gerçekten iyice psikopatlaştık.doktorum yardımcısına diyorki hastamız normal bir hasta değil doçentlik tezini yeni verecek dikkatli ol yaptığımız her şeyi anlat çok bilgili ne istediysem dosya halinde getirmiş dedi çok güldükkkk. sen asılsın kuzum paşamız nasıl tatile çıkılacakmış sanırım şimdiden iyi eğleceler tatlımmmmm
günaydın canlarım...
minikler, artık pipilimiz kesinleşti demek:)sağlıkla gelsin bebeğimiz...vallahi kürtajı attı ortaya gündemi değiştirdi...söylenecek çok şey var ama yeri değil canım benim...doğum kontrol yöntemlerine biraz ağırlık verilse dahada bilinçlendirilse insanlar hani seçim zamanları yapılan hatta boş yere yapılan masraflar afiş bayrak ne kadar gereksiz şey varsa bunun için bir sürü para harcanacağına daha mantıklı şeyler yapılsa...ama yazdıklarında çok haklısın...şunu söylemeden geçemicem siz doğurun gerekirse devlet bakar dediya bir bakan...bende diyorumki ÇOCUĞU DEVLET EMZİRECEKMİŞ...
nuray, canım açıklığın artmış dua ederken senin için hep hayırlı bir normal doğum olsun diye dua ediyorum biz loneyle belliyiz zaten bari sen normal doğum yap korkma canım bir arkadaiım anlatmıştı bebeği suyla bereber fışkırmış dışarı okadar güzel bir duyguyduki diyor sonrasında bir rahatlık ve uyuma isteği...ben çok istedim ama olmadı inşallah sen yaşarsın canım bu duyguyu...aferin esadımıza sözümüzü dinledi anneanneyi bekleyecek maşallah ona...
loneliness, teşekkür ederim canım..canım göğüs ucu problemi gerçekten çok zor hellonun dediği gibi iyi etmişsin aleti almakla...ben yaşamadım ama görümcemde az uğraşmadık sen kendin çıkarmaya çalış geçende hello yazmıştıya meme ucu yuvarlama yapın diye...bebek tutamıyor çünkü inşallah çabucak çıkar uçları canım...göğüsün küçük yada büyüklüğüne takılma yeterki süt olsun...zaten şimdi dolmuyor canım doğum sonrası salgılanıyor...kan için hastanede yatarken doğum yapmış bir bayanın annesi hemşirelerle konuşuyordu dediki yaaa bu ne kadar zor bir işmiş sütünü getirmekten bahsediyor tabii aslında dedi bir ay önceden başlıcaktık kompostu falan vermeyeki doğum sonrası heme gelsin sütü hemşire güldü dediki teyze sen ne yaparsan yap süt olayı hormonlarla ilgilidir süt doğumdan sonra salgılanır:)) hello yazmış ama bende yazayım canım dr bana saati hatırlamıyorum da akşam bir saatten sonra hiç bişey yeme demişti sabahda lavma yapılmadı bu yüzden ama doğum sonrasında eve çıkacağım gün gaz çıkardınmı diye sordular bende çıkaramamıştım bu nedenle yapıldı bende senin gibi çok korkuyordum hellonun anlattığı gibi şırıngayla sıvı veriliyor dedimki hemşireye çok acıyacakmı oda dediki bitti bile:)) sonra 1 dak bile sürmedi tuvalette aldım soluğu:)) hiç hissetmiyorsun canım sanırım seninde canın benim gibi tez...allah yardımcımız olsun...bu arada yapılacak ne işin varsa şimdiden hallet canım sakın son günlere bırakma işleri biz yapmıyoruz ama göstermek peşlerinde dolaşmak bile yetiyor...
hellom, çınarım ana kuzusu yaa gözlükde ne yakışmış paşama maşallah nazarlardan korusun allahım...
chnb, canım ne zamandı serlaj? nasılsın bu arada?
nilde, bende üzüldüğümü belirtmek istiyorum canım...ama bu bebişler ne kadar nazlıysa anneleride onları dünyaya getirmek için bir o kadar çaba sarfediyorlar drlarında en iyisini buluyorlar onlar nazlansın dursunlar bakalım nereye kadar:)) hayırlısı olsun canım benim inşallah bu dr takibiyle hemen gelir bebişimiz...
datlumm, yazmıyor artık?
bizde büyük bir iş olan oda taşımasını dün hallettik ama ben mahvoldum belim çok ağrıyor...kasılmalar ve bebeğimin çıkmak ister gibi karnımı yamultması:) buda aşağıya olan baskıyı artırıyor gece tuvaletim gelince çok ağrım oluyor...hayırlısıyla yolu tamamlasaydık sağlıkla alsaydık kucağımıza...eşim zavallı dün çalıştı işten geldi saat 6 da başladık saat 12de yattık...bu sabahta yine işe gitti gece diyorumki hayatım hakkını helal et...son günler olduğu içinde sıkıştım acele etmeye çalışıyorum doğum sonrasıda bir süre yapamayacağım için...bunun dışında lone canım ütüleri yapayım çantamıda hazırlayacağım...yazarım o zaman...benim yine uykum gelmeye başladı yine görüşürüz öpüldünüz kızlar...
sezen, deniz lalesi, candaş, nazlım, ceza,minicikumut,pileo,paşam nasılsınız kızlar?
ben kahverengi akıntım geldiğinde gene kaybedeceğim bebeği korkusu beni bitirdi..anca geçen hafta kabullendim hamileliği diyebilirim canım..korkudan 2 kilo falan verdim canım...hala hayal kurmuyoruz..sadece en yakınlarımız biliyor..arkadaşlara falan söylemedik..annem burda hafta sonu için geldi..onunla vakit geçiriyorum bu hafta okul son karne notları ile uğraşıyorum canım..sen nasılsın?yaptırdın mı canım pıhtılaşma testini.ailenin tüp bebeğe bakış açısı değiştimi?rapor çıkartmak zor mu?o aşamalara gelmedin daha galiba.dualarım hep sizinle canım..kendine iyi bak.lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.
benim aklımda abla ama doktora ne desem diye düşünüyordum..önümüzdeki randevuda nasipse 12 haftalık olacağım o zman söyleyeceğim dokyoruma..ya bakmazsa diye aklıma geliyor?senin serklaj günün belli oldu mu abla..çarşambamı?daha öncede sormuştum ama farketmedin galiba..serklejdan sonra normal hayatına dönebilecek misin?ayakta fazla durman rahim ağzını etkileyecek mi?uzun bir süre istanbuldasın galiba..oğullarım yazmışsın çok hoşuma gitti..çin takvimine bakmışmıydın abla?
kontrol iyi geçmiş canım sevindim..çarşamba doktordan gelince rahattım:)perşembe cumada iyiydim 2 güündür tekrar başladım,kendimi dinlemeye.3 ayı bitirsek biraz daha rahat edeceğim sanırım..bende kuzularımla ayrılacağım..4.sınıftım çünkü seneye 1. sınıflar:)halimi düşünemiyorum..
canım uzağa gitmem kuşadası 40 dak. ailem 1,5 saat uzaklıkta o kadar:)
nildemm üzüldüm canım..nasip değilmiş..doktorunla anlaşmana çok sevindim..meleğin tez zamanda gelir umarım...
hellom aydın yolculuğu tekrar başlamış:)
kızlar daha yazacaktım ama anemden çık emri geldi..daha sonra yazarım öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?