Nildecim gecmis olsun. Umarım bu doktor bu düşüklerin altında bir sebep varsa bulur da ondan sonra hayırlısiyla sen de bebegini kucağına aldığın günleri görürsün. En azından diğer degerlerin iyi gelmiş. Kendine dikkat et.
Nildecim gecmis olsun. Umarım bu doktor bu düşüklerin altında bir sebep varsa bulur da ondan sonra hayırlısiyla sen de bebegini kucağına aldığın günleri görürsün. En azından diğer degerlerin iyi gelmiş. Kendine dikkat et.
nillde merhabalar.Tekrar gecmis olsun.
Sen kac kayip yasamistin? Kolmeni neden verdi ne ise yariyor?
Hakkimizda hepimizin hayirlisi olur insallah.
günaydın herkese,
Günlük
ne güzel demişsin hayal kurmak umudu kaybetmemektir diye, tuttum.2 gündr kuruyorum hayallerimi.ikiz bebeklerle :) inş gerçeğinide yaşarım.en son ihtimalleri düşünmek istemiyorum ama eninde sonunda bi aile kurmaya niyetlyiz, belki fizyolojik olamam ama inş birgün ale olcaz.senin doğum tarihi belli olmuş ablam, alara geliyomuş tam olarak doğum ne zman ? 15 hazirran mı ? benimkilerde yaşasaydı 14 haziranı gösteriyodu hesaplayıcı, doğum tarihleri için. ama inş mart 2013 olur bu kez.heyecan var değil mi ?
minikler, canım korkular çok biliyosun ya.ben sona vardıımızı düşünemesemde iç dünyamda herşey mart 2013 e ayarlı, işten ayrılcam doğum yapcam kesin yani :) şakası bi yanada inş tutar ve sağlıkla kucağıma alırım, ikiz tek hiç farketmez ama ikiz olsa süper olurda sanki dr ikizi onaylayacak diye düşünüyorum, bilgileirne ikizi kaydetti.sen nasılsın ? oğlun nasıl ? var mı isim planınız ? allah razı olsun ya dualarınız için.şükür ama iyiyim bu hafta ve de umutluyum.olacak dilerim ki ..
nildem, ablam seni güçlü görmek çok güzel. yaşadığın olay kötü oldu ama hayrına bakalım bizde napalım.inş bu yaz hamileyiz top yekun inanıyorum artık ... iyisin değil mi ? ben senin kadar güzel şeyler yazamyorum affeyle kardeşini, gönlümü biliyosun hissediyosun kelimeler bu durumda gereksiz.
chnb, 2 oğul annesi nasılsın :) şu fikrine çok katılıyorum evlilik öncesi gebelikle ilgili testler mecburi olmalı, olacak sanıyoruz korunuyoruz yada genetik normal sanıyoruz sıkntı olabiliyor, çok cahiliz ya,eşimle konuşuyoruz neyimize güvendikte çocuk istemedik, tesadüf hamile kaldım kalmasaydım 4 sene derdim değildi, şimdi 2 kardeşim korunamayacak yada testlerini yaptırıp tedbirini alacak istemiyorlarsa. benim şimdi ki dr um buna önem veriyo ordanda sardı kafa şükür.
lone, canım benim durumumda histereskopi gereksizmiş, lap. unuttum sormadım yine tüpe hazırlanıyoruz eğer tatilde adet olmazsam kşi denk gelebilir, dönüşte başayacağız. adet olursam diğer aya kalcak.ilk denemem tüp olcak lap. de şansım varsa tüpten sonra denrim tutmazsa, tutsa bile doğums onrası denerim.rpaor için yeniden hsg şartı varmış bu ay rapor almayacağız ama tutmazsa diğerinde almam gerek, acısı bi yana psikolojik yanı var umutlarımın yıkıldığı anları yeniden yaşamak istemiyorum.inş tatil sonrası herşey güzel olur.seninde çok az kaldı doğıma nasılsın heyecan var mı ?
nuray, canım senin oğluşun keyfi yerinde hiç çıkası yok he :) inş normal olcak sanki senin ki öyle mi dersin ? allah kolay doğumlar nasip etsin yardımcın olsun inş ...
ceza, canım aile tüp bebeğe normal bakıyor mecburen, gerçi sadece benim ailem biliyor eşiminkilere demedik ama k.valide sezinliyor bişeyleri.test sonuçlarım henüz çıkmadı bu hafta çıkar sanırm.hayal kısmı miniklerin dediği gibi zor demekki garantilemeden olmuyor.raporu çıkartamıcam canım hsg yeniden çekilmesi gerekiyo, çektirisem ertelenir bu ay yaptırmıcam tutmazsa yaptırım mecbur.sizde söylememişsiniz kimseye, haklısınızda.bundan sonra dersiniz artık,, göbek çıktımı peki ? annen yanındaymış senin için çok iyi değil mi ? allah yardımcımız olsun inş hepimizin ya ..
nazlım, sınavları atlatmışsın gözün aydın :) senee zorlayacaklarmış ama sen halledersin.bu ay korunuyosun diğer ay serbest atış değil mi ?
kıtty, canım aydına ne zman gidiyosunuz, ben seni hissediyorum yeter, yazmasnda anlıyorum :) duanıza ihtiyacım var onuda yaptığınızı biliyorum :)
minicikumut, selam canım nasılsın nasıl geçti haftasonu ?
sezen, nasılsın canım senin tiroit ne oldu ?
denizlalesi, selam canım, napıyosun yoğunmusun, oğlun nasıl ?
hilalim, canım dualrımız seninle inş bebeğini alır dönersin evine.hayırla inş.:)
minicikumut tatlım strese yapıyor tatlım böyle gecikmeler.tatile gidiliyormuş oh ne güzel kuzum şimdiden iyi tatiller nasılsın canım bu arada sormayı unuttum:))))
minicikumut tatlım strese yapıyor tatlım böyle gecikmeler.tatile gidiliyormuş oh ne güzel kuzum şimdiden iyi tatiller nasılsın canım bu arada sormayı unuttum:))))
canım benimmm çok teşekkür ederim yoktun uzun zamandır dimiii???inşalalh kuzum inşallah.ya sen hamilemiydin kaçırmışım.iyisin dimi bebiş nasıl sende çok şey yaşamışsın tatlım inşalalh sende sağlıklrala alırsın bebişini kucağına
Stres gerçekten her hastalığın başı Nildecim.Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Sizin tatil planı varmı?
Sağol canım, inşallah hepimiz bundan sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Çok sık girmiyorum canım, arada vakit bulursam okuyorum. Hamileyim ya :) 15. haftadayız, en son 10 gün önce gittim doktora herşey yolundaydı umarım hala öyledir.
Hepimiz benzer ve zor şeyler yaşıyoruz, o yüzden ben de çırpınıyorum başkaları aynı şeyi yaşamasın erkenden teşhis konsun, gerekli kontroller yapılsın diye. 3 kaybım tamamen doktorun ilgi ve bilgi eksiliğinden oldu, özellikle bakılmasını istememe rağmen bakmadı kan pıhtılaşmasına, 4. kaybım için kısmet demekten başka yapacak birşey yok çünkü iğne kullanıyordum ama tedaviye rağmen düşük yapan nadir kişilerden biri oldum. İnşallah bu sefer üzülmeyeceğim. Sağol tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?