Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım keşke gercekten bu kadar ilgilenseler ben de 2 düşük yaşadım nedenini bile araştırmadılar tahmini olarak dış gebelik dendi ama hiç bir tetkik yapılmadı bile ancak 3.düşükte nedeni detaylı araştırılırmış sanki düşük yapmak kolaymış gbi bide böyle söylemezlermi bazen bu doktorları anlamıyorum hani nerde bizim psikolojimiz kimin umrunda

Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...

Kuzum benim yakın zamanda sen de konuşacaksın böyle şeyler. Bana daha yeni evliyken bile çok uzak geliyordu. Çocukları çok sevdiğim için benim çocuğum olmayacak herhalde derdim. Sonra hamile kaldım, hem de ilk seferde. Acaba kalbi atacak mı dedim. Hiç atmadı, duyamadık sesini. Biliyordum dedim, olmayacak. Öyle çok ağladım ki o aralar. Hamile arkadaşlarımı ziyarete bile gidemedim. Sonra biliyorsun işte. Şöyle bir bakıyorum geçmişe, sanki yüz yıl geçmiş,hatta hiç yaşanmamış onlar. Nehir hep varmış... Sana da böyle olacak, inanıyorum. Allah en güzel zamanda, sağlığıyla kucağında görmeyi nasip etsin.

ablacım ya biraz uzun sürmüş ancak çok şükür herşey yolunda. çok çok geçmiş olsun. o gaz meselesini çok iyi bilirim 2 haftada zor çıkarmıştım allah yardımcın olsun ablacım. inşallah çabucak iyileşirsin. bundan sonra herşey çok daha kolay ve güzel olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun canım.. dualarım seninle.. hayırlısıyla bu işlemden sonra rahatlayacaksın..
hadiii seni bekliyoruzz

Çok sağ olun kızlar...Hilal aklımdasın testlere bakamadım daha canım... Affet beni...

Çok sağ olun kızlar...Hilal aklımdasın testlere bakamadım daha canım... Affet beni...

ablacım olur mu hiç ne affı. ben zamansız aradım. zorlu bi süreç geçiriyorsun düşünmen bile yeterli. sen kendine iyi bak, çabucak iyileş, daha çok yararlanırız tecrübelerinden. acil şifalar ablacım.

Ablacım zor olsada geçmiş gitmiş.Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın İnşallah.Acil şifalar versin Rabbim.

Geçmiş olsun canım, umarım çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın.

chnb, canım çok geçmiş olsun...allahım sadece gaz sancısı versin:)) herşey yolundadır umarım...şimdi nasılsın canım...

candaş, protein çok çıkmadığı için bir problem yok dedi dr...salı günü tekrar çağırdı zaten ondan sonraki salıda kısmetse bebeğimiz doğacak...sen nasılsın canım?

hellom, canım tavsiyelerin çok hoşuma gitti...bende kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsunda inşallah her sorun aşılır canım böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum...alara uslu bir kız ol anneyle babayı üzme olurmu diyorum hastanede uslu ol çok çok emki annenin sütü olsun çabucak büyü diye konuşuyorum:)) canım ben kızıma prima kullanmıştım...hep içimde şey var büyüğüne ne yaptıysam küçüğünede onu yapacağım...onada prima aldık artık onunda 1 numarasını alıcam canım..hani 5. ayda detaylı ultrason çekilmiştiya o gün şansımıza pcleri bozulmuştu cd çıktısı alamadık...biz size haber vericez gelip sonra alırsınız dediler...onlar haber vermediler bende gitmedim canım...aslında bırakmazdım ama gidip almadım canım niyemi? destinada bu uygulama yoktu dr böyle bir istekte bulunmamıştı...şimdi ben alaranıncd sini alsam ilerde destina neden benim yok der üzülür diye gidip alamadım ne bileyim hep çocuklarım arasında eşitlikten yana olmayı düşündüğüm için işte böyle:)) kilodu senemde yazmış teşekkürler kızlar...bakalım dra gidince bir araştırayım ordan...

senem, canım yazdıklarına netten baktım gerçekten kurtarıcıymış...notumu aldım haftaya bakıcam bulamazsam netten isteyeceğim canım çok sağol....canım sen bide yeni yeni konuşmaya başlayınca gör nehiri içine sokasın gelecek öyle eğlenceli oluyorlarki o dönemde...tuvalet eğitimi verirken destina çişin var mı düyorduk VAR diyordu,yokmu diyorduk YOT diyordu:))

asesulfam, canım çook haklısın bu yola bile bile girdik...zaten stres yaparsak işin içinden çıkamayız...şimdiden kendimi rahat davranmaya ikna etmeye çalışıyorum...stresten kızımı emziremedim zaten...ama bunda sakin olmalıyım diye beynime uyarılar gönderiyorum...geçen kardeş kıskançlığını araştırdım...uzmanlar diyorki eğer küçüğüyle ilgiliysen emzirme alt değiştirme vs. kesinlikle büyüğünüde yanına çağır onada dokun hamileyken karnına dokunmak istiyorsa bırak dokunsun...bebek doğunca dokunmak isterse her tarafına dokundur yasak koyma...geçen yıl kursa gidiyordum hoca bişey anlatmıştı...yabancı ülkede kadının biri bebeğini emzirirken büyük çocuğuda kendine mesafeli diğer odada oyun oynuyormuş çocuğun koluna bir ip bağlamış ipin diğer ucunuda kendi koluna bağlamış bunun anlamını sormuşlar ben onada dokunuyorum demiş...çok ilginç ve bir okdarda güzel gelmişti...canım kızım 2007 eylül doğumlu bende anaokuluna gönderiicem zaten tam 60 aylık oluyor...ilkokula göndemeyi kesinlikle düşünmüyorum seninde dediğin gibi kızımın aklında hep oyun oynamak var...kıyılmaz onlara bebe onlar daha yaa...bide dergi çalışıyoruz evde ama sıkmıyorum soruyorum yapmak isterse dergiler çok eğlenceli genelde yapmak istiyor...sende iyi yapmışsın canım anaokuluna vermekle...biz 7 yaşımızda başladık okula o zaman bile zorlanan bir sürü arkadaşım vardı...

nilde,hilal,ceza,minicikumut,nuray,loneliness,sezen,burcu,paşam,minikler,nazlım nasılsınız kızlar?ayaklarım şiş çok oturamıyorum öpüyorum sizi...

Günlük azıcık yazmasan herhalde doğurdu günlük diyorum

Sen çok bilinçli bir annesin.Alarayla beraber annelik konusunda profesör olacağını düşünüyorum

iyiyim canım sen nasılsın daha iyiyim tatlım.doktor işi nasıl gidiyor ilaçlarını içiyormusun

aynen tatlım yaşanılanlar kolay değil ama kimse anlamıyor.kuzum kendini ne zaman hazır hissedersen denemelere o zaman başla unutma senin rahatın huzurun yerinde olacak ki gelsin bebişler

kuzummm çok geçmiş olsun iyiysin dimi ama şimdi başarılı geçmiş bin şükür allah tamamına erdisin sağlıklarla al bebişini kucağına inşallah

canımmmm çok teşekkür ediyorum bin şükür iyiyim.seninde iyi olduğuna sevindim dikkat et kendine yorma kendini.ne güzel bilgiler veriyorsunuz bir yerlere hep not alıyorum kendine iyi bak kızlarımı öpüyorummmm

minicikumut, yok daha doğurmadım:)) canım güzel cümlelerin için teşekkür ederim...bakalım daha çocuklar konusunda öğrenecek çok şeyimiz var:) sizlerde hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla alın kucağınıza mükemmel anneler olacaksınız...

nilde, canım bende seni öptüm:) hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz canım benim, interneti çıkarandan allah razı olsun...hem güzel dostlar edindim kendime hemde bilinçli birer insan olmaya aday olduk:))

chnb ablacım, çok geçmiş olsun.. Çok şükür, başarılı geçmiş ve atlatmışsın..
Allahım esirgesin.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş..

gunluk, aynı fikirdeyim canım.. bizimkide 62 aylık oluyor okul açılırken..
anaokulundan kaydımızı yeniledik zaten..1.sınıfa başlasa ; yerinde durmuyor ki, nasıl sırada oturacak 40 dk
çocukluklarına doysunlar, bi sonraki seneye o yola gireriz inş..
bizimki okuldaki faaliyetlerde çok aktif , ama evde bazı zamanlar zor yanaşıyor ödevlere
takip ediyormusunuz bilmiyorum ama tübitakın meraklı minik dergisi onların yaşına uygun.. ona bayılıyor

hadii ikinci bebişin de az kaldı gelmesine.. sen önden git ben arkadan yetişeceğim sana inş günlüğüm ..
ablasınıda bebekle ilgilendiğin zamanlara dahil ettiğinde, ikisi arasında dengeyi kuracaksındır..
araştırıyoruz ,okuyoruz ama iş uygulamaya kalıyor işte..:13: kolay gelsin canım

chnb ablacım çok geçmiş olsun okudum ama yazamadım senin kadar heyecan yaptım rabbim oğullarını sana seni de onlara bağışlasın..

günlük cnm sana da geçmiş olsun amma nazlı çıktı senin bu ufaklık ha buarada topikte erkek bebişler çoğunluk hilale kızın olursa talibiz demiştim ama sana da söyleyim alaraya şimdiden talibiz :)

asesulfam cnm önemli olan kendini hazır hissetmen ama korkularının da bir noktada üzerine gitmen gerekiyor acı şeyler yaşadık ama rabbim bizlerin de yüzünü güldürecek inşallah topiğimiz bir daha acı yaşamaz artık sağlıkla bebecikler gelmeye başlar..

kızlar nasılsınız yazacaklarımı unuttum yaz tatili geliyor artık daha sıkı takip edebileceğim inşallah bebeişlerimizin müjdesini de doğumlarını da kaçırmayacam
bizim yarın okul gecemiz var çocuklar müzik eşliğinde çanakkaleyi canlandırıyor çok duygusal ben her defasında ağlamamak için zorluyorum kendimi bir de yaz tatiline giriyoruz öğrencilerimde sulugöz ağlaşıp dururuz artık salı günü genel prova vardı ve güneş çarptı iki gündür de baş ağrısı yaşıyodum bugün az daha iyiyim ayaklar fena şişmeye başladı daha yolun başında böyleyse sonunu düşünemiyorum.. üçlü test sonuçlarımız çıktı dr. telde yorumlayamam getirmeniz lazım dedi haftasonu eşim götürecek sanırım bizden şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi..

merhaba kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür.
chnb, tekrar geçmiş olsun canım. bu ara tvde sokak ortasında doğuran ve bebeğini yerden bile almayan kadını görünce aklıma sen geldin. gerçi hepimiz çok uğraştık da. sen çok uğraştın. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.
işte bazıları böyle yollara kaldıramalara saçabilecek kadar kolay bebek sahibi oluyor.
candaşçım, sana da yazamadım. canım önce tüp kararı almışsın yanlış anlamadıysam. karar senin kararın canım. ama bişey soracağım, gittiğin doktor tüp bebek doktoruysa seni bu yönde etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. tüp daha kestirme ve kolay gibi gözüküyor senin durumunda canım ama malesef garantisi yok onun da. bana kalsa önce tedavi ol derim, yani hilal gibi önce tüplerini açtır. ama yine de diyorum karar senin.

günlük ve nuray, devrelerim nasılsınız?nuray annen gelmiştir sanırım. inşallah herşey yolundadır.
ceza ve minikler, taze annişler siz nasılsınız?
nazlım, sen nasılsın canım?yoğun sanırım işlerin yine.
hilalcim, herşeyde vardır bir hayır. sağlık olsun. belki tatilde kendiliğinden gelir bebiş.
minicikumut, teyzelerin güzeli, adet oldun mu?havalardan düzen değişebilir canım. stresten de olabilir.

kittycim, epey rahatlıyorum senin yazdıklarını okuyunca. çok bilgilendirici oldu benim için.

senenmcim, maşalllah kızın kocaman olmuş. ben bu topiğe geldiğimde hamiştin.

lale, sezen, paşa herkes iyidir umarım. atladağım varsa öptüm.

chnb abla operasyon güzel geçmiş..iyiolmanıza sevindim biraz uzun sürmüş ama olsun..yeterki oğlumuz iyi olsun:)okulda okudum ama yazamadım evdede bilgisayar yoktu eşim işyerine götürmüştü anca yazabildim..umarım bundan sonra senin için herşey daha güzel olur...

miniklercim ben 4 lerimden ayrılıyorum ama nedense bi duygusuzluk var bende..bakalım yarın karne zamanı ne olacak..

nuraycım annen gelmiş..hoşgelmiş:)

nasılsınız kızlar?kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…