Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım sen nasılsın daha iyiyim tatlım.doktor işi nasıl gidiyor ilaçlarını içiyormusun

nildecim sen nasılsın?ilaçla takip edecekti doktor dimi?başladın mı klomene?inşallah gönlünce olur canım herşey.

chnb allah kolaylık versin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın mevlam, sağlıklı sıhatli olsun inşallah. Ayy doğum yaptığım ilk geceyi hatırladım. Gaz için ne yapacakmışsın sordun mu

günlük

canım senin bana tavsiyelerinin yanında lafı mı olur, kuzucum çok alemsin ama bende olsam öyle yapardım sanırım kardeşler eşit olsun diye. Alaracım çok akıllı olacak uslu olacak gör bak. Şekerim aklıma şimdi geldi bugün hapımı alırken hani şu elevit varya ben hala kullanıyorum onu kağan süt yapımına yardımcı olur demişti. Dr yazdır. Süt huzurla sen sütüne inandıkça gelecek, yılmamaya çabalıyacaksın yetmiyor mu sütün hıı evet diyeceksin gelmedi sütün diyenlere eevet malesef diyip sen kendine diyeceksin sütüm gelecek sütüm gelecek :)))))))))))) birde geçen gün dr um programı var ya kanal de de orada hemşireler çıktı dediler ki sağlık ocaklarına kaydını yaptıracakmışsın aile hekimliğine yani sonra orayı arayıp ben yeni doğum yaptım yeni doğan bakımına ihtiyacım var dedin mi ücretsiz hemşireler geliyormuş bir sorabilirsen süper olur bence. Elalemin ağzı kapanır.

loneliness iyi olduğunuza çok svindim rahatlatabildimse ne mutlu, günlük için yazdıklarımı senin içinde ayenen söylüyorum. Bana hamileyken ne denildiyse yapmıştım tek yapmadığım kullan at iç çaaşarı almadım keşke alsaymışım.

nurayım bizi habersiz bırakma lütfen

nilde,hilal, denizlaelesi, sezen, datlum, ceza, minicikumut,minikler,nazlım selamlar unutmamam gereken biri vardı ya ismini unuttum ama selam olsun

nazlım senemin diklerine katılıyorum. Ben kürtaj ve sonrasında çektiğim döktüğüm, işittiğim hiçbir şeyi unutmadım. Benim çocuğum hiç olmayacak hep eksikliğini duyacağım diyordum. son ana kadar benden bir canlı çıkacağını düşünemedim. hala inanamıyorum. Çok ama çık korkuyorum onsuz kalacağım diye.
sein d r ne zamandı kızların sor dedi ği şeyleri sorabildinmi. Melvam hepimize nasip etsin sağlıklı sıhatli evlatları. Uuzn ve sağlıkla inşallah aminnn.

bu arada bugün çok acaip gergin bir gün geçirdim eşimle yine atıştık telefonda bana car car biiler anlatıp duruyordu. çıno cinoda çok kustu 4 kere üst üste habere kıyafetlerini değiştirdim. Tam bizimki bana carlarken elini ağzına götürdü yine kusturacaktı yapmaa diye eline pıt yapim derken sert indi anam anam anam bu dudak büküp bir ağlamaya başladı sonra kendi kendime kızdım başladım ağlamaya offfff allah affetsin beni.

Loneliness;iyiyim çok şükür annelerin güzeli.Adet oldum çok şükür bugün 5. ve son günü hattaAblamla senin aranda tam 2 hafta var sanırım.Temmuz bizim ayımız

Hello canım sen isteyerek canını acıtmazsın yavrunun.Ona kıyamazsın bunu hepimiz biliyoruz.

O büyüdüğünde sana ne kadar iyi bir anne olduğını söyleyip,sarılıp öptüğünde onun gözündeki değerini daha iyi göreceksin İnşallah.

Herkese günaydııın

günaydın kızlar giremedim işler vardı bugün patronum yok saolsun sürekli bişiler istiyo benden benimvaktim çabul geçiyo

hello senem yazdıklarınızı içimi ferahattı bende inanıorum bi evladım olacak ama ne zaman nasıl daha ne kadar canım yanacak nelerle mucadele edicem ona kavuşmak için bilmiorum hakkımızda hayırlısı tam teslimiyet halinde rabbime dua ediorum rabbim evlatlarınıza güzel ömür versin inşalllahhhh

chnb abla çok şükür kurtuldun serklaj dan şifasını versin rabbim oğluna ömür versin inşallahh bu sefer yüzün hep gülsün

günlük lone nuray sizlerin doğumlarını heycanla beklioruz aynı haftalarda üçünüzün de haberini alıcaz sanırım bakalım ilk kim gelcek:)ne derler allah bi nefeste kurtarsın inşallahh

minikler canım tatil gelio şükür az kaldı bol bol dnlenirsin evde yaya yaya vakit geçer yazın görüşücez unutma:)

nilde lale hilal sezen öpüyorum hepinizi allah gönlünüze göre versin inşallahh
candaşım canım sen napıosun senin çıkmıo merak ediorum güzel haberlerini bekliorum kuzum

gelelim bana kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme dayanamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
unuttum varsa affola

Canım benim dertler üstüste geliyor başladı mı?

İnşallah güzel haberleride üstüste alacaksın.

Biraz daha sabır bitanem sonra herşey çok güzel olacak.Beraber başlayacağız denemelere benim senden öğrenecek çoook şeyim var

selam kızlar..:79:

miniklercim nasılsın canım?nasıl gidiyor, rahatın yerinde umarım.. sen izne ayrılmışmıydın?yoksa seminerlerde olsa, biraz rahat edersin artık bu yaz..
söylediklerinde de çok haklısın canım, olumsuz düşünmemeye çalışıyorum..hayırlısı bakalım,çok geç kalmam inşkendine ,oğluşuna iyi bak canımm

hello kitty , asıl seni sormalı canım.. oğluşuyla aksiyonlu günler geçiren sensin
iyisiniz umarım.. biraz rahatladı mı oğluşun? sıkıntısı dişmiymiş acaba,belli oldumu:44:
kendinize iyi bakın canım..oğluşunuda öp minik avuçlarından benim içinn

lonelines canım şafak yaklaşmış.. zaman çabuk geçiyor, muhteşem günlere az kaldıı..
ağırlaşmışsın bayağı, neyseki işleride kolaylamışsınız.. eee bebişi bekliyorsun artık..
Allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize inş..
ay gelsinde bebişler , maceralarınızı merak ediyorumm
miss gibi de kokar onlar
kendinize iyi bakın canım..merakla nuraydan, günlükten, ve senden gelecek haberleri bekliyorum..
kırklarınız karışacak wallahi.. kendinize iyi bakın hamiş hatunlar:79:

Nazlım cümlemizin güzel haberlerini almak nasip olacak inş..
hepimizin gönlüne göre versin Allahım..
çok geçmiş olsunn canım.. neden öyle oldu kanaman?adet zamanınmıydı?
ama daha iyisin şimdi değil mi? kendi dr' una git canım tabiki..

hayırlı haberlerimiz olsun her daim inş..
tatsızlıklar uzak olsun cümlemizden

hilal, candaş nasılsınız kızlar :79:
boşluk bulmuşken yazayım topiğe dedim..pek fırsat olmuyor..

sezenn nereye kayboldun yinee.. yineee

ah sorma canım yaa geldimi hepsi üstüste gelio benim ilkindede böle saçma sapan kanamalarım olmuştu ama ilk aydan değil ilk ay kürtajdan sonra 1 hafta kanamam oldu 40.gün adet oldum sonra 3 kez 15 günde bir oldum bünyem zayıf sanırım hemen toparlanamıo arızalı çıktım :)benim bünye toparlanırsa beraber çalışcas kuzum inşallah

canım adet zamanı diil dün 24.günümdü kürtakjdan sonra olamaz çok erken henüz afederisn akşam tuvalete girdim baya kan geldi parçalı halde bide 1 hafta önce iyi bi ultrasonda muayne oldum 15 dakika falan baktı doktorum herşey güzel dedi parça filanda yok kocama göre strresten:)

24.gün erken gibi olsada, 1 ay içinde adet beklenir ya..seninde erkenmi oldu acaba ..çünkü benimde ilk adette aşırı kanama ve parça oldu..
hatta korktum ve şaşırdım.. ama nillde ablada -normal- dedi o zaman..dr'un temiz bulduysa öyledir canım, endişelenme o konuda..
rahim içi öyle atıyor temizleniyor demekki ..stressten değildir ama.. dr' una tekrardan görünecekmişsin zaten, gerekli tedavini yaptırırsın artık canım.. geçmiş olsun canım benim

merhaba kızlar. nasılsınız. biz de karneleri verdik çok şükür. bu sene sağlık sebeplerinden dolayı en kötü yılımdı okul hayatımda. çok şükür bitti. kuzucuklara verdik karnelerini, öyle heyecanlıydılar, sizi çok özleyeceğiz öğretmenim deyi durdular. öyle dinlenmeye ihtiyacım var ki. 3 hafta seminer var ancak olsun ona razıyım. allahım önümüzdeki yıl güzel bir yıl nasip etsin bütün meslektaşlarıma.

chnb ablacım nasıl oldun. inşallah biran önce iyileşirsin.

nazlım canım benim allah hepimizin gönlüne göre versin. kanaman olmuş sanırım, neden bende anlamadım. sen en iyisi kendi doktoruna görün, allah korusun enfeksiyon falan olmasın dikkat et.çok öpüyorum.

günlük ablacım sanırım destina için okul konusunda kararsızsın. ben olsaydım erken göndermezdim. onlar daha anaokulu yaşındalar.ancak biz de tam nasıl olacak bilmiyoruz, 1 sınıf müfredatı basitleştirilecek diyolar, her kafadan bi ses çıkıyor. hiçbişey net değil. çocuklar da biz de ne yazık ki bu sene denek olacağız . seminerimiz var 2 hafta sonra herşey net belli olur o zaman. ama ay olarak çok büyük değilse bir sene anasınıfına göndermeni tavsiye edebilirim. tabi sen yine de iyi düşün. eminim güzel kızın için en güzel kararı verirsin. asesulfam canım söylediklerim senin için de geçerli tabi:))))sana yazmışken canım kontrol iyi çıkmış yanlış hatırlamıyorsam. kararsızsın sanırım ancak şunu söyleyebilirim korkularımız ve tereddütlerimiz hiç bitmeyecek ne yazık ki. kendini hazır hissettiğinde zaman kaybetmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. allahım en doğru kararı vermeyi nasip etsin ve gelsin bebişimiz.

lone canım evet vardır bir hayır, gelir inşallah. sen nasılsın son günler nasıl geçiyor. allah yardımcın olsun.

minikler canım paşamız şimdiden yormaya başlamış. sıcaklar da olunca yoruluyorsun sanırım. üçlü test sonuçları da güzel çıkmıştır inşallah. allah kolaylık versin. ama tatil geldi artık dinlenirsin bol bol.kendine iyi bak canım.

minicikumut canım adet gelmiş sanırım hadi gözün aydın. son olsun inşallah. nasılsın.

candaşım sen nasılsın canım. tatile ne zaman gidiyorsun. tatilde kendine dikkat et enfeksiyon falan kapma aman. moral depola ve önümüzdeki ay gelsin kuzucuk. birlikte güzel haberler verelim inşallah.

hellom canım sinirlenmişiz biraz. sakin ol güzelim. sen annesin ve bunu öyle güzel başarıyorsun ki. ilk zamanlar zorlanmalar olacak tabi.yaşadıkların normal suçlama kendini. bu arada o cinonun büktüğü dudakları yesin teyzesi:)))öyle bile nasıl tatlıdır.

nildem klomene başladın hayırlı olsun canım. hadi bakalım bekliyorum dört gözle güzel haberlerini. allahım aynı zamanda güzel haberleri vermemizi nasip etsin inşallah. çok öpüyorum.

sezencim sen nasılsın. kafam karşık kızlar biraz unuttuğum varsa affola.öpüyorum hepinizi.

Hilalcim ve bütün öğretmen arkadaşlar;bu seneyide bitirdiniz hayırlı,uğurlu olsun İnşallah.Yeni döneme bomba gibi girersiniz İnşallah

Ben iyiyim Hilalcim.Sen nasılsın?

Hilalcim ve bütün öğretmen arkadaşlar;bu seneyide bitirdiniz hayırlı,uğurlu olsun İnşallah.Yeni döneme bomba gibi girersiniz İnşallah

Ben iyiyim Hilalcim.Sen nasılsın?

sağol canım benim evet bitti çok şükür. dinlenmeye çok ihtiyacım var. çok şükür ben de iyiyim. bu arada geçen resmini görüp yazamamıştım. maşallah pek güzelsinnnnnn. allah nazarlardan saklasın.

kızlar bu arada cumamız mübarek olsun. rabbim günahlarımızı bağışlasın dualarımızı kabul etsin inşallah. allahım annelerimizin bebişlerine sağlıklı sıhhatli ömür versin, taze annelerimize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı , benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda anneliği nasip etsin inşallah.

Hilalcim çok şükür ki iyisin, herşey yolunda; farklı bir sene de olsa.. Allahım beterinden korusun cümlemizi..
kontrolumde temizdi canım.. smearde temiz çıktı.. 3 ay doldu zaten.. bırakabilirsin dedi dr'um, folik asite devam şuan..
ama söylediklerinde hemfikirim canım..
aynı şeyi düşünüyorum , zaman kaybetmekte istemiyorum.. sonra bizler eş zamanlı hamişler olacağız inş..

oğlum bu sene de anaokuluna devam edecek,60 ayı geçiyor ama göndermek istemedim.sende seminerlerde durum nedir anlarsın, bizide bilgilendirirsin artık

amin canım benim. inşallah canım hadi patlatalım şu topiği artık:)))oğlun için de en iyisini düşünmüşsün. seminerde farklı bilgiler alırsak paylaşırız tabi. ancak az önce günlüğe de söylediğim gibi anasınıfına devam etmleri daha uygun gözüküyor şuan.

Kızlar okuyorum ama çok yazamıyorum. Benim ağrım var sezaryen gibi normal doğurun kızlar...Sonda da da var antibiyotik duphalac kullanıyorum...

Günlük iyi yapmısın Destinayı anaokuluna göndermekle. Emzirme konusunda motive ediyorsun ne güzel. Bana süt için dr kaynağı mutluluk demişti.Kıskançlık da oluyor.En az hasarla atlatırız inşallah...Ben de oğlumla konuştum çok özledik birbirimizi. Anne kardeşim doğdu mu diyor?
Lone canım Allah emeklerimizi ziyan etmesin inşallah... Valizini hazırladın mı?

Minikler duygusallık çökmüş 2. sınıf oldu minikler...

Ceza canım nasıl gidiyor sen de kuzularından ayrlıyormuşsun.
Nazlım benim de kürtaj sonrası 26. günde olmuştu canım.
Hello oluyor arada canım insan sonra kendini suçluyor . Annelik değişik bir duygu...
Candaş tatile nereye gidiyorsun?
Nuraydan haber yok mu?
Minicikumut fıstığım sen neler yapıyorsun.
Hilalim canım karneyi vermişsin haklısın çok yoruldun...Dinlen bol bol..
Nilde tedavin başlamış hadi hayırlısıyla gelsin haberler...
sEGEMY CANIM maşallah kızınla güzel günlere..
DDatlumdan haber yok mu?
Sezen çıktı sanırım sonuçlar. nasıl?
Ase canım anaokulu iyi olmuş. Sen de bırakmışsın sanırım korunmayı. Hadi güzel haberlerle gel...
Çok sağ olun kızlar..

Selam kızlar ... Nasılsınız ? acayip işler var dünden bu yana bakamadım hiç topiğe. işimi hafifletmek üzereyim. birazdan tek tek yazcam :) bu gün son iş günüm yarın tatil :)) izne ayrılıyorum :)

candaş canm kolay gelsin ama bizden önce ayrılıyosun tatile
nazlım kuzum benimde 23. günde dediğin gibi oldu ama panik yapmadım bi yere de gitmedim sadece bir günlük olan bişeydi ikinci gün gelmedi dediğin gibi koca bir de pıhtı şeklinde bişey de geldi bi kaç gün sonrasında dr.a gittim izindeydi başka dr.a da görünmek istemedim bekledim 43. gün adetim geldi sonrasında kontrole gittim herşey yolunda demişti dr. üstelik ben kürtajdan 15 gün sonra tatile gittim denize girdim dönüşte pıhtı felan görünce kaptım şifayı die düşündüm ama nedense rahat davrandım.. sakın panikleme rahat olmaya çalış canım hassas davrandıkça bi sorun çıkıyo vücudu iyileştirmenin en iyi yolu pozitif düşünce ben bu ay çalışmaya başlayacağını düşünüyorum hatta hamiş haberini birlikte kutluycaz
chbn ablacım çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah büyük oğlun özlem dışında iyi sanırım ufaklık da iyidir umarım her anne değerlidir ama sen gerçekten elleri öpülesi bir kadınsın rabbim yanında olsun
asesulfam cnm hep birlik olup sana cesaret aşılayalım bu ay başla artık güzel haberler duymak istiyoruzzzzzzzzzzz
günlük cnm hilale katılıyorum bir sene kaybetmekle bişeycik olmaz ama erken gidip zorlanırsa tüm öğretim hayatı zorlaşır hem paylaşmayı oyun oynamayı yemek yemesi wc eğitimi anasınıfında daha özenle veriliyor annecikler evde eğitim mutlaka veriyor ama okulda özellikle sosyal ortamları nasıl kullancaklar bunları da öğreniyorlar bir de seneye sende bebek olacak destinaya ister istemez yeteri kadar zaman ayıramayacaksın chnb ablacım da zorlandı 1. sınıf velisi olmak gerçekten ağır sorumluluk istiyor tabi destinayı en iyi tanıyan sensin yine en doğru kararı da sen vereceksin alarayı da heyecanla bekliyoruz
hilal cnm yaşasın tatil diyorum başka ne denir enerji depola sıkı maçlar seni bekliyor
minickumut cnm o zaman yeni yeni oluşmaya başlayan yumurtan bebeişe dönüşsün göbüşünü büyütsün :)
hello cnm insanların sabırların taştığı zamanlar elbette olacak ama sen çok iyi bir annesin sen anlattıkça neler yapacaz diye dikkatlice okuyorum sakın ufak tefek şeyleri kendine dert etme cnm çınar daha ne yaramazlıklar yapacak annesi sen de daha rahat olmaya alışacaksın sanırım değerli olduklarının farkındalar yaramazlar anneleri parmaklarında oynatıyorlar
nuraydan ses yok sanırım esatın sesi gelecek
lone cnm senden naber
nilde cnm hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini de tez zamanda verirsin
datlummdan ses seda yok çok merak ediyorum bende
ceza cnm haklısın 4. sınıf ayrılık vakti seneye 1. sınıf mı olacaksın şimdi

kızlar bizde karneyi verdik çok yorgunum dinlenecem sonra akşam yıl sonu gecemiz var tekrar köye gideceğiz öpüyorum hepinizi

Hilalcim iltifat için teşekkür ederim canımKafanda vücudunda dinlensin bir ufaklıkta peşinden gelir İnşallah.

Chnb;ablacım geçmiş olsun tekrardan ağrıların çabucak geçer İnşallah.Rabbim yardımcın olsun.

Ben iyiyim çok şükür.İşyerindeyim şimdi.Yaşasın yarın haftasonu modundayım

3 hafta sonra izine ayrılıyorum İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…