- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.321
iyiyim canım sen nasılsın daha iyiyim tatlım.doktor işi nasıl gidiyor ilaçlarını içiyormusun
gelelim bana kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme dayanamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
unuttum varsa affola
Canım benim dertler üstüste geliyor başladı mı?
İnşallah güzel haberleride üstüste alacaksın.
Biraz daha sabır bitanem sonra herşey çok güzel olacak.Beraber başlayacağız denemelere benim senden öğrenecek çoook şeyim var
canım adet zamanı diil dün 24.günümdü kürtakjdan sonra olamaz çok erken henüz afederisn akşam tuvalete girdim baya kan geldi parçalı halde bide 1 hafta önce iyi bi ultrasonda muayne oldum 15 dakika falan baktı doktorum herşey güzel dedi parça filanda yok kocama göre strresten:)Nazlım cümlemizin güzel haberlerini almak nasip olacak inş..
hepimizin gönlüne göre versin Allahım..
çok geçmiş olsunn canım.. neden öyle oldu kanaman?adet zamanınmıydı?
ama daha iyisin şimdi değil mi? kendi dr' una git canım tabiki..
hayırlı haberlerimiz olsun her daim inş..
tatsızlıklar uzak olsun cümlemizden
Hilalcim ve bütün öğretmen arkadaşlar;bu seneyide bitirdiniz hayırlı,uğurlu olsun İnşallah.Yeni döneme bomba gibi girersiniz İnşallah
Ben iyiyim Hilalcim.Sen nasılsın?
Hilalcim çok şükür ki iyisin, herşey yolunda; farklı bir sene de olsa.. Allahım beterinden korusun cümlemizi..
kontrolumde temizdi canım.. smearde temiz çıktı.. 3 ay doldu zaten.. bırakabilirsin dedi dr'um, folik asite devam şuan..
ama söylediklerinde hemfikirim canım..
aynı şeyi düşünüyorum , zaman kaybetmekte istemiyorum.. sonra bizler eş zamanlı hamişler olacağız inş..
oğlum bu sene de anaokuluna devam edecek,60 ayı geçiyor ama göndermek istemedim.sende seminerlerde durum nedir anlarsın, bizide bilgilendirirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?