- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.341
Selam kızlar ... Nasılsınız ? acayip işler var dünden bu yana bakamadım hiç topiğe. işimi hafifletmek üzereyim. birazdan tek tek yazcam :) bu gün son iş günüm yarın tatil :)) izne ayrılıyorum :)
iyyiyim hilalim çok şükür çiş eğitimine başladık..Allahım kafayı yiycem yaaa...guertırıma yapmış çişini makinaya sığmıyor napıcam bensezencim sen nasılsın. kafam karşık kızlar biraz unuttuğum varsa affola.öpüyorum hepinizi.
günlükcüm sezaryen mi olacaksın, günün belli mi?
3 gün mü var yoksa..ayyy bende heyecanlanıyorum bak
ewt bahsettiğin gibi iş uygulamaya kalacak günlüğüm, hamileyken -kardeş ,kardeş kıskançlığı, ws- bu konuları takip ediyordum, farklı bir süreç, altından kalkarız bizlerde inş canım
oğlum beni endişenlendirmişti..hep kardeşi olsun istiyordu.sonra hamilelik oldu,bozuldu, üzüldü falan.. sevdirmeye çalıştım.. ''ama sen çok istiyordun hani kardeşim olsun diyordun'' dedim.. ''vazgeçtim'' dedi yaa ..sonrasında alışıp, benimsemişti ama..herkesin yanındaa.. ''annemin karnında kardeşim var'' diyordu..bazen olmadık yerlerde diyordu.. o hala olayların farkında değilken, ara açılmadan yeniden o yola gireriz umarım.. hala karnımı seviyor çünkü..
canım sağol tek tek yazmışsın. ben de araştırmalarım sonucu hepsi var canım, aldım hepsini. tek eksiğim göğüs kalkanı. onda da okuduğum yorumlarda gereksiz görenler de vardı, o yüzden almamıştım. bu saatten sonra buralarda bulabilir miyim bilmiyorum. alışverişimin büyük kısmını istanbuldan yaptım çünkü. yelek de annemin tavsiyesiydi, hem bebişe hem kendime koydum., çorap da. ağız mendili koydum.emzirme atleti ve sütyeni aldım, 2şer tane. atılabilen çamaşır da aldım bir paket 4 tane var içinde. ayrıyeten yüksek belli hamile kilodu da aldım, dikişleri acıtmıyormuş. hasta bazi almadım bir de. normal gece pedi koydum şimdilik, kimi gerekli diyor kimi gereksiz. ama komşum dedi ki hastanede veriyorlar, eve çıkarken de yedek vermişler. daha sonra da bebek bezlerinin büyüklerinden almış. bakalım duruma göre eşimin de alabileceği bişey lazım olursa.asesulfam, canım ben bekliyorum zaten arkamdan sizi ayağımı kaldıramıyorum zaten bayağı bir sürüklüyorum arkamıza hepinizi takayım diye:)) canım okuyoruz araştırıyoruz inşallah bu konudada pratiğe dökerken okuduğumuz kadar kolay olur...kızım son günlerde çok zorluyor beni...hayırlısı bakalım...
nilde canım sanırım klomene başladınmı? tekrar dra gittinmi? nasılsın?
chnb, okudum seni göremeyince tedirgin olmuştum çok şükür yazmışsın...canım sezaryenden sonra ilk kalkış aklıma geldi dün gece eşime diyorumki o anı hatırlamak bile istemiyorum ne yapacağım...seninkide zor bir operasyon canım bu kadarı oldu bebeğin sağlıklıya geçecek inşallah canım allahım yardım etsin...
candaş, tatil tarihin gelmiş bile canım...iyi tatiller moral olsun sana canım...
nazlım, benimde kürtaj sonrası 24. gün olmuştu ama adetti yani...bende dra falan gitmedim adet diye düşündüm gerçektende ondan sonra kide 25 gün sonra olmuştu...neyse inşallah kötü bişey yokturda erken olsun adet kanaması olsun...ben çok sevinmiştim erken adet oldum diye çünkü çalışmalar yeniden başlayacaktı:))
hilal ve minikler, canlarım bende kesinlikle okula göndermek taraftarı değilim ama anaokulunun hangi okulda olacağı henüz belli olmamış komşumuz sormuş bu ay sonunda belli olacakmış...anaokuluna vereceğim...ben dediğiniz gibi evde bişeyler yaptırıyorum ama özellikle sayılarda çok zorlanıyor çok çabuk unutuyor...bende üzülüyorum bazen daha yolun başındayım ama öğrenemeyecek diyorum...bide şu var kızlar bendeki dergilerde harfler eski yazılışlarıyla el yazısı değil yani şuanda öyle öğreniyor al yzısınıda okulda görecek kafası iyice karışırmı aceba?ama harfleri öğretirken mesela m harfi mmmmm diye öğretiyorum me demiyorum yani...minikler canım kızımı istiyorsunuz öylemi:)) babası kızları dr olsun istiyor...damadımızıda dr yapında verelim canım:) şaka bir yana hayırlısı bakarsın olurmu olur yani hayat sizlerden iyi ailelermi bulacağız canım...canım benim ayağın gerçekten erken şişmeye başlamış yaptığın herşeyi tuzsuz yap destinada senin gibi çok erken başlamıştı şişlerim beni gören herkez acıyarak bakıyordu gerçi şimdide öyle bakıyorlar ya:)) insanı rahatsız ediyor allah yardım etsin canım...hilalim, gerçekten yorucu bir yıl yaşadın canım diğer senede yorucuda olsa mutlu olacağın bebeğine kavuşacağın bir yıl geçirirsin inşallah...
nurayın annesi gelmiş kızlar merak edenler için yazıyorum geçen facede yazmıştı...
loneliness, devrem:)) canım ağrılarımla bereber günlerim gelip geçiyor...belki sizde olmuyordur çünkü benim dikiş yerlerim çok acıyor..sanırım içten açılmaya başladı...acı veriyor...canım ben senem ve hellonun dediği kullan at iç çamaşırını araştırıcam inşallah burda bulabilirim...rahat bişeye benziyor...doğum sonrası iç çamaşırı şişlikten dolayı çok sıkıyor zaten bide sıcakya dikişlerde var sende bak istersen...aklıma gelenleri yazayımm...yengem hastane çıkışı almıştı içerisinde 2 takım var biri zıbınlı diğeri tulum ikisinide koydum ayrıyetten bir takım daha koydum içliği zıbını alt ayaklısı çorap eldiven bere extra aldım bazen kakası bulaşıyor...penye yelekte koydum 2 tane ince battaniye biri hastane çıkışında vardı zaten birde yedek...nazar boncuğu taktım hastane çıkışına...kendime 2 takım gecelik koydum birinde sabahlık var ama yanıma yelekte aldım çorap aldım 2 çift... emzirme südyeni bir tane var bu hafta bir tane daha alıcam onuda koyacağım...terlik, atlet koydum ben hatırlamıyorum ama eşim diyorki ameliyattan çıkınca çok üşümüşüm...büyük markete gidemedik daha eşim çok geç geldiği için ama bu hafta alacağım küçük biberon emzik bide emzik için emzik kabı oluyor canım ondanda al mutlaka yere düşüyor bir şekilde bunu önlersin...kızımdan kalan var...senem göğüs kalaknı diye bişey yazmış ondanda bakıcam...orumlarda iyi bişey olduğunu yazmışlar senemde memnun kalmış zaten...diş fırçamıda alıcaktım ama geçen hastanede dolapta olduğunu gördüm...tarak alırım, kızımın kırmızı bir tacı var onu alıcam:)) aklıma gelirse yazarım canım yine...
sezenden ses soluk yok ne yaptı aceba?
datlum terkmi ettin bizi(
canım geçmiş olsun. ben seni hatırlıyorum, geçenkinde de düzenine zor dönmüştün. çünkü ben de senin gibiydim ve aramızda 1 ay vardı. hormon hapları vesaire kullanmıştık kanamalar için. inşallah bunda daha çabuk düzelirsin canım. sabır et. çok zor biliyorum, hele ki sen ikinciyi yaşıyorsun. ama bir şekilde o günleri atlatmıştın ve hamile kaldın. inşallah yine öyle olur canım. pıhtılaşma testlerini yazmışsın ama ben onların kısaltmalarını anlayamadığım için yorumlayamadım. ama eksikler varmış arkadaşların yazdığı kadarıyla. canım benim 4-5 sayfa tutmuştu o testler. yani çok faktör var bakılması gereken gerçekten. istanbulda cerrahpaşada yaptırmıştım ben. normalde 1 tane de yapmıyolar,araştırıp gitmiştim, Allah günah yazmasın 2 demiştim testlerin yapılması için. hala test yaptımayanlar varsa bu yöntemi deneyebilir, daha önce de yazmıştım.günaydın kızlar giremedim işler vardı bugün patronum yok saolsun sürekli bişiler istiyo benden benimvaktim çabul geçiyo
hello senem yazdıklarınızı içimi ferahattı bende inanıorum bi evladım olacak ama ne zaman nasıl daha ne kadar canım yanacak nelerle mucadele edicem ona kavuşmak için bilmiorum hakkımızda hayırlısı tam teslimiyet halinde rabbime dua ediorum rabbim evlatlarınıza güzel ömür versin inşalllahhhh
chnb abla çok şükür kurtuldun serklaj dan şifasını versin rabbim oğluna ömür versin inşallahh bu sefer yüzün hep gülsün
günlük lone nuray sizlerin doğumlarını heycanla beklioruz aynı haftalarda üçünüzün de haberini alıcaz sanırım bakalım ilk kim gelcek:)ne derler allah bi nefeste kurtarsın inşallahh
minikler canım tatil gelio şükür az kaldı bol bol dnlenirsin evde yaya yaya vakit geçer yazın görüşücez unutma:)
nilde lale hilal sezen öpüyorum hepinizi allah gönlünüze göre versin inşallahh
candaşım canım sen napıosun senin çıkmıo merak ediorum güzel haberlerini bekliorum kuzum
gelelim bana kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme daynamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
unuttum varsa affola
bana gelince yazmadım iki üç haftadır biraz sıkıntılı ve yoğundu..böyle zamanlarda biraz içime kapanıyorum sanırım..yıl sonu için iki gösteri hazırladık çocuklarla o arada müfettiş geliyo dediler buraya da yazmıştım müfettiş takıntımı hadi hop eksik formlar ölçekler uğraşta uğraş müfettişin gittiği okuldaki arkadaşlar o belgeyi istedi bu belgeyi istedi derken 1-2 hafta belgelerle geçti tüm işleri bıraktık okulda herkes harıl harıl belge tamamladı ama ne oldu müfettiş gelmedi tabii.son haftada piknik gösteri notlar derken bugün karneleri verdik ayrıldık benim bıcırıklarla..bu sürede eşimle takıştım bi ara konuşmadık falan.son bir haftadır da tatil sendromu başladı bende eşimin memleketine gideceğiz beni bi sıkıntı basıyo yine önceden bana karşı tavırlılardı ama ben tavır almadığım için bu kadar sıkılmıyodum son yaşadıklarımızdan sonra bende tavır aldım aramadım bile hiç o yüzden iyice gerildim sanırım.eltim doğum yaptı 4-5 gün oldu onu bile bugün arayabilidm.o da geçmiş olsun bile demeyenlerdendi.allahtan tlf da biraz sıcak konuştu da gerilimi dağıttık gibi biraz.hafta içi de kontrolümüz var meraktayım inşallah herşey yolundadır..tecrübeli hemişlerimize bi sorum olacak bide kasım annelerine baktım karınlar almış başını gitmiş maşallah 6-7 aylık gibi benim öyle büyük bi karnım yok normal mi bu son bi haftadır da bunun stresini yaşıyorum..hiç bitmiyo kafaya takacak bişey buluyorum illaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?