Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar..

yaa yazdığıma güldüm.. çiş eğitimi yazmışım.. o ne yaaa
sezeniiim düzeltiyorum, tuvalt eğitimini canım..
hem foruma yazıp hem bi yandan gelen sorulara cevap veriyorum..bazı zamanlar birine birşey anlatırken yanlışlıklada buraya yazıyorum..hopp baştan siliyorum:) hatlar karışıyor bazı zamanlar:)
sezenim kolay gelsin canım..
seni bekliyorumm

datlumm
benimde oğluma hamileliğimde 5.aydan sonra dışarıdan belirginleşmeye başlamıştı..
son 3 ayımda büyümüştü karnım..dert etme ..herkesin iç karın genişliği farklıdır.. ölçümler normal olduktan sonra, o önemli değil..
ayrıca takışmalarda herkeste zaman zaman olabiliyor..kaldı ki sizin hormonlar allak bullak..biraz alttan alınıp, hoşgörülmeniz gerekir.. sevgili eşlere duyurulur
seminerlerinizde olsa tatile girdiniz..bol bol dinlen miskinlik yap bu süreçte..memlekete gitme konusuda seni çok stresse girdiriyorsa, bi bahane bul gitme canım.. sıkıntıya girdirme kendini yani

cezacım seni gördüğüme sevindim.. çok zamandır göremedim senide.. rahatın yerinde umarım..
kendine ve bebişine iyi bak canım..

günlüğüm
senin günün çook yakınmış canım.. sabırsızlıkla bende bekliyorum..
hadi hayırlısıyla, haberlerinizi bekliyoruzz..salı günü belli olacak yani durum..
ayaklarını uzat, dinlet canım sen

chnb ablacım
, nasıl oldun?biraz rahatladınmı?

hello kitty, canım benden iyilik.. uğraşıyorum ..
oğlun biraz rahatladımı?sıkıntısı dişmiymiş, belli oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar, doktordan geldik. çok şükür herşey yolunda. nst falan bekliyordum, bağlamadı. herhalde bi şikayetim yok diye. kilosu hep alltaki tabloyla uyumlu gidiyordu, hatta fazla, bu sefer biraz az çıktı 2300. ama doktor normal dedi. doğana kadar 3 300- 3400 olur dedi.daha ne kadar olsun dimi, herkes 4 kilo doğacak hali yok ya. sağlıklı olsun da. ama eşim haftalık bültenleri okuduğu için o da 2 700 falan bekliyodu, çok üzüldü. yumurtayı 2ye çıkartacaksın diyip duruyor, doktordan geldiğimizden beri.
bu arada bebiş dönmüş, kafası aşağı doğru yani. şu anlık normal doğuma engel bişey görünmüyor dedi:)tayyipten korkmuş sanırım benim doktor eğitime falan alınacak diye, başbakan öyle istiyo dedi. ama senin gibi kıymetli gebelikleri genelde ameliyat yapıyoruz dedi. bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek dedi.
cezacım 24-25 haftadan sonra sen de başlarsın liste yapmaya. aldıkça işaret koyuyodum, alınacakların yanına.
Allah herkese nasip etsin inşallah o günleri görmeyi. bize de aldıklarımı kullanmayı hayırlısıyla.
günlükçüm sen kaç haftada nstye girdin?

lonecim ..bebeğin pozisyonu almış yani..normal doğuma mı karar verdin? senin sezaryen olacak diye kalmış benimde aklımda:44:..
kilosu normal canım.. tablona göre 1 ay var miadını doldurmaya.. 4 haftada 1 kilo alır ortalama..
benimki 38 haftalık 3100 doğdu.. hemen toparlandı, sorun etmesin eşin kiloyu..

aslında sezeryan canım, günüm bile belli doğru hatırlıyosun. ama sanırım benim doktor tırsmış. bakalım zaman ne gösterecek dedi en son olarak.

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım..
arada kalmışsın o zaman.. haliyle dr'lar çekiniyor şuan..olayda sıcak çünkü..

Kızlar bu günüme de şükür diyeyim. Sürekli sondadan dolayı aynı pozisyonda yatıyorum popom acıdı...:))

Her aksilik beni bulur dr m de çok iyiydi dr den mi olacağından mı bu sezaryen dikişime mesanenin yapışması beni çok zorladı. Aksilik işte. Keşke normal doğurabilseydim dayanamadım o zaman sancıya. Şimdi epidural normal doğum var düşünülebilir.

Lone canım maşallah iyi geçmiş. Olsun 3 kilonun üstü olsun da... Dr lere uyarı mı geliyor ya da seminere mi alınıyor ki? Bebek listeni bana özelden yazar mısın? Kayıtlı olsun:)

Datlum ben erken doğan oğlumda 25 haftada doğum yaptım lise öğrencilerim anlamamıştı 6 aydan sonra çıkıyor. Sen affedici ol beni de zamanında kırdılar ben kırıcı olmadım şimdi yatıyorum pervane oldular etrafımda.

Minikler ne güzel geçmiş gecen. Kerem ismini ben de severim. Benim de 12 artı 2 de erkek denmişti.

Günlük ben hamileyken eşim çok getirirdi bazen kızınca diyorum senin yüzünden erken doğum yaptım diye...

Ceza normal doğurun canım ya... Ne bileyim ben mi talihsizim bilemedim...

Ase canım ben alıştırma kilodundan memnun kalmıştım...Yoksa Sezen miydi çiş eğitimine başlayan?:)

Diğer arkadaşlar nasıllar?

Hilaaalllllllllll...........

Protein s
protein c
Faktör V G 1691A (Leiden):
Protrombin G20210 A(Bende heterozigot çıkmış)
MTHFR C677T (Bende homozigot çıkmış. )
MTHFR A1298C

Bana yapılanlar bunlar. Bunun dışında çok incelersen bağışıklık sistemi testleri de yaptırmıştım. En önemlisi lupus antikoagülanmış. ANA ve ANTİDNA yı önemsemedi dr m.
Bir de biz eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırdık ama araştırmak lazım bu testler çok pahalı gerçekten...

ablacım ya çok sağol. rahatsız halinle beni düşünüp yazmışsın buraya çok sağol. ilk ikisini yaptırdım elazığda. doktor şimdi bunu yapalım bi aksilik çıkarsa diğerlerini de yaparız, bu normal çıkarsa gerek yok dedi.15 gün sonra çıkacak sonuç. ben yine de diğerlerini de tatilde ankarada yaptırıcam inşallah. sen de biraz daha iyiymişsin. çabucak iyileş inşallah.

Ah keşke benimkide sizinki gibi kolay olsa geçte kaldım aslında başıma gelen şeylerden sonra çocuğu çok ihmal ettim biliyorum 3 yaşın ı doldurmasına 1 ay var..Canım ben biraz sabırsızım ve temizlik konusunda tahammülsüzüm..çabuk pes ediyorum..o yüzdende gecikiyor..hayırlısı artık..
Bu arada bende çok güldüm komik yanı ilk ben demişim çiş eğitimi diye sonra chnb abla ve sen peşimden gelmişsiniz:)))) Düzeltiyorum tuvalet eğitimi:)))
asesulfam pazartesi gidiyorummm doktora ..inşallah bişey çıkmazda bu ay hemncik hamile kalmayı başarabiliriz.
sezencim canım zor olduğunu söylüyorlar allah yardımcın olsun stres yapma öğrenicek bi şekilde. korunmayı da hazırsanız bırakın artık sahalara bekliyoruz:)))
Hilal hemde ne zormuş..meğer çocuk büyütmenin en zor yanıymış desem yeridir..çileden çıktım bugün..eşim işten gelmediği için halıları kaldıramadık...birde bezini kendi çıkarıyor ben görmeden..baktımki misafir odasın da bezini çıkarmış geziniyor..kızım neden çıkardın demeye kalmadı halıya yaptı çişini...sil sil kollarım ağrıdı tabii....şikayet etmek istemiyorum..ama Allahım sabır verir inşallah Alışır bi an önce..

doktor dan bi geleyim ateşlicem burayı antrenör olarak herkesi idmana alıcam gör sen..bir aya topumuz hamileyiz:)))))

Canım rica ederim ama ben de ilk ikisini yaptım sonra diğerlerini. Ama çıktı...

kızlarrrrrr hepinize merhaba artık işte çok rahat yazamıyorum patronum işleri bitirmemiz için 1 hafta verdi sanki bilgisayarların hacklenmesinin sebebi biziz.artık çokkkkk yoruldummmmm tatile ihtiyacım varrrrrrrrrrrr

minicikumut tatlımmmmmm korunma bitmek üzere hadi hayırlısı beklemeden inşallah sağlıklarla hemencecik hamile kalırsın canım benim.ha bu arada resmini gördüm çok beğendim allahım nazarlardan saklasınnnnnnn

nazlımmmm kuzummmmmm kürtajdan sonra adet düzeni çok değişiyor tatlımmmm sakın kafanı takma kalbini ferah tut doktor ne diyor ama bence çok normal tatlım sen ne kadar korunacaksın tatlım öpüyorum

datlummmmmmm kuzummmmm çok sevindim seni gördüğüme ve bebişin iyi olduğunu duyunca.canım benimmmm arada yaz merak ediyoruz seniiiiii.

minikler tatlımmmmmm tatil hayırlı olsun nasıl gidiyor bol bol dinlen.

lone tatlım her şeyin yolunda olmasına sevindim.canım benim küloyu takma kafana yiğenim 2.800 doğdu 13 aylık şuanda boyuda kilosuda 18 aylık bebeklerinkiyle aynı sağlıklı olsun kilo nasıl olursa olsun alır.öpüyoum tatlım

hellocum tatlım benim can sıkıntısıyla olur böyle şeyler sen istermiydin hiç.kendine dikkat et oğluşu öp canım benimmm

sezen tatlımmmmmm 'çiş' muhabbeti çok hoşuma gitti.ama yorum yapamıyorum çünkü hiç bilmiyorummmmm((((( nasılsın tatlım takma kafana bende temizlik konusunda takıntılıyım ama onun alışkanlık kazanması bence daha önemli gibi geliyor bana su sabun derler ya tatlım sinirlenmeden önce 10a kadar say çok iyi geliyor:))))) korunma bitiyormuuuuuuu

lalemmmmm tatlım nasılsın karar verdinmiiiiiii koruma bittimiiiiii oğluş nasılllllll anaokulunamı devam edecek

chnb kuzummmmm sıkıntıların devam ediyor ama boşver sonu iyi olsun bebişimiz 25 hafta kadar daha sağlıklarla orda dursun sonra sağlıkla annciğinin kucağına gelsinnnnn

hilalimmmmm kuzummmmm nasılsın tatlım bir kaç güne kadar çalışmalar başlıycak dimiiiiii:)))))))

günlük kuzummmmmm iyiyce ağırlaşmşsın kuzum ya sağlılarla tamamla kuzum sonra gelsin bebişimiz hayırlısyla o bahsettiğniz şeyler hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden yazmadan geçiyorum inşallah kısa zaman sonra bende bu muhabbetlere katılırımmmm öpüyorum seniiii

nurayımmmmm doğum yaptınmıııııııııı meraktayımmmmm allah kurtarsın kuzummmm sağlıklı haberlerinizi bekliyoruzzzz

candaşımmmm kuzummmm izne ayrıldınmıııııııııı

ceza tatlımmmmm iyi olduğuna sevindim canımmmm tatilde hayırlıs olsun bol bol dinlen birtanemmmm

kızlar unuttuğım varmııııı varsa çok özür dilerimmmmmm

bende klomene devam pazar son gün sonra bitecek 14 ünde çağırdı doktor yumurtalara bakacakmış hayırlısı artık canlarımmmm.ya bu arada klomen kullanan varmı aranızda yan etkileri ve zararları hakkında kafam çok karşık kist olayı falan oluyormuş zararları hakkında fazla bişi yazmıyor ya offff ne de olsa hormon hilalimle konuştukda bu konuyu oda benimle aynı fikirde ama doktoruma güveniyorum o yüzden kafamı rahat tutmaya çalışıyorum pozitif düşünüyorum rahatım diğer yada rahattım bu ayda rahatım geçen ay kimyasal oldu inşallah bu ay sağlıklı olur öpüyorummmmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...

Sezen ufak tefek aksilikler olur sakın ürkütme kızını. Olacak inşallah bir de ördekli klozet adaptörü almıştım sen de al..

Nildemmmmm, güven dr ne canım...

kızlarrrrr merhaba nasılsınız.

sezenim canım ya allah yardımcın olsun, çocukları olanlar daha iyi bilir ancak biraz sabır gerekiyor sanırım. eninde sonunda öğrenecek sıkma canını. hadi bi fişekle de kalalım hamile:)))patlatalım burayı:)))

chnb ablacım gece biraz zor geçmiş sanırım ama çok şükür daha iyisin şuan. zor günler geçiriyorsun allah yardımcın olsun. arıycam aslında ancak rahatsız etmek istemiyorum. çabucak iyileş dualarım seninle. şu testlerin ilk ikisinde bi gariplik çıktı da sonra mı diğerlereini yaptırdın. ben de zaten sonuç ne olursa olsun hepsini yaptırıcam.

nildem canım benim kolay gelsin zor işiniz. klomene gelince sen içini ferah tut vardır doktorunun bi bildiği.yumuşlar kıvama gelsin bebişe dönüşsün:)))

nuray, günlük, lone heyecan başladı iyice, vallahi biz bile çok heyecanlıyız. sağlıcakla gelsin bebişler:)) günlük canım tayin isteyeceğiz ancak ihtimal yok denecek kadar az.rabbimin mucizesine ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
kıslarrrrrr

öncelikle bugün sabah benim adamım kendini kusturdu yine parmakla yapma oğlum yapma dedim ama usul usul başladı yine ağlamaya sanırım aslında sanmıyorum da ben çok abarttım bu eline vurma işine, o parmağını çekince ağlıyormuş :))))))) bir kaç kere denedim ayy günlerdir ağrlaya ağlaya deli olmuştum keyfim yoktu şimdi yerine geldi...

öncelikle

devreler :))))) nasıllar iyiler anladığım kadarıyla

ceza iyi olduğunuza çok sevindim

datlumaşkolsun tatlıcım meraktan çatladım:) iyi olduğuna o kadar çok sevindim ki, bebeğim benim karnım kocamandı gaz ve anatomi teyzemde de azıcıktı vucudun içte yeri olmayınca dışa vuruyor, sen ilaçların ihmal etme özellikle eleveit ve demiri, günde 2 soda hele bu aralar çok içmek lazım yaz ya su kaybederiz diye, ceviz birde.
Ne kadar denilsede boş biliyorum ama hamileyken insanın hormonları farklı çalışıyor eşine ve ailesine kafa takmalar ondan, garip bir şey oluyorsun sonra 40 bitiyor ya ooo neler neler diyorusun kendine . En azından bende böyle oldu.
eŞİNE de selamlar beğendiğinize sevindim resimleri. Bizde bakarız sizin minikinize

minikler sen sakinleşmişsindir biraz, hissediyorsun ya. aaa eski günlerim aklıma geldi, hayal gibi ya eğer bana çektiysen bu seferde yok hareket etti yok etmedi durumları olacaktır. Canım aman beni kınamayaınd a eşiniz benimki gibi lohusalık bunalımına girmesin

aselsulfam canım şımarıklık derdi, aydından geldik ya orada alıştı şımarıklığa hemen tracy hogg moduna girdim düzeldi çok şükür ama şu da var dişleri kaşınmaya başaldı sanırım, heyecanlanınca yada sinirlenince elini ağzına tıkıyor cok cok cok cok cokurr diye emiyor hırslı hırslı bu ay dr soracağım bir kitapta okumuştum içine kapanık çekingen çocuklar öyle tepkilerini öyle verirlermiş, öyle olsun istemiyorum. Eşimin tabiriyle uğraşıyorum bol bol çocukla

günlük ahhh kızçem ahh, ya inan hamur gibi oturmaktan br tarafında yaralar çıkacaktı. Perşembeden beri çalıştırıyorum onu evde sürekli ağladığımdan ötürü çınara kızdım vurdum diye tırstı benden. Dün kendimi yine yatak odasına kitledim taktım kulaklıkları duman dinledim ooohhhhhhhh hiç seslerini duymadım en son eşim mesaj attı telefonuma ağlıyor acıktı galiba diye çıktım emzirdim girdim odaya yine deli gibiydim o kadar mesut oldum ki anlatamam eski günlerim aklıma geldi heyyyyyyy gidi gençliğim heyyyyy. Şimdi bişi dicem ama anne sütü anne sütü önemlidir tabii ama mamalarda ona yakındır zaten emzirmek anne için büyük kolaylık bence. Olacak olacak motivasyonnn

chnb cennet annenin ayakları altındaymış her yazını gözlerim dolarak okuyorum, mevlam yavrularını sana bağışlasın. seni seviyorum. Aminnn

nildecim klomen kullanmadım canım bilemiyorum, dr güvenmek önemli sorularını onna sorduğun zaman sana cevap verebiliyor mu bilmiyorum, ama olacak olacak güzel olacak.

hilalcim sen nasılsın güzeller güzeli

nildecim klomen kullanmadım canım bilemiyorum, dr güvenmek önemli sorularını onna sorduğun zaman sana cevap verebiliyor mu bilmiyorum, ama olacak olacak güzel olacak.

hilalcim sen nasılsın güzeller güzeli

hellom oooo o ne güzel hitap öyle:)))iyiyim canım napıyım evde vakit geçirmeye çalışıyorum sıkıcı yani. sen nasılsın annelerin en güzeli:)))keyifler yerine gelmiş ohhh ne güzel. çınar kuzu napıyor. öp o tatlı yanaklrından bol bol benim yerime.

BUGÜN HEP AĞLAMAKLIYIM....

hellom, chnbye yazdığın ağlattı beni...zaten sabah eşimi kaldırdım adam bişey demedi aslında saat 11 di...beni 12 de kaldır demişti uzun zamandır pazar çalışmıyor...saat kaç dedi bende 11 dedim 12 de kaldır demiştim sana dedi...sonra hazrılandı ekmeğe gidiyordu ben tabii ağlama krizlerindeyim adam şok oldu kızımda üzüldü falan ayyy biraz ağlamam geçsin yazıcam tekrar:))

Hellom duygulandırdın beni. Benim sıvı 14 gibi yine geldik dr toplantıdaymış beni Ataşehire yönlendirdi. Gittim çok şükür çok güzel baktılar acılı da olsa sonu iyi oldu. Spekulumla rahimi açıp çubuksu bir şey sokuyorlar sanırım ucunda turnusol kağıdı vardı şükür sıvı amniyon sıvısı değilmiş... Nasıl ağlıyorum hemşire diyor neden ağlıyorsn mutluluktan dedim. Bu süreçte eşim maddi manevi hep yanımda oldu bana hakkını helal et diyor ben de asıl sen et diyorum... Günlerce altıma sürgü tuttu,wc ye götürdü sizden çekinmiyorum popomu bile yıkadı. YEMEĞİMİ İLACIMI VERDİ. nE ÇOK SEVİYORMUŞUZ MEĞER birbirimizi..

çINARIN neden öyle yaptığı belli oldu demek...:Yerim ben onun ağzını emzik kullanmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…