lonecim ..bebeğin pozisyonu almış yani..normal doğuma mı karar verdin? senin sezaryen olacak diye kalmış benimde aklımda:44:..
kilosu normal canım.. tablona göre 1 ay var miadını doldurmaya.. 4 haftada 1 kilo alır ortalama..
benimki 38 haftalık 3100 doğdu.. hemen toparlandı, sorun etmesin eşin kiloyu..
Hilaaalllllllllll...........
Protein s
protein c
Faktör V G 1691A (Leiden):
Protrombin G20210 A(Bende heterozigot çıkmış)
MTHFR C677T (Bende homozigot çıkmış. )
MTHFR A1298C
Bana yapılanlar bunlar. Bunun dışında çok incelersen bağışıklık sistemi testleri de yaptırmıştım. En önemlisi lupus antikoagülanmış. ANA ve ANTİDNA yı önemsemedi dr m.
Bir de biz eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırdık ama araştırmak lazım bu testler çok pahalı gerçekten...
sezenimm.. dr'dan müsade çıktı , bırakabilirsin dedi.. belki bu ayı atlarım.. tamam seni bekliyorumm canım
çiş eğitimi biraz sabır istiyor canım.. altına alıştırma küloduda giydirme, normal külodunu, taytını şortunu giydir..
halılarını kaldır..gece yatak içinde ,altları naylon olan lastikli çarşaflar var ondan kullanabilirsin, yada çarşafının altına serebilirsin..
ben külodunu ve şortunu giydirdim.. sık sık sormaya başladım -çiş geldimi- diye.. 3-4 kere koridorda, oda da çişini kaçırdı..
.. ama bunlar 2 gün içinde oldu.. 3.gün ikisinide söyleyip, tuvalete yapmaya başladı.. kolay gelsin , sabırlı ol canım..
ama geceleri uyandırıyorum, uyanamıyor çünkü..yakalamış oluyorum yani ben
Hilal hemde ne zormuş..meğer çocuk büyütmenin en zor yanıymış desem yeridir..çileden çıktım bugün..eşim işten gelmediği için halıları kaldıramadık...birde bezini kendi çıkarıyor ben görmeden..baktımki misafir odasın da bezini çıkarmış geziniyor..kızım neden çıkardın demeye kalmadı halıya yaptı çişini...sil sil kollarım ağrıdı tabii....şikayet etmek istemiyorum..ama Allahım sabır verir inşallah Alışır bi an önce..sezencim canım zor olduğunu söylüyorlar allah yardımcın olsun stres yapma öğrenicek bi şekilde. korunmayı da hazırsanız bırakın artık sahalara bekliyoruz:)))
ablacım ya çok sağol. rahatsız halinle beni düşünüp yazmışsın buraya çok sağol. ilk ikisini yaptırdım elazığda. doktor şimdi bunu yapalım bi aksilik çıkarsa diğerlerini de yaparız, bu normal çıkarsa gerek yok dedi.15 gün sonra çıkacak sonuç. ben yine de diğerlerini de tatilde ankarada yaptırıcam inşallah. sen de biraz daha iyiymişsin. çabucak iyileş inşallah.
nildecim klomen kullanmadım canım bilemiyorum, dr güvenmek önemli sorularını onna sorduğun zaman sana cevap verebiliyor mu bilmiyorum, ama olacak olacak güzel olacak.
hilalcim sen nasılsın güzeller güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?